Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Radicaal

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Radicaal » 18.10.2016, 19:36

Wschód_Czerwone pisze:Ręce opadają ? Słuchaj każdy kto chodzi na mecze to wie ze jak są sprzedane wszystkie bilety to stadion nie teatr wiec będzie widać lukę wolnych miejsc bo niektórzy stoją gdzieś indziej logiczne to jest tylko jak były u nas na starym stadionie komplety i wolne miejsca to sami zaczeliscie ze gdzie ten komplet itp itd jak zegar był zajebany w środku cały a boki puste i tak samo na C gdzie na dole nikt nie siedział tylko wszyscy na górze tak samo jak jest na Smsie wiec miej trochę pokory kolego bo jak niektórzy wypisują ze kompletu nie było a był u was wiec tak samo jest u nas z wolnymi miejscami Pozdrawiam .

Słuchaj,nikt nie przypierdalał się kiedy Wasz stadion był nawet w 3/4 wypełniony.Daj spokój,bez przesady.Do sedna.
Chodzi o czas,kiedy Cacek był,już bez sarkazmu,właścicielem Widzewa.A raczej ostatnie 2/3 lata.Kiedy z różnych względów,
problemów jakie mięliście,zaczęło Was przychodzić co raz mniej na stadion.Z miesiąca na miesiąc,z rundy na rundę liczby malały,aż ostatnia runda to była taka masakra,że na ŁKS w życiu tak mało ludzi nie chodziło.I wtedy była bezczelnie zawyżana frekwencja.
Dlaczego bezczelnie?Na stadionie 3500,na "głównej" w internecie 6500.W ostatniej rundzie za Cacka,max 800,na głównej 2500...
O ten okres chodzi.Tyczy się to również wyjazdów.Ale zanim dojdę do meritum,potwierdzę że: nie mamy jako ŁKS do Was jeśli chodzi o liczby wyjazdowe podjazdu.Mięliśmy nie złe zrywy,ale to nie był nasz standard.Wy natomiast dzięki Waszym nie zliczonym FC,zaliczaliście dobre liczby.No i teraz,na wyjazdach nie raz nie małych też Wam się zdarzało zawyżać Wasze liczby.
Ewidentnie macie z tym problem.I chyba zdajecie sobie sprawę,że nie tylKo ŁKS o tym mówi.

iparts.pl
serce miasta

Post autor: serce miasta » 18.10.2016, 20:01

Nie przypominasz sobie żeby na Łks chodziło tak dramatycznie mało ludzi jak na Widzew za czasów końca działalnosci cacka?Słabą masz pamięć,przypomne Ci chodzilo rownie mało jak nie mniej ludzi jak graliście w pierwszej lidze w sezonie w którym nie dograliście do końca i ogłosiliscie upadłaość.Problem z naszymi liczbami wyjazdowymi macie Wy nie my bo to Wy wiecznie podwazacie,kropkujecie i c*** wie co jeszcze.
ps.wg.byłes na derbach?

