Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
stachuzrdg

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: stachuzrdg » 24.01.2017, 14:08

Entlicheck pisze:
kmwtww10 pisze:trochę późno się z tym budzę ale co tam.Czy ktoś z Łks-u może powiedzieć jak tam było na meczu siatkówki,ostatnich derbach Łodzi?
Łks - Budowlani - ciekawi mnie postawa kibiców budowlanych,bo wiem że jakaś tam była i coś tam dopingowali - jak to wyglądało z waszej perspektywy? Ekipa jest spoko,znam paru ludzi którzy śmigaja na budowlanych na siatke i sa szczerze zadowoleni ze działa tam jakiś młyn itd.
......... Wkurwiający i to na maxa był ich spiker, który dorwał sie do mikrofonu i nadawał tak że cała hala słyszala...............

.

Przypomnij sobie waszego spikera na derbach z Widzewem. Ten to tak nadawał że ludziom pociągi na Kaliskim się pierdoliły z którego peronu odjeżdżają.
:twisted:

iparts.pl
StareBałuty1908

Post autor: StareBałuty1908 » 24.01.2017, 14:32

Potwierdzam, ten gość zrobił Budowlanym doping o ile można to tak nazwać. I był rzeczywiście wkurzający.

Pytanie do kolegów zza miedzy: w młynie B są wasi kibice ?

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 24.01.2017, 15:33

stachuzrdg pisze:
Entlicheck pisze:
......... Wkurwiający i to na maxa był ich spiker, który dorwał sie do mikrofonu i nadawał tak że cała hala słyszala...............

.

Przypomnij sobie waszego spikera na derbach z Widzewem. Ten to tak nadawał że ludziom pociągi na Kaliskim się pierdoliły z którego peronu odjeżdżają.
co ty porownujesz.... naprawde musisz wszędzie , na siłe wrzucić swoje 5 groszy ?

Na Budowlanych gościu dorwał sie do głównego nagłosnienia hali, gdzie powinny być podawane tylko zmiany i wynik. I w ten sposób prowadził doping. Przez głowny radio-węzeł gdzie szło to z kilkunastu głosnikow.

Natomiast na ostatnich Derbach na naszym stadionie - po prostu mikrofony TV były ustawione bardzo blisko nagłosnienia naszego młynu. Dlatego ci sie ''wydawało'' że jest tak głosno. No bo przeciez mecz ogladales w TV, a nie stałes na Kaliskim....

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 24.01.2017, 16:26

Cioto jedna - wiekszosc twoich wpisow jest o mnie....jak chcesz to ci pocztą przysle autograf albo dedykacje. Jeszcze nie chcesz sie przyznać komu kibicujesz, a jednoczescie wiekszość twoich pierdów jest w tym temacie . Latwo sie domyslic wiec kim jesteś pryszczu.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 24.01.2017, 17:05

Koniuszko pisze:Jak na razie to ty idealnie pokazujesz kim jesteś.Małym żydkiem z wielkim kompleksem.Nawet koledzy po szalu nie przyznają się do ciebie i nie wierzą żeś z eŁksy bo co to za kibic co się obsrał a klepie dalej.
patrząc na to jakiej kurwicy dostawali czerwoni na kazdy 1mój wpis , ile te frustraty poświecali mi tu czasu , i pary zmarnowali na pisanie o mnie jakiś bujd , i jak całą chmarą czerwonych nethools pokazywali kompleksy, obrażając mnie w każdym zdaniu - no i oczywiscie wiedząc jak ważne jest dla czerwonych to forum ze wzgledów propagandowych - to musiałbym byc chyba tak samo głupi jak Ty, zeby ustawic sie z jakimś no-namem z RTS który dostał spazmów bo przeczytał o swoim klubie troche prawdy.

Generalnie dla wiekszosci jest to napewno oczywiste , i ja sam to traktowałem w formie żartu , i to przedszkolnego - ale takie ciule jak ty beda dalej to roztrząsać, bo nie mają kompletnie nic mądrego do powiedzenia wiec mogą się pruć jedynie do mnie.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 24.01.2017, 19:19

Weź już stąd dymaj, bo nawet nie umiesz czytać .

