Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
hWŁ

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: hWŁ » 13.01.2017, 15:20

MISTRZ1908 pisze:Sami zaczeliście durne prowokacje o Żabie i nagle to My napierdalamy głupoty.
Jakie durne prowokacje? Połowa z was nie wie jak tam wygląda sytuacja, a druga połowa nie powie bo nikt się nie będzie chwalił, że gdzieś są plecy. I to samo w drugą stronę działa.

Łks na Żabie to już przeżytek, zostało kilku niedobitków nic nie znaczących. Helska też już się skończyła. Kto kumaty ten wie jak jest, a napinacze będą szczekali i zaklinali rzeczywistość.

iparts.pl
Red power

Post autor: Red power » 13.01.2017, 15:23

Idiota,który sam przyznał,że celowo rozpierdala ten temat pisze o tym,że kulturalnie przedstawia swój punkt widzenia.

Ignorujcie go i tyle.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 13.01.2017, 15:47

hWŁ pisze:
MISTRZ1908 pisze:Sami zaczeliście durne prowokacje o Żabie i nagle to My napierdalamy głupoty.
Jakie durne prowokacje? Połowa z was nie wie jak tam wygląda sytuacja, a druga połowa nie powie bo nikt się nie będzie chwalił, że gdzieś są plecy. I to samo w drugą stronę działa.

Łks na Żabie to już przeżytek, zostało kilku niedobitków nic nie znaczących. Helska też już się skończyła. Kto kumaty ten wie jak jest, a napinacze będą szczekali i zaklinali rzeczywistość.
no wiec odpowiesz mi teraz na pytanie apropo pomnika na waszym stadionie ? Jak tam wygląda sytuacja, kiedy będzie gotowy ??
To chyba obecnie ma wieksze znaczenie niz kłotnia o to, ilu nas jest na Żabiencu.... Nie wiesz jak wyglada sprawa z tym pomnikiem internetowy hoolsie , czy sie po prostu tego wstydzisz??

serce miasta

Post autor: serce miasta » 13.01.2017, 18:35

Ja CI odpowiem.Sprawy maja sie tak że jak powstanie pomnik to wtedy bedziesz mógł tutaj pierdolić swoje żale,na tą chwile jeszcze żadnego pomnika nie ma a Ty byku spinasz sie.To czy pomnik powstanie czy nie to nasza sprawa i c*** wam do tego.Dostaliscie ostatnio w******* na własnym rewirze,grupka kibiców z Żabieńca tj.Helskiej rozpirdoliła sie na psiarni,to sa tematy na forum kibicowskie a nie to czy ktoś był ubolem czy nie.Bądx poważna:)

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 13.01.2017, 19:01

dostalismy w******* heh niech ci bedzie.
roznica miedzy nami jest taka ze nikt z ŁKSu nie wrzuca tutaj info na temat bieżących działan i kazdego kontaktu z Wami , i bardzo dobrze - natomiast wy internetowe walczaki z pierdzewa walicie info ze wszystkiego w net, przezywacie to pozniej całymi tygodniami, jak nie wygraną solowke, to wjazd gdzies na nasz rejon gdzie przegoniliscie chłopakow z paru kamienic , albo jakies pochody przez nasze rewiry, czy wasza obecnosc w roznych miejscach - gdzie nawet do niczego nie działo.

Tacy juz jestescie czerwone megalomany internetowe - i nie dziwne ze teraz to takim szoku jaki przezyliscie pod koniec zeszlego roku to juz naprawde kazdy wasz pierd będziecie walić do internetu - chcecie podniesc sobie samoocene... okey - kazdy robi to w taki sposob jak lubi.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 13.01.2017, 19:12

i jeszcze jedno, apropo tego co nadaje sie na kibicowskie forum ,a co nie..

jak dla mnie to ze jako KIBICE oglosiliscie mobilizacje, i z budzetu obywatelskiego wyszarpaliscie hajs na pomnik dla waszej legendy ktora defacto była żydem, i zaraz po wojnie sluzyla w informacji wojskowej - jak najbardziej nadaje sie na to forum, i jest zajebiscie specyficzne .
Natomiast dla ciebie nie nadaje sie to pewnie w ogole do niczego, bo sie tego lapsie wstydzisz , i osmiesza to całe wasze srodowisko.

