Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
asdfghjkl1910

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: asdfghjkl1910 » 21.02.2017, 15:33

Lukasz mówisz, to jakiś wasz chuligan z komendy ? Dobry chłop musi z niego być, teraz wam info dal, wcześniej uratował was w drodze Widzewa na turniej w Radlinie. Bo rozgrzewakajac się na środku autostrady wiedząc że za parę kilometrów jestesmy to mieliście jakiś inny cel niż czekanie na kolegów z komendy

iparts.pl
Myspace

Post autor: Myspace » 21.02.2017, 15:35

doswiadczonyMMA pisze:Myspace-nie wstyd ci wciąż palić jana i pogrążać jeszcze bardziej swoją ekipę?

Wywieszony transparent Legii zamknął temat: "90+40+5=70 FABrYKA PrOPAGANDY"

Koniec bajek.
Synku robię w Sosnowcu i od osoby aktywnych H na ZS z którymi robie wiem od strony wroga że samo ZS uważa że nas było w granicach 70-90 typa.

Więc mam chyba wgląd z dwóch stron nie tylko z mojego klubu.

Legia się ośmieszyła tym transem bo sami w takich dysproporcjach by sie obsrali na rzadko, zresztą ZS miało 2 propozycję w ciągu ostatniego miesiąca i jakoś nie wyleciało charakternie

bez pozdrowień

Myspace

Post autor: Myspace » 21.02.2017, 15:56

kutanol pisze:
Myspace pisze:
doswiadczonyMMA pisze:Myspace-nie wstyd ci wciąż palić jana i pogrążać jeszcze bardziej swoją ekipę?

Koniec bajek.
Synku robię w Sosnowcu i od osoby aktywnych H na ZS z którymi robie wiem od strony wroga że samo ZS uważa że nas było w granicach 70-90 typa.

Więc mam chyba wgląd z dwóch stron nie tylko z mojego klubu.

Legia się ośmieszyła tym transem bo sami w takich dysproporcjach by sie obsrali na rzadko, zresztą ZS miało 2 propozycję w ciągu ostatniego miesiąca i jakoś nie wyleciało charakternie

bez pozdrowień
Widocznie c**** wiesz. Tyle co Ruch propozycji miał w ostatnim czasie to nie wiem czy jakaś inna ekipa miała, a pisanie farmazonów o jakiś propozycjach dla ZS pokazuje, że Twoja wiedza opiera się o informacje z fanpejdży i ewentualnie mocno wątpliwych oficjalnych oświadczeń niebieskich.
widze dzieci na wszystko macie odpowiedzi, i lubicie naginać rzeczywistość. Miłego :)

bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 21.02.2017, 17:00

MENTOL1 pisze:
asdfghjkl1910 pisze:Ale co ma piernik do wiatraka chłopczyku? Legia walnela farmazon kolejny mimo że nawet ich zgoda mówiła inaczej- ustalcie najpierw jedna wersje
Jaka zgoda?
Ty najpierw zobacz na relacje Wislakow albo Ruchu przyznaja że było 30 z Wisły teraz Wisła i Ruch sie umówili zeby przypału nie było to podawają ze kilkunastu hehe. Śmiechu warte.
Synek, oficjalne stanowisko brzmi:
OFICJALNA RELACJA PF Z WCZORAJSZEGO DNIA:
dochodzi do starcia, Nas ok 70 osób(z nami Wisła), Legii z Zagłębiem ok 130 osób. Po wstępnych ustaleniach, że wszystko honorowo, na łapy itd zachowanie drugiej ekipy odbiega od ustaleń - zostaje rozjebane jedne auto i kilka osob jest katowanych. Nasza porażka i tyle w temacie
DO NASTĘPNEGO!
Macie oficjalną wersję i nie wiem czego Wy się ku*** doszukujecie.

doswiadczonyMMA

Post autor: doswiadczonyMMA » 21.02.2017, 17:11

Myspace pisze:

Koniec bajek.
To dziwny zbieg okoliczności, bo często bywam w Warszawie i tam kilka osób aktywnych chuligańsko z Legii mówiło, że było was od 120 do 140.

