Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
masturbator12cm

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: masturbator12cm » 31.01.2017, 23:03

słyszałem dzisiaj w radiu że jutro 01 marca w Łodzi powstaje nowa specjalna grupa policyjna do zwalczania kiboli piłkarskich.
Ponoć powstaje przez czeste używanie ostrych narzędzi,dopalaczy itp.

iparts.pl
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 01.02.2017, 08:31

potwierdzone.
dziś w radiowej Trójce powiedzieli że będzie to 18 osób z komendy miejskiej oddelegowanych tylko i wyłącznie do walki z "kibolami".
To jest ku*** pokłosie waszych zjebanych akcji sprzętowych. Gratulacje!

a że będą musieli mieć wyniki to będą ganiać jak harty za lisami...

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 01.02.2017, 09:13

Niektórzy mam wrażenie jakby nagle dowiedzieli się o sprzęcie, a to już któryś rok bez zahamowań. Żeby nie było,dla mnie to frajerstwo i zwykła bandyterka. Z kibicowaniem to już dawno przestało mieć cokolwiek wspólnego. Całe szczęście nie jestem z tych "biegających". Chociaż teraz to c*** wie,nawet na wyjeździe wyjebią ze sprzętem i wreszcie stanie się tragedia. Albo u Nas albo u Was.

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 01.02.2017, 10:07

MISTRZ1908 pisze:Niektórzy mam wrażenie jakby nagle dowiedzieli się o sprzęcie, a to już któryś rok bez zahamowań. Żeby nie było,dla mnie to frajerstwo i zwykła bandyterka. Z kibicowaniem to już dawno przestało mieć cokolwiek wspólnego. Całe szczęście nie jestem z tych "biegających". Chociaż teraz to c*** wie,nawet na wyjeździe wyjebią ze sprzętem i wreszcie stanie się tragedia. Albo u Nas albo u Was.
zgadzam się w 100% - małolaty ku*** ogarnąć się dopóki nie dojdzie do tragedii - po co to komu?! ku***,zapierdalajcie na gołe łapy aż żal patrzeć jako starszy kibic..kiedyś to były zupełnie inne czasy...oby wróciły.

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 01.02.2017, 19:25

kmwtww10 pisze:
MISTRZ1908 pisze:Niektórzy mam wrażenie jakby nagle dowiedzieli się o sprzęcie, a to już któryś rok bez zahamowań. Żeby nie było,dla mnie to frajerstwo i zwykła bandyterka. Z kibicowaniem to już dawno przestało mieć cokolwiek wspólnego. Całe szczęście nie jestem z tych "biegających". Chociaż teraz to c*** wie,nawet na wyjeździe wyjebią ze sprzętem i wreszcie stanie się tragedia. Albo u Nas albo u Was.
zgadzam się w 100% - małolaty ku*** ogarnąć się dopóki nie dojdzie do tragedii - po co to komu?! ku***,zapierdalajcie na gołe łapy aż żal patrzeć jako starszy kibic..kiedyś to były zupełnie inne czasy...oby wróciły.

Skoro jesteś starszym kibicem to pewnie pamiętasz akcje z lat 90tych. Ostrych narzędzi raczej nie było ale łańcuchy, brechy i pasy na porządku dziennym. Więc skończcie pierdolić że kiedyś to tylko na gołe łapy. Dla mnie każdy kto łapie za ostry sprzęt to debil bez rozumu i honoru. Ale to tylko moje zdanie.

LksNaZawsze

Post autor: LksNaZawsze » 01.02.2017, 19:43

W latach 90 tez był okres na ostry sprzet w Łodzi

hWŁ

Post autor: hWŁ » 01.02.2017, 21:21

Osoby z Łksu co się tu wpisują, powinny raczej z tym iść do swoich sportowców, a nie wylewać żale na forach. Piłeczka jest po stronie waszych h.

1925

Post autor: 1925 » 01.02.2017, 23:47

Łysy80 pisze:
kmwtww10 pisze:

Skoro jesteś starszym kibicem to pewnie pamiętasz akcje z lat 90tych. Ostrych narzędzi raczej nie było ale łańcuchy, brechy i pasy na porządku dziennym. Więc skończcie pierdolić że kiedyś to tylko na gołe łapy. Dla mnie każdy kto łapie za ostry sprzęt to debil bez rozumu i honoru. Ale to tylko moje zdanie.

