Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
opel

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: opel » 05.02.2017, 19:51

EL 1910 pisze:Co do Rudy - kiedyś waszym częstym argumentem bylo to ze u was na wyjazdy jeżdżą fanatole kibole, a nie wiesniaki i placki jak u nas, a jak spierdolili to okazuje się że wtedy jednak byli zwykli kibice. Ponadto wiedząc co się kręci bo byliście obczajani nie mała ekipa z Łodzi wyruszyła do wsparcia. Czy to tez zwykli kibice byli? To wy zgrywaliście groźnych pościągaliście koszulki i myśleliście że weźmiecie nas na "huki". Nie było tak?
Wasz powrót z Płocka - okres kiedy notorycznie spierdalaliscie. Wyjazd kiedy wspieraliście Resovie jak dobrze kojarzę. Dzwonicie do Wisły Płock że chcecie się lać po 40. Wiedząc o tym tyle samo osób wyruszylo z Łodzi i co ? Znowu spierdolka. Tam tez byli zwykli kibice? Nie było tak?
No widzisz - zdjęliśmy koszulki i myśleliśmy, że weźmiemy Was na huki - przeliczyliśmy się i ponieśliśmy porażkę. Było z nami dosłownie kilku sportowców. Reszta to zwykli wyjazdowicze. Nie było więc tak jak pisze Twój kolega, że wszyscy uciekli. Teraz to na prawdę mój ostatni wpis w sprawie Rudy.
Łódzki Klub Sportowy

iparts.pl
krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 05.02.2017, 19:52

a aby czasem nie było tak, że własnie Łks zaliczał te plecy raz po raz (wracajac z wyjazdów),to wszystko co wypominacie teraz.. i w końcu poszła mobilizacja i nadeszły sławetne poddebice? generalnie takie przekrzykiwanie, kto komu bardziej jest bez sensu, bo obie strony zadały sobie juz wiele ciosów :) i wszystko jest naprawdę wyrównane..., jezeli wgl o tym pisać to tylko chyba w kontekscie wspominek i małych "dopowiedzeń"

Jaskół

Post autor: Jaskół » 05.02.2017, 19:57

rozpierdol pisze:
Radicaal pisze:
Jaskół pisze:Mi daleko do ŁKS-u, ale muszę przyznać, że zawsze mi się podobał taki typowo kibolski klimacik u was. Można powiedzieć, że jesteście takim stricte kibolskim klubem bez parcia na jakieś frekwencje itd.
W punkt.
W srunkt.

Jeśli chodzi o kibolkę to Widzew wcale nie ustepuje a ma dodatkowe atuty w postaci większej ilości FC oraz lepszej frekwencji i liczb wyjazdowych o ktorych Łks moze tylko pomarzyć.Nie spuszczajcie sie co poniektorzy nad tym jak to tylko Łks nie jest kibolski bo w Łodzi na tym polu jest równowaga.
Napisałem swoje zdanie, więc wyluzuj. Według mnie ŁKSiacy skupiają się przede wszystkim na tematach stricte kibolskich. Swój styl mają od bardzo dawna i co za tym idzie wzorować raczej na nikim się nie musieli. Wy jakby nie było trochę rzeczy przez lata skopiowaliście od nich. Musieliście to zrobić, bo w innym wypadku zostalibyście mocno w tyle.
Tak jak wspomniałem do ŁKSu mi daleko, ale na pewno szacunek do tej ekipy jest.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 19:59

ok krokiet podam Ci mój rocznik 1978 ksywka Pająk :) zadowolony jesteś jeden z drugim ;)

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 05.02.2017, 20:06

Pająk..., kojarze jednego typa z Widzewa o takiej ksywie, starszy gosć.. , jestli to ta osoba o której mysle, to raczej średnio mi się chcę wierzyć, że piszę to tutaj tak publicznie. Może zapytam tak, miałeś.. jakieś 10-12? lat temu solówkę z D. z Bałut?

