adwt pisze:ta cla akcja "bicia rekordow" zaczyna mnie lekko smieszyc. Z jednej strony jest to fajne, bo moze zmobilizowac maksymalnie duzo ludzi. Z drugiej jednak strony w Polsce sa strasznie ograniczone mozliwosc bicia takich rekordow. Legia, czy nawet Wisla rowniez moglyby jechac bardzo dobra paka...ale ktos musi jeszcze chciec ich przyjac w odpowiedniej liczbie.
No właśnie. Jeden bardzo dobry post komentujący całą zaistniałą sytuację.
Przykład:
Gdzie Lech da Legii 3 tyś biletów ? albo na odwrót...
Czy Widzew da Legii 3 tyś lub więcej biletów ? albo na odwrót...
Odpowiedź jest prosta: NIE
Nie chce się absolutnie tutaj czepiać liczby Lecha, bo robi wrażenie...ale Zagłębie to w końcu ich zgoda i dziwicie się, że było ich tam ze 4-5 tyś.
Skończcie się jarać tymi liczbami wyjazdowymi...jakby była chęć i możliwość przyjęcia większej liczby kibiców drużyny przyjezdnej (oczywiście nielubianej) to by było fajnie. Rzeczywistość jest inna, nikt nie zaryzykuje...koniec kropka
Tak mówicie że Legia bez problemów moze pojechac w 4 tys o czemu nigdy chociazby do Szczecina nie pojechala nwet w te 3 tysiaki? PRawda jest taka że obecnie Lech i Widzew to dwie najlepsze ekipy wyjazdowe ale zawsze znajdzie sie jakiś zakompleksiony człowiek który tworzy jakies swoje teorie na ten temat.
Po 1 - wzbogać zasób słownictwa, bo słowo kompleks jest oklepane, co tobie najlepszej wizytówki nie daje.
Po 2 - Gość z Widzewa napisał pierwszy swoje zdanie, ja go poparłem, bo myślę podobnie...tobie widocznie daleko od obiektywności... w myśl pewnego porzekadła : "uderz w stół..."
Fajnie kibice Cracovii spiewają hymn. Wszystko jet po cichu, jakies mamroczenia a na koncu tylko na cala morde, zrozumiale slychac" Nigdy nie zejdziemy na psy!"
U nas generalnie dobry mecz, nasz doping dobry (choć moim zdaniem tych bluzgów na Wisłę było zbyt dużo). Wisła lepiej niż na wiosnę, ale cały czas słabo, 2 małe oprawy fajne ale doping to tragedia, szczególnie biorąc pod uwagę to, że wygrali mecz, ich sprawa, ogólne wrażenie słabe
A oprócz tego:
-Dobra i staranna oprawa Łks, + pomysłowa Legii
-Kosmiczna liczba Lecha w Lubinie (i c*** z tym ze to zgoda)
-Frekwencja na Górniku też na olbrzymi +, szkoda, że bez Ruchu
nie rozsmieszaj człowieku
200 osób to Was było razem z Arka klatka pełna plus pare osob na trubynach gospodarzy.
TRÓJKOLOROWY pisze:ogladam na tvp3 Kmita-Arka, i zdziwilo mnie jedno...do kogo Arka z zgodowiczami spiewala ''chodzcie smialo jest nas malo'' do Kmity?
pytanie z czystej ciekawosci...
a ten tekst to chyba potwierdza ze Was mało było
to było spiewane do 20 osobowej grupy FC Zabierzów Wisła
która zobaczyła "klatka"przy ogrodzeniu-nasza riposta -"nas jest mało chodzcie smiało" uciszyła przyjezdnych
na mecz nie wchodzimy bo to nie ma sensu -a przed i po "wymieniamy "sie fantami z Cracovia -6 szali i 2 koszulki zosilaja nasze konto-dziekujemy
i nie mam ochoty wchodzic w polemike co do Waszej liczby bo fotki same pokaza ile Ws było
Mi te teksty na Wisłę też się nie podobają. Jednak to sprawa Cracovii.
Z szacunkiem do wszystkich fanów Wisły i zgód, to czy tak zależy wam by odgrywać "męczenników" w oczach innych pisząc tu na forum jak to "niedobra" Cracovia z Arką was wyzywa ?! Tym samym sami robicie reklamę tym zachowaniom. Co drugi wpis wygląda mniej więcej tak: " pół meczu nas wyzywali", "znowu jechali na Wisłe", "na nas też jechali" itp.
