omatkocozaforum pisze:Chyba do konca usranego zycia bedziecie pierdolic o wrwe itd bo innych tematow nie macie babcie forumowe XD
W********** ze swoim "XD" gimbusie.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
omatkocozaforum pisze:Chyba do konca usranego zycia bedziecie pierdolic o wrwe itd bo innych tematow nie macie babcie forumowe XD
A czego ty oczekujesz.zespol ostatnie miejsce gra padake i co ma byc caly stadion? Ci co maja gdzies wyniki to chodza a kibice ktorzy przychodza dla sukcesu to przestali lazic.halabardy_pilniczki pisze:Nędzna frekwencja i postawa Ruchu w świetle tego, że po tym sezonie mogą wypaść z najwyższej klasy rozgrywkowej na wiele lat, z bagażem długów.
Wisła jeszcze jakoś potrafiła ogarnąć swoją społeczność w mieście derbowym i po te 9-10 tys. przyciągała na stadion pomimo ciężkich problemów sportowych i kibicowskich, a na Cichej już chyba pogrzeb.
Gary widz pisze:o matko znalazłeś jakiś filmik i wszędzie go wpierdalasz cymbale XD idz gosciu do spania bo zaraz 22 a jak nie to matka Ci wleci do pokoju i wyłączy kompa spierdolino XDomatkocozaforum pisze: Kolejny narkoman. Najpierw Lechia kopnęła w dupsko sharakanów, potem zrobił to Śląsk. Na dodatek po dzień dzisiejszy na Wiśle można chodzić w barwach Lechii. Sharkany myślały, że Lechia się skurwi jak oni a tu psikus. Zła ta nowa amfetamina, ryje beret.
Więc przygłupie zaćpany Wisła zerwała zgodę z Lechią i pozwala na ich barwy i tolerują oświadczenie lechistów? Debilu ty...Stowarzyszenie kibiców Lechii Gdańsk "Lwy Północy" opublikowało komunikat, w którym informuje o końcu wieloletniej zgody z fanami Wisły Kraków.
"W związku z ruchami grupy decyzyjnej kibiców Wisły Kraków, które są nie do zaakceptowania przez kibiców Lechii Gdańsk, z dniem dzisiejszym zostaje zakończona zgoda z kibicami z Krakowa" - głosi lakoniczne oświadczenie.
Kibice Wisły Kraków poinformowali z kolei, że w ich mieście kibice Lechii będą szanowani bez względu na ostatnie decyzje. Akceptowane pozostają także barwy gdańszczan na stadionie przy ul. Reymonta.
Jak Lechia kopnęła w d*** sharakanów przed Francją zaćpany przygłupie.Philips4 pisze:Gary widz pisze:o matko znalazłeś jakiś filmik i wszędzie go wpierdalasz cymbale XD idz gosciu do spania bo zaraz 22 a jak nie to matka Ci wleci do pokoju i wyłączy kompa spierdolino XDomatkocozaforum pisze: Kolejny narkoman. Najpierw Lechia kopnęła w dupsko sharakanów, potem zrobił to Śląsk. Na dodatek po dzień dzisiejszy na Wiśle można chodzić w barwach Lechii. Sharkany myślały, że Lechia się skurwi jak oni a tu psikus. Zła ta nowa amfetamina, ryje beret.
Lechia ich nie kopnęła,kopnęło się samo WSH po wydarzeniach w Marsylii
Więc przygłupie zaćpany Wisła zerwała zgodę z Lechią i pozwala na ich barwy i tolerują oświadczenie lechistów? Debilu ty...[/quote]Stowarzyszenie kibiców Lechii Gdańsk "Lwy Północy" opublikowało komunikat, w którym informuje o końcu wieloletniej zgody z fanami Wisły Kraków.
"W związku z ruchami grupy decyzyjnej kibiców Wisły Kraków, które są nie do zaakceptowania przez kibiców Lechii Gdańsk, z dniem dzisiejszym zostaje zakończona zgoda z kibicami z Krakowa" - głosi lakoniczne oświadczenie.
Kibice Wisły Kraków poinformowali z kolei, że w ich mieście kibice Lechii będą szanowani bez względu na ostatnie decyzje. Akceptowane pozostają także barwy gdańszczan na stadionie przy ul. Reymonta.
Ja ciebie też nie wyzywam, ja stwierdzam fakty. Jestem z Wisły, należę do wsh i właśnie zakładam ciuchy PF, bo mi tak kazali. Takie życie.Gary widz pisze:
Ja Ciebie nie wyzywam a że ty ćpasz to Twój problem nie mój,z jakiego jesteś klubu czy wstyd przyznać?
