prawda jest taka że presja derbów sparaliżowała obie drużyny co było widać Wasi lepiej weszli w mecz i do przerwy dali radę bo Widzew nie grał zupełnie nic. Mocno sparaliżowani jakby nie byli sobą jednak dla młodych graczy i nie znających takich reali taki mecz to za duże progi co było widać.Rycerze Wiosny pisze: Wygrana byla na wyciagniecie reki.Gdyby pilkarze LKS koontynuowali swoja gre z pierwszej polowy to byloby wyzej.
Ale oni Was zlekcewazyli,widzac Wasza postawe w pierwszej polowce i stalo sie jak sie stalo.Dwa dziecinne bledy obony i klops.
To nie Widzew byl mocny w drugiej polowie,to LKS spuscil z tonu.Inaczej bylaby Wasza kleska.
Mysle,ze powinniscie sie cieszyc ze Wasza druzyna zajmuje wyskie trzecie miejsce w tabeli.Bo gra prezentujecie srodek tabeli.

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Fiu fiu, na komendzie pytałeś już? Ile płacisz? :)senatorKozioł pisze:pilnie kupie wszystkie info o żydowskim użytkowniku tego forum czyli napinaczu mms
do końca roku masz załatwioną na 100% przymusową emigrację jako żyd na wygnaniu
-
Bez zbędnej napinki ale zgadzam się z kolegą. Te ciągłe motywy chuligańskie na waszych oprawach zrobiły sie nudne ale trzeba również przyznać że stara Galera bardziej sprzyjała przejrzystości prezentowanych opraw. Jak na oprawę derbów to mocno przeciętnie...obiektywnyFAN pisze:ŁKS jeśli chodzi o oprawy to nie zachwycił jak na derby słabo. Zresztą na starej Galerze mieli dużo lepsze oprawy niż na nowej trybunie.
-
Post bez napinki
Mecz piłkarsko żenada kopanina jak na podwórku.Piłka która przechodzi całą obronę 2 razy i Widzew strzela z niczego.
Kibicowsko hymn Polski wykonaniu ŁKSu i próba odśpiewania całego żenada. Tak samo jak ich melodie Miłości Jedyna Ma
Doping dwa lub 3 razy w pierwszej połowie konkretny okrzyk ŁKS. Druga połowa na koniec j**** RTS i to tyle. Reszta to jakieś mruczenie.
Zbieranie kasy przez Ultrasów na oprawę śmiech w ich wykonaniu. Albo mało kasy było albo poszła na zabawę dla zgód.
Wystawienie szmat skrojonych przez ŁKS jakieś smyczki z 2-3 szale jakaś flaga TMR słabo.Lepiej w cale nie pokazywać takich zdobyczy moim zdaniem.
Obraz całościowy obiektu to śmiech na sali jedna trybuna + wały chrobrego w koło tragicznie to wygląda.
Chyba jednak lepiej było zostawić stary stadion niż dać sobie budować takie coś.
Sprzedaż biletów do ostatniej chwili a i tak puste miejsca.
Ogólnie żal ale dostrzegłem 2 pozytywy Dobra liczba Zawiszy na zgodzie + remis ŁKS w ostatniej minucie choć ten remis ŁKS powinien traktować jako porażkę.
Pytanie do Widzewa czemu graliście na piersi ze swoim herbem? Nie powinniście grać z kółeczkiem i gwiazdą na górze tak jak na strojach na prezentacji?
Mecz piłkarsko żenada kopanina jak na podwórku.Piłka która przechodzi całą obronę 2 razy i Widzew strzela z niczego.
Kibicowsko hymn Polski wykonaniu ŁKSu i próba odśpiewania całego żenada. Tak samo jak ich melodie Miłości Jedyna Ma
Doping dwa lub 3 razy w pierwszej połowie konkretny okrzyk ŁKS. Druga połowa na koniec j**** RTS i to tyle. Reszta to jakieś mruczenie.
Zbieranie kasy przez Ultrasów na oprawę śmiech w ich wykonaniu. Albo mało kasy było albo poszła na zabawę dla zgód.
Wystawienie szmat skrojonych przez ŁKS jakieś smyczki z 2-3 szale jakaś flaga TMR słabo.Lepiej w cale nie pokazywać takich zdobyczy moim zdaniem.
