Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Śródmieście... :)))
-
Wychodzi na to że ten Łks jest mega chujowy,przynajmniej z wpisów pedała rabina.Eksterminacja Widzew który niemal wymarł w Łodzi a nie mogą przejąć Rado,Widzewa,Chojen czy O&J.To pewnie te FC tam wynajmują mieszkania:)
-
1. A kto to u was trzyma na Dąbrowie? M. i Cz. czyli dwóch przerzutów. Dobrze wiesz, że ŁKS Dąbrowa nie jest w stanie zrobić nic bez posiłków z innych osiedli.Kolejny nick pisze: Natomiast my na waszych jesteśmy , chociażby na wspomnianej właśnie przez ciebie Dąbrowie
FC Polesie które kiedyś zreszalo naprawdę sporo kumatych osób, zostało rozjebane przez własną głupotę. Zostały zgredy , albo pokitrance ograniczające się do klejenia vlepek .
2. Z Polesia jeżdżą osoby na Widzew, które doskonale znacie, trafią się osoby interesujące się sportem jak i ultraską, dobrze o tym wiecie, a to, że nie są jakoś wybitnie zorganizowani to już inna sprawa.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
1 gowno wiesz .
2. Taki c*** .
Generalnie j**** was k******* megalomany zaślepione
Nie macie za grosz obiekywizmu w sobie i będziecie udowadniać to do samego końca k**** zaklamane..
Śmierć śmierć zydzewskiej kurwie !!!!!!
2. Taki c*** .
Generalnie j**** was k******* megalomany zaślepione
Nie macie za grosz obiekywizmu w sobie i będziecie udowadniać to do samego końca k**** zaklamane..
Śmierć śmierć zydzewskiej kurwie !!!!!!
PATO 1908 GANG
-
Skoro ja nic nie wiem, a Ty jesteś taki wszechwiedzący to napisz łaskawie gdzie napisalem nieprawdę?
-
ŁKS DABROWA nie jest w stanie nic zrobić bez posiłków ?? - owszem najebali by wszystkich waszych kibiców z osiedli ŁKSiackich razem wziętych.
Nie mówię o ich dzialanosci , i o tym co robią nacodzien - bo widocznie ty dzbanku nie powinieneś o tym wiedzieć.
2 Najbardziej znana i najaktywniejsza z Polesia jest Ania , która już zreszta wyjebala stąd w pizdu bo mimo że kobita t też nie miała lekkiego życia ...
Mówiąc o osobach zaangażowanych w H , masz na myśli obsranca który wypieral się klubu X razy i nie był już bity nawet z litości bo strach że dostanie zapasci , a teraz siedzi na emigracji ?
Ci ultrasi z Polesia to te młode pajace którym najpierw wieszaliscie transy pdw a później ich pognaliscie bo się rozdupcyli ?
Dawaj dalej posmiejemy się wszyscy
Nie mówię o ich dzialanosci , i o tym co robią nacodzien - bo widocznie ty dzbanku nie powinieneś o tym wiedzieć.
2 Najbardziej znana i najaktywniejsza z Polesia jest Ania , która już zreszta wyjebala stąd w pizdu bo mimo że kobita t też nie miała lekkiego życia ...
Mówiąc o osobach zaangażowanych w H , masz na myśli obsranca który wypieral się klubu X razy i nie był już bity nawet z litości bo strach że dostanie zapasci , a teraz siedzi na emigracji ?
Ci ultrasi z Polesia to te młode pajace którym najpierw wieszaliscie transy pdw a później ich pognaliscie bo się rozdupcyli ?
Zdobywcy wielu głów.
-
1. Nawet na malowanie obecny " ŁKS Dąbrowa" ( kiedyś RTS, nawet na ten argument nie odpowiecie, że w waszej ekipie biegają przerzuty) musi mieć posiłki z innych osiedli.
2. Mówiłem o osobach ze Starego Polesia, nie o Polesiu jako dzielnicy. Nie, na przykład mam na myśli małolata, który napierdala waszych młodych z SP tak bardzo, że w jego roczniku nie ma dla niego przeciwnika :)
2. Mówiłem o osobach ze Starego Polesia, nie o Polesiu jako dzielnicy. Nie, na przykład mam na myśli małolata, który napierdala waszych młodych z SP tak bardzo, że w jego roczniku nie ma dla niego przeciwnika :)
-
Lzesz jak pies, i wymyslasz jakieś historyjki nie do sprawdzenia.
