Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
dres i kaptur
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Tak, o to chodziło. Dzięki wielkie
Weszło by więcej, ale wpuszczają przepisowe 5% czyli ok 220 osób.
Czy kibice FC Den Haag są politycznie nastawieni w prawo bądź lewo? Czy mają kolorowych w ekipie/młynie?
Zastanawia mnie czy w jakiejś Polskiej ekipie działają bądź działali ludzie z zagranicznych ekip. Kojarzy ktoś ?
Mnie zastanawia taka sprawa czy w krajach takich jak Egipt, Maroko lub Tunezja, istnieje ruch kibicowski poza derbowymi rywalizjacjami. Chodi mi o to czy np. W Maroku istnieje ruch kibicowski w innych klubach niż Raja i Wydad? i czy w innych miastach oprócz Casablanki, Kairu czy Tunisu?
Z góry dzieki za odp.
Z góry dzieki za odp.
-
Polish Power
Czy Lechia Gdańsk - bastion polskiej prawicy,jakoś odnosi lub odniosła się w ostatnim czasie do tzw "sprawy Bolka Wałęsy" ??
Ostatni bastion prawicy nie uznaje Bolka,mają inne autorytety.Często można usłyszeć patriotyczne zawołanie 'Wzorem naszym jest Rudolf Hess'

I juz jakas owieczka sie spierdolila hahaha nie wytrzumalas tego co ??? POZDROWIENIA SLE WKS!!!patrykwhite pisze:Wiekszosc ekip kocha Rudolfa Hessa, ale nie tylko Waffen SS(bo dla nich walczyli z komunizmem) tez widzialem Wermacht ale tez maja sentyment do wujka Adolfa.
Przyjaciolki Lechii czyli Slask podobne upodobania.
W każdej ekipie znajdziesz osoby lub większe grupy o takich poglądach, czy to Ci się podoba czy nie.
W takich ekipach jak Lechia, Motor, Jagiellonia, Śląsk, Odra Opole czy Stilon do tej pory jest mocny trzon skinheadowski.
W takich ekipach jak Lechia, Motor, Jagiellonia, Śląsk, Odra Opole czy Stilon do tej pory jest mocny trzon skinheadowski.
-
Ultra1312Style
- Kontakt:
Trochę odbiegnę od tematu, ale tylko nieznacznie...
http://sektorkiboli.pl/odziez-patriotyc ... etaliczna/
Co myślicie na temat masowej sprzedaży odzieży kibicowskiej, ulicznej i patriotycznej? Nie uważacie, że przesyt w tej dziedzinie jest wręcz przeogromny?
Co myślicie na temat masowej sprzedaży odzieży kibicowskiej, ulicznej i patriotycznej? Nie uważacie, że przesyt w tej dziedzinie jest wręcz przeogromny?
To o czym piszesz ja nazywam discopolo polskich trybun....i mała uwaga, nie ma czegoś takiego w języku angielskim jak " our tribunes" bo chyba nie chodzi o mownice? Terraces albo stands...Ultra1312Style pisze:Trochę odbiegnę od tematu, ale tylko nieznacznie...
-
Ultra1312Style
- Kontakt:
Poprawiłem...
ja tego nie pisałem żebyś coś poprawiał haha ;-) nawiasem mówiąc jednym z powodów niepowodzenia "Saturday Heroes" jako zina był ten "tribunowaty" drewniany angielski....
pozdrawiam
pozdrawiam
Zacznijmy od tego, że Stoczniowiec jest klubem osiedlowym (Radziwie). Nie ma tam jako takiej zorganizowanej grupy dopingującej, ale czasem chłopaki z osiedla zbierają się na meczach i coś pokrzyczą, czasem odpalą piro. Oczywiście są to osoby głównie udzielające się na Wiśle, a rozgrywki Serie A traktują jako odskocznie od ekstraklasowej i superligowej nudnej rzeczywistości ;)Pixie pisze:Czy Stoczniowiec Płock posiada/posiadał kiedyś jakieś zorganizowane grupy kibicowskie?
Tak przy okazji - jak Petra piłkarska ma się do Wisły handballowej? Obie strony odwiedzają się w młynach, czy obustronna wyjebka?onlyZKS pisze:Zacznijmy od tego, że Stoczniowiec jest klubem osiedlowym (Radziwie). Nie ma tam jako takiej zorganizowanej grupy dopingującej, ale czasem chłopaki z osiedla zbierają się na meczach i coś pokrzyczą, czasem odpalą piro. Oczywiście są to osoby głównie udzielające się na Wiśle, a rozgrywki Serie A traktują jako odskocznie od ekstraklasowej i superligowej nudnej rzeczywistości ;)Pixie pisze:Czy Stoczniowiec Płock posiada/posiadał kiedyś jakieś zorganizowane grupy kibicowskie?
Disco Polo i teledysk Mejk "Dla mnie graj"
https://www.youtube.com/watch?v=nbvSXpP6qlY
1:30 (i później) pojawia się grafiti "sportowy tryb życia" i herb jakiegoś klubu, prawdopodobnie "OKS". Co to za OKS? albo jaki to klub
https://www.youtube.com/watch?v=nbvSXpP6qlY
1:30 (i później) pojawia się grafiti "sportowy tryb życia" i herb jakiegoś klubu, prawdopodobnie "OKS". Co to za OKS? albo jaki to klub
-
donaldMatole
OKS Otwock
-
troublemakeer
która ekipa ekstraklasowa (pomijając Nieciecze) ma najdłuższą przerwę od ostatniej oprawy?
-
Slavia_ZSC
Rozumiem, że Timberlandy, Lacosty, Fred Perry, Burberry są POPem polskich trybun. W co należy się ubierać, żeby być sztywnym?nisc pisze:To o czym piszesz ja nazywam discopolo polskich trybun....
-
spacerowicz
W coś porządnie wykrochmalonym i będzie git.Slavia_ZSC pisze:Rozumiem, że Timberlandy, Lacosty, Fred Perry, Burberry są POPem polskich trybun. W co należy się ubierać, żeby być sztywnym?nisc pisze:To o czym piszesz ja nazywam discopolo polskich trybun....
w SI z allegro
Nie wiem do czego pijesz ale owszem, marki które wymieniasz nosili ludzie też z Twojej ekipy i kilku innych na Górnym Śląsku już pod koniec lat 90-tych...spacerowicz pisze:W coś porządnie wykrochmalonym i będzie git.Slavia_ZSC pisze:Rozumiem, że Timberlandy, Lacosty, Fred Perry, Burberry są POPem polskich trybun. W co należy się ubierać, żeby być sztywnym?nisc pisze:To o czym piszesz ja nazywam discopolo polskich trybun....
W tym właśnie tkwi sedno. To Ci nie przeszkadza(ło)? No tak tamten styl nie był(jest) pozerski...nisc pisze: Nie wiem do czego pijesz ale owszem, marki które wymieniasz nosili ludzie też z Twojej ekipy i kilku innych na Górnym Śląsku już pod koniec lat 90-tych...
Ma ktoś na dysku zina Zadyma wydawanego przez Śp. Łysego ? Jeśli tak to prosił bym o wrzucenie.
-
dres i kaptur
Jednoosobowy fc
-
sztwny_obiektywny
Istnieje jakis zagraniczny fc ktoregos z polskich klubow (nie wliczajac tych zakladanych przez polskich emigrantow)?
sztwny_obiektywny pisze:Istnieje jakis zagraniczny fc ktoregos z polskich klubow (nie wliczajac tych zakladanych przez polskich emigrantow)?
Kiedyś istniał Wisły w Danii, czy jeżdżą dalej nie mam pojęcia.

