nikodem pisze:Nie wiedziałem że na zagraniczny układ typowo ,,H''jeżdżą pikole i tracą flagi ;)
a co Ty chłopie myślałeś, że na Ligę Mistrzów pojechało 200 chuliganów? W dużej mierze byli to ludzie mieszkający na emigracji.
Tak jak wcześniej pisałem - flagę można było kupić jako gadżet wydawany przez emigrantów, była to jedna z wielu takich flag, a afera jest jakby Legia wyjebała normalną flagę na płot. Tą flagę można porównać do repliki fany ŁŁP wydawanej przez wrw i też rozprowadzanej jako zwykły gadżet ( jedna stracona na Euro ). Legia chyba myślała, że odkuła się za Visitors ale jednak coś nie pykło.
nikodem pisze:Nie wiedziałem że na zagraniczny układ typowo ,,H''jeżdżą pikole i tracą flagi ;)
a co Ty chłopie myślałeś, że na Ligę Mistrzów pojechało 200 chuliganów? W dużej mierze byli to ludzie mieszkający na emigracji.
Tak jak wcześniej pisałem - flagę można było kupić jako gadżet wydawany przez emigrantów, była to jedna z wielu takich flag, a afera jest jakby Legia wyjebała normalną flagę na płot. Tą flagę można porównać do repliki fany ŁŁP wydawanej przez wrw i też rozprowadzanej jako zwykły gadżet ( jedna stracona na Euro ). Legia chyba myślała, że odkuła się za Visitors ale jednak coś nie pykło.
Wątpię żeby ktokolwiek tak pomyślał , ale napewno dali wam pstryczka w nos i widać to po waszej reakcji i stercie tłumaczen ( a może po prostu u was to standard ??)
Winny się tłumaczy , a jeśli to dla was nic - to po c*** ta szopka??
Trochę pokory pozatym czerwoni w kwestii "zasług flag " i ich " ważności " , bo przypominam ze ostatnia fana ktora "skosiliscie" ŁKSowi - to była wyjebaną flaga juniorów Bodajze 12 latkow( nie, nie żartuje ) ktorej bronił trener i dwóch rodziców - mimo że nigdy nie widziała nawet stadionu - to nie przeszkodziło żebyście ja spalili na derbach, jak jakaś wielka zdobycz - i pozowali do groźnych fotek przy niej .
A ja nie wątpię, bo w innym wypadku nie wrzucali by informacji na neta wszędzie gdzie się da. A tłumaczenia pojawiają się, ponieważ cała kibicowska Polska już myślała, że Widzew stracił kolejną flagę na płot, co okazało się kompletną bzdurą.
Z tym że flaga o której mówisz była dość dużych rozmiarów i nie uwierzę, że jakby sytuacja była w drugą stronę to taką okazję byście odpuścili. Dla mnie nie ma nic dziwnego w tym, że widzą sporych rozmiarów flagę przeciwnika chce się ją wyjebać - czy to mecz juniorów, trampkarzy czy pierwszej drużyny.
PS. to flaga wyjebana 12 latkowi, czy trenerowi i rodzicom, bo chyba się zamotałeś.
strata flagi obojętnej jakiej dumy nie przynosi .Mimo jej nikłego znaczenia "kibicowskiego"to strata widzewskich barw.Nie róbmy z tej akcji obrazu upadłego Widzewa ...ale wiele spraw jest do poprawy
FWC pisze:A ja nie wątpię, bo w innym wypadku nie wrzucali by informacji na neta wszędzie gdzie się da. A tłumaczenia pojawiają się, ponieważ cała kibicowska Polska już myślała, że Widzew stracił kolejną flagę na płot, co okazało się kompletną bzdurą.
Z tym że flaga o której mówisz była dość dużych rozmiarów i nie uwierzę, że jakby sytuacja była w drugą stronę to taką okazję byście odpuścili. Dla mnie nie ma nic dziwnego w tym, że widzą sporych rozmiarów flagę przeciwnika chce się ją wyjebać - czy to mecz juniorów, trampkarzy czy pierwszej drużyny. PS. to flaga wyjebana 12 latkowi, czy trenerowi i rodzicom, bo chyba się zamotałeś.
W takim razie sam się zamotałeś , bo dla mnie nie ma nic dziwnego w tym - ze widząc flagę Emigracji na meczu waszych ruskich przyjaciół powieszona normalnie na płocie ktoś postanowił ją zajebac . W tym wypadku była to Legia więc wiadomo że was to wkurwia .