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 20:11

Ty opelku co Ty wypisujesz "Było też wiele osób, które się postawiły i zakończyły tą Waszą zasadzkę na ciężkich K.O. i hospitalizacji. Były otwarte złamania i ciężkie wstrząśnienia mózgu." heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh ale z Ciebie...... chyba te wszystkie obrażenia o których tu piszesz miały wasze auta pozostawiane i które moglismy tylko zkaowac hahahahahahah
a Ty krokiet dobrze myslisz tak miałem taką solówkę nawet przegraną :) widzisz ja umiem sie przyznac do porazki nie tak jak wy i ja mam wyjebane na to czy to jest publicznie czy nie zależy mi na tym aby pokazać cała prawdę o was :) ale miałem tez dużo wygranych solówek i nie tylko :D

saha07

Post autor: saha07 » 05.02.2017, 20:14

Pająków w Łodzi sporo... Nieważne...My na Rudzie ściągaliśmy koszulki i w******* jak dojechała nasza ekipa już was nie było ale nie o tym porażka i wszystko. W POddębicach jak czekaliście na nas to co żeście krzyczeli ??? Ku..wy na kolana !!! taka z was pycha biła że na 1000 % wygrana...i teraz koszulki nam wypominacie...

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 05.02.2017, 20:15

kibic95 pisze: a Ty krokiet dobrze myslisz tak miałem taką solówkę nawet przegraną :) widzisz ja umiem sie przyznac do porazki nie tak jak wy i ja mam wyjebane na to czy to jest publicznie czy nie zależy mi na tym aby pokazać cała prawdę o was :) ale miałem tez dużo wygranych solówek i nie tylko :D
a to ciekawe, bo to o czym myslalem to akurat było w drugą storne..., ale ok..
napisz ostatnia litere ksywki o ktorej ja pisalem

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 05.02.2017, 20:18

Opel zerwaliście się wszyscy. Auta pozostawialiście z kluczykami co świadczy o tym że byliście pewni wygranej. Ekipa z kilkoma sportowcami i reszta wyjazdowiczow tak postępuje?
Dlaczego zawsze próbujecie umniejszyć zwycięstwa Widzewowi? Na Rudzie zwykli wyjazdowicze, na Pietrynie młodzież wzięta pierwszy raz na akcje?

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 20:20

z D starszym wygrałem solówke po 30 sekundach :) zle przeczytałem ale nie było to z 10 12 lat temu tylko z 8 9 :)

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 05.02.2017, 20:24

Napisz ostatnią litere ksywy, moze być priv

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 20:29

D....s i było to tak byłem na łagiewnickiej umówiony z koleżkami ide i widze M z D a byłem ciety na M za noże i jego frajerskie zachowanie i podjeżdzam do nich i mówię do M mam Cię i co bijesz a on nie i wtedy D do mnie ale ja się biję ( nawet nie miałem na niego cisnienia chodz już kiedys sie spotkaliśmy na piotrkowskiej z nimi też było ciekawie :) ) i się pobiliśmy chwile i odklepał potem nawet się witaliśmy wiele razy i gadaliśmy i juz nigdy sie nie biliśmy więcej :)

Fjk

Post autor: Fjk » 05.02.2017, 20:40

no wiec Twoje farmazony tez trzeba naprostowac mowisz o rudzie wiec akcja typowo na patancie wiadomo jaki sklad byl ile osob aktywnych sportowo ... pewni zwyciestwa ... pozniej takie patencierstwo skonczylo sie poddebicami gdzie na poczatku sie okreslacie na okolo 90 osob pozniej 60 ciekawe ;) naciagasz bardzo fakty zeby twoje bylo na wieszchu sprytnie przekrecajac fakty ...

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 20:46

Fjk co Ty znowu wypisujesz,załamka :( 90 to byście chcieli aby nas tam było bo wtedy jak byście wygrali to można by było powiedzieć że odnieśliście sukces,jak bym Ci napisał kogo tam nie było,a powinien,to byś się przestraszył :)

LksNaZawsze

Post autor: LksNaZawsze » 05.02.2017, 20:54

Ten od płytki w głowie się odezwał? Tak się zarzekales ze juz nie latasz z ekipą. Hehe