Obraz całościowy obiektu to śmiech na sali jedna trybuna + wały chrobrego w koło tragicznie to wygląda.
Chyba jednak lepiej było zostawić stary stadion niż dać sobie budować takie coś.
Sprzedaż biletów do ostatniej chwili a i tak puste miejsca.
Ogólnie żal ale dostrzegłem 2 pozytywy Dobra liczba Zawiszy na zgodzie + remis ŁKS w ostatniej minucie choć ten remis ŁKS powinien traktować jako porażkę.
Pytanie do Widzewa czemu graliście na piersi ze swoim herbem? Nie powinniście grać z kółeczkiem i gwiazdą na górze tak jak na strojach na prezentacji?
-
Czy na ŁKSie obecny Lech i Cracovia jak tak to w jakich liczbach?
-
A niby czemu mieliśmy nie zagrać ze swoim herbem na piersi?łódzkie pisze:Pytanie do Widzewa czemu graliście na piersi ze swoim herbem?
-
aktywnosc w dniu meczu "derbowego"wieksza na kibice net niz na mieście , cóż takie czasy
skonczcie temat bo naprawde nie ma co komentować
skonczcie temat bo naprawde nie ma co komentować
-
Czerwoni debile... najpierw jeden pisze, że bilety były w kasach w dniu meczu. Ełkaesiak mu tłumaczy... na nic, czerwoni debile wiedzą swoje, następny pisze, ze 140 biletów nie poszło... wtrąca się trzeci debil ("łódzkie"), który pisze "Sprzedaż biletów do ostatniej chwili a i tak puste miejsca". Pokazuję i objaśniam czerwonym debilom po raz ostatni:
Wszystkie bilety zostały sprzedane na kilka dni przed derbami - wielu chętnych obyło się smakiem. Te 140 biletów, które zostały rzucone do kas w dniu meczu, pochodziło z puli niewykorzystanej przez zgody, co okazało się w sobotę wieczorem. Rzucone w niedzielę rano rozeszły się w kilkanaście minut po komunikacie na fansach, a ok. 500 osób odbiło się od pustych już kas.
Osoby z Widzewa zrozumiały?
Wszystkie bilety zostały sprzedane na kilka dni przed derbami - wielu chętnych obyło się smakiem. Te 140 biletów, które zostały rzucone do kas w dniu meczu, pochodziło z puli niewykorzystanej przez zgody, co okazało się w sobotę wieczorem. Rzucone w niedzielę rano rozeszły się w kilkanaście minut po komunikacie na fansach, a ok. 500 osób odbiło się od pustych już kas.
Osoby z Widzewa zrozumiały?
-
Typ o nicku łódzkie to nikt od nas, więc go nie mieszaj z nami. Bo dla was każdy co źle coś powie o waszym klubiku, to pewnie od razu jest z Widzewa :)redemptorysta bosy pisze:wtrąca się trzeci debil ("łódzkie)
-
Widzę że z ciebie taki historyk-matematyk. Skoro tak ładnie policzyłeś naszą liczbę wtedy i teraz i nazywasz to zmianą jakościową, to może pochwal się jak tam u was wyglądało pospolite ruszenie które od 11 w niedzielę było wzywane do obrony waszego boiska.
Tak się składa że przejeżdżałem około 12 al. Unii i jak Widzewa na Piotrkowskiej było 500 osób to na moje oko wy byliście w podobnej liczbie, no może niewiele więcej.
Tak się składa że przejeżdżałem około 12 al. Unii i jak Widzewa na Piotrkowskiej było 500 osób to na moje oko wy byliście w podobnej liczbie, no może niewiele więcej.

-
87654. 4Tysie holsow obsrało się przed garstką dzieci w okularach spacerujących po waszym miście?Nigdy nie dam wiary w takie bajki.