Bawcie się dalej i pouczajcie wszystkich że nie sa obiektywni i kłamią itp , i odciagajcie tym chytrysy uwagę od tego że sami się tutaj tak zachowujecie. Żydzew jebane k**** ! Amen
Bawcie się dalej i pouczajcie wszystkich że nie sa obiektywni i kłamią itp , i odciagajcie tym chytrysy uwagę od tego że sami się tutaj tak zachowujecie. Żydzew jebane k**** ! Amen
PATO 1908 GANG
-
Ale dlaczego tak niegrzecznie i niekulturalnie ? :)
Skoro kłamię dlaczego nie wiesz co odpisać na moje argumenty, które jak widać po tym jak się spinasz zza monitora trafiają w sedno?
To był mój ostatni post w tej krótkiej wymianie zdań, bo raz że nie umiecie normalnie dyskutować, a dwa widać mało wiecie :) Trzymajcie się i do zobaczenia w niedziele :)
Skoro kłamię dlaczego nie wiesz co odpisać na moje argumenty, które jak widać po tym jak się spinasz zza monitora trafiają w sedno?
To był mój ostatni post w tej krótkiej wymianie zdań, bo raz że nie umiecie normalnie dyskutować, a dwa widać mało wiecie :) Trzymajcie się i do zobaczenia w niedziele :)
-
Ja ci odpisze wymienione przez ciebie osoby M.czy C.Jak dla mnie nikt na Dąbrowie od was nie ma startu do nich.Na jednego zasadzacie się w 20 osób,śmiech na sali.Drugi wygrywa solówkę z waszym liderem.Więc obiektywnie opisz sytuacje.Co nie zmienia faktu waszej liczbowej przewagi na osiedlu.Jak dla mnie 80% wy 20% my.
-
Nie będę ci cisnął, bo nie o to chodzi. Zauważ tylko w jaki sposób reagujesz gdy pojawi się jakiś merytoryczny wpis kogoś z RTS-u. Robisz się agresywny i ubliżasz zamiast merytorycznie wymienić argumenty.Kolejny nick pisze:Lzesz jak pies, i wymyslasz jakieś historyjki nie do sprawdzenia.
Co do reszty i ogółu dyskusji to racja zawsze leży po obu stronach i to się nie zmieni.Trzeba tylko umieć dyskutować panie Rabin.
RTS&HKS
-
Co wygrywa?! Oby dwoch to cipy jakich mało, jeden miesiąc temu pod fit fabric solowke przegrał w 10 sekund, drugi po jednym strzale padl od gościa z niesprawna druga ręka ha ha. Oni wygrac to mogą w ufc na konsoli. Nie róbcie już jaj, bo teraz naprawdę przesadziliscie, bo oni to akurat nie są żadną sila , co sami od was przy koznają
-
Sugerujesz że mam 15 lat a sam sachowyjesz sie jak obsmarkamy szczyl który ubliża przez internet,zastanów sie czy tak zachowuje sie poważny ogarniety człowiek.Mimo to odniose sie do twojego wpisu.Kolejny nick pisze:Serce Miasta - Eternidad cie z grubsza naprostował.
Ale jeszcze apropo Twojej obiektywności .
Wy nic nie straciliscie , natomiast my - w chuuujj, tak panie obiektywny , który będzie nam tu pisał " jak naprawdę wygląda rzeczywistość " ??
Wiesz ilu było waszych kibiców w latach 90, na kojarzonych teraz absolutnie z nami osiedlach , dzielnicach ??
To co stało się wlasnie na przełomie lat 90/2000 , to całkowita eksterminacja RTSu po zachodniej stronie miasta. Lata 2000 to utrzymanie tego stanu, i wpojenie mlodziezy , ze ŁKS to jedyna droga .
Różnica wiec w tej jak to mówisz "Dominacji " jest taka , że was już nie ma na naszych rejonach . Natomiast my na waszych jesteśmy , chociażby na wspomnianej właśnie przez ciebie Dąbrowie . Jest też kilka osiedlu na których mocno dołowalismy na poczatku tego wieku, ale poszło do przodu.