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 05.02.2017, 20:54

kibic95 pisze:Fjk co Ty znowu wypisujesz,załamka :( 90 to byście chcieli aby nas tam było bo wtedy jak byście wygrali to można by było powiedzieć że odnieśliście sukces,jak bym Ci napisał kogo tam nie było,a powinien,to byś się przestraszył :)
a nie był to sukces? ostatnia tak naprawdę awantura bandy na bande gdzie ŁKS wyszedł zwyciesko, warto dodac, ze to Wy sie ustawiliscie i .. co tu duzo mówić, b.ciężko skończyliście.
wracajac do "naszej rozmowy", to jeszcze potwierdź, K od was z DHW miał wtedy z tym chłopakiem solóweczke, tez mysle okolo 10 lat temu , która trwała dobre 10 min? i wtedy jeszcze młodziutki D zyskał mysle mega szacun?

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 21:07

no był jasne ale przez nasza głupotę,mówiłem Tym co tym rządzili wtedy że teraz po rudzie gdzie wszyscy uciekliście ekipą wyjazdową jak się spotkamy to musimy być wszyscy w najlepszej ekipie jaką mamy bo wy nie możecie sobie pozwolic na druga tak sromotną porażkę.i ten kto to organizował widział kto był na tym zebraniu a kogo nie było i nigdy nie powinni tam jechać :(,uwierz mi godzina około 6 rano ja nagle wyrwany ze snu tak bez niczego i prawie w tej samej chwili dzwoni koleżka po weselu,odbieram a on chłopaki przegrali :( załamka :( nasza porażka ale nie taki wstyd jak ekipa wyjazdowa wraca z wyjazdu i wszyscy uciekają :) nigdy się nie ustawiliście na naszą ekipę wyjazdową wracającą do Łodzi :) i nigdy nie przegralismy jak nas było więcej a was mniej :) a wy tak :D co do tej walki D z K nie pamietam ale nie twierdze że tak było,D Honorowy gość szanuje go za to :) ale was jako ekipy nie szanuję niestety :( macie dużo plam na sobie,My takich nie mamy i byśmy sobie na nie nie pozwolili jak z papierami R i to co powiedział J że on się nie rozjebał to nie jego podpis :( :( :( załamka........

Fjk

Post autor: Fjk » 05.02.2017, 21:13

tak na szybko Wasz powrot z odry w . dostajacie na powrocie do łodzi bicie od 3 razy mniejszej grupy :) pozatym nie chce mi sie nawet juz tych naciaganych bzdur komentowac

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 21:23

Fjk znowu zmyslasz :( na odrę jechaliśmy na wyjazd a nie wracaliśmy :) i z tego co pamiętam to mieliście sprzęt a My nie ;) i wyszli chłopaki się lać,mnie tam nie było to chyba było niedawno po tym jak starciłem kawałek czaszki w częstochowie ;)
co Cię ubodło zrobiłem 3 smutne buzki i zrobiłem coś czego nikt wcześniej nie zrobił,obaliłem propagandę Łkseu że wszyscy go zostawilia to nie prawda,co mogłem według Ciebie zrobć tu więcej :) zastanów się dobrze i dopiero odpisz ;)

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 21:34

yes szeryfie :)

Kombatant75

Post autor: Kombatant75 » 05.02.2017, 21:42

kibic95 pisze:yes szeryfie :)
Witam

Pozdrowienia dla Kibic95 z Wawy.
Niezły kocur z Ciebie-))
Spotkaliśmy się ...w Skierniewicach.
Ten remis tak na prawdę był naciągany z korzyścią dla nas.Stare dobre czasy.

Pozdro dla dobrych chłopaków z Widzewa i Łksy.
Semper Fidelis

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 21:42

LksNaZawsze kiedy się zarzekałem bo to jest ważne :) rok podaj to powiem Ci czy to prawda,to że tu jestem i wasze kłamstwa obalam to całkiem dwie różne rzeczy :) i robie to jako nieanonimowa osoba która możecie konfrontować z prawdą :)czekam na odpowiedz....

saha07

Post autor: saha07 » 05.02.2017, 21:48

No no otwarcie roku..