I nie rób z siebie głupszego na siłę - bo wyjumaliscie flagę juniorów doskonale wiesz w jakich okolicznościach , nie miała nic wspólnego z kibolami ŁKSu , a wręcz miała napewno mniej wspólnego niż ta flaga emigracji - a jakoś spaliliscie ja na derbach i się tasowaliscie jak byście Ulicznych jebneli . Ja rozumiem że obiektywizm nie istnieje w kibolstwie ale opamiętajcie się że swoimi argumentami chociaż troche.
W s i d z e W pisze: ale napewno dali wam pstryczka w nos i widać to po waszej reakcji i stercie tłumaczen ( a może po prostu u was to standard ??)
Winny się tłumaczy , a jeśli to dla was nic - to po c*** ta szopka??
Chluby nie przynosi ale flaga wyprodukowana w większych ilościach i nabyć ja mógł praktycznie każdy także ta cała dyskusja jest zbędna.
Już była kiedyś sytuacja jak ktoś się tasował,bo skroił jakąś malutką fanę Ruchu a okazało się,że każdy mógł ją nabyć w sklepie niebiescy.
PS. Mam jeszcze pytanie. Jesteś w końcu kibicem Cracovii czy Łksu? :D
Po co na siłę dorabiane są dziwne teorie- grał w Londynie układowicz Widzewa -CSKA Moskwa, wybrało się wspomagać go 200 widzewiaków, ktoś z emigracji z Legii trzasnął jedną z wywieszonych tam flag owego Widzewa - małą, raczej niewiele wartą w porównaniu do takich "Awanturników".
Teraz okazuje się:
-zabrana Janom i piknikom (od kiedy na mecze układowicza walą tłumy Janów i Andrzej zakochanych w Widzewie?)
-nie wisiała na stadionie (ale na zdjęciach widać, że jednak wisiała, a stały nad nią nieprzypadkowe osoby)
- owa flaga to kopia wypuszczona w iluś tam egzemplarzach - a to ktoś z Legii, co ją walił- miał przeprowadzać śledztwo w tej sprawie? Był Widzew, wisiała flaga, po zamieszaniu ją trzasnął i tyle. Na stadionie, z sektora , gdzie był Widzew.
To, ze na Widzewie jest bałagan, flagi sobie drukują i szyja w kopiach- to już Widzewa organizacyjny problem.
5 flaga w ciągu miesiąca.
FWC pisze:A ja nie wątpię, bo w innym wypadku nie wrzucali by informacji na neta wszędzie gdzie się da. A tłumaczenia pojawiają się, ponieważ cała kibicowska Polska już myślała, że Widzew stracił kolejną flagę na płot, co okazało się kompletną bzdurą.
Z tym że flaga o której mówisz była dość dużych rozmiarów i nie uwierzę, że jakby sytuacja była w drugą stronę to taką okazję byście odpuścili. Dla mnie nie ma nic dziwnego w tym, że widzą sporych rozmiarów flagę przeciwnika chce się ją wyjebać - czy to mecz juniorów, trampkarzy czy pierwszej drużyny. PS. to flaga wyjebana 12 latkowi, czy trenerowi i rodzicom, bo chyba się zamotałeś.
W takim razie sam się zamotałeś , bo dla mnie nie ma nic dziwnego w tym - ze widząc flagę Emigracji na meczu waszych ruskich przyjaciół powieszona normalnie na płocie ktoś postanowił ją zajebac . W tym wypadku była to Legia więc wiadomo że was to wkurwia .
I nie rób z siebie głupszego na siłę - bo wyjumaliscie flagę juniorów doskonale wiesz w jakich okolicznościach , nie miała nic wspólnego z kibolami ŁKSu , a wręcz miała napewno mniej wspólnego niż ta flaga emigracji - a jakoś spaliliscie ja na derbach i się tasowaliscie jak byście Ulicznych jebneli . Ja rozumiem że obiektywizm nie istnieje w kibolstwie ale opamiętajcie się że swoimi argumentami chociaż troche.
Jasne, że nie ma w tym nic dziwnego. Czy to taka flaga, czy to szalik wroga chce się go zajebać, zupełna racja. Chodzi mi jedynie o wrzucanie info do neta jakobyśmy stracili kolejną flagę. Nic dziwnego że legia wyjebała tą fanę - miała ku temu okazję, to to zrobili, proste jak budowa cepa. Ale niepotrzebne jest jaranie się tą zdobyczą, bo tak naprawdę z kibolskiego punktu widzenia była dużo mniej warta niż choćby Awanturnicy. O to mi chodzi.
A jakie to ma znaczenie czy miała związek z kibolami ŁKSu czy nie? To teraz można kroić tylko barwy chuligańskie? Chłopie barwy to barwy i pilnować ich trzeba, czy to mała flaga podchodząca pod gadżet czy koszulka, czy spora flaga na meczu młodzików.
krystiann pisze:To nie jest oficjalna flaga. Tego nie można nazwać flaga. Bez podniety.