-
oferta: pilnie kupie wszystkie dane prywatne żydzewiaka o nicku: mms
anonimowa płatność przez paypal, bez wchodzenia w dane odbiorcy i nadawcy, środki masz tego samego dnia u siebie.
do negocjacji cena, płatność 100% po weryfikacji
anonimowa płatność przez paypal, bez wchodzenia w dane odbiorcy i nadawcy, środki masz tego samego dnia u siebie.
do negocjacji cena, płatność 100% po weryfikacji
-
Nie łatwiej zgłosić się do admina,w przeszłości jeden z nich lubił podawać nr.ip i dane nielybianych przez niego osób;)
-
daj mi znać do którego, nie zostaniesz ani on ani ty bez nagrody i godnego wsparcia
-
Do tej pory,ze strony LKS zostalo wszystko wyjasnione.Widzewska strona konfliktu wciaz drazy temat.Czemu?
Nie za dobrze sami sie pokazali,choc twierdza ze "godnie".LKS pokazal sie wystarczajaco dobrze by tutaj na forum wciaz i wciaz
koontynuowac ten same tematy.
Rozumiem,ze Wy jak zwykle wszystko zajebiscie,godnie,"cele" zostaly osiagniete itd.Wiec piszcie o tym,a od tego "slabego" LKS
sie juz odwalcie.Bo doskonale tutaj widac kto ma kompleksy,a kto olewa druga strone...
Nie za dobrze sami sie pokazali,choc twierdza ze "godnie".LKS pokazal sie wystarczajaco dobrze by tutaj na forum wciaz i wciaz
koontynuowac ten same tematy.
Rozumiem,ze Wy jak zwykle wszystko zajebiscie,godnie,"cele" zostaly osiagniete itd.Wiec piszcie o tym,a od tego "slabego" LKS
sie juz odwalcie.Bo doskonale tutaj widac kto ma kompleksy,a kto olewa druga strone...
-
Dokładnie, my olewamy Widzewioków a oni niech lecza swoje kompleksy.
ps. skupuję dane Widzswiaków. Za kazdego forumowicz płacę 150 zeta lub wymienię na dane Legionistow i jednego Lechisty. Za jednego Widzewiaka daję 3 Legionistów i dorzucam Lechistę.
ps. skupuję dane Widzswiaków. Za kazdego forumowicz płacę 150 zeta lub wymienię na dane Legionistow i jednego Lechisty. Za jednego Widzewiaka daję 3 Legionistów i dorzucam Lechistę.
FC KONSTANTYNÓW HULIGANS.
-
Rycerzu przestań już lamentować i piszczeć,Twoi koledzy z trybki wiecznie ubliżają piszą o jakiś gwałtach i jakoś Ci to nie przeszkadza.
Jeszcze odnosnie derbów to przegladając fotki na waszej stronie nasówa mi sie taka myśl odnoście transu UR 100% XERO.Jak to sie ma do tego że wasza chyba najlepsza osiedlowa ekipa z Polesia posługuje sie nazwą jednej z grup na Ruchu tj Ekipa Remontowa?Kolejny przykład jest z naszego łódzkiego podwórka to hasełko z vlepek,plakatów itp..Łks Polesie najlepsza ekipa w mieście które lata temu wymyslili Widzewiacy ze Śródmieścia mając je na swoich gadzetach?
Tymi propozycjami o wykupie danych robicie smród swoim,więc darujcie sobie bo trąci to konfidenctwem.
Jeszcze odnosnie derbów to przegladając fotki na waszej stronie nasówa mi sie taka myśl odnoście transu UR 100% XERO.Jak to sie ma do tego że wasza chyba najlepsza osiedlowa ekipa z Polesia posługuje sie nazwą jednej z grup na Ruchu tj Ekipa Remontowa?Kolejny przykład jest z naszego łódzkiego podwórka to hasełko z vlepek,plakatów itp..Łks Polesie najlepsza ekipa w mieście które lata temu wymyslili Widzewiacy ze Śródmieścia mając je na swoich gadzetach?
Tymi propozycjami o wykupie danych robicie smród swoim,więc darujcie sobie bo trąci to konfidenctwem.
-
serce miasta pisze:Rycerzu przestań już lamentować i piszczeć,Twoi koledzy z trybki wiecznie ubliżają piszą o jakiś gwałtach i jakoś Ci to nie przeszkadza.
Ale Ty jesteś durny,naprawdę myślisz,ze to ktoś z ŁKS-u ? Odejdź czasami od komputera,odpocznij i nie bierz tak wszystkiego na poważnie,to tylko internet...