I teraz tak samo szczekacie co tam usłyszeliscie piąte przez dziesiąte o Helskiej, i to jak najbardziej nadaje sie do tego tematu, natomiast jak rozjebał sie wasz góru - Jedrek , to oczywiscie slowa rowniez nie mozna bylo powiedziec , bo ''to nie nasza sprawa''

hehe drugich takich spranych łbow jak wy to nie ma w kibicowskim swiecie, bijecie wszystkich na potęge w propagandzie i kazdy o tym wie.

budegac

Post autor: budegac » 13.01.2017, 19:30

Koniuszko pisze:(...) ale czy nie większym jest wstydem mieć założycieli żydowskich niż mieć takiego jako działacza?
Trzeba znać historię Łodzi. Żydów tam było zawsze dużo i fakt że uczestniczyli w życiu rodzącego się miasta nie powinien dziwić.
Natomiast fakt że Rozenbaum vel Sobolewski był w KBW jest nie do przyjęcia. Umniejszanie czy lekceważenie tego faktu tego faktu, to skurwysyństwo. O nadaniu stadionowi imienia tego gnoja w ogóle nie powinno być mowy.
Ciekaw jestem jak będą się czuli "patrioci z rtsu" wchodząc na stadion przed którym stoi pomnik kata? Czy założą koszulki patriotyczne, powstańcze czy nawet antykomuna?

serce miasta

Post autor: serce miasta » 13.01.2017, 19:42

W s i d z e W pisze:dostalismy w******* heh niech ci bedzie.
roznica miedzy nami jest taka ze nikt z ŁKSu nie wrzuca tutaj info na temat bieżących działan i kazdego kontaktu z Wami , i bardzo dobrze - natomiast wy internetowe walczaki z pierdzewa walicie info ze wszystkiego w net, przezywacie to pozniej całymi tygodniami, jak nie wygraną solowke, to wjazd gdzies na nasz rejon gdzie przegoniliscie chłopakow z paru kamienic , albo jakies pochody przez nasze rewiry, czy wasza obecnosc w roznych miejscach - gdzie nawet do niczego nie działo.

Tacy juz jestescie czerwone megalomany internetowe - i nie dziwne ze teraz to takim szoku jaki przezyliscie pod koniec zeszlego roku to juz naprawde kazdy wasz pierd będziecie walić do internetu - chcecie podniesc sobie samoocene... okey - kazdy robi to w taki sposob jak lubi.
nie wrzucacie ?przecież nawet macie profil na fb.z niszczonymi grafami Widzewa a o akcjach chuligańskich nie piszecie z prostego powodu,c**** robicie wiec nie macie co napisać.
Jeszcze w temacie pomnika na budżet głasowalismy min.ja jak wogole nie był tematu Sobolewskiego i jakies współpracy,na ta chwie to Wy tu na kibice.net rozdmuchaliście sprawe.Czy jest to prawda czy nie czas pokaże.Jednego jestem pewien ze obecna władza tym bardziej jesli faktycznie jest taka ustawa nie pozwoli na postawienie takiego pomnika i pewnie wy do tego przyłozycie te swoje garbate kichawy.elo

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 13.01.2017, 20:14

Ty garbata kichawo, pojęcia nie masz jak Wam kibicuje zebyscie ten pomnik postawili, stad tez wynika miedzy innymi moja ciekawośc :D

a co do naszych profili Fb. to stul jadaczke, bo jestes smieszny wyjezdzając z czymś takim - i tak wszystko kserujecie parówki wiec stul tą '' garbatą kichawe'' . a no i nie zapomnij że głosowałes za pomnikiem dla jednej takiej ''garbatej kichawy'' ;)

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 13.01.2017, 20:18

zrozumialas cioto, czy mam ci to brailem napisać inwalido umysłowy ??
Napisz coś Braillem na forum prosze, to jest dopiero inwalidztwo umysłowe.

Odnośnie Pana Ludwika.

Ipn ach ten ipn ,wielu już ludzi skrzywdził pomówił zniszczył życie, wielu też pięknie ujawnił za co chwała. Pan Ludwik z racji tego że już nie żyje nie może się odnieśc do rewelelacji o nim zamieszczonych. Ktoś to zrobi za niego. To nasza typowo narodowa przywara deptać wszystko wszystkich którym coś się w życiu udało. Abstrachując od tego, z rewelacji tam zawartych na pewno nie wynika że był ubekiem, ale wy juz pradę znacie swoją prawdę. Nie było i raczej nie będzie w waszej historii tak nietuzinkowej postaci jaką był Pan Ludwik Sobolewski, ba w polskiej piłce nie było tak prężnego wyprzedzającego swoją epokę działacza, ale dla was liczy się tylko prawda jedyna. Polecam postudiować trochę historie ludzi w Polskiej piłce, od Wisły,cracovii, przez Górnik,Legię,Ruch czy wreszcze was, aby dowiedzieć się kto w tej piłce grał swego czasu "pierwsze skrzypce". No ale po co, ja coś usłyszłem coś ktoś dopisze i już gnoimy legendę znienawidzonego Widzewa.

Pożyjemy zobaczymy.
https://t.me/pump_upp

mądrala

Post autor: mądrala » 13.01.2017, 20:21

W s i d z e W pisze:[...]

