Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
chlopaki po szalu tego nie przyznaja z oczywistych wzzgledow, ale dzwonili dzisiaj chlopaki z partizana po meczu i byli pod wielkim wrazeniem dopingu na Unii.
-
szczególnie w drugiej połowie.
Na trybunie przy boisku ŁKS obecnych kilkanaście osób z Widzewa.
Na trybunie przy boisku ŁKS obecnych kilkanaście osób z Widzewa.
-
Była miazga!!!! w końcu top3chlopaki po szalu tego nie przyznaja z oczywistych wzzgledow, ale dzwonili dzisiaj chlopaki z partizana po meczu i byli pod wielkim wrazeniem dopingu na Unii.
-
Wacław - jesteś wszędzie... obsługujesz jakąś infolinię?
-
Zobaczymy jak będą Derby na Widzewie gdzie Ty będziesz wtedy gówniarzu co Ty bedziesz robił gdy Twoj klub dostanie 0 biletów bo zmając zycie tak bedzie... Doping wasz to jest jedna wielka tragedia a widok z Tv kosmiczny z tego waszego całego amfiteatru .RTS !
-
Przezabawny jesteś jak ta atmosfera pod wiatą, ja na ujęciach w tv (skoro ty się opierasz na fotkach)waszych sektorów których było sporo, również widziałem samych placków, no ale jesteście siłą o jakiej nam się nie śniło. Szkoda że tak niewiele zabrakło aby zamknąć wam te żydowskie ryje.Niepotrzebna spina z Twojej strony.Obaj jestesmy kibicami i obaj wolelibysmy ogladac mecze na stadionach. Wcale Wam nie zazdroszcze i oczywiscie chcialbym wiosna obejrzec derby na nowym widzewskim stadionie. Napisalem tylko co widzialem na fotkach, bo oczywiscie mnie przy was nie bylo. PS. Wszyscy kibice RTS trafili z powrotem z Piotrkowskiej na dworzec, żeby wrócić z Łodzi do domu? (bez napinki)
-
wchodze na kibice.net i nie zawiodłem się te same nicki te same durne posty :D
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
pilnie kupie wszystkie info o żydowskim użytkowniku tego forum czyli napinaczu mms
do końca roku masz załatwioną na 100% przymusową emigrację jako żyd na wygnaniu
-
kup jeszcze "info" o mnie pajacu. Tylko nie zapomnij wziasc kolezanek z Poznania.senatorKozioł pisze:pilnie kupie wszystkie info o żydowskim użytkowniku tego forum czyli napinaczu mms
Dobrze ze tym zydom ktorych szukaliscie na cmentarzu nic nie zrobil emigracji bo byscie nie powstali ;)
Jak mozna jednego dnia szukac zalozycieli na cmentarzu zydowskim a drugiego innych od zydow wyzywac?
-
pytanie do kogoś normalnego z ŁKS - można poznać liczby waszych zgód i układów na wczorajszym meczu ?
-
Zawisza-550, Tychy-80. Najlepszy fc zdecydowanie Włocławek-150. Układ raczej prywatnie,liczba nie jest dokładnie znana.
-
przedstaw nam zatem w nie durny sposób swój punkt widzenia.wid08 pisze:wchodze na kibice.net i nie zawiodłem się te same nicki te same durne posty :D
Smieszny jestes kolo,na jakiej podstawie twierdzisz ze na zbiórce na mieście było 80 dziec itp.?Otóż było sporo młodzieży za co im chwała ale było też bardzo duzo starych wyjadaczy nie koniecznie chetnie pozujących do zdjęć filmików itp..Sporo osób było pokitranych po min. bramach bo padał dzeszcz.Były zbiórki i pochody osiedlowe was natomiast na mieście nie bylo widać wogóle więc nie p****** o okularnikach bo najzwyczajniej w świecie wzbudzasz uśmiech politowania.Młodzież ganiała sie z psami coś sie działo i mimo że wiadomym było że na mecz czy nawet pod wasz stadion :) nie da rady wejść fanatycy zamiast siedzieć na pickach tak jak wy w deszczowy niedzielny poranek wybrali sie na miasto jak na derby przystało.87654 pisze:Jak wszyscy normalni łódzcy kibice byłem na meczu, a nie na Pietrynie gdzie każdy z nas jest praktycznie codziennie. Zdjęć tych gówniarzy z RTS-sssu biegających w kółko koło Galerii (z których się śmiejecie, nie widziałem - prośba może jeszcze raz ktoś wrzuci). Ale widziałem fotki tej manifestacji Widzewa pop urzędem - to dopiero kpina - 80 procent dzieci, studencików metr pięćdziesiąt w okularach, dziewuch, jakichś żulostarców itp. I wszyscy kucają :)) No chyba że takie ujęcia, to z góry przepraszam.
