Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Z tego co pamiętam to było w końcu po 42 osoby bo tylu ostatecznie wystawiła Stalowka. 20-30 sekund i zwycięstwo Widzewa. Sama Stalowka wtedy przyznała ze nie ta liga
-
Od kiedy zaczęły się tak na dobre psuć relacje Wisły i Jagi? Na początku był chyba szacunek na meczu pomiędzy nimi, nie było bluzg. Czy jakieś konkretne wydarzenie spowodowało doprowadzenie do takiej konkretnej kosy?
-
w ktorym roku miała miejsce ta walka RTS - SSW ?
-
2010Polish Power pisze:w ktorym roku miała miejsce ta walka RTS - SSW ?
Włókniarz Częstochowa
-
mampytanie pisze:Od kiedy zaczęły się tak na dobre psuć relacje Wisły i Jagi? Na początku był chyba szacunek na meczu pomiędzy nimi, nie było bluzg. Czy jakieś konkretne wydarzenie spowodowało doprowadzenie do takiej konkretnej kosy?
Sharksi mieli pretensje, ze "Jaga kuma się z żydami"
Chodzi o Widzew :)
a że teraz ci "żydzi" to już bracia to już Jaga nie jest be
:)
Kimkolwiek jesteś życzę Ci dobrze 

-
chodziło o Motor, a ty k**** kłamliwa zamknij pizde
-
A fujjjj. Taki mały a takie słownictwo!!sir. pisze:chodziło o Motor, a ty k**** kłamliwa zamknij pizde
:)
ps. nie kłamię !!! :))
Kimkolwiek jesteś życzę Ci dobrze 

-
Kłamiesz.
Generalnie blisko końca zgody było coraz więcej zgrzytów/incydentów (jak np przy okazji meczów Jagiellonii w Bielsku czy też meczów Wisły w Krakowie gdzie spotykały się Lechia z Jagiellonią), coraz mniej kontaktów między osobami decyzyjnymi i tyle.
Tekst o Widzewie poszedł już po wszystkim gdy były jakieś tam niedomówienia w tej kwestii na Sektorze X i osoba reprezentująca bandę zabrała głos z gniazda
Generalnie blisko końca zgody było coraz więcej zgrzytów/incydentów (jak np przy okazji meczów Jagiellonii w Bielsku czy też meczów Wisły w Krakowie gdzie spotykały się Lechia z Jagiellonią), coraz mniej kontaktów między osobami decyzyjnymi i tyle.
Tekst o Widzewie poszedł już po wszystkim gdy były jakieś tam niedomówienia w tej kwestii na Sektorze X i osoba reprezentująca bandę zabrała głos z gniazda
za kim jestes?
-
Zaczeło się od meczu w Krakowie gdzie Wisła zarzuciła ,, Jazda z k******" i zaczeli się okładać między sobą w młynie. Potem pojawiły się jakieś śmieszne oświadczenia i tak poszło. Następny mecz w Białym dopełnił formalności. Życie.mampytanie pisze:Od kiedy zaczęły się tak na dobre psuć relacje Wisły i Jagi? Na początku był chyba szacunek na meczu pomiędzy nimi, nie było bluzg. Czy jakieś konkretne wydarzenie spowodowało doprowadzenie do takiej konkretnej kosy?
-
A ku*** nie skminiłem że piszecie już o czasach po zgodzie więc mój post można potraktować jakby go nie było
za kim jestes?
-
jakie są relacje na linii Pogoń - ŁKS i Pogoń - Widzew?
-
Kosy ale raczej dużego parcia nie ma.
-
A co to teraz znaczy kosa? Na to wychodzi, że jak ktoś nie ma zgody lub układu to zostały same kosy.BiałyKibic pisze:Kosy ale raczej dużego parcia nie ma.
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
-
Co to się dzieje z kibolstwem w Polsce...