I teraz tak samo szczekacie co tam usłyszeliscie piąte przez dziesiąte o Helskiej, i to jak najbardziej nadaje sie do tego tematu, natomiast jak rozjebał sie wasz góru - Jedrek , to oczywiscie slowa rowniez nie mozna bylo powiedziec , bo ''to nie nasza sprawa''
I właśnie dlatego, smyku, zawsze byłeś i zawsze będziesz nic nieznaczącym e-napinaczem. Jeszcze raz ci powtórzę - ch wiedziałeś, ch wiesz i ch będziesz wiedział - takie totalne zero, rebe. Wrzuć se jeszcze z 20 nicków i tak od razu każdy cie rozpoznaje na odległość. Nawet normalne Łkaesiaki nie mogą cię już czytać - zrozum to wreszcie i zmądrzej.

W tym temacie brakuje normalności, i choćbyś miał się zesrać ze złości, każdy to wie, że jesteś jednym z największych napinaczy. Zrozum to i W**********, bo nie wszyscy mają taką kupę w głowie jak ty i chcą po ludzku opinie powymieniać, a z tobą, rebe, się nie da.

A co do jędrasa - tak jak ty odwracasz rzeczywistość, to nikt nie umie - WIĘC SKOŃCZ PIERDOLIĆ. jędras był i będzie j*****, nikt z Widzewa nigdy nie powiedział nic innego. A ty, kłamczuchu, zewrzyj ryj.

oldies years

Post autor: oldies years » 13.01.2017, 20:25

No właśnie.. Na przykład ty - jako zakompleksiony mały fiut klubu z Alei Chujni 2 - musisz sobie podnosić samoocenę siedząc na tym forum bez przerwy i srając na Widzew. Dlaczego? Bo nigdy jako kibic sportowy nie przeżyłeś i nie przeżyjesz tego - podobnie jak i całe ełkaesiackie pokolenia, od dziadka po prawnuka (czyli ciebie) - co widzewiacy i to nie daje ci (jak i całej reszcie), żyć spokojnie. Żenujące i nudne, jak doping na Galerze. Ile można..?

Całe wasze ełkaesiackie życie od pierwszej połowy lat 80. obracało się wokół tego, żeby Widzew was nie zalał kibicowsko, bo piłkarsko zalał was przez 4 dekady. I siedzi to w waszych łepetynach do dziś. Te przegrywane non stop derby, te Liverpoole i Juventusy, te Legie ogrywane wyjazdach, to Brondby, ta LM....

a wy? A wy nic..Czyli np. Zero-Zero z Rakowem..

I ty - choć szczurek, który dawnych czasów nie pamięta - jesteś tego ełkaesiackiego bólu, przekazywanego drogą płciową, idealnym, wzorcowym uosobieniem. Gdyby było inaczej, zająłbyś się niekiedy czymś innym, niż tym co robisz na tym forum. Pozdrawiam cię, choć ewidentnie choryś na Widzewoporozę.

Co do pomnika, problem polega na tym, że wy nawet nie macie nikogo, komu byście mogli pomnik postawić. No może Jasiowi Tomaszewskiemu z PRON-u, PIS-u i PO..

Co na to odpowiesz? "My honorowi kibice ŁKS wolimy nie mieć nikogo, komu można postawić pomnik, niż stawiać go żydowi i zbrodniarzowi".

Chociaż dobrze wiesz, że za to żeby przeżyć to co my (tak, w dużej mierze dzięki Sobolowskiemu), oddalibyście ostatnie gacie..Byś zeżarł własne gówno, żeby zobaczyć jak Łks eliminuje Liverpool..

Za sprawą takich jak ty - jest mi was po ludzku żal. Ciężko było być ełkaesiakiem w ostatnich 4 dekadach i ja to rozumiem. Rekompensuj sobie, rekompensuj..

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 13.01.2017, 20:31

WidzewskaCharyzma pisze:
zrozumialas cioto, czy mam ci to brailem napisać inwalido umysłowy ??
Napisz coś Braillem na forum prosze, to jest dopiero inwalidztwo umysłowe.

Odnośnie Pana Ludwika.

Ipn ach ten ipn ,wielu już ludzi skrzywdził pomówił zniszczył życie, wielu też pięknie ujawnił za co chwała. Pan Ludwik z racji tego że już nie żyje nie może się odnieśc do rewelelacji o nim zamieszczonych. Ktoś to zrobi za niego. To nasza typowo narodowa przywara deptać wszystko wszystkich którym coś się w życiu udało. Abstrachując od tego, z rewelacji tam zawartych na pewno nie wynika że był ubekiem, ale wy juz pradę znacie swoją prawdę. Nie było i raczej nie będzie w waszej historii tak nietuzinkowej postaci jaką był Pan Ludwik Sobolewski, ba w polskiej piłce nie było tak prężnego wyprzedzającego swoją epokę działacza, ale dla was liczy się tylko prawda jedyna. Polecam postudiować trochę historie ludzi w Polskiej piłce, od Wisły,cracovii, przez Górnik,Legię,Ruch czy wreszcze was, aby dowiedzieć się kto w tej piłce grał swego czasu "pierwsze skrzypce". No ale po co, ja coś usłyszłem coś ktoś dopisze i już gnoimy legendę znienawidzonego Widzewa.

