Relacje, Komentarze, Foto/Video - 16-19 grudnia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Bambi

Re: Relacje, Komentarze, Foto/Video - 16-19 grudnia

Post autor: Bambi » 16.12.2016, 21:59

omatkocozaforum pisze:Chyba do konca usranego zycia bedziecie pierdolic o wrwe itd bo innych tematow nie macie babcie forumowe XD

W********** ze swoim "XD" gimbusie.
:)

iparts.pl
starysadeczanin

Post autor: starysadeczanin » 16.12.2016, 21:59

halabardy_pilniczki pisze:Nędzna frekwencja i postawa Ruchu w świetle tego, że po tym sezonie mogą wypaść z najwyższej klasy rozgrywkowej na wiele lat, z bagażem długów.
Wisła jeszcze jakoś potrafiła ogarnąć swoją społeczność w mieście derbowym i po te 9-10 tys. przyciągała na stadion pomimo ciężkich problemów sportowych i kibicowskich, a na Cichej już chyba pogrzeb.
A czego ty oczekujesz.zespol ostatnie miejsce gra padake i co ma byc caly stadion? Ci co maja gdzies wyniki to chodza a kibice ktorzy przychodza dla sukcesu to przestali lazic.
mnie zastanawia co innego. tyle sie czytalo ze Ruch traktuje Wislakow niepowaznie ze ten uklad padnie a tu prosze wspolne spiewy na stadionie zgodowe, oprocz flagi Sharksow widac kilka flak fc wislackich oraz osiedlowych wiec uklad ma sie bardzo dobrze i zonk dla tych ktorzy przepowiadali upadek

Philips4

Post autor: Philips4 » 16.12.2016, 22:02

Gary widz pisze:
omatkocozaforum pisze: Kolejny narkoman. Najpierw Lechia kopnęła w dupsko sharakanów, potem zrobił to Śląsk. Na dodatek po dzień dzisiejszy na Wiśle można chodzić w barwach Lechii. Sharkany myślały, że Lechia się skurwi jak oni a tu psikus. Zła ta nowa amfetamina, ryje beret.
o matko znalazłeś jakiś filmik i wszędzie go wpierdalasz cymbale XD idz gosciu do spania bo zaraz 22 a jak nie to matka Ci wleci do pokoju i wyłączy kompa spierdolino XD

Lechia ich nie kopnęła,kopnęło się samo WSH po wydarzeniach w Marsylii[/quote]
Jak Lechia kopnęła w d*** sharakanów przed Francją zaćpany przygłupie.

Z knet:
Stowarzyszenie kibiców Lechii Gdańsk "Lwy Północy" opublikowało komunikat, w którym informuje o końcu wieloletniej zgody z fanami Wisły Kraków.

"W związku z ruchami grupy decyzyjnej kibiców Wisły Kraków, które są nie do zaakceptowania przez kibiców Lechii Gdańsk, z dniem dzisiejszym zostaje zakończona zgoda z kibicami z Krakowa" - głosi lakoniczne oświadczenie.

Kibice Wisły Kraków poinformowali z kolei, że w ich mieście kibice Lechii będą szanowani bez względu na ostatnie decyzje. Akceptowane pozostają także barwy gdańszczan na stadionie przy ul. Reymonta.
Więc przygłupie zaćpany Wisła zerwała zgodę z Lechią i pozwala na ich barwy i tolerują oświadczenie lechistów? Debilu ty...

Gary widz

Post autor: Gary widz » 16.12.2016, 22:09

Philips4 pisze:
Gary widz pisze:
omatkocozaforum pisze: Kolejny narkoman. Najpierw Lechia kopnęła w dupsko sharakanów, potem zrobił to Śląsk. Na dodatek po dzień dzisiejszy na Wiśle można chodzić w barwach Lechii. Sharkany myślały, że Lechia się skurwi jak oni a tu psikus. Zła ta nowa amfetamina, ryje beret.
o matko znalazłeś jakiś filmik i wszędzie go wpierdalasz cymbale XD idz gosciu do spania bo zaraz 22 a jak nie to matka Ci wleci do pokoju i wyłączy kompa spierdolino XD

Lechia ich nie kopnęła,kopnęło się samo WSH po wydarzeniach w Marsylii
Jak Lechia kopnęła w d*** sharakanów przed Francją zaćpany przygłupie.