ps.znów sie ślizgneliście
-
serce miasta pisze:przedstaw nam zatem w nie durny sposób swój punkt widzenia.wid08 pisze:wchodze na kibice.net i nie zawiodłem się te same nicki te same durne posty :DSmieszny jestes kolo,na jakiej podstawie twierdzisz ze na zbiórce na mieście było 80 dziec itp.?Otóż było sporo młodzieży za co im chwała ale było też bardzo duzo starych wyjadaczy nie koniecznie chetnie pozujących do zdjęć filmików itp..Sporo osób było pokitranych po min. bramach bo padał dzeszcz.Były zbiórki i pochody osiedlowe was natomiast na mieście nie bylo widać wogóle więc nie p****** o okularnikach bo najzwyczajniej w świecie wzbudzasz uśmiech politowania.Młodzież ganiała sie z psami coś sie działo i mimo że wiadomym było że na mecz czy nawet pod wasz stadion :) nie da rady wejść fanatycy zamiast siedzieć na pickach tak jak wy w deszczowy niedzielny poranek wybrali sie na miasto jak na derby przystało.87654 pisze:Jak wszyscy normalni łódzcy kibice byłem na meczu, a nie na Pietrynie gdzie każdy z nas jest praktycznie codziennie. Zdjęć tych gówniarzy z RTS-sssu biegających w kółko koło Galerii (z których się śmiejecie, nie widziałem - prośba może jeszcze raz ktoś wrzuci). Ale widziałem fotki tej manifestacji Widzewa pop urzędem - to dopiero kpina - 80 procent dzieci, studencików metr pięćdziesiąt w okularach, dziewuch, jakichś żulostarców itp. I wszyscy kucają :)) No chyba że takie ujęcia, to z góry przepraszam.
ps.znów sie ślizgneliście
hahahaha o ku*** wiedziałem że za chwilę jakiś internetowy parchaty pajac wjedzie z teksem że ludzie po bramach byli pochowani dlatego taka marna frekwencja... NO ku*** MISTRZOWIE INTERNETU!!!!!!!
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Serce miasta - weź już nie przesadzaj. Piszesz jakbyście zrobili akcję roku. Człowieku, ani z waszej, ani z naszej strony nic godnego uwagi na mieście się nie wydarzyło. Przestań też pisać, że byli pokitrani po bramach.Jeden koleś od was, w Komentarzach, napisał, że liczba 500-600 osób i spoko.
-
W niedzielny deszczowy poranek fanatycy ŁKS od godziny 11 czekali zebrani pod własnym stadionem.Liczac sie z mozliwoscia ze cos wykrecicie.Wiec nie pisz bzdur ze siedzieliśmy na pickach w domu.Podniecasz sie ganiankami młodych z psami.Zajebisty sukces.Nieosiagalny dla reszty ekip w tym kraju.Badzmy powazni.Aktywnos kibicow ŁKS w miescie w tenn weekend bylaby wieksza ale niestety psiarnia byla bardzo czujna.Ogolnie derby jak derby.Bez wiekszej histori.Nie moze byc inczej jak nie ma kibicow gosci.Doping w pierwszej polowie dobry w drugiej gorzej plus za duzo jebania jak dla mnie.Z reszta w dziedzinie dopingu nigdy nie bylismy wsrod najlepszych w tym kraju.Fajnie sie pokazaly zgody i FC.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Mało brakło, a byłoby tak pięknie. :) Ale i tak remis na terenie LKSu to dobry wynik. Druga sprawa, że LKS znów w końcówce strzela, A Widzew znów w koncowce traci. Ale mam nadzieję, ze to się wkrótce odwróci, a tym samym wyrowna.
-
Piszac że ludzie byli pokitrani po bramach nie miałem zamiaru w żadem sposób zawyżać czy podważać naszej liczby.Odniosłem sie do wpisu ze 80 procent zebranych to dzieci w okularach.Liczba faktycznie była kiepska,sam liczyłem na więcej wiary jednak mimo wszystko uważam ze nie było krzywdy.Pogoda tj.padający od rana deszcz nie jest żadnym usprawiedliwieniem jednak należy o tym pamiętać,wiadomym było że psy bedą szalały a jednak mimo to ludzie przyszli i coś sie działo czego nie można powiedzieć kiedy wy na derby nie wchodziliście.
Cobytu-nie podniecam sie i nie sieje propagandy sukcesu,drwicie z małolatów ganiajacych sie z psami więc odpisuje że wy woleliście siedzieć u siebie i czekać a w tym dniu to Widzew hasał po mieście.Wspominałem że siedzieliscie na pickach w domach jak była odwrotna sytuacja i to wy nie wchodziliście na derby.Aktywność byłaby...jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.Tak sie spinaliście i c**** zeście zrobili.