A co do ksera to ja mam pytanie,dlaczego śpiewacie 'to my kibice Łodzi' ,klubem Łodzi jest i w naszym mieście Łodzi ? Tych dwóch ostatnich nie jestem pewien,ale wydaje mi się,że kiedyś to śpiewaliście,nie wiem jak teraz,ale mogę się mylić.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
"W Naszym mieście Łodzi"to nawet ostatnio wyrwał się ten najebus w Białymstoku co powoduje tylko śmiech politowania... od następnego meczu jedziemy u Nas "oooo Łódzki KS ole!".
-
Odpowiadasz pytaniem na pytanie zamiast odnieść sie rzeczowo,ale ok.odpowiem Ci.
Klubem Łodzi jest nigdy na Widzewie nie było krzyczane,śpiewane.
W naszym mieście Łodzi czy to my kibice Łodzi spiewamy ponieważ to nie jest wasza piosenka a śpiewa to pół Polski w różnych wersjach tj.To my chłopcy z Reymonta,Śląska tak samo jak W pewnym śląskim mieście czy W grodzie Przemysława itd.to tak na biegu co mi przyszło na myśl.
Teraz ty odpowiedz jak to jest że tydzień dajmy na to przed derbami umieszczacie na swoich tj.Starego Polesia plakatach,vlepkach hasło widniejące na gadzetach Widzewiaków z Śrd,bo co do Ekipy Remontowej chyba nikt nie ma watpliwosci nawet o ile mnie pamięc nie myli maja Ruch ma taką flage.
W naszym mieście Łodzi czy to my kibice Łodzi spiewamy ponieważ to nie jest wasza piosenka a śpiewa to pół Polski w różnych wersjach tj.To my chłopcy z Reymonta,Śląska tak samo jak W pewnym śląskim mieście czy W grodzie Przemysława itd.to tak na biegu co mi przyszło na myśl.
Teraz ty odpowiedz jak to jest że tydzień dajmy na to przed derbami umieszczacie na swoich tj.Starego Polesia plakatach,vlepkach hasło widniejące na gadzetach Widzewiaków z Śrd,bo co do Ekipy Remontowej chyba nikt nie ma watpliwosci nawet o ile mnie pamięc nie myli maja Ruch ma taką flage.
-
A dlaczego śpiewacie "Naprzód piłkarze, dzisiaj ambicja wam karze..." tak sobie można odbijać tą piłeczkę.
YY a dla czego jakiś patent macie na miasto Łódź podzielone dajmy na to 50/50, czy to że koleś był najebany panie tangens kotangens z trybuny ą,ę ,samych wariatów?"W Naszym mieście Łodzi"to nawet ostatnio wyrwał się ten najebus w Białymstoku co powoduje tylko śmiech politowania..
-
Na meczach jest śpiewane "To my kibice Łodzi", rzadziej w naszym mieście Łodzi a klubem Łodzi to nigdy (chyba że w zmienionej wersji ;-))Tutaj filmik z derbów. Widać w pewnym momencie że są wolne miejsca. Wiem, że sprzedaliście wszystkie bilety, ale tak samo mówicie gdy na SMS są wolne miejsca mimo,ze biletów brak.
https://m.youtube.com/watch?v=N6onG3mtbUE
https://m.youtube.com/watch?v=N6onG3mtbUE
-
Z Ciebie tangens i kotangens to już nigdy nie będzie,skoro nie potrafisz poprawnie napisać "dlaczego". Być może chodzi o to,że to hymn kibiców ŁKS?patojudek pisze:A dlaczego śpiewacie "Naprzód piłkarze, dzisiaj ambicja wam karze..." tak sobie można odbijać tą piłeczkę.
YY a dla czego jakiś patent macie na miasto Łódź podzielone dajmy na to 50/50, czy to że koleś był najebany panie tangens kotangens z trybuny ą,ę ,samych wariatów?"W Naszym mieście Łodzi"to nawet ostatnio wyrwał się ten najebus w Białymstoku co powoduje tylko śmiech politowania..
-
Bez jaj,Ty tak na poważnie???? Chłopie,WERSJA jest nasza,czy tego chcesz czy nie.Trzeba było sobie zmienić a nie rżnąć kropa w krope.I Wy będziecie nam ksero wytykać.Litości...serce miasta pisze:Odpowiadasz pytaniem na pytanie zamiast odnieść sie rzeczowo,ale ok.odpowiem Ci.
