Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Kolejny nick

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Kolejny nick »

Na chwile obecną ani my, ani wy nie mozemy sie rownac z TOP 3 , wiec wyluzuj prowokatorze i farmazoniarzu. Zamiast sie tu promować i robic z siebie jeszcze wiekszego tłuka niz jestes to idz w koncu do szkoły, bo semestru nie zaliczysz.
PATO 1908 GANG
iparts.pl
Cees

Post autor: Cees »

torcaa pisze:Nie ma wiekszych farmazoniarzy i megalomanow od żydzewiakow i śmierdzieli.żydzewiaki bo zawsze takie były odkąd pamiętam a potem zarazili się od nich smrody.miałem mam do czynienia z nimi to wiem o czym mowa.
Zapewne wtedy kiedy spierdalałeś spod kas na własnym stadionie by potem wpaść w ramiona skorpionów aby ten Widzew ze swojego stadionu przegonić.
patojudek

Post autor: patojudek »

Na chwile obecną ani my, ani wy nie mozemy sie rownac z TOP 3 , wiec wyluzuj prowokatorze i farmazoniarzu. Zamiast sie tu promować i robic z siebie jeszcze wiekszego tłuka niz jestes to idz w koncu do szkoły, bo semestru nie zaliczysz.
Ty już tak jesteś zakręcony od tego zmieniania nicków że już nawet nie pamiętasz co pod którym pisałeś gamoniu, ja sobie wymyśliłem absolutny top3??
Kolejny nick

c*** ci w ryj parówo.
Za duzo rzeczywistosci internetowej , juz ci sie myli kurwiszonie co masz pisać i do kogo.
PATO 1908 GANG
PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona »

Panowie zarówno z Łksu jak i Widzewa po co się przekrzykujecie w tym temacie przecież to nic nie zmieni i nikt nikomu nic nie udowodni ani nie obali żadnych farmazonów. Prawda jest taka że czytając te forum pare lat raz bardziej raz mniej coraz mniej już się chcę tu w ogóle coś pisać bo temat się rozjebał całkowicie.
Zmian realnych (oprócz paru mniejszych akcji gdzie wiadomo raz jedni, innym drudzy i tak to będzie wyglądać)... nie wiele a ciągle powtarzane to samo od paru lat. Tak naprawdę obie strony mają swoje rację i po co to pisać, nie którym się tego nie uświadomi. Tak naprawdę obie strony mają pewne kryzysy i każdy to wie. Małolatom się aktualnie nie chcę już chodzić na mecze i umierać za kluby, do tego brak kasy- miasto dość biedne a atrakcji dużo, niskie ligi, represje ze strony rządu, policji. Jeszcze 5-10 lat wstecz najlepsze osiedla zarówno Widzewa jak i Łksu były o niebo lepsze niż teraz przynajmniej liczbowo. Rzadko które ma progres w ostatnich latach. Nie zgodzicie się z tym ??? Może pora pomyśleć co zrobić by wrócić do tamtych czasów.
A nie wypominki że Widzew zdominował Dąbrowę i RDG co było 15 lat temu a Łks ma lepszych chłopaków na naszych terenach. Pewnie że to prawda tylko co takie wyliczanki dają. Nic bo kto ma wiedzieć to wie.
Obie ekipy mają potencjał duży i niech to udowodnią
Widzew pół miasta plus masa Fc większych, mniejszych i słabych
ŁKS pół miasta plus ok 10 Fc w tym 4 konkretne Włocławek, Piotrków, Kanzas, Aleks. A ludzie się tu kłócą o kilkanaście osób ze Śródmieścia czy Górniaka.
Patrzcie na derby Rzeszowa i Kraków w ostatnich latach wszędzie są pewne problemy takie czasy.
Red power

Post autor: Red power »

Kolejny nick pisze:c*** ci w ryj parówo.
Za duzo rzeczywistosci internetowej , juz ci sie myli kurwiszonie co masz pisać i do kogo.
Kolejny Dick(tak tak dick),a może nie napierdalasz z kilku kont?Entlicheck,maor malix aktualne i wiele wiele innych z których napierdalałeś wcześniej.
Lubisz pisać sam ze sobą?Fajnie masz ale to jest choroba.Leczysz ją czy leczysz tylko swoje kompleksy na forum?
Kolejny nick

dobrze napisane, w koncu obiektywnie.

Ja proponuje wreszcie zając sie sobą ( który to juz raz...), przynajmniej do derbów...