Radicaal

Post autor: Radicaal » 18.10.2016, 20:07

serce miasta pisze:
Radicaal pisze:Czytając to forum już długo,jak i teraz po zakończonych właśnie 63 derbach,można stwierdzić jedno.
Wy widzewiacy już tak bardzo gubicie się w zeznaniach,zmieniając zdanie na ten sam temat,kłamiąc,przeinaczając-że każdy,nie kumaty ale normalny kibol w Polsce widzi Wasze odbijanie się od ściany do ściany.
Doszło do tego,że czytamy iż uwaga "Widzew zaprezentował się godnie" i "osiągnął wyznaczone cele" ! ! ! No ludzie czy tylko ja to widze??? Co i komu Wy widzewiacy próbujecie tutaj udowodnić??? Kim Wy jesteście?
Dalej dowiadujemy się,że Widzew od dawna (jak i pół Polski-gdzie,kiedy?) śpiewa "W naszym mieście Łodzi"- hymn kibiców ŁKSu ! ! !
I wszystko z tym jest w porządku ! ! ! Ktoś kseruje coś ewidentnie z lokalnego rywala,słowo w słowo? No problem....
Zapowiadali że będzie 6 tysięcy,po czym stwierdzają że to był żart,ale to na ŁKS było parę wolnych miejsc ! ! ! ! ! ! !
Widać,że żaden z nich nigdy na meczu nie był i nie rozumie że ludzie/kibole stoją razem a nie koniecznie na każdym krzesełku.
Ale może tak podstawowej wiedzy nie mają.A może to tylko chęć przypierdolenia się do ŁKSu,bo im raczej nie wyszło.
Oj przepraszam,wyszło,zaprezentowali się "GODNIE".Aha i zrealizowali "cele".
R Y N C E O P A D A J Ą ! ! ! !
Specyficzne to środowisko kibiców o jakże wielkiego Widzewa.
co przeinaczamy i kłamiemy?
Uważasz że Widzew nie zaprezentował sie godnie?Mimo iż wiadomym było że na mecz nie wejdziemy zebraliśmy sie w centrum miasta oraz na osiedlach pożegnaliśmy piłkarzy,coś sie działo.Co mieliśmy zrobic żebyś przyznał że było ok.Kto jak kto ale wy w tym temacie zabierać glosu nie powinniście bo jak byliście w takiej samej sytuacji czyli wiedzieliście ze nie wejdziecie na mecz nie zrobiliście dosłownie nic.Kto zapowiadał że będzie 6 tyś ludzi gdzie?W najlepszych kibicowsko czasach w Łodzi gdzie mieliśmy bilety na derby zebrało sie nas 6000 ludzi komu ty chcesz wmówić takie kocopoły?Derby Łodzi zebraliście sie gdzieś na osiedlach,pomijając wasza najlepszą ośke Stare Polesie gdzie było was 50...?Pisałem Ci juz jesteś niewiarygodny,zostałes tu przyłapany na tym żeś sie mundrzył a na meczu nie byłeś i twoje stwierdzenie że nikt z nas nie chodzi na mecze budzi uśmiech politowania.
1.Kim Ty jesteś,żeby pisać do mnie,że jestem niewiarygodny?Kim jesteś?
2."Na czym" i przez kogo zostałem tu "złapany",przepraszam.Kim Ty jesteś żeby pisać takie rzeczy,wydawać osądy?
Zastanów się co piszesz,bo jesteś zwykłym internetowym Gamoniem i już żeś nie wytrzymał i musiałeś z osobistą wycieczką
wyjechać.To styl pisania Twój i większości tutaj,często pokazuje z kim ma się do czynienia.

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 18.10.2016, 20:15

Radicaal muszę się nie zgodzić. Teraz mamy na SMS wszystkie bilety sprzedane, a jednak często czytam Wasze komentarze że nie ma kompletu. Tak samo było na ostatnim meczu na starym stadionie gdzie sprzedalismy 7 tysięcy biletów(wszystkie), a tutaj można było przeczytać że nie było kompletu mimo, że sporo osób zostało pod stadionem. Przecież to jest jasne, że są wolne miejsca nawet przy wszystkich sprzedanych wejściówkach.Wszystkie bilety sprzedane to komplet i tyle.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 18.10.2016, 20:22

Radical jeśli poczułeś sie urażany PRZEPRASZAM napisałem że jestes niewiarygodny bo spinałeś sie tu kiedyś w trakcie meczu
Mieliście tak słaba frekfencje w sezonie o którym Ci pisałem czy nie?

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 18.10.2016, 20:35

Michu_Łódź pisze:Radicaal muszę się nie zgodzić. Teraz mamy na SMS wszystkie bilety sprzedane, a jednak często czytam Wasze komentarze że nie ma kompletu. Tak samo było na ostatnim meczu na starym stadionie gdzie sprzedalismy 7 tysięcy biletów(wszystkie), a tutaj można było przeczytać że nie było kompletu mimo, że sporo osób zostało pod stadionem. Przecież to jest jasne, że są wolne miejsca nawet przy wszystkich sprzedanych wejściówkach.Wszystkie bilety sprzedane to komplet i tyle.
dokladnie z reszta Nasz stary stadion to był w ogóle dziwny pod tym względem, bo były strasznie wysokie odstępy miedzy rzędami na takim C zamiast 3500 tys to 5-6 na miękko by weszło i nie raz pamiętam za czasów przed Cackiem na derbach czy Legii takie duże nadkomplety były. 2 godziny do meczu a tu ścisk że ciężko wejść było, to była atmosfera. Szkoda że te czasy nie nie wrócą, ale i tak będzie nowe pojemne estadio tylko żeby byli chętni do wypełnienia obiektu bo widać że fanatyzm w Łodzi zamiera i te kłótnie na Kibice Net tego nie zmienią.