Dla mnie żart to jest jak gość pisze że jest postronny i nie związany z żadną ze stron a jednocześnie większość wpisów jest w tym temacie i szkaluje ŁKS , oraz mnie.

Ja rozumiem że po hanbie jaka była stara flag w niedalekiej przeszłości - po prostu wstydem jest spinać się tutaj jako Widzewiak , i siać swoją propagandę - ale nie każdy jest takim imbecylem jak Ty i większość osób widzi że wpadles tutaj jedynie prowokować . Jak widać uzalezniles się od tego , i ostatnie wydarzenia raczej do myślenia ci nie dały..

Z mojej strony koniec - bo rozmowa z takim polmozgiem mi po prostu uwłacza...

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 24.01.2017, 19:38

Jak było do przewidzenia pierdolony down długo nie wytrzymał, ile ludzie muszą ci pluć w ryj żebyś w końcu pojął że to nie deszcz pada?
https://t.me/pump_upp

anty1908

Post autor: anty1908 » 24.01.2017, 19:55

WidzewskaCharyzma pisze:Jak było do przewidzenia pierdolony down długo nie wytrzymał, ile ludzie muszą ci pluć w ryj żebyś w końcu pojął że to nie deszcz pada?

Jak było do przewidzenia jakiś pajac(tym razem Koniuszko się spruł do Entlichecka i przerzuca się z nim wyzwiskami rozwalając temat.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 24.01.2017, 20:03

WidzewskaCharyzma pisze:Jak było do przewidzenia pierdolony down długo nie wytrzymał, ile ludzie muszą ci pluć w ryj żebyś w końcu pojął że to nie deszcz pada?
Hahaha , istna fobia.

Już 2 czerwonych nie przytrzymalo ciśnienia . Będą kolejni, czy w końcu się opamietacie że największy syf wprowadzacie tutaj sami? Te ostatnie kilka wpisów to najlepszy przykład gdzie widać komu przeszkadza spokój w tym temacie...

Salceson

Post autor: Salceson » 24.01.2017, 20:08

Entlicheck pisze:Weź już stąd dymaj, bo nawet nie umiesz czytać .

Dla mnie żart to jest jak gość pisze że jest postronny i nie związany z żadną ze stron a jednocześnie większość wpisów jest w tym temacie i szkaluje ŁKS , oraz mnie.

Ja rozumiem że po hanbie jaka była stara flag w niedalekiej przeszłości - po prostu wstydem jest spinać się tutaj jako Widzewiak , i siać swoją propagandę - ale nie każdy jest takim imbecylem jak Ty i większość osób widzi że wpadles tutaj jedynie prowokować . Jak widać uzalezniles się od tego , i ostatnie wydarzenia raczej do myślenia ci nie dały..

Z mojej strony koniec - bo rozmowa z takim polmozgiem mi po prostu uwłacza...
Entlicheck, Wsidzew itp... jak masz problem z pół mózgami na tym forum, jak Ci to uwłacza, to rada ma jest jedna, ale jakże prosta. Wyloguj się do życia i daj sobie spokój z kibice.net. Generalnie zaistniałeś tutaj tylko dlatego, że większość Ci odpisuje, a Twe wpisy działają na nich jak płachta na byka, bo prowokujesz propagandą godną czasów PRL'u. Ponadto czerpiesz siły witalne z obrażania innych (w szczególności Widzewiaków) co tylko pokazuje jakim jesteś płytkim i prostym człowiekiem. Pantofelek ma więcej do zaoferowania jako jednokomórkowiec niż Ty, ale to chyba wiesz, bo działasz jedynie by zaspokoić swoje słabe ego. Merytorycznie chcesz rozmawiać, a sam nie zachowujesz poziomu. Gdzie tu logika? Jesteś prostym, zakompleksionym chłopakiem, szkoda...

P.S. Największy syf wprowadzasz właśnie Ty, zrozumiałeś?