Pożyjemy zobaczymy.
mysle że mało kogo obchodzi co tam żeś napierdział, powinienes pojśc w adwokature, bo tłumacząc was raczej kariery nie zrobisz, jedynie mozesz sie osmieszyć.

Fajnie że swoją ''widzewską charyzme'' ( wogole jak to brzmi hahahaha) pokazujesz piszac nazwe jednego z klubów z małej litery. Zwykłe kompleksy typowego pierdzewiaka, czy już wplywy nowej psiarskiej miłosci ?

mądrala

Post autor: mądrala » 13.01.2017, 20:51

rebe
bnowak
kolejny nick
low kick
wsidzew

jebaniec wygrywa internety. Ty kompleksiarzu, przestań się wreszcie wstydzić swoich e-osobowości, bo to świadczy o tym, jaki jesteś mały umysłowo. Wyjdź na dwór, zapoznaj kolegów, może nawet jakąś dziewuchę, zrób cokolwiek pożytecznego. Ale daj odpocząć temu forum od ciebie.

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 13.01.2017, 20:58

mysle że mało kogo obchodzi co tam żeś napierdział, powinienes pojśc w adwokature, bo tłumacząc was raczej kariery nie zrobisz, jedynie mozesz sie osmieszyć.

Fajnie że swoją ''widzewską charyzme'' ( wogole jak to brzmi hahahaha) pokazujesz piszac nazwe jednego z klubów z małej litery. Zwykłe kompleksy typowego pierdzewiaka, czy już wplywy nowej psiarskiej miłosci ?
A teraz napisz to Breillem spryciarzu.
cracovia nie zasłużyła na jakikolwiek szacunek bezzwględu na moje sympatie, za młodyś aby to pojąć, wam rozumiem już znowu jest po drodze z jude gangiem ,bo tak tomuś z kuchenkorzami nakazali, pasujecie do siebie zawsze pasowaliście.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 13.01.2017, 21:00

co za jebana ciota hahaha

zleccie sie tu k******* w 20, i tak bedziecie jebanymi k****** spod Łodzi i nic w tej kwestii nie zmienicie .

twreaz jak stawiacie pomnik dla żyda, to juz tlumaczenie ze odegrali oni w piłce duża role hahahaha ja p******* nie wierze w to co czytam.

roznica jest taka ze my sie nie wstydzimy naszych korzeni i naszego klubu, a to co tutaj pierdicie swiadczy ze wy sie wstydzicie wszystkiego co dotyczy najwiekszego i najbardziej czerwonego wsidzewa.

pss. bnowak i low kick to nie byly moje nicki, doskonale wiecie z ktorych pisalem bo je frajery caly czas zglaszaliscie do banowania.

narazie dziewczynki, piscie dalej poematy na moj temat. Jesli ja mam kompleksy piszac na wasz temat, yo jakie wy k******* macie kompleksy wzgledem mnie hahahahahahaa

mądrala

Post autor: mądrala » 13.01.2017, 21:13

Rozumiesz po ludzku? Daj se luzu. Daj od siebie odpocząć. W********** na chwilę choć. Jak w banku będzie, że temperatura opadnie, bo ty odpowiadasz za 90% gówna w tym temacie.

A co do tej "pod Łodzi" to ty musisz być serio niedojebaną kurwą, że znowu ten temat wywlekasz. My się nie wstydziliśmy i nie wstydzimy naszych kibiców, skądkolwiek są, wy nadal macie kompleksy na tym punkcie - jak wreszcie kiedyś się wybierzesz pierwszy raz na wasz amfiteatr to powiedz białym chłopakom z Uniejowa czy Pabianic, że są wieśniaki spod Łodzi, bo takie sztywne chłopaki z Polesia i Teo jak ty to są prawdziwe rodowite Łodziaki. Hehe, dobrą macie politykę. Nie zmieni ona jednak tego, że pół Łodzi, ostatnio mówi się, że większe pół, jest RTSiackie.