Aż się odechciewa już jeździć jak sami zepsuci ludzie dookoła
Aż się odechciewa już jeździć jak sami zepsuci ludzie dookoła
-
Czy obecnie między ŁKS z Resovią jest oficjalna kosa? pytam bo niedawno ktorś wrzucił fotkę z przekreslonym znaczkiem Sovii i rzekomo była to bluza ŁKSu
-
Jeśli chodzi o Ekipę H z Łodzi decyzja zapadła Ekipa H Rzeszowa będzie rozjebana .A czy kosa chyba nie bardzo dużo kontaktów w Rzeszowie jest podział do dziś biegają w barwach ŁKS-U trudno to określić , i nie chodzi tylko Układ z Wisła wypłynęło trochę GÓWNA które będą musieli wpierdolić .
-
To już któryś z rzędu gadżet anty WRWE + anty Resovia wydany przez ŁKS, więc możesz sobie sam wysnuć odpowiednie wnioski. Kompleksy sięgają zenitu, chyba nikt w tak krótkim czasie nie wydał tylu gadżetów anty, co ostatnimi czasy ŁKS.krokiet_z_grzybami pisze:Czy obecnie między ŁKS z Resovią jest oficjalna kosa? pytam bo niedawno ktorś wrzucił fotkę z przekreslonym znaczkiem Sovii i rzekomo była to bluza ŁKSu
-
Mylisz się gościu , może oduczysz się srac do ŁKSu co ma miejsce w większości twoich wpisow..bez-napinki pisze:To już któryś z rzędu gadżet anty WRWE + anty Resovia wydany przez ŁKS, więc możesz sobie sam wysnuć odpowiednie wnioski. Kompleksy sięgają zenitu, chyba nikt w tak krótkim czasie nie wydał tylu gadżetów anty, co ostatnimi czasy ŁKS.krokiet_z_grzybami pisze:Czy obecnie między ŁKS z Resovią jest oficjalna kosa? pytam bo niedawno ktorś wrzucił fotkę z przekreslonym znaczkiem Sovii i rzekomo była to bluza ŁKSu
Widzew wydał parę miesięcy wstecz ponad 2 TYSIACE ! szalikow , czy tam szarf Anty- na wyjazd do Białegostoku . Dostał je każdy .
Przyznasz chyba że trochę więcej ich wyszło niż jakieś 2 cyfrowe edycję gadżetów Dąbrowy , albo innych anty wrwe , które w większości są tylko dla osób aktywnych ...??
Tak więc musisz się ze mną zgodzić , że drugiej takiej zakompleksionej ekipy jak RTS nie ma , bo nikt nie wydał w tak krótkim czasie tyłu gadżetów anty - ŁKS . Najśmieszniejsze że do niedawna robili z tego zarzut w naszą stronę , a teraz bez żenady każdy czy pikol czy d*** , czy Janusz , dostaje gadżet z hasłem j**** k**** i wszyscy są szczęśliwi haha
Pato 1908 Gang
-
Ok. ;)Gringooo2 pisze:Mylisz się gościu , może oduczysz się srac do ŁKSu co ma miejsce w większości twoich wpisow..bez-napinki pisze:To już któryś z rzędu gadżet anty WRWE + anty Resovia wydany przez ŁKS, więc możesz sobie sam wysnuć odpowiednie wnioski. Kompleksy sięgają zenitu, chyba nikt w tak krótkim czasie nie wydał tylu gadżetów anty, co ostatnimi czasy ŁKS.krokiet_z_grzybami pisze:Czy obecnie między ŁKS z Resovią jest oficjalna kosa? pytam bo niedawno ktorś wrzucił fotkę z przekreslonym znaczkiem Sovii i rzekomo była to bluza ŁKSu
Widzew wydał parę miesięcy wstecz ponad 2 TYSIACE ! szalikow , czy tam szarf Anty- na wyjazd do Białegostoku . Dostał je każdy .
Przyznasz chyba że trochę więcej ich wyszło niż jakieś 2 cyfrowe edycję gadżetów Dąbrowy , albo innych anty wrwe , które w większości są tylko dla osób aktywnych ...??
