Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

hWŁ

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: hWŁ »

CRaCoviak79 pisze:A mieliscie ze sobą jakieś flagi :-D ? Kupa w majtkach czy pieski nie zezwoliły wieszać bo wstyd ?
Jedną :)
Obrazek
iparts.pl
CRaCoviak79

Post autor: CRaCoviak79 »

czyli jednak miałem rację , Wisła nie pozwoliła wam nic powiesić , w obawie że znowu będziecie w plecy i cała Polska zawyje że śmiechu ??

Przypomne tylko że poprzednia flaga która wisiała na młynie Wislakow parę tygodni później już wasza nie była , przypadek ? Nie sądzę hahaha

Obrazek
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

Ile pomieści młyn na nowym stadionie Widzewa (za bramką chyba) ?
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Sektor D(młyn) na nowym stadionie ma 3322 miejsc. Sektor gości liczyć będzie dokładnie 907 miejsc.
bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ »

http://i67.tinypic.com/5mg3k8.jpg

łks po wczorajszym meczu Cracovii z Lechem
wiernyioddany

Post autor: wiernyioddany »

bmjmtWŁ pisze:http://i67.tinypic.com/5mg3k8.jpg

Żałosne... Znajdź sobie inny sposób na pokazanie swojej nienawiści do ŁKSu a nie wklejasz bardzo "ambitną" grafike na publiczne forum. Nikt się nie będzie śmiał z tej przeróbki czy z sąsiadów a z Ciebie .
hWŁ

Kolejny c*** po tameckim, który latał nago na waszym turnieju i wypinał ziomkom dupsko :)
Eternidad

Post autor: Eternidad »

może wrzucimy jeszcze raz filmik na którym się zapinacie w tylki na imprezie?
kkk14

Post autor: kkk14 »

Trochę z innej beczki. Jest jakiś powód nieobecności obu łódźkich ekip na zeszłotygodniowej Antykomunie? Szczególne dziwne, że w poprzednich latach, przy podobnych okazjach dość mocno widoczne obie strony.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

I wstawiają to d**** ruchu i cska. Śmiech na sali takie dziecinne grafiki.
Red power

Post autor: Red power »

MISTRZ1908 pisze:

I wstawiają to d**** ruchu i cska. Śmiech na sali takie dziecinne grafiki.
Owszem śmiech na sali ale jeszcze większy śmiech z tego co sam napisałeś.Śmieszne ale widać,że ciebie i twoich kolegów to zgrzało.
Gary widz

Post autor: Gary widz »

nie od dziś wiadomo że lubią chłopców,Arka nie chciała się z nimi bratać więc dupsko wystawili Wiśle
Gary widz

bez sensu jest takie przekrzykiwanie się,to nic nie zmieni dobrze że to nie warszawa i są dwie silne ekipy lepiej by było poczytać o akcjach z lat 90 a propo to tak samo wśród Widzewiaków jest trochę osób co Nie lubią Rucha ani układu z Wisłą, jeden lubi hip hop ,czy disco polo a drugi metal czy tam muzykę klasyczną https://www.youtube.com/watch?v=1stEMj5XmgU
wid08

Post autor: wid08 »

Ostatnimi czasy same plecy , dobrze ze chociaż ekipa Widzewa z kibice.net sie trzyma
hWŁ

A niby to jakie plecy mieliśmy prócz straty flag i rozwalenie autokarów przez Ś-L-S? :)
W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W »

No wiesz , w sumie masz rację . W ostatnim czasie macie same powody do chwały , swiadczące jak zawsze twierdzicie - o waszej wielkości , i o naszych kompleksach.