Jesteś obleśnym zakłamańcem WIĘC W********** STĄD i daj od siebie odpocząć.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 13.01.2017, 21:29

nie bulwersuj sie bo zaplujesz monitor łapciu, dlaczego ja mam odpuscic ? takiej opcji ze wasza zgraja internetowych ciot stad wypierdoli i w koncu po wielu latach siana tutaj propagandy dacie sobie spokój - nawet do siebie nie dopuszczasz zakłamana propagandowa cioto ?

my mamy kompleksy polskiej wsi ? jestes niedojebany ? tu nie chodzi o miejsce zamiekszania , tylko o mentalność , ile razy to mamy pisać ???? W kwestii FC ostatnie 15 lat to była zajebista robota przez nas wykonana , przez co straciliscie min drugie co do wielkosci miasto w wojewodztwie !i zainstnielismy w miastach miasteczkach do tej pory nie kojarzonych z nami. W tej kwestii raczej macie wiecej na sumieniu, bo z polowy Polski zostało wam moze pol wojewodztwa. Wiele ekip sie usamodzielniło bo nie chcieli byc kojarzony z waszą buracką stylówą / Wiec co ty chcesz tu wkręcic cioto za farmazony ???

jak to wymyslił kiedys ktos mądrzejsz od ciebie -
''wypierdalac zydzewiaki , na pole zbierac ziemniaki "
:D

mądrala

Post autor: mądrala » 13.01.2017, 21:41

W s i d z e W pisze:nie bulwersuj sie bo zaplujesz monitor łapciu, dlaczego ja mam odpuscic ?
Dlatego, że całe forum marzy, żeby od ciebie odpocząć. Nic więcej.
W s i d z e W pisze:jak to wymyslił kiedys ktos mądrzejsz od ciebie -
Rzeczywiście, takiego poziomu poziomu mądrości nie przebiję, wygrałeś. A teraz idź w pizdu. Niech w tym temacie zapanuje wreszcie normalność.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 13.01.2017, 21:49

Problem jest tylko taki, ze dla was ''normalnosc na tym forum''' to jest wtedy jak gadacie sami ze sobą , i nikt sie nie wpierdala w kocopoły ktore piszecie, a piszecie najchetniej na temat jedynego Łodzkiego Klubu Sportowego.

ale niech bedzie, niech zapanuje tu spokoj , i niech nikogo nie zdziwi czasem ze pierwszymi ktorzy tu sie zesrają beda jak zawsze rózowe kolezanki z czerwonej armii..

mądrala

Post autor: mądrala » 13.01.2017, 21:57

Ta, różowe i pastelowe. Nawet dobranoc nie umiesz napisać po ludzku, tylko musisz się napiąć, no ale c***, widocznie tak masz. Niech w tym temacie choć jeden j***** raz przed dłuższy czas można pogadać bez napinki z obu stron. Tylko tyle i aż tyle. Amen.

Pytanie: jak wygląda sytuacja na Żabieńcu i na Helskiej? Wiadomo, że Helska nie istnieje (jak się mylę niech normalni wyprowadzą mnie z błędu), ale również wiadomo, że Żaba to już nie ta słynna widzewska Żaba z lat 90tych. Pozdro dla normalnych.

mądrala

Post autor: mądrala » 13.01.2017, 22:09

To może inaczej - to na kiego ch jest to forum? Dyskusyjne z nazwy, dodam. Tylko po to, żeby zza monitora kogoś obsobaczyć i zmieszać z błotem? Zwyzywać od najgorszych? Czy porozmawiać rzeczowo?

Od dawna się domyślam, że Ty i wielu innych tutaj jesteście dzieciaki (mam na myśli metrykę, choćby względem mnie), ale obojętnie ile ma się lat powinno się rozumieć, że dyskusja to jednak co innego, niż werbalne sprzedanie komuś kosy. To wymiana opinii. Jeżeli dla kogoś to za dużo, nie ogarnia czy coś, to chyba nie powinien szukać tutaj miejsca.

Normalne pytanie = (a przynajmniej powinno się równać) normalna odpowiedź.

mądrala

Post autor: mądrala » 13.01.2017, 22:18

Ej.
Nie wiem, czy celowo chciałeś zamieszać i już zawieszenie ognia w pizdu, czy jednak przemyślałeś, ALE usunąłeś posta, na którego ja zdążyłem odpowiedzieć - mój powyższy to odpowiedź na Twojego, chyba przyznasz? Bo tak to taki urwany z d*** post, a de facto nie jest, odpowiadałem na Twojego, gdzie mi zarzucałeś jakieś głupoty? Mam zacząć robić prnt scrn?

budegac

Post autor: budegac » 13.01.2017, 22:40

WidzewskaCharyzma pisze:(...)
Odnośnie Pana Ludwika.

Ipn ach ten ipn ,wielu już ludzi skrzywdził pomówił zniszczył życie, wielu też pięknie ujawnił za co chwała. Pan Ludwik z racji tego że już nie żyje nie może się odnieśc do rewelelacji o nim zamieszczonych. Ktoś to zrobi za niego. To nasza typowo narodowa przywara deptać wszystko wszystkich którym coś się w życiu udało. Abstrachując od tego, z rewelacji tam zawartych na pewno nie wynika że był ubekiem, ale wy juz pradę znacie swoją prawdę. Nie było i raczej nie będzie w waszej historii tak nietuzinkowej postaci jaką był Pan Ludwik Sobolewski, ba w polskiej piłce nie było tak prężnego wyprzedzającego swoją epokę działacza, ale dla was liczy się tylko prawda jedyna. (...) No ale po co, ja coś usłyszłem coś ktoś dopisze i już gnoimy legendę znienawidzonego Widzewa.