Z knet:
Stowarzyszenie kibiców Lechii Gdańsk "Lwy Północy" opublikowało komunikat, w którym informuje o końcu wieloletniej zgody z fanami Wisły Kraków.

"W związku z ruchami grupy decyzyjnej kibiców Wisły Kraków, które są nie do zaakceptowania przez kibiców Lechii Gdańsk, z dniem dzisiejszym zostaje zakończona zgoda z kibicami z Krakowa" - głosi lakoniczne oświadczenie.

Kibice Wisły Kraków poinformowali z kolei, że w ich mieście kibice Lechii będą szanowani bez względu na ostatnie decyzje. Akceptowane pozostają także barwy gdańszczan na stadionie przy ul. Reymonta.
Więc przygłupie zaćpany Wisła zerwała zgodę z Lechią i pozwala na ich barwy i tolerują oświadczenie lechistów? Debilu ty...[/quote]

Ja Ciebie nie wyzywam a że ty ćpasz to Twój problem nie mój,z jakiego jesteś klubu czy wstyd przyznać?

alica

Post autor: alica » 16.12.2016, 22:11

To co się dzisiaj odprawia to jest cyrk jakiego nie grali w Polsce. W kwietniu obie ekipy cisną sobie od największych kurw, jest bitka i awantura po której goście dostają zakaz. Po 7 miesiącach siedzą razem i śpiewają wspólne hity. No tego nawet w cyrku du soleil nie grali. Podziwiam marionetki z obu klubów co lykaja te zgodę jak pelikany powietrze na wiosnę. Bareja by tego nie zagrał :-D

Philips4

Post autor: Philips4 » 16.12.2016, 22:14

Gary widz pisze:
Ja Ciebie nie wyzywam a że ty ćpasz to Twój problem nie mój,z jakiego jesteś klubu czy wstyd przyznać?
Ja ciebie też nie wyzywam, ja stwierdzam fakty. Jestem z Wisły, należę do wsh i właśnie zakładam ciuchy PF, bo mi tak kazali. Takie życie.

Gary widz

Post autor: Gary widz » 16.12.2016, 22:19

Philips4 pisze:
Gary widz pisze:
Ja ciebie też nie wyzywam, ja stwierdzam fakty. Jestem z Wisły, należę do wsh i właśnie zakładam ciuchy PF, bo mi tak kazali. Takie
życie.
To masz ciężki żywot i widać mało wiesz albo z policji jesteś i głupie teorie zakładasz

radek13042003

Post autor: radek13042003 » 16.12.2016, 22:20

Czytam to forum od paru miesiecy i mam wrazenie ze wiekszosc tego "forum" ma jakas paranoje na punkcie WRWE!
Tak bardzo nienawidzicie Widzewa,Ruchu,Wisly?A moze sie ich boicie?
musicie co kolejka ligowa robic gownoburze na ich temat!
Ludzie piszcie o tym co sie wydarzylo .
19RTS10

kkk666

Post autor: kkk666 » 16.12.2016, 22:26

radek13042003 pisze:Czytam to forum od paru miesiecy i mam wrazenie ze wiekszosc tego "forum" ma jakas paranoje na punkcie WRWE!
19RTS10
OK

slaby kibicowsko mecz wisły z ruchem

pisze o tym co się wydarzylo

Gary widz

Post autor: Gary widz » 16.12.2016, 22:27

Philips4 pisze:
Gary widz pisze:
Ja ciebie też nie wyzywam, ja stwierdzam fakty. Jestem z Wisły, należę do wsh i właśnie zakładam ciuchy PF, bo mi tak kazali. Takie życie.
nie dawno wrzuciłeś filmik z rekinem by ośmieszyć Wiślaków a teraz mówisz że z WSH jesteś ,albo jesteś debilem albo sam nie wiem kim ,nie bierz narkotyków albo nie bierz kolejnej służby,bo cię męczy.Nadal nie napisałeś za kim jesteś ? boisz się???