Natomiast Wy , naŁKSiackich osiedlach nie przedstawiacie absolutnie żadnej siły , nie jesteście w żaden sposób zorganizowani. FC Polesie które kiedyś zreszalo naprawdę sporo kumatych osób, zostało rozjebane przez własną głupotę. Zostały zgredy , albo pokitrance ograniczające się do klejenia vlepek .
Taka jest rzeczywistość , i takie są fakty.
Ja rozumiem że możesz mieć 15 lat i piszesz to co ci się wydaje , albo co chciałbyś żeby było - ale zanim kolejny raz to zrobisz , pomyśl 2 razy zanim zrobisz z siebie jeszcze wiekszeg głupka.
Przyznaje ci racje i też uważam że nasi kibice mieszkający na waszych ośkach nie przedstawiają jakieś większej siły w stosunku do was i nie zamierzam zaklinać rzeczywistości.Pisałem wcześniej o osiedlach które były podzielonie ewidentnie czyli DBWA i RDG,ty czy tam twój koleżka natomiast podajesz przykłady osiedli na których zawsze dominowaliście a na których Widzew był w jakimś tam stopniu aktywny,zrobiliście porządki na swoich rewirach,zgadza sie jednak nie przejeliście żadnego podzielonego mniej więcej na pół osiedla a Widzew przejął dwa.Zrobiliście jakiś tam progres na Górniaku ale chyba nie chcesz powiedzieć na na GRK dominujecie,co do Piastowa to sie nie wypowiadam bo jak dla mnie to zupełnie nic nie znaczące małe osiedle i prawde powiedziawszy wogóle tam nie bywam ani nie znam nikogo z tej ośki.
Nie najlepiej świadczy o tobie fakt że na ogólnostępnym forum robisz sobie personalne wycieczki.Jak sie okazuje to jednak ty jestes nie najlepiej poinformowany bo akurat ci wasi pseudo chuligani z Podgórnej do najlepszych zawodników nie należą,co zresztą pare razy zostało już zweryfikowane więc nie wydawaj internetowych osądów kto kogo by najebał.Lepiej odnieś sie do tych solówek co tu ktoś z Widzewa pisał.Ultrasi z Polesia jak ich nazywasz rozdupcyli sie i zostali pogonieni,czy twoim zdaniem coś tu jest niewporządku?Wy też wieszaliście na Galerze trans dla metala z cracovii czy rudzika,pogoniliście młodych rozjebusów z Helskiej?Widzisz tą różnice?MaorMelix pisze:ŁKS DABROWA nie jest w stanie nic zrobić bez posiłków ?? - owszem najebali by wszystkich waszych kibiców z osiedli ŁKSiackich razem wziętych.
-
Możesz mi powiedzieć, gdzie wy zyskaliście na Śródmieściu i Górniaku?Eternidad pisze:my nic nie zyskujemy? nasi na Górniaku, Piastów, śródmieście czy oczyszczenie całkowicie naszych terenów z waszych jednostek. na wasZych osiedlach są nasze duże grupy, posiadające jakieś konkretne tereny. z waszej strony czegoś takiego nie ma. mówię tu o Dąbrówce czy w mniejszym stopniu chojnach ale nie tylko
Na Śródmieściu kilka lat temu mocno podupadł wasz północny rejon (Północna, Wschodnia, Jaracza), głównie dzięki wjazdom Pomorskiej. Swoje też zrobił klub gracie barra który był przez długi czas na Rewolucji oraz siłownia Chilli fitness także (nadal) na tej samej ulicy. W obu klubach trenuje Widzew. Mieliście przez moment wzrost formy, dzięki Ż. który przeprowadził się z Kozin i ogarniał towarzycho. Obecnie znów pikujecie w dół w tym rejonie. Reszta Ś bez większych zmian.
Na Górniaku parę lat temu straciliście rejon przy Bednarskiej (Szara i Miła) oraz w bidulu obok skończyło się kibicowanie. A to że obecnie ruszyła u was organizacja na tym osiedlu (głównie na zachodniej części przy Rokiciu) nie oznacza, że zyskujecie. Zresztą dużą robotę robi tam dla was właśnie Rokicie.
