Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
bmjmtWŁ

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: bmjmtWŁ » 19.12.2016, 19:23

macie swój czas to korzystacie, ale karty się odwrócą za jakiś czas jak historia pokazała że raz jedni raz drudzy wiedli prym więc koncertowo moze grafy rozwalacie ale Widzew w Łodzi był będzie i jest i nie prędko się to zmieni
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący

iparts.pl
hWŁ

Post autor: hWŁ » 19.12.2016, 22:41

yogi82 pisze:ty chuliganie internetowy przestań żyć Farmazonami bo chyba jeszcze na Widzewie w pysk nie dostałeś Bajki zostaw dla siebie.
Koleżanki się nie pochwaliły jak musiały zmienić trasę w drodze do Tych? Następny pajac zgrywa kumatego w necie :) hee

DK08

Post autor: DK08 » 20.12.2016, 08:34

hWŁ pisze:
yogi82 pisze:ty chuliganie internetowy przestań żyć Farmazonami bo chyba jeszcze na Widzewie w pysk nie dostałeś Bajki zostaw dla siebie.
Koleżanki się nie pochwaliły jak musiały zmienić trasę w drodze do Tych? Następny pajac zgrywa kumatego w necie :) hee
Ty pajacu mówisz o jakiejś wymyślonej zmianie trasy, kiedy czołówka twojej bandy porzuca najważniejsze fany i tnie dzidę przed największą kosą

hWŁ

Post autor: hWŁ » 20.12.2016, 08:57

Nikogo z bandy nie było wtedy przy flagach, więc pajacu nie wymyślaj farmazonów :)

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 20.12.2016, 12:18

Co to zmienia ? hWŁ oczywiście to wasza sprawa, ale jak dla mnie akcja z flagami was nie przekonała, że macie po drugiej stronie miasta naprawdę zorganizowaną, konkretną ekipę, a nie jakiś lamusów. Tym lepiej dla nas. Coraz częściej czytam na tym forum, że w sumie to dobra akcja ŁKS, ale co tam, my jesteśmy Widzew i zaraz to Wam głowy pourywamy, już za chwilę... . To samo było po innych waszych klęskach, a poza jedną spontaniczną bójką na Pietrynie i jakimiś solówkami, to nic wielkiego nie wykręciliście do dzisiaj.
U nas jednak jest inne podejście, my was nienawidzimy, ale nie lekceważymy. Wy wciąż jesteście jeszcze więksi i lepsi, nawet po stracie 4 flag, co dzisiaj poza włamem do magazynów jest prawie niemożliwe. Spoko, wiem że Was stać na wiele, ale zejdźcie czasami na ziemię, po inaczej znowu ktoś was na nią sprowadzi.

popopopopo

Post autor: popopopopo » 20.12.2016, 12:58

I w ogóle nie można mówić, że to Widzew stracił flagi bo bandy nie było tylko zwykli kibice. Flagi wyjebane a ten dałn sie cieszy i daje pedalski uśmieszek. Jak ci obojętne były te flagi to po co ci gimbusie to h w niku. Jesteś tak samo ułomny jak ten od nas eneduerabe

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 20.12.2016, 13:07

hWŁ pisze:Nikogo z bandy nie było wtedy przy flagach, więc pajacu nie wymyślaj farmazonów :)
Haha no tak... natomiast ty mozesz wypisywać farmazony o bandach ŁKSu i Zawiszy jadącymi okręznymi drogami z Tychów :) i wtedy to jest lux farmazon , bo sam zes w to pizdo uwierzył .

Reszte napisał jimmyjazz - ja tylko dodam że dotrze do was co sie stało dopiero na derbach na wiosne..

Vincentus

Post autor: Vincentus » 20.12.2016, 13:25

Ktoś tam wyżej w odpowiedzi na wpis dotyczący straty flag napisał coś o solówkach,o jakimś jeżdżeniu okrężnymi drogami Łksu.Jeszcze inny przywołuje stratę miasta przez Łks co miało miejsce dobre 30 lat temu.

