Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Róża jesli to o nią chodzi ale była ze zgierza bo K miał wiele dziewczyn ;) i nie wszystkie znałem....
No proszę, a jeszcze jakiś czas temu osoby od was z tego forum twierdziły, że wasza banda szukała nas na Chojnach podczas spotkania na Rudzie i, że tam byli zwykli fani ;)
WhiteFanatic - szacunek za szczerość.
Auto w rowie to bmw i było tak jak mówisz, gdyby nie śpiący (ko) pasażerowie w środku to by spłonęło.
Dlatego inni krzykacze z Łks-u dajcie sobie raz na zawsze spokój z zostawieniem G. w Poddębicach, skoro niejednokrotnie zostawialiście swoich na pastę losu.
Auto w rowie to bmw i było tak jak mówisz, gdyby nie śpiący (ko) pasażerowie w środku to by spłonęło.
Dlatego inni krzykacze z Łks-u dajcie sobie raz na zawsze spokój z zostawieniem G. w Poddębicach, skoro niejednokrotnie zostawialiście swoich na pastę losu.
pozdrawiam Legię :) kiedys miałem koleżkę z Tedy Boysów kilka razy dobrze się pobawiliśmy :D nie pamietam ksywki poznaliśmy sie po awanturze pod Billą na kilińskiego wtedy wygraliśmy bezapelacyjnie ;)w Skierniewicach mnie nie było siedziałem wtedy :( wiem że ciężko było i znam tylko opowiadania......
Coś czuję,że odkąd zaczął pisać kibic95 to niejaki gringoo sobie odpuści na dobre ten temat :)
MISTRZ1908 nabrać jak dziecko to dałeś sie na Łkes ;) wez lepiej razem z kolegami zastanówcie się jak teraz po tym jak Polska się dowiedziała wybrnąć jeśli w ogóle się da z tego,że broniliście frajera na którego mieliście papiery :) :) :) i jak to jest możlwie że gość który mówi naszemu H że już się nie bije i nie jezdzi i bierze udział w turnieju H to jest nabieranie się lub celowe działanie :D zastanów się dobrze razem z kolegami.......
Nie pomyslales o tym ze to byla gala sportowa nie strikte kibolska a w druzynach nie musieli wystepowac tylko i wylacznie chuligani?
Widzisz gdzieś w moim poście coś na temat gali??total1908 pisze:Nie pomyslales o tym ze to byla gala sportowa nie strikte kibolska a w druzynach nie musieli wystepowac tylko i wylacznie chuligani?
-
asdfghjkl1910
Jakiś gagatek twierdzi ze w Poddebicach było nas więcej niż 60 osób? Popytajcie kolegów to powiedzą wam, a co do liczby ŁKS-U to chyba nigdy się nie dowiemy ilu ich naprawdę było...minęło 6 lat zanim jasne stało się ze były osoby z Resovii z wami. Fakt jest ze nie powinnismy wtedy tam jechać ale lekcewazylismy Was po paru wcześniejszych latach
WhiteFanatic czekam na obalenie tych moich rewelacji ;)
WhiteFanatic - jeżeli tam byleś to wiesz że z klatki wyszło pięć osób. Nikt nie był z tych osób anonimowy to na pewno, ale osób tam aktywnie udzielających się obecnie była tylko jedna. To są fakty, a nie żadna próba tłumaczenia, bo tu nie ma co tłumaczyć i wybielać. Fakty są takie że flag nie ma i zostały oddane bez walki. Bez znaczenia też jest to że bylo Was 5razy więcej i na sprzęcie.
-
WhiteFanatic
- Kontakt:
Doskonale wiem kto był przy flagach, kto wyszedł z bramy, kto siedział w aucie i kto był za to wszystko odpowiedzialny. Z bramy tak jak mówisz wyszło 5 osób, ale byli jeszcze ludzie którzy siedzieli w autach. Jeśli flagami zajmują się osoby które się nie udzielają to nie mam pytań...
