Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
pijany powietrzem
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
szkoda że w Łodzi sie tak dzieje, ale niestety coś czuje ze w tą strone bedzie szła derbowa rywalizacja (nie tylko w Łodzi)
a rozkminianie tej sytuacji tu na forum nie ma sensu
a rozkminianie tej sytuacji tu na forum nie ma sensu
-
nowonarodzony
masz 100% racji niestety pisaniem na forum sie tego nie zmieni, baa nie da sie tego zmienić, bo jesli nawet jedna strona by nie chciala uzywac sprzetu to musi bo nikt nie pokona rywala z maczetą. takie czasy ze wroga chce sie wyniszczyc za wszelka ceneWacław pisze:Akcja która miała miejsce wczoraj i wiele innych akcji gdzie jedna bądź druga strona używa sprzętu jest to ku*** czysty debilizm! Niestety, ale robi się Nam drugi Kraków czego wielu z Nas nie chciało i na samą myśl dreszcze przechodziły...Tego typu rzeczy nie mają nic wspólnego z kibicowaniem czy też pokazaniem siły. Można ku*** spuścić w*******, zajebać czapkę,bluzę czy też szalik, ale używać sprzętu i przez to móc pozbawić kogoś życia to nie mieści się dla normalnego człowieka w głowie...Ekipy sportowe jak tak bardzo lubią się bawić maczetami to niech tymi maczetami się bawią,ucinają sobie ręce,nogi, ale niech nie cierpią osoby które ze światem H nie mają nic wspólnego i są po prostu zwykłymi kibicami. I tak naprawdę j**** mnie to czy Cobytu,Gringooo2 i inni są za Łks-em czy też nie, dopóki nie robią mnie nic złego niech sobie kibicują swojemu klubowi. Mam masę znajomych czy to z Widzewa czy Łks-u, baa nawet osoby które udzielają się w ekipach z jednej jak i z drugiej strony, osoby z którymi znam się z osiedla, z którymi się wychowałem...Życzę chłopakom z Łks-u szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieję, że niektóre osoby pójdą po rozum do głowy i tego typu sytuacje nie będą miały już więcej sytuacji. Pozdrawiam tych normalnych z białej jak i czerwonej części Łodzi.
-
krokiet_z_grzybami
Również jestem zdania, że ten pieprzony sprzęt to jakaś tragedia.. , dlaczego ku*** jeszcze w latach 2005-10? sprzęt był mega rzadkością a teraz na porzadku dziennym? szkoda, ze nie ma takiej siły, jakiś osob decyzyjnych czy coś, którzy mogli by nad tym gównem zapanować... , swoją drogą, na c*** im trenowanie sportów walki jak na ulicy dostanie taki jeden czy drugi kose od gnoja 18 letniego? osobiscie mam wielka nadzieje, że obie bandy (chociaz ostatnio to tylko o Widzewie slychac.., ze tak chujowo działa) przestaną uzywać tego sprzetu. No cóż, jedna ekipa wygrywa fajny turniej na gołe ręcę a druga jedyne co robi od dłuższego czasu to napierdalanie z maczetami w przewadze, szkoda gadać.
