Komentarze 10-11 sierpnia + 14sierpnia Wisła - Górnik
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Jarek pisze:Lech Rypin - Sparta Brodnica
Dzisiaj od rana w Brodnicy na stadionie odbywa sie turniej kibicow w ktorym bierze udzial Legia Chełmża, Rodło Kwidzyn i oczywiscie my. Po turnieju czas jechac na mecz. Jest 1 napchany autokar i okolo 10 fur. Do Rypina docieramy bez przeszkod jakies pol godziny przed meczem i ku naszemu zdziwieniu cala policja stoi sobie na parkingu a ochrona nie wie co sie dzieje i wpuszcza wszystkich za darmo nie sprawdzajac nawet torb i plecakowNa sektorze jest nas okolo 110-120 osob ze zgodami. Wywieszamy 3 falgi Sparty i jedna Legii Chełmży. Na poczatku meczu prezentujemy zolto czarna kartoniade. W drugiej polowie wyciagamy okolicznosciowa sektorowke z folii ktora podswietlamy stroboskopami i odpalamy troche rac. Pozniej jeszcze odpalamy bengale, swiece dymne i znowu troche rac. Zrobil sie maly pozar na sektorze i straz pozarna musiala interweniowac
![]()
Co do miejscowych to bardzo sie zawiedlismy. Kiedys potrafili stworzyc chociaz maly mlynek i odpalic troche piro. Dzisiaj nie zaprezentowali nic... oprocz napinki ktora jednak szybko wybilismy im z glowy![]()
Pozniej wrzuce foty w odpowiednim dziale.
Na koniec wielkie dzieki dla chlopakow z Chełmży i z Kwidzyna za zajebisty melanz na turnieju i wspomganie nas w Rypinie. Do nastepnego
fajny opis, szkoda tylko ze nie napisaliscie jak szybko biegliscie po powrocie z meczu.
Juz jest czwartek niech ktos zaloży tematy do IV kolejki. A zeby mnie nie zbanowali to napisze ze jezeli Gornik pojechał w 331 osob na tak bardzo bliski wyjazd to jest to slaby wynik. Wiem o tych waszych zawirowaniach i wiem ze to wtorek ale Ruch tez miał środe w PP i jakoś pojechał w 900 osob na Wisłe ( w tamtej rundzie).
Takie sprostowanie:Fighting Dragon Tokyo pisze:Dla mnie to chwilowa mobilizacja Nafciarzy. Raz pojechali specjalem do Łodzi w 300 i też były u nich ogromne zapowiedźi. Teraz zespół przegra jakiś mecz i w Płocku kibice wrócą do swojej "rzeczywistosci"R/F pisze:Nie ryzykowałbym stwierdzenia, że ekipa sie rozwija po jednym meczu![]()
"jedna jaskółka wiosny nie czyni", czy coś takiego.
PS: Nawet nie wiecie, jak chciałbym się mylić
-2 razy pojechali do Łodzi specjalem w ponad 300 osób
-przegraliśmy już mecz w drugiej lidze i to 0:4 z Polonią.
Więcej pisać nie będę bo każdy i tak będzie miał swoje zdanie. Czas pokaże kto miał racje.
-
Fighting Dragon Tokyo
Ja to powiem inaczej. W Płocku jest nastawienie, że w tym sezonie będzie szybki powrót do ekstraklasy, więc zobaczymy gdyby piłkarzom przestały wychodzić wyniki. Petrochemia na razie ładnie się zaprezentowała z Lechią praz w Lublinie, więc się nie gryzę i życzę tak cały czas a napisałem ten post wcześniej, ponieważ kibice z Płocka już przyzwyczaili nas daremną frekwencję u siebie jak i na wyjazdach, chociaż zdarzały się chwilowe "epizody" wyjazdowe.UWP pisze:Takie sprostowanie:Fighting Dragon Tokyo pisze:Dla mnie to chwilowa mobilizacja Nafciarzy. Raz pojechali specjalem do Łodzi w 300 i też były u nich ogromne zapowiedźi. Teraz zespół przegra jakiś mecz i w Płocku kibice wrócą do swojej "rzeczywistosci"R/F pisze:Nie ryzykowałbym stwierdzenia, że ekipa sie rozwija po jednym meczu![]()
"jedna jaskółka wiosny nie czyni", czy coś takiego.
PS: Nawet nie wiecie, jak chciałbym się mylić
-2 razy pojechali do Łodzi specjalem w ponad 300 osób
-przegraliśmy już mecz w drugiej lidze i to 0:4 z Polonią.
Więcej pisać nie będę bo każdy i tak będzie miał swoje zdanie. Czas pokaże kto miał racje.
-
kalashnikov
Szkoda że nie przyjechaliście do Torunia, gdzie swój mecz rozgrywało Rodło. Chyba ciekawszy wyjazd, skoro już się zebraliście taką liczbą w 3 ekipy...Jarek pisze:Lech Rypin - Sparta Brodnica
Dzisiaj od rana w Brodnicy na stadionie odbywa sie turniej kibicow w ktorym bierze udzial Legia Chełmża, Rodło Kwidzyn i oczywiscie my. Po turnieju czas jechac na mecz. Jest 1 napchany autokar i okolo 10 fur. Do Rypina docieramy bez przeszkod
-
Olsztynianin
- ostatnie ostrzeżenie
ze wzgledu na protest, kibice Stomilu tak jak i u siebie nie prowadza dopingu [np. jak w meczu ze Switem] tak i nie organizuja wyjazdow. Choc do konca pewny nie jestem czy ktos pojechal do Glowna. Ale ogolnie wyjazd nie byl organizowany.1925 pisze:Był STOMIL w Głownie ??
JEDNA NAZWA - JEDEN KLUB - STOMIL OLSZTYN - AZ PO GROB