Tak więc musisz się ze mną zgodzić , że drugiej takiej zakompleksionej ekipy jak RTS nie ma , bo nikt nie wydał w tak krótkim czasie tyłu gadżetów anty - ŁKS . Najśmieszniejsze że do niedawna robili z tego zarzut w naszą stronę , a teraz bez żenady każdy czy pikol czy d*** , czy Janusz , dostaje gadżet z hasłem j**** k**** i wszyscy są szczęśliwi haha
-
No Resovia chyba dała się złapać w wiślacką pułapkę. Ta zgoda z ŁKS mogła wzbudzać zazdrość w regionie, bo to jednak dzisiaj rzadkość takie zgody ekip z różnych poziomów nie na zasadzie wasala. A tak to z Wisłą pewnie nic nie będzie poza "prywatnymi kontaktami" bo tu Widzew, bo tu trochę te pasy nie pasują, bo Polonia itp.
PS: Dlaczego rozpadła się zgoda Resovii z SSW? I jakie są teraz stosunki? To było aksamitne rozstanie czy jak to ostatnio w modzie ze zgody w kose?
PS: Dlaczego rozpadła się zgoda Resovii z SSW? I jakie są teraz stosunki? To było aksamitne rozstanie czy jak to ostatnio w modzie ze zgody w kose?
-
Koniuszko dzieciaku - musiałbym bym być chyba tak samo grupi jak ty ,żeby się wam wystawić przez zacne forum kibice .net
To że przeżywasz to do tej pory, i generalnie zarejstrowales się tu tylko po to żeby się pruc personalnie do mnie to świadczy tylko o twoim niedorozwinieciu , kompleksach i jakieś fobii . Gdziekolwiek co napisze tam pojawiasz ty i piszesz o mnie. To się nazywa chyba fobia albo jakaś nerwica..
Co do Resovii sporo osób się na Nich zawiodło i tyle , część ma mniejsze ciśnienie , część po tym co zrobili i w jaką stronę poszli traktuje ich jako kose. To jakie gadżety robimy i jaki jest stosunek do Resy i za co , to już nasza sprawa.
Ja mam pytanie natomiast co do kosy Resovia - Cracovia . Rozumiem że od początku chodzilo o dobre kontakty Resy z Wisłą , i z tego powodu po prostu nienawiść skierowana do KSC ? Czy o coś innego chodziło ??
To że przeżywasz to do tej pory, i generalnie zarejstrowales się tu tylko po to żeby się pruc personalnie do mnie to świadczy tylko o twoim niedorozwinieciu , kompleksach i jakieś fobii . Gdziekolwiek co napisze tam pojawiasz ty i piszesz o mnie. To się nazywa chyba fobia albo jakaś nerwica..
Co do Resovii sporo osób się na Nich zawiodło i tyle , część ma mniejsze ciśnienie , część po tym co zrobili i w jaką stronę poszli traktuje ich jako kose. To jakie gadżety robimy i jaki jest stosunek do Resy i za co , to już nasza sprawa.
Ja mam pytanie natomiast co do kosy Resovia - Cracovia . Rozumiem że od początku chodzilo o dobre kontakty Resy z Wisłą , i z tego powodu po prostu nienawiść skierowana do KSC ? Czy o coś innego chodziło ??
Pato 1908 Gang
-
wcześniej jeszcze chodziło o historyczne spiny który klub byl pierwszy itp (Resovia 1905 ;) )
-
z tego co mi wiadomo , to w latach 80 Wisłę z Resovią łączyła zgoda i na "świętych wojnach" w Krakowie Resovia była po stronie białej gwiazdy.Gringooo2 pisze:Ja mam pytanie natomiast co do kosy Resovia - Cracovia . Rozumiem że od początku chodzilo o dobre kontakty Resy z Wisłą , i z tego powodu po prostu nienawiść skierowana do KSC ? Czy o coś innego chodziło ??
