serce miasta pisze:
Myśle ze mieliście doskonałą okazje aby przechylić szale dominacji w mieście na swoja korzyść,owszem byliście aktywni tyle że z tej waszej aktywności zupełnie nic nie wynikało.Nie mam na mysli przejmowania osiedli bo to proces w przypadku Łodzi długoletni.Przypomnij sobie jak wy mieliście lipe z psami po Chorzowie.Dąbrowa i Radogoszcz osiedla podzielone zostały całkowicie praktycznie przejete przez RTS.
Napisałes ze nikt powazny nie twierdzi że Widzew jest słaby a mimo to ciągle nam umniejszasz i ciągle sie srasz mimo iż rzeczywistość kibicowska w samej Łodzi jest zupełnie inna niż ja tu przedstawiasz.
Ale się ślizgasz, układasz wszystko pod daną chwile. Zmieniasz zdanie po 5 razy.
Przed chwilą żes pisał że ŁKS nic nie robił, i nie zdominował Was jak mieliscie lipe po Jędrasie.
Teraz jak zobaczyłes ze ta teza jest o kant d*** i że oszukujesz ( udowodniłem Ci to ) , więc mówisz juz, ze bylismy aktywni....
Jak mowisz o przypałach na ŁKSie po Chorzowie, panie obiektywny, to dziwne że zapomniałes, ze niecały rok po Chorzowie straciliscie swoją najważniejszą i największą flage - Robotnicze Towarzysto Sportowe. Na naszą korzyśc. W sumie nie dziwne ze o tym zapomniałes bo w waszych megalomanskich głowach musiał to być cios do samego rdzenia...
p********* o tym ze stracilismy w tamtym czasie Rado i DBWA , wiekszej bzdury dawno nie wyczytałem..
I w ogole - porownujesz to co było prawie 15 lat temu, z obecną sytuacją i aktywnością obu ekip, gdzie kiedys w miesiąc sie wiecej działo niz teraz przez rok.
No ale oczywiscie, Ty jestes arcy obiektywny, mowisz samą prawde, ja kłamie , a Wy w ogole nam nie umniejszacie i nie wciskacie tu propagandowego kitu... ;)
Suma sumarum, panie obiektywny ''serce miasta'' - rzeczywistość kibicowska w Łodzi jest dokładnie taka jak przedstawiasz. Ale tylko dla Ciebie i innych czerwonych pół główków, ktorzy nie widzą - że to co piszą i w co wierzą , nie ma zadnego pokrycia z realiami i instnieje tylko w waszych głowach.