Co do Twojego pytania,to szczerze mówiąc nie wiem jak to było,pytanie do kogoś z Polesia.Ja na ten temat wiedzy nie mam,więc trudno mi się do tego odnieść kto pierwszy tego hasła użył...Ale mimo wszystko porównanie jakiegoś hasła na gadżetach do śpiewania przez ładnych parę lat zerżniętych piosenek,to chyba nie to samo??
-
Słuchaj piosenki kibicowskie 20/30 lat temu przerabiane i spiewane były na wszystkich stadionach i cała Polska jechała na jedno kopyto.Ja natomiast pytam o sprawę z czasów obecnych kiedy to realja kibicowskie sa zgoła inne choć wasze ziomki z Tychów czy Pasów śpiewają naszą Tonke o ile pamięć mnie nie myli.Mnie jednak chodzi coś zupełni innego,zarzucacie naszym Ultrasom ksero a tym czasem wasi Ultrasi bo sporo ich pochodzi z Polesia nazywają swoją grupe tak samo jak Ruch czyli nasza zgoda wasza kosa tak samo jeśli chodzi o świeżo uzywane przez was hasło z najlepszą ekipą w mieście która na szalach i chyba smyczkach Śródmiescia za czasów Bandyckiego Śródmieścia.To wy wywiesiliście taki trans nie RTS
halabardy i pilniczki-miasto derbowe sory taki mamy klimat
halabardy i pilniczki-miasto derbowe sory taki mamy klimat
-
własciwie o co Ci chodzi,co Ci nie pasuje?Nie masz ochoty czytać,p*********?Nie czytaj,nie wchodź.Łódź jest miastem w którym rywalizacja jest na każdym kroku,w pracy,szkole,podzieleni sa urzędnicy,dziennikarze itd.czasy są takie że rywalizacja jest też na internecie takie czasy.Piszesz ze nikt normalny sie tu na codzień a mimo to od 13 pażdziernika napisaleś 44 posty,daj wiec spokuj,nie czepiaj sie bo wymiana jest w miare kulturalna
-
Czyli teraz dowiadujemy sie ze nic zlego nie ma w kserowaniu przez lokalnego rywala,historycznych piesni typu "w naszym miescie"
lub "klubem Lodzi jest...".
Wyglada na to,ze co zrobi Widzew jest w porzadku i to cala reszta sie myli.
Ach,dobrze ze "godnie sie zaprezentowali" w niedziele,osiagneli wyznaczone "cele" i pospiewali skserowane piesni.
Coz.....jeszcze wieksi i jeszcze i jeszcze i "to my kibice Lodzi".Moj Boze,jedyna taka ekipa w kraju.Specyficzne srodowisko ludzi.
Udowadniasz im bledy,masz dowody,to nie wystarczy.To oni zawsze maja racje!
lub "klubem Lodzi jest...".
Wyglada na to,ze co zrobi Widzew jest w porzadku i to cala reszta sie myli.
Ach,dobrze ze "godnie sie zaprezentowali" w niedziele,osiagneli wyznaczone "cele" i pospiewali skserowane piesni.
Coz.....jeszcze wieksi i jeszcze i jeszcze i "to my kibice Lodzi".Moj Boze,jedyna taka ekipa w kraju.Specyficzne srodowisko ludzi.
Udowadniasz im bledy,masz dowody,to nie wystarczy.To oni zawsze maja racje!
-
Mój pierwszy mecz na Widzewie to 1992 r. Już wtedy było śpiewane "W naszym mieście Łodzi" czy "My kibice Łodzi". Nikt wtedy nie znał takiego pojęcia jak "xero" itp. Cała kibolska Polska śpiewała te same nuty. Wprowadzanie własnych pieśni zaczęło się w latach dwutysięcznych. Wtedy też powstało pojęcie xero. CZepianie się więc lat 80-tych czy 90-tych jest bez sensu.
Natomiast w "nowożytnych czasach" to Widzewiacy raczej ustanawiali trendy w pieśniach niż je kserowali. Naszą "tonkę" (naszym klubem RTS) śpiewa teraz pół Polski.
