Komentarze 17-19 Sierpień
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- ban
Komentarze 17-19 Sierpień
1 LIGA
Korona Kielce - Odra Wodzisław Śląski 18 sierpnia, 19:30
Zagłębie Lubin - Lech Poznań 18 sierpnia, 20:00
Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 17 sierpnia, 20:00
Łódzki KS - Legia Warszawa 17 sierpnia, 19:00
Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom 18 sierpnia, 19:00
Cracovia - Jagiellonia Białystok 18 sierpnia, 19:00
Widzew Łódź - Wisła Kraków 18 sierpnia, 19:00
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - GKS Bełchatów 19 sierpnia, 19:15
2 LIGA
Odra Opole - ŁKS Łomża 18 sierpnia, 19:00
Motor Lublin - Polonia Warszawa 18 sierpnia, 17:00
Lechia Gdańsk - GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) 18 sierpnia, 17:00
Warta Poznań - Wisła Płock 18 sierpnia, 15:00
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Piast Gliwice 18 sierpnia, 17:00
Pelikan Łowicz - Tur Turek 19 sierpnia, 11:15
Kmita Zabierzów - Arka Gdynia 19 sierpnia, 14:40
GKS Katowice - Stal Stalowa Wola 18 sierpnia, 17:00
Znicz Pruszków - Śląsk Wrocław 19 sierpnia, 12:00
Korona Kielce - Odra Wodzisław Śląski 18 sierpnia, 19:30
Zagłębie Lubin - Lech Poznań 18 sierpnia, 20:00
Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 17 sierpnia, 20:00
Łódzki KS - Legia Warszawa 17 sierpnia, 19:00
Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom 18 sierpnia, 19:00
Cracovia - Jagiellonia Białystok 18 sierpnia, 19:00
Widzew Łódź - Wisła Kraków 18 sierpnia, 19:00
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - GKS Bełchatów 19 sierpnia, 19:15
2 LIGA
Odra Opole - ŁKS Łomża 18 sierpnia, 19:00
Motor Lublin - Polonia Warszawa 18 sierpnia, 17:00
Lechia Gdańsk - GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) 18 sierpnia, 17:00
Warta Poznań - Wisła Płock 18 sierpnia, 15:00
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Piast Gliwice 18 sierpnia, 17:00
Pelikan Łowicz - Tur Turek 19 sierpnia, 11:15
Kmita Zabierzów - Arka Gdynia 19 sierpnia, 14:40
GKS Katowice - Stal Stalowa Wola 18 sierpnia, 17:00
Znicz Pruszków - Śląsk Wrocław 19 sierpnia, 12:00
RM pisze:jestem Kibicem Realu Madryt chcemy z wami zgode! popisujemy?? warmiak wysle ci na e-mail wszytskie potrzebne dokumenty!
Warmiak pisze:moge zrobic zgode z twoją stara
warmiak to faszol pisze:Niestety, ale ona ma kosę z komuchami...
Ale możesz zrobić zgodę z moim chomikiem.
-
No no, obiektywnie trzeba przyznac, ze pomysl na oprawe Legii na tym meczu naprawde swietny. Dobry przekaz, ukazujacy jednoczesnie, ze kibice to nie debile i potrafia inteligentnie, a zarazem dobitnie wyrazic swoj sprzeciw wobec pojebanych dzialaczy pilkarskich. Mam tylko takie pytanie- kto jest na tych portretach? Bo z tych zdjec niezbyt widac.
No i oczywiscie brawo dla ŁKS-u za solidarnosc kibicowska- trzeba sie jednoczyc przeciwko tym pajacom, zwanych działaczami.
No i oczywiscie brawo dla ŁKS-u za solidarnosc kibicowska- trzeba sie jednoczyc przeciwko tym pajacom, zwanych działaczami.
-
-
-
z całym szacunkiem ale co Wy widzicie w tej oprawie ŁKSu i czemu się tak nią podniecacie ?
dla mnie nic specjalnego, jeśli oceniać to 4/10
nie wiem o co tu chodzi ale pomachanie paroma flagami i wywieszenie sektorówki to chyba nie powód by robić oczy jak u żaby i pisać o jakiś miazgach. Jak to jest dla Was miazga to ja dziękuje
tak się ku*** przyglądam 10 raz na tą oprawe i po prostu nic w niej nie widze (hasło jedynie fajne) , typowa oprawa o której każdy zapomni po tygodniu
r************* mnie , oprawa godna boisk 2-3 ligowych, bez urazy dla Ultrasów ŁKS-u.
FirstToFight a TY się naucz pisać chłopaczyno

