Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ZimnyBrowar

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: ZimnyBrowar »

Red power pisze:
doswiadczonyMMA pisze:Biedni ci widzewiacy :(
W********** geju z tego tematu.
Ruchanym przez rUCH i Cska jesteś chyba ty nieprawdaż ??

Po co sie spinasz parówo jak ktos ci pisze prawde??
:-)
iparts.pl
FWC

Post autor: FWC »

nikodem pisze:Nie wiedziałem że na zagraniczny układ typowo ,,H''jeżdżą pikole i tracą flagi ;)
a co Ty chłopie myślałeś, że na Ligę Mistrzów pojechało 200 chuliganów? W dużej mierze byli to ludzie mieszkający na emigracji.
Tak jak wcześniej pisałem - flagę można było kupić jako gadżet wydawany przez emigrantów, była to jedna z wielu takich flag, a afera jest jakby Legia wyjebała normalną flagę na płot. Tą flagę można porównać do repliki fany ŁŁP wydawanej przez wrw i też rozprowadzanej jako zwykły gadżet ( jedna stracona na Euro ). Legia chyba myślała, że odkuła się za Visitors ale jednak coś nie pykło.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W »

FWC pisze:
nikodem pisze:Nie wiedziałem że na zagraniczny układ typowo ,,H''jeżdżą pikole i tracą flagi ;)
a co Ty chłopie myślałeś, że na Ligę Mistrzów pojechało 200 chuliganów? W dużej mierze byli to ludzie mieszkający na emigracji.
Tak jak wcześniej pisałem - flagę można było kupić jako gadżet wydawany przez emigrantów, była to jedna z wielu takich flag, a afera jest jakby Legia wyjebała normalną flagę na płot. Tą flagę można porównać do repliki fany ŁŁP wydawanej przez wrw i też rozprowadzanej jako zwykły gadżet ( jedna stracona na Euro ). Legia chyba myślała, że odkuła się za Visitors ale jednak coś nie pykło.
Wątpię żeby ktokolwiek tak pomyślał , ale napewno dali wam pstryczka w nos i widać to po waszej reakcji i stercie tłumaczen ( a może po prostu u was to standard ??)
Winny się tłumaczy , a jeśli to dla was nic - to po c*** ta szopka??

Trochę pokory pozatym czerwoni w kwestii "zasług flag " i ich " ważności " , bo przypominam ze ostatnia fana ktora "skosiliscie" ŁKSowi - to była wyjebaną flaga juniorów Bodajze 12 latkow( nie, nie żartuje ) ktorej bronił trener i dwóch rodziców - mimo że nigdy nie widziała nawet stadionu - to nie przeszkodziło żebyście ja spalili na derbach, jak jakaś wielka zdobycz - i pozowali do groźnych fotek przy niej .

Pozdro
FWC

A ja nie wątpię, bo w innym wypadku nie wrzucali by informacji na neta wszędzie gdzie się da. A tłumaczenia pojawiają się, ponieważ cała kibicowska Polska już myślała, że Widzew stracił kolejną flagę na płot, co okazało się kompletną bzdurą.
Z tym że flaga o której mówisz była dość dużych rozmiarów i nie uwierzę, że jakby sytuacja była w drugą stronę to taką okazję byście odpuścili. Dla mnie nie ma nic dziwnego w tym, że widzą sporych rozmiarów flagę przeciwnika chce się ją wyjebać - czy to mecz juniorów, trampkarzy czy pierwszej drużyny.
PS. to flaga wyjebana 12 latkowi, czy trenerowi i rodzicom, bo chyba się zamotałeś.
zgierska

Post autor: zgierska »

strata flagi obojętnej jakiej dumy nie przynosi .Mimo jej nikłego znaczenia "kibicowskiego"to strata widzewskich barw.Nie róbmy z tej akcji obrazu upadłego Widzewa ...ale wiele spraw jest do poprawy
W s i d z e W

FWC pisze:A ja nie wątpię, bo w innym wypadku nie wrzucali by informacji na neta wszędzie gdzie się da. A tłumaczenia pojawiają się, ponieważ cała kibicowska Polska już myślała, że Widzew stracił kolejną flagę na płot, co okazało się kompletną bzdurą.
Z tym że flaga o której mówisz była dość dużych rozmiarów i nie uwierzę, że jakby sytuacja była w drugą stronę to taką okazję byście odpuścili. Dla mnie nie ma nic dziwnego w tym, że widzą sporych rozmiarów flagę przeciwnika chce się ją wyjebać - czy to mecz juniorów, trampkarzy czy pierwszej drużyny.
PS. to flaga wyjebana 12 latkowi, czy trenerowi i rodzicom, bo chyba się zamotałeś.
W takim razie sam się zamotałeś , bo dla mnie nie ma nic dziwnego w tym - ze widząc flagę Emigracji na meczu waszych ruskich przyjaciół powieszona normalnie na płocie ktoś postanowił ją zajebac . W tym wypadku była to Legia więc wiadomo że was to wkurwia .