Ja osobiście bardzo sie ciesze że mamy lubiących adrenalinke małolatów dla was jest to powód do drwin.ok wasza sprawa
Cobytu-nie podniecam sie i nie sieje propagandy sukcesu,drwicie z małolatów ganiajacych sie z psami więc odpisuje że wy woleliście siedzieć u siebie i czekać a w tym dniu to Widzew hasał po mieście.Wspominałem że siedzieliscie na pickach w domach jak była odwrotna sytuacja i to wy nie wchodziliście na derby.Aktywność byłaby...jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.Tak sie spinaliście i c**** zeście zrobili.
Ja osobiście bardzo sie ciesze że mamy lubiących adrenalinke małolatów dla was jest to powód do drwin.ok wasza sprawa
-
Wy tak sie spinaliscie i co? c**** zescie zrobili.Ganianki mlodych z psiarnia.Cos jeszcze? To nie powod do drwin tylko robienie z tego wielkiego wydarzenia jest powodem.Wasza liczba jak na potencjał byla bez szału.To wszystko.Nikt jednak jakos specjalnie sie do tego nie dopierdala.Biorac pod uwage rozne okolicznosci mozna to zrozumiec.W swiat nie daliscie liczby z kosmosu wiec nie ma miejsca na polemike.

-
ile osob z piotrkowa na derbach
-
Czas na pierwsze podsumowania.Kibice Widzewa probuja tutaj oczerniac LKS.Doping,wolne miejsca na sektorze itd.
Mysle,ze jest to zaslona dymna.Dlaczego?
Co wyszlo z zapowiedzi srodowiska widzewskiego?Otoz nie za wiele.Szumne zapowiedzi 6 tysiecy fanow,spelzy na niczym.
Teraz mozna przeczytac,ze byly to zarty.Bez komentarza.
Te 500 kiboli ktore przyszlo,wiekszosc maloletnich....gdzie byl Widzew???Ten pierwszy/drugi garnitur???
Chyba nie chcecie napisac,ze w niedziele na Piotrkowskiej,zebral sie tylko lodzki oddzial kibicow Widzewa.A moze jednak???
Jesli tak to jakosciowo,nie wyglada to najlepiej.Badzcie sobie dumni z takiej ilosci malolatow,ktorzy jedyne co robia to wiatr.
Na trybunie (czytaj stadionie) LKS byl klimat typowo derbowy.Pierwsza polowa doping bardzo dobry.Po strzelonej bramce dla
Widzewa,doping zmienil sie na bardziej antywidzewski.I co w tym zlego???To derby.
Nie szukajcie na sile,bo i tak nie znajdziecie widzewiacy.
LKS pokazal sie z dobrej strony.Kilka opraw,racowisko i w pierwszej polowie dobry doping.Zgody dopisaly.Komplet kiboli.
Czego chciec wiecej.Tylko wygranej,ktora byla na wyciagniecie reki.ale jak sie olewa slabego przeciwnika,to sia ma remis zamiast wygranej.
P.S.Smiesza mnie te tlumaczenia Widzewa-bo padal deszcz,bo policja itd.Szkoda,ze gdy LKS tak sie tlumaczyl,to nie potrafiliscie tego zrozumiec,wtedy Waszymi komentarzami bylo-LKS jest slaby.
Czy po wczorajszym Waszym 'pokazaniu sie ' w miescie Lodzi,tez mozemy juz uznac,ze jestescie slabi?
Co wyszlo z zapowiedzi srodowiska widzewskiego?Otoz nie za wiele.Szumne zapowiedzi 6 tysiecy fanow,spelzy na niczym.
Te 500 kiboli ktore przyszlo,wiekszosc maloletnich....gdzie byl Widzew???Ten pierwszy/drugi garnitur???
Chyba nie chcecie napisac,ze w niedziele na Piotrkowskiej,zebral sie tylko lodzki oddzial kibicow Widzewa.A moze jednak???
Jesli tak to jakosciowo,nie wyglada to najlepiej.Badzcie sobie dumni z takiej ilosci malolatow,ktorzy jedyne co robia to wiatr.
Na trybunie (czytaj stadionie) LKS byl klimat typowo derbowy.Pierwsza polowa doping bardzo dobry.Po strzelonej bramce dla
Widzewa,doping zmienil sie na bardziej antywidzewski.I co w tym zlego???To derby.
LKS pokazal sie z dobrej strony.Kilka opraw,racowisko i w pierwszej polowie dobry doping.Zgody dopisaly.Komplet kiboli.
Czego chciec wiecej.Tylko wygranej,ktora byla na wyciagniecie reki.ale jak sie olewa slabego przeciwnika,to sia ma remis zamiast wygranej.
P.S.Smiesza mnie te tlumaczenia Widzewa-bo padal deszcz,bo policja itd.Szkoda,ze gdy LKS tak sie tlumaczyl,to nie potrafiliscie tego zrozumiec,wtedy Waszymi komentarzami bylo-LKS jest slaby.