Gary widz

Post autor: Gary widz » 24.01.2017, 20:16

i co wniosłeś do tematu?chyba numer posta

Salceson

Post autor: Salceson » 24.01.2017, 20:19

Gary widz pisze:i co wniosłeś do tematu?chyba numer posta
Jak do mnie pijesz, to chyba zauważyłeś, że mam tych postów mniej od Ciebie. A co wniosłem? Nic, jak większość wpisów w tym temacie. Zadowolony?

Gary widz

Post autor: Gary widz » 25.01.2017, 00:03

to że pisze niech pisze,boli was ?Cobytu to ogarnięty widać i to on powinien się wypowiadać

marcino2981

Post autor: marcino2981 » 25.01.2017, 05:51

Stara dobra motorynka:)

old school CRBB

Post autor: old school CRBB » 25.01.2017, 09:19

Odnośnie siatkówki - pierwszy raz zabrałem swoje dzieciaki na mecz ŁKS-u(3,7,11,12) na szmaciankę jeszcze trochę zawcześnie, zadużo bluzgów oczywiście jak dla nich. Dopng super nawet pikniki na prostej nieźle się udzielały, a wracając do kogoś pytania to fani Budowlanych to w którą stronę ciążą?

old school CRBB

Post autor: old school CRBB » 25.01.2017, 12:48

Co do ,,spikera,, Budowlanych to nazwałbym go raczej animatorem, w ich młynku przecież ktoś, kierował. Pan animator miał jednak na tyle zimnej głowy że ani razu podczas meczu nie zapytał zebranej publiki kto wygra mecz,? nawet przy stanie 2:0 i. 23 do kilkunastu?Poza tym jak dla mnie nieźle sobie radził. Co do kolegi z derbów z RTS-em to niestety niektórzy ludzie nielubią jak pernamentnie motywuje się ich do dopingu samymi ,,k******,, młody musi się jeszcze długo uczyć od LEO- sorry za nazwę jak coś to poprawcie.

Red power

Post autor: Red power » 25.01.2017, 12:49

Entlicheck pisze:to musiałbym byc chyba tak samo głupi jak Ty, zeby ustawic sie z jakimś no-namem z RTS który dostał spazmów bo przeczytał o swoim klubie troche prawdy.
Tak,wiemy,że zamiast się ustawić to wolisz cisnąć przez kabelek,bo bezpiecznie.Ściągnij chociaż kominiarkę nethulsie.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 25.01.2017, 21:48

Czerwona c*** naprawdę nie masz nic do powiedzenia na żaden temat i musisz nakurwiač tylko o mnie? Żal mi ciebie..

Z grubsza moja misja tutaj kończy się całkowitym sukcesem.

Nauczyłem czerwonych w końcu chociaż odrobinę obiektywności. Nauczyli się przyznawać ze w czymś jesteśmy mocniejsi , albo oni słabsi... Większość czerwonych prowokatorow i wkurwiaczy stad się wyniosła . Został jeden baran Red power i tyle. Kazdy pamięta ile tych śmieci walało się tutaj wcześniej, dla których celem nr 1 było po prostu wkurwianie kibiców ŁKS. Wiadomo było że mało normalnych osób od nas tutaj się wpisywalo - bo po prostu nie mieli do was nerwów ;)

Ocxyeiscie od początku jak się tutaj pojawiłem stałem się celem nr 1 wszystkich czerwonych , i nawet niebieskich nethools , a to dlatego że od początku nie krylem - ze moim celem tutaj jest walka z czerwoną propagandą....
Oni sami wiedzieli że kończy się ich bezkarne sianie tutaj swoich dyrdymalow , i że tak jak do tej pory oni postawili sobie za cel wkurwianie osób z Łksu , tak dla zasady - to prawdopodobnie pojawił się ktoś , kto będzie wkurwiał ich ..

Oczywiscie , dla Widzewiakow jestem trollem , dzieciakiem, gowno wiem , w ogole jestem smieszny i lipe robie wszystkim na okolo tylko nie im ... Tyle że jest to jedynie poza - bo jednocześnie odpowiadają na każde moje zdanie ,piszą całe referaty na mój temat , rejestrują się tu tylko po to żeby że mną rozmawiać ( pozdro Red power ) , i dostają ewidentnie spazmow po każdym moim wpisie. Coś tu się kupy nie trzyma , w ten sposób możecie oszukać tylko samych siebie...