Wiec pewnie pamietasz jak dlugo goiła się głowa po klamrze od pasa ;)
Wracajac do tematu .... Czasu nikt nie cofnie, Co sie wydarzyło w weekend to historia - groźnymi postami na tym forum można sobie podetrzec dupe ..... starsi rozumieja ze sprzet to kurestwo, młodzi do tego muszą dorosnąć !
Z tymi 'superpsami" z wojewódzkiej to prawda czy komuś sie pan żart załączył ??
:arrow:

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 02.02.2017, 06:45

hWŁ pisze:Osoby z Łksu co się tu wpisują, powinny raczej z tym iść do swoich sportowców, a nie wylewać żale na forach. Piłeczka jest po stronie waszych h.
U Ciebie mms rozumiem już widzewiacy byli? Nikt nie ma na to wpływu i dobrze o tym wiemy wszyscy. H to juz zaczyna być bardzo osobna grupa.

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 02.02.2017, 08:26

Low kick na kolano pisze:
Ukochane Miasto pisze:potwierdzone.
dziś w radiowej Trójce powiedzieli że będzie to 18 osób z komendy miejskiej oddelegowanych tylko i wyłącznie do walki z "kibolami".
Poważnie teraz widzewiacy powinniście zwrócić uwagę, kto się koło was pałęta i dziwnie chętnie chce się gdzieś wybierać. Niestety jesteście aktualnie tacy słabi że łapiecie każdego, a tak nie może być dla waszego i naszego dobra.
Ty ale o co ci chodzi że mnie cytujesz??

Red power

Post autor: Red power » 02.02.2017, 10:24

Low kick na kolano pisze:
Ukochane Miasto pisze:potwierdzone.
Poważnie teraz widzewiacy powinniście zwrócić uwagę, kto się koło was pałęta i dziwnie chętnie chce się gdzieś wybierać. Niestety jesteście aktualnie tacy słabi że łapiecie każdego, a tak nie może być dla waszego i naszego dobra.
Aha że niby psy będą się pałętać teraz i próbować przeniknąć do środowiska??Widzę,że nigdy ci się nie nudzi pajacowanie na tym forum.
Ogólnie to pilnuj swojego podwórka.

krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami » 02.02.2017, 11:19

Mnie zastanawia co na ten pieprzony sprzęt mówią starsi starzem chuligani, którzy regularnie od wielu lat uprawiają sporty walki (często odnosząc sukcesy jakieś tam) itp..., przecież w obecnym przypadku to na c*** w ogole cokolwiek trenować, skoro jakas banda gnoji 18 letnich Ci wyleci z maczetą.., totalny bez sens i zaprzeczenie sportowej chuliganki

masturbator12cm

Post autor: masturbator12cm » 02.02.2017, 11:33

Ci starsi stażem też mieli 18 lat :) a lata 90-te-czytając opisy,to tez się tam dużo działo.

Red power

Post autor: Red power » 02.02.2017, 11:57

krokiet_z_grzybami pisze:przecież w obecnym przypadku to na c*** w ogole cokolwiek trenować, skoro jakas banda gnoji 18 letnich Ci wyleci z maczetą.., totalny bez sens i zaprzeczenie sportowej chuliganki
Chłopie zejdź trochę na ziemię.W miastach derbowych nie wszystko jest czarne lub białe.Na GŚ też był sprzęt,potem pakt antysprzętowy.A ile ten pakt wytrzymał każdy wie.
W Łodzi sprzęt jest nie od dziś także zakończcie pierdolenie.Szczególnie niektórzy Łksiacy,bo podobno nie płaczecie.

raadek

Post autor: raadek » 02.02.2017, 13:48

Red power. Zycze Ci zebys kiedys zapoznal sie blizej z jakas maczeta albo innym gownem i dopiero pisal o plakaniu. Sprzet jest chory i mam nadzieje ze w Lodzi pojdziemy po rozum do glowy i sie to skonczy. Nie dlugo strach bedzie dziecko na mecz wziasc, bo nie wiadomo czy w po drodze nie spotkasz nakurwionych dopalaczami malolatow z zabawkami w lapach.
ŁKS ŁÓDŹ