Pożyjemy zobaczymy.
To i antifę macie na Widzewie???

Żenujące to co przeczytałem. Przyznam z niedowierzaniem. Czyli wg twoich słów można być katem, najgorszym wrogiem, mordercą, skończonym gnojem, bydlęciem a nie człowiekiem, i są no to dowody, ale wystarczy że coś zrobi dla takiego klubu i już to go rozgrzesza???????? No ku*** nie wierzę!
Rozumiem że kiedyś dostęp do informacji był żaden, i można było żyć w niewiedzy. Teraz kiedy wszystko wyszło na jaw to ty będziesz go w ten sposób rozgrzeszał???
Po tych słowach jesteś dla mnie zwykłym ścierwem. Koledzy z trybun powinni tobie wytłumaczyć niewerbalnie, bo fakty pisane i mówione do ciebie nie docierają.
Wiesz co to było KBW?

W sumie to jeden ubek taki z KODu mówił ostatnio, że stan wojenny to w sumie nic złego, że może były jakieś ścieżki zdrowia ale wszystko było z kulturą itd...
Weź ty się gamoniu zamknij i nic już nie pisz.

Red power

Post autor: Red power » 13.01.2017, 23:04

W s i d z e W pisze:pss. bnowak i low kick to nie byly moje nicki, doskonale wiecie z ktorych pisalem bo je frajery caly czas zglaszaliscie do banowania.
Małe sprostowanie odnośnie tych oszczerstw.Zgłaszali cię do banowania twoi koledzy po szalu i doskonale o tym kiepie wiesz.Dostawałeś wtedy na ich życzenie tymczasowe bany żebyś się uspokoił.Oczywiście zakładałeś nowe i się prułeś,że Widzewiacy zgłaszają,bo nie możemy przepalić co piszesz.

Z jakiego powodu miałby Cię ktoś z Widzewa zgłaszać?Przecież ośmieszasz Łks i jest z ciebie dobra beczka.

mądrala

Post autor: mądrala » 13.01.2017, 23:14

j**** to. Po c*** się dalej to ciągnąć?

Co z Żabieńcem i Helską na dziś dzień?

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 13.01.2017, 23:49

oldies years pisze:

Co do pomnika, problem polega na tym, że wy nawet nie macie nikogo, komu byście mogli pomnik postawić. No może Jasiowi Tomaszewskiemu z PRON-u, PIS-u i PO..
Władysław Król. Slyszałeś o kimś takim? Zanim widzew jako wies dołączyła do Łodzi to ta legenda grała w reprezentacji. Wy macie Lutka i wszyscy zadowoleni. Jaki klub-taka legenda. Dobrze,że was nie można złamać bo byłoby to złamanie z przemieszczeniem,spod Łodzi do tego miasta.

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 14.01.2017, 00:12

Jaki klub-taka legenda
No jaki klub? rozwiń się, chyba nie muszę ci przypominać o osiągnięciach tego klubu zarówno w Polsce jak i na arenie międzynarodowej, i całkiem nie przypadkowo ten klub lał was notorycznie w meczach derbowych, raz nawet puściły wam nerwy i musieliście wyjść przed końcem meczu bo łzy zalewały wam oczy. Władysław Król niesamowity piłkarz aż czterokrotny reprezentant kraju z okresu miedzywojennego, jego też sprawdźcie w ipn. Jaki klub takie legendy.

Master1

Post autor: Master1 » 14.01.2017, 00:29

hej wy jebane ojszczymurki z kałesu.Same patole i pseudo patrioci. Nic nowego.Kto to był ten wasz Król, kto o nim słyszał,do tego na 99 procent żyd. A pół województwa to może przejeliście ale w dopałach ,ćpuny .

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 14.01.2017, 00:48

W czym tkwi fenomen tych karnetow na WIdzewie, wiem że nowy stadion mają ale jednak niska liga a tych karnetów od c**** sprzedali, ile one kosztują? tak pomyslalem ze oprócz mobilizacji moze gra tu role cena?

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 14.01.2017, 01:32

Niektórzy na tym forum po podaniu cen karnetów pisali,że są wysokie jak na ten poziom.
Sam oceń czy niskie czy wysokie. Rozegramy u siebie 11 spotkan w rundzie wiosennej.Obrazek

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 14.01.2017, 02:05

mądrala pisze:
W s i d z e W pisze:nie bulwersuj sie bo zaplujesz monitor łapciu, dlaczego ja mam odpuscic ?
Dlatego, że całe forum marzy, żeby od ciebie odpocząć. Nic więcej.
W s i d z e W pisze:jak to wymyslił kiedys ktos mądrzejsz od ciebie -
Rzeczywiście, takiego poziomu poziomu mądrości nie przebiję, wygrałeś. A teraz idź w pizdu. Niech w tym temacie zapanuje wreszcie normalność.