Zadajcie sobie trudu, żeby napisać cos o swoim klubie, a porównanie z druga stroną samo przyjdzie/ A wypominać i osmieszać wrogi klub jakimiś farmazonami i zadawać tysiąc pytan, z gotową juz propagandową odpowiedzią to kazdy umie.
I własnie przez to jest tutaj tak jak jest ,i nie dziwi mnie że nikomu sie nie chce juz tego czytać, ani pisać ( z grubsza o to mi chodziło, aktywnosc w tym temacie drastycznie spadła, odkąd zacząlem sie tu wpisywać - bo po dobroci raczej sie nie dało dotrzec do niektórych...)
PATO 1908 GANG
Kolejny nick

Red power pisze:
Kolejny Dick(tak tak dick),a może nie napierdalasz z kilku kont?Entlicheck,maor malix aktualne i wiele wiele innych z których napierdalałeś wcześniej.
Lubisz pisać sam ze sobą?Fajnie masz ale to jest choroba.Leczysz ją czy leczysz tylko swoje kompleksy na forum?
hahaha sam sie lecz- mms, serce miasta, red power, patojudek, wasteland , i wiele wiele innych z ktorych napierdalasz pajacu.

Dla ciebie to raczej ratunku juz nie ma idioto, ktory na tym forum szuka kumpli, i najchetniej pisze o samym forum i jego uzytkownikach, bo o niczym innym nie ma pojęcia..
PATO 1908 GANG
patojudek

Jesteś taki prosty, wystarczy obalić twoje poglądy racjonalnymi argumentami,zawsze reagujesz tak samo,jak dzieciak któremu zabiera się zabawkę. Możesz sobie ubliżać wyzywać, to nic nie zmieni, a wręcz przeciwnie rób to dalej w sumie to wystawiasz laurkę nie tylko sobie.
Red power

Tą sukę spod kaliskiego łatwo rozgryźć przecież.
Kolejny nick

haha przecież piszecie o sobie prostaki podmiejskie.
Brakuje tylko tej wiernej suki mmsa i bedzie juz komplet. I dopiero wtedy bedziecie mogli przybic sobie że macie racje...
PATO 1908 GANG
Red power

Kolejny nick pisze:haha przecież piszecie o sobie prostaki podmiejskie.
Brakuje tylko tej wiernej suki mmsa i bedzie juz komplet. I dopiero wtedy bedziecie mogli przybic sobie że macie racje...
Burku kompromituj się dalej.

PS. A teraz burku ładnie zaszczekaj,zamerdaj ogonem,że zrozumiałeś i zabieraj się do pisania swoich wypocin.Po skończonym zadaniu wyliż se jajca.
Kolejny nick

... ''burki'' to twoje nowe kolezanki z krakowa - i to one mają w zwyczaju lizac sie po jajach ( jak to psy) . Wiec orient na bajere ,bo cie brodaty piesio za kare sprzeda na ukraine...

A teraz osmieszaj sie dalej sam - podmiejski czerwony kapciu..
PATO 1908 GANG
Red power

Kolejny nick pisze:... ''burki'' to twoje nowe kolezanki z krakowa - i to one mają w zwyczaju lizac sie po jajach ( jak to psy) . Wiec orient na bajere ,bo cie brodaty piesio za kare sprzeda na ukraine...

A teraz osmieszaj sie dalej sam - podmiejski czerwony kapciu..
Jedynych brodatych jakich widzisz to codziennie u siebie w obsranej bramie opierdalając z nimi wina.
minetkoholik

Post autor: minetkoholik »

ile prawdy w tym, że z Bydgoszczy specjal z ok. 500 osobową bandą Zawiszy rusza na Derby? Odpowiedzi typu: przyjdziesz zobaczysz proszę sobie z góry darować...
Krystian1946

Post autor: Krystian1946 »

minetkoholik pisze:ile prawdy w tym, że z Bydgoszczy specjal z ok. 500 osobową bandą Zawiszy rusza na Derby? Odpowiedzi typu: przyjdziesz zobaczysz proszę sobie z góry darować...
Sporo
ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 »

minetkoholik pisze:ile prawdy w tym, że z Bydgoszczy specjal z ok. 500 osobową bandą Zawiszy rusza na Derby? Odpowiedzi typu: przyjdziesz zobaczysz proszę sobie z góry darować...
Jeśli Zawiszy będzie bandy 500 chłopa i dołączy ŁKS ze swoimi 200 chłopa, to będzie dobra okazja sprawdzić nasz słynny bardzo mocny, chuligański, 400 osobowy, skład spod Waszego stadionu jak graliśmy z Kolejarzem.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

„Będziemy chcieli wiosną wpuścić kibiców ŁKS na nasz stadion. Jeśli tylko będzie on pod tym kątem spełniał wymogi. Policja nie może blokować fanom wejścia na mecz. Nawet jeśli dojdzie do zniszczeń, odpowiadać będzie za to Akademia Piłkarska. Mieliśmy myśli, żeby zrobić to inaczej, ale zmieniliśmy zdanie. Solą piłki są kibice” -zaznacza szef RTS.