Czyli teraz trzeba współczuć Wiśle? Ja bym zostawił Cracovię z tym jej punktem myślenia. Jak będą chcieli, tak będą robić.
bo sa tacy co ogladaja mecz, zeby policzyc ile razy leca na nich bluzgi
pozniej nie slysza innych okrzykow i na kibice.net napisze ze pol meczu to pozdrawianie Wisly a tym czasem bluzgi byly 4/5 razy przez 90 minut.
nie rozsmieszaj człowieku
200 osób to Was było razem z Arka klatka pełna plus pare osob na trubynach gospodarzy.
TRÓJKOLOROWY pisze:ogladam na tvp3 Kmita-Arka, i zdziwilo mnie jedno...do kogo Arka z zgodowiczami spiewala ''chodzcie smialo jest nas malo'' do Kmity?
pytanie z czystej ciekawosci...
a ten tekst to chyba potwierdza ze Was mało było
to było spiewane do 20 osobowej grupy FC Zabierzów Wisła
która zobaczyła "klatka"przy ogrodzeniu-nasza riposta -"nas jest mało chodzcie smiało" uciszyła przyjezdnych
na mecz nie wchodzimy bo to nie ma sensu -a przed i po "wymieniamy "sie fantami z Cracovia -6 szali i 2 koszulki zosilaja nasze konto-dziekujemy
i nie mam ochoty wchodzic w polemike co do Waszej liczby bo fotki same pokaza ile Ws było
W Zabierzowie TYLKO Wisła
Zaraz zaraz panowie, moj post niepotwierdza a nawet nienawijalem kogo bylo malo a kogo duzo, niewiedzialem, bo nigdy mnie Kmita nieinteresowala, niewiedzialem ze to fc Wisly dlatego zapytalem do kogo owa piosenka byla skierowana, teraz juz rozumiem.
Co Do Liczby Cracovii to Sie Kur.... Tak Nie Napinajcie Bo Nie BYliscie Na Stadionie TO Skad Mozecie To Wiedziec Chyba Ze W Telewizji Sobie Obliczyliscie <lol> Bo Prawda Jest Taka Ze W klatce W której Siedzielismy BYło 260 pare Krzesełek A wszystkie były zajete +osoby kóre stały w sektorze wiec spokojnie cracovii było 200 na tym meczu wiec sie nie napinajcie !!!!!!!!!!!!
VJ pisze:przeczytałem przed chwilą w relacjach, że Avia traci u siebie 10 flag na rzecz Łęcznej
to są komentarze więc tu wypada pogratulować udanego dnia w wykonaniu Łęcznej.
w pyskówki nie bede wchodził-przed w trakcie i po meczu jezdzimy autami plus 5 osób chodzi swobodnie po okolicy-przyjezdza Wasza duza grupa pociagiem-idziecie na stadion-jeszcze przed meczem 6 typa wybiera sie do sklepu na druga strone torów-szale wyrzucali za siebie -jeden złapany na pytanie skad jest mowi ze z Rudawy-zapytaj w takim razie kolegów z tamtad jak to sie barwy na ziemie rzuca-ci bez koszulek na mecz nie przyszli?czy moze wygladało na to ze goraco i sie klatami napinaja? po meczu tez kilku pokitranych (barwy w plecaku)zmyka lub dostaje-nawet w trakcie meczu na dworcu zaskakuje nas 3 osoby ale tylko sie poganialismy.
Podchodzimy pod kraty zobaczyc co i jak to odrazu sie napinace WTSK.
jezdzilismy w 3 auta i zadne od nas nie miało z Wami przygody jak ktos tam opisuje.
Nie rozjebalismy Was wszystkich-no sory bardzo mi przykro
co mam foty barw wkleic?czy co innego zrobic byscie uwierzyli?
o czym tu gadac...
aha i jeszcze jedno-piszesz ze ktos chodził po miescie w trakcie meczu?bo pozatymi co mieli niefarta nikogo nie było na głównych uliczkach
to chyba w czapce niewidce..
Oprócz tego wieszamy transparent poświęcony "Tumbie" zmarłemu rok temu juniorowi Dyskobolii.
GKS Bełachatów jakieś 50 osób ale niech sie określą sami(nieche tu siać napinki to jest tylko moja szacunkowa liczba)
W drugiej p[ołowie robia flagowisko