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 18.10.2016, 22:10

"W naszym mieście Łodzi , gdzie łódeczka .... " jest autorstwa zespołu Trubadurzy .

Zespół stworzył piosenkę w 1969 roku , dla swoje kochanego klubu ŁKS Łódź. Cały czas przychodzą na mecze ŁKSu.

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 18.10.2016, 22:16

Bałuciarz 1908 pisze:"W naszym mieście Łodzi , gdzie łódeczka .... " jest autorstwa zespołu Trubadurzy .

Zespół stworzył piosenkę w 1969 roku , dla swoje kochanego klubu ŁKS Łódź. Cały czas przychodzą na mecze ŁKSu.
Sławomir Kowalewski z zespołu Trubadurzy
Kowalewski: "Widzew na szczęście wychodził nie z takich opresji. Zawsze walczył do końca"

Sławomir Kowalewski znany jest przede wszystkim z działalności artystycznej. Od wielu lat jest jednak także wielkim kibicem sportowym. Regularnie bywa na meczach Widzewa, przyjaźni się z byłymi piłkarzami i trzyma kciuki za obecnych.

- Kiedy zaczęła się pana przygoda z Widzewem?
Sławomir Kowalewski: - To był początek lat 70-tych. Ten klub od razu przypadł mi do gustu i wzbudził u mnie sympatię. Kiedy Widzew zaczął odnosić pierwsze sukcesy, napisałem o nim piosenkę. wróżąc mu mistrzostwo Polski. Na zakończenie tej piosenki, były słowa o powtórzeniu tego mistrzostwa. Jak każdy pamięta, rok później udało się ponownie wywalczyć ten tytuł. To były piękne czasy. Spotykałem się z Bońkiem, Młynarczykiem, z Dziubą, Piętą, Tłokińskim, Smolarkiem, Gapińskim, Gręboszem, Wragą...
Obrazek

Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 » 18.10.2016, 22:21

Piotr Kużniak oraz Marian Lichtman to kibice ŁKSu . A piosenka została napisana dla ŁKSu . I to powinno zakończyć dyskusje.

Red power

Post autor: Red power » 18.10.2016, 22:47

Ja powiem szczerze z dobrego serca,że dla Łksu dobrze się stało że mają jedną trybunę tylko.Po co wam więcej ja się pytam?Skoro często nawet ta jedna trybuna świeci pustkami.

Wrzucam coś dla rozluźnienia tematu.Włączcie sobie napisy.

https://www.youtube.com/watch?v=IasKCBvTUq8

patojudek

Post autor: patojudek » 18.10.2016, 23:50

Lichtman, zdziwiłbym się gdyby nie był za Łksem. A od kiedy wasi przeoryginalni ultrasi zaczęli "pożyczać" "naprzód piłkarze dzisiaj ambicja wam karze" czy to też waszego autorstwa.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 18.10.2016, 23:57

Red power pisze:Ja powiem szczerze z dobrego serca,że dla Łksu dobrze się stało że mają jedną trybunę tylko.Po co wam więcej ja się pytam?Skoro często nawet ta jedna trybuna świeci pustkami.

Wrzucam coś dla rozluźnienia tematu.Włączcie sobie napisy.

https://www.youtube.com/watch?v=IasKCBvTUq8
Zobaczymy jak u Was po kilku meczach,jak skończy się zwiedzanie będa 3puste trybuny... wtedy dopiero będzie. Daj pan spokój z takimi podjazdami. Nie od dziś wiadomo,że na jednej trybunie nie mogą być wszyscy. To nie idzie w parze. Jedna powinna być wyłącznie dla fanatyków i tyle. Ci co przychodzą oglądać piłkę nie chcą siedzieć z nimi i tak jest wszędzie. A druga sprawa to macie dużo więcej kibiców. U Nas poza Łodzią jest kilka fc,które solidnie wspierają ŁKS. U Was jest dużo więcej. Jakościowo to podobną liczbę fc mamy. Ale u Was sporo fc jest może nie fanatykami ale kibicami,nie obserwatorami futbolu. Pożyjemy,zobaczymy. Póki co cieszcie się z 4-trybunowego stadionu. Ale nie bądźcie śmieszni,że będziecie go regularnie zapełniać choćby w 70% jak będziecie grać na poziomie choćby 2ligi.