Na chwilę obecną - po tym co widać, i co sami piszą - najchętniej to by mnie ubili , i jest to najlepsze podsumowanie mojej działalności .

nowak.tomek

Post autor: nowak.tomek » 25.01.2017, 21:54

pytanie do cobytu lub kogos garnietego z ŁKS-u
niecwstyd wam za tego enthliczka?
serio pozwalacie na takie posmiewisko?
z widzewa nikt normalny tu nie pisze wiec ich nawet nie pytam
***1908*** pisze:
24.11.2018, 16:40
Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“

Master1

Post autor: Master1 » 26.01.2017, 00:34

ty,j***** nowak -Widzewa to z wielkiej litery ćwoku,chyba że masz misje...jak ten twoj kolega debil nr 1 z kałesu he,he

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 26.01.2017, 08:43

na rozluźnienie :-)

Obrazek

protektormalopolska

Post autor: protektormalopolska » 26.01.2017, 09:46

Co do stadionu Widzewa wyglada bardzo fajnie ilosc miejsc optymalna i w porownaniu do stadionu Lks-u (projekt) moim zdaniem prezentuje sie lepiej. Ile sprzedaliscie juz karnetow bo sledzac temat liczba bedzie imponujaca jak na Nasze polskie realia.
ABG

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 26.01.2017, 10:12

Entlicheck pisze:
kmwtww10 pisze:trochę późno się z tym budzę ale co tam.Czy ktoś z Łks-u może powiedzieć jak tam było na meczu siatkówki,ostatnich derbach Łodzi?
Łks - Budowlani - ciekawi mnie postawa kibiców budowlanych,bo wiem że jakaś tam była i coś tam dopingowali - jak to wyglądało z waszej perspektywy? Ekipa jest spoko,znam paru ludzi którzy śmigaja na budowlanych na siatke i sa szczerze zadowoleni ze działa tam jakiś młyn itd.
Było w porządku , klimat na siatkówce jest specyficzny - dużo rodzin z dziećmi, młodziezy itp. Raczej kulturka.
Prezentujemy oprawe, i prowadzimy dobry doping - jak już pisałem, niejednokrotnie lepszy niz na piłce.
Im gorszy wynik na parkiecie uzyskiwały nasze siatkarki - tym lepszy doping z naszej strony ... sytuacja jak niektorzy zauważyli zupełnie odwrotna niż na piłce..
[link]
Ciezko szacować naszą liczbe , bo poza młynem na łuku - nasi kibice siedzieli też na prostej. Ktoś tam rzucił że było nas koło 1000 i nie jest to przesadzone.

Co do Budowlanych liczbowo wypadli solidnie. Połowe ich liczby stanowił młyn - chociaż i tak z dopingiem wypadli bardzo blado. Na poprzednich derbach pare miesięcy temu wypadli wg większosci z nas lepiej. U nich też od cholery całych rodzin- a w młynie sporo wynalazków ,które pewnie nigdzie indziej poza Budowlanymi by się nie odnaleźli. Wkurwiający i to na maxa był ich spiker, który dorwał sie do mikrofonu i nadawał tak że cała hala słyszala. Gdyby nie on pewnie Budowlani w ogole by sie nie przebili . Ograniczali się raczej do klaskania i paru okrzyków. Ogarneli sobie kartoniade w barwy i flagi na kij drukowane.

Z naszej strony absolutnie żadnej spiny w strone Budowlanych nie było, raczej beczka kręcona i zlewka. Po meczu jedynie dostało sie werbalnie prezesowi Budowlanych Ch. - ale to już on wie dlaczego , i Wy czerwoni pewnie też .

Co do prezesa Ch. - wiem wiem ;) dzięki za konkretną odpowiedź!