-
Szczytem cwaniactwa i hipokryzji jest wypominanie nam opraw z ostatnich lat, akurat tych najgorszych (konflikt z cackiem,budowa stadionu) to tak jakby wypominać to samo Koronie K czy Górnikowi Łęczna albo Zawiszy że nic ostatnio nie robią. Dobrze wiesz że w wielu aspektach szeroko pojętej ultraski w tym kraju, byliśmy prekursorami i trzymaliśmy zawsze wysoki poziom na tyle na ile pozwalał nam obiekt.
Jak znam życie żyd zamknie jape na chwile przeszereguje sie i uderzy ze zdwojoną siłą z nowego kąta. A jaka będzie podjarka po derbach.
Jak znam życie żyd zamknie jape na chwile przeszereguje sie i uderzy ze zdwojoną siłą z nowego kąta. A jaka będzie podjarka po derbach.
-
Łks to same zera, c**** polotu i charyzmy. Pamiętajcie brudasy, to co dla was jest sufitem, dla nas jest podłogą - tak było, jest i będzie.
-
Jestes niesamowicie bezczelny.Dlaczego?Najpierw pytacie,w czym jestesmy lepsi.Odpowiadamy,ze ostatnie piec lat w ultrasce jestesmy lepsi.My nie pytamy o przyczyny dlaczego u Was jest raczej fatalnie z ta ultraska.patojudek pisze:Szczytem cwaniactwa i hipokryzji jest wypominanie nam opraw z ostatnich lat, akurat tych najgorszych (konflikt z cackiem,budowa stadionu) to tak jakby wypominać to samo Koronie K czy Górnikowi Łęczna albo Zawiszy że nic ostatnio nie robią. Dobrze wiesz że w wielu aspektach szeroko pojętej ultraski w tym kraju, byliśmy prekursorami i trzymaliśmy zawsze wysoki poziom na tyle na ile pozwalał nam obiekt.
Ale zebys to zrozumial lepiej,wytlumacze Ci to na innym przykladzie.
Caly czas sie dopier...lacie o nasza frekwencje.Idac Twoim tokiem rozumowania (ze nie mieliscie dobrych opraw bo konflikt z Cackiem itd),my nie mielismy dobrej frekwencji,bo przez lata,dlugie lata nasz Klub dolowal.I czesto Wasz klub byl wyzej
sportowo od naszego.To jest nasze wytlumaczenie slabej frekwencji,tak jak Wy tlumaczycie swoje slabe,malo estetyczne oprawy.
Poza tym w ogole jestescie bezczelni,majac problem ze my mowimy o czyms ,co u Was kuleje.Czyli wychodzi na to,ze nie mamy prawa o tym wspominac.Wyglada na to,ze mozemy rywalizowac w sprawach ktore u Was nie kuleja.Bo wtedy przegracie rywalizacje.A tak "zezwalacie" na rywalizacje w sprawach w ktorych macie przewage (frekwencja),dzieki temu
Widzewek zawsze wygrywa.Och jakie to sprytne,sprawiedliwe i typowe dla Was.
-
o łódzkich derbach z naszej perspektywy możecie poczytać i pooglądać na naszym kibolskim profilu na fb
pierwszy derbowy opis został opublikowany 8 września
niestety nie umiem wkleić linków bezpośrednio więc łapcie adres profilu https://www.facebook.com/wiaraspodzegara

enjoy!
pierwszy derbowy opis został opublikowany 8 września
niestety nie umiem wkleić linków bezpośrednio więc łapcie adres profilu https://www.facebook.com/wiaraspodzegara

enjoy!
-
Nie ma wiekszych farmazoniarzy i megalomanow od żydzewiakow i śmierdzieli.żydzewiaki bo zawsze takie były odkąd pamiętam a potem zarazili się od nich smrody.miałem mam do czynienia z nimi to wiem o czym mowa.