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 19.10.2016, 10:58

MISTRZ1908 pisze:Ale nie bądźcie śmieszni,że będziecie go regularnie zapełniać choćby w 70% jak będziecie grać na poziomie choćby 2ligi.
może najpierw daj nam czas żeby ten stadion powstał i żebyśmy zaczęli na nim grać, zamiast zawczasu oceniać jak będzie
jak będzie to się okaże i nie ma się co gorączkować na sporo czasu przed 1 meczem :)

redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy » 19.10.2016, 11:56

halabardy_pilniczki pisze:Jak Trubadurzy są autorami melodii "W naszym mieście Łodzi" to ja mam na pierwsze Adolf:
https://www.youtube.com/watch?v=9734SkM3lQk
Trubadurzy nie są autorami melodii - napisali do niej w 1975 słowa. "W naszym mieście Łodzi" nie ma w oficjalnej dyskografii zespołu bo byłby to plagiat, ale utwór był przez nich wykonywany.

"
Kowalewski przypomniał, że wspólnie z Trubadurami napisał piosenkę oraz hymn ŁKS" -> [link]

Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny » 19.10.2016, 12:13

redemptorysta bosy pisze:
halabardy_pilniczki pisze:Jak Trubadurzy są autorami melodii "W naszym mieście Łodzi" to ja mam na pierwsze Adolf:
https://www.youtube.com/watch?v=9734SkM3lQk
Trubadurzy nie są autorami melodii - napisali do niej w 1975 słowa. "W naszym mieście Łodzi" nie ma w oficjalnej dyskografii zespołu bo byłby to plagiat, ale utwór był przez nich wykonywany.

"
Kowalewski przypomniał, że wspólnie z Trubadurami napisał piosenkę oraz hymn ŁKS" -> [link]
Dla kazdego eLKaeSiaka to znana historia.Kazde dziecko o tym wie.Lecz jak widac "nie ktorzy" nie maja pojecia o okrecie.
Coz,moze po raz setny deszcz padal...

serce miasta

Post autor: serce miasta » 19.10.2016, 12:33

UR 100% XERO?
https://web.facebook.com/StarePolesie/p ... =3&theater najnowsza produkcja Łksiaków z Polesia
https://web.facebook.com/Czerwone.Srodm ... =3&theater szale Widzewiaków ze Śródmieścia
https://web.facebook.com/Czerwone.Srodm ... =3&theater
ekipa remontowa...
cytat z waszej strony:Ze Starego Polesia wywodzą się również 2 grupy kibicowskie działające na ŁKS-ie:
– Ekipa Remontowa (założona w 2008 roku i dbająca o wygląd osiedla),
Flaga Radlina Ekipa Remontowa do dziś jest wieszana na Cichej

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 19.10.2016, 13:18

Fanatycy Widzewa pisze:
MISTRZ1908 pisze:Ale nie bądźcie śmieszni,że będziecie go regularnie zapełniać choćby w 70% jak będziecie grać na poziomie choćby 2ligi.
może najpierw daj nam czas żeby ten stadion powstał i żebyśmy zaczęli na nim grać, zamiast zawczasu oceniać jak będzie
jak będzie to się okaże i nie ma się co gorączkować na sporo czasu przed 1 meczem :)
Ja się nie gorączkuje tylko odpisałem temu Red Power. Odpisałem co myślę o tym,że nie ma u Nas po te 5tyś na każdym meczu. Jedna trybuna nie sprzyja temu. A Ty jak zawsze musisz być adwokatem wszystkim widzewskich dzieci. Pożyjemy,zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni.

