Patycka skończyła w drogówce i co w związku z tym ?eNHa1950 pisze:...to ze zakonczyla kariere w Poznaniu nie przeszkodzilo:) jej pracowac na etacie w CBS (jak wiekszosci kolezanek i kolegow z tego "milicyjnego tworu" )mds pisze:Marta Starowicz zakończyła karierę w Olimpii Poznań w 1996 lub 1997.CBŚ powstało w 2000 roku.
polecam artykul/wywiad z cyklu "Szukamy Ciagu Dalszego" autor Tomasz Gasinski "Angora" okolice lipiec/sierpien 2016
z zasady nie "rozsylam" niepotwierdzonych informacji...
poprostu: Historii Nie Wymarzesz !!! ...nawet najbardziej patriotyczna oprawa :)
dlatego tez razi mnie zestawienie Orla Bialego razem z gwiazda biala...
moze (!??)
...MOZE (!!!)
...bez odbioru

Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
Witam, proszę o odpowiedź bez zbędnej napinki ( o ile się da). Hutnik faktycznie był/jest na Śródmieściu? Pytanie nr 2 - Proszę podać najbardziej egzotyczne miejsce w Krakowie z którego latano na Hutnik. Dzięki
-
Śródmieście (rozumiane jako Stare Miasto) to nie duży rejon, ale jest tam kilka/kilkanaście osób z Hutnika.Nawet jedna na tym forum :) Oczywiście nie znaczą za wiele na rejonie, ot czasem jakiś napis czy vlepka.Co do egzotyki, to pewnie Ruczaj gdzie pewnego czasu przeprowadziła się jedna osoba od nas słynąca z grubych baletów i wciągnęła kilka osób do jazdy na Hutnika.Egon1983 pisze:Witam, proszę o odpowiedź bez zbędnej napinki ( o ile się da). Hutnik faktycznie był/jest na Śródmieściu? Pytanie nr 2 - Proszę podać najbardziej egzotyczne miejsce w Krakowie z którego latano na Hutnik. Dzięki
Hutnik Nowa Huta
-
1. tak
2. ruczaj, piaski wielkie, kurdwanów, podgórze
wszystko to są/były "ekipy" 1-5 osobowe, więc nie dorabiałbym do tego większej ideologii.
podobno w czasach 1 ligi dwucyfrowa grupa smigała z podgórza, ale szczegolow nie znam
poza tym sporo osób z Hutnika wyprowadziło się z NH do innych dzielnic lub na obrzeża Krakowa i nadal śmigają na mecze - ale tez bez specjalnej bandery
2. ruczaj, piaski wielkie, kurdwanów, podgórze
wszystko to są/były "ekipy" 1-5 osobowe, więc nie dorabiałbym do tego większej ideologii.
podobno w czasach 1 ligi dwucyfrowa grupa smigała z podgórza, ale szczegolow nie znam
poza tym sporo osób z Hutnika wyprowadziło się z NH do innych dzielnic lub na obrzeża Krakowa i nadal śmigają na mecze - ale tez bez specjalnej bandery
-
jaki Hutnik na ,śródmieściu, ludzie?jakieś osoby mogą sobie mieszkać po całym Krakowie, to naturalne ale już nie pierdolcie o jakiś ekipach, są to najwyżej osoby/jednostki kibicowsko pokitrane.analogicznie można powiedzieć że więcej jest Legii, Górnika, GKSu itd, itd chodzi o osoby które tu studiują, można śmiało ich do nich porównać w kwestii ,czy ktoś jest,
śródmieście to ogólnie kibicowska ,pyta, masa przewijających się studentów jak jest tam kilka/naście osób z Hutnika to do powiedzenia raczej nic mieć nie chcą bo nie chcą mieć kłopotów, ale jak dla mnie to jakiś farmazon.
Jak Wisła i Cracovia grały po 2 lidze a Hutnik grał w pucharach to tego Hutnika po mieście było więcej, ale się w żadnym stopniu nie udzielali, szaliczek pod kurtkę i na meczyk.
śródmieście to ogólnie kibicowska ,pyta, masa przewijających się studentów jak jest tam kilka/naście osób z Hutnika to do powiedzenia raczej nic mieć nie chcą bo nie chcą mieć kłopotów, ale jak dla mnie to jakiś farmazon.