Skończcie pajacować i się ośmieszać a zacznijcie robić coś pożytecznego dla Widzewa w realu.
RTS&HKS

turbatio

Post autor: turbatio » 20.12.2016, 13:48

Z racji, że przez kilka ostatnich lat tułałem się po świecie, nie jestem na bieżąco z sytuacją na polskiej scenie. Mógłby ktoś tak jednym zdaniem opisać kto obecnie rządzi w Łodzi?

yogi82

Post autor: yogi82 » 20.12.2016, 13:56

turbatio pisze:Z racji, że przez kilka ostatnich lat tułałem się po świecie, nie jestem na bieżąco z sytuacją na polskiej scenie. Mógłby ktoś tak jednym zdaniem opisać kto obecnie rządzi w Łodzi?
Obiektywnie trudno określić to jest miasto derbowe raz na wozie raz pod wozem no ale znajdą się tacy co żyją FARMZONEM.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 20.12.2016, 14:13

[quote="turbatio"]Z racji, że przez kilka ostatnich lat tułałem się po świecie, nie jestem na bieżąco z sytuacją na polskiej scenie. Mógłby ktoś tak jednym zdaniem opisać kto obecnie rządzi w Łodzi?[/quot

W takiej sytuacji popytaj kolegów na osiedlu,w miasteczku itp. jaka jest sytuacja w mieście Łodzi.Pytanie typowo prowokacyjne.
Cóż,mało się dzieje w temacie łódzkim,mało odwiedzin użytkowników,trzeba na nowo rozpętać awanturę.
Ile już takich gamoni tutaj przerobiliśmy...?

redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy » 20.12.2016, 15:49

turbatio pisze:Z racji, że przez kilka ostatnich lat tułałem się po świecie, nie jestem na bieżąco z sytuacją na polskiej scenie. Mógłby ktoś tak jednym zdaniem opisać kto obecnie rządzi w Łodzi?
Zdanowska się nazywa...

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 20.12.2016, 16:55

Radicaal pisze:
turbatio pisze:Z racji, że przez kilka ostatnich lat tułałem się po świecie, nie jestem na bieżąco z sytuacją na polskiej scenie. Mógłby ktoś tak jednym zdaniem opisać kto obecnie rządzi w Łodzi?[/quot

W takiej sytuacji popytaj kolegów na osiedlu,w miasteczku itp. jaka jest sytuacja w mieście Łodzi.Pytanie typowo prowokacyjne.
Cóż,mało się dzieje w temacie łódzkim,mało odwiedzin użytkowników,trzeba na nowo rozpętać awanturę.
Ile już takich gamoni tutaj przerobiliśmy...?
Szacun za odpowiedz.

Tak jak ktoś napisał ju Zdanowska i jej swita, przynajmniej do najbliższych wyborów.

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 20.12.2016, 17:00

Do wszystkich Ludzi dobrej woli:

" Jeden z kibiców Widzewa pilnie potrzebuje pomocy. Każdy, kto jest w stanie oddać Damianowi krew, powinien zgłosić się do najbliższego punktu krwiodawstwa.

Damian Kiereś to oddany kibic Widzewa od wielu lat. Niestety tuż przed świętami z powodu nagłej choroby musiał zostać hospitalizowany. Aktualnie walczy o życie w szpitalu im. Jonschera przy ul. Milionowej. Rodzina i znajomi chłopaka proszą o pomoc. Damian potrzebuje krwi grupy B Rh+.
Każdy, kto jest w stanie pomóc Damianowi, by chłopak dalej mógł żyć i kibicować Widzewowi, już na nowym stadionie, proszony jest o oddanie krwi z dopiskiem, że chce ją przekazać właśnie Damianowi."
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-