Paulek

Post autor: Paulek » 21.02.2017, 17:54

Na c*** ciągle piszecie o tym i bijecie pianę?

Nikt z R. poza jakimiś dzbanami, którzy wrzucali pojebane grafiki ''a wy k**** na kolana'' nie twierdzi, że Ruch jest niezniszczalny i że rozjebie każdego. Mniej internetu ludzie.
19R20

Pająk Spajder

Post autor: Pająk Spajder » 21.02.2017, 18:06

Pojebane grafiki? Przecież to wasza przyśpiewka, a na pewno GTS to śpiewa.
Poza tym panowie z Chorzowa, nie głupio wam teraz za to całe WRWE? Wasi nowi ziomale przy pierwszej okazji zostawili was samych na placu boju przez co wasi koledzy leżą dzisiaj w szpitalach, a wy nie macie jaj by zrobić to co BKS zrobił z Legią po Spartaku tylko udajecie, że nic się nie stało bo hajs się musi zgadzać....

Zdzisław_Dyrma

Post autor: Zdzisław_Dyrma » 21.02.2017, 18:28

Do walki tak czy siak by doszło, czy Ruch wyraziłby zgodę, czy też nie. Legia i Sosnowiec skorzystali z okazji i przebiegli się po przeciwniku. Ruch może mieć do siebie pretensje za liczbę i za to, że dali się zaskoczyć na własnym terenie. Tyle pierdolili na temat Warszawiaków i obecnie odbiło się to im czkawką. Osobnym tematem jest katowanie leżących, w tym akurat prym wiedli Legioniści. Wiem, że Ruch też kiedyś grubo pokatował Zagłębiaków. Jednak jest to mało eleganckie. Kilka osób ciężkie kontuje. Osobnym tematem jest wartość bojowa Wiślaków w takich ustawkach. Pokazali, że umiejętności bardzo marne. Jedno jest pewne, że od teraz zacznie się polowanie koalicji na Sosnowiec. Nawet jak będą z Legią, a WRWE w równej lub większej liczbie, to może się to skończyć drugim Spartakiem. BKS pokazał charakter i podziękował Legii za współpracę.

kokacola

Post autor: kokacola » 21.02.2017, 19:03

Łapcie forumowe gamonie :
"W końcówce meczu kibice Ruchu wywiesili transparent "Musisz mieć honor i nie bać się klęsk, gdy będziesz musiał walczyć za trzech", który odnosił się do ostatnich wydarzeń. Niestety poziom debilizmu wylewany za ekranami monitorów przez wszelakich gamoni i pseudokumate portale zakrawa jedynie na pożałowanie. Sam transparent odnosi się tylko i wyłącznie do podjęcia rękawic w każdych okolicznościach, nawet gdy jest się skazanym na porażkę, bo trzeba walczyć za trzech. Natomiast rzesza "kumaczy" próbuje doszukać się w tym wzoru skróconego mnożenia. Sprawa jest prosta - dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. Kibice Ruchu nie muszą na wzór "Legionistów" wywieszać żałosnych transparentów, byle tylko zwiększyć swoją wygraną kosztem propagandy na wzór pewnej gazety. Ale cóż, czasem warto rozgrzewać się na środku drogi, żeby kosztem przypału nie doszło do starcia, by innym razem walczyć z pewnością, że będzie się w większości. Życie pędzi dalej, a czas zweryfikuje wszystko... "
niebiescypl

NiebieskiFanatyk

Post autor: NiebieskiFanatyk » 21.02.2017, 19:31

Dokładnie. Ruch zaproponował 70 vs 70 Legia stwierdziła, że jest z zgadami bandą zebrana i bandą będzie się bić. Ruch stwierdził co będzie to będzie i tak to się potoczyło. ZS po wszystkim dzwoniło do Chorzowa, że Legia katowala a oni są w stanie wyłożyć hajs za zniszczony samochód. Odpowiedź z Chorzowa jednoznaczna niech lepiej zbierają na swoje wydatki. Czemu Legia katowala? By osłabić PF przed sparingiem, tylko żeby nie płakali jak losy się odwraca