Czy po wczorajszym Waszym 'pokazaniu sie ' w miescie Lodzi,tez mozemy juz uznac,ze jestescie slabi?
-
Śmiało ;-)
-
Rycerzu Wiosny już wyleczyłeś swoje kompleksy? Zobaczymy jak będziesz szczekał jak ta słaba drużyna awansuje do 2igi a wy będziecie tu gnić kolejny sezon.
-
kto sie spinał przed derbami?Widzew?Nie przypominam sobie jakoś.Nikt z Widzewa nie pisze że odnieśliśmy jakiś sukces nie manipuluj,pokazaliśmy sie godnie jak przystało na Widzew.Osiągneliśmy zamierzony cel,zbieraliśmy sie na osiedlach,dotarliśmy pod UM,pożegnaliśmy piłkarzy i przy okazji młodzież dała sie we znaki psiurkom czy coś tu jest nie tak?W dniach poprzedzajacych derby też coś tam wam Widzew nabroił,wy nie zrobiliście dosłownie nic.Nie twierdze że was pokonaliśmy,zdominowaliśmy czy coś podobnego bo faktycznie do zadnej konfrontacji nie doszło.Piłkarsko też sie spinaliście a tym czasem siedzieliście obsrani do końca meczu.cobytu pisze:Wy tak sie spinaliscie i co? c**** zescie zrobili.Ganianki mlodych z psiarnia.Cos jeszcze? To nie powod do drwin tylko robienie z tego wielkiego wydarzenia jest powodem.Wasza liczba jak na potencjał byla bez szału.To wszystko.Nikt jednak jakos specjalnie sie do tego nie dopierdala.Biorac pod uwage rozne okolicznosci mozna to zrozumiec.W swiat nie daliscie liczby z kosmosu wiec nie ma miejsca na polemike.
-
-
ŁKS sie spinał? Nie przypominam sobie jakos.Napisałes posta w tonie sukces.Nie tylko ja to tak odebrałem.Nic nie manipulje.Dobra bo dla mnie temat jest wyczerpany.Wy jestescie zadowoleni "że pokazaliscie sie godnie" i "coś tam Widzew nabroił" itd.My jesteśmy zadowoleni ze swojej postawy.Choc ja osobiscie czuje lekki niedosyt.Wy swoje.My swoje.Jak zawsze.Nie ma tu na za bardzo nad czym sie rozwodzic.Niewiele sie działo i tyle.

-
1."Pokazalismy sie godnie,tak jak przystalo na Widzew".serce miasta pisze:kto sie spinał przed derbami?Widzew?Nie przypominam sobie jakoś.Nikt z Widzewa nie pisze że odnieśliśmy jakiś sukces nie manipuluj,pokazaliśmy sie godnie jak przystało na Widzew.Osiągneliśmy zamierzony cel,zbieraliśmy sie na osiedlach,dotarliśmy pod UM,pożegnaliśmy piłkarzy i przy okazji młodzież dała sie we znaki psiurkom czy coś tu jest nie tak?W dniach poprzedzajacych derby też coś tam wam Widzew nabroił,wy nie zrobiliście dosłownie nic.Nie twierdze że was pokonaliśmy,zdominowaliśmy czy coś podobnego bo faktycznie do zadnej konfrontacji nie doszło.Piłkarsko też sie spinaliście a tym czasem siedzieliście obsrani do końca meczu.cobytu pisze:Wy tak sie spinaliscie i co? c**** zescie zrobili.Ganianki mlodych z psiarnia.Cos jeszcze? To nie powod do drwin tylko robienie z tego wielkiego wydarzenia jest powodem.Wasza liczba jak na potencjał byla bez szału.To wszystko.Nikt jednak jakos specjalnie sie do tego nie dopierdala.Biorac pod uwage rozne okolicznosci mozna to zrozumiec.W swiat nie daliscie liczby z kosmosu wiec nie ma miejsca na polemike.
2."Osiagnelismy zamierzony cel"-"zebralismy sie na osiedlach i dotarlismy pod UM".
3."Mlodziez dala sie we znaki psiurkom".
4."W dniach poprzedzajacych derby tez cos tam Widzew nabroil".
Czy tylko ja to widze???Zastanawiam sie,jak mam podejsc do tych wypocin.Napisac w formie szydery czy powaznie???
No coz:
Jestescie jeszcze wieksi i jeszcze mocniejsi,wszak pokazaliscie sie godnie i osiagneliscie zamierzone cele. WOW !!!
Nie wazne co to za "cele"byly.Daliscie rade!!! Brawo Wy!!!
To ze po raz kolejny "zaprezentowaliscie sie godnie" cieszy rowniez LKS.Zyczymy Wam byscie zawsze tak godnie sie pokazywali.
-
Czas na pierwsze podsumowania.Kibice Widzewa probuja tutaj oczerniac LKS.Doping,wolne miejsca na sektorze itd.