hWŁ

Post autor: hWŁ » 20.12.2016, 18:57

jimmyjazz pisze:Co to zmienia ? hWŁ oczywiście to wasza sprawa, ale jak dla mnie akcja z flagami was nie przekonała, że macie po drugiej stronie miasta naprawdę zorganizowaną, konkretną ekipę, a nie jakiś lamusów. Tym lepiej dla nas. Coraz częściej czytam na tym forum, że w sumie to dobra akcja ŁKS, ale co tam, my jesteśmy Widzew i zaraz to Wam głowy pourywamy, już za chwilę... . To samo było po innych waszych klęskach, a poza jedną spontaniczną bójką na Pietrynie i jakimiś solówkami, to nic wielkiego nie wykręciliście do dzisiaj.
U nas jednak jest inne podejście, my was nienawidzimy, ale nie lekceważymy. Wy wciąż jesteście jeszcze więksi i lepsi, nawet po stracie 4 flag, co dzisiaj poza włamem do magazynów jest prawie niemożliwe. Spoko, wiem że Was stać na wiele, ale zejdźcie czasami na ziemię, po inaczej znowu ktoś was na nią sprowadzi.
Nic nie zmienia, nasza porażka i tyle. Ale nie jest to też wyznacznikiem siły bandy, jak niektóre twoje koleżanki usiłują wmówić. Nikt nikogo nie lekceważy, tym bardziej was jako głównego wroga. Wyczytałeś to z któregoś z moich postów? I nie mówicie nam o megalomani, bo po akcji z flagami to się ubóstwiacie co to nie wy, że rządzicie w Łodzi i jak ten Widzew słaby. Dodam jeszcze, że niektórym łatwo jest wyliczanie naszych porażek, ale o swoich to farmazony, nie prawda itp. Najwięcej w tym temacie mają do powiedzenia osoby. które nigdzie nie były a info mają z fejsa czy innego gówna. Do następnego.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 20.12.2016, 19:04

hWŁ pisze:
jimmyjazz pisze:Co to zmienia ? hWŁ oczywiście to wasza sprawa, ale jak dla mnie akcja z flagami was nie przekonała, że macie po drugiej stronie miasta naprawdę zorganizowaną, konkretną ekipę, a nie jakiś lamusów. Tym lepiej dla nas. Coraz częściej czytam na tym forum, że w sumie to dobra akcja ŁKS, ale co tam, my jesteśmy Widzew i zaraz to Wam głowy pourywamy, już za chwilę... . To samo było po innych waszych klęskach, a poza jedną spontaniczną bójką na Pietrynie i jakimiś solówkami, to nic wielkiego nie wykręciliście do dzisiaj.
Nic nie zmienia, nasza porażka i tyle. Ale nie jest to też wyznacznikiem siły bandy, jak niektóre twoje koleżanki usiłują wmówić. Nikt nikogo nie lekceważy, tym bardziej was jako głównego wroga. Wyczytałeś to z któregoś z moich postów? I nie mówicie nam o megalomani, bo po akcji z flagami to się ubóstwiacie co to nie wy, że rządzicie w Łodzi i jak ten Widzew słaby. Dodam jeszcze, że niektórym łatwo jest wyliczanie naszych porażek, ale o swoich to farmazony, nie prawda itp. Najwięcej w tym temacie mają do powiedzenia osoby. które nigdzie nie były a info mają z fejsa czy innego gówna. Do następnego.
No i właśnie twój przykład to potwierdza.

A co do tych wcześniejszych zdań , pisać można bardzo dużo i zarzekac się że jest tak, a nie inaczej , rzeczywistość jednak ma z tym co piszesz mało wspólnego .

blah

Post autor: blah » 20.12.2016, 19:28

niezle przyjechaliscie przygotowani jak na 'spontaniczną' bójkę na pietrynie :)
zreszta, co tu dyskutować z ludzmi którzy nawet o swiezej akcji z flagami p******* farmazony jak by cos zaslyszeli na forum gazety wyborczej

opel

Post autor: opel » 20.12.2016, 20:04

widzewiak_z_gor pisze:Do wszystkich Ludzi dobrej woli:

" Jeden z kibiców Widzewa pilnie potrzebuje pomocy. Każdy, kto jest w stanie oddać Damianowi krew, powinien zgłosić się do najbliższego punktu krwiodawstwa.

Damian Kiereś to oddany kibic Widzewa od wielu lat. Niestety tuż przed świętami z powodu nagłej choroby musiał zostać hospitalizowany. Aktualnie walczy o życie w szpitalu im. Jonschera przy ul. Milionowej. Rodzina i znajomi chłopaka proszą o pomoc. Damian potrzebuje krwi grupy B Rh+.
Każdy, kto jest w stanie pomóc Damianowi, by chłopak dalej mógł żyć i kibicować Widzewowi, już na nowym stadionie, proszony jest o oddanie krwi z dopiskiem, że chce ją przekazać właśnie Damianowi."
Jestem Honorowym Dawcą Krwi. Dzisiaj oddałem 200 ml z zaznaczeniem dla Waszego ziomala. Niech mu się wiedzie.
Łódzki Klub Sportowy