Masz rację,na przełomie lat 70/80 tylko z wymienionych przeze mnie osób Muzyk działał,Wiesiek i Limanka to lata od około 84.Do 85 roku i Pucharu Polski w Wawie była słaba organizacja na Widzewie,dopiero ten wyjazd na Puchar był przełomowy,bo po nim zwiększyły się zdecydowanie nasze liczby wyjazdowe.Wtedy też zaczęliśmy ogarniać przyjazdy waszych zgodowiczów do Łodzi,bo wreszcie na takie akcje mieliśmy zgraną ekipę,znającą się właśnie z wyjazdów.Owszem,zdarzały się wcześniej dobre liczbowo wyjazdy,nawet w latach 70-tych,ale było to sporadyczne.Po Pucharze te liczby się bardzo poprawiły,bo wielu bakcyla totalnego załapało i tak już zostało.Oczywiście trzeba pamiętać o pamiętnych awanturach na PKWN,tak samo o incydentach na mieście,ale dopiero później narodziła się klasyczna ekipa podwyższonego ryzyka,która wreszcie sobie w kaszę nie pozwoliła dmuchać.Do 85 roku niepodzielnie królowaliście w Łodzi i tylko wasze lekceważenie nas pozwalało nam na sprawienie łomotu w dzielnicach po za Widzewem.Obijanie was na Teo,na Limance,na RDG czy nawet częste na Retce,było wtedy co najmniej dziwne.Na Limance wasze tereny były od Urzędniczej do Bałuckiego i za rondem w stronę Aleksa,czyli dzisiejszy Żabieniec.Całościowo jednak mieliście przygniatającą przewagę ilościowo i jakościowo.Co do kumpli po obu stronach barykady,to się nie dziwmy,ja byłem wychowany bardzo prosto,jak prawie wszyscy wtedy,najpierw rodzina,dom,podwórko i ulica,później dopiero kluby i inne sprawy,tak więc w razie zagrożenia najpierw się kumplowi pomagało,a dopiero później myślało się o klubie....Tak na prawdę na tej zasadzie Widzew miał kilka lat panowania na Limance,bo starszyzna była za ŁkS-em,ale młodzież prawie cała za Widzewem,więc nam pomagali nawet lejąc swoich....Później sytuacja się odwróciła i to my byliśmy tymi starymi,na szczęście tylko raz mnie spotkało,że swoich musiałem przeganiać,co dziwne,we dwóch z kumplem(obaj za Widzewem) pognaliśmy totalnie około setki swoich i niech się cieszą,bo taka to ekipa wtedy zawitała,że dwie setki od was właśnie na nich czekało i dzięki nam nie zdążyli ich dorwać,bo miazga by była.....mcmlxv pisze:Winkler pisze:To już chyba lata późniejsze. Goście, o których wspominał Twój kolega po szalu to przełom 70 i 80, Ty chyba piszesz o jakiejś połowie 80.Wasze twierdzenia o zakładaniu ruchu kibicowskiego na Widzewie są totalnie kłamliwe,bo do listy osób nigdy nie kibicujących Wam trzeba też zaliczyć Muzyka,Wieśka Boksera czy całą ferajnę z Limanki(co później połowa się na Was przerzuciła,i nawet znane później persony to były....).
Potwierdzam, było normalniej, choć nie zawsze tak honorowo jak piszesz. No i jak na ośce był ktoś z Widzewa i się go znało, to mimo, że wszyscy wokół byli biali, koleś był nie do ruszenia bo był po prostu swój. Inne czasy, inne zasady.Wtedy się miało też dobrych kumpli po drugiej stronie,jak to w Łodzi,mieście derbowym,nie raz z nimi się sprawdzało,bo sytuacja tego wymagała i każdy to rozumiał z nas,jednak młodzież niech tych lat żałuje,bo maczety nigdy nie latały i honor był najważniejszy.A honorem było pokonać przeciwnika,a nie go zlinczować w kilku,bo wtedy duma ze zwycięstwa po prostu znikała....
PS.Temat wczorajszych wydarzeń odpuście,bo pewnie wiele osób czeka na ksywki i opis wydarzeń,a radość dla nich będzie wielka....Lepiej pomyślcie,jak to przerwać,bo o ile drugiej strony mego Miasta nienawidzę,to ktoś po stracie brata,syna czy ojca będzie płakał,a Łódź straci Łodzianina,niezależnie od barw.....Do tego nie wolno dopuścić!!I jeszcze jedno,jak decyzyjni po obu stronach nie zatrzymają tego,to będą tylko pozdrowienia PDW przez wiele lat,a stracą na tym obie ekipy.Lejmy się dalej i miejmy jak dawniej radość z tego,jednak w tej chwili to się w gangsterkę jakąś zmienia,a wtedy wyjścia są dwa,albo trumienka,albo kraty.....
A gdzie napisałem że sprzęt istnieje od momentu kiedy Rts stracił flagi ??antyGW pisze:zamknięcie tematu nic nie da, bo ten osobnik który obsrał się propozycji wyjaśnienia swoich kwestii w 4 oczy przerzuci się na inne tematy tak jak to wyglądało wcześniej. po prostu nie odpisujcie jemu, niech dalej żyje w swoim wyimaginowanym świecie, że sprzęt w łodzi istnieje od kiedy Rts stracił flagi
Zgrywasz tu c*** wie kogo a nawet nie umiesz czytać ....czy może celowo chcesz wykręcić kota ogonem jak typowy przedstawiciel rasy czerwonej...?
Napisałem - że od momentu jak straciliście flagi to cała Wasza działaność w Łodzi to latanie z maczetami . I kasowanie przypadkowych ludzi . Byle tylko zyskać jakiś plusik .