Inaczej na ŁKS. Podjebaliście Lechowi "chorwackie", a Jagielloni jej "Tylko Ty". Nigdy nie kojarzę żeby ŁKS był prekursorem czegokolwiek w polskiej ultrasce. Zawsze byl;iście odtwórczy. Inaczej niż na Widzewie, gdzie było dużo nowatorskich tematów (jak np. oprawy z szarf, wprowadzenie vlepekw Polsce itp).
Natomiast w "nowożytnych czasach" to Widzewiacy raczej ustanawiali trendy w pieśniach niż je kserowali. Naszą "tonkę" (naszym klubem RTS) śpiewa teraz pół Polski.
Inaczej na ŁKS. Podjebaliście Lechowi "chorwackie", a Jagielloni jej "Tylko Ty". Nigdy nie kojarzę żeby ŁKS był prekursorem czegokolwiek w polskiej ultrasce. Zawsze byl;iście odtwórczy. Inaczej niż na Widzewie, gdzie było dużo nowatorskich tematów (jak np. oprawy z szarf, wprowadzenie vlepekw Polsce itp).
-
Rozumiemy.Wierzymy we wszystko co napisales.To Wy jestescie prekursorami,to Wy ustanawialiscie trendy.Daan pisze:Mój pierwszy mecz na Widzewie to 1992 r. Już wtedy było śpiewane "W naszym mieście Łodzi" czy "My kibice Łodzi". Nikt wtedy nie znał takiego pojęcia jak "xero" itp. Cała kibolska Polska śpiewała te same nuty. Wprowadzanie własnych pieśni zaczęło się w latach dwutysięcznych. Wtedy też powstało pojęcie xero. CZepianie się więc lat 80-tych czy 90-tych jest bez sensu.
To Wy "godnie' sie zaprezentowaliscie sie w dniu derbow.To Wy osiagneliscie "wyznaczone cele" (MOJ BOZE!).
To Wy jestescie jeszcze wieksi i to Wy jestescie najlepsi !
"W naszym miescie Lodzi" spiewane przez Widzew juz w '92.Nie mam wiecej pytan!!!
Widzewa nie mozna zlamac,co najwyzej ugiac.Nawet kiedy masz argumenty i dowody przeciwko.Zakonczmy na tym.
-
Rycerze Wiosny- Twoja odpowiedź to emocjonalny atak histerii, zero kontrargumentów. Ja Ci na chłodno podałem konkretne przykłady. Jest tego więcej, np. piersze w Polsce choregrafie z kurtyn rozwieszanych na siatkach za bramkami. Ty w odpowiedzi histeryzujesz. Wiesz dlaczego? Bo zdajesz sobie sprawe, ze mam racje i jedyne jak mozesz odbic pileczke to nieudolna ironia...
-
Nie,nie mylisz sie.To moja szydera na stek Twoich klamstw.Wiesz,naprawde szeroko otwieram oczy ze zdziwienia,jak mozna
byc tak zaklamanym.Moj Boze.Ja z Toba nie bede podejmowal rozmow, merytorycznie,bo Twoje wywody sa nie zgodne z rzeczywistoscia.Prosze nie oczekuj od oponenta rzeczowych odpowiedzi,kiedy sam piszesz stek bzdur.
byc tak zaklamanym.Moj Boze.Ja z Toba nie bede podejmowal rozmow, merytorycznie,bo Twoje wywody sa nie zgodne z rzeczywistoscia.Prosze nie oczekuj od oponenta rzeczowych odpowiedzi,kiedy sam piszesz stek bzdur.
-
Dobrze to ja Ci odpowiem.Rycerze Wiosny pisze:Nie,nie mylisz sie.To moja szydera na stek Twoich klamstw.Wiesz,naprawde szeroko otwieram oczy ze zdziwienia,jak mozna
Jeśli chodzi o "Klubem Łodzi jest.." to nigdy nie spiewalismy tego i tu się mylisz, co do pozostałych dwóch piesni to tak spiewamy je tak 3/4 Polski. Jeśli twierdzisz ze to Wy je wymyśliliście to proszę Cie jeśli to możliwe o udowodnienie tego.
A teraz mam pytanie do Ciebie, prujesz się doNas o ksero pieśni które mają więcej lat niż ja. To odpowiedz mi czemu spiewacie Nasze" Atletico"? Czy może tę pieśń też pierwsi spiewaliscie Wy?
