Komentarze 17-19 Sierpień
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
brak danych
- ban
Komentarze 17-19 Sierpień
1 LIGA
Korona Kielce - Odra Wodzisław Śląski 18 sierpnia, 19:30
Zagłębie Lubin - Lech Poznań 18 sierpnia, 20:00
Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 17 sierpnia, 20:00
Łódzki KS - Legia Warszawa 17 sierpnia, 19:00
Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom 18 sierpnia, 19:00
Cracovia - Jagiellonia Białystok 18 sierpnia, 19:00
Widzew Łódź - Wisła Kraków 18 sierpnia, 19:00
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - GKS Bełchatów 19 sierpnia, 19:15
2 LIGA
Odra Opole - ŁKS Łomża 18 sierpnia, 19:00
Motor Lublin - Polonia Warszawa 18 sierpnia, 17:00
Lechia Gdańsk - GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) 18 sierpnia, 17:00
Warta Poznań - Wisła Płock 18 sierpnia, 15:00
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Piast Gliwice 18 sierpnia, 17:00
Pelikan Łowicz - Tur Turek 19 sierpnia, 11:15
Kmita Zabierzów - Arka Gdynia 19 sierpnia, 14:40
GKS Katowice - Stal Stalowa Wola 18 sierpnia, 17:00
Znicz Pruszków - Śląsk Wrocław 19 sierpnia, 12:00
Korona Kielce - Odra Wodzisław Śląski 18 sierpnia, 19:30
Zagłębie Lubin - Lech Poznań 18 sierpnia, 20:00
Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 17 sierpnia, 20:00
Łódzki KS - Legia Warszawa 17 sierpnia, 19:00
Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom 18 sierpnia, 19:00
Cracovia - Jagiellonia Białystok 18 sierpnia, 19:00
Widzew Łódź - Wisła Kraków 18 sierpnia, 19:00
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - GKS Bełchatów 19 sierpnia, 19:15
2 LIGA
Odra Opole - ŁKS Łomża 18 sierpnia, 19:00
Motor Lublin - Polonia Warszawa 18 sierpnia, 17:00
Lechia Gdańsk - GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) 18 sierpnia, 17:00
Warta Poznań - Wisła Płock 18 sierpnia, 15:00
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Piast Gliwice 18 sierpnia, 17:00
Pelikan Łowicz - Tur Turek 19 sierpnia, 11:15
Kmita Zabierzów - Arka Gdynia 19 sierpnia, 14:40
GKS Katowice - Stal Stalowa Wola 18 sierpnia, 17:00
Znicz Pruszków - Śląsk Wrocław 19 sierpnia, 12:00
-
Piotras ŁKS
-
zieLoNy1910
-
Piotras ŁKS
Oprawa eŁKSy
miazga. Legia wcale nie gorzej z ciekawym przesłaniem.
http://sport.onet.pl/0,1248675,1590828,wiadomosc.html
14000? Ja widziałem conajmniej 20000. Jest w Zabrzu jeszcze jakieś ograniczenie?
http://sport.onet.pl/0,1248675,1590828,wiadomosc.html
14000? Ja widziałem conajmniej 20000. Jest w Zabrzu jeszcze jakieś ograniczenie?
-
Kibic R.Śl
- ban
tez cie pozdrawiamy Chorzowski kibicunapakowana musztarda pisze:z całym szacunkiem ale co Wy widzicie w tej oprawie ŁKSu i czemu się tak nią podniecacie ?![]()
![]()
dla mnie nic specjalnego, jeśli oceniać to 4/10
nie wiem o co tu chodzi ale pomachanie paroma flagami i wywieszenie sektorówki to chyba nie powód by robić oczy jak u żaby i pisać o jakiś miazgach. Jak to jest dla Was miazga to ja dziękuje![]()
tak się ku*** przyglądam 10 raz na tą oprawe i po prostu nic w niej nie widze (hasło jedynie fajne) , typowa oprawa o której każdy zapomni po tygodniu
r************* mnie , oprawa godna boisk 2-3 ligowych, bez urazy dla Ultrasów ŁKS-u.

-
kalashnikov
http://jp85.pl/galeria/sez0708/170807/s ... 20298.html
Tego jeszcze nie było.
Oprawa ŁKS-u jak i Legii super.
Oprawa ŁKS-u jak i Legii super.
-
Michał_Płock
- Kontakt:
Biorąc pod uwagę, że ŁKS ma możliwość wpuszczenia tylko 8 tys. ludzi na stadion to frekwencja bardzo dobraWidzeW_1910 pisze: Biorac pod uwage range meczu 8.000 to chyba troche slabo. Ale co ja wiem przeciez jestem tylko zydzewiakiem.
Co do oprawy - bardzo ładna, fajna i jedna z ciekawszych. Zdecydowanie ponad poziom 2-3 ligowy
Tak więc proponuję nie rozwijać wątku frekwencji na ŁKS-ie oraz nie odpowiadać na prowokoacyjny post musztardy co do oprawy ŁKS-u.