To wg ciebie nieprawda ?
Widać bardzo was ta zależność razi w oczy "Ludzie honoru" - jesli kłamiecie w żywe oczy ze tak nie jest , i skrzykujecie się tu znowu w 10 - byle mnie zakrzyczec , w każdym wpisie przekręcić to co pisze, a najlepiej to spruć się do mnie samego...
Bawcie się dalej , i wmawiajcie jakieś bujdy , i oszukujcje się dalej sami że jak zawsze macie rację i wasz widzewek jest najwiekszy a wszystko co złe to ŁKS....
Pato 1908 Gang
ten typ to całkowicie odleciałWacław pisze:Ile Ty masz w sobie nienawiści do czerwonych jak również wielkiego pierdolca na punkcie Łks-u...Nosi Cię,oj nosi...Wyjdź lepiej z domu na spacer, zrób jakiegoś grafa,odpocznij trochę od forum bo pewnie spocony z tych nerw jesteś strasznie...Gringooo2 pisze:A gdzie napisałem że sprzęt istnieje od momentu kiedy Rts stracił flagi ??antyGW pisze:zamknięcie tematu nic nie da, bo ten osobnik który obsrał się propozycji wyjaśnienia swoich kwestii w 4 oczy przerzuci się na inne tematy tak jak to wyglądało wcześniej. po prostu nie odpisujcie jemu, niech dalej żyje w swoim wyimaginowanym świecie, że sprzęt w łodzi istnieje od kiedy Rts stracił flagi
Zgrywasz tu c*** wie kogo a nawet nie umiesz czytać ....czy może celowo chcesz wykręcić kota ogonem jak typowy przedstawiciel rasy czerwonej...?
Napisałem - że od momentu jak straciliście flagi to cała Wasza działaność w Łodzi to latanie z maczetami . I kasowanie przypadkowych ludzi . Byle tylko zyskać jakiś plusik .
To wg ciebie nieprawda ?
Widać bardzo was ta zależność razi w oczy "Ludzie honoru" - jesli kłamiecie w żywe oczy ze tak nie jest , i skrzykujecie się tu znowu w 10 - byle mnie zakrzyczec , w każdym wpisie przekręcić to co pisze, a najlepiej to spruć się do mnie samego...
Bawcie się dalej , i wmawiajcie jakieś bujdy , i oszukujcje się dalej sami że jak zawsze macie rację i wasz widzewek jest najwiekszy a wszystko co złe to ŁKS....
Gringooo2 czy możesz ryja zamknąć bo jebiesz trzy po trzy nie wiem od kogo masz takie INFO ale nie na pewno od kogoś z ŁKSU .A co do wczorajszych wydarzeń to c****** sytuacja które nie powinny mieć miejsca w naszym MIEŚCIE ale pewno ktoś się obudzi ale może już być za pózno bo komuś głowa spadnie.
Za chwilę to świeczki internetowe będą tu świecić....Jak nienawidzę mojej teraźniejszej Limanki,to jestem w stanie sobie wyobrazić,że za chwilę zginie jakiś tam chłopak,który będzie synem mojego kumpla z dawnych lat,a to będzie na pewno dla przyjaciela wielki ból......Ogarnijcie się wreszcie,znacie się dobrze,nawet jakimi autkami jeździcie wiecie,a takiej prostej sprawy i rzutującej na obie ekipy ogarnąć nie umiecie....Zginie nie jeden kumpel,nie jeden wróg,ale większą radochę przynosi honorowe danie po mordzie i odwet,niż łóżko szpitalne lub kraty....Jak się nie opamiętacie,to większość wyląduje w tych dwóch miejscach,a i obie ekipy na tym stracą,bo w Łodzi akcja równa się reakcji,tak jak w Krakowie....I nie oceniam wczorajszego dnia,bo nawet do kumpli się boję zadzwonić przez pewnych smutasów,jednak sytuacja wymyka się spod kontroli,a to już chyba wiecie wszyscy...yogi82 pisze:Gringooo2 czy możesz ryja zamknąć bo jebiesz trzy po trzy nie wiem od kogo masz takie INFO ale nie na pewno od kogoś z ŁKSU .A co do wczorajszych wydarzeń to c****** sytuacja które nie powinny mieć miejsca w naszym MIEŚCIE ale pewno ktoś się obudzi ale może już być za pózno bo komuś głowa spadnie.