Zdzisław_Dyrma

Post autor: Zdzisław_Dyrma » 21.02.2017, 19:47

Ruch długo nie złapie Legionistów, gdyż Warszawiacy są zbyt dobrymi "cwaniakami". Słowo cwaniak nie ma tu złego wydzwięku i nikogo nie chciałem obrazić. Wspomiana wyżej walka odbije się na Zagłębiu prędzej, czy póżniej z grubym katowaniem.

m..

Post autor: m.. » 21.02.2017, 20:56

Przepraszam że się wtrace ale mam pytanie do znawców tematu szczególnie tych dla których ekipy ZS czy L jak i WRWE są obce. Skąd czerpiecie info o tym że Wisła zostawiła Ruch na placu boju? Oraz ciekawi mnie wasza wiedzą na temat samych liczb. Bo czytając niektóre posty odnoszę wrażenie że wiecie więcej niż Ci którzy brali udział w zabawie.

bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 21.02.2017, 21:19

Szkoda, że czekoladowy_miś tutaj nie wparuje i nie zbanuje połowy towarzystwa...

Pająk Spajder

Post autor: Pająk Spajder » 21.02.2017, 23:27

Co do liczb to się zgodze, nikt kto tam nie był nie może za nie ręczyć choćby znał relację od uczestnika. Oby ekipy podały swoje relacje i każdy może się zastanowić komu wierzyć. Natomiast relacja Ruchu jest na pewno nie do końca prawdziwa bo nie wspomnieli nic o Resovii. Pewnie we wschodniej Łodzi nie spodobałoby się, że walczyli z nimi ramię w ramię ( Resovia była obecna w Poddębicach gdzie poleciała głowa z Widzewa).
Natomiast nie trzeba w czymś uczestniczyć by o tym wiedzieć. O tym, że wisła spierdoliła ptaszki ćwierkały od początku, a Legia śpiewająca w niedzielę " Cała Polska to widziała jak wisełka spierdalała" rozwiała wszystkie wątpliowości.
Inna spawa to to, że Ruch i wisła miała w ten weekend bardzo prestiżowe wyjazdy, w świetle ostatnich wydarzeń i tych sprzed pól roku rzekłbym nawet, że najważniejsze w tym sezonie, dodatkowe pierwsze od jesieni. I Ruch wspomaga GTS śmieszną liczbą (jak na swoje możliwości), Widzew wykłada lachę( tłumaczenia że 1 FC ze świetokszystkiego robił turniej zabawne) mimo że ze Śląskiem sami mają rachunki do wyrównania. Wisła w Wawie w pare osób, nie wspominając o Elanie która cały weekend siedzi w domu. WRWE to cały czas najsilniejsza banda na fejbukowych fanpejdzach ale wystarczy poskładać puzle by zobaczyć, że nie wszystko jest takie kolorowe...

Speedy

Post autor: Speedy » 21.02.2017, 23:55

Pająk Spajder, masz źródło tego jak Legia to śpiewa? Podaj, oglądałem filmik z dopingu Legii i nic takiego nie słyszałem. było jedynie "Wojownicy Psycho Fani pod tarnowem rozjebani" czy coś w tym stylu, i tyle. Ja słyszałem że pare osób z Wisły też mocny w******* dostało pod Tarnowem, więc nie wiem gdzie tu prawda a gdzie internetowe farmazony. Druga sprawa podejrzewam że gdyby Wisła przycięła w c**** i zostawiła Ruch to Niebiescy by ich nie wspierali ekipą z flagą PF tego samego dnia w Krakowie na meczu z Koroną, a tydzień później ekipą z flagą we Wrocławiu, bo podejrzewam że nie chcieliby firmować PF'ką w ten sposób trybun Wisły, a później sektora gości we Wrocławiu.