-
Stek bzdur? Nic o czym pisałem powyzej nie jest ani bzdura ani klamstwem. I Ty dobrze o tym wiesz, dlatego nie potrafisz odpowiedziec.Rycerze Wiosny pisze:Nie,nie mylisz sie.To moja szydera na stek Twoich klamstw.Wiesz,naprawde szeroko otwieram oczy ze zdziwienia,jak mozna
-
Wasi koledzy z Zawiszy też pewnie jako pierwsi zaśpiewali " Naszym klubem WKS"?
-
Dobra,ostatni mój wpis na ten temat,bo za stary jestem,żeby się tu z Wami w internecie przekrzykiwać.Nie chodzi o melodię,tylko o tekst,wersje,czy jak to tam ująć.Mogliście zmienić,a nie walić identycznie jak my.Ktoś tam napisał,że w latach 90-tych to było normalne i nikt do nikogo nie miał pretensji.Ok,normalne,ale nie od największego,derbowego wroga,a co do pretensji to mylisz się,bo pamiętam,że beka z tego u nas była.
Łysy80 wydaje się,że jesteś nielicznym normalnym tutaj widzewiakiem który z głowa pisze ale nie gadaj,że to nasze specyficzne 'To my kibice Łodzi' z ta wódką nie wyszło od nas?
ps.jeszcze do Daan-dla mnie wystarczy,że ŁKS plus kilka innych klubów był prekursorem ruchu kibicowskiego w Polsce,gdzie Was nie było.A nie jakieś tam wlepy itd. ale jest to tylko moje prywatne zdanie.
Dobra,było minęło.Nie ma co dalej rozkminiać,każdy przedstawił swój punkt widzenia i nikt nikogo do swojej racji nie przekona.Każdy to widzi po swojemu...
Łysy80 wydaje się,że jesteś nielicznym normalnym tutaj widzewiakiem który z głowa pisze ale nie gadaj,że to nasze specyficzne 'To my kibice Łodzi' z ta wódką nie wyszło od nas?
ps.jeszcze do Daan-dla mnie wystarczy,że ŁKS plus kilka innych klubów był prekursorem ruchu kibicowskiego w Polsce,gdzie Was nie było.A nie jakieś tam wlepy itd. ale jest to tylko moje prywatne zdanie.
Dobra,było minęło.Nie ma co dalej rozkminiać,każdy przedstawił swój punkt widzenia i nikt nikogo do swojej racji nie przekona.Każdy to widzi po swojemu...
-
Drodzy sąsiedzi odnieście sie do tematu który poruszyłem tj.jak można zarzucać komuś kserowanie wywieszać w tym temacie trans a samemu skserować nazwe swojej osiedlowej grupy z której wywodzi sie wielu Waszych ultrasów i posługiwać sie nią mimo iż powszechnie wiadomo że jest to nazwa grupy ewidentnie utoższamianej z kibicami Ruchu Chorzów.Jak można lansować sie na haśle Widzewiaków ze Śródmieścia które widnieje na ich np.szalikach.To jest sprawa z tu i teraz a nie sprzed 30 lat gdzie wiadomo jakie były realia.
-
ŁKSowi za race zamkną cały stadion czy tylko jedną trybunę?:)
-
Czytając to forum już długo,jak i teraz po zakończonych właśnie 63 derbach,można stwierdzić jedno.
Wy widzewiacy już tak bardzo gubicie się w zeznaniach,zmieniając zdanie na ten sam temat,kłamiąc,przeinaczając-że każdy,nie kumaty ale normalny kibol w Polsce widzi Wasze odbijanie się od ściany do ściany.
Doszło do tego,że czytamy iż uwaga "Widzew zaprezentował się godnie" i "osiągnął wyznaczone cele" ! ! ! No ludzie czy tylko ja to widze??? Co i komu Wy widzewiacy próbujecie tutaj udowodnić??? Kim Wy jesteście?
Dalej dowiadujemy się,że Widzew od dawna (jak i pół Polski-gdzie,kiedy?) śpiewa "W naszym mieście Łodzi"- hymn kibiców ŁKSu ! ! !
I wszystko z tym jest w porządku ! ! ! Ktoś kseruje coś ewidentnie z lokalnego rywala,słowo w słowo? No problem....