Było nas więcej, ale pisałem już wcześniej że sprzęt który niektóre osoby miały był po to żeby flagi wyciągnąć z samochodu. Jako dowód mogę powiedzieć Ci ze to był pierwszy raz kiedy to torba z klatki wyszła przed bramę a nie poszła w podwórko jak to było na kilku poprzednich meczach. Gdyby było tak jak do tamtej pory, flagi zdazylibyscie zapakować do auta i my taka właśnie opcje przewidywalismy. Dobrze wiesz ze osoba która torbę oddała nie została nim potraktowana chodź czasu i możliwości do tego nie brakowało. To samo tyczy się chłopaka który przebiegł między nami do bramy na przeciwko. Nie musisz mi wierzyć, możesz mieć swoją prawdę ale narzędzia do robienia krzywdy zostały przez mądre osoby odebrane przed wejściem do busa.
Jedyne co możemy sobie zarzucić to że dostała w twarz osoba która przynajmniej dla mnie nie powinna, a siedziała w aucie.
Było nas więcej, ale pisałem już wcześniej że sprzęt który niektóre osoby miały był po to żeby flagi wyciągnąć z samochodu. Jako dowód mogę powiedzieć Ci ze to był pierwszy raz kiedy to torba z klatki wyszła przed bramę a nie poszła w podwórko jak to było na kilku poprzednich meczach. Gdyby było tak jak do tamtej pory, flagi zdazylibyscie zapakować do auta i my taka właśnie opcje przewidywalismy. Dobrze wiesz ze osoba która torbę oddała nie została nim potraktowana chodź czasu i możliwości do tego nie brakowało. To samo tyczy się chłopaka który przebiegł między nami do bramy na przeciwko. Nie musisz mi wierzyć, możesz mieć swoją prawdę ale narzędzia do robienia krzywdy zostały przez mądre osoby odebrane przed wejściem do busa.
Jedyne co możemy sobie zarzucić to że dostała w twarz osoba która przynajmniej dla mnie nie powinna, a siedziała w aucie.
Jak już wspomniane wyżej tylko jedna osoba z ekipy, a nie jak forsowaliście swoją bajeczkę, że tam była czołówka DhW. ;-)
WhiteFanstic - a jakie jest Twoje zdanie na temat awantury na WP/ Franciszkańska. Bylo to w tym samym okresie co Ruda, powrót z Płocka. Po obu stronach okolo 20 samochodów, wysiadka na ulicy, ruch wstrzymany...tam nikogo przypadkowego nie było z jednej i drugiej strony. Kto wtedy znowu uciekał?
To byl chyba najaktywniejszy okres w naszych relacjach. Zbiorki kilka razy w tygodniu, na zbiorkach po 100 osób, od nas jak i od Was. Działo się i wszystko bez maczet.
To byl chyba najaktywniejszy okres w naszych relacjach. Zbiorki kilka razy w tygodniu, na zbiorkach po 100 osób, od nas jak i od Was. Działo się i wszystko bez maczet.
Kibic95 - pisales ze M. Cie wkurwial ze wzgledu na zamilowanie do nozy a juz nie pamietasz jak ustawisliscie sie na niego i jeszcze dwie osoby po meczu w 2001 ze sprzetem w blisko 40 typa na łagiewnickiej ?
kibic95 sory w takim razie ze Cie od psa nazwałem, myslalem ze tak jak tutaj forsujecie żaden z H od Was sie tutaj nie wypowiada a Ty zes poleciał od razu z grubej rury.
Jak juz piszesz o wszystkim, i wszystko o wszystkim wiesz, to pamiętasz nasze stulecie w 2008, i mecz pokazowy w hokeja w Bombonierce na STefanowskiego ?
Dostaliscie wczesniej info że nasi sportowcy będą hasać po Waszych rejonach w ten dzien i sami też sie zbieraliscie z tego powodu na Górniaku, prawda? Przed meczem trafiacie kilka osob jadących na ten mecz.