-
Kiedy absolutny top3 zrobił ostatnio oprawę na wyjeździe i ile ich było w przeciągu tych lat "hegemoni" (Polonia Warszawa i co dalej)
-
Na chwile obecną ani my, ani wy nie mozemy sie rownac z TOP 3 , wiec wyluzuj prowokatorze i farmazoniarzu. Zamiast sie tu promować i robic z siebie jeszcze wiekszego tłuka niz jestes to idz w koncu do szkoły, bo semestru nie zaliczysz.
PATO 1908 GANG
-
Zapewne wtedy kiedy spierdalałeś spod kas na własnym stadionie by potem wpaść w ramiona skorpionów aby ten Widzew ze swojego stadionu przegonić.torcaa pisze:Nie ma wiekszych farmazoniarzy i megalomanow od żydzewiakow i śmierdzieli.żydzewiaki bo zawsze takie były odkąd pamiętam a potem zarazili się od nich smrody.miałem mam do czynienia z nimi to wiem o czym mowa.
-
Ty już tak jesteś zakręcony od tego zmieniania nicków że już nawet nie pamiętasz co pod którym pisałeś gamoniu, ja sobie wymyśliłem absolutny top3??Na chwile obecną ani my, ani wy nie mozemy sie rownac z TOP 3 , wiec wyluzuj prowokatorze i farmazoniarzu. Zamiast sie tu promować i robic z siebie jeszcze wiekszego tłuka niz jestes to idz w koncu do szkoły, bo semestru nie zaliczysz.
-
c*** ci w ryj parówo.
Za duzo rzeczywistosci internetowej , juz ci sie myli kurwiszonie co masz pisać i do kogo.
Za duzo rzeczywistosci internetowej , juz ci sie myli kurwiszonie co masz pisać i do kogo.
PATO 1908 GANG
-
Panowie zarówno z Łksu jak i Widzewa po co się przekrzykujecie w tym temacie przecież to nic nie zmieni i nikt nikomu nic nie udowodni ani nie obali żadnych farmazonów. Prawda jest taka że czytając te forum pare lat raz bardziej raz mniej coraz mniej już się chcę tu w ogóle coś pisać bo temat się rozjebał całkowicie.
Zmian realnych (oprócz paru mniejszych akcji gdzie wiadomo raz jedni, innym drudzy i tak to będzie wyglądać)... nie wiele a ciągle powtarzane to samo od paru lat. Tak naprawdę obie strony mają swoje rację i po co to pisać, nie którym się tego nie uświadomi. Tak naprawdę obie strony mają pewne kryzysy i każdy to wie. Małolatom się aktualnie nie chcę już chodzić na mecze i umierać za kluby, do tego brak kasy- miasto dość biedne a atrakcji dużo, niskie ligi, represje ze strony rządu, policji. Jeszcze 5-10 lat wstecz najlepsze osiedla zarówno Widzewa jak i Łksu były o niebo lepsze niż teraz przynajmniej liczbowo. Rzadko które ma progres w ostatnich latach. Nie zgodzicie się z tym ??? Może pora pomyśleć co zrobić by wrócić do tamtych czasów.
A nie wypominki że Widzew zdominował Dąbrowę i RDG co było 15 lat temu a Łks ma lepszych chłopaków na naszych terenach. Pewnie że to prawda tylko co takie wyliczanki dają. Nic bo kto ma wiedzieć to wie.
Obie ekipy mają potencjał duży i niech to udowodnią
Widzew pół miasta plus masa Fc większych, mniejszych i słabych
ŁKS pół miasta plus ok 10 Fc w tym 4 konkretne Włocławek, Piotrków, Kanzas, Aleks. A ludzie się tu kłócą o kilkanaście osób ze Śródmieścia czy Górniaka.
Patrzcie na derby Rzeszowa i Kraków w ostatnich latach wszędzie są pewne problemy takie czasy.
Zmian realnych (oprócz paru mniejszych akcji gdzie wiadomo raz jedni, innym drudzy i tak to będzie wyglądać)... nie wiele a ciągle powtarzane to samo od paru lat. Tak naprawdę obie strony mają swoje rację i po co to pisać, nie którym się tego nie uświadomi. Tak naprawdę obie strony mają pewne kryzysy i każdy to wie. Małolatom się aktualnie nie chcę już chodzić na mecze i umierać za kluby, do tego brak kasy- miasto dość biedne a atrakcji dużo, niskie ligi, represje ze strony rządu, policji. Jeszcze 5-10 lat wstecz najlepsze osiedla zarówno Widzewa jak i Łksu były o niebo lepsze niż teraz przynajmniej liczbowo. Rzadko które ma progres w ostatnich latach. Nie zgodzicie się z tym ??? Może pora pomyśleć co zrobić by wrócić do tamtych czasów.