KKS1

Post autor: KKS1 » 16.12.2016, 22:28

radek13042003 pisze:Czytam to forum od paru miesiecy i mam wrazenie ze wiekszosc tego "forum" ma jakas paranoje na punkcie WRWE!
19RTS10
Nikt sie nie boi bo czego niby waszych zdjec napinaczy czy oświadczen ?
Nienawidzić was za co? Takim ludzią sie współczuje.
Poprostu robicie z siebie parodie i sie wyśmiewamy z tej parodii.

Philips4

Post autor: Philips4 » 16.12.2016, 22:33

Gary widz pisze:
Philips4 pisze:
Gary widz pisze:
nie dawno wrzuciłeś filmik z rekinem by ośmieszyć Wiślaków a teraz mówisz że z WSH jesteś ,albo jesteś debilem albo sam nie wiem kim ,nie bierz narkotyków albo nie bierz kolejnej służby,bo cię męczy.Nadal nie napisałeś za kim jesteś ? boisz się???
A co mają wiślacy do grupy prosiaków nazywających się rekinami? Debilem jesteś ty, bo nie ogarniasz prześmiewczych wpisów. Nie rozumiem w jaki sposób tańczący misiek nad wodą miałby ośmieszać ekipę prosiaków. Będę brać narkotyki, właśnie wziąłem grubą krechę koki i odpowiadając na twoje pytanie, jestem za...twoją siostrą, czeka nas długa noc. Nara lamusie, bo jesteś za głupi nawet na to, żeby z ciebie szydzić.

radek13042003

Post autor: radek13042003 » 16.12.2016, 22:34

Tylko kto robi parodie?
To tylko oprawy meczowe,a pol Polski sie spina heh;)

rightside

Post autor: rightside » 16.12.2016, 22:39

Obrazek

Gary widz

Post autor: Gary widz » 16.12.2016, 22:42

nie dawno wrzuciłeś filmik z rekinem by ośmieszyć Wiślaków a teraz mówisz że z WSH jesteś ,albo jesteś debilem albo sam nie wiem kim ,nie bierz narkotyków albo nie bierz kolejnej służby,bo cię męczy.Nadal nie napisałeś za kim jesteś ? boisz się???[/quote]

przeczytaj moje wpisy nic nie napisałem na Wisłę złego a lamusem i ciotą jesteś Ty ,siostry nie mam ale widać ty wolisz chłopców pedale.A z resztą po rodzinie się nie jedzie chyba że jesteś cipą

omatkocozaforum

Post autor: omatkocozaforum » 16.12.2016, 22:43

Bambi pisze:
omatkocozaforum pisze:Chyba do konca usranego zycia bedziecie pierdolic o wrwe itd bo innych tematow nie macie babcie forumowe XD

W********** ze swoim "XD" gimbusie.
ale z Ciebie leszcz gimbie XDDDDD

KKS1

Post autor: KKS1 » 16.12.2016, 22:50

KKS1 pisze:
19RTS10
Nikt sie nie boi bo czego niby waszych zdjec napinaczy czy oświadczen ?
Nienawidzić was za co? Takim ludzią sie współczuje.
Poprostu robicie z siebie parodie i sie wyśmiewamy z tej parodii.
radek13042003 pisze:Tylko kto robi parodie?
To tylko oprawy meczowe,a pol Polski sie spina heh;)
No bez jaj jak nie wiesz kto robi ta parodie to chyba nie żyłeś w świecie kibicowskim od maja i tu nie chodzi o oprawy a o calokształt.

