A gdzie ty masz morze w Szczecinie?Nieobeznany pisze:Oprócz morza to wspólne wyjazdy!rozpuszczalnik1906 pisze:Co łączy Pogoń Szczecin i Kotwice Kołobrzeg? Co i od kiedy?
Jesienią razem z Kotwicą wybrali się Portowcy na Konwiktorską 6 na mecz ze stołeczną Polonią. Teraz była odpowiedź ze strony Kołobrzeskich fanów.
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
Nieobeznany
Zabrakło literówki blisko + dla Ciebie widać z topografią kraju jest dobrze :)Psoriasis pisze:A gdzie ty masz morze w Szczecinie?Nieobeznany pisze:Oprócz morza to wspólne wyjazdy!rozpuszczalnik1906 pisze:Co łączy Pogoń Szczecin i Kotwice Kołobrzeg? Co i od kiedy?
Jesienią razem z Kotwicą wybrali się Portowcy na Konwiktorską 6 na mecz ze stołeczną Polonią. Teraz była odpowiedź ze strony Kołobrzeskich fanów.
Lubie geografie. Co na to poradze? Z mojej strony nie byla to zlosliwosc w Twoim kierunku. Pozdrawiam
-
Nieobeznany
Nie no spoko też nie chciałem robić z tego wielkiej afery. Poszła literówka mój błąd! A geografię też lubię ale jesteśmy tylko ludźmi. Pozdrawiam.Psoriasis pisze:Lubie geografie. Co na to poradze? Z mojej strony nie byla to zlosliwosc w Twoim kierunku. Pozdrawiam
Jak na linii Zagłębie Lubin i Górnik Wałbrzych, kiedyś czytając tematy wojewódzkie, w temacie ''dolny śląsk kibicowsko" łatwo było zauważyć spine pomiędzy Świdnicą a Zagłębiem, wiadomo że Polonia od lat jest bliska Górnikowi.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
Układ przybity został na meczu z Wisłą (1998), padł na meczu z Cracovią (2003) (mecze oba w Szczecinie, gdzie Kotwica wspomagała Pogoń. Kibice Kotwy mogli swobodnie się poruszać pod stadionie w Szczecinie we własnych barwach. Kiedy Pogoń grała w IV lidze (2007) na wyjeździe w Ustroniu Morskim fani z Kołobrzegu i Karlina wspierali portowców na tym wyjeździe. Jak dobrze pamiętam przełom 2008/2009 Kotwa wybiera Bałtyk i jakieś inne wynalazki typu Lębork w czasie, kiedy Flota odświeża konktakt z Pogonią. Fani ze Szczecinka i Karlina określili się, że stoją za Pogonią. W 2009 w 2 lidze Pogoń leci w 700 typa do nich na wyjazd, gdzie przed meczem dowiadują się, że nie mają czego szukać u boku Pogoni. W trakcie meczu kilkunastu z Pogoni i Floty wjeżdża Kotwie pod kasy, prócz tego nic wartego się nie wydarzyło. Minęło odtąd trochę czasu i widać, że kontakt powrócił.rozpuszczalnik1906 pisze:Co łączy Pogoń Szczecin i Kotwice Kołobrzeg? Co i od kiedy?
W międzyczasie Flota z Falubazem działa..
Ja mam pytanie o Kotwice i Kołobrzeskich Legionistów. Rozumiem, że w sytuacji gdy Kotwica odnawia kontakty z Pogonią, której zgoda z Legia poszła w niepamięć to i te dwie ekipy poszły swoimi drogami?
Ja mam pytanie o Kotwice i Kołobrzeskich Legionistów. Rozumiem, że w sytuacji gdy Kotwica odnawia kontakty z Pogonią, której zgoda z Legia poszła w niepamięć to i te dwie ekipy poszły swoimi drogami?
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
vendetta2016
Jak jest na linii Widzew-Stal i Widzew-Resovia?
Jak jest na linii Przemysl-Walbrzych? Pamietam, ze w roku 91 bodajze, wyhaczylbym niezle becki, gdyz jakies typy wziely mnie za goscia z Walbrzycha...
Temat był już walkowany wielokrotnie i powtarzam Kotwica odbiła już dawno od kontaktów z kolobrzeskimi legionistami, nie chcieli być kojarzeni z ekipą Legii w Polsce. Jeśli chodzi o Kotwice to oczywiście mamy prywatne i dobre kontakty z chłopakami z Hutnika Warszawa i tyle.Bunio pisze:W międzyczasie Flota z Falubazem działa..