WhiteFanatic

Post autor: WhiteFanatic » 05.02.2017, 21:49

Awantura na Rudzie to nasza całkowita porażka i osoby które wypisują że jest inaczej albo kłamią albo po prostu ich tam nie było. Do tej pory pluje sobie po tej nocy w brodę bo miało być całkowicie inaczej. Byliśmy przygotowani na atrakcje i kilka aut wyjechało po nas na trasę jeszcze z Łodzi. Skład był całkiem dobry i w życiu bym się nie spodziewał że tak się to potoczy, ciężko mi teraz ocenić jaka była nasza liczba ale z tego co pamiętam to RTS określił się na 80-90 osób. Odpaliście wtedy jakies race i rzuciliscie na drogę. U nas jakieś 30-40 osób z pierwszych samochodów zebrało się w grupę i zmieniało koszulki na białe. Mogło być tak że kilka osób nie zdążyło założyć białych koszulek ale z tym zdejmowaniem koszulek i braniem na huki to ciężka bzdura. Krzyczelismy do Was żebyście pozwolili się nam zebrać bo auta cały czas dojeżdżały a osoby z końca kolumny nie zdążyły jeszcze dobiec. Nie można zbyt wiele Wam zarzucić bo chwilę poczekaliscie, niestety dla nas za mało. Jeden wariat podobiegł bliżej nas i jak tylko znalazł się w zasięgu ręki cała ekipa w czerwonych koszulkach ruszyła na naszą stronę. Starcia nie było bo nasza liczba zdecydowanie mniejsza i wszyscy spierdalamy. Osoby które były złapane to głównie te które w ogóle nie wysiadły z samochodów albo po prostu nie zdążyły uciec, żadnych ciężkich ko nie było. Rozjebane i to mocno były niestety tylko samochody i to nie tylko nasze ale i postronnych ludzi którzy akurat znaleźli się na tej drodze. Nie mamy nic na swoje usprawiedliwienie ale jestem pewien że gdybyśmy lepiej ustawili samochody albo zatrzymali się wcześniej to doszło by do starcia bo chęci na pewno były. Oj szkoda...
To był wyjazd na Kolejarza Stróże 3.10.2010r

Jakoś 1/2 dni wcześniej byliśmy wspomagać Resovie w Płocku gdzie zaraz po wjeździe do miasta widzimy grupę jakoś 30-40 osób która na nasze trzasniecie drzwiami ucieka w osiedle bez jakiejkolwiek próby postawienia się. Wyglądali na normalnych chłopaków i mimo że nawoływalismy ich że jesteśmy w podobnej liczbie i bez psów to nie chcieli sie wrócić i podjąć rękawicy. Nie pamiętam już teraz ale chyba przyznali się do porażki juz na stadionie. Z tym newsem że mieliśmy się z nimi bić po meczu i ktoś wyjechał do nas z Łodzi to ściema. Jeszcze pod stadionem między nami chodzi sobie blondyna w szaliku ŁKSu i z perspektywy czasu nie mogę uwierzyć że nie scielismy się po co ona tam była. Wyjaśniło się już w drodze powrotnej jak kilkanaście km od Łodzi w polu zajeżdżają nas auta Widzewa. Od ciężkiego wpierdolu ratuje nas tylko to że z 3 aut które zajechaly nam drogę 1 stanęło troszkę za daleko i udało się przecisnąć. Zlapaliscie wtedy chyba tylko 1 auto które wpadło do rowu i jeśli dobrze pamiętam to polaliscie je wtedy benzyną. Ilu Was bylo nie wiem bo bylem w pierwszym aucie i nie widzialem co się dzieje za nami. Fajne czasy, ku*** ile to już lat minęło.

I jedno i drugie to Wasze wygrane mimo iż do starcia żadnego nie doszło i wpisów że było inaczej nie ma co traktować powaznie. Raz na wozie...