Spejo

Post autor: Spejo » 16.12.2016, 22:52

rightside bądźmy obiektywni, tutaj lepsze zdjęcie, sporo wiecej osob w mlynie niz na tamtej fotce:

[link]

rightside

Post autor: rightside » 16.12.2016, 22:54

Tu nie chodzi o młyn tylko transparent.

radek13042003

Post autor: radek13042003 » 16.12.2016, 23:06

To czemu sie nie sprawdzicie?

zygzak

Post autor: zygzak » 16.12.2016, 23:18

ArkaOrłowo pisze:
dydyrydy pisze:Obrazek
Czy twórca tego wzoru również ogarniał flagę z Hessem? Tradycja zobowiązuje.
Pewnie tak. W końcu Lechii wzorem jest Rudolf Hess.
Kocham Polskę

Rehme

Post autor: Rehme » 17.12.2016, 00:04

ZwykłyKibic pisze:To ostatnia kolejka bardzo ciekawej rundy pod względem kibicowskim.
Po pewnych przetasowaniach na scenie narodziły się nowe układy i układziki.
Pada TKWM,pada zgoda ŁKS-u z Resovią,ta układa się z WSH.
Zawirowania pełną gębom,zobaczymy jeszcze jak się to wszystko potoczy.
Legia coraz lepiej zaczyna działać z Radomiakiem który też zwąchuje się z Olimpią i Zagłębiem S i tak oto BKS Stal zostaje z boku.
CHCIWOŚĆ WRWE
- Odmowa Lechii Gdańsk&Stomil grilla
- Odmowa honorowej walki Śląskowi
- Elana ucieka przed Zawiszą lasami.
- WRWE nie wysiada z autokarów przed Lechia&Śląsk&Stomil
- Odpuszczają reprezentacje w Rumunii.
- Widzew traci 4 flagi na rzecz ŁKS
- FC Widzew Wladcy Wszechswiata traci flagę emigracyjna na rzecz Legii.
Odmówił to Tobie ,ale lekarz pomocy ;) Psychiatra by się przydał kolego. Nie wiesz nie siej farmazonów udając kumatego. Boli was WRWE ? Dziś Wisła z Ruchem dobra zabawa ,Wisła w dobrej liczbie a zadki spina.

Dejavuuu

Post autor: Dejavuuu » 17.12.2016, 00:16

Co tu się odpierdala, panowie chwyćcie się za jaja, sprawdżcie czy macie dwa i przestańcie się zachowywać jak babcie spod bloku, co kolejke to samo wypociny o WRWE, na pudelku jeszcze ich obrabiajcie

Buczek

Post autor: Buczek » 17.12.2016, 00:18

Czy podczas dzisiejszego meczu Ruch z wisla przybił zgode wkoncu?

NMNKNZ

Post autor: NMNKNZ » 17.12.2016, 00:27

Rehme pisze:
ZwykłyKibic pisze:To ostatnia kolejka bardzo ciekawej rundy pod względem kibicowskim.
Legia coraz lepiej zaczyna działać z Radomiakiem który też zwąchuje się z Olimpią i Zagłębiem S i tak oto BKS Stal zostaje z boku.
CHCIWOŚĆ WRWE
Odmówił to Tobie ,ale lekarz pomocy ;) Psychiatra by się przydał kolego. Nie wiesz nie siej farmazonów udając kumatego. Boli was WRWE ? Dziś Wisła z Ruchem dobra zabawa ,Wisła w dobrej liczbie a zadki spina.
Jesli 550 osob to jest dobra liczba to Ci wspolczuje .Pol roku wczesniej potrafili przyjechac w 1000 a teraz mecz na ktorym napewno chcieli sie pokazac jak najlepiej ,ale chyba troszke nie wyszlo .