W tym temacie nigdy nie zapanuję normalność własnie przez takich jebanych białych inwalidów - kolego 'Wsidzew' - zamiast walczyć na forum,mógłbyś walczyć na swojej białej enklawie Polesiu - jeśli byś zamienił pisanie na tym forum na udzielanie się w realu to moze ostaniej nocy bylbys wstanie ogarnac swoich ziomali ze swojego smiesznego klubiku zeby tak szybko nie spierdalali i nie zostawiali swoich barw na 'swoim mocnym osiedlu'.Pisz sobie dalej.A do kolegów po szalu po prostu apeluję żeby nie zwracać uwagi na tego błazna.Kazdy z nas dobrze wie ze cokolwiek się tu nie napisze i tak zostanie 'spuentowane inteligentną odpowiedzią' z waszej strony.Niech sobie piszą co chcą,niech dalej udowadniają że Widzewa nie ma w Łodzi,niech piszą dalej że nasi z Piotrkowa,Pabianic,Kanzasu i innych FC to są jebane podmiejskie leszcze,bo przeciez ich kibice z tych miast to są 'rodowici łodzianie' i koniec kropka! - i niech dalej p******* o ŚP.Ludwiku Sobolewskim..tego się nawet nie chcę komentowac bo rece same opadaja - niech żyją sobie w swoim wyimaginowanym swiecie!

RumburakMlekota

Post autor: RumburakMlekota » 14.01.2017, 02:54

wkręca was koleś a wy łykacie to.
zdziwicie się jak wyjdzie na jaw kto się tu "stołuje'

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 14.01.2017, 03:24

Muszę przyznać że szybko uczysz się pisać w podobny sposób jak ja heheh wszystkie musicie naprawdę od nas kserowac pizdzielce nie macie wstydu jebane pachoły .

Po tych waszych poematach i farmazonach na mój temat widać że chyba macie jakąś manie przesladowcza... Jeśli dla was ktoś kto pisze o waszym widzewku stanowi że ma kompleksy , powiedzcie tylko - z jakiego powodu wy macie takie kompleksy wobec mojej osoby ? Z powodu tego że jesteście za zydzewem ? A nie za jedynym łódzkim klubem sportowym ?
Pierdolicie cały czas o mnie , i chcecie zaklamac fakt że zachowujecie się tutaj dokładnie tak jak mi chcecie przybić.

Ta czerwona ciota Red Power nawołuje żeby mnie widzewiacy ignorowali , a sam założył tu konto żeby mi odpowiadać , i najebal od c**** postów tylko i wyłącznie na mój temat . Nie o Łodzi , Widzewie albo innych rzeczach - tylko o mnie . Oczywiście w każdym wpisie ciśnie żeby nikt mnie nie słuchał i że wogole jestem dzieciakiem hahahah i wcale go nie wkurwia to co pisze

Kolejna p**** "mądrala " pisze żeby nikt mnie nie słuchał i stwierdza że jestem nikim , "wszą" , itp a jednocześnie napierdala na mój temat rozprawki a-4 , jak jakiś j***** nawiedzony pseudo psychoanalityk. Niezły zartownis z tego madrali - dał sobie nich na przekór własnej indolencji umysłowej . Ta picka w tym swoim lekceważeniu mnie dochodzi do tego , że gada o mnie sam ze sobą hahahah :d i jego też oczywiście wcale nie wkurwia co mam do powiedzenia ...
was interesuje każde moje zdanie , i każdy mój wpis nie pozostaje bez odpowiedzi więcej niż godzinę. Trochę dziwne , jeśli macie mnie ignorować to nie tędy droga ;)

.. Ja rozumiem że zawsze mieliście ciąg do prowadzenia w internecie wszelakiej propagandy i szczególnie upatrzyliscie sobie to forum ,ale opamietajcie się bo szału tutaj raczej już nie zrobicie . Dziwi mnie tylko że zamiast pogodzić się z rzeczywistością , albo próbować ją zmienić to nadal jest tu grupka czerwonych nethools gotowych bronić tuby propagandowej kibice.net do końca.
Paszli w końcu stąd zakompleksiona kundle bo jak sami zauważacie z wami na pokładzie nigdy tu nie będzie normalnie

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 14.01.2017, 03:45

Oczywiście 1 akapit to do wpisu tego lapsa - kmwtww10. Gościu się przynajmniej czegoś z tego forum nauczy , służę pomocą.