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 21:51

Róża jesli to o nią chodzi ale była ze zgierza bo K miał wiele dziewczyn ;) i nie wszystkie znałem....

hWŁ

Post autor: hWŁ » 05.02.2017, 21:56

No proszę, a jeszcze jakiś czas temu osoby od was z tego forum twierdziły, że wasza banda szukała nas na Chojnach podczas spotkania na Rudzie i, że tam byli zwykli fani ;)

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 05.02.2017, 21:58

WhiteFanatic - szacunek za szczerość.
Auto w rowie to bmw i było tak jak mówisz, gdyby nie śpiący (ko) pasażerowie w środku to by spłonęło.
Dlatego inni krzykacze z Łks-u dajcie sobie raz na zawsze spokój z zostawieniem G. w Poddębicach, skoro niejednokrotnie zostawialiście swoich na pastę losu.

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 21:59

pozdrawiam Legię :) kiedys miałem koleżkę z Tedy Boysów kilka razy dobrze się pobawiliśmy :D nie pamietam ksywki poznaliśmy sie po awanturze pod Billą na kilińskiego wtedy wygraliśmy bezapelacyjnie ;)w Skierniewicach mnie nie było siedziałem wtedy :( wiem że ciężko było i znam tylko opowiadania......

WhiteFanatic

Post autor: WhiteFanatic » 05.02.2017, 22:05

hWŁ jeśli taki wpis był to była to taka sama bzdura jak niektóre z Twoich rewelacji jakie tu wpisywałes.
Jeśli Pająk to ten Pająk to z pewnością wiedzę i doświadczenie w temacie ma, oby tylko dało się prowadzić normalną dyskusje.
Jeśli ktoś ma coś w głowie i zna nasze realia to sam potrafi ocenić czyje wpisy traktować powaznie a kto jest tylko internetowym szczurem.

Red power

Post autor: Red power » 05.02.2017, 22:16

Coś czuję,że odkąd zaczął pisać kibic95 to niejaki gringoo sobie odpuści na dobre ten temat :)

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 05.02.2017, 22:20

Kilka ostatnich wpisów obnażyło całą masę farmazonów wypisywanych tu od dłuższego czasu. Mam nadzieję że "asy" pokroju DK08, patogringo zamilkną raz na zawsze.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 05.02.2017, 22:20

kibic95 pisze:D....s i było to tak byłem na łagiewnickiej umówiony z koleżkami ide i widze M z D a byłem ciety na M za noże i jego frajerskie zachowanie i podjeżdzam do nich i mówię do M mam Cię i co bijesz a on nie i wtedy D do mnie ale ja się biję ( nawet nie miałem na niego cisnienia chodz już kiedys sie spotkaliśmy na piotrkowskiej z nimi też było ciekawie :) ) i się pobiliśmy chwile i odklepał potem nawet się witaliśmy wiele razy i gadaliśmy i juz nigdy sie nie biliśmy więcej :)
kibic95 pisze:D....s i było to tak byłem na łagiewnickiej umówiony z koleżkami ide i widze M z D a byłem ciety na M za noże i jego frajerskie zachowanie i podjeżdzam do nich i mówię do M mam Cię i co bijesz a on nie i wtedy D do mnie ale ja się biję ( nawet nie miałem na niego cisnienia chodz już kiedys sie spotkaliśmy na piotrkowskiej z nimi też było ciekawie :) ) i się pobiliśmy chwile i odklepał potem nawet się witaliśmy wiele razy i gadaliśmy i juz nigdy sie nie biliśmy więcej :)
Nabieracie się jak dzieci. Takie info to można od chłopaków od Nas uzyskać. Pewnie też znasz K. od Nas. Piłeś z nim. A teraz znasz Fr...,W.,J.Ka. Ja znam A.a ze Zduńskiej Woli,wiem bo mieszkalem dość niedaleko,swego czasu Wasza czołówka,nie tak dawno. Może jeszcze R.,O.u,Wa.....n. I to nie są przypadkowe osoby u Was od kilku lat,na priv chcesz dokładne dane? Nie trzeba być c*** wie kim żeby wiedzieć to. Pod każdego z nich moge się podszyć i podać adresy i wszystko. Ale to jest głupie. Mieszkałem niedaleko i miałem stycznosć,jedynie dla siebie i tyle.