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 20.12.2016, 20:25

Jako zwyczajny gość, któremu w zeszłym roku po dość poważnym wypadku, uratowała życie krew od HDK, bardzo Ci dziękuje.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-

WhiteFanatic

Post autor: WhiteFanatic » 21.12.2016, 23:13

[link]
Jednak zaliczyła flaga oficjalny mecz na Widzewie. Domyślam się jednak że to nie ta sama.
[link]
Firma prowadzona przez Widzewiaka, a co ciekawe nawet Zawiszacy drukowali swoje fanty.
Ma ktoś może zdjęcie tatuażu zrobionego na wzór tej flagi? Śmigał on po niektórych Widzewskich portalach ale kilka dni temu został usunięty a ja źle zapisałem link.
Z góry dzięki.
Ps. Za wpis o braku h przy stracie flag powinienes chyba usunąć się w cień...

Gary widz

Post autor: Gary widz » 22.12.2016, 00:59

Moim skromnym zdaniem flaga,czapka,szalik czy inny gadżet to rzecz święta,pewnie nie wszyscy ze mną się zgodzą ale jeżeli wydrukujemy,czy zrobimy 10 takich samych szalików a jakiś tam koleś od nas stracił jeden z nich to i tak mamy jeszcze 9 czy mam teraz rozumieć że jak stracimy wszystkie 10 szalików to dopiero jest strata?Bo duże flagi to unikaty robi się po jednej sztuce ,czasami replikę z biegiem czasu.Ja dałem przykład na 10 szalikach a jak jest ich robione 200 i jeden stracił to powiecie by kupił nowy?bo to nie strata ? nie ogarniam tego

Socjologiabywa

Post autor: Socjologiabywa » 22.12.2016, 04:30

Na jesieni wyszło jak wyszło, jest jeszcze wiosna :D
Piłkarsko AP nas zmiata i tak już zostanie pewnie na dwa czy trzy lata, się zoabcy

kibicowsko Akademia Piłkarska jest mocną siła i nie i nie wiem czy RTS zdoła się z tego podnieść..... Zdecydowanie dyktują warunki na mieście :D
AP ogarnia centrum, z którego aktualnie wróciłem i zdecydowanie są siłą trzęsącą miastem! Niech tak dla tego forum zostanie, co?

PS. Jeden strzał!

DK08

Post autor: DK08 » 22.12.2016, 07:21

Socjologiabywa pisze:Na jesieni wyszło jak wyszło, jest jeszcze wiosna :D
Piłkarsko AP nas zmiata i tak już zostanie pewnie na dwa czy trzy lata, się zoabcy

kibicowsko Akademia Piłkarska jest mocną siła i nie i nie wiem czy RTS zdoła się z tego podnieść..... Zdecydowanie dyktują warunki na mieście :D
AP ogarnia centrum, z którego aktualnie wróciłem i zdecydowanie są siłą trzęsącą miastem! Niech tak dla tego forum zostanie, co?

PS. Jeden strzał!
Ładny w******* musiałeś wyłapać od jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego, żeby tyle żalu w nocy na forum wylewać.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 22.12.2016, 09:48

PS. Jeden strzał!
Centrum czego,Koluszek czy Andrzejowa? Reaktywacjo 4 tworu tego klubu.

ts1998

Post autor: ts1998 » 22.12.2016, 10:06

Odbiegne od tematu srikte kibolskiego. Bedac w robocie,wrzucajac towar w polki uslyszalem rozmowe trzech typow ( bankowo Łódzki kod ) ze beda dzis w nocy wieszac jakies swoje pierdy z zyczeniami od kodu itp. Jeden z tych kutasow mieszka na 99% w domkach w poblizu parku jul. Jesli ma ktos w nocy troche czasu moze niech przypilnuje swoich osiedli