daleko

Post autor: daleko » 17.12.2016, 00:51

halabardy_pilniczki pisze:Nędzna frekwencja i postawa Ruchu w świetle tego, że po tym sezonie mogą wypaść z najwyższej klasy rozgrywkowej na wiele lat, z bagażem długów.
Wisła jeszcze jakoś potrafiła ogarnąć swoją społeczność w mieście derbowym i po te 9-10 tys. przyciągała na stadion pomimo ciężkich problemów sportowych i kibicowskich, a na Cichej już chyba pogrzeb.
Chorzow: 111,314
Krakow: 759,131
Odsylam do tabeli kto na ktorym miejscu jest.
Problemy sportowe Wisla chyba ma za soba a kibicowskie? nadal ma duze tutaj na k.net. na stadionie wygada to juz lepiej ;)
Frekwencja na Ruchu nie porywa ale wiekszosc ekip moze tylko pomazyc o liczbach wyjazdowych :)

Rehme

Post autor: Rehme » 17.12.2016, 01:11

NMNKNZ pisze:
Rehme pisze:
CHCIWOŚĆ WRWE
Jesli 550 osob to jest dobra liczba to Ci wspolczuje .Pol roku wczesniej potrafili przyjechac w 1000 a teraz mecz na ktorym napewno chcieli sie pokazac jak najlepiej ,ale chyba troszke nie wyszlo .
Mówisz o biletach sprzedanych w Krakowie? Nie ma co się licytować jak dzieci,myślę ,że spokojnie drugie tyle było bez biletów.Byłeś widziałeś ,że oceniasz liczbe?Ja byłem ;) Zresztą nas nie interesuje co kto myśli.Idziemy do przodu i robimy swoje czy tego chcecie czy nie ;)

Snow6

Post autor: Snow6 » 17.12.2016, 01:11

NMNKNZ pisze:Jesli 550 osob to jest dobra liczba to Ci wspolczuje .Pol roku wczesniej potrafili przyjechac w 1000 a teraz mecz na ktorym napewno chcieli sie pokazac jak najlepiej ,ale chyba troszke nie wyszlo .
Błąd i błąd.

Philips4

Post autor: Philips4 » 17.12.2016, 01:20

Rehme pisze:
CHCIWOŚĆ WRWE
Na Wiśle jest pięknie...
Na swoim meczu wyjazdowym jest ich o połowę mniej, niż Ruchu na nie swoim meczu u układowicza.

Brawo panowie, po tym jak się obsraliście i będąc w 2 stówy nie wywiesiliście barw w Płocku, dzisiaj pokazaliście, że na swoje mecze jeździcie gorzej, niż wasz układowicz na wasze. Pierdolone błazny.

Nawet w Chorzowie mają z was bekę sharkowe cwele, nie wspomnę już o reszcie Polski. Ruch sobie wpada w tysiaka na derby, a leszcze na swój bezpieczny i bliski mecz jadą w marne 5 stów. Oczywiście konfliktu nie ma, oczywiście nadal jesteście najbardziej chuligańską ekipą w Polsce...oczywiście Ruch nadal ubiera was jak alfons d**** w stroje, które sobie zażyczy.
P., zakładaj koszulkę Ruchu i pozuj do zdjęcia!

Obrazek

Kerko

Post autor: Kerko » 17.12.2016, 01:32

Jak tam Philips chulyganie :), przecież nie tak to miało wyglądać! Do zimy Wisły już miało nie być, jak to w ogóle możliwe ! Te dwa ostatnie mecze to piękny c*** w twój dziób i reszty internetowych napinaczy, teraz przez pare miesięcy podczas tej przerwy będziesz miał spierdolony humor czy tego chcesz czy nie, Zajebiste derby, dobry wyjazd do Chorzowa, sporo biletów kupione również w kasach w Chorzowie. Fajna atmosfera, klimat i bardzo fajne przyjęcie! A Ty płaaaacz, płaaaacz prześlij mi pojemniki z łzami za te pare miesięcy, oj myśle że to będą litry łez. :)

marrrek

Post autor: marrrek » 17.12.2016, 01:51

Widze ze tu dalej żenada ...