Cały śmieszny łks "mieliśmy zwycięstwo na wyciągnięcie ręki", ku*** ja śnie prowadzenie przciwnika do 92 zamienione fartem na remis a ten pierdoli ludziom jakieś swoje fantazje, co Wy zrobiliście w te derby?? zabarykadowaliście się pod własnym stadionem licząc że my znowu przejmiemy inicjatywe?? że was tam zaatakujemy, bo na ulicach naszego miasta jakoś was nie było. Niech am będzie zaprezentowaliście się kozacko. Sufit, podłoga?
-
do panów z Łksu ..
a co wy takiego ku*** zrobiliście????! Pochwalcie akcjami w mieście , czekamy..
jak była z naszej strony taka lipa i cieniutki skład to odpowiednia ekipa powinna przyjechać i rozjebać nasze towarzystwo w pył!
może jednak byłby przypał bo psiarnia i kamery ,tak?!!! A nam to wypominacie.
był kto był i tyle . Fajni że ktoś w ogóle był. Dobrze wiecie że stać nas na dużo więcej chociażby feta po awansie.
a tu się ku*** wiek i okulary wypomina. U was okularnicy i anorektycy są wyrzucani ze stadionu i mają zakaz bycia za Łksem tak?
same ku*** świniaki wypasione na sterydach i koty MMA ,ja pierdolę strach się przejść Pietryną!
mieliście swoje święto , fajna oprawa i atmosfera derbowa tylko co to za derby?! Zniszczyli nam derby! I tyle , jak wy nie wejdziecie na wiosnę to też będą c*** nie derby nawet jak nas będzie komplet na nowym stadionie.
zobaczcie o czym tu jest rozmowa dotycząca takiego wydarzenia jak derby Łodzi!
okulary-chuderlaki-140 biletów Łks nie wykupił-
DNO
ps: co do wypominania "strachu" przed policją ...wszystkie urlopy odwołane w komendzie a dodatkowo podobno policja skarbowa też w niedzielę jako służby mundurowe byłą na nogi postawiona zasłyszane "przypadkiem"..
idź jeden z drugim zadymić w miasto ! A jaak ,ku***!
pzdr dla normalnych i obiektywnych
a co wy takiego ku*** zrobiliście????! Pochwalcie akcjami w mieście , czekamy..
jak była z naszej strony taka lipa i cieniutki skład to odpowiednia ekipa powinna przyjechać i rozjebać nasze towarzystwo w pył!
może jednak byłby przypał bo psiarnia i kamery ,tak?!!! A nam to wypominacie.
był kto był i tyle . Fajni że ktoś w ogóle był. Dobrze wiecie że stać nas na dużo więcej chociażby feta po awansie.
a tu się ku*** wiek i okulary wypomina. U was okularnicy i anorektycy są wyrzucani ze stadionu i mają zakaz bycia za Łksem tak?
same ku*** świniaki wypasione na sterydach i koty MMA ,ja pierdolę strach się przejść Pietryną!
mieliście swoje święto , fajna oprawa i atmosfera derbowa tylko co to za derby?! Zniszczyli nam derby! I tyle , jak wy nie wejdziecie na wiosnę to też będą c*** nie derby nawet jak nas będzie komplet na nowym stadionie.
zobaczcie o czym tu jest rozmowa dotycząca takiego wydarzenia jak derby Łodzi!
okulary-chuderlaki-140 biletów Łks nie wykupił-
DNO
ps: co do wypominania "strachu" przed policją ...wszystkie urlopy odwołane w komendzie a dodatkowo podobno policja skarbowa też w niedzielę jako służby mundurowe byłą na nogi postawiona zasłyszane "przypadkiem"..
idź jeden z drugim zadymić w miasto ! A jaak ,ku***!
pzdr dla normalnych i obiektywnych
-
Oficjalna relacja Widzewa
Kolejne derby, których nie mogliśmy obejrzeć na żywo za nami. W odróżnieniu od tych z gorszej strony miasta, którzy w takich okolicznościach wolą oglądać mecz przed telebimem żeby czasem nie narazić się na żaden przypał z psami lub spotkanie ze swoim wrogiem, MY zebraliśmy się kolejny raz na mieście udowadniając, którzy kibice łódzkich drużyn mają we krwi prawdziwy fanatyzm - ważniejszy w tym przypadku od wygody i bezpieczeństwa.