Wisła przybije układ z Resovią ?
Mklop00 pisze:Wisła przybije układ z Resovią ?
Kwestią czasu i z ruchem będą biegać resoviacy już chodzą w czapkach ruchu nie dawno lks teraz ruch śmiech na sali Widzew nie przypomnij sobie Poddebica bez odbioru !!!
raczej nie uklad, raczej FC
-
nieskumalemtypa
Igloopol z Unią Tarnów spowrotem działają bo slyszałem że pare osób z Dębicy grało z Unią w kręgle w Tarnowie
Kosa.patrykwhite pisze:Niewiem czy juz bylo, ale zapytam
Jakie sa kontakty na lini
- Jastrzebie - Stalowka
- Jastrzebie - Jagiellonia
- Jastrzebie - Chemik (wkoncu była zgoda, ale jakie sa teraz kontakty?)
- Ruch - Odra Wlodzislaw
Jak teraz jest sytuacja Czuwaju Przemyśl ?
-
mampytanie
Jeziorak Iława to zawsze było FC Lechii? Oni chyba jakiś czas temu mieli zgodę z Elaną Toruń, a Elanie i Lechii raczej nie po drodze i to mocno... Czy się mylę?
-
jestemzbandy
Nie mylisz się.mampytanie pisze:Jeziorak Iława to zawsze było FC Lechii? Oni chyba jakiś czas temu mieli zgodę z Elaną Toruń, a Elanie i Lechii raczej nie po drodze i to mocno... Czy się mylę?
FC Lechii zostali ze 2-3 lata temu, a wcześniej rozstali się z Elanąmampytanie pisze:Jeziorak Iława to zawsze było FC Lechii? Oni chyba jakiś czas temu mieli zgodę z Elaną Toruń, a Elanie i Lechii raczej nie po drodze i to mocno... Czy się mylę?
W którymś ze starych zinów był opis z wyjazdu bodajże Legii( tu nie jestem pewien) do Iławy i napisane tam było że gospodarze pozdrawiali Polonię Warszawa i Arkę Gdynia, czyli niezła droga, coś jak Karkonosze Jelenia Góra :)
Hitler, Stalin, Che Guevara jeden c*** a wiele twarzy.
-
Alea_iacta_est
Mógłby ktoś wymienić zgody/kosy/układy Stali Sanok? Z góry dzięki.
-
schwere krawalle
Jeziorak to bardzo specyficzna ekipa bo jeszcze w 2011 roku gościli się na zmianę z Gryfem Wejherowo (któremu bliżej do Arki naturalnie niż do Lechii), wcześniej zgoda z Elaną i dobre kontakty z Ruchem Chorzów. Po tym jak odpaliła ich Elana podbijali do Stomilu ale ostatecznie zostali fc Lechii. Jakieś osoby z Iławy też jeżdżą na Arkę (część już odpuściła Arkę i wybrała Lechię-lata po necie już jedno foto). Być może za kilka lat zostaną fan clubem tej ekipy która wtedy będzie na topie :)
-
batistutaa
Prawda jest taka, że na Kotwicy udzielają się ludzie, którzy poza Kotwą kibicują także innym drużynom, bardziej lub mniej aktywnie, w tym Legia (Kołobrzescy Legioniśc), kiedyś/dziś(?) Ruch. Tyle że Kotwica sama w sobie nie opowiada się za pro-jakaśekipa.Bunio pisze:W międzyczasie Flota z Falubazem działa..
To była samowolka jednej osoby, a Ruch zawarł o tym info w relacji żeby zrobić delikatny pstryczek w stronę Legionistów.nikodem pisze:A czy czasem nie tak dawno temu Kotwica nie była na jednym wyjeżdzie Ruch?Bym moze cos po pierdzieliłem,ale coś mi tak świta...
Kibice Kotwicy byli na obecni na WDŚ później po meczu z Rozwojem Katowice (w oby dwóch przypadkach gościli w Rudzie Śląskiej), oprócz tego 2 osoby gościnnie z Ruchem w Warszawie (2014r).nikodem pisze:A czy czasem nie tak dawno temu Kotwica nie była na jednym wyjeżdzie Ruch?Bym moze cos po pierdzieliłem,ale coś mi tak świta...