Żeby skończyć już ten monolog mam krótkie pytanie apropo też ostatnich wydarzeń , powstanie pomnik Legendy ?
jankes1010

Post autor: jankes1010 »

-Tak Widzew traci flagi
-Tak Pomnik Legendy Ludwika Sobolewskiego powstanie
-Tak ŁKS pomimo praktycznie pewnego awansu do 2 ligi nie jest w stanie zbliżyć sie do ilości sprzedanych karnetów przez Widzew
Dajcie sobie już spokój z przepychankami a napiszcie jak będzie coś nowego godnego uwagi
hWŁ

Brak argumentów, spoko, rozumiem :) Zaraz wymyślisz sobie temat zastępczy o pomniku, założycielach czy datach :)
hWŁ

No właśnie chcieliśmy zobaczyć tą mega bandę, ale dziwnym trafem okrężnymi drogami pojechali ;-)
bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ »

macie swój czas to korzystacie, ale karty się odwrócą za jakiś czas jak historia pokazała że raz jedni raz drudzy wiedli prym więc koncertowo moze grafy rozwalacie ale Widzew w Łodzi był będzie i jest i nie prędko się to zmieni
hWŁ

Nikogo z bandy nie było wtedy przy flagach, więc pajacu nie wymyślaj farmazonów :)
turbatio

Post autor: turbatio »

Z racji, że przez kilka ostatnich lat tułałem się po świecie, nie jestem na bieżąco z sytuacją na polskiej scenie. Mógłby ktoś tak jednym zdaniem opisać kto obecnie rządzi w Łodzi?
yogi82

Post autor: yogi82 »

turbatio pisze:Z racji, że przez kilka ostatnich lat tułałem się po świecie, nie jestem na bieżąco z sytuacją na polskiej scenie. Mógłby ktoś tak jednym zdaniem opisać kto obecnie rządzi w Łodzi?
Obiektywnie trudno określić to jest miasto derbowe raz na wozie raz pod wozem no ale znajdą się tacy co żyją FARMZONEM.
redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy »

turbatio pisze:Z racji, że przez kilka ostatnich lat tułałem się po świecie, nie jestem na bieżąco z sytuacją na polskiej scenie. Mógłby ktoś tak jednym zdaniem opisać kto obecnie rządzi w Łodzi?
Zdanowska się nazywa...
widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor »

Do wszystkich Ludzi dobrej woli:

" Jeden z kibiców Widzewa pilnie potrzebuje pomocy. Każdy, kto jest w stanie oddać Damianowi krew, powinien zgłosić się do najbliższego punktu krwiodawstwa.

Damian Kiereś to oddany kibic Widzewa od wielu lat. Niestety tuż przed świętami z powodu nagłej choroby musiał zostać hospitalizowany. Aktualnie walczy o życie w szpitalu im. Jonschera przy ul. Milionowej. Rodzina i znajomi chłopaka proszą o pomoc. Damian potrzebuje krwi grupy B Rh+.
Każdy, kto jest w stanie pomóc Damianowi, by chłopak dalej mógł żyć i kibicować Widzewowi, już na nowym stadionie, proszony jest o oddanie krwi z dopiskiem, że chce ją przekazać właśnie Damianowi."
opel

Post autor: opel »

widzewiak_z_gor pisze:Do wszystkich Ludzi dobrej woli:

" Jeden z kibiców Widzewa pilnie potrzebuje pomocy. Każdy, kto jest w stanie oddać Damianowi krew, powinien zgłosić się do najbliższego punktu krwiodawstwa.

Damian Kiereś to oddany kibic Widzewa od wielu lat. Niestety tuż przed świętami z powodu nagłej choroby musiał zostać hospitalizowany. Aktualnie walczy o życie w szpitalu im. Jonschera przy ul. Milionowej. Rodzina i znajomi chłopaka proszą o pomoc. Damian potrzebuje krwi grupy B Rh+.
Każdy, kto jest w stanie pomóc Damianowi, by chłopak dalej mógł żyć i kibicować Widzewowi, już na nowym stadionie, proszony jest o oddanie krwi z dopiskiem, że chce ją przekazać właśnie Damianowi."
Jestem Honorowym Dawcą Krwi. Dzisiaj oddałem 200 ml z zaznaczeniem dla Waszego ziomala. Niech mu się wiedzie.
WhiteFanatic
Kontakt:

Post autor: WhiteFanatic »

http://www.dzienniklodzki.pl/sport/pilk ... ,11600402/
Jednak zaliczyła flaga oficjalny mecz na Widzewie. Domyślam się jednak że to nie ta sama.
http://fangadzet.pl/49/flagi
Firma prowadzona przez Widzewiaka, a co ciekawe nawet Zawiszacy drukowali swoje fanty.
Ma ktoś może zdjęcie tatuażu zrobionego na wzór tej flagi? Śmigał on po niektórych Widzewskich portalach ale kilka dni temu został usunięty a ja źle zapisałem link.
Z góry dzięki.
Ps. Za wpis o braku h przy stracie flag powinienes chyba usunąć się w cień...
Gary widz

Moim skromnym zdaniem flaga,czapka,szalik czy inny gadżet to rzecz święta,pewnie nie wszyscy ze mną się zgodzą ale jeżeli wydrukujemy,czy zrobimy 10 takich samych szalików a jakiś tam koleś od nas stracił jeden z nich to i tak mamy jeszcze 9 czy mam teraz rozumieć że jak stracimy wszystkie 10 szalików to dopiero jest strata?Bo duże flagi to unikaty robi się po jednej sztuce ,czasami replikę z biegiem czasu.Ja dałem przykład na 10 szalikach a jak jest ich robione 200 i jeden stracił to powiecie by kupił nowy?bo to nie strata ? nie ogarniam tego
Socjologiabywa

Post autor: Socjologiabywa »

Na jesieni wyszło jak wyszło, jest jeszcze wiosna :D
Piłkarsko AP nas zmiata i tak już zostanie pewnie na dwa czy trzy lata, się zoabcy

kibicowsko Akademia Piłkarska jest mocną siła i nie i nie wiem czy RTS zdoła się z tego podnieść..... Zdecydowanie dyktują warunki na mieście :D
AP ogarnia centrum, z którego aktualnie wróciłem i zdecydowanie są siłą trzęsącą miastem! Niech tak dla tego forum zostanie, co?

PS. Jeden strzał!
DK08

Post autor: DK08 »

Socjologiabywa pisze:Na jesieni wyszło jak wyszło, jest jeszcze wiosna :D
Piłkarsko AP nas zmiata i tak już zostanie pewnie na dwa czy trzy lata, się zoabcy

kibicowsko Akademia Piłkarska jest mocną siła i nie i nie wiem czy RTS zdoła się z tego podnieść..... Zdecydowanie dyktują warunki na mieście :D
AP ogarnia centrum, z którego aktualnie wróciłem i zdecydowanie są siłą trzęsącą miastem! Niech tak dla tego forum zostanie, co?

PS. Jeden strzał!
Ładny w******* musiałeś wyłapać od jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego, żeby tyle żalu w nocy na forum wylewać.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

PS. Jeden strzał!
Centrum czego,Koluszek czy Andrzejowa? Reaktywacjo 4 tworu tego klubu.
Radicaal

Post autor: Radicaal »

PS. Jeden strzał!
Boli i ma boleć!Sytuacja w Łodzi się odwraca.To Łódzki K.S. jest Klubem transparentnym,prowadzonym profesjonalnie,na poziomie,czego o drugim klubie napisać nie można.W tym drugim klubie,dzieje się,jak w Łódzkim K.S. przez lata,dawne lata...
Wszystko zmierza w dobrym kierunku.Kiedy się czyta wypociny "dziennikarzy" typu "coca cola sponsorem Widzewa" lub "rusza transferowa ofensywa Widzewa" albo " kluby boją się,że Widzew podbierze im piłkarzy" budzi to uśmiech politowania.
Jak na siłę próbuje się (ponownie) zbudować bajkę o wielkim klubie.Po prostu wszyscy walą tam drzwiami i oknami.
Każdy odrobinę kumaty kibic piłki nożnej w Łodzi,wie co się dzieje.
Cóż,czekamy na awans drużyny do drugiej ligi i dobudowę pozostałych trybun.A wtedy z szerokim uśmiechem,środowisko ŁKSu
będzie mogło cytować klasyk:"chcieliście wyr...ać Freda,ale to Fred wyru...ał Was".