A nie wypominki że Widzew zdominował Dąbrowę i RDG co było 15 lat temu a Łks ma lepszych chłopaków na naszych terenach. Pewnie że to prawda tylko co takie wyliczanki dają. Nic bo kto ma wiedzieć to wie.
Obie ekipy mają potencjał duży i niech to udowodnią
Widzew pół miasta plus masa Fc większych, mniejszych i słabych
ŁKS pół miasta plus ok 10 Fc w tym 4 konkretne Włocławek, Piotrków, Kanzas, Aleks. A ludzie się tu kłócą o kilkanaście osób ze Śródmieścia czy Górniaka.
Patrzcie na derby Rzeszowa i Kraków w ostatnich latach wszędzie są pewne problemy takie czasy.
-
Kolejny Dick(tak tak dick),a może nie napierdalasz z kilku kont?Entlicheck,maor malix aktualne i wiele wiele innych z których napierdalałeś wcześniej.Kolejny nick pisze:c*** ci w ryj parówo.
Lubisz pisać sam ze sobą?Fajnie masz ale to jest choroba.Leczysz ją czy leczysz tylko swoje kompleksy na forum?
-
dobrze napisane, w koncu obiektywnie.
Ja proponuje wreszcie zając sie sobą ( który to juz raz...), przynajmniej do derbów...
Zadajcie sobie trudu, żeby napisać cos o swoim klubie, a porównanie z druga stroną samo przyjdzie/ A wypominać i osmieszać wrogi klub jakimiś farmazonami i zadawać tysiąc pytan, z gotową juz propagandową odpowiedzią to kazdy umie.
I własnie przez to jest tutaj tak jak jest ,i nie dziwi mnie że nikomu sie nie chce juz tego czytać, ani pisać ( z grubsza o to mi chodziło, aktywnosc w tym temacie drastycznie spadła, odkąd zacząlem sie tu wpisywać - bo po dobroci raczej sie nie dało dotrzec do niektórych...)
Ja proponuje wreszcie zając sie sobą ( który to juz raz...), przynajmniej do derbów...
Zadajcie sobie trudu, żeby napisać cos o swoim klubie, a porównanie z druga stroną samo przyjdzie/ A wypominać i osmieszać wrogi klub jakimiś farmazonami i zadawać tysiąc pytan, z gotową juz propagandową odpowiedzią to kazdy umie.
I własnie przez to jest tutaj tak jak jest ,i nie dziwi mnie że nikomu sie nie chce juz tego czytać, ani pisać ( z grubsza o to mi chodziło, aktywnosc w tym temacie drastycznie spadła, odkąd zacząlem sie tu wpisywać - bo po dobroci raczej sie nie dało dotrzec do niektórych...)
PATO 1908 GANG
-
hahaha sam sie lecz- mms, serce miasta, red power, patojudek, wasteland , i wiele wiele innych z ktorych napierdalasz pajacu.Red power pisze:
Kolejny Dick(tak tak dick),a może nie napierdalasz z kilku kont?Entlicheck,maor malix aktualne i wiele wiele innych z których napierdalałeś wcześniej.
Lubisz pisać sam ze sobą?Fajnie masz ale to jest choroba.Leczysz ją czy leczysz tylko swoje kompleksy na forum?
Dla ciebie to raczej ratunku juz nie ma idioto, ktory na tym forum szuka kumpli, i najchetniej pisze o samym forum i jego uzytkownikach, bo o niczym innym nie ma pojęcia..
PATO 1908 GANG
-
Jesteś taki prosty, wystarczy obalić twoje poglądy racjonalnymi argumentami,zawsze reagujesz tak samo,jak dzieciak któremu zabiera się zabawkę. Możesz sobie ubliżać wyzywać, to nic nie zmieni, a wręcz przeciwnie rób to dalej w sumie to wystawiasz laurkę nie tylko sobie.