I nie rób z siebie głupszego na siłę - bo wyjumaliscie flagę juniorów doskonale wiesz w jakich okolicznościach , nie miała nic wspólnego z kibolami ŁKSu , a wręcz miała napewno mniej wspólnego niż ta flaga emigracji - a jakoś spaliliscie ja na derbach i się tasowaliscie jak byście Ulicznych jebneli . Ja rozumiem że obiektywizm nie istnieje w kibolstwie ale opamiętajcie się że swoimi argumentami chociaż troche.
blah

Post autor: blah »

ja osobiscie nie kojarze bysmy tamta flage Łksu wyjebana na meczu juniorow spalili na derbach co nie oznacza ze tak nie bylo.

moze ktos wrzucic foto jesli tak bylo? joł
Red power

Post autor: Red power »

W s i d z e W pisze: ale napewno dali wam pstryczka w nos i widać to po waszej reakcji i stercie tłumaczen ( a może po prostu u was to standard ??)
Winny się tłumaczy , a jeśli to dla was nic - to po c*** ta szopka??

Chluby nie przynosi ale flaga wyprodukowana w większych ilościach i nabyć ja mógł praktycznie każdy także ta cała dyskusja jest zbędna.
Już była kiedyś sytuacja jak ktoś się tasował,bo skroił jakąś malutką fanę Ruchu a okazało się,że każdy mógł ją nabyć w sklepie niebiescy.

PS. Mam jeszcze pytanie. Jesteś w końcu kibicem Cracovii czy Łksu? :D
marcino2981

Post autor: marcino2981 »

Flaga została spalona na meczu ze stalową wolą z tego co pamiętam, mała pokazowka przed stalówka i sovia która miała z nimi wtedy zgodę .
Beha

Post autor: Beha »

Po co na siłę dorabiane są dziwne teorie- grał w Londynie układowicz Widzewa -CSKA Moskwa, wybrało się wspomagać go 200 widzewiaków, ktoś z emigracji z Legii trzasnął jedną z wywieszonych tam flag owego Widzewa - małą, raczej niewiele wartą w porównaniu do takich "Awanturników".

Teraz okazuje się:

-zabrana Janom i piknikom (od kiedy na mecze układowicza walą tłumy Janów i Andrzej zakochanych w Widzewie?)

-nie wisiała na stadionie (ale na zdjęciach widać, że jednak wisiała, a stały nad nią nieprzypadkowe osoby)

- owa flaga to kopia wypuszczona w iluś tam egzemplarzach - a to ktoś z Legii, co ją walił- miał przeprowadzać śledztwo w tej sprawie? Był Widzew, wisiała flaga, po zamieszaniu ją trzasnął i tyle. Na stadionie, z sektora , gdzie był Widzew.
To, ze na Widzewie jest bałagan, flagi sobie drukują i szyja w kopiach- to już Widzewa organizacyjny problem.
5 flaga w ciągu miesiąca.
FWC

W s i d z e W pisze:
FWC pisze:A ja nie wątpię, bo w innym wypadku nie wrzucali by informacji na neta wszędzie gdzie się da. A tłumaczenia pojawiają się, ponieważ cała kibicowska Polska już myślała, że Widzew stracił kolejną flagę na płot, co okazało się kompletną bzdurą.
W takim razie sam się zamotałeś , bo dla mnie nie ma nic dziwnego w tym - ze widząc flagę Emigracji na meczu waszych ruskich przyjaciół powieszona normalnie na płocie ktoś postanowił ją zajebac . W tym wypadku była to Legia więc wiadomo że was to wkurwia .

I nie rób z siebie głupszego na siłę - bo wyjumaliscie flagę juniorów doskonale wiesz w jakich okolicznościach , nie miała nic wspólnego z kibolami ŁKSu , a wręcz miała napewno mniej wspólnego niż ta flaga emigracji - a jakoś spaliliscie ja na derbach i się tasowaliscie jak byście Ulicznych jebneli . Ja rozumiem że obiektywizm nie istnieje w kibolstwie ale opamiętajcie się że swoimi argumentami chociaż troche.
Jasne, że nie ma w tym nic dziwnego. Czy to taka flaga, czy to szalik wroga chce się go zajebać, zupełna racja. Chodzi mi jedynie o wrzucanie info do neta jakobyśmy stracili kolejną flagę. Nic dziwnego że legia wyjebała tą fanę - miała ku temu okazję, to to zrobili, proste jak budowa cepa. Ale niepotrzebne jest jaranie się tą zdobyczą, bo tak naprawdę z kibolskiego punktu widzenia była dużo mniej warta niż choćby Awanturnicy. O to mi chodzi.
A jakie to ma znaczenie czy miała związek z kibolami ŁKSu czy nie? To teraz można kroić tylko barwy chuligańskie? Chłopie barwy to barwy i pilnować ich trzeba, czy to mała flaga podchodząca pod gadżet czy koszulka, czy spora flaga na meczu młodzików.
Kombatant75