Speedy

Post autor: Speedy » 22.02.2017, 00:06

To ciekawe, tym bardziej że duzo osob pisalo i sie chwalilo po necie ze miedzy innymi brodaty z wisly zalicza spory w*******.

Jacoby31

Post autor: Jacoby31 » 22.02.2017, 02:33

Gdyby ktoś spierdolił to wydaje mi się, że taka marka jak Ruch podziękowała by za "współpracę". Legia mogla wspomnieć ile razy sama spierdalalą na trasie przed innymi, troche hipokryzja.

19KSG48

Post autor: 19KSG48 » 22.02.2017, 08:32

[link] hahaha Ten to dopiero nie wytrzymał ciśnienia nawet przy kontroli biletu hahaha oto Wielki NRSL GANG :D i na dodatek to przeciep j*****

m..

Post autor: m.. » 22.02.2017, 11:24

To go doinformuj. Ja też chętnie poczytam

zygzak20

Post autor: zygzak20 » 22.02.2017, 12:01

Pająk Spajder pisze:Co do liczb to się zgodze, nikt kto tam nie był nie może za nie ręczyć choćby znał relację od uczestnika. Oby ekipy podały swoje relacje i każdy może się zastanowić komu wierzyć. Natomiast relacja Ruchu jest na pewno nie do końca prawdziwa bo nie wspomnieli nic o Resovii. Pewnie we wschodniej Łodzi nie spodobałoby się, że walczyli z nimi ramię w ramię ( Resovia była obecna w Poddębicach gdzie poleciała głowa z Widzewa).
Natomiast nie trzeba w czymś uczestniczyć by o tym wiedzieć. O tym, że wisła spierdoliła ptaszki ćwierkały od początku, a Legia śpiewająca w niedzielę " Cała Polska to widziała jak wisełka spierdalała" rozwiała wszystkie wątpliowości.
Inna spawa to to, że Ruch i wisła miała w ten weekend bardzo prestiżowe wyjazdy, w świetle ostatnich wydarzeń i tych sprzed pól roku rzekłbym nawet, że najważniejsze w tym sezonie, dodatkowe pierwsze od jesieni. I Ruch wspomaga GTS śmieszną liczbą (jak na swoje możliwości), Widzew wykłada lachę( tłumaczenia że 1 FC ze świetokszystkiego robił turniej zabawne) mimo że ze Śląskiem sami mają rachunki do wyrównania. Wisła w Wawie w pare osób, nie wspominając o Elanie która cały weekend siedzi w domu. WRWE to cały czas najsilniejsza banda na fejbukowych fanpejdzach ale wystarczy poskładać puzle by zobaczyć, że nie wszystko jest takie kolorowe...
Ty piter parker j***** pismak daj sobie na wstrzymanie z twoimi rozkminkami, ktos ci na fb naopowiadal takich bredni i udajesz kumatego na forum banda pierdolonych kozojebcow internetowych. Ptaszki to ci moga cwierkac w spodniach . Te Twoje facebookowe puzzle idz skladac tam gdzie twoje miejsce bo wlasnie pokazujesz z jakiego zrodla czerpiesz informacje

Zdzisław_Dyrma

Post autor: Zdzisław_Dyrma » 22.02.2017, 13:09

m.. pisze:Przepraszam że się wtrace ale mam pytanie do znawców tematu szczególnie tych dla których ekipy ZS czy L jak i WRWE są obce. Skąd czerpiecie info o tym że Wisła zostawiła Ruch na placu boju? Oraz ciekawi mnie wasza wiedzą na temat samych liczb. Bo czytając niektóre posty odnoszę wrażenie że wiecie więcej niż Ci którzy brali udział w zabawie.
Ja nigdzie nie napisałem, że Wisła uciekła. Odniosłem się jedynie, do słabej postawy w walce to wszystko. Oni praktycznie nigdy nie brali udziału w czystych ustawkach w których uczestniczy +/- 250 - 300 osób. Do tego dochodzą po prostu słabe umiejętności "sportowe" Wisły jako całej ekipy. Kraków to inna bajka, niż normalna ustawka. Tutaj nie biegasz z maczetą. Druga sprawa - groźna mina i napompowane bicepsy nie robią wrażenia na przeciwnikach. Kumate osoby z Ruchu wiedzą, jak na ręce wygląda Wisła. Było sporo "podśmiechujek" po wspólnych sparingach na macie. Oczywiście z biegiem czasu to pewnie może się zmienić, gdyż Wiślacy trenują i uczą się. W końcu musi to przynieść to efekty.