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 26.01.2017, 12:44

protektormalopolska pisze:Ile sprzedaliscie juz karnetow bo sledzac temat liczba bedzie imponujaca jak na Nasze polskie realia.
na tą chwilę 7607

nowak.tomek

Post autor: nowak.tomek » 26.01.2017, 14:17

Master1 pisze:ty,j***** nowak -Widzewa to z wielkiej litery ćwoku,chyba że masz misje...jak ten twoj kolega debil nr 1 z kałesu he,he
oczywiscie Widzew mialbyc z duzej litery,niestety na tym forum nieda sie edytowac posta
wiec szczurku juz cichaj
***1908*** pisze:
24.11.2018, 16:40
Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“

Red power

Post autor: Red power » 26.01.2017, 16:58

Entlicheck pisze:Z grubsza moja misja tutaj kończy się całkowitym sukcesem.
Skoro się kończy sukcesem to W********** już z tego tematu żydowski misjonarzu.

W sumie i tak wiadomo,że będziesz dalej te swoje rozprawki tu napierdalał balasie.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 26.01.2017, 17:43

czemu nie zacytowałeś całej mojej wypowiedzi? Przecież to jak sie zachowujesz idealnie pokazuje że mam racje w tym co pisze.
A te głąby powyzej kłócące sie nawzajem ten master1 i ten drugi równiez są od was- wystarczy poczytać ich dotychczasowe wpisy i chociaż troszke... pomyśleć.
Tak jak pisałem - tak przyzwyczailiscie się do prowokowania na tym forum, do bezsensownego wkurwiania tutaj ludzi od nas, że po prostu inaczej nie umiecie. Reszta Twoich kumpli już stąd spierdoliła, waszej tuby propagandowej jaką było do tej pory k.net już nie ma , teraz czas zebys w koncu i ty stąd spierdolił RED-BALASIE.

PS. róznica jest taka - że ja pisze jak to ująłeś ''rozprawki'' - na temat ŁKSu, i czasem - jak sie prujecie, równiez na temat waszego Widzewka. Natomiast ty sie tutaj zarejstrowałeś tylko i wyłacznie po to zeby napierdalać o mnie...
jesli dla Twoich kumpli to ja mam kompleksy, bo pisze o waszym klubie ( no bo przeciez czerwoni mogli tu od wielu lat pisac farmazony o nas , ale my o nich nigdy :) - to z jakich powodów Ty masz tyle kompleksów wobec mnie >??

Kepi

Post autor: Kepi » 26.01.2017, 17:50

Chłopcze z Karolewa czy c*** wie skąd skończ już z łaski swojej pisać te debilizmy i rozpierdalać temat.

Obiektywnie rzecz biorąc ten temat wygląda jak wygląda właśnie przez Ciebie i czegokolwiek byś nie napisał jeszcze to tego nie zmienisz. Daruj sobie i opuść to miejsce, a być może wróci z powrotem normalność. A jak jesteś na tyle przyjebany żeby tego nie rozumieć to napierdalaj tutaj j***** kretynie.

Tyle ode mnie.

Co do tematu karnetów to liczba rośnie i za niedługo stuknie 8 tysięcy. Coś pięknego :-)
Krakowia konfidenci

1910&1920&1968&1906

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 26.01.2017, 18:06

Kepi pisze:Chłopcze z Karolewa czy c*** wie skąd skończ już z łaski swojej pisać te debilizmy i rozpierdalać temat.

Obiektywnie rzecz biorąc ten temat wygląda jak wygląda właśnie przez Ciebie i czegokolwiek byś nie napisał jeszcze to tego nie zmienisz. Daruj sobie i opuść to miejsce, a być może wróci z powrotem normalność. A jak jesteś na tyle przyjebany żeby tego nie rozumieć to napierdalaj tutaj j***** kretynie.

Tyle ode mnie.