Radicaal

Post autor: Radicaal » 22.12.2016, 10:56

PS. Jeden strzał!
Boli i ma boleć!Sytuacja w Łodzi się odwraca.To Łódzki K.S. jest Klubem transparentnym,prowadzonym profesjonalnie,na poziomie,czego o drugim klubie napisać nie można.W tym drugim klubie,dzieje się,jak w Łódzkim K.S. przez lata,dawne lata...
Wszystko zmierza w dobrym kierunku.Kiedy się czyta wypociny "dziennikarzy" typu "coca cola sponsorem Widzewa" lub "rusza transferowa ofensywa Widzewa" albo " kluby boją się,że Widzew podbierze im piłkarzy" budzi to uśmiech politowania.
Jak na siłę próbuje się (ponownie) zbudować bajkę o wielkim klubie.Po prostu wszyscy walą tam drzwiami i oknami.
Każdy odrobinę kumaty kibic piłki nożnej w Łodzi,wie co się dzieje.
Cóż,czekamy na awans drużyny do drugiej ligi i dobudowę pozostałych trybun.A wtedy z szerokim uśmiechem,środowisko ŁKSu
będzie mogło cytować klasyk:"chcieliście wyr...ać Freda,ale to Fred wyru...ał Was".

Klubem Łodzi jest Ł K S !

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 22.12.2016, 12:00

Faktycznie u nas jest fatalnie. Dlatego przychodzi do nas podstawowy zawodnik z wyższej ligi czy Wolański,który spkojnie mógłby grać w I lidze. Do tego sprzedanych ponad 5 tysięcy karnetów i zaraz pobijemy swój rekord karnetowy z czasów powrotu do ekstraklasy(5500). Po ostatnich zmianach u nas wygląda to o wiele lepiej.

357.

Post autor: 357. » 22.12.2016, 12:06

coś czuje że te piękne poematy ełkaesiaków będą tu gęsto cytowane i wklejane na koniec maja, ciekawe kogo będzie to wina jak nie awansujecie, pewnie Bońka. I ta nadzieja że wam dobudują 3 trybuny, bo jakiś przydupasek zdanowaskiej tak powiedział,serio?

1925

Post autor: 1925 » 22.12.2016, 12:33

ts1998 pisze:Odbiegne od tematu srikte kibolskiego. Bedac w robocie,wrzucajac towar w polki uslyszalem rozmowe trzech typow ( bankowo Łódzki kod ) ze beda dzis w nocy wieszac jakies swoje pierdy z zyczeniami od kodu itp. Jeden z tych kutasow mieszka na 99% w domkach w poblizu parku jul. Jesli ma ktos w nocy troche czasu moze niech przypilnuje swoich osiedli

Pw !

Ps. Cos takiego jak Kod ŁÓdzki wogole istnieje ?? Orienta ktos ma ??
:arrow:

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 22.12.2016, 13:30

1925 pisze: ...

Ps. Cos takiego jak Kod ŁÓdzki wogole istnieje ?? Orienta ktos ma ??
Istnieje... :-)

Łodzki KOD swego czasu zbierał się pare razy po przegranych wyborach pod Teatrem Wielkim . Zorganizowani są tez w Pabianicach.
Nie wiem jak wygląda to od strony organizacyjnej , kto za co odpowiada, i jakie mają plany - ale mysle ze jest to do rozkminienia , i nie zajęło by wiecej niz godzine czasu przy pomocy komputera...

W zeszłym sezonie bodajze na powrocie z Kozienic mijalismy kilka autokarów KODu z Łodzi , Pabianic i Zgierza ( mieli na szybie oznaczenia) wracających w manifestacji w W-wa . Wiadomo ze jest to sterowane centralnie i to że niby to jest ''oddolna inicjatywa'' to jest bujda.
Zmawiają się na jakiś swoich grupach dyskusyjnych gdzie mają instrukcje - wrzucają ich jak bezwolnych do autokarów( darmowych), mają zapewniony catering i pewnie jeszcze jakiś żołd za swoją ''oddolną i spontaniczną obecność'' .

PS. Do chłopakow wyżej, zejdzcie na ziemie, i nie przesądzajcie o rzeczach które przesądzone jeszcze nie są...

Red power

Post autor: Red power » 22.12.2016, 14:14

Trzeba jechać z nimi zanim całkiem się rozpanoszą po Łodzi.

internet

Post autor: internet » 22.12.2016, 14:36

[link]

[link]

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 22.12.2016, 15:13

https://m.facebook.com/groups/1548436375472589/?fref=ts

zamknieta grupa aktywistow kodu z Łodzi.

jak ktos ma jakies neutralne fake-konto , albo kobite ktora nie obnosi sie na Fb z poglądami , to łatwo tam sie wkręcić.

daleko

Post autor: daleko » 22.12.2016, 16:01

Liczba sprzedanych karnetów: 5280 i to 3 miesiace przed pierwszym meczem.