Całkiem niedawno sam przyznawałeś,że Łks słynie z bandytki i patologii,jesteście z tego dumni i stać was na naprawdę wiele.Skończ więc parchu płakać o sprzęt.Gringooo2 pisze:Bawcie się dalej , i wmawiajcie jakieś bujdy , i oszukujcje się dalej sami że jak zawsze macie rację i wasz widzewek jest najwiekszy a wszystko co złe to ŁKS....
Jest to chujowe co się dzieje,bo spirala już od dawna się nakręca.
-
asdfghjkl1910
Najlepszy jest tekst ze to niewinni dostali, tak niewinni ze płacze na forum na ten temat. Jak tacy niewinni to skąd wiecie co tam się stało? Dlatego że w mediach tak podaja? Nie komentujcie juz tego więcej, bo zaraz zaczniemy się przekrzyskiwać kto zaczął, kto jest lepszy itd itp. A komentarze jakiegości głupka krokieta, który bazuje na tym co w mediach (ŁKS po mieście częściej lata jak chcesz wiedziec - i to zawsze ze sprzętem juz od dawna. Po prostu akcje Widzewa są głośniejsze) to już wogole mozna z marszu usuwać
Faktycznie ciach bajera,bo ta dyskusja do niczego nie prowadzi.
-
old school CRBB
Walka ze sprzętem to jak bicie dziecka! Nie raz musiałem się napierdalać na solówkach na pięści w mym miasteczku, bo żyć nie dawali, ale po wygranej czy przegranej był jak to nazwać: pewne zrozumienie ,szacunek , spokój do kolejej bitki. STARZY JAK NIE JESTEŚCIE PIZDAMI to dogadajcie się, a tych co nie chcą słuchać wyślijcie na ,,KOREPETYCJEEEEEEEEEEEE?,,
Podobno po licznych postulatach na kibice net obie łódzkie ekipy zgodziły nie używać sprzętów w poniedziałki po 18
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44 Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
SMSDonJuan
Wiecie co będzie dalej? Padnie głowa, kilku chłopaków pójdzie na DPK, kilku się rozpruje, kilku wyjedzie pod Londyn. Tak to się potoczy, czy Widzew czy ŁKS pierwszy zabije. To nie jest Kraków Abbadona, Metala czy Tycy. Wy nie jesteście aż tak pokurwieni, a psy działają inaczej niż wtedy. Nie będzie dominacji i wytępienia wroga, a posypią się dobre marki.
To ja, Louis Fernandez SMS Don Juan!
-
asdfghjkl1910
O kurcze ale straszne rzeczy! Po co takie wpisy? Zglupieliście do reszty. Wiecie co bedzie dalej? Low kick puści na telefonie "zemsty nadejdzie czas", zacznie marzyć ze jest Rambo i zabija wszystkich Widzewiakow, a w rzeczywistości będzie to samo co jest. Skonczcie ten temat bo tu nie ma co pisać
-
protektormalopolska
Uzywanie sprzetu w Krakowie spowodowalo wiecej szkod niz korzysci. Jak ludzie jeszcze maja zajawke na Widzew czy Lks to lepiej to uszanowac bo w chwili kiedy bez sprzetu malolaty nie beda wychodzic na osiedle to skonczy sie ta zajawka. Wielu ludzi odbije od kibicowania tak jak sie stalo w krk. Krakow potencjal ma ogromny a ze malolaty wola nie ryzykowac zdrowia dla barw klubowych to wola inne zajecia i szukaja alternatyw. Na dluzsza mete ta droga sami zniszczycie to co jeszcze posiadacie.
ABG
-
StareBałuty1908
Z Radogoszcza nigdy nie jeździły takie ilości na ŁKS- 2/3 autobusy to odjeżdżały w najlepszym okresie ale z rogu LImanki i Zachodniej, gdzie oprócz Rado, Limanki jechała jeszcze zbieranina z okolicy. Koledze się może pomyliły kluby bo to o Widzewie można śmiało napisać, że w najlepszym okresie na 81/87 na rogu Julianowskiej i Zgierskiej było trudno się załapać na autobus i wsiadało się w 3 albo i czasem 4 - Zgierz, Radogoszcz, Pojezierska/Zgierska i reszta Jagiełły plus Bustersi z Łagiewnickiej robili frekwencje. Fajne czasy.[/quote]
Spoko, ja jeździłem w tamtych czasach tymi autobusami ale wiecie lepiej ode mnie. W sumie czego można się było spodziewać.