Tak żescie sie poczuli, że po obczajeniu kto jest w hali i że nie ma tam nikogo z ekipy a tylko troche mlodziezy i starszych z marną siłą bojową - to zbieracie się powoli pod halą , po drugiej stronie ulicy, na wprost wyjscia. Z hali nikt nie wychodził mimo ze było juz po imprezie, bo widzielismy ze coś sie szykuje i wiedzielismy też ze nasi sportowcy są zebrani i krązą po okolicy.
Ja było was z 5-6 aut zza winkla wysypuje sie jakies 6 dyszek mocnego składu od nas i wszyscy od was biją rekordy w sprincie zostawiając pootwierane auta. Jedna osoba chyba tylko nie uciekła. Samochody nie ucierpiały co wtedy było jeszcze pilnowane.
Co Wy zescie wtedy kombinowali, mysleliscie ze sie zbierzecie na naszych oczach i was w końcu wjedziecie? sytuacja dośc specyficzna wtedy była.
Jak juz piszesz o wszystkim, i wszystko o wszystkim wiesz, to pamiętasz nasze stulecie w 2008, i mecz pokazowy w hokeja w Bombonierce na STefanowskiego ?
Dostaliscie wczesniej info że nasi sportowcy będą hasać po Waszych rejonach w ten dzien i sami też sie zbieraliscie z tego powodu na Górniaku, prawda? Przed meczem trafiacie kilka osob jadących na ten mecz.
Tak żescie sie poczuli, że po obczajeniu kto jest w hali i że nie ma tam nikogo z ekipy a tylko troche mlodziezy i starszych z marną siłą bojową - to zbieracie się powoli pod halą , po drugiej stronie ulicy, na wprost wyjscia. Z hali nikt nie wychodził mimo ze było juz po imprezie, bo widzielismy ze coś sie szykuje i wiedzielismy też ze nasi sportowcy są zebrani i krązą po okolicy.
Ja było was z 5-6 aut zza winkla wysypuje sie jakies 6 dyszek mocnego składu od nas i wszyscy od was biją rekordy w sprincie zostawiając pootwierane auta. Jedna osoba chyba tylko nie uciekła. Samochody nie ucierpiały co wtedy było jeszcze pilnowane.
Co Wy zescie wtedy kombinowali, mysleliscie ze sie zbierzecie na naszych oczach i was w końcu wjedziecie? sytuacja dośc specyficzna wtedy była.
-
Lakedaimonios
Ale nam się wspominkowo zrobiło...
Nie jestem pewien na sto procent, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby N. był w Potoku. Może wcale nie kłamał. Druga sprawa jest taka, że kiedy - jak piszesz - złamaliście mu rączkę, zwabiliście go do bramy po pretekstem solówki, a później... sam dobrze wiesz.
Raz do roku to itd... Znowu mijasz się z prawdą. Przypomnij sobie sytuację jak ok. 2010 dwie osoby (chyba Ł. był tam) od was przyszły latem na trening boksu do Pisarka na Starcie... Takie były czasy i zasady kiedyś. Sytuacja zaczęła się zmieniać na gorsze dopiero gdy tuzy z Rado zdobyły większy wpływ na waszą ekipę.
Nie jestem pewien na sto procent, ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć, żeby N. był w Potoku. Może wcale nie kłamał. Druga sprawa jest taka, że kiedy - jak piszesz - złamaliście mu rączkę, zwabiliście go do bramy po pretekstem solówki, a później... sam dobrze wiesz.
Raz do roku to itd... Znowu mijasz się z prawdą. Przypomnij sobie sytuację jak ok. 2010 dwie osoby (chyba Ł. był tam) od was przyszły latem na trening boksu do Pisarka na Starcie... Takie były czasy i zasady kiedyś. Sytuacja zaczęła się zmieniać na gorsze dopiero gdy tuzy z Rado zdobyły większy wpływ na waszą ekipę.