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 19.10.2016, 15:33

Jezeli bedziemy zapelniac stadion w 70% to i tak dobrze nam wrozysz, bo to o ponad 10tysiecy wiecej niz chodzi u Was.
I nie pisz, ze moze nie jest Was 5tysiecy na kazdym meczu, bo pierwszy raz zdarzylo sie wam sprzedac tyle biletow w meczu ligowym. Gdyby nie Widzew dalej by tak pozostalo.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 19.10.2016, 15:42

Umiesz czytać? Napisałem,że nie ma i wiem,że nie będzie. Dlaczego też już wyjaśniłem. Zobaczymy te Wasze komplety to będziemy dalej dyskutować.

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 19.10.2016, 16:17

MISTRZ1908 pisze:Umiesz czytać? Napisałem,że nie ma i wiem,że nie będzie. Dlaczego też już wyjaśniłem. Zobaczymy te Wasze komplety to będziemy dalej dyskutować.
Mi się wydaje że masz dużo racji nie ma co się tu oszukiwać że będzie ciężko Nam utrzymać wysoką frekwencję na trybunach na poziomie 2-3 ligi ale zobaczymy jak to będzie. Całe Widzewskie środowisko wraz z klubem będzie musiało włożyć sporo pracy by były odpowiednie rezultaty. Zniżki dla Fc i jakieś promocyjne akcje, odpowiednie ceny itd. Zobaczymy nie długo jakie zapadły decyzje odnośnie cen karnetów i biletów jest spro pracy do zrobienia.
Osobiście daleko mi do megalomani i nie jestem i odcięty od rzeczywistości więc zadowolony bym był z frekwencji do której wam ciężko było dobić w derbach czyli 5-6 tys na wszystkich meczach plus komplety na otwarcie stadionu i derby. Zobaczymy co z tego będzie.

Rycerze Wiosny

Post autor: Rycerze Wiosny » 19.10.2016, 16:27

Dlaczego uwazasz ze ciezko bylo nam dobic do 5000 tysiecy ba derbach? I Ty twierdzisz ze nie bujasz w oblokach.
Dlaczego w 90% Wasze posty,widzewiacy,zawieraja napinke.Jedne wiecej drugie mniej,ale zawsze musicie cos dolozyc.
Zawsze musicie dodac,udowodnic cos ludziom czytajacym forum,ze jestescie w czyms lepsi.Z czego to wynika,to
ciagle dowartosciowywanie?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
"zaprezentowalismy sie godnie"-moze pozwolcie ze obserwatorzy sceny kibicowskiej skomentuja Wasza postawe w dniu derbow.
Tak,troche glupio chyba pisac o samym sobie i to w samych superlatywach.Tu juz nie chodzi o brak skromnosci.
Z psychologicznego punktu widzenia to jest leczenie kompleksow.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 19.10.2016, 16:38

I pisze to ktoś kto trąbi na prawo i lewo że Łks to prekursorzy ruchu kibicowskiego,założyciele Polskiej ligi kopanej,wszyscy od nich kopiują,top3 ultas,hols i pewnie frekwencji wyjazdowej i domowej:)
A o kompleksach to pogadaj z kolegą co proporczyk wyprodukował.

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 19.10.2016, 16:47

Rycerze Wiosny pisze:Dlaczego uwazasz ze ciezko bylo nam dobic do 5000 tysiecy ba derbach? I Ty twierdzisz ze nie bujasz w oblokach.
Dlaczego w 90% Wasze posty,widzewiacy,zawieraja napinke.Jedne wiecej drugie mniej,ale zawsze musicie cos dolozyc.
Zawsze musicie dodac,udowodnic cos ludziom czytajacym forum,ze jestescie w czyms lepsi.Z czego to wynika,to
ciagle dowartosciowywanie?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
"zaprezentowalismy sie godnie"-moze pozwolcie ze obserwatorzy sceny kibicowskiej skomentuja Wasza postawe w dniu derbow.
Tak,troche glupio chyba pisac o samym sobie i to w samych superlatywach.Tu juz nie chodzi o brak skromnosci.
Napisałem to dlatego że 5tys biletów na derby to tak naprawdę niewiele i powinno już zniknąć z kas dobry tydzień przed meczem a tak nie było w tym ponad 700 to zgody... ale w sumie racja to nie istotne do Naszej frekwencji, mecz derbowy toczy się swoimi prawami.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 19.10.2016, 16:56