Post autor: Kombatant75 »

krystiann pisze:To nie jest oficjalna flaga. Tego nie można nazwać flaga. Bez podniety.
Panowie,nie mieliśmy pojęcia że kroimy flagę "sklepową z masowej produkcji"Dowiedzieliśmy się po fakcie.
Nie mniej jednak uważamy to za cenną zdobycz.-)))

Pozdrawiam
Semper Fidelis
widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor »

Kombatancie, ty możesz jedynie wykroić gumkę z pórnika koledze z gimnazjum.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
Kombatant75

Post autor: Kombatant75 »

widzewiak_z_gor pisze:Kombatancie, ty możesz jedynie wykroić gumkę z pórnika koledze z gimnazjum.
Nie napisałem tego posta by się napinać.Przesłanie było inne.

Pozdro dla normalnych kibiców Widzewa.
Semper Fidelis
Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny »

Oburzenie srodowiska widzewskiego siega granic.Niesamowite jest,jak probuja przekonac wszystkich,ze jakas flaga/flagunia,
ktora zawisla na meczu Cska,jest nie wazna.To po co ja wieszac???

5 flaga w ciagu miesiaca i tyle.
Cees

Post autor: Cees »

Wasza stracona w Marsylii ważna czy nie ważna?
blah

Post autor: blah »

Rycerze Wiosny pisze:Oburzenie srodowiska widzewskiego siega granic.Niesamowite jest,jak probuja przekonac wszystkich,ze jakas flaga/flagunia,
ktora zawisla na meczu Cska,jest nie wazna.To po co ja wieszac???

5 flaga w ciagu miesiaca i tyle.
nie ma oburzenia, jest prostowanie farmazonow. niestety w tym swiatku prawda sie sama nie broni wiec czasem trzeba cos wyjasniac i powtarzac do zrzygania.

idac twoim tokiem myslenia tez macie w tym roku flage w pizde, zgadza sie?
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

Przypadek Widzewa jest taki sam jak strata flagi ŁKSu Łks Polska, która też niby była do kupienia w sklepiku.
arda

Post autor: arda »

blah pisze: nie ma oburzenia, jest prostowanie farmazonow. niestety w tym swiatku prawda sie sama nie broni wiec czasem trzeba cos wyjasniac i powtarzac do zrzygania.
Ale jakich farmazonów? Poszła z płotu? Na meczu wyjazdowym? Nikt nie robi tu czołowego płótna Widzewa a komentarzy sporo bo po akcji ŁKS jest to kolejne stracone płótno. Emigracyjny były właściciel nie jest z Wysp więc tramwajem tam nie przyjechał także darujcie sobie opowieści o przypadkowych Jankach. I cieszcie się że nie poszła informacja kto ją wam wytrzepał. Byłoby jeszcze weselej.
marcino2981

Post autor: marcino2981 »

Nie.
sdm

Post autor: sdm »

Ile Widzewa na krakowskich derbach?
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

więcej niż wasza średnia wyjazdowa.
CRaCoviak79

Post autor: CRaCoviak79 »

A mieliscie ze sobą jakieś flagi :-D ? Kupa w majtkach czy pieski nie zezwoliły wieszać bo wstyd ?
Prawdziwi Ludzie z Zasadami - nie jakieś podrabiańce psiarskie ;)
hWŁ

Post autor: hWŁ »

CRaCoviak79 pisze:A mieliscie ze sobą jakieś flagi :-D ? Kupa w majtkach czy pieski nie zezwoliły wieszać bo wstyd ?
Jedną :)
Obrazek
CRaCoviak79

Post autor: CRaCoviak79 »

czyli jednak miałem rację , Wisła nie pozwoliła wam nic powiesić , w obawie że znowu będziecie w plecy i cała Polska zawyje że śmiechu ??

Przypomne tylko że poprzednia flaga która wisiała na młynie Wislakow parę tygodni później już wasza nie była , przypadek ? Nie sądzę hahaha

Obrazek
Prawdziwi Ludzie z Zasadami - nie jakieś podrabiańce psiarskie ;)
widzewiak_z_gor

Te twoje osądy są warte majonezu, przerzucie internetowy.
W s i d z e W

widzewiak_z_gor pisze:Te twoje osądy są warte majonezu, przerzucie internetowy.
ojej pojajcować sobie nie można :D ? jesli odbierasz to za osądy, to moze są wlasnie w punkt ?