Co do tematu karnetów to liczba rośnie i za niedługo stuknie 8 tysięcy. Coś pięknego :-)

Obiektywnie rzecz biorąc , to naucz sie czytać - bo widać nie posiadłes tej umiejetnosci. Wystarczy spojrzec na ostatnie 2 strony zeby widziec kto sieje tu burdel. Boli was kazde moje zdanie w tym temacie, i to wy r************* ten temat bo nie mozecie po prostu niektorych rzeczy przepalić...

przypomne tylko że to nie kibice ŁKS siedzą tutaj od wielu lat w c*** wie ilu , całą internetową zgrają - i dwoją sie i troją żeby zniechęcic kogokolwiek od nas zeby tutaj pisał. Pojecia nie masz ile normalnych osob od nas dało sobie spokoj z udzielaniem sie tutaj - po przeczytaniu pocisków od jakiś anonimowych czerwonych ciot...

i co w pewnym momencie pojawiłem sie ja , zaczalem stosowac dokladnie takie same metody jak Wy, i wy nie myslicie sie ku*** wreszcie ogarnąć i pokazać ze faktycznie można z wami dyskutować - tylko będziecie na siłe srali sie do mnie jak jakieś społeczniaki, i zwalali wszystko że to moja wina, i że wogole to jestem beee..... HAHAHAH przedszkole ku*** :D

i oczywiscie stały schemat, jak wy tu kurwiliscie propagande, gdzie naprawde nie robiły tego od was anonimowe osoby , to było wszystko git mimo że na każdy temat do powiedzenia miało ku*** 10 internetowców od was...
, natomiast teraz jak ja sam zacząlem prostować wasze bujdy , i zadbałem żeby wrzucać tutaj na bieżąco nasz punkt widzenia- to jestem już no-lifem, nie mam zycia , jestem trollem, itp itd . - to jest własnie ta obiektywnosc o ktorej piszesz w 1 zdaniu...

tyle ode mnie.

Kepi

Post autor: Kepi » 26.01.2017, 18:12

Daruj sobie, bo mnie naprawdę te twoje tłumaczenia latają koło c****. Owszem po obu stronach znajdą się prowokatorzy, ale to co ty tutaj odpierdalasz z c*** wie ilu nicków to naprawdę jest już mega żałosne.

Odkąd tutaj jesteś to ten temat jest rozpierdalany notorycznie co potwierdziły nawet te normalne persony z ŁKSu. Płyń gościu i nie tłumacz się więcej.
Krakowia konfidenci

1910&1920&1968&1906

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 26.01.2017, 18:26

Kepi pisze:Daruj sobie, bo mnie naprawdę te twoje tłumaczenia latają koło c****. Owszem po obu stronach znajdą się prowokatorzy, ale to co ty tutaj odpierdalasz z c*** wie ilu nicków to naprawdę jest już mega żałosne.

Odkąd tutaj jesteś to ten temat jest rozpierdalany notorycznie co potwierdziły nawet te normalne persony z ŁKSu. Płyń gościu i nie tłumacz się więcej.
widzisz - mogliscie zająć sie sobą tak jak prosiłem w pierwszych moich postach tutaj.
Był by porządek i spokoj płaczki .

Ale że nie byliscie zainteresowani i musieliscie prowadzić swoją propagande do końca - to teraz musicie tutaj płakac, i poświecac mi tyle czasu . No bo waszą tube propagandową skutecznie rozjebałem :) zresztą tak jak mówiłem...
pozostało wam jedynie pierdolenie głupot o mnie, które rowniez mi ''koło c**** latają''

z mojej strony koniec, bo jakbys nie zauwazyl wspolnie z Red Powerem '' notorycznie r************* ten temat''.

StareBałuty1908

Post autor: StareBałuty1908 » 26.01.2017, 19:09

Zakładam, że jedni i drudzy zdają sobie sprawę, że robią z siebie pośmiewisko na całą Polskę...