Speedy

Post autor: Speedy » 22.02.2017, 13:39

Zdzisław_Dyrma pisze:
m.. pisze:Przepraszam że się wtrace ale mam pytanie do znawców tematu szczególnie tych dla których ekipy ZS czy L jak i WRWE są obce. Skąd czerpiecie info o tym że Wisła zostawiła Ruch na placu boju? Oraz ciekawi mnie wasza wiedzą na temat samych liczb. Bo czytając niektóre posty odnoszę wrażenie że wiecie więcej niż Ci którzy brali udział w zabawie.
Ja nigdzie nie napisałem, że Wisła uciekła. Odniosłem się jedynie, do słabej postawy w walce to wszystko. Oni praktycznie nigdy nie brali udziału w czystych ustawkach w których uczestniczy +/- 250 - 300 osób. Do tego dochodzą po prostu słabe umiejętności "sportowe" Wisły jako całej ekipy. Kraków to inna bajka, niż normalna ustawka. Tutaj nie biegasz z maczetą. Druga sprawa - groźna mina i napompowane bicepsy nie robią wrażenia na przeciwnikach. Kumate osoby z Ruchu wiedzą, jak na ręce wygląda Wisła. Było sporo "podśmiechujek" po wspólnych sparingach na macie. Oczywiście z biegiem czasu to pewnie może się zmienić, gdyż Wiślacy trenują i uczą się. W końcu musi to przynieść to efekty.

Dlatego uważam że Wisła powinna łapać doświadczenie i się umawiać na walki z średnimi i dobrymi ekipami, takie 50v50 na przykład, choćby połowe, albo ponad połowe mieli przegrać to dla nich i tak to będzie wiekszy zastrzyk doświadczenia niż jakby się ustawili na kogoś z przewagą liczebną, skoro nie wyciągneli przedłużaczów w sytuacji gdzie przeciwnik miał przewage liczebną, to raczej inne ekipy powinny zaufać że nie zrobią tego gdy liczby będą równe, bo chęci są jak widać i to się chwali a mają kupe lat straconych przez całkowity 100 % focus na wojence z Cracovią, stąd też uważam że po części była ta desperacka próba Wisły aby się dogadać z honorowym i zasadowym Ruchem, bo każdy miał ich w chuju jak się chcieli bić, a jak Ruch poświadczy ze będzie odpowiednio to inna sprawa... Oraz nie porównuj Ruchu do Wisły, Ruch to ścisła czołówka, doświadczenie duże, liczne ustawki, sporo zawodowców odnoszących spore sukcesy na macie, nie łatwo się bije też w takich warunkach jakie były pod Tarnowem, gdzie jest spontan a przeciwnik ma przewage liczebną. Powiem tak, jak młodzi z ekipy będą prowadzeni w Krakowie odpowiednio z obowiązkowymi częstymi treningami to powinno to się odpowiednio odbić za 5-10 lat.

Na_lajcie

Post autor: Na_lajcie » 22.02.2017, 14:35

O czym wy tu pierdolicie ?

Wisła ma się szkolić na słabszych ekipach, by potem móc się bić z mocniejszymi ? Że to niby kurs prawa jazdy...że najpierw uczę się jeździć na Corsie, żeby potem móc kierować Mercedesa ? Na miłość Boską, weźcie wy się za odrabianie lekcji...