Rycerze Wiosny pisze:Dlaczego uwazasz ze ciezko bylo nam dobic do 5000 tysiecy ba derbach? I Ty twierdzisz ze nie bujasz w oblokach.
Wydaje mi sie że to chyba normalne że w mieście derbowym tak wyrównanym jak Łódź jedna strona chce udowodnić że jest lepsza od drugiej.Ja również uważam że ciężko jest Wam zapełnić swój obiekt i chyba nie podlega to dyskusji skoro komplet tj.5tyś zrobiliście na derbach i chyba na meczu otwarcia.Jesteście liderem od praktycznie początku rundy,walczycie o awans,macie nowy obiekt,taniutkie bilety,karnety czego więcej trzeba żeby zapełnić 5tyś trybune?
To ja napisałem że zaprezentowaliśmy sie godnie,o co Ci chodzi?Napisz może co wg.Ciebie mieliby zrobić kibice Widzewa w tym dniu żebyś uznał że było godnie?
Jak będzie u nas czasz pokaże,wszystko zależy od tego jakie będą wyniki sportowe ale jednego jestem pewien że dopóki RTS nie wróci do Ekstraklasy kompletów na pewno nie bedzie z wyjątkiem ew.derbów.Wg.mnie jak regularnie będzie chodziło po 5,6 tyś ludzi to będzie sukces.Środowisko Widzewskie wiąże duże nadzieje z powstaniem nowego stadionu i to napawa lekkim optymizmem.Jakie Twoim zdaniem możemy mieć w stosunku do Was kompleksy,ciekaw jestem.

yakubo

Post autor: yakubo » 19.10.2016, 17:59

serce miasta pisze:UR 100% XERO?
https://web.facebook.com/StarePolesie/p ... =3&theater najnowsza produkcja Łksiaków z Polesia
https://web.facebook.com/Czerwone.Srodm ... =3&theater szale Widzewiaków ze Śródmieścia
https://web.facebook.com/Czerwone.Srodm ... =3&theater
ekipa remontowa...
cytat z waszej strony:Ze Starego Polesia wywodzą się również 2 grupy kibicowskie działające na ŁKS-ie:
– Ekipa Remontowa (założona w 2008 roku i dbająca o wygląd osiedla),
Flaga Radlina Ekipa Remontowa do dziś jest wieszana na Cichej
https://zapodaj.net/2a76f4f6b5775.jpg.html tak z przymrużeniem oka, takie pierwsze z brzegu ;-). "żaden z Ciebie kot, jesteś farbowanym lisem" :-D ale może dobrze, że tak "wzorujecie się"/"kserujecie" chociaż chłopaki z WRW mają motywację do nowych projektów. Życzę więcej kreatywności i inspiracji pzdr.
nie wiesz, nie byłeś...?
zawsze znajdzie się ktoś, żeby coś spierdolić

serce miasta

Post autor: serce miasta » 19.10.2016, 18:36

ok.wporządku tylko że to Wy wywiesiliście trans na derbach o kserowaniu samemu kserując.Jeszcze dla jasności Widzew sam sobie nie przypisał WRWE to kibice z innych klubów zaczeli opisywać tym skrótem kolalicje.

yakubo

Post autor: yakubo » 19.10.2016, 19:14

serce miasta pisze:ok.wporządku tylko że to Wy wywiesiliście trans na derbach o kserowaniu samemu kserując.Jeszcze dla jasności Widzew sam sobie nie przypisał WRWE to kibice z innych klubów zaczeli opisywać tym skrótem kolalicje.
Naprawdę chcesz się licytować o powielające się teksty na gadżetach?? U Was jak i u nas coś się pojawi sporadycznie, z tym transem (przynajmniej ja go tak odebrałem) to chodziło ogólne o działanie grup, styl, itp. ale wyjebane na to niech każdy oceni sobie z osobna. Odnośnie skrótu WRW (teraz +E) to tu na forum c*** wi kto go użył, mniejsza z tym, mnie gdyby ktoś określał DHW, UR, YH, NN, itp to zjebał bym jak psa, że nazywają mnie określeniem typowo kojarzącym się z wrogą ekipą. No ale jak to kiedyś sami określiliście to co dla nas jest podłogą, dla Was jest sufitem, albo ja już stary jestem i nie nadążam za tą młodzieżą bajo ;-)
nie wiesz, nie byłeś...?