Tym sposobem około 600 wyznawców Widzewa zebrało się na ulicy Piotrkowskiej mimo wczesnej pory i niesprzyjającym warunkom pogodowym. Po blisko 1,5 godziny spędzonym pod Urzędem Miasta na śpiewach wspomaganych bębnem na pobliski plac Schillera wjechał wyczekiwany autokar z piłkarzami udającymi się w kierunku amfiteatru na al. Unii. Rozwinięto jeden z transparentów będący częścią oprawy przygotowanej na mecz z poprzedniej kolejki, kiedy to nie udało wejść się na sektor w Białymstoku. Po krótkiej rozmowie z grajkami, którzy wyszli przed autokar w asyście rac i mobilizujących okrzyków pożegnano ich dodając otuchy.. Po zakończonym zgromadzeniu fanatycy Widzewa truchtem przebiegli przez ulicę Sienkiewicza i pobliski park omijając watahy milicji i ulicą Kilińskiego dostali się do trasy W-Z skąd próbowali ruszyć w kierunku dworca Kaliskiego. Niestety oddziały zomo zablokowały drogę zamykając przy tym odcinek alei Piłsudskiego rozbijając pochód na mniejsze grupki zatrzymując przy okazji kilkanaście osób.
Musimy wspomnieć o naszych piłkarzach, którzy pokazali WIDZEWSKI CHARAKTER tracąc bramkę w ostatniej minucie meczu dającą 1 pkt obu drużynom. Dla nas był to jednak zwycięski remis patrząc na okoliczności w jakich musieli grać - w miejscu, w którym skala nienawiści do Widzewa jest większa niż sympatia do łksu, nasi piłkarze udowodnili podobnie jak my kibice kto znów był górą w tych derbach W efekcie pod będącym na ukończeniu stadionu przy al.Piłsudskiego na piłkarzy czekała spora delegacja kibiców, którzy znów w blasku rac osobiście chcieli podziękować naszej drużynie i sztabowi trenerskiemu.
W każdej relacji wypadało by wspomnieć o swoim rywalu. No cóż ... Nie było nam dane zmierzyć się twarzą w twarz z kindziorami jednak musimy wspomnieć o ich poziomie śpiewania, którego dopingiem nazwać nie można. I chyba wszyscy oglądający mecz w tv kibice w naszym kraju przyznają, że tego dnia przekrzyczeli by ich nawet fani Podbeskidzia albo Termalici, nie obrażając w tym miejscu nikogo. Nie mówiąc o żenującym repertuarze, który od lat się nie zmienia. Tak to jest jak w młynie siedzą same kołki i kaczory ;)
Kolejne derby, których nie mogliśmy obejrzeć na żywo za nami. W odróżnieniu od tych z gorszej strony miasta, którzy w takich okolicznościach wolą oglądać mecz przed telebimem żeby czasem nie narazić się na żaden przypał z psami lub spotkanie ze swoim wrogiem, MY zebraliśmy się kolejny raz na mieście udowadniając, którzy kibice łódzkich drużyn mają we krwi prawdziwy fanatyzm - ważniejszy w tym przypadku od wygody i bezpieczeństwa.
Tym sposobem około 600 wyznawców Widzewa zebrało się na ulicy Piotrkowskiej mimo wczesnej pory i niesprzyjającym warunkom pogodowym. Po blisko 1,5 godziny spędzonym pod Urzędem Miasta na śpiewach wspomaganych bębnem na pobliski plac Schillera wjechał wyczekiwany autokar z piłkarzami udającymi się w kierunku amfiteatru na al. Unii. Rozwinięto jeden z transparentów będący częścią oprawy przygotowanej na mecz z poprzedniej kolejki, kiedy to nie udało wejść się na sektor w Białymstoku. Po krótkiej rozmowie z grajkami, którzy wyszli przed autokar w asyście rac i mobilizujących okrzyków pożegnano ich dodając otuchy.. Po zakończonym zgromadzeniu fanatycy Widzewa truchtem przebiegli przez ulicę Sienkiewicza i pobliski park omijając watahy milicji i ulicą Kilińskiego dostali się do trasy W-Z skąd próbowali ruszyć w kierunku dworca Kaliskiego. Niestety oddziały zomo zablokowały drogę zamykając przy tym odcinek alei Piłsudskiego rozbijając pochód na mniejsze grupki zatrzymując przy okazji kilkanaście osób.
Musimy wspomnieć o naszych piłkarzach, którzy pokazali WIDZEWSKI CHARAKTER tracąc bramkę w ostatniej minucie meczu dającą 1 pkt obu drużynom. Dla nas był to jednak zwycięski remis patrząc na okoliczności w jakich musieli grać - w miejscu, w którym skala nienawiści do Widzewa jest większa niż sympatia do łksu, nasi piłkarze udowodnili podobnie jak my kibice kto znów był górą w tych derbach W efekcie pod będącym na ukończeniu stadionu przy al.Piłsudskiego na piłkarzy czekała spora delegacja kibiców, którzy znów w blasku rac osobiście chcieli podziękować naszej drużynie i sztabowi trenerskiemu.