Jak Wisła i Cracovia grały po 2 lidze a Hutnik grał w pucharach to tego Hutnika po mieście było więcej, ale się w żadnym stopniu nie udzielali, szaliczek pod kurtkę i na meczyk.
-
ojej pisze:jaki Hutnik na ,śródmieściu, ludzie?jakieś osoby mogą sobie mieszkać po całym Krakowie, to naturalne ale już nie pierdolcie o jakiś ekipach, są to najwyżej osoby/jednostki kibicowsko pokitrane.analogicznie można powiedzieć że więcej jest Legii, Górnika, GKSu itd, itd chodzi o osoby które tu studiują, można śmiało ich do nich porównać w kwestii ,czy ktoś jest,
czytanie ze zrozumieniem się kłania
-
Jak obecnie sytuacja na takich osiedlach jak Kurdwanów i Bieżanów? Niedawno jeszcze przed problemami wewnętrznymi po rozpadzie TKWM dochodziły słuchy że Wiślacki Qrdwanów miał się coraz lepiej a nawet zdecydowanie przejmował inicjatywę na osiedlu, teraz trochę to ucichło. Dodam że zadaje pytanie z perspektywy kibica Wisły, ale z odległej miejscowości od Krk.
P.S. Do wszystkich Wiślaków do zobaczenia na dzisiejszym mam nadzieje zwycięskim meczu.
P.S. Do wszystkich Wiślaków do zobaczenia na dzisiejszym mam nadzieje zwycięskim meczu.
-
Kurdwanów dalej 50 na 50 (na c*** siac napinke ?) mozna jedynie zaznaczyc ze młodzi z Cracovii troszke aktywniejsi niz kiedys.
co do Hutnika na Sródmiesciu to chyba nawet nie ma co komentowac... Cracovia Tylko i troche wisły której nie widac ...
co do Hutnika na Sródmiesciu to chyba nawet nie ma co komentowac... Cracovia Tylko i troche wisły której nie widac ...

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
Jak jest teraz z Olsza2? Ostatnio przechodziłem przez osiedle i zauwazyłem grafy Lechii i Śląska. Część Olszy odpuściła na Wiśle?
-
jakie czytanie ze zrozumieniem?koleś się pyta czy na śródmieściu jest Hutnik a wy się brandzlujecie jakimiś cyckami których nikt na oczy nie widział.Jakby poszło pytanie o Wisłę na Kozłówku czy Cracovię na Prądniku to by poszedł jasny przekaz, Wy nie jesteście żadnym wyjątkiem.
-
"sródmieście (rozumiane jako Stare Miasto) to nie duży rejon, ale jest tam kilka/kilkanaście osób z Hutnika.Nawet jedna na tym forum :) Oczywiście nie znaczą za wiele na rejonie, ot czasem jakiś napis czy vlepka"ojej pisze:jakie czytanie ze zrozumieniem?koleś się pyta czy na śródmieściu jest Hutnik a wy się brandzlujecie jakimiś cyckami których nikt na oczy nie widział.Jakby poszło pytanie o Wisłę na Kozłówku czy Cracovię na Prądniku to by poszedł jasny przekaz, Wy nie jesteście żadnym wyjątkiem.
Przeczytaj parę razy może do Ciebie dotrze co jest napisane.
-
Czy Hutnik dalej ma jakieś fc? Słyszałem o Igołomii/ Pobiedniku, ale nie wiem czy to dalej aktualne.
-
a ty baranie przeczytaj jakie koleś zadaje pytanie (pewnie niezwiązany z tym miastem) czy jest Hutnik na śródmieściu?c*** kogo obchodzi czy ktoś z was mieszka na śródmieściu, czy innych terenach, i skrobie marchewkę, co wy ku*** jesteście kosmitami z filmu dysttryk9?
-
Czy aby na pewno WSZYSTKIE powroty Wisły były wieczorem bezproblemowe? :))
Na fejsiku jeszcze nie ma sprawozdań, co?
Na fejsiku jeszcze nie ma sprawozdań, co?
-
To napisz kumaczu gdzie i ile osób pogoniłeś.wy barwy łatwo po meczu oddajecie.
-
Czy Wisla wywiesza jeszcze flage 'wojownicy krakowskiej ulicy'? Pytam z ciekawosci, bo nie moge skojarzyc kiedy ostatnio ja widzialem.
-
Flaga złożona w grobie.