nie wiem o co tu chodzi ale pomachanie paroma flagami i wywieszenie sektorówki to chyba nie powód by robić oczy jak u żaby i pisać o jakiś miazgach. Jak to jest dla Was miazga to ja dziękuje

tak się ku*** przyglądam 10 raz na tą oprawe i po prostu nic w niej nie widze (hasło jedynie fajne) , typowa oprawa o której każdy zapomni po tygodniu
r************* mnie , oprawa godna boisk 2-3 ligowych, bez urazy dla Ultrasów ŁKS-u.
FirstToFight a TY się naucz pisać chłopaczyno
Ostatnio zmieniony 18.08.2007, 00:26 przez napakowana musztarda, łącznie zmieniany 2 razy.
-
-
- ban
-
Spróbuj sobie sam odpowiedzieć:napakowana musztarda pisze:z całym szacunkiem ale co Wy widzicie w tej oprawie ŁKSu i czemu się tak nią podniecacie ?![]()
![]()
nie wiem o co tu chodzi ale pomachanie paroma flagami i wywieszenie sektorówki to chyba nie powód by robić oczy jak u żaby i pisać o jakiś miazgach. Jak to jest dla Was miazga to ja dziękuje![]()
r************* mnie , oprawa godna boisk 2-3 ligowych, bez urazy dla Ultrasów ŁKS-u. [/b]
Jak często widzisz dobrze wykonaną ciętą sektorówkę w asyście fajnie zaplanowanych kolorystycznie chorągiewek na całą trybuję, w dodatku (co sam przyznajesz) z fajnym hasłem? Bo ja sobie zbyt wielu w ostatnim czasie nie przypominam. A jeśli to wg Ciebie jest 3 ligowy poziom, to proponuję wstać sprzed komputera i przejść się na mecz trzeciej ligi.
-
tez cie pozdrawiamy Chorzowski kibicunapakowana musztarda pisze:z całym szacunkiem ale co Wy widzicie w tej oprawie ŁKSu i czemu się tak nią podniecacie ?![]()
![]()
nie wiem o co tu chodzi ale pomachanie paroma flagami i wywieszenie sektorówki to chyba nie powód by robić oczy jak u żaby i pisać o jakiś miazgach. Jak to jest dla Was miazga to ja dziękuje![]()

-
-
Jedna z lepszych opraw Lks-u. Wzieli sie troche do pracy bo to co ostatnio pokazywali to było dno. Ile Legii ?
Biorac pod uwage range meczu 8.000 to chyba troche slabo. Ale co ja wiem przeciez jestem tylko zydzewiakiem.
Ważny mecz dla zgody a z Płocka 12 osób nie wiem czy jest się czym szczycic.
Biorac pod uwage range meczu 8.000 to chyba troche slabo. Ale co ja wiem przeciez jestem tylko zydzewiakiem.
Ważny mecz dla zgody a z Płocka 12 osób nie wiem czy jest się czym szczycic.
Wole byc Podmiejskim z Srodmiescia niz Rodowitym z Włocławka
-
-
Biorąc pod uwagę, że ŁKS ma możliwość wpuszczenia tylko 8 tys. ludzi na stadion to frekwencja bardzo dobraWidzeW_1910 pisze: Biorac pod uwage range meczu 8.000 to chyba troche slabo. Ale co ja wiem przeciez jestem tylko zydzewiakiem.