To samo mogę powiedzieć o waszych 81/87....max 2 może 3 jechały nabite.
Nie ma co dalej ciągnąć tematu o głupie autobusy.
Ogarnijcie się z tym sprzętem jedni i drudzy. Czekacie aż komuś głowa spadnie i rodziny, matki, dzieci, siostry będą na pogrzebie płakały....
Spoko, ja jeździłem w tamtych czasach tymi autobusami ale wiecie lepiej ode mnie. W sumie czego można się było spodziewać.
To samo mogę powiedzieć o waszych 81/87....max 2 może 3 jechały nabite.
Nie ma co dalej ciągnąć tematu o głupie autobusy.
Ogarnijcie się z tym sprzętem jedni i drudzy. Czekacie aż komuś głowa spadnie i rodziny, matki, dzieci, siostry będą na pogrzebie płakały....
Koniec tematu odnośnie sprzętu i całego zajścia. Pisaniem na ten temat nie pomagacie ani jednym ani drugim...tylko tym trzecim.
-
masturbator12cm
słyszałem dzisiaj w radiu że jutro 01 marca w Łodzi powstaje nowa specjalna grupa policyjna do zwalczania kiboli piłkarskich.
Ponoć powstaje przez czeste używanie ostrych narzędzi,dopalaczy itp.
Ponoć powstaje przez czeste używanie ostrych narzędzi,dopalaczy itp.
-
Ukochane Miasto
potwierdzone.
dziś w radiowej Trójce powiedzieli że będzie to 18 osób z komendy miejskiej oddelegowanych tylko i wyłącznie do walki z "kibolami".
To jest ku*** pokłosie waszych zjebanych akcji sprzętowych. Gratulacje!
a że będą musieli mieć wyniki to będą ganiać jak harty za lisami...
dziś w radiowej Trójce powiedzieli że będzie to 18 osób z komendy miejskiej oddelegowanych tylko i wyłącznie do walki z "kibolami".
a że będą musieli mieć wyniki to będą ganiać jak harty za lisami...
-
MISTRZ1908
Niektórzy mam wrażenie jakby nagle dowiedzieli się o sprzęcie, a to już któryś rok bez zahamowań. Żeby nie było,dla mnie to frajerstwo i zwykła bandyterka. Z kibicowaniem to już dawno przestało mieć cokolwiek wspólnego. Całe szczęście nie jestem z tych "biegających". Chociaż teraz to c*** wie,nawet na wyjeździe wyjebią ze sprzętem i wreszcie stanie się tragedia. Albo u Nas albo u Was.
zgadzam się w 100% - małolaty ku*** ogarnąć się dopóki nie dojdzie do tragedii - po co to komu?! ku***,zapierdalajcie na gołe łapy aż żal patrzeć jako starszy kibic..kiedyś to były zupełnie inne czasy...oby wróciły.MISTRZ1908 pisze:Niektórzy mam wrażenie jakby nagle dowiedzieli się o sprzęcie, a to już któryś rok bez zahamowań. Żeby nie było,dla mnie to frajerstwo i zwykła bandyterka. Z kibicowaniem to już dawno przestało mieć cokolwiek wspólnego. Całe szczęście nie jestem z tych "biegających". Chociaż teraz to c*** wie,nawet na wyjeździe wyjebią ze sprzętem i wreszcie stanie się tragedia. Albo u Nas albo u Was.
kmwtww10 pisze:zgadzam się w 100% - małolaty ku*** ogarnąć się dopóki nie dojdzie do tragedii - po co to komu?! ku***,zapierdalajcie na gołe łapy aż żal patrzeć jako starszy kibic..kiedyś to były zupełnie inne czasy...oby wróciły.MISTRZ1908 pisze:Niektórzy mam wrażenie jakby nagle dowiedzieli się o sprzęcie, a to już któryś rok bez zahamowań. Żeby nie było,dla mnie to frajerstwo i zwykła bandyterka. Z kibicowaniem to już dawno przestało mieć cokolwiek wspólnego. Całe szczęście nie jestem z tych "biegających". Chociaż teraz to c*** wie,nawet na wyjeździe wyjebią ze sprzętem i wreszcie stanie się tragedia. Albo u Nas albo u Was.