Znawca GŚ

Post autor: Znawca GŚ » 22.02.2017, 19:54

Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz

nikt ważny

Post autor: nikt ważny » 22.02.2017, 21:51

Szykuje sie inwazja na Gliwice znowu ze strony WRWE. Kurczaki z Gliwic tak dupe liza Ruchowi i teraz Wisle ze pewnie jaka chce Ruch pule taka dostanie. Zenada zero charakteru

Rejon Śląsk 84r

Post autor: Rejon Śląsk 84r » 22.02.2017, 22:04

Napewno Piast woli miec z Ruchem neutral niz kose to oczywiste . Ale prawda tez jest ze przy ostatniej inwazji na gliwice nie jeden najebany chorzowski dostal w tyte za napine na ulicy typu ''gramy u siebie'' . Dobrze ze ty jestes Charakterny

nikt ważny

Post autor: nikt ważny » 22.02.2017, 22:08

Rejon Śląsk 84r pisze:Napewno Piast woli miec z Ruchem neutral niz kose to oczywiste . Ale prawda tez jest ze przy ostatniej inwazji na gliwice nie jeden najebany chorzowski dostal w tyte za napine na ulicy typu ''gramy u siebie'' . Dobrze ze ty jestes Charakterny
Zapomniałes wspomniec o tym ze Ci co najebali chorzowskim sami sie ciulali na stadionie miedzy soba za ten szalik, hit ku*** :D
Neutral to jedno a wchodzenie w dupe to drugie ;)

Stary Wyjazdowicz

Post autor: Stary Wyjazdowicz » 23.02.2017, 09:01

Czemu was dziwi takie tlumaczenie Chorzowskich zawsze gdy było info o ich porażce to wymyslali durne tlumaczenia

clearbluesky

Post autor: clearbluesky » 23.02.2017, 12:08

Was ta porażka boli bardziej niż sam Ruch i pierdolicie o tym w kółko jak kiedyś o Marsylii. Co ciekawe nikt Legii nie ciśnie za rozjebane auto i niehonorową walkę a nawet przypierdalacie się do rzekomo zaniżonej liczby Ruchu (wg tej samej Legii która wcześniej katowała i rozjebała auto). Z resztą sytuacja z Marsylią równie abstrakcyjna bo "chwilę wcześniej" wielce patriotyczna Legia obija Polonię i wszędzie cicho sza.

ADAMOO

Post autor: ADAMOO » 23.02.2017, 13:34

nikt ważny pisze:Szykuje sie inwazja na Gliwice znowu ze strony WRWE. Kurczaki z Gliwic tak dupe liza Ruchowi i teraz Wisle ze pewnie jaka chce Ruch pule taka dostanie. Zenada zero charakteru
Przecież Piast był na meczu Ruch-Lech w barwach...Lazio,co nawet niebieskich wprawiło w dobry humor;)

nikt ważny

Post autor: nikt ważny » 23.02.2017, 14:53

ADAMOO pisze:
nikt ważny pisze:Szykuje sie inwazja na Gliwice znowu ze strony WRWE. Kurczaki z Gliwic tak dupe liza Ruchowi i teraz Wisle ze pewnie jaka chce Ruch pule taka dostanie. Zenada zero charakteru
Przecież Piast był na meczu Ruch-Lech w barwach...Lazio,co nawet niebieskich wprawiło w dobry humor;)
???

nikt ważny

Post autor: nikt ważny » 23.02.2017, 15:49

Może uczepcie się innego klubu bo jaja sobie robicie z Piasta.
Miedzy Piastem(lizodupy) a Ruchem nic nie ma i skonczcie te napinki n aten klub.
Kiedys spiewali "kazdy to powie ze sa 2kurwy w Krakowie"

Od powstaniu WRWE "Choc w Krakowie maja Wisle"

Zenada roku, na wiekszy szacunek zasługuje Łęczna niż taki Piast, poki ekipa tam nie wezmie za ryj to zero szacunku.
[/quote]

N4Y

Post autor: N4Y » 23.02.2017, 16:26

nikt ważny pisze:
Miedzy Piastem(lizodupy) a Ruchem nic nie ma i skonczcie te napinki n aten klub.