W każdej relacji wypadało by wspomnieć o swoim rywalu. No cóż ... Nie było nam dane zmierzyć się twarzą w twarz z kindziorami jednak musimy wspomnieć o ich poziomie śpiewania, którego dopingiem nazwać nie można. I chyba wszyscy oglądający mecz w tv kibice w naszym kraju przyznają, że tego dnia przekrzyczeli by ich nawet fani Podbeskidzia albo Termalici, nie obrażając w tym miejscu nikogo. Nie mówiąc o żenującym repertuarze, który od lat się nie zmienia. Tak to jest jak w młynie siedzą same kołki i kaczory ;)
-
Nikt z LKsu sie tutaj nie produkuje.Nikt z LKSu do tej pory nie napisal chociaz jedengo zdania na temat,jacy to zajebisci jestesmy.
A teraz kibice Widzewa,wroccie do pierwszych postow od momentu zakonczenia derbow i zobaczcie kto sie produkowal,napinal
i twierdzil,jaki to ten LKS slaby.
To co do tej pory LKS tu napisal to tylko proba sciagniecia Was po raz kolejny na Ziemie.Koledzy typu Waclaw i ImPawel itd.
juz dali pokaz swoich kompleksow.Wiec z naszej strony jest tylko riposta.
Po raz kolejny sie napinacie w momencie,kiedy napinke wywoluje ktos od Was.
A teraz kibice Widzewa,wroccie do pierwszych postow od momentu zakonczenia derbow i zobaczcie kto sie produkowal,napinal
To co do tej pory LKS tu napisal to tylko proba sciagniecia Was po raz kolejny na Ziemie.Koledzy typu Waclaw i ImPawel itd.
-
Rycerze Wiosny pisze: LKS pokazal sie z dobrej strony.Kilka opraw,racowisko i w pierwszej polowie dobry doping.Zgody dopisaly.Komplet kiboli.
Koń by się usmial. Wygrana była na wyciągnięcie ręki? Hehe. Na wyciągnięcie ręki to co najwyżej mieliście wygranie i to wysokie, ale tylko w pierwszej połowie. Na szczęście Wasi kopacze nie sprostał temu zadaniu co dało szansę Widzewowi. W drugiej połowie to LKS wyglądał jak dzieci we mgle i tak jak Widzew w pierwszej. Patrząc na mecz to remis słuszny, patrząc na to do której minuty Widzew prowadził to z remisu powinniście się cieszyć, A Widzew mieć niedosyt.
-
Rycerzyku chcesz wszystkim wmówić że Łks to takie pizdy i zbierając się taką ekipą nie dają rady pogonić dzieciaków w okularach z Piotrkowskiej?Sami pisaliście że wystarczy się rozdzielić na mniejsze grupki by minąć psiarnie.Nie wierzę że zabrakło wam odwagi.Zwyczajnie kłamiesz i próbujesz oczernić kibiców Łks .
A pro po jeszcze twych kłamstw,pokarz no kto zapowiadał że Widzew będzie w 6tysięcy.
A pro po jeszcze twych kłamstw,pokarz no kto zapowiadał że Widzew będzie w 6tysięcy.
-
Rycerzu to cytat z Twojej wypowiedzi:
Pomijając już aspekty kibicowskie naszej rywalizacji musze przyznać że zadziwia mnie twój punkt widzewnia i pogląd na oczywiste sprawy.Ja to widze tak,jesteście liderem ze stratą tylko jednej bramki,co by nie pisać faworyt.Przyjeżdza Widzew prowadzi 2-1 i przy tym stanie trafia w słupek,gramy jednego zawodnika mniej jak równy z równym.W ostatniej minucie doliczonego czsu udaje sie wam doprowadzic do remisu a Ty piszesz ze zwyciestwo było na wyciagniecie ręki?Musze przyznać że zadziwia mnie twója ocena rzeczywistych faktów
Pomijając już aspekty kibicowskie naszej rywalizacji musze przyznać że zadziwia mnie twój punkt widzewnia i pogląd na oczywiste sprawy.Ja to widze tak,jesteście liderem ze stratą tylko jednej bramki,co by nie pisać faworyt.Przyjeżdza Widzew prowadzi 2-1 i przy tym stanie trafia w słupek,gramy jednego zawodnika mniej jak równy z równym.W ostatniej minucie doliczonego czsu udaje sie wam doprowadzic do remisu a Ty piszesz ze zwyciestwo było na wyciagniecie ręki?Musze przyznać że zadziwia mnie twója ocena rzeczywistych faktów
-
Chyba był tak zajęty wrzucanie na Widzew ze meczu nie oglądał i nawet nie znał przebiegu. Może myślał, że to LKS prowadził?
LKS miał wszystko po swojej stronie. Grali u siebie, bez kibicow rywala, lider ktory stracil do tej pory jedna bramke i to na wyjezdzie i w dodatku z tym slabym Widzewem.
Kurczę to jaki ten LKS musi być słaby...
LKS miał wszystko po swojej stronie. Grali u siebie, bez kibicow rywala, lider ktory stracil do tej pory jedna bramke i to na wyjezdzie i w dodatku z tym slabym Widzewem.