Red power

Post autor: Red power » 02.02.2017, 15:05

raadek pisze:Red power. Zycze Ci zebys kiedys zapoznal sie blizej z jakas maczeta albo innym gownem i dopiero pisal o plakaniu. Sprzet jest chory i mam nadzieje ze w Lodzi pojdziemy po rozum do glowy i sie to skonczy. Nie dlugo strach bedzie dziecko na mecz wziasc, bo nie wiadomo czy w po drodze nie spotkasz nakurwionych dopalaczami malolatow z zabawkami w lapach.
Tyle,że ja nigdzie nie napisałem,że sprzęt jest normalny.Po prostu taka jest specyfika w miastach derbowych.Na GŚ też się dogadali,ale wszyscy wiemy ile to przetrwało.Nie tylko małolaci ganiają ze sprzętem.

Co do płaczu to odnosiłem się głównie do wpisów waszego kumacza,który twierdzi,że płacz o sprzęt to domena Widzewiaków.

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 02.02.2017, 16:10

Nic takiego nie pisąłęm głąbie , ani nie poruszałem kwestii kto w tym dominuje, albo kto to zaczął.

Zwrociłem tylko uwage ze od momentu straty flag wasza działalnosc ogranicza się do latania Waszej młodziezy z maczetemi młotkami itp. są to 2 miesiące i akcje ktorymi bardzo chętnie sie chwalicie min na tym forum.
A to jak sobie tłumaczycie na swoje i wmawiacie słowa ktorych nikt nie pisał to w chuju mam, tak samo jak uważacie to za płacz.

Do tej pory to wy płakaliscie cały czas o sprzęt przy roznych starciach, i było to oczywiscie git bo chcieliscie tylko pokazać jakiego macie rywala, natomiast jak teraz ktoś napomknie o sprzęcie u was to oczywiscie sprzęt jest w Łodzi od dawna, płacz ŁKSiaków, kompleksy względem widzewa i inne tłumaczenia.
Kazdy wie ze wasze zawsze musi byc na wierzchu, i że na wszystko macie 100 wytłumaczeń nawet na te same kwestie ale dotyczące nas albo was.
Pato 1908 Gang

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 02.02.2017, 16:36

Koniuszko pisze:Mało się już zbłaźniłeś na tym forum?Nawet nikt cię nie musiał nawet banować byś ze wstydu zmienił nick na kolejny.Widać net to twoje życie i nic po za nim nie masz.
Ty zes sie tu framugo zarejstrowała tylko po to zeby z tym ''błaznem '' pisać wiec coś tu nie gra. Swoja drogą ciekawe jaki wczesniej miales nick i zes sie skompromitował - bo na tym nie lecisz od 2007 tak jak i Red Power, i cała zgraja czerwonych nethools porejstrowanych tydzien temu. Kazdy

ps z tym bnowakiem to żes popłynal ale reszta ok, gdyby czerwoni nie zglaszali wiekszosci moich wpisow co to ich oczywiscie nie wkurwiały to bym pisał z 1 ktore zarejstrowałem,. ale tak oczywiscie to ktos od nas mnie banował hahah
Pato 1908 Gang

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 02.02.2017, 16:58

Koniuszko jesteś zwykłym balasem dla którego jak widać honorem jest że może sobie ze mną popisać h

Od mojego wpisu tutaj mineło pare minut i z d*** pojawiłeś sie ty. Oczywiscie ''jestem błaznem i w ogole '', ale to Ty sie tu zarejstrowałes tylko i wylacznie po to zeby o mnie pisac.
Masz niemały kompleks mojej osoby i całym twoim zyciem jest to forum.
Po prostu jak zwykły piesek musisz zaszczekać zawsze kiedy coś napisze, nie wiem czy masz jakąs kontrolke ktora zapala ci sie na monitorze jak pojawia się mój wpis, ale na to wygląda.....

nick zmieniłem zeby was nie prowokowac, bo wczesniej całe tabuny sie srały i pisaly tylko o moim nicku ;) jak uwierzyles w to ze sie obsrałem jakiegos typa od was to masz chyba 15 lat . Gosciu nie wytrzymał nerwowo i chyba sam nie wierzył że w taki sposob mnie podejdzie . Ale bedzieci o tym pierdolić jeszcze rok i nakręcać sie nawzajem - bo jestem tutaj waszym wrogiem numero uno hehe ten błazen, dzieciak co gówno wie itp ... smieszne to jest i dziwie sie ze wam sie nie nudzi.