-
Tą sukę spod kaliskiego łatwo rozgryźć przecież.
-
haha przecież piszecie o sobie prostaki podmiejskie.
Brakuje tylko tej wiernej suki mmsa i bedzie juz komplet. I dopiero wtedy bedziecie mogli przybic sobie że macie racje...
Brakuje tylko tej wiernej suki mmsa i bedzie juz komplet. I dopiero wtedy bedziecie mogli przybic sobie że macie racje...
PATO 1908 GANG
-
Burku kompromituj się dalej.Kolejny nick pisze:haha przecież piszecie o sobie prostaki podmiejskie.
PS. A teraz burku ładnie zaszczekaj,zamerdaj ogonem,że zrozumiałeś i zabieraj się do pisania swoich wypocin.Po skończonym zadaniu wyliż se jajca.
-
... ''burki'' to twoje nowe kolezanki z krakowa - i to one mają w zwyczaju lizac sie po jajach ( jak to psy) . Wiec orient na bajere ,bo cie brodaty piesio za kare sprzeda na ukraine...
A teraz osmieszaj sie dalej sam - podmiejski czerwony kapciu..
PATO 1908 GANG
-
Jedynych brodatych jakich widzisz to codziennie u siebie w obsranej bramie opierdalając z nimi wina.Kolejny nick pisze:... ''burki'' to twoje nowe kolezanki z krakowa - i to one mają w zwyczaju lizac sie po jajach ( jak to psy) . Wiec orient na bajere ,bo cie brodaty piesio za kare sprzeda na ukraine...
-
ile prawdy w tym, że z Bydgoszczy specjal z ok. 500 osobową bandą Zawiszy rusza na Derby? Odpowiedzi typu: przyjdziesz zobaczysz proszę sobie z góry darować...
-
Sporominetkoholik pisze:ile prawdy w tym, że z Bydgoszczy specjal z ok. 500 osobową bandą Zawiszy rusza na Derby? Odpowiedzi typu: przyjdziesz zobaczysz proszę sobie z góry darować...
-
Jeśli Zawiszy będzie bandy 500 chłopa i dołączy ŁKS ze swoimi 200 chłopa, to będzie dobra okazja sprawdzić nasz słynny bardzo mocny, chuligański, 400 osobowy, skład spod Waszego stadionu jak graliśmy z Kolejarzem.minetkoholik pisze:ile prawdy w tym, że z Bydgoszczy specjal z ok. 500 osobową bandą Zawiszy rusza na Derby? Odpowiedzi typu: przyjdziesz zobaczysz proszę sobie z góry darować...
-
„Będziemy chcieli wiosną wpuścić kibiców ŁKS na nasz stadion. Jeśli tylko będzie on pod tym kątem spełniał wymogi. Policja nie może blokować fanom wejścia na mecz. Nawet jeśli dojdzie do zniszczeń, odpowiadać będzie za to Akademia Piłkarska. Mieliśmy myśli, żeby zrobić to inaczej, ale zmieniliśmy zdanie. Solą piłki są kibice” -zaznacza szef RTS.
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/f ... ibicow-lks
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/f ... ibicow-lks
-
A ty ogóreczku jeszcze konta nie zlikwidowałeś ??.dmx777 pisze:chlopaki z RTSu :) pol zartem pol serio, ale wyjazd do lasu kolo Bialegostoku wypadl kiepsko bo wiekszosc od was pierwszy raz jechala pociagiem i pierwszy raz przekroczyla granice gminy i wojewodztwa :) na derbach bedzie latwiej podrozowac bo tramwaje i autobusy maja wiecej przystankow i latwiej spytac gdzie wysiasc :) pozdro dla armii szalonej Widzefu :) jestescie najlepsi. pol polski to wy, drugie pol jest zdrowe psychicznie :)
Na przyszłość taka rada - Nie wpierdalaj się tam gdzie argumenty wymieniają dwie poważne ekipy. Bo ty ze swoimi ziomkami-ogórkami na "mizerie" się nadajecie.
W Bełchatowie tylko Widzew

-
- Moderator
Na prosbe temat zamykam. Otwarte po derbach.
miejsce na Twoją reklamę