A z tym przerzutem internetowym - to rozumiem ze mowisz o czołowce WSH i ich facebookowych dokonaniach w zakładkach ulubionych klubów ? ?
Szacun za dystans do tego wszystkiego, fajnie ze tez zauważasz jakie to wszystko śmieszne ! brawo !
sdm

Post autor: sdm »

showmustgoon pisze:więcej niż wasza średnia wyjazdowa.
spytałem bez spiny więc zluzuj bo Ci kolego żyłka pierdyknie
widzewiak_z_gor

Twoje osądy to twoja sprawa i widać nie zrozumiałeś jajcarzu.
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

Ile pomieści młyn na nowym stadionie Widzewa (za bramką chyba) ?
Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź »

Sektor D(młyn) na nowym stadionie ma 3322 miejsc. Sektor gości liczyć będzie dokładnie 907 miejsc.
bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ »

http://i67.tinypic.com/5mg3k8.jpg

łks po wczorajszym meczu Cracovii z Lechem
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
wiernyioddany

Post autor: wiernyioddany »

bmjmtWŁ pisze:http://i67.tinypic.com/5mg3k8.jpg

Żałosne... Znajdź sobie inny sposób na pokazanie swojej nienawiści do ŁKSu a nie wklejasz bardzo "ambitną" grafike na publiczne forum. Nikt się nie będzie śmiał z tej przeróbki czy z sąsiadów a z Ciebie .
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
Eternidad

Post autor: Eternidad »

skąd masz to zdjęcie? Twoja matka obiecała ze nikt go nie zobaczy. nie musiałeś wycinać jej twarzy, całkiem dobrze mi ssala. wstawianie jakiegoś typka nic nie zmieni. każdy z ŁKS pozna Twoja matkę bo często ja zamawiamy.
hWŁ

Post autor: hWŁ »

Kolejny c*** po tameckim, który latał nago na waszym turnieju i wypinał ziomkom dupsko :)
Eternidad

Post autor: Eternidad »

może wrzucimy jeszcze raz filmik na którym się zapinacie w tylki na imprezie?
kkk14

Post autor: kkk14 »

Trochę z innej beczki. Jest jakiś powód nieobecności obu łódźkich ekip na zeszłotygodniowej Antykomunie? Szczególne dziwne, że w poprzednich latach, przy podobnych okazjach dość mocno widoczne obie strony.
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

I wstawiają to d**** ruchu i cska. Śmiech na sali takie dziecinne grafiki.
Red power

Post autor: Red power »

MISTRZ1908 pisze:

I wstawiają to d**** ruchu i cska. Śmiech na sali takie dziecinne grafiki.
Owszem śmiech na sali ale jeszcze większy śmiech z tego co sam napisałeś.Śmieszne ale widać,że ciebie i twoich kolegów to zgrzało.
W s i d z e W

Tyyy co niby zagrzalo czerwony towarzyszu ? Jakas przeróbka rodem z przedszkola ? Haha jesteś ułomny ??

Wiadomo że to o czym piszecie - grzeje jedynie was czerwone megalomany.

Najpierw jaaraliscie się Lechem , jak gimnazjalistki Zakoscielnym , wybaczyliscie Pyrusom śmierć waszego kibica , mieliscie za najlepszą ekipę w Polsce , a tu nagle sytuacja tak się obróciła - że z Lechem skumał się ŁKS . Po ilu ? Po roku ? Dwóch ?. Zagrzalo was wtedy ?? No z pewnością , ale tutaj na forum będziecie obracali jak zawsze kota ogonem prowokatorki

Tak samo z Ksc . Jeszcze rok temu wasze ultrasy pucowali się do Pasów. Jak zwykle zresztą chcieli k**** skserowac coś od nas , więc zaczęli się lansować przekreślona gwiazdą, pokazywać jacy to nie są anty wiślacy - a po pół roku ruszek im kazał dać buziaka Wiśle na pogodzenie hahaha kogo to ma boleć ? Niejednego z was to nieźle zabolało i zdziwiło, ale nieee ku*** wg was to wszystkich naokoło ten układ "boli " itp itd.

Jak narazie widać doskonale na kadrze co i jak się kręci , i wokół czego , Natomiast Wy tam czerwoni nie macie póki co wjazdu . Pozostały wam jedynie prowokacje na internecie i zaklinanie rzeczywistości jak to wszystkich boli Wielki Widzew i ten wasz pedalski układ.
ODPOWIEDZ