Podejrzany o napinke

FOTO: Ruch - Wisła (16.12.16)

Post autor: Podejrzany o napinke » 17.12.2016, 01:57

waciakko1234

Post autor: waciakko1234 » 17.12.2016, 03:41

[link]

UrzadSkarbowy

Post autor: UrzadSkarbowy » 17.12.2016, 08:28

Dziwne że jeszcze nikt nie wspomniał o akcji w stolicy
Obrazek

radek13042003

Post autor: radek13042003 » 17.12.2016, 08:57

UrzadSkarbowy pisze:Dziwne że jeszcze nikt nie wspomniał o akcji w stolicy
To nas oswiec i napisz o tej akcji

halodrol

Post autor: halodrol » 17.12.2016, 09:09

Co do frekwencji to nie bronię Wisły ani Ruchu, ale np wczoraj było tak skurwysyńsko zimno a jaki jest stadion Ruchu to kto jeździ ten wie (czyli z tego forum prawie nikt) nie dziwię się, że ludziom nie chce się ruszać d*** z domu. Od nas sporo ludzi po prostu zaliczyło wyjazd i ruszyło po przerwie do samochodów.
W ogóle frekwencja w Polsce to dramat i to na każdym stadionie może oprócz Legii i Lechii ostatnio bo akurat dobrze grają, więc nawet nasze krakowskie kłótnie że na cracovię chodzi po 6tys. a Wisła jest lepsza bo chodzi po 11tys. są lekką kpiną bo z milionowej aglomeracji + okolicznych miejscowości powinno lekko chodzić po 20tys. ludzi. O Poznaniu/Wielkopolsce już nawet nie wspominam.

p.s. na pierwszej stronie rzucono temat żeby zrobić nowe forum. Normalni zastanówmy się nad tym bo przecież te wszystkie spierdoliny, które nie chcą się przyznać do swojego klubu tylko co tydzień dostają sraki w oczekiwaniu na nowe komentarze, żeby trolować. Aktualnie na tapecie jest znowu Wisła-Ruch, ale za chwilę jeden pedał z drugim zaczną się wymądrzać że Legia ma chujową bandę bo rzekomo odmawia komuś, że Lech ma nieoficjalną sztamę z chuliganami Legii, że ci odpalają mało rac a tamci słabo jeżdżą podczas gdy nie powinniście mieć ku.rwy prawa dodawać opinii o racach czy wyjazdach jeśli nie napiszecie komu kibicujecie

o edit: już jakiś ku*** kumacz z facebooka, oczywiście nie wiadomo z jakiego klubu coś dosłyszał "o akcji w stolicy" tylko jeszcze nie wie co. j**** to forum.

radek13042003

Post autor: radek13042003 » 17.12.2016, 09:19

Wjazd Legii na wigilie Polonii.
To ta akcja?

19RTS10

krzycho_ASR

Post autor: krzycho_ASR » 17.12.2016, 09:36

Czy w Łodzi i Krakowie ruszyły już zapisy na czapki Ruchu z Wehrmachtem atakującym Polskę?

komornikdluznik

Post autor: komornikdluznik » 17.12.2016, 09:38

Wisła Płock wybiera się do Białegostoku ?

dumaihonor

Post autor: dumaihonor » 17.12.2016, 09:45

krzycho_ASR pisze:Czy w Łodzi i Krakowie ruszyły już zapisy na czapki Ruchu z Wehrmachtem atakującym Polskę?
ale wy jestesci pojebani.

W Olsztynie, Słupsku, Iławie, Wrocławiu i Lublinie itd ruszyły zapisy na czapki Lechii?
[link]

Dla was ważne internetowe szczury przyjebać się do Ruchu. Lata lecą a to tu bez zmian.

Zablokowany