Zapowiadali że będzie 6 tysięcy,po czym stwierdzają że to był żart,ale to na ŁKS było parę wolnych miejsc ! ! ! ! ! ! !
Widać,że żaden z nich nigdy na meczu nie był i nie rozumie że ludzie/kibole stoją razem a nie koniecznie na każdym krzesełku.
Ale może tak podstawowej wiedzy nie mają.A może to tylko chęć przypierdolenia się do ŁKSu,bo im raczej nie wyszło.
Oj przepraszam,wyszło,zaprezentowali się "GODNIE".Aha i zrealizowali "cele".
R Y N C E O P A D A J Ą ! ! ! !
Specyficzne to środowisko kibiców o jakże wielkiego Widzewa.
Wy widzewiacy już tak bardzo gubicie się w zeznaniach,zmieniając zdanie na ten sam temat,kłamiąc,przeinaczając-że każdy,nie kumaty ale normalny kibol w Polsce widzi Wasze odbijanie się od ściany do ściany.
Doszło do tego,że czytamy iż uwaga "Widzew zaprezentował się godnie" i "osiągnął wyznaczone cele" ! ! ! No ludzie czy tylko ja to widze??? Co i komu Wy widzewiacy próbujecie tutaj udowodnić??? Kim Wy jesteście?
Dalej dowiadujemy się,że Widzew od dawna (jak i pół Polski-gdzie,kiedy?) śpiewa "W naszym mieście Łodzi"- hymn kibiców ŁKSu ! ! !
I wszystko z tym jest w porządku ! ! ! Ktoś kseruje coś ewidentnie z lokalnego rywala,słowo w słowo? No problem....
Zapowiadali że będzie 6 tysięcy,po czym stwierdzają że to był żart,ale to na ŁKS było parę wolnych miejsc ! ! ! ! ! ! !
Widać,że żaden z nich nigdy na meczu nie był i nie rozumie że ludzie/kibole stoją razem a nie koniecznie na każdym krzesełku.
Ale może tak podstawowej wiedzy nie mają.A może to tylko chęć przypierdolenia się do ŁKSu,bo im raczej nie wyszło.
-
Ręce opadają ? Słuchaj każdy kto chodzi na mecze to wie ze jak są sprzedane wszystkie bilety to stadion nie teatr wiec będzie widać lukę wolnych miejsc bo niektórzy stoją gdzieś indziej logiczne to jest tylko jak były u nas na starym stadionie komplety i wolne miejsca to sami zaczeliscie ze gdzie ten komplet itp itd jak zegar był zajebany w środku cały a boki puste i tak samo na C gdzie na dole nikt nie siedział tylko wszyscy na górze tak samo jak jest na Smsie wiec miej trochę pokory kolego bo jak niektórzy wypisują ze kompletu nie było a był u was wiec tak samo jest u nas z wolnymi miejscami Pozdrawiam .
-
co przeinaczamy i kłamiemy?Radicaal pisze:Czytając to forum już długo,jak i teraz po zakończonych właśnie 63 derbach,można stwierdzić jedno.
Uważasz że Widzew nie zaprezentował sie godnie?Mimo iż wiadomym było że na mecz nie wejdziemy zebraliśmy sie w centrum miasta oraz na osiedlach pożegnaliśmy piłkarzy,coś sie działo.Co mieliśmy zrobic żebyś przyznał że było ok.Kto jak kto ale wy w tym temacie zabierać glosu nie powinniście bo jak byliście w takiej samej sytuacji czyli wiedzieliście ze nie wejdziecie na mecz nie zrobiliście dosłownie nic.Kto zapowiadał że będzie 6 tyś ludzi gdzie?W najlepszych kibicowsko czasach w Łodzi gdzie mieliśmy bilety na derby zebrało sie nas 6000 ludzi komu ty chcesz wmówić takie kocopoły?Derby Łodzi zebraliście sie gdzieś na osiedlach,pomijając wasza najlepszą ośke Stare Polesie gdzie było was 50...?Pisałem Ci juz jesteś niewiarygodny,zostałes tu przyłapany na tym żeś sie mundrzył a na meczu nie byłeś i twoje stwierdzenie że nikt z nas nie chodzi na mecze budzi uśmiech politowania.