-
Lakedaimonios
*2001 miało być
mógł go ktos od was porosić na sołowke na tym starcie ale pewnie wolelibyście go w 10 zlać,łatwiej.
co do kłamst to widzisz nawet łksnazwsze kłamie z liczba jaka była nas na łagiewnickiej w tej pijalce skąd od wziął 40 na M samego :( byłem tam było nas może z 12 15 ,3 auta :)
na solowkę to on miał szanse ze mną pod Cabaretem ale wydygał i prosze Cie nie mów że go tam nie było :( i wtedy nikt mu solówki nie proponował......
co do kłamst to widzisz nawet łksnazwsze kłamie z liczba jaka była nas na łagiewnickiej w tej pijalce skąd od wziął 40 na M samego :( byłem tam było nas może z 12 15 ,3 auta :)
na solowkę to on miał szanse ze mną pod Cabaretem ale wydygał i prosze Cie nie mów że go tam nie było :( i wtedy nikt mu solówki nie proponował......
-
asdfghjkl1910
Twierdzisz ze to tuzy z rado wprowadziły taka ciezka wojne? Chyba sobie żartujesz, po pierwsze to radogoszcz juz dawno przed 2010 rokiem miał dużo do powiedzenia na Widzewie. A po drugie to właśnie Twój ŁKS zaczął modę na krzywe akcje. Byliście tak zdesperowani ze Widzew rósł w siłę ze zaczęły się próby wywozenia chodźby T. z Zabienca na Limanke, pamiętasz czy wolisz nie? Albo K. z rado ale wam się nie udało z nim. Albo dzwonienie do matki ze zabijanie syna- w stosunku do B. z Zabienca. Masz czelność pisać że to my zaczęliśmy? Za każdym razem krzywe akcje to była wasza domena, a Potok to był tylko wypadek przy pracy u was. I to pewnie dlatego ze byliście w takim szoku ze mimo że was było ponad dwa razy więcej to bilismy się z wami i to nie źle nam szlo.
-
old school CRBB
Co do derbów, to gdy Widzew awansuje do III ligi i ŁKS oczywiście nie awansuje i nie spadnie, to Komisja zarządzająca terminarzem czyli policja, ustawi tak kolejki, że na jesieni, to Widzew będzie gospodarzem czyli na stadionie SMS, gdzie nie ma sektora gości,a w rundzie wiosennej (gdy już będzie stadion RTSu z sektorem gości), to akurat będzie on na al. Unii.
Nigdy nie mów nigdy
Nigdy nie mów nigdy
Dziwne.
Normalnie niejaki Gringooo2 vel. Wsidzew vel Pato coś tam coś tam vel kilka innych wcieleń odpisywał tzw. ciągiem technologicznym, a teraz?
Czekasz łbie na to, aż parę postów "zatrze" Twe wypociny byś mógł przejść do kolejnej ofensywy? No bo to, że sobie sam odpowiadasz z kolejnych kont założonych celem informacji poprzez dezinformację nikogo tu już nie dziwi.
Normalnie niejaki Gringooo2 vel. Wsidzew vel Pato coś tam coś tam vel kilka innych wcieleń odpisywał tzw. ciągiem technologicznym, a teraz?
Czekasz łbie na to, aż parę postów "zatrze" Twe wypociny byś mógł przejść do kolejnej ofensywy? No bo to, że sobie sam odpowiadasz z kolejnych kont założonych celem informacji poprzez dezinformację nikogo tu już nie dziwi.
-
Lakedaimonios
To zadzwoń do niego i się spytaj, ponieważ już ci się fakty z bajkami mieszają.mógł go ktos od was porosić na sołowke na tym starcie ale pewnie wolelibyście go w 10 zlać,łatwiej.
Ale przed 2001 nie.Twierdzisz ze to tuzy z rado wprowadziły taka ciezka wojne? Chyba sobie żartujesz, po pierwsze to radogoszcz juz dawno przed 2010 rokiem miał dużo do powiedzenia na Widzewie.