Kibicom Lksu na Swieta zycze stadionu na 40 tys bo jak sezon pokazal potencjal jest duzy. Wesolych

Radicaal

Post autor: Radicaal » 22.12.2016, 16:19

daleko pisze:Liczba sprzedanych karnetów: 5280 i to 3 miesiace przed pierwszym meczem.

Kibicom Lksu na Swieta zycze stadionu na 40 tys bo jak sezon pokazal potencjal jest duzy. Wesolych
Próbujesz być dowcipny.Słabe.Tak się zastanawiam,przez ile należy dzielić tę sumę,patrząc na Waszą skłonność do zawyżania każdej
Waszej liczby/frekwencji.Oczywiście przemawiają przez mnie kompleksy,poddając w wątpliwość Wasze kolejne matematyczne
wyliczenia.Wrócę choćby na chwilkę do słynnych 6 tysięcy na placu Wolności w mieście Łodzi.

Cieszcie się,jeśli miałaby by to być liczba o połowę mniejsza to i tak jest to dobry wynik.My jesteśmy mniejszą załogą porównując do Was,lecz czy to odzwierciedla jakość.Śmiem wątpić.Przykład.Ostatnie miesiące...

hWŁ

Post autor: hWŁ » 22.12.2016, 16:44

Jakiś czas temu słyszałem w radiu,że szkodniki w naszym województwie liczą ok 500 os. Trafić ich chciałby każdy, ale syf z tego może być spory.

wid08

Post autor: wid08 » 22.12.2016, 18:41

I powraca temat frekwencji, wybudowali nowy stadion to i turyści stadionowi wrócili,co nie jest niczym zaskakującym bo działo sie to w całym kraju na dwie trzy rundy , ciekawe na jak długo. Ale jaki z tego % to kibice ?? Jak na widzewie nawet wspierający układ chuligański w uk to pikniki...zreszta na obecny czas frekwencja to jedyny czynnik którym możecie powalczyć w internecie :D
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

MACHINES

Post autor: MACHINES » 22.12.2016, 20:39

daleko pisze:Liczba sprzedanych karnetów: 5280 i to 3 miesiace przed pierwszym meczem.

Bardzo dobry wynik z tymi karnetami. Przy okazji Świąt to można prosić Widzew o jakąś relację z wigilii dla dzieciaków z Łodzi, bo co widać po niektórych FC potencjał jest duży. Wesołych!!

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 22.12.2016, 22:14

A jak Widzew wygląda w kwestii karnetów na tle klubów z ekstraklasy ? Co by nie mówic wynik zdumiewający - mam nadzieję że podziała to mobilizujaco na nas !

daleko

Post autor: daleko » 22.12.2016, 22:55

Radicaal pisze:

Próbujesz być dowcipny.Słabe.Tak się zastanawiam,przez ile należy dzielić tę sumę,patrząc na Waszą skłonność do zawyżania każdej
Waszej liczby/frekwencji.Oczywiście przemawiają przez mnie kompleksy,poddając w wątpliwość Wasze kolejne matematyczne
wyliczenia.Wrócę choćby na chwilkę do słynnych 6 tysięcy na placu Wolności w mieście Łodzi.

Cieszcie się,jeśli miałaby by to być liczba o połowę mniejsza to i tak jest to dobry wynik.My jesteśmy mniejszą załogą porównując do Was,lecz czy to odzwierciedla jakość.Śmiem wątpić.Przykład.Ostatnie miesiące...
Zwykle zyczenia i tyle ;)
Mowa tutaj o karnetach ktore sa udokumentowane na papierze. Srodki trybun zapelnione co widac przy wyborze miejsca i zostaja juz tylko boki trybun. Ludzie boja sie ze moga noe dostac biletu w kasie na derby wiec kupuja karnet.
Ponad 1000 osob zapisanych na listy fan klubow i osiedlii w pierszej turze zaposow a wlasnie ruszyla druga.

Pisze to do ciebie bo wiem ze nie kazdy wysnuwa takie teorie sposkowe. Liczby sa dostepne dla kazdego do sprawdzenia czego u was nie ma i pewnie nawet nie wiesz ile u was sie sprzedalo.

Jest to temat Lodzki i liczby karnetow sa jak najbardziej na temat. Twoje przemyslenia nie koniecznie

ODPOWIEDZ