-
Polonia Przemyśl była punktem zapalnym ? \espana pisze:No Resovia chyba dała się złapać w wiślacką pułapkę. Ta zgoda z ŁKS mogła wzbudzać zazdrość w regionie, bo to jednak dzisiaj rzadkość takie zgody ekip z różnych poziomów nie na zasadzie wasala. A tak to z Wisłą pewnie nic nie będzie poza "prywatnymi kontaktami" bo tu Widzew, bo tu trochę te pasy nie pasują, bo Polonia itp.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PoJRFM0dlug[/youtube]
-
Wisła Kraków posiada flagę "Gdynia". Pytam bez napinki- byli kiedyś w Gdyni jacyś kibice Wisły, czy ta flaga to zwykła prowokacja?
-
Dlaczego u klad Stilon Chemik nie doszedł do skutku?
-
W dużym skrócie przez Rakówvendetta2016 pisze:Dlaczego u klad Stilon Chemik nie doszedł do skutku?
-
układ doszedł do skutku,lecz został zerwany przez Chemik Kędzierzyn... miało to miejsce po walce właśnie z Rakowem.vendetta2016 pisze:Dlaczego u klad Stilon Chemik nie doszedł do skutku?
-
Wiem ze to. Bylo po walce z Rakowem tylko niewim dlaczego
-
Stilon nie przepadał za Rakowem. W okresie gdy mieli układ z Chemikiem chłopaki z Kędzierzyna przyjechali do Gorzowa wspomagać swoich układowiczów. Po meczu wyszły okoliczności które mocno nie spodobały się Chemikowi. No i układ przeszedł do historii.vendetta2016 pisze:Wiem ze to. Bylo po walce z Rakowem tylko niewim dlaczego
-
Jak wygląda obecnie sytuacja na linii Stomil - Jeziorak?
-
Ustawili się ze Stilonem na Raków na torach, Chemik dojechał na miejsce i sam walczył z Rakowem po czym dostał w******* a Stilon zaginął w akcji twierdząc, że nie zdążyli dojechać.Mojżesz pisze:Stilon nie przepadał za Rakowem. W okresie gdy mieli układ z Chemikiem chłopaki z Kędzierzyna przyjechali do Gorzowa wspomagać swoich układowiczów. Po meczu wyszły okoliczności które mocno nie spodobały się Chemikowi. No i układ przeszedł do historii.vendetta2016 pisze:Wiem ze to. Bylo po walce z Rakowem tylko niewim dlaczego
Ja to tak pamiętam z relacji 3 stron.
-
Wersja Stilonu co do tej akcji wygląda mniej więcej tak, że to Stilon sam walczył z Rakowem, a Chemik gdzieś zaginął. Mówimy o akcji w Krzyżu.
CHROBRY GŁOGÓW (h) STILON GORZÓW
-
Chyba wersja internetowa, nikt normalny by takiej nie wymyślił. Chemik nigdzie nie zaginął a wszystkie strony dobrze wiedzą jak było. Prawdą jest, że po akcji zakończyliśmy układ ze Stilonem.
-
Może i przekręciłem i masz rację ale mniej więcej tak to wyglądało.
Pamiętam że chyba zostawili jednego kulawego na polu walki i uciekli ale głowy za to nie daje bo pare lat juz minęło.
Pamiętam że chyba zostawili jednego kulawego na polu walki i uciekli ale głowy za to nie daje bo pare lat juz minęło.
-
Jakie zgody ma Pogoń Lębork?
-
Bardziej neutral niż kosadamian1241 pisze:Jak wygląda obecnie sytuacja na linii Stomil - Jeziorak?
-
Flota - Falubaz nadal układ jest ?
Zagłębie L - Flota ?
Zagłębie L - Flota ?
-
Co łączy Pogoń Szczecin i Kotwice Kołobrzeg? Co i od kiedy?
-
Na to sam wpadłem :)czekoladowy_mis pisze:To że mamy razem blisko nad morze :)rozpuszczalnik1906 pisze:Co łączy Pogoń Szczecin i Kotwice Kołobrzeg? Co i od kiedy?
Pytam o pojawienie się flagi w klatce na meczu w Krakowie.