Salceson w tłumaczeniu sobie wszystkiego jesteście mistrzami więc nie dziwne że Ty również na wszystko masz sto wytlumaczen... to że dostaliście pokurwienia to widać na dwóch ostatnich stronach i tym co wypisywaliscie , i widać też czarno na białym co było pisane wcześniej - zanim zacisneliscie szeregi w imię internetowej walki.
-
asdfghjkl1910
Ale przecież ja tak nie twierdzę ale cześć waszej ekipy zadaje się z nimi. A nie powiesz mi chyba że to kłamstwo?
-
asdfghjkl1910
No proszę to jednak już zmieniacie zdanie co do nich? Grubo, na Smutnej napewno się ucieszą
c*** mu w plecy
O bycie psem bym go nie podejrzewał.
On po prostu cały czas chciał się kreować tutaj na mega kumacza,który wszystko o wszystkim wie(najwięcej oczywiście o Widzewie),wszędzie był i wszystko widział.
A skoro mu pojechała już któraś z kolejnych osób z Łks,a on dalej pisze to samo to wniosek jest jeden-nie może żyć bez tego forum i Widzewa.Każdy w miarę normalny by sobie dał spokój ale nie on,on musi udowadniać po raz tysięczny te same racje.
Miejmy nadzieję,że w końcu odpuści,bo naprawdę już wiele osób tutaj wkurwia tym samym bełkotem.
On po prostu cały czas chciał się kreować tutaj na mega kumacza,który wszystko o wszystkim wie(najwięcej oczywiście o Widzewie),wszędzie był i wszystko widział.
A skoro mu pojechała już któraś z kolejnych osób z Łks,a on dalej pisze to samo to wniosek jest jeden-nie może żyć bez tego forum i Widzewa.Każdy w miarę normalny by sobie dał spokój ale nie on,on musi udowadniać po raz tysięczny te same racje.
Miejmy nadzieję,że w końcu odpuści,bo naprawdę już wiele osób tutaj wkurwia tym samym bełkotem.
-
gangolsena1908
chyba was wszystkich totalnie popierdoliło z tymi rozkminkami! internet to nie jest miejsce na takie rozmowy.
Haha ty będziesz tutaj warunki stawiał?Gringooo2 pisze:Wchodzicie w to czy tak jak wtedy - jak mówiłem że ten temat zniknie, albo go rozpierdole , będziecie trzymać się kurczowo tej "tuby" ??
Wiele tematów zostało i tak już wyczerpanych także w sumie już nie ma o czym pisać.Każdy sobie zdanie wyrobił.
-
kibic ze Śląska
Nie spinaj sie kolego, normalnie zapytałem.
Wyobraź sobie, ze jesli faktycznie to Kamrat o którym myśle to napewno już sie nie udziela a kilka pikantnych akcji z pewnością przeszedł . Jak za małolata dosiadł Ci sie taki do przedziału to siedziałeś z otwartą mordą i sluchałes a i morale szybowało w góre.
Zresztą mimo, ze sa tutaj tacy jak Ty, to jest też kilku(nastu) rozpoznawalnych gitów. Zeby nie było to ja do nich nie należe, ja jeżdziłem od 2000 do około 2014 - stówke wyjazdów przeskoczyłem plus ze 20 na zgody. tyle.. co nie oznacza że gówno widziałem.
Co do akcji na Batorym z ZS, która sie tutaj przewijała też bym ze dwa zdania dodał ale nie zmieni to obrazu całości.
Byłem, widziałem. rozumiesz?
Wyobraź sobie, ze jesli faktycznie to Kamrat o którym myśle to napewno już sie nie udziela a kilka pikantnych akcji z pewnością przeszedł . Jak za małolata dosiadł Ci sie taki do przedziału to siedziałeś z otwartą mordą i sluchałes a i morale szybowało w góre.
Zresztą mimo, ze sa tutaj tacy jak Ty, to jest też kilku(nastu) rozpoznawalnych gitów. Zeby nie było to ja do nich nie należe, ja jeżdziłem od 2000 do około 2014 - stówke wyjazdów przeskoczyłem plus ze 20 na zgody. tyle.. co nie oznacza że gówno widziałem.