Jaki stosunek obustronny na lini Pogoń- Wisła ? Kika ładnych lat temu Pogoń obecna na sektorach Wisły, jeszcze za czasów budowy nowego stadionu, dobrze pamiętam ? A jak teraz po zerwaniu zgód z Lechią ( Wisła) i Legią (Pogoń) ? Tym bardziej pytam zważając o stosunki na lini Pogoń- Cracovia i jak wyżej Kotwica- Ruch .
-
nikt ważny
Kosa, nic się nie zmieniło i nie zapowiada na zmianynonameboy pisze:Jaki stosunek obustronny na lini Pogoń- Wisła ? Kika ładnych lat temu Pogoń obecna na sektorach Wisły, jeszcze za czasów budowy nowego stadionu, dobrze pamiętam ? A jak teraz po zerwaniu zgód z Lechią ( Wisła) i Legią (Pogoń) ? Tym bardziej pytam zważając o stosunki na lini Pogoń- Cracovia i jak wyżej Kotwica- Ruch .
-
Polish Power
Z Wisłą Kraków jak i z Ruchem czy Widzewem Pogoń miała i ma kosę.
Śląsk Wrocław & Polonia Przemyśl jak jest? bo Po tym jak Czuwaj pucował się do Motoru i Śląska swego czasu i wylądował w Sosnowcu.
-
otto.magico
otto.magico
Chłopaki z Czuwaju,na stadionie Ludowym w Sosnowcu,byli dosyć częstymi gośćmi,juz bardzo dawno temu.To jest po prostu ,odnowienie kontaktów.A takie małe info dla Ciebie ,zarowno Ślask , jak i Motor , sa do tej pory w Sosnowcu szanowani.Barwiejuk pisze:Śląsk Wrocław & Polonia Przemyśl jak jest? bo Po tym jak Czuwaj pucował się do Motoru i Śląska swego czasu i wylądował w Sosnowcu.
-
Stary Wyjazdowicz
Jeziorak dobra zgoda z Polonią Warszawa teraz fc Lechii straszna zmiana frontu......
-
Browarski 1
Ale kiedy to było!! początek w połowie lat 90-tych, upadek coś około 2004 lub 2005 roku...w tym czasie to chyba z dwa pokolenia się wymieniły na Jezioraku.Stary Wyjazdowicz pisze:Jeziorak dobra zgoda z Polonią Warszawa teraz fc Lechii straszna zmiana frontu......
Nieaktywny kibic, aktywny obserwator...
Czyli te "chyba" dwa pokolenia miały coś z Polonią, następnie Elaną, podjazdy pod Stomil i Zawisze. Było coś o Arce, a teraz jest Lechia. Masz teraz 6 różnych biegunów w dwóch pokoleniach jak to ujołeś. U nas się na to mówi chorągiewki a u was dwa pokolenia. Ruch miał prowiant podrzucany też na dworcu w Iławie jak wracał z wyjazdu. Nie wiem jak Karki bo nie znam tematu, ktoś porównał ale Iława jest ładnie skurwiałym miejscem na kibicowskiej mapie Polski
-
Browarski 1
Nie znam powodów takiego odbijania się od "bandy do bandy", choć przyznaje że były to wybory dość skrajne...no ale to już chyba ich sprawa. Ja ich pamiętam z okresu 96-2002 jako solidną ekipę. Może nich się ktoś z Jezioraka wypowie w tym temacie.
Nieaktywny kibic, aktywny obserwator...
Panowie o czym tu wogóle jest gadka?
Sprawa jest prosta - kto zmienia klub to ch.uj mu w dziub !
I nie pierd.olcie o obraniu nowej drogi. Nawet w skrzydlatych świniach to wiedzą co robi się z takim co obce barwy ubiera !
Sprawa jest prosta - kto zmienia klub to ch.uj mu w dziub !
I nie pierd.olcie o obraniu nowej drogi. Nawet w skrzydlatych świniach to wiedzą co robi się z takim co obce barwy ubiera !
Karkonosze, zgoda z Górnikiem Wałbrzych, chyba wcześniej ich F.C. pamiętam w jakimś zinie, były barwy Arki na ich sektorze.