info z 2011r:
"White Star Power Denmark" bo takie hasło widnieje na tej vlepce nie jest bezpodstawne. To grupka kilku rodowitych Duńczyków na codzień mieszkających w Danii w mieście Silkeborg wydała tą o to vlepkę. Chłopaki są jak twierdzą kibicami Wisły Kraków od około 3 lat, próbują zarażać swą pasją chłopaków z tego duńskiego miasta. W miarę możliwości starają się jeździć na mecze Wisełki do Krakowa. Zaliczyli też wyjazd do Odense w Lidze Europejskiej.
-
Slavia_ZSC
Pije do tego, że są tak samo oblatane jak teraz odzież patriotyczna, czyli takie "englishpolo" jeśli "POPu" nie skumałeś. Różnica jest taka że jedno jest ichnie, a drugie nasze co nie znaczy, że gorsze. Ja pamiętam boom na casual trochę później.nisc pisze:Nie wiem do czego pijesz ale owszem, marki które wymieniasz nosili ludzie też z Twojej ekipy i kilku innych na Górnym Śląsku już pod koniec lat 90-tych...Slavia_ZSC pisze:Rozumiem, że Timberlandy, Lacosty, Fred Perry, Burberry są POPem polskich trybun. W co należy się ubierać, żeby być sztywnym?nisc pisze:To o czym piszesz ja nazywam discopolo polskich trybun....
sztwny_obiektywny pisze:Istnieje jakis zagraniczny fc ktoregos z polskich klubow (nie wliczajac tych zakladanych przez polskich emigrantow)?

http://kkslech.com/2014/09/05/szkocki-f ... e-rozwija/
widziałem tych kolesi w październiku ubiegłego roku w Glasgow na lotnisku jak lecieli na jakiś mecz Lecha...mało z krzesłą nie spadłem w barze. 3-4 osoby w koszulkach itp. Dobra jazda ;-)Sławol79 pisze:sztwny_obiektywny pisze:Istnieje jakis zagraniczny fc ktoregos z polskich klubow (nie wliczajac tych zakladanych przez polskich emigrantow)?
http://kkslech.com/2014/09/05/szkocki-f ... e-rozwija/
To szkoci sa?
Tak.mancunian pisze:To szkoci sa?
Szkoci z Pasa Centralnego
-
vendetta2016
Dleczego pa dla zgoda Baltyk Pogoń L.?
Chyba wymiana pokoleń ale nie jestem do końca pewny.
-
zxcvbnm123
odnosnie ostatniej akcji Wisła&Ruch vs Legia i koalicjanci:
oprocz samej (L) oraz Zaglebia, Radomiaka byli z nimi przedstawiciele jakiejs innej ekipy i nie byla to Olimpia Elblag - prawda czy farmazon?
oprocz samej (L) oraz Zaglebia, Radomiaka byli z nimi przedstawiciele jakiejs innej ekipy i nie byla to Olimpia Elblag - prawda czy farmazon?
Prawda, Czuwaj.zxcvbnm123 pisze:odnosnie ostatniej akcji Wisła&Ruch vs Legia i koalicjanci:
Dlaczego Pogoń jeździła kiedyś wszyscy na biało skoro nie mają tych barw w swoim herbie. Wpływ byłej zgody z Warszawy? Pamiętam ich 10-15 lat temu, potrafili u siebie mieć bardzo wysoką frekwencje, na wyjazdy dobry skład z wysoką średnią wieku... no i wszyscy na biało.
Mnie ciekawi jak wygląda sytuacja na ternach Bielsko-Andrychów, odległość między miastami nie wielka a nie przypominam sobie by dochodziło do jakiś zgrzytów na lini BKS-Beskid czy Beskid-Tsp