-
ohoho wieczorem i po nocy parę niespodzianek na niekorzyść tsw wczoraj. bolesnych nie na murach
-
zajmij się swoim patriotycznym klubikiem , najbardziej ze wszystkich w Polsce a potwierdza to kumanie się z banderowcami z dynama kijów , nic tylko wieszać flagę swojego klubu obok szmaty czerwono czarnejeNHa1950 pisze::) Szanowny "Simbo" napisales powyzej ze Mobilizacja/Petarda jest na Tauron Arene na mecz koszykarek...
Oki Szanuje to...
...ale napisz mi czy czytales moze w okolicach wakacji duzy wywiad z Wasza Najwieksza "biala" gwiazda ;) wsrod koszykarek - Pania STAROWICZ w popularnym ogolnopolskim tygodniku i jak zapatrujesz sie na to co powiedziala/napisala...:
Sama po zakonczeniu kariery w Can-Pack zaczela pracowac w CBŚ jak wiekszosc kolezanek ( poniewaz to mialy zapisane w "kontraktach"...)
Czyli tego wymagal ich macierzysty klub...
wg. mojej skromnej osoby rowna sie to tak...:
macierzysty/milicyjny czyli HISORII NIE WYMAZESZ... (!!!)
pozDrawiaM i wezcie gwizdki (milicyjne) lizaki (takze milicyjne) i moze "szuszarki" na ta Mega Mobilizacje na Tauron...
bez odzewu ;)
-
a jak skomentujesz misiu fakt- zapierdalania przez czołowych Wislakow w barwach Widzewa, który to wywieszał flage ''imperialke'' CSKA. Pomijam juz fakt samego układu TSW z Widzewem, i kontatków RTSu z czerwonymi moskalami z Moskwy , ale Imperialke powiesili, lansowali się nią , jebneli se fote i jest cacy... odniesiesz sie do tego, czy nie miałes wiedzy ?
kolejny z rozdwojeniem jaźni ? czy po prostu idiota?
Zdobywcy wielu głów.
-
z tego co wiem CSKA jest to ekipa prawicowa która nie utożsamia się z komunizmem , poza tym nic nas z nimi nie łączy , dynamo kijów utożsami się z banderą poprzez wieszanie czerwono czarnych szmat i flag z jego podobizną , więc jest różnica , hutnika nazywa nas milicjantami a dynamo to klub policyjny więc kto ma rozdwojenie jaźni ??MaorMelix pisze:a jak skomentujesz misiu fakt- zapierdalania przez czołowych Wislakow w barwach Widzewa, który to wywieszał flage ''imperialke'' CSKA. Pomijam juz fakt samego układu TSW z Widzewem, i kontatków RTSu z czerwonymi moskalami z Moskwy , ale Imperialke powiesili, lansowali się nią , jebneli se fote i jest cacy... odniesiesz sie do tego, czy nie miałes wiedzy ?
-
Ucichło jak rzeczywistość zweryfikowała internetową propagandę. Chwile temu było większe starcie na korzyść Cracovii.Tom19ek2 pisze: dochodziły słuchy że Wiślacki Qrdwanów miał się coraz lepiej a nawet zdecydowanie przejmował inicjatywę na osiedlu, teraz trochę to ucichło.
-
A minutę temu na korzyść Wisły.
-
Swieta Racja - PrzyznajeJżSkrkTSW pisze:zajmij się swoim patriotycznym klubikiem , najbardziej ze wszystkich w Polsce a potwierdza to kumanie się z banderowcami z dynama kijów , nic tylko wieszać flagę swojego klubu obok szmaty czerwono czarnejeNHa1950 pisze::) Szanowny "Simbo" napisales powyzej ze Mobilizacja/Petarda jest na Tauron Arene na mecz koszykarek...
Oki Szanuje to...
...ale napisz mi czy czytales moze w okolicach wakacji duzy wywiad z Wasza Najwieksza "biala" gwiazda ;) wsrod koszykarek - Pania STAROWICZ w popularnym ogolnopolskim tygodniku i jak zapatrujesz sie na to co powiedziala/napisala...:
Sama po zakonczeniu kariery w Can-Pack zaczela pracowac w CBŚ jak wiekszosc kolezanek ( poniewaz to mialy zapisane w "kontraktach"...)
pozDrawiaM i wezcie gwizdki (milicyjne) lizaki (takze milicyjne) i moze "szuszarki" na ta Mega Mobilizacje na Tauron...
bez odzewu ;)
lecz...:
po pierwsze nie "misiuj" mi tu ;) jestem juz +40 ojcem wspanialego siedmiolatka
po drugie ODKAD TA BANDEROWSKA szmatka pojawila sie na Suchych Stawach i odkad na forum Hutnika "gwiazda" jest kibic "dynama kijowskiego" ZAPRZESTALEM jakiejkolwiek aktywnosci w rejonach Ptaszyckiego i wiem/widze/rozmawiam ze wiekszosc tzw "starszych" postapila dokladnie tak samo...