Co do oprawy - bardzo ładna, fajna i jedna z ciekawszych. Zdecydowanie ponad poziom 2-3 ligowy

Tak więc proponuję nie rozwijać wątku frekwencji na ŁKS-ie oraz nie odpowiadać na prowokoacyjny post musztardy co do oprawy ŁKS-u.
Każdy mój post ma na celu wyrażenie tylko i wyłącznie mojej prywatnej opini i nie jest i nie powinien być traktowany jako oficjalne stanowisko kibiców LECHA POZNAŃ

-
- ban
-
Witam,
wyjazd na ŁKS bardzo fajny.
Droga i krążenie po Łodzi na luzaku, aczkolwiek mundurowi chyba mieli zadanie, żeby opóźniać dotarcie. Na taką ewentualność
byliśmy przygotowani, tak więc opowiedziana przez nas historia urzekła funkcjonariuszy
Wejście na stadion bez utrudnień - spóźniliśmy się 10 minut - aczkolwiek pani z ochrony bardzo przejęła się kontrolą - zaczęło być nawey przyjemnie
Legijnych ok. 700-800 osób. Fajna zabawa - siatkóweczka, oprawa, teksty i przyśpiewki poświęcone tym którzy nas pewno nie widzieli na stadionie - bo nas tam nie było
Do gry w siatkóweczkę włączyła się ochrona bo często piłeczki lądowały obok murawy.
Po meczu szybki wyjazd z parkingu i każdy ze swoim pomysłem na dalszą część wieczoru udał się do upatrzonych miejsc.
P.S.
Piłka nożna dla kibiców!!!
Czerwonym niereformowalnym pajacom mówimy stanowcze - NIE!!! Stefan, Leszek to do WAS !!!
ŁKS - DZIĘKÓWKA ZA CHARAKTERNOŚĆ !!!
I TAK NA KONIEC - "... gorzka wódka, gorzka wódka, trzeba ją posłodzić, Stefan Leszka pocałuje, bo to są dwa h...."

wyjazd na ŁKS bardzo fajny.
Droga i krążenie po Łodzi na luzaku, aczkolwiek mundurowi chyba mieli zadanie, żeby opóźniać dotarcie. Na taką ewentualność

Wejście na stadion bez utrudnień - spóźniliśmy się 10 minut - aczkolwiek pani z ochrony bardzo przejęła się kontrolą - zaczęło być nawey przyjemnie

Legijnych ok. 700-800 osób. Fajna zabawa - siatkóweczka, oprawa, teksty i przyśpiewki poświęcone tym którzy nas pewno nie widzieli na stadionie - bo nas tam nie było

Po meczu szybki wyjazd z parkingu i każdy ze swoim pomysłem na dalszą część wieczoru udał się do upatrzonych miejsc.
P.S.
Piłka nożna dla kibiców!!!
Czerwonym niereformowalnym pajacom mówimy stanowcze - NIE!!! Stefan, Leszek to do WAS !!!
ŁKS - DZIĘKÓWKA ZA CHARAKTERNOŚĆ !!!
I TAK NA KONIEC - "... gorzka wódka, gorzka wódka, trzeba ją posłodzić, Stefan Leszka pocałuje, bo to są dwa h...."

Ostatnio zmieniony 18.08.2007, 10:26 przez kaskader_(L), łącznie zmieniany 1 raz.
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...
-
Czytać umiesz co jest napisane w zasadach forum ? Wniosłeś coś tym i kolejnym Twoim postem do dyskusji ? Weź się ku*** ogarnij i jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz. Przez takich ułomów jak Ty i Tobie podobni to forum jest potem zaśmiecone.Rafal Dbwa pisze:FirstToFight pisze:mam takie pytanie dla kibiców Ruchu jezeli Górnik przyjedzie na derby do chorzowa to na swuj stadion tez nie przyjdziecie???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS. Nie będę wdawać się z Tobą w żadne pyskówki a modowie zrobią co trzeba

Każdy mój post ma na celu wyrażenie tylko i wyłącznie mojej prywatnej opini i nie jest i nie powinien być traktowany jako oficjalne stanowisko kibiców LECHA POZNAŃ

-
- ban
-
-
-