Odbijając od tego ponurego tematu mam pytanie bez napinki:

Jak tam z waszym herbem czerwoni ? slyszalem ze chca go wam znow zajebac , ile w tym prawdy ?
Pato 1908 Gang

Red power

Post autor: Red power » 02.02.2017, 17:00

Gringooo2 pisze:ps z tym bnowakiem to żes popłynal ale reszta ok, gdyby czerwoni nie zglaszali wiekszosci moich wpisow co to ich oczywiscie nie wkurwiały to bym pisał z 1 ktore zarejstrowałem,. ale tak oczywiscie to ktos od nas mnie banował hahah

Hhahahahahah,przecież żeś ostatnio pisał z konta wsidzew i równocześnie z innego entliczku psychiczku.

Mam pytanie do kogoś z Łksu.Czy w przypadku grania w wyższych klasach rozgrywkowych macie gdzieś ''zapisane'',że rozbudują stadion?
Pytanie bez napinki.Żeby czasem jakiś dzban się nie przypierdolił znowu.

357.

Post autor: 357. » 02.02.2017, 17:01

gringo a obsrałeś sie na propozycje solówki bo też nie chciałeś nikogo denerwowac ? : )

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 02.02.2017, 17:07

sam żes sie obsrał solówki z Red Powerem, bałes sie ponoć ze cie wydupczy heheh taki sam poziom

Red Power- też mam pytanie bez napinki . zeby jakis dzban sie nie wpierdalał ..

Luty już nastał, jak tam sie patrzy w kalendarz ? zalepiłes vlepkami, podarłeś strone, czy obraziles sie i nie kupiłes go wogole ?
Pato 1908 Gang

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 02.02.2017, 17:17

Koniuszko pisze:No i się żydek zawstydził i zmienia temat:)Nie szalej tak bo znowu majtki zapaprzesz i trzeba będzie kolejne konto zakładać jak cię któryś z różowych wyzwie na pojedynek.
podtrzymuje to co napisalem poprzednio

jesteś zwykłym balasem dla którego jak widać honorem jest że może sobie ze mną popisać .

pojawiły sie 2 pytania ale cos nie ma odpowiedzi , chetniej czerwoni p******* o wirtualnych internetowych solówkach haha przypadek?
Pato 1908 Gang

Red power

Post autor: Red power » 02.02.2017, 17:28

Ja tego pytania nie zadałem Tobie i liczę na odpowiedź kogoś normalnego od was.Może Cobytu odpowie.

raadek

Post autor: raadek » 02.02.2017, 17:31

Red power pisze:Ja tego pytania nie zadałem Tobie i liczę na odpowiedź kogoś normalnego od was.Może Cobytu odpowie.
Podpisany jest list intencyjny, ktory jednak nie ma zadnej mocy prawnej.

Ps. Gringo i koniuszko wypierdalac na komentarze onetu
ŁKS ŁÓDŹ

Gringooo2

Post autor: Gringooo2 » 02.02.2017, 17:38

no to teraz czerwoni - jak tam sytuacja z herbem ?
Pato 1908 Gang

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 02.02.2017, 17:41

Gringooo2 pisze:no to teraz czerwoni - jak tam sytuacja z herbem ?
nie ma żadnego problemu, możemy go używać, tak w skrócie. oczywiście jeżeli cię to interesuje i nie prowokujesz kolejnej dyskusji z d***.

ps. trzeba być niezłym ananasem żeby w 5 dni na forum najebać 24 posty, zmieniać nick co miesiąc i ogólnie pierdolić takie bzdury jak ty.

Jatoja49

Post autor: Jatoja49 » 02.02.2017, 20:16

Co typ ma najebane... Te gringo w week bede w Łodzi, żeby nie było że jestem z Rts, chetnie sie z toba p****** ustawie

Salceson

Post autor: Salceson » 02.02.2017, 20:21

raadek pisze:
Red power pisze:Ja tego pytania nie zadałem Tobie i liczę na odpowiedź kogoś normalnego od was.Może Cobytu odpowie.
Podpisany jest list intencyjny, ktory jednak nie ma zadnej mocy prawnej.
Odsyłam do "piłki meczowej", zapis na toya.net. Oczywiście transmisja z jedynej trybuny ŁKS'u, gdzie to Zdanowska stwierdziła, iż dla miasta taniej, prościej i w ogóle jest wybudowanie wszystkich brakujących trybun jednocześnie, zatem listy intencyjne itp. są o kant 4 liter dla Was. Generalnie w tej jej wypowiedzi padło, że nastąpi to po awansie... ale do I ligi bodajże. Co też nie zmienia sytuacji, dla kogo ten stadion ma być? Pytanie padło, bo macie problemy z zapełnieniem jednej jedynej już istniejącej.