Skoro jesteś starszym kibicem to pewnie pamiętasz akcje z lat 90tych. Ostrych narzędzi raczej nie było ale łańcuchy, brechy i pasy na porządku dziennym. Więc skończcie pierdolić że kiedyś to tylko na gołe łapy. Dla mnie każdy kto łapie za ostry sprzęt to debil bez rozumu i honoru. Ale to tylko moje zdanie.
-
LksNaZawsze
W latach 90 tez był okres na ostry sprzet w Łodzi
Osoby z Łksu co się tu wpisują, powinny raczej z tym iść do swoich sportowców, a nie wylewać żale na forach. Piłeczka jest po stronie waszych h.
Łysy80 pisze:kmwtww10 pisze:zgadzam się w 100% - małolaty ku*** ogarnąć się dopóki nie dojdzie do tragedii - po co to komu?! ku***,zapierdalajcie na gołe łapy aż żal patrzeć jako starszy kibic..kiedyś to były zupełnie inne czasy...oby wróciły.MISTRZ1908 pisze:Niektórzy mam wrażenie jakby nagle dowiedzieli się o sprzęcie, a to już któryś rok bez zahamowań. Żeby nie było,dla mnie to frajerstwo i zwykła bandyterka. Z kibicowaniem to już dawno przestało mieć cokolwiek wspólnego. Całe szczęście nie jestem z tych "biegających". Chociaż teraz to c*** wie,nawet na wyjeździe wyjebią ze sprzętem i wreszcie stanie się tragedia. Albo u Nas albo u Was.
Skoro jesteś starszym kibicem to pewnie pamiętasz akcje z lat 90tych. Ostrych narzędzi raczej nie było ale łańcuchy, brechy i pasy na porządku dziennym. Więc skończcie pierdolić że kiedyś to tylko na gołe łapy. Dla mnie każdy kto łapie za ostry sprzęt to debil bez rozumu i honoru. Ale to tylko moje zdanie.
Wiec pewnie pamietasz jak dlugo goiła się głowa po klamrze od pasa ;)
Wracajac do tematu .... Czasu nikt nie cofnie, Co sie wydarzyło w weekend to historia - groźnymi postami na tym forum można sobie podetrzec dupe ..... starsi rozumieja ze sprzet to kurestwo, młodzi do tego muszą dorosnąć !
Z tymi 'superpsami" z wojewódzkiej to prawda czy komuś sie pan żart załączył ??
-
MISTRZ1908
U Ciebie mms rozumiem już widzewiacy byli? Nikt nie ma na to wpływu i dobrze o tym wiemy wszyscy. H to juz zaczyna być bardzo osobna grupa.hWŁ pisze:Osoby z Łksu co się tu wpisują, powinny raczej z tym iść do swoich sportowców, a nie wylewać żale na forach. Piłeczka jest po stronie waszych h.
-
Ukochane Miasto
Ty ale o co ci chodzi że mnie cytujesz??Low kick na kolano pisze:Poważnie teraz widzewiacy powinniście zwrócić uwagę, kto się koło was pałęta i dziwnie chętnie chce się gdzieś wybierać. Niestety jesteście aktualnie tacy słabi że łapiecie każdego, a tak nie może być dla waszego i naszego dobra.Ukochane Miasto pisze:potwierdzone.
Aha że niby psy będą się pałętać teraz i próbować przeniknąć do środowiska??Widzę,że nigdy ci się nie nudzi pajacowanie na tym forum.Low kick na kolano pisze:Poważnie teraz widzewiacy powinniście zwrócić uwagę, kto się koło was pałęta i dziwnie chętnie chce się gdzieś wybierać. Niestety jesteście aktualnie tacy słabi że łapiecie każdego, a tak nie może być dla waszego i naszego dobra.Ukochane Miasto pisze:potwierdzone.
Ogólnie to pilnuj swojego podwórka.
-
krokiet_z_grzybami
Mnie zastanawia co na ten pieprzony sprzęt mówią starsi starzem chuligani, którzy regularnie od wielu lat uprawiają sporty walki (często odnosząc sukcesy jakieś tam) itp..., przecież w obecnym przypadku to na c*** w ogole cokolwiek trenować, skoro jakas banda gnoji 18 letnich Ci wyleci z maczetą.., totalny bez sens i zaprzeczenie sportowej chuliganki
-
masturbator12cm
Ci starsi stażem też mieli 18 lat :) a lata 90-te-czytając opisy,to tez się tam dużo działo.