I umknął mi taki ciekawy merytoryczny wpis czerwonego wojownika z bardzo ciekawymi argumentami . To są właśnie te argumenty i tezy o których tak często wspominają tu widzewiacy . Nie będę tego komentował , bo chodzi jak zawsze w moim przypadku o promocję waszej zjebanej dwulicowej i zakłamanej mentalności ;)

Ale do rzeczy
Master1 pisze:wy jebane ojszczymurki z kałesu.Same patole i pseudo patrioci. Nic nowego.Kto to był ten wasz Król, kto o nim słyszał,do tego na 99 procent żyd. A pół województwa to może przejeliście ale w dopałach ,ćpuny .
Uważam że każdy widzewiak powinien mieć to wpisane jako podpis , nie musicie wtedy nic pisać - bo caly wasz przekaz , i wszystkie żale , i zarzuty byłyby w jednym głupim podpisie ...

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 14.01.2017, 06:01

Master1 pisze:hej wy jebane ojszczymurki z kałesu.Same patole i pseudo patrioci. Nic nowego.Kto to był ten wasz Król, kto o nim słyszał,do tego na 99 procent żyd. A pół województwa to może przejeliście ale w dopałach ,ćpuny .
Pouczysz się historii Łodzi to zapewne poznasz to nazwisko. Na 99%żyd jak to napisałeś,tylko z tego powodu,że z ŁKS-u. Co innego Lutek co? Tam to na 100% żyd. I nie,nie dlatego,że od Was i to jedyny argument. Dlatego,że wyszły "papiery"na to. No ale wiadomo IPN tak sobie wymyślił bo Nasi tam są i działają.

Red power

Post autor: Red power » 14.01.2017, 07:08

Od czasu gdy zaczął wpisywać się tutaj naczelny e-chuligan z Łksu nie da się tutaj normalnie podyskutować.Ta farsa trwa już grubo ponad 2 lata.
Panowie z Łksu jeśli zależy wam na normalnej dyskusji to banujcie go tak jak robiliście to kiedyś.No chyba,że chcecie by dalej tutaj był rozpierdol to niech dalej się pruje.

Ostatnio był już tutaj względny spokój.Padło kilka pytań na które zostały udzielone normalne odpowiedzi.Ta dyskusja mogłaby trwać dalej,ale musieliby się tutaj wypowiadać jacyś w miarę normalni Łksiacy typu cobytu.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 14.01.2017, 07:34

I napisał to najwiekszy napinator z Widzewa. Ludzie,z wami się nie da. Mój post odnośnie Łodzi jasno wyjaśniał mój(też się z tym zgodziliście)punkt widzenia odnośnie Łodzi. To p********* jak Kaziu po jabolu,że twierdzimy,że nie ma Was w Łodzi itp. Sami zaczynacie durne duskusje,byle dyskutować. A już odnośnie legend,sukcesów itp. to ja rozumiem,sikacie przy opowiadaniach ojców o tej LM,ale to nie wróci. Te Bońki i inne Młynarczyki to już historia. I życzę Wam tyle sukcesów co ma ŁKS,nie chodzi o piłkę. Chodzi o całokształt. Dla Was Widzew to przeszłość futbolu(bo obecnie to siedzimy w podobnym miejscu),dla Nas ŁKS to piłka,siatkówka,koszykówka. Można dodać lekkoatletyke,boks,hokej itd,to historia,ale jaka! I nie wstydzimy się tego,wręcz przeciwnie,jesteśmy dumni. Z tego,że tylu reprezentantów Łódzkiego Klubu Sportowego czy to na IO czy w zawodach rangi europejskiej zdobyło tyle medali dla Polski,że z waszym charakterem nie zdobędziecie tego za 500 lat. A wasze pierdolenie,że nie ma żadnej legendy u Nas to strzał w swoje kolano. Poznajcie historie wroga(dla 90%z was tylko internetowego) i dopiero później próbujcie dogryźć głupim postem. Tyle,że mogłoby się okazać,że za bardzo nie ma na jakim polu konkurować bo wypadacie blado biorąc całokształt.

Master1

Post autor: Master1 » 14.01.2017, 09:31

Jakie sukcesy?wy do nas to lata świetlne, choć kiedyś lubiłem obejrzeć takiego Partyke czy koszykarki.Tyle ze to była komunistyczna rozrywka dla patologiczne go Polesie jak wyjdzie z Mopsu i nikt o tym w Polsce nie pamięta .Wy zawsze będziecie gorszy sort i dlatego tak trzeba z wami rozmawiać ,chyba że pójdzie cie z bram i bramek do szkół ...

wid08

Post autor: wid08 » 14.01.2017, 09:53

Gratulacje Master , podjąłeś walkę z showmustgoon na największego idiotę z Widzewa, co prawda konkurencja spora ale dajesz radę :) tylko musisz zapisać tego posta i do grudnia raz na jakiś czas go tu wkleić Ew.cos tam jeszcze skrobnij więcej , trzymaj sie beju tylko nie zapomnij leków wziąć
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

ODPOWIEDZ