Zenada roku, na wiekszy szacunek zasługuje Łęczna niż taki Piast, poki ekipa tam nie wezmie za ryj to zero szacunku.
Jak to ta smieszna ekipa lata w koszulkach Ruchu. W Gdansku mieli spiecie bo starzy za Lechia a ta niby ekipa pro Ruch. Tak jak rzadko zgadzam sie z kims z niebieskich tak musze przyznac stowe Perkunowi ze Piast to banda c**** i lizodupy.

nikt ważny

Post autor: nikt ważny » 23.02.2017, 16:43

N4Y pisze:
nikt ważny pisze:

Jak to ta smieszna ekipa lata w koszulkach Ruchu. W Gdansku mieli spiecie bo starzy za Lechia a ta niby ekipa pro Ruch. Tak jak rzadko zgadzam sie z kims z niebieskich tak musze przyznac stowe Perkunowi ze Piast to banda c**** i lizodupy.
Jak to faktycznie prawda że Piast ubral sie w ciuchy Ruchu to jest ku*** gorzej niz myslalem. Potem sie dziwic ze w Gliwicach ludzie którzy gardza Górnikiem nie chca miec nic wspolnego z Piastem albo ekipa.

nikt ważny

Post autor: nikt ważny » 23.02.2017, 17:02

XXXXKK pisze:Przecież Piast sam sobie ustalił, że od układu nie cisną po Wiśle. A jakieś żulbandy ze wielkiej starej gwardi pisata sieją napinkę o ten Ruch, kroją jakieś szaliki a jakby przyszło co do czego to by z jabolami siedzieli pod sklepem.
Yyyyyy. zulbanda /=/ stara gwardia - myle się?
Nie cisnac po niej ok, tak jak po Ruchu ok - ALE NIE ku*** WCHODZIC W DUPE Z ŻELEM. jednego dnia k**** drugiego władcy Krakowa ;-)

N4Y

Post autor: N4Y » 23.02.2017, 18:02

XXXXKK pisze:Przecież Piast sam sobie ustalił, że od układu nie cisną po Wiśle. A jakieś żulbandy ze wielkiej starej gwardi pisata sieją napinkę o ten Ruch, kroją jakieś szaliki a jakby przyszło co do czego to by z jabolami siedzieli pod sklepem.
No i wychodzi szydlo z wora. W zulbandzie sa badz co badz ale zasluzone dla samego Piasta osoby nie trzeba pisac kto bo kmwtw ale dla tej lizacej dupe Ruchowi ekipki Piasta wazniejsi sa ich wymyslone kontakty z Ruchem bo tylko im sie zdaje ze Ruch cos do nich czuje haha. Ubzdurali sobie ze cos moga i swoich odrzucaja byleby cos lyknac z wrwe stolu. Piast to najsmiesznijsza ekipa na Slasku duzo bardziej charakterny jest nawet Ruch Radzionkow bo wiedza gdzie ich miejsce w szeregu probuja na wlasna reke zyc. Maja ciezko ale po swojemu nikomu nie beda fan clubowac a Piast fan clubuje Ruchowi a ci i tak na nich zlewaja.

Sztygar

Post autor: Sztygar » 23.02.2017, 19:10

Przyśpiewka "Choć w Krakowie mają Wisłę..." Jest starsza niż niektórzy użytkownicy tego forum...
Reszty bajek nie ma co nawet komentować.

fullofhates

Post autor: fullofhates » 26.02.2017, 23:05

Prowokacji psów ciąg dalszy.
Na czapkach torcidy trzech podstawionych na Szobiszowicach, dwóch od nas na dołku. j**** psy
Gliwice moim miastem
Piast moim klubem

koszykpala

Post autor: koszykpala » 26.02.2017, 23:54

zeznania pozostałych ekipy koszyka
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]