...i "boli" to ze przez "dosyc dziwne !!!" znajomosci dzisiejszych malolatow (moze nie mieli historii w szkole-lub sa po dzisiejszych gimnazjach) nie bede prowadzal Syna na Suche Stawy przez najblizszy :/ czas...
ps: ...moze przeczytaja to Ci wszyscy "huteusze" mariusze itp. i pomysla... :)
-
MaorMelix pisze:.

Jeśli ktoś tu ma rozdwojenie jaźni, jest idiotą, a najprędzej jedno i drugie - to jesteś pierwszym kandydatem.
-
Mnie też właśnie bolą te kontakty z Dynamem, jest wiele innych klubów, które nie propagują bANDERY.
-
Możesz coś więcej napisać na ten temat?senatorKozioł pisze:ohoho wieczorem i po nocy parę niespodzianek na niekorzyść tsw wczoraj. bolesnych nie na murach
-
to nie ja misiowałem lecz twój kolega po szalu , ale dzięki za merytoryczna odpowiedź , czyli starsi kibice Hutnika nie popierają tej hańbiącej zgody/układu czy jak to tam nazwać i to rozumiem , powinniście na Suchych Stawach przed jakimś meczem zbiorowo oglądnąć Wołyń może to otworzyło by im oczy ........eNHa1950 pisze:Swieta Racja - PrzyznajeJżSkrkTSW pisze:zajmij się swoim patriotycznym klubikiem , najbardziej ze wszystkich w Polsce a potwierdza to kumanie się z banderowcami z dynama kijów , nic tylko wieszać flagę swojego klubu obok szmaty czerwono czarnejeNHa1950 pisze::) Szanowny "Simbo" napisales powyzej ze Mobilizacja/Petarda jest na Tauron Arene na mecz koszykarek...
Oki Szanuje to...
bez odzewu ;)
lecz...:
po pierwsze nie "misiuj" mi tu ;) jestem juz +40 ojcem wspanialego siedmiolatka
po drugie ODKAD TA BANDEROWSKA szmatka pojawila sie na Suchych Stawach i odkad na forum Hutnika "gwiazda" jest kibic "dynama kijowskiego" ZAPRZESTALEM jakiejkolwiek aktywnosci w rejonach Ptaszyckiego i wiem/widze/rozmawiam ze wiekszosc tzw "starszych" postapila dokladnie tak samo...
...i "boli" to ze przez "dosyc dziwne !!!" znajomosci dzisiejszych malolatow (moze nie mieli historii w szkole-lub sa po dzisiejszych gimnazjach) nie bede prowadzal Syna na Suche Stawy przez najblizszy :/ czas...
ps: ...moze przeczytaja to Ci wszyscy "huteusze" mariusze itp. i pomysla... :)
-
senetorKozioł to zwykła to zwykła prowokatorka i farmazoniara więc nie ma sensu brać na poważnie jego tekstów to taki drugi valo albo on sam pod innym nickiemDejavuuu pisze:Możesz coś więcej napisać na ten temat?senatorKozioł pisze:ohoho wieczorem i po nocy parę niespodzianek na niekorzyść tsw wczoraj. bolesnych nie na murach
-
Koledzy ci nie powiedzieli ale 2 nieprzypadkowe auta jebniete przez JG.JżSkrkTSW pisze:senetorKozioł to zwykła to zwykła prowokatorka i farmazoniara więc nie ma sensu brać na poważnie jego tekstów to taki drugi valo albo on sam pod innym nickiemDejavuuu pisze:Możesz coś więcej napisać na ten temat?senatorKozioł pisze:ohoho wieczorem i po nocy parę niespodzianek na niekorzyść tsw wczoraj. bolesnych nie na murach
Dejavuuu pisał w liczbie mnogiej ale nie mam info o innych akcjach.
Ostatnie dwa dni to raczej nie na korzyść Wisły. Na mieście ciekawie ostatnio.snoopd pisze:A minutę temu na korzyść Wisły.