-
Rafal Dbwa
- ban
-
Rafal Dbwa
- ban
Wasz doping nie był zły,jednak jak my śpiewaliśmy coś swojego,to z wiadomych względów nie słychać Was było super wyraźnie.Na pewno najlepiej i najgłośniej wychodziło Wam "Sialalalalal,sialalalala,sialalalala,hej ŁKS",czy jakoś tak,wtedy gdy podłączała się druga trybuna,było naprawdę głośno,melodyjnie i po prostu fajniekubi111 pisze:jak sie prezentował Łks jesli chodzi o doping bo Legia podbno na wysokim poziomie.moze ktos z Warszawy odpowie
-
napakowana musztarda
Matpaw nie jestem kibicem RUCHU CHORZÓW!
kass po prostu dla mnie pomachanie flagami i wywieszenie sektorówki jest zbyt proste , dla mnie oprawy które miazdzą to skomplikowane kartoniady do tego dwustronne przykładowo.
A to co pokazał ŁKS , może pokazać 3 ligowa ekipa, byle miała na tyle materiału i kijków
Bez napinki, moje obiektywne zdanie, kogoś ta oprawa zachwyca mnie nawet nie grzeje i zapomne o niej po tej kolejce.
Tyle ode mnie.
kass po prostu dla mnie pomachanie flagami i wywieszenie sektorówki jest zbyt proste , dla mnie oprawy które miazdzą to skomplikowane kartoniady do tego dwustronne przykładowo.
A to co pokazał ŁKS , może pokazać 3 ligowa ekipa, byle miała na tyle materiału i kijków
Bez napinki, moje obiektywne zdanie, kogoś ta oprawa zachwyca mnie nawet nie grzeje i zapomne o niej po tej kolejce.
Tyle ode mnie.
-
Piotras ŁKS
napakowana musztarda pisze:Matpaw nie jestem kibicem RUCHU CHORZÓW!
Tyle ode mnie.
Twoim tokiem myślenia to każda oprawa to poziom B klasowy...
Bo przecież co trudnego jest w podneisieniu kartonu, pomachania flagą czy potrzymaniu racy etc.
Chyba dla każdego człowieka żadna filozofia...
dziekuje za odp ale jestem z Widzewa:)Kubal pisze:Wasz doping nie był zły,jednak jak my śpiewaliśmy coś swojego,to z wiadomych względów nie słychać Was było super wyraźnie.Na pewno najlepiej i najgłośniej wychodziło Wam "Sialalalalal,sialalalala,sialalalala,hej ŁKS",czy jakoś tak,wtedy gdy podłączała się druga trybuna,było naprawdę głośno,melodyjnie i po prostu fajniekubi111 pisze:jak sie prezentował Łks jesli chodzi o doping bo Legia podbno na wysokim poziomie.moze ktos z Warszawy odpowie
To jeszcze wymien nam 3-ligowa ekipe ktora jest w stanie stworzyc oprawe na 2 tysiace osob.napakowana musztarda pisze:Matpaw nie jestem kibicem RUCHU CHORZÓW!
Tyle ode mnie.
-
Legioholic
jak dla mnie oprawa Łksu bardzo dobra. dziwia mnie wpisy ze taka sama oprawe moga miec ekipy 3 ligowe itd... tak moga miec jak by Widzew, Legia, Lech itd graly w 3 lidze to tak... ale tobie pewnie chodzi o poziom 3 ligowy czyli stawiasz ultrasow Łksu i oprawe ktora zrobili poza jakas 30 klubow... wiec wymien mi 30 klubow i opraw ktore sa lepsze wtedy ci przytakne a tak to dla mnie twoj post jest zbedny i pusty...
pozdrawiam
Legia to My
pozdrawiam
Legia to My
ŁKS bardzo pozytywnie się zaprezentował.Ich oprawa naprawde kozak,napewno numer 1 jak do tej pory w tym sezonie.czytelna ,pomysłowa i widac ,że wymagała wiele pracy(wiec tekstami jakiegos pokemona "musztardy" bym sie nie przejmował, bo skoro nawet kibice Widzewa doceniają oprawę to znaczy ,że była niezła).Co do nas ,oprawa bardzo pomysłowa i z jajem,doping jak na liczbe bardzo dobry,no i pierwsza w Polsce siatkówka na meczu piłkarskim:).I brawa dla ŁKSu,że mimo wielu ostrzeżeń "naszego" zażądu i Pzpnu weszliśmy bez problemu.Oby większośc ekip stac było na taka solidarnośc jak w tym sezonie wykazał sie Górnik i właśnie ŁKS.
Co do dopingu ŁKSu to ciezko ocenic bo siedzielismy na tej samej trybunie wiec oni pewnie tez nas slabo slyszeli.
Co do dopingu ŁKSu to ciezko ocenic bo siedzielismy na tej samej trybunie wiec oni pewnie tez nas slabo slyszeli.