Chłopie zejdź trochę na ziemię.W miastach derbowych nie wszystko jest czarne lub białe.Na GŚ też był sprzęt,potem pakt antysprzętowy.A ile ten pakt wytrzymał każdy wie.krokiet_z_grzybami pisze:przecież w obecnym przypadku to na c*** w ogole cokolwiek trenować, skoro jakas banda gnoji 18 letnich Ci wyleci z maczetą.., totalny bez sens i zaprzeczenie sportowej chuliganki
W Łodzi sprzęt jest nie od dziś także zakończcie pierdolenie.Szczególnie niektórzy Łksiacy,bo podobno nie płaczecie.
Red power. Zycze Ci zebys kiedys zapoznal sie blizej z jakas maczeta albo innym gownem i dopiero pisal o plakaniu. Sprzet jest chory i mam nadzieje ze w Lodzi pojdziemy po rozum do glowy i sie to skonczy. Nie dlugo strach bedzie dziecko na mecz wziasc, bo nie wiadomo czy w po drodze nie spotkasz nakurwionych dopalaczami malolatow z zabawkami w lapach.
ŁKS ŁÓDŹ
Tyle,że ja nigdzie nie napisałem,że sprzęt jest normalny.Po prostu taka jest specyfika w miastach derbowych.Na GŚ też się dogadali,ale wszyscy wiemy ile to przetrwało.Nie tylko małolaci ganiają ze sprzętem.raadek pisze:Red power. Zycze Ci zebys kiedys zapoznal sie blizej z jakas maczeta albo innym gownem i dopiero pisal o plakaniu. Sprzet jest chory i mam nadzieje ze w Lodzi pojdziemy po rozum do glowy i sie to skonczy. Nie dlugo strach bedzie dziecko na mecz wziasc, bo nie wiadomo czy w po drodze nie spotkasz nakurwionych dopalaczami malolatow z zabawkami w lapach.
Co do płaczu to odnosiłem się głównie do wpisów waszego kumacza,który twierdzi,że płacz o sprzęt to domena Widzewiaków.
Nic takiego nie pisąłęm głąbie , ani nie poruszałem kwestii kto w tym dominuje, albo kto to zaczął.
Zwrociłem tylko uwage ze od momentu straty flag wasza działalnosc ogranicza się do latania Waszej młodziezy z maczetemi młotkami itp. są to 2 miesiące i akcje ktorymi bardzo chętnie sie chwalicie min na tym forum.
A to jak sobie tłumaczycie na swoje i wmawiacie słowa ktorych nikt nie pisał to w chuju mam, tak samo jak uważacie to za płacz.
Do tej pory to wy płakaliscie cały czas o sprzęt przy roznych starciach, i było to oczywiscie git bo chcieliscie tylko pokazać jakiego macie rywala, natomiast jak teraz ktoś napomknie o sprzęcie u was to oczywiscie sprzęt jest w Łodzi od dawna, płacz ŁKSiaków, kompleksy względem widzewa i inne tłumaczenia.
Kazdy wie ze wasze zawsze musi byc na wierzchu, i że na wszystko macie 100 wytłumaczeń nawet na te same kwestie ale dotyczące nas albo was.
Zwrociłem tylko uwage ze od momentu straty flag wasza działalnosc ogranicza się do latania Waszej młodziezy z maczetemi młotkami itp. są to 2 miesiące i akcje ktorymi bardzo chętnie sie chwalicie min na tym forum.
A to jak sobie tłumaczycie na swoje i wmawiacie słowa ktorych nikt nie pisał to w chuju mam, tak samo jak uważacie to za płacz.
Do tej pory to wy płakaliscie cały czas o sprzęt przy roznych starciach, i było to oczywiscie git bo chcieliscie tylko pokazać jakiego macie rywala, natomiast jak teraz ktoś napomknie o sprzęcie u was to oczywiscie sprzęt jest w Łodzi od dawna, płacz ŁKSiaków, kompleksy względem widzewa i inne tłumaczenia.
Kazdy wie ze wasze zawsze musi byc na wierzchu, i że na wszystko macie 100 wytłumaczeń nawet na te same kwestie ale dotyczące nas albo was.