No chyba, ze o czymś nie wiem. Pochwał się co wiesz bo na ta chwile wyglada mi to na farmazoni.
Poza tym jak pisałeś posta to byliśmy we Wrocławiu Wiec nie bardzo wiem co miało by być na wasza korzysc
-
farmazon za farmazonem - jedyny raz kiedy flagi Dynama były na Suchych Stawach to na meczu w 2014 "Welcome to Nowa Huta" i nie było tam żadnej czerwono-czarnej, nie mowie juz o byciu rzekomą gwiazdą przez typa który nie umieścił żadnego wpisu przez wiele miesięcy, czy o rzekomym znikaniu starszych.eNHa1950 pisze: po drugie ODKAD TA BANDEROWSKA szmatka pojawila sie na Suchych Stawach i odkad na forum Hutnika "gwiazda" jest kibic "dynama kijowskiego" ZAPRZESTALEM jakiejkolwiek aktywnosci w rejonach Ptaszyckiego i wiem/widze/rozmawiam ze wiekszosc tzw "starszych" postapila dokladnie tak samo...
typowa prowokacja - konto zalozone kilka dni temu i placze na ogolnopolskim forum. Jak masz jakis problem to radze ci pogadac z osobami ktorych ksywki wymieniasz co sądzą o danej sytuacji, zanim zaczniesz pierdolić wszem i wobec.

-
U ktorego kibica zostala zlozona?(jesli to nie tajemnica)pawulon-82 pisze:Flaga złożona w grobie.
-
WKU została złożona w pamięci Ś.P. KrótkiemuMR1 pisze:U ktorego kibica zostala zlozona?(jesli to nie tajemnica)pawulon-82 pisze:Flaga złożona w grobie.
-
To może ja zacznę nowy wątek... Jakie według was są osiedla/tereny Wisły/Cracovii/Hutnika na których dało się kiedyś odczuć aktywność (np przebywając na osiedlu) a obecnie są pustyniami lub zmieniły wiarę?
-
Przez tyle stron tematu wszystko się przewinęło. Lata 90-te to przerzucenie połowy Huty ns Cracovie, temat Olszy pojawił się przed chwilą. Warto oddać szacunek osiedlom, które oparły się frajerskiemu przerzuceniu-Azory, Widok,Bieżanów, na który nacisk był zawsze duży, Wiślackie do dziś osiedla na Hucie. Wydaje mi się, że Os. Podwawelskie kiedyś ostro działało za Pasami-teraz pustynia.Wiele osiedli dzisiaj straciło swoją dawną formę, nie ma tego ciśnienia co kiedyś
-
z Podwawelskiego ostatnio we Wrocławiu 34 Osoby... Wiec napewno nie pustynia :)

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
Adik-dzięki za uświadomienie. ponad 30 osoby to sporo....nawet na tym forum ktoś już ogłosił Podwawelskie pustynią ale pewnie coś tam ruszyło. Może być ciekawie na rejonie. Borek i Łagiewniki za Wisłą, Ruczaj 1, 2 za Wisłą ale Ruczaj trochę dołuje. Podwawelskie z silną ekipą mogłoby namieszać.
-
Z tym osiedlem to ciężki temat. Kiedyś najlepsze osiedle Cracovii, potem cisza, teraz znów coś się dzieje.Quorth pisze:Adik-dzięki za uświadomienie. ponad 30 osoby to sporo....nawet na tym forum ktoś już ogłosił Podwawelskie pustynią ale pewnie coś tam ruszyło. Może być ciekawie na rejonie. Borek i Łagiewniki za Wisłą, Ruczaj 1, 2 za Wisłą ale Ruczaj trochę dołuje. Podwawelskie z silną ekipą mogłoby namieszać.
Osiedle ogromne, potencjał też.
-
Przeciez tam byl jakis konkurs wyjazdowy i pod dane osiedle mogly podpinac sie inne osoby. 34 osoby z podwawelskiego? Brzmi co najmniej smiesznie. Bedac tam nigdy nie widzialem nikogo w barwach, jedynie jakis dzieciakow po 15 lat
-
Był nawet filmik jak biegał z maczeta po restauracji,taki w dłuższych włosach wtedy.Siedział w więzieniu ,gdy próbował odzyskać pieniadze dla jakiegos wiślackiego piłkarza.