To już nawet krakowski temat czyta się lepiej. Gdzie są moderatorzy ?

kaziu1910

Post autor: kaziu1910 » 26.01.2017, 19:44

ten temat da sie czytać całkiem sprawnie, wystarczy tylko ignorować posty upośledzonego eŁKaeSiaka z Polesia.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 26.01.2017, 19:57

no widzisz jaki jestes spryciula ? tylko czemu mnie obrażasz ? oczekujesz tego samego , to cie zawiode...

zeby zakonczyć juz to pierdolenie o niczym mam pytanie .
Rzucił mi sie w oczy wywiad z waszym prezesem i mówił on że będziecie walczyć o rekord Ginesa w sprzedazy karnetów na tym poziomie rozgrywkowym . Z kim sie bijecie o ten rekord i jakiego rzędu są to wyniki>?>?

morisson

Post autor: morisson » 26.01.2017, 20:14

Entlicheck pisze:no widzisz jaki jestes spryciula ? tylko czemu mnie obrażasz ? oczekujesz tego samego , to cie zawiode...

Rzucił mi sie w oczy wywiad z waszym prezesem i mówił on że będziecie walczyć o rekord Ginesa w sprzedazy karnetów na tym poziomie rozgrywkowym . Z kim sie bijecie o ten rekord i jakiego rzędu są to wyniki>?>?
"walczymy" z Parmą, która w pierwszym sezonie w Serie D sprzedała 9000 karnetów.

Polish Power

Post autor: Polish Power » 26.01.2017, 20:20

Glasgow Rangers kilka lat temu na szczeblu 4-ligowym mieli frekwencję domową rzędu 30-40 tys, więc zapewne samych karnetów mieli sprzedane więcej niż 10 tys, więc to pewnie do nich należy rekord i jest raczej nie do pobicia.

Red power

Post autor: Red power » 26.01.2017, 20:31

Liczba naprawdę przekozacka,no ale wiadomo,że nowy stadion robi swoje.

KIBICE DUMĄ WIDZEWA!!

Red power

Post autor: Red power » 26.01.2017, 20:41

Polish Power pisze:Glasgow Rangers kilka lat temu na szczeblu 4-ligowym mieli frekwencję domową rzędu 30-40 tys, więc zapewne samych karnetów mieli sprzedane więcej niż 10 tys, więc to pewnie do nich należy rekord i jest raczej nie do pobicia.
Sprzedali 30 tysięcy karnetów w 4 lidze.Tyle,że Szkoci nie ubiegali się o wpis do księgi rekordów Guinnessa.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 26.01.2017, 20:50

Nikodem kumplu nie popisałes się ... nikt tutaj nic takiego nie napisał jak mówisz , nie wiem po co sam się nakręcasz...

morisson pisze:
Entlicheck pisze:
"walczymy" z Parmą, która w pierwszym sezonie w Serie D sprzedała 9000 karnetów.
No tyle że we Włoszech karnety ( abonamenty ) sprzedaje się latem - na cały sezon . U Was jest to wynik z jednej rundy .

Myślę że może robić to różnice , chociaż znawca w tej kwestii nie jestem. Po prostu zaciekawiły mnie słowa Waszego prezesa , nie miałem do tej pory pojęcia że istnieje taka kategoria rekordów.

morisson

Post autor: morisson » 26.01.2017, 20:51

nikodem pisze:A jak ma się ilość karnetów do sytuacji na ulicach Łodzi i wogóle szeroko pojętego światka kibicowskiego?Wy ku*wa naprawde myślicie ze nas to ,,boli''że sprzedaliście tyle karnetów i że macie normalny stadion?Jestem pewny że o wiele bardziej boli was to że mamy wasze 4 flagi ;)
a czy ktoś tu coś takiego sugerował że jak sprzedamy 10000 karnetów to będziemy rządzili kibicowskim światkiem?, cel jest jeden wspomóc klub w walce o jak najszybszy powrót do ekstraklasy, przyciągnięcie dzieciaków na stadion (karnety fundowane), rozgłos medialny itp, nie wiem co was boli i nie chce wiedzieć,na tą chwile fakty są takie że jesteście na 1 miejscu w lidze, póki co macie 1 trybunę, i prawdopodobnie awansujecie do II ligi, okołofutbolowo końcówka roku bezwzględnie dla was, starata flag plus dla was. Mamy nowy rok cały sezon przed sobą, który uważam że będzie jednym z ciekawszych jeśli chodzi o spotkania.

ODPOWIEDZ