Po czym kosa z Górnikiem ale co ciekawe część starych co łaziła na koszykówke i nadal jeździła na Górnik, na stadion przychodziła i miała dobre stosunki z Karkami, dla których Wałbrzych to była już kosa nr 1 w regionie, jakiś kosmos. Po czym zgoda z..Bałtykiem Gdynia i mamy barwy innej ekipy z trójmiasta na sektorze, a obecnie F.C. Śląska i pewnie też u kogoś barwy Lechii,do kompletu trójmiejskiego, większej komediowej ekipy chyba nie ma.
Po czym kosa z Górnikiem ale co ciekawe część starych co łaziła na koszykówke i nadal jeździła na Górnik, na stadion przychodziła i miała dobre stosunki z Karkami, dla których Wałbrzych to była już kosa nr 1 w regionie, jakiś kosmos. Po czym zgoda z..Bałtykiem Gdynia i mamy barwy innej ekipy z trójmiasta na sektorze, a obecnie F.C. Śląska i pewnie też u kogoś barwy Lechii,do kompletu trójmiejskiego, większej komediowej ekipy chyba nie ma.
zgody JKS Jarosław , KSZO Ostrowiec Św, Układ Resovia RzeszówAlea_iacta_est pisze:Mógłby ktoś wymienić zgody/kosy/układy Stali Sanok? Z góry dzięki.
Re: otto.magico
Zagłębie Sosnowiec to była zgoda Motoru .otto.magico pisze:Chłopaki z Czuwaju,na stadionie Ludowym w Sosnowcu,byli dosyć częstymi gośćmi,juz bardzo dawno temu.To jest po prostu ,odnowienie kontaktów.A takie małe info dla Ciebie ,zarowno Ślask , jak i Motor , sa do tej pory w Sosnowcu szanowani.Barwiejuk pisze:Śląsk Wrocław & Polonia Przemyśl jak jest? bo Po tym jak Czuwaj pucował się do Motoru i Śląska swego czasu i wylądował w Sosnowcu.
Re: otto.magico
Śląsk Wrocław to również była zgoda Zagłębią.Proterian pisze:Zagłębie Sosnowiec to była zgoda Motoru .otto.magico pisze:Chłopaki z Czuwaju,na stadionie Ludowym w Sosnowcu,byli dosyć częstymi gośćmi,juz bardzo dawno temu.To jest po prostu ,odnowienie kontaktów.A takie małe info dla Ciebie ,zarowno Ślask , jak i Motor , sa do tej pory w Sosnowcu szanowani.Barwiejuk pisze:Śląsk Wrocław & Polonia Przemyśl jak jest? bo Po tym jak Czuwaj pucował się do Motoru i Śląska swego czasu i wylądował w Sosnowcu.
na linii Śląsk-Polonia P. kosa rzecz oczywista
W świecie baranów jesteśmy wilkami!!!
-
mampytanie
Czemu GKS Katowice tak bardzo nienawidzą się z GKS Tychy? Jakiś konkretny powód?
Karkonosze nigdy nie były zgodą Górnika. W jakimś zinie fani Górnika poprosili aby Ci co potrzymują taką wersję podali datę oraz ksywki osób które zawarły zgodę. Po dziś dzień odpowiedź nie padła. W odróżnieniu łatwo podać ksywy osób które, gdzie i kiedy zgodziły się na FAN CLUB w dzień kobiet roku 2008 :)Averno pisze:Karkonosze, zgoda z Górnikiem Wałbrzych, chyba wcześniej ich F.C. pamiętam w jakimś zinie, były barwy Arki na ich sektorze.
A to że są chorągiwki i przerzuty to czyste fakty. Za jakich idiotów musiał ich mieć Śląsk wiedząc że bujają się od jakiegoś czasu z Chrobrym kierując prośbą (czy rozkaz) o wystawieniu Górnika. Ci bynajmniej z szacunku do aktualnych wówczas relacji z Chrobrym nie powinni wchodzić w żadną gadkę i odesłać ich do programu "Trudne sprawy". No a że myśleli że ugrają więcej woleli "poświęcić" Chrobrego na rzecz ekipy która 2 lata wcześniej wpadała czy to z Piastem NR czy MJO do Jeleniej w celach "turystyczno-sportowych".
Co ugrali ??? :) :) :)
Nawet Zagłębie Wałbrzych uniosło się honorem od tak zaszczytnej roli bycia chociaż nie prezentuja / nie reprezentowali żadnej siły (oprócz trunkowej) na okres rozmowy. Tak wógóle o czym z Thoreziakami mozna było gadać?? Buahahaha