Kurczę to jaki ten LKS musi być słaby...
-
Ano jak sobie organizowaliscie zgromadzenie w niedziele na Piotrkowskiej,to stwierdziliscie,ze te 6 tysiecy kibicow bedzie sie zachowywalo dobrze itd..Wtedy.
Wygrana byla na wyciagniecie reki.Gdyby pilkarze LKS koontynuowali swoja gre z pierwszej polowy to byloby wyzej.
Ale oni Was zlekcewazyli,widzac Wasza postawe w pierwszej polowce i stalo sie jak sie stalo.Dwa dziecinne bledy obony i klops.
To nie Widzew byl mocny w drugiej polowie,to LKS spuscil z tonu.Inaczej bylaby Wasza kleska.
Mysle,ze powinniscie sie cieszyc ze Wasza druzyna zajmuje wyskie trzecie miejsce w tabeli.Bo gra prezentujecie srodek tabeli.
Wygrana byla na wyciagniecie reki.Gdyby pilkarze LKS koontynuowali swoja gre z pierwszej polowy to byloby wyzej.
Ale oni Was zlekcewazyli,widzac Wasza postawe w pierwszej polowce i stalo sie jak sie stalo.Dwa dziecinne bledy obony i klops.
To nie Widzew byl mocny w drugiej polowie,to LKS spuscil z tonu.Inaczej bylaby Wasza kleska.
Mysle,ze powinniscie sie cieszyc ze Wasza druzyna zajmuje wyskie trzecie miejsce w tabeli.Bo gra prezentujecie srodek tabeli.
-
Nie chcę tu siać niepotrzebnej napinki co pokazałem w poprzednich postach ale derby w mojej opinie bez szału. Widzew coś próbował zrobić ale nie wiele z tego wyszło(oprócz śpiewów i pożegnania z piłkarzami)wszystkie próby dostania się bliżej Kaliskiej z góry były stracone na niepowodzenie. Liczba 600 zgromadzonych też nie powala chodź to tak bardzo mnie nie dziwi. Większość zdrowo myślących nie ma ochoty na ganianki z policją wiedząc że i tak się nic nie ugra.Rycerze Wiosny pisze:Nikt z LKsu sie tutaj nie produkuje.Nikt z LKSu do tej pory nie napisal chociaz jedengo zdania na temat,jacy to zajebisci jestesmy.
Łks w mojej ocenie mocno średnio nie będę pisał już o dopingu, komplet widzów na tej trybunie dziwić nie może w tym ok 700osób to zgody. Ultras którym to ostatnio się chwalicie i Nam umniejszacie mnie nie zachwycił, myślę że pożegnanie galery wyszło Wam o niebo lepiej niż dotychczasowe pokazy na nowym stadionie. Oprawa szajka kiboli może i fajna ale te pusty środek bardzo psuje całokształt, do tego przydałoby się chociaż kilka rac, pozostałe 2 średnie sektorówki. Spodziewałem się naprawdę coś konkretniejszego. Nie jestem osamotniony Cobytu również jako Wasz kibic piszę o niedosycie.
Liczę że derby na Piłsudskiego Nam wszystkim to wynagrodzą i dostaniecie mimo wszystko na nie bilety.
-
To nie LKS był mocny w pierwszej połowie tylko Widzew taki slaby. Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.
A ja myślę, że powinniście się cieszyć że liderujecie, jeszcze liderujecie patrząc na to jak się sluzgacie. Ale w naturze nic nie ginie. Szczęście przyjdzie i do Widzewa :)
A ja myślę, że powinniście się cieszyć że liderujecie, jeszcze liderujecie patrząc na to jak się sluzgacie. Ale w naturze nic nie ginie. Szczęście przyjdzie i do Widzewa :)
-
ŁKS jeśli chodzi o oprawy to nie zachwycił jak na derby słabo. Zresztą na starej Galerze mieli dużo lepsze oprawy niż na nowej trybunie.
-
znów sie z Tobą nie zgodze.Rycerze Wiosny pisze:Ano jak sobie organizowaliscie zgromadzenie w niedziele na Piotrkowskiej,to stwierdziliscie,ze te 6 tysiecy kibicow bedzie sie zachowywalo dobrze itd..Wtedy.
Mecz piłki nożnej składa sie z dwóch połówek,faktycznie w pierwszej połowie byliście drużyną bardziej zdeterminowaną,ogólnie lepszą i jako gospodarz narzuciliście swoje warunki.Widzew grał na wyjeździe i skąd wiesz że oddanie wam incjatywy w 1 połówce nie było zamierzone?W drugiej części Widzew strzelił 2 bramki i miał setke na 3-1 i to byłaby klęska tyle że nie nasza a wasza.Chyba przyznasz że na koniec spotkania to wy odetchneliście z ulgą bo u nas był jęk zawodu przy bramce na 2-2.Trudno..