To masz ciężki żywot i widać mało wiesz albo z policji jesteś i głupie teorie zakładaszPhilips4 pisze:Ja ciebie też nie wyzywam, ja stwierdzam fakty. Jestem z Wisły, należę do wsh i właśnie zakładam ciuchy PF, bo mi tak kazali. TakieGary widz pisze:
Ja Ciebie nie wyzywam a że ty ćpasz to Twój problem nie mój,z jakiego jesteś klubu czy wstyd przyznać?
życie.
OKradek13042003 pisze:Czytam to forum od paru miesiecy i mam wrazenie ze wiekszosc tego "forum" ma jakas paranoje na punkcie WRWE!
Tak bardzo nienawidzicie Widzewa,Ruchu,Wisly?A moze sie ich boicie?
musicie co kolejka ligowa robic gownoburze na ich temat!
Ludzie piszcie o tym co sie wydarzylo .
19RTS10
nie dawno wrzuciłeś filmik z rekinem by ośmieszyć Wiślaków a teraz mówisz że z WSH jesteś ,albo jesteś debilem albo sam nie wiem kim ,nie bierz narkotyków albo nie bierz kolejnej służby,bo cię męczy.Nadal nie napisałeś za kim jesteś ? boisz się???Philips4 pisze:Ja ciebie też nie wyzywam, ja stwierdzam fakty. Jestem z Wisły, należę do wsh i właśnie zakładam ciuchy PF, bo mi tak kazali. Takie życie.Gary widz pisze:
Nikt sie nie boi bo czego niby waszych zdjec napinaczy czy oświadczen ?radek13042003 pisze:Czytam to forum od paru miesiecy i mam wrazenie ze wiekszosc tego "forum" ma jakas paranoje na punkcie WRWE!
19RTS10
A co mają wiślacy do grupy prosiaków nazywających się rekinami? Debilem jesteś ty, bo nie ogarniasz prześmiewczych wpisów. Nie rozumiem w jaki sposób tańczący misiek nad wodą miałby ośmieszać ekipę prosiaków. Będę brać narkotyki, właśnie wziąłem grubą krechę koki i odpowiadając na twoje pytanie, jestem za...twoją siostrą, czeka nas długa noc. Nara lamusie, bo jesteś za głupi nawet na to, żeby z ciebie szydzić.Gary widz pisze:nie dawno wrzuciłeś filmik z rekinem by ośmieszyć Wiślaków a teraz mówisz że z WSH jesteś ,albo jesteś debilem albo sam nie wiem kim ,nie bierz narkotyków albo nie bierz kolejnej służby,bo cię męczy.Nadal nie napisałeś za kim jesteś ? boisz się???Philips4 pisze:Ja ciebie też nie wyzywam, ja stwierdzam fakty. Jestem z Wisły, należę do wsh i właśnie zakładam ciuchy PF, bo mi tak kazali. Takie życie.Gary widz pisze:
ale z Ciebie leszcz gimbie XDDDDDBambi pisze:omatkocozaforum pisze:Chyba do konca usranego zycia bedziecie pierdolic o wrwe itd bo innych tematow nie macie babcie forumowe XD
W********** ze swoim "XD" gimbusie.
KKS1 pisze:Nikt sie nie boi bo czego niby waszych zdjec napinaczy czy oświadczen ?radek13042003 pisze:Czytam to forum od paru miesiecy i mam wrazenie ze wiekszosc tego "forum" ma jakas paranoje na punkcie WRWE!
19RTS10
Nienawidzić was za co? Takim ludzią sie współczuje.
Poprostu robicie z siebie parodie i sie wyśmiewamy z tej parodii.
No bez jaj jak nie wiesz kto robi ta parodie to chyba nie żyłeś w świecie kibicowskim od maja i tu nie chodzi o oprawy a o calokształt.radek13042003 pisze:Tylko kto robi parodie?
To tylko oprawy meczowe,a pol Polski sie spina heh;)
Pewnie tak. W końcu Lechii wzorem jest Rudolf Hess.ArkaOrłowo pisze:Czy twórca tego wzoru również ogarniał flagę z Hessem? Tradycja zobowiązuje.dydyrydy pisze:
Odmówił to Tobie ,ale lekarz pomocy ;) Psychiatra by się przydał kolego. Nie wiesz nie siej farmazonów udając kumatego. Boli was WRWE ? Dziś Wisła z Ruchem dobra zabawa ,Wisła w dobrej liczbie a zadki spina.ZwykłyKibic pisze:To ostatnia kolejka bardzo ciekawej rundy pod względem kibicowskim.
Po pewnych przetasowaniach na scenie narodziły się nowe układy i układziki.
Pada TKWM,pada zgoda ŁKS-u z Resovią,ta układa się z WSH.
Zawirowania pełną gębom,zobaczymy jeszcze jak się to wszystko potoczy.