Pato 1908 Gang
Ty zes sie tu framugo zarejstrowała tylko po to zeby z tym ''błaznem '' pisać wiec coś tu nie gra. Swoja drogą ciekawe jaki wczesniej miales nick i zes sie skompromitował - bo na tym nie lecisz od 2007 tak jak i Red Power, i cała zgraja czerwonych nethools porejstrowanych tydzien temu. KazdyKoniuszko pisze:Mało się już zbłaźniłeś na tym forum?Nawet nikt cię nie musiał nawet banować byś ze wstydu zmienił nick na kolejny.Widać net to twoje życie i nic po za nim nie masz.
ps z tym bnowakiem to żes popłynal ale reszta ok, gdyby czerwoni nie zglaszali wiekszosci moich wpisow co to ich oczywiscie nie wkurwiały to bym pisał z 1 ktore zarejstrowałem,. ale tak oczywiscie to ktos od nas mnie banował hahah
Pato 1908 Gang
Koniuszko jesteś zwykłym balasem dla którego jak widać honorem jest że może sobie ze mną popisać h
Od mojego wpisu tutaj mineło pare minut i z d*** pojawiłeś sie ty. Oczywiscie ''jestem błaznem i w ogole '', ale to Ty sie tu zarejstrowałes tylko i wylacznie po to zeby o mnie pisac.
Masz niemały kompleks mojej osoby i całym twoim zyciem jest to forum.
Po prostu jak zwykły piesek musisz zaszczekać zawsze kiedy coś napisze, nie wiem czy masz jakąs kontrolke ktora zapala ci sie na monitorze jak pojawia się mój wpis, ale na to wygląda.....
nick zmieniłem zeby was nie prowokowac, bo wczesniej całe tabuny sie srały i pisaly tylko o moim nicku ;) jak uwierzyles w to ze sie obsrałem jakiegos typa od was to masz chyba 15 lat . Gosciu nie wytrzymał nerwowo i chyba sam nie wierzył że w taki sposob mnie podejdzie . Ale bedzieci o tym pierdolić jeszcze rok i nakręcać sie nawzajem - bo jestem tutaj waszym wrogiem numero uno hehe ten błazen, dzieciak co gówno wie itp ... smieszne to jest i dziwie sie ze wam sie nie nudzi.
Odbijając od tego ponurego tematu mam pytanie bez napinki:
Jak tam z waszym herbem czerwoni ? slyszalem ze chca go wam znow zajebac , ile w tym prawdy ?
Od mojego wpisu tutaj mineło pare minut i z d*** pojawiłeś sie ty. Oczywiscie ''jestem błaznem i w ogole '', ale to Ty sie tu zarejstrowałes tylko i wylacznie po to zeby o mnie pisac.
Masz niemały kompleks mojej osoby i całym twoim zyciem jest to forum.
Po prostu jak zwykły piesek musisz zaszczekać zawsze kiedy coś napisze, nie wiem czy masz jakąs kontrolke ktora zapala ci sie na monitorze jak pojawia się mój wpis, ale na to wygląda.....
nick zmieniłem zeby was nie prowokowac, bo wczesniej całe tabuny sie srały i pisaly tylko o moim nicku ;) jak uwierzyles w to ze sie obsrałem jakiegos typa od was to masz chyba 15 lat . Gosciu nie wytrzymał nerwowo i chyba sam nie wierzył że w taki sposob mnie podejdzie . Ale bedzieci o tym pierdolić jeszcze rok i nakręcać sie nawzajem - bo jestem tutaj waszym wrogiem numero uno hehe ten błazen, dzieciak co gówno wie itp ... smieszne to jest i dziwie sie ze wam sie nie nudzi.
Odbijając od tego ponurego tematu mam pytanie bez napinki:
Jak tam z waszym herbem czerwoni ? slyszalem ze chca go wam znow zajebac , ile w tym prawdy ?
Pato 1908 Gang
Gringooo2 pisze:ps z tym bnowakiem to żes popłynal ale reszta ok, gdyby czerwoni nie zglaszali wiekszosci moich wpisow co to ich oczywiscie nie wkurwiały to bym pisał z 1 ktore zarejstrowałem,. ale tak oczywiscie to ktos od nas mnie banował hahah
Hhahahahahah,przecież żeś ostatnio pisał z konta wsidzew i równocześnie z innego entliczku psychiczku.
Mam pytanie do kogoś z Łksu.Czy w przypadku grania w wyższych klasach rozgrywkowych macie gdzieś ''zapisane'',że rozbudują stadion?
Pytanie bez napinki.Żeby czasem jakiś dzban się nie przypierdolił znowu.
gringo a obsrałeś sie na propozycje solówki bo też nie chciałeś nikogo denerwowac ? : )