Panowie,nie mieliśmy pojęcia że kroimy flagę "sklepową z masowej produkcji"Dowiedzieliśmy się po fakcie.
Nie mniej jednak uważamy to za cenną zdobycz.-)))
Oburzenie srodowiska widzewskiego siega granic.Niesamowite jest,jak probuja przekonac wszystkich,ze jakas flaga/flagunia,
ktora zawisla na meczu Cska,jest nie wazna.To po co ja wieszac???
Rycerze Wiosny pisze:Oburzenie srodowiska widzewskiego siega granic.Niesamowite jest,jak probuja przekonac wszystkich,ze jakas flaga/flagunia,
ktora zawisla na meczu Cska,jest nie wazna.To po co ja wieszac???
5 flaga w ciagu miesiaca i tyle.
nie ma oburzenia, jest prostowanie farmazonow. niestety w tym swiatku prawda sie sama nie broni wiec czasem trzeba cos wyjasniac i powtarzac do zrzygania.
idac twoim tokiem myslenia tez macie w tym roku flage w pizde, zgadza sie?
blah pisze:
nie ma oburzenia, jest prostowanie farmazonow. niestety w tym swiatku prawda sie sama nie broni wiec czasem trzeba cos wyjasniac i powtarzac do zrzygania.
Ale jakich farmazonów? Poszła z płotu? Na meczu wyjazdowym? Nikt nie robi tu czołowego płótna Widzewa a komentarzy sporo bo po akcji ŁKS jest to kolejne stracone płótno. Emigracyjny były właściciel nie jest z Wysp więc tramwajem tam nie przyjechał także darujcie sobie opowieści o przypadkowych Jankach. I cieszcie się że nie poszła informacja kto ją wam wytrzepał. Byłoby jeszcze weselej.
widzewiak_z_gor pisze:Te twoje osądy są warte majonezu, przerzucie internetowy.
ojej pojajcować sobie nie można :D ? jesli odbierasz to za osądy, to moze są wlasnie w punkt ?
A z tym przerzutem internetowym - to rozumiem ze mowisz o czołowce WSH i ich facebookowych dokonaniach w zakładkach ulubionych klubów ? ?
Szacun za dystans do tego wszystkiego, fajnie ze tez zauważasz jakie to wszystko śmieszne ! brawo !
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
Żałosne... Znajdź sobie inny sposób na pokazanie swojej nienawiści do ŁKSu a nie wklejasz bardzo "ambitną" grafike na publiczne forum. Nikt się nie będzie śmiał z tej przeróbki czy z sąsiadów a z Ciebie .
skąd masz to zdjęcie? Twoja matka obiecała ze nikt go nie zobaczy. nie musiałeś wycinać jej twarzy, całkiem dobrze mi ssala. wstawianie jakiegoś typka nic nie zmieni. każdy z ŁKS pozna Twoja matkę bo często ja zamawiamy.
Trochę z innej beczki. Jest jakiś powód nieobecności obu łódźkich ekip na zeszłotygodniowej Antykomunie? Szczególne dziwne, że w poprzednich latach, przy podobnych okazjach dość mocno widoczne obie strony.
Tyyy co niby zagrzalo czerwony towarzyszu ? Jakas przeróbka rodem z przedszkola ? Haha jesteś ułomny ??
Wiadomo że to o czym piszecie - grzeje jedynie was czerwone megalomany.
Najpierw jaaraliscie się Lechem , jak gimnazjalistki Zakoscielnym , wybaczyliscie Pyrusom śmierć waszego kibica , mieliscie za najlepszą ekipę w Polsce , a tu nagle sytuacja tak się obróciła - że z Lechem skumał się ŁKS . Po ilu ? Po roku ? Dwóch ?. Zagrzalo was wtedy ?? No z pewnością , ale tutaj na forum będziecie obracali jak zawsze kota ogonem prowokatorki
Tak samo z Ksc . Jeszcze rok temu wasze ultrasy pucowali się do Pasów. Jak zwykle zresztą chcieli k**** skserowac coś od nas , więc zaczęli się lansować przekreślona gwiazdą, pokazywać jacy to nie są anty wiślacy - a po pół roku ruszek im kazał dać buziaka Wiśle na pogodzenie hahaha kogo to ma boleć ? Niejednego z was to nieźle zabolało i zdziwiło, ale nieee ku*** wg was to wszystkich naokoło ten układ "boli " itp itd.
Jak narazie widać doskonale na kadrze co i jak się kręci , i wokół czego , Natomiast Wy tam czerwoni nie macie póki co wjazdu . Pozostały wam jedynie prowokacje na internecie i zaklinanie rzeczywistości jak to wszystkich boli Wielki Widzew i ten wasz pedalski układ.