Legia coraz lepiej zaczyna działać z Radomiakiem który też zwąchuje się z Olimpią i Zagłębiem S i tak oto BKS Stal zostaje z boku.
CHCIWOŚĆ WRWE
- Odmowa Lechii Gdańsk&Stomil grilla
- Odmowa honorowej walki Śląskowi
- Elana ucieka przed Zawiszą lasami.
- WRWE nie wysiada z autokarów przed Lechia&Śląsk&Stomil
- Odpuszczają reprezentacje w Rumunii.
- Widzew traci 4 flagi na rzecz ŁKS
- FC Widzew Wladcy Wszechswiata traci flagę emigracyjna na rzecz Legii.
Jesli 550 osob to jest dobra liczba to Ci wspolczuje .Pol roku wczesniej potrafili przyjechac w 1000 a teraz mecz na ktorym napewno chcieli sie pokazac jak najlepiej ,ale chyba troszke nie wyszlo .Rehme pisze:Odmówił to Tobie ,ale lekarz pomocy ;) Psychiatra by się przydał kolego. Nie wiesz nie siej farmazonów udając kumatego. Boli was WRWE ? Dziś Wisła z Ruchem dobra zabawa ,Wisła w dobrej liczbie a zadki spina.ZwykłyKibic pisze:To ostatnia kolejka bardzo ciekawej rundy pod względem kibicowskim.
Legia coraz lepiej zaczyna działać z Radomiakiem który też zwąchuje się z Olimpią i Zagłębiem S i tak oto BKS Stal zostaje z boku.
CHCIWOŚĆ WRWE
Chorzow: 111,314halabardy_pilniczki pisze:Nędzna frekwencja i postawa Ruchu w świetle tego, że po tym sezonie mogą wypaść z najwyższej klasy rozgrywkowej na wiele lat, z bagażem długów.
Wisła jeszcze jakoś potrafiła ogarnąć swoją społeczność w mieście derbowym i po te 9-10 tys. przyciągała na stadion pomimo ciężkich problemów sportowych i kibicowskich, a na Cichej już chyba pogrzeb.
Mówisz o biletach sprzedanych w Krakowie? Nie ma co się licytować jak dzieci,myślę ,że spokojnie drugie tyle było bez biletów.Byłeś widziałeś ,że oceniasz liczbe?Ja byłem ;) Zresztą nas nie interesuje co kto myśli.Idziemy do przodu i robimy swoje czy tego chcecie czy nie ;)NMNKNZ pisze:Jesli 550 osob to jest dobra liczba to Ci wspolczuje .Pol roku wczesniej potrafili przyjechac w 1000 a teraz mecz na ktorym napewno chcieli sie pokazac jak najlepiej ,ale chyba troszke nie wyszlo .Rehme pisze:Odmówił to Tobie ,ale lekarz pomocy ;) Psychiatra by się przydał kolego. Nie wiesz nie siej farmazonów udając kumatego. Boli was WRWE ? Dziś Wisła z Ruchem dobra zabawa ,Wisła w dobrej liczbie a zadki spina.ZwykłyKibic pisze:To ostatnia kolejka bardzo ciekawej rundy pod względem kibicowskim.
CHCIWOŚĆ WRWE
Błąd i błąd.NMNKNZ pisze:Jesli 550 osob to jest dobra liczba to Ci wspolczuje .Pol roku wczesniej potrafili przyjechac w 1000 a teraz mecz na ktorym napewno chcieli sie pokazac jak najlepiej ,ale chyba troszke nie wyszlo .
Na Wiśle jest pięknie...Rehme pisze:Odmówił to Tobie ,ale lekarz pomocy ;) Psychiatra by się przydał kolego. Nie wiesz nie siej farmazonów udając kumatego. Boli was WRWE ? Dziś Wisła z Ruchem dobra zabawa ,Wisła w dobrej liczbie a zadki spina.ZwykłyKibic pisze:To ostatnia kolejka bardzo ciekawej rundy pod względem kibicowskim.
CHCIWOŚĆ WRWE
To nas oswiec i napisz o tej akcjiUrzadSkarbowy pisze:Dziwne że jeszcze nikt nie wspomniał o akcji w stolicy
ale wy jestesci pojebani.krzycho_ASR pisze:Czy w Łodzi i Krakowie ruszyły już zapisy na czapki Ruchu z Wehrmachtem atakującym Polskę?
Użytkownicy przeglądający to forum: 1964RUDA SLASKA, ahaaa, buzzks, EMIGRANT_UK, Marceli, Piknik1991, pongo2, sok23, StanisławAnioł, Tygryskrk, ultravandals, UrzadSkarbowy, Yolokadia i 130 gości