Widzewowi brakuje ok. 1000 sztuk by 50% pojemności 18-to tysięcznika zapełnić karnetami.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 02.02.2017, 20:35

Salceson pisze:Co też nie zmienia sytuacji, dla kogo ten stadion ma być? Pytanie padło, bo macie problemy z zapełnieniem jednej jedynej już istniejącej.

Widzewowi brakuje ok. 1000 sztuk by 50% pojemności 18-to tysięcznika zapełnić karnetami.
Dokładnie. Miasto się nie zgodzi na dobudowę 3 trybun bo to jest wyrzucanie pieniędzy w błoto. Gdyby jeszcze było zapotrzebowanie to co innego ale skoro jest problem z zapełnieniem 1 trybuny to na c*** coś dobudowywać? Co innego grając w ekstraklasie bo są tam jakieś wymogi ale nie oszukujmy się szanse na ekstraklasę w Łodzi w najbliższych latach są bardzo nikłe.

Sami widzicie Łksiacy że frekwencja też jest bardzo ważna. Nie miejcie zatem pretensji że wam stadionu normalnego nie wybudowali. Prawda jest taka że nie macie żadnych argumentów za dobudową trybun.
1910

raadek

Post autor: raadek » 02.02.2017, 20:38

I oczywiscie juz jestes pewny, ze ilosc sprzedanych karnetow bedzie rowna ilosci osob na meczach. Generalnie bardzo nie lubie bawic sie w proroka i pisac o czyms co ma dopiero nastapic, ale skad wiesz ze wasza frekwencja w 3 sezonie w 3 lidze nie bedzie podobna do naszej obecnie? I w druga strone skad wiesz, ze u nas po awansie frekwencja nie podskoczy?
ŁKS ŁÓDŹ

Red power

Post autor: Red power » 02.02.2017, 20:51

Radek

Wiadomo,że ilość sprzedanych karnetów nie będzie równać się frekwencji.Chodzi jednak o zapotrzebowanie,o pomoc klubowi.Średnia cena karnetu na Widzewie jest wyższa niż np.u was o bodajże przeszło 30 zł(u was o ile mnie pamięć nie myli karnety są po 100zł).
Trzeba przyznać,że na ten moment 8 tysięcy sprzedanych karnetów to spory zastrzyk gotówki dla klubu.Przyciągnie to też ewentualnych sponsorów.
U was takiego zapotrzebowania nie ma i wątpie czy nawet po awansie by było.Bądźmy realistami.

Oczywiście żeby nie było poruszane są tylko kwestie stadionów.Bo znowu ktoś się spruje,że żyjemy tylko tym.Frekwencja i pojemność stadionu nie ma większego przełożenia na sytuację kibicowską w Łodzi,bo na tym polut już to jest wszystko bardziej wyrównane.

Salceson

Post autor: Salceson » 02.02.2017, 20:56

raadek pisze:I oczywiscie juz jestes pewny, ze ilosc sprzedanych karnetow bedzie rowna ilosci osob na meczach. Generalnie bardzo nie lubie bawic sie w proroka i pisac o czyms co ma dopiero nastapic, ale skad wiesz ze wasza frekwencja w 3 sezonie w 3 lidze nie bedzie podobna do naszej obecnie? I w druga strone skad wiesz, ze u nas po awansie frekwencja nie podskoczy?
Nie bawię się w proroctwo, opieram się na danych ogólnie dostępnych.

Nie, nie napisałem, że 8 000 karnetów = 8 tysięcy co mecz na stadionie po wschodniej stronie miasta. Ale na Widzewie nie było z frekwencją takiego kłopotu nigdy jak na ŁKS'ie. Poza tym na Widzewie kibice rozumieją, iż karnet to cegiełka dla klubu w tak trudnym czasie. U Was jest podobnie? Cytując klasyka: nie wydaje mnie się...