Co do akcji na Batorym z ZS, która sie tutaj przewijała też bym ze dwa zdania dodał ale nie zmieni to obrazu całości.
Byłem, widziałem. rozumiesz?
-
KlubemŁodziJestRTS
Wiem, że jako kibic Śląska Wrocław masz duże ciśnienie na Widzew i nie możesz przepalić, że ktoś ma w nicku RTS, ale może wrzuć na luz, bo takimi postami niczego nie wnosisz do tematu.
Tak na marginesie to nigdy nie stwierdziłem, że Łodzi jest tylko Widzew.
Tak na marginesie to nigdy nie stwierdziłem, że Łodzi jest tylko Widzew.
Ten fragment Twojej wypowiedzi za to jest na wysokim poziomie i wcale nie prowokacyjny.aci pisze: To tak jak wy jesteście podrobieni, musisz się ogarnąć - jesteście z wioski i to musisz przyjąć.
zgody , układy plotom się czasem niesamowicie , ja pamiętam te dobre i te słabe czyli kibiców Stali , Karpat ,Petry, KKS Kalisz , Piotrcovii na Widzewie to była końcówka lat 90 , wiem że szacunek jest w Białymstoku do dziś i śmiało można w szalach chodzić po mieście . Ale i pamiętam sporą zadymę z Ruchem u nas , z Wisłą ganianki pod stadionem . Arka Gdynia to też ciekawy klub , pomagali nam na zakazie , wielki szacun , ostatnio na gali MMA obsrali ŁkS ... choć ich największą zgodą jest Lech . Układy się zmieniają ale szacunek powinien pozostać .
I mówi to ogórek z Bełchatowa :)
8250 karnetów sprzedanych na mecze Widzewa (stan na wczoraj)- trzeba obiektywnie przyznać, że nieźle Widzewowi ta mobilizacja wychodzi, no i bezdyskusyjnie przełoży się to też na realne wsparcie finansowe dla klubu.
-
rozpierdol
Teraz tylko pozostaje piąć się w górę.Wsparcie finansowe,wsparcie kibicowskie na wielkim poziomie.Nurni F. pisze:8250 karnetów sprzedanych na mecze Widzewa (stan na wczoraj)- trzeba obiektywnie przyznać, że nieźle Widzewowi ta mobilizacja wychodzi, no i bezdyskusyjnie przełoży się to też na realne wsparcie finansowe dla klubu.
Widzew będzie jeszcze większy i jeszcze mocniejszy.
Tak mi się od razu skojarzyło:)rozpierdol pisze:Teraz tylko pozostaje piąć się w górę.Wsparcie finansowe,wsparcie kibicowskie na wielkim poziomie.Nurni F. pisze:8250 karnetów sprzedanych na mecze Widzewa (stan na wczoraj)- trzeba obiektywnie przyznać, że nieźle Widzewowi ta mobilizacja wychodzi, no i bezdyskusyjnie przełoży się to też na realne wsparcie finansowe dla klubu.

-
old school CRBB
Zbliża się wieczór- zaraz zacznie się napinka ha ha. Pozdrowienia dla pikników z dużą dozą nerwów.
Skąd wiesz, że wchodzę na cykl?:)))rozpierdol pisze:Teraz tylko pozostaje piąć się w górę.Wsparcie finansowe,wsparcie kibicowskie na wielkim poziomie.Nurni F. pisze:8250 karnetów sprzedanych na mecze Widzewa (stan na wczoraj)- trzeba obiektywnie przyznać, że nieźle Widzewowi ta mobilizacja wychodzi, no i bezdyskusyjnie przełoży się to też na realne wsparcie finansowe dla klubu.
Przypomne tylko ze po stracie robotniczego mialo byc to samo .
" Jeszcze więksi , jeszcze mocniejsi " :-D
Zmieniło się coś od tamtej pory ?
" Jeszcze więksi , jeszcze mocniejsi " :-D
Zmieniło się coś od tamtej pory ?