serce miasta

Post autor: serce miasta » 19.10.2016, 20:08

Nie chodziło mi o licytacje tylko o wytknięcie Wam przy okazji derbów że zarzucacie naszym ultrasom xerowanie czegoś tam od Was a sami robicie tak samo.Wywiesiliście taki trans co dla mnie osobiście jest mega hipokryzją i ztego co powszechnie wiadomo ten Wasz styl jak to napisałeś też jest od kogoś zapożyczony.tyle

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 19.10.2016, 20:33

Mi sie wydaje że skróty ŚŻK i WRW - Widzew wykorzystał tylko parę razy i tylko po to żeby was podkurwić i żebyście mieli o czym gadać nic więcej z resztą mało to jest używane albo wcale oprócz grafów. Widać że poniekąd się to udało. WRWE to jedynie skrót ekip koalicji i wyszło to samo z siebie a ŚŻK tak jak napisałem... ale może się mylę. Jedyne co można powidzieć że trochę podłapaliśmy to te kukły co jest durne wg mnie, bo o takiej samej czcionce to szkoda w ogóle gadać bądźmy poważni. Takie jest moje zdanie może ktoś lepiej doinformowany rozwinie.

ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi » 19.10.2016, 22:08

Serce miasta- analfabeto w każdym Twoim poście jest co najmniej jeden błąd ortograficzny,ale już mniejsza z tym(bo znając życie zaraz wyślesz zdjęcie,ze masz dysortografię :). Doczepiłeś się jednego hasła i będziesz się tego trzymał,szczerze powiedziawszy sam nie wiem,kto to hasło wypromował,kiedyś chyba słyszałem,ze Bałuty to śpiewały?
Jeżeli chodzi o "piosenkę" w Naszym Mieście Łodzi to wypromował ją właśnie ŁKS i dlatego uważany jest za Nasz hymn,więc nie p******,ze śpiewa to Wisła,Lech,Ruch i tak dalej,bo ich wersje są stworzone od niedawna.
Kserowania macie sporo,od skrótu ŚŻK,przez grafy,po gadżety itd. i nie chodzi tu o jednorazową akcję,bo wiem,ze My święci nie jesteśmy,ale skrótów gadżetów i pieśni nie kserujemy.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 19.10.2016, 22:38

Nie wiesz kto wypromował to hasło to jeszcze raz Ci napisze Widzewiacy z Śrd i umieszczali je na swoich gadzetach tu sprawa jest oczywista,wrzuciłem fotki szali.Bałuty miały" Z Bałut pochodzi najlepsza ekipa w Łodzi",Stare Polesie zapożyczyło sobie hasło Widzewiaków i nazwało swoją ekipe tak jak od lat nazywają siebie kibice Ruchu z Radlina i to jest sprawa z czasów współczesnych a koszulki Polesia zrobiliście pare dni temu i mimo to wasi Ultrasi których spora część pochodzi właśnie ze Starego Polesia wywieszają na derbach trans.Gdyby nie ten transparent nie wspomniałbym o tym bo realia kibicowskie są jakie są i wiadomo że jedni na drugich patrzą,tak jak napisałeś nikt nie jest święty.Zakończmy już ten temat bo każdy ma soje zdanie i pewnie nie przekonamy sie do swoich racji.
ps.Dla mnie też" W naszym mieście Łodzi... "kojarzy sie z Łks tyle że przerabianie czy kserowanie piosenek w latach 80-90 było powszechne czego oczywiście nie pochwalam tylko że to nie my wywieszamy transparent który zarzuca Wam coś co my sami robimy.