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 23:09

MISTRZ1908 nabrać jak dziecko to dałeś sie na Łkes ;) wez lepiej razem z kolegami zastanówcie się jak teraz po tym jak Polska się dowiedziała wybrnąć jeśli w ogóle się da z tego,że broniliście frajera na którego mieliście papiery :) :) :) i jak to jest możlwie że gość który mówi naszemu H że już się nie bije i nie jezdzi i bierze udział w turnieju H to jest nabieranie się lub celowe działanie :D zastanów się dobrze razem z kolegami.......

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 05.02.2017, 23:36

Obawiam się,że dopiero jesteś po jakimś szpitalu. Bo tyle zjebanych "uśmieszków"to normalna osoba by nie napisała. O Frajerach to lepiej nie pisz bo Wasi zgodowicze i Wy jestescie niedoścogieni w tym,nie mówiąc o Waszym układowiczu z Krakowa. Co to paradowaliście z przekreśloną gwiazdą po internetach rok temu. I wyzywanie waszych braci się z Wisłą, a miesiąc później układ(raczej zgoda). Cała "Wasza"rodzina tak działa. Weź przykład KKS Kalisz-Elana. Kroją się na meczu,po miesiącu przybijają układ h. Nieźle.

Red power

Post autor: Red power » 05.02.2017, 23:47

MISTRZ1908 pisze:Obawiam się,że dopiero jesteś po jakimś szpitalu. Bo tyle zjebanych "uśmieszków"to normalna osoba by nie napisała. O Frajerach to lepiej nie pisz bo Wasi zgodowicze i Wy jestescie niedoścogieni w tym,nie mówiąc o Waszym układowiczu z Krakowa. Co to paradowaliście z przekreśloną gwiazdą po internetach rok temu. I wyzywanie waszych braci się z Wisłą, a miesiąc później układ(raczej zgoda). Cała "Wasza"rodzina tak działa. Weź przykład KKS Kalisz-Elana. Kroją się na meczu,po miesiącu przybijają układ h. Nieźle.
Serio po raz kolejny trzeba przywołać wasz układ z Lechem gdzie przy Unii cisnęli wam od żydów a niedługo potem ekipy przybiły układ??Jest to już nudne.Tak samo jak to wasze pierdolenie o układzie z Wisłą.O tym,że Ruch coś kazał i tego typu bzdety,które pociskaliście tutaj niedawno.

W sumie zapomniałeś dodać do rodziny Resovię.Ośmieszyłbyś się jak ostatnio twój kumpel po szalu.

total1908

Post autor: total1908 » 05.02.2017, 23:48

Nie pomyslales o tym ze to byla gala sportowa nie strikte kibolska a w druzynach nie musieli wystepowac tylko i wylacznie chuligani?
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!

kibic95

Post autor: kibic95 » 05.02.2017, 23:55

w szpitalu byłem ostatni raz 3 lata temu jak mnie złapali Twoi koledzy i obili konkretnie :) ale w przeciwieństwie do was psy się nic ode mnie nie dowiedziały jak to jest u was jak leżycie w szpitalach ;) całkiem dobrze się czuje biegam z 15 kg plecakiem po lasach najbardziej lubie pod górkę :D a Ty biegałeś kiedys z 15nasto kilogarmowym plecakiem na plecach??!! dojebac sie do uśmieszków to jest to brawo Ty ;P

Red power

Post autor: Red power » 06.02.2017, 00:04

total1908 pisze:Nie pomyslales o tym ze to byla gala sportowa nie strikte kibolska a w druzynach nie musieli wystepowac tylko i wylacznie chuligani?
Widzisz gdzieś w moim poście coś na temat gali??

asdfghjkl1910

Post autor: asdfghjkl1910 » 06.02.2017, 00:16

Jakiś gagatek twierdzi ze w Poddebicach było nas więcej niż 60 osób? Popytajcie kolegów to powiedzą wam, a co do liczby ŁKS-U to chyba nigdy się nie dowiemy ilu ich naprawdę było...minęło 6 lat zanim jasne stało się ze były osoby z Resovii z wami. Fakt jest ze nie powinnismy wtedy tam jechać ale lekcewazylismy Was po paru wcześniejszych latach

hWŁ

Post autor: hWŁ » 06.02.2017, 00:20

WhiteFanatic czekam na obalenie tych moich rewelacji ;)

ODPOWIEDZ