P.S. Podskoczy z ilu do ilu? z 1200 sztuk do ok. 5 tysięcy na 22 tysięcznym obiekcie?

(mam nadzieję, że pójdzie bez napinki, ale nie będzie również klepania po plecach)

raadek

Post autor: raadek » 02.02.2017, 21:05

Z 1200?? Chyba troszeczke przeginasz. Zobaczymy jak Wam pojdzie sprzedaz w przyszlym sezonie jak odejda ciekawi nowego stadionu, a zostana fanatycy i ,,milosnicy" 3-ligowej pilki. Zeby nie bylo liczba karnetow robi wrazenie u nas na ten moment bez szans na podobny wynik. Co do stadionu to w momencie awansow musi byc rozbudowany z prostej przyczyny- w takim stanie nie spelnia wymogow licencyjnych 1 ligi.
ŁKS ŁÓDŹ

stary zgred

Post autor: stary zgred » 02.02.2017, 21:09

A który podmiot będzie administratował stadion?

Salceson

Post autor: Salceson » 02.02.2017, 21:12

1200 powiadasz, że żartuję powiadasz. To jaka jest/była Wasza frekwencja ostatniej rundy? T średnia...

Skoro Nieciecza grała na tym co grała w I lidze (dopiero w ekstraklasie poszli w kwestii rozbudowy), to nie łudź się, że Was będzie obowiązywało coś innego. Generalnie odsyłam do materiału jak wyżej podałem, niczego nie wymyśliłem, podałem źródło. Mnie to ani parzy ani ziębi, ja mam swoje miejsce na Prostej (trybunie pod Masztami), czyli na tej, której u Was nie ma :) tzn. póki co wychodzi na to, że Galera Wam odpłynęła na chwilę obecną.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 02.02.2017, 21:16

U Nas dlaczego nie ma przyzwoitej frekwencji? Dlatego,że na ten architektoniczy dowcip spora część nigdy nie przyjdzie. Chodzą Ci co zawsze chodzą. Typowi oglądacze nie chcą być na jednej trybunie z fanatykami co to sektorówką zasłonią mecz albo racą zadymią boisko. Chcą spokojnie usiąść w swoim gronie,zjeść kiełbase i walnąć browara i spokojnie pooglądać. Swego czasu niejednokrotnie była większa frekwencja na trybunie niż na galerze.

raadek

Post autor: raadek » 02.02.2017, 21:18

W 1 lidze wymogiem jest miedzy innymi oswietlenie i podgrzewana murawa, ktorych obecnie u nas nie ma. Wogole po co ta dyskusja? Macie ukonczony swoj stadion, macie chwile radosci po ostatnich chujowych latach. Teraz my czekamy na dokonczenie naszego i pewnie tez sie bedziemy wtedy cieszyli.
Stary zgred. Oba stadiony MAKIS ktory zarzadza atlas arena
ŁKS ŁÓDŹ

Salceson

Post autor: Salceson » 02.02.2017, 21:22

MISTRZ1908 pisze:U Nas dlaczego nie ma przyzwoitej frekwencji? Dlatego,że na ten architektoniczy dowcip spora część nigdy nie przyjdzie. Chodzą Ci co zawsze chodzą.
No patrz, a na SMS 1200 karnetów Widzew sprzedał (na ten architektoniczny dowcip), a o resztkę biletów wielu się biło. Ale idziemy w złym kierunku, nie chodzi o przekrzykiwanie się w kwestii frekwencji, tylko po co, dla kogo i czemu? Na Widzewie póki co kibice to pokazują, czemu tak źle jest u Was?
raadek pisze:W 1 lidze wymogiem jest miedzy innymi oswietlenie i podgrzewana murawa, ktorych obecnie u nas nie ma.
Teraz to poleciałeś. Jak nie macie podgrzewanej murawy?

raadek

Post autor: raadek » 02.02.2017, 21:28

Nie wytlumacze tego dokladnie ale cala instalacja jest polozona ale nie podlaczona. Podlaczenie bedzie mozliwe po wybudowaniu trybuny na przeciwko istniejacej. Chyba nic nie pokrecilem ale jak cos to niech mnie ktos poprawi
ŁKS ŁÓDŹ

ODPOWIEDZ