yakubo

Post autor: yakubo » 19.10.2016, 22:55

PolnocnaStrona pisze:Mi sie wydaje że skróty ŚŻK i WRW - Widzew wykorzystał tylko parę razy i tylko po to żeby was podkurwić i żebyście mieli o czym gadać nic więcej z resztą mało to jest używane albo wcale oprócz grafów. Widać że poniekąd się to udało. WRWE to jedynie skrót ekip koalicji i wyszło to samo z siebie a ŚŻK tak jak napisałem... ale może się mylę. Jedyne co można powidzieć że trochę podłapaliśmy to te kukły co jest durne wg mnie, bo o takiej samej czcionce to szkoda w ogóle gadać bądźmy poważni. Takie jest moje zdanie może ktoś lepiej doinformowany rozwinie.
tzn. ten jeden przykład, malunek konkretnie jest albo Wasz, albo nasz zdj. brane z Waszej strony. Kiedyś coś mi się przewinęło w podobie u Nas, ale ręki nie dam sobie uciąć. Myślę, że jakieś przykłady jeszcze by się znalazły spokojnie, ale w sumie je*ać to, bo i tak nic konkretnego z tej rozmowy nie wyniknie. ;-)
nie wiesz, nie byłeś...?

pim2519

Post autor: pim2519 » 19.10.2016, 23:01

siema konkretne pytanie wstawiono zdj na fp ``wspieraj swój lokalny klub`` lechnia gdansk obecna na derbach łodzi i goscia w czapce lechni na trybce wiadomo cos o tym?

wowwow

Post autor: wowwow » 20.10.2016, 00:17

plota kolego.... oni handlują grillowanymi kiełbasami spod rękawa, wiesz, w życiu różnie bywa, a czasami dorobić trzeba

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 20.10.2016, 09:54

pim2519 pisze:siema konkretne pytanie wstawiono zdj na fp ``wspieraj swój lokalny klub`` lechnia gdansk obecna na derbach łodzi i goscia w czapce lechni na trybce wiadomo cos o tym?
Wiadomo, że ktoś tam był:
[link]

ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi » 20.10.2016, 11:51

Są to jedynie kontakty prywatne kilku starszych osób.

PS. Serce miasta-mylisz się jeżeli myślisz,ze Nasi ultrasi są z Polesia,chyba mało wiesz o Nas.

patojudek

Post autor: patojudek » 20.10.2016, 14:00

Są to jedynie kontakty prywatne kilku starszych osób.
Jeździło się na mecze bo prywatne kontakty, ale na pewno nie paradowało się w swoich barwach po trybunie odwiedzanych, fajny koktajl się robi, może jednak Wisła miała powody swoich decyzji.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 20.10.2016, 15:36

Cieszymy się,że tak się Nami interesujecie ale Was nie powinno to obchodzić.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 20.10.2016, 15:36

Nie robiłbym sensacji z wizyty Lechii na derbach.Powszechnie wiadomo że Łks kontakty z Gdańszczanami ma od dawna,przypominam sobie naszą wizyte jeszcze na Traugutta jak Lechia próbowała ataku na autobusy wiozące nas na dworzec to w pierwszym rzędzie widoczni byli znani Łksiacy.Podejrzewam że nie tylko Lechia była na derbach

bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ » 20.10.2016, 16:32

skejty z wrw robią oprawę ' przeciwko układom ' a sami nie wiedzą - bo wiedzieć nie mogą w końcu pare lat temu nie byli kibicami, że ich koledzy po szalu mają kontakty z 3/4 ekipami w tym kraju: Zawisza, Tychy, Lech, Cracovia, Lechia, Śląsk, Gieksa Katowice, Gieksa Bełchatów, Górnik, Stal Mielec, Raków Częstochowa, Zagłębie Lubin, Stomil, Broń Radom, Górnik Wałbrzych kto tam jeszcze Polonia Bytom no i do niedawna Resovia ? Na przestrzeni ostatnich kilkudziesięciu lat wąchają się z kim można byle dojechać Widzew
. No nie wspominając o pucowaniu się do legionistów i to kilka lat wstecz

Gadzety anty, grafy anty no i w końcu sektorówka anty. Swoim kompleksem przeszli już i Cracovie i Śląska z Lechią, którzy w tym układzie powinni bardziej przeżywać nowy układ WRWE. Znalazły cymbały sposób na zarabianie złotówek ze sprzedaży ciuszków w końcu lepiej być anty niż pro łks.

Ale każdy fan z Unii będzie twierdził, że to Widzew ma kompleksy, parodia.

PS.

weźcie się za naukę śpiewania i młynowego znajdzcie niekoniecznie z Pabianic rodowici bo żenada z tym u was ilu byście gadzetów i grafów anty nie zrobili
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący

ODPOWIEDZ