Klubem Łodzi jest Ł K S !
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Faktycznie u nas jest fatalnie. Dlatego przychodzi do nas podstawowy zawodnik z wyższej ligi czy Wolański,który spkojnie mógłby grać w I lidze. Do tego sprzedanych ponad 5 tysięcy karnetów i zaraz pobijemy swój rekord karnetowy z czasów powrotu do ekstraklasy(5500). Po ostatnich zmianach u nas wygląda to o wiele lepiej.
357.

Post autor: 357. »

coś czuje że te piękne poematy ełkaesiaków będą tu gęsto cytowane i wklejane na koniec maja, ciekawe kogo będzie to wina jak nie awansujecie, pewnie Bońka. I ta nadzieja że wam dobudują 3 trybuny, bo jakiś przydupasek zdanowaskiej tak powiedział,serio?
W s i d z e W

1925 pisze: ...

Ps. Cos takiego jak Kod ŁÓdzki wogole istnieje ?? Orienta ktos ma ??
Istnieje... :-)

Łodzki KOD swego czasu zbierał się pare razy po przegranych wyborach pod Teatrem Wielkim . Zorganizowani są tez w Pabianicach.
Nie wiem jak wygląda to od strony organizacyjnej , kto za co odpowiada, i jakie mają plany - ale mysle ze jest to do rozkminienia , i nie zajęło by wiecej niz godzine czasu przy pomocy komputera...

W zeszłym sezonie bodajze na powrocie z Kozienic mijalismy kilka autokarów KODu z Łodzi , Pabianic i Zgierza ( mieli na szybie oznaczenia) wracających w manifestacji w W-wa . Wiadomo ze jest to sterowane centralnie i to że niby to jest ''oddolna inicjatywa'' to jest bujda.
Zmawiają się na jakiś swoich grupach dyskusyjnych gdzie mają instrukcje - wrzucają ich jak bezwolnych do autokarów( darmowych), mają zapewniony catering i pewnie jeszcze jakiś żołd za swoją ''oddolną i spontaniczną obecność'' .

PS. Do chłopakow wyżej, zejdzcie na ziemie, i nie przesądzajcie o rzeczach które przesądzone jeszcze nie są...
Red power

Post autor: Red power »

Trzeba jechać z nimi zanim całkiem się rozpanoszą po Łodzi.
W s i d z e W

https://m.facebook.com/groups/1548436375472589/?fref=ts

zamknieta grupa aktywistow kodu z Łodzi.

jak ktos ma jakies neutralne fake-konto , albo kobite ktora nie obnosi sie na Fb z poglądami , to łatwo tam sie wkręcić.
daleko

Post autor: daleko »

Liczba sprzedanych karnetów: 5280 i to 3 miesiace przed pierwszym meczem.

Kibicom Lksu na Swieta zycze stadionu na 40 tys bo jak sezon pokazal potencjal jest duzy. Wesolych
Radicaal

Post autor: Radicaal »

daleko pisze:Liczba sprzedanych karnetów: 5280 i to 3 miesiace przed pierwszym meczem.

Kibicom Lksu na Swieta zycze stadionu na 40 tys bo jak sezon pokazal potencjal jest duzy. Wesolych
Próbujesz być dowcipny.Słabe.Tak się zastanawiam,przez ile należy dzielić tę sumę,patrząc na Waszą skłonność do zawyżania każdej
Waszej liczby/frekwencji.Oczywiście przemawiają przez mnie kompleksy,poddając w wątpliwość Wasze kolejne matematyczne
wyliczenia.Wrócę choćby na chwilkę do słynnych 6 tysięcy na placu Wolności w mieście Łodzi.

Cieszcie się,jeśli miałaby by to być liczba o połowę mniejsza to i tak jest to dobry wynik.My jesteśmy mniejszą załogą porównując do Was,lecz czy to odzwierciedla jakość.Śmiem wątpić.Przykład.Ostatnie miesiące...
ODPOWIEDZ