http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/f ... ibicow-lks
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

dmx777 pisze:chlopaki z RTSu :) pol zartem pol serio, ale wyjazd do lasu kolo Bialegostoku wypadl kiepsko bo wiekszosc od was pierwszy raz jechala pociagiem i pierwszy raz przekroczyla granice gminy i wojewodztwa :) na derbach bedzie latwiej podrozowac bo tramwaje i autobusy maja wiecej przystankow i latwiej spytac gdzie wysiasc :) pozdro dla armii szalonej Widzefu :) jestescie najlepsi. pol polski to wy, drugie pol jest zdrowe psychicznie :)
A ty ogóreczku jeszcze konta nie zlikwidowałeś ??.
Na przyszłość taka rada - Nie wpierdalaj się tam gdzie argumenty wymieniają dwie poważne ekipy. Bo ty ze swoimi ziomkami-ogórkami na "mizerie" się nadajecie.
W Bełchatowie tylko Widzew
:twisted:
stradivarius
Moderator

Post autor: stradivarius »

Na prosbe temat zamykam. Otwarte po derbach.
miejsce na Twoją reklamę
Obrazek
szajkowski

Post autor: szajkowski »

Obrazek
PierdemWdziub

Post autor: PierdemWdziub »

chlopaki po szalu tego nie przyznaja z oczywistych wzzgledow, ale dzwonili dzisiaj chlopaki z partizana po meczu i byli pod wielkim wrazeniem dopingu na Unii.
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

szczególnie w drugiej połowie.

Na trybunie przy boisku ŁKS obecnych kilkanaście osób z Widzewa.
patojudek

chlopaki po szalu tego nie przyznaja z oczywistych wzzgledow, ale dzwonili dzisiaj chlopaki z partizana po meczu i byli pod wielkim wrazeniem dopingu na Unii.
Była miazga!!!! w końcu top3
redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy »

Wacław - jesteś wszędzie... obsługujesz jakąś infolinię?
Wschód_Czerwone

Post autor: Wschód_Czerwone »

Zobaczymy jak będą Derby na Widzewie gdzie Ty będziesz wtedy gówniarzu co Ty bedziesz robił gdy Twoj klub dostanie 0 biletów bo zmając zycie tak bedzie... Doping wasz to jest jedna wielka tragedia a widok z Tv kosmiczny z tego waszego całego amfiteatru .RTS !
patojudek

Niepotrzebna spina z Twojej strony.Obaj jestesmy kibicami i obaj wolelibysmy ogladac mecze na stadionach. Wcale Wam nie zazdroszcze i oczywiscie chcialbym wiosna obejrzec derby na nowym widzewskim stadionie. Napisalem tylko co widzialem na fotkach, bo oczywiscie mnie przy was nie bylo. PS. Wszyscy kibice RTS trafili z powrotem z Piotrkowskiej na dworzec, żeby wrócić z Łodzi do domu? (bez napinki)
Przezabawny jesteś jak ta atmosfera pod wiatą, ja na ujęciach w tv (skoro ty się opierasz na fotkach)waszych sektorów których było sporo, również widziałem samych placków, no ale jesteście siłą o jakiej nam się nie śniło. Szkoda że tak niewiele zabrakło aby zamknąć wam te żydowskie ryje.
wid08

Post autor: wid08 »

wchodze na kibice.net i nie zawiodłem się te same nicki te same durne posty :D
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
senatorKozioł

Post autor: senatorKozioł »

pilnie kupie wszystkie info o żydowskim użytkowniku tego forum czyli napinaczu mms
do końca roku masz załatwioną na 100% przymusową emigrację jako żyd na wygnaniu
ImPawel

Post autor: ImPawel »

senatorKozioł pisze:pilnie kupie wszystkie info o żydowskim użytkowniku tego forum czyli napinaczu mms
do końca roku masz załatwioną na 100% przymusową emigrację jako żyd na wygnaniu
kup jeszcze "info" o mnie pajacu. Tylko nie zapomnij wziasc kolezanek z Poznania.
Dobrze ze tym zydom ktorych szukaliscie na cmentarzu nic nie zrobil emigracji bo byscie nie powstali ;)
Jak mozna jednego dnia szukac zalozycieli na cmentarzu zydowskim a drugiego innych od zydow wyzywac?
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

pytanie do kogoś normalnego z ŁKS - można poznać liczby waszych zgód i układów na wczorajszym meczu ?
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

Zawisza-550, Tychy-80. Najlepszy fc zdecydowanie Włocławek-150. Układ raczej prywatnie,liczba nie jest dokładnie znana.
serce miasta

Post autor: serce miasta »

wid08 pisze:wchodze na kibice.net i nie zawiodłem się te same nicki te same durne posty :D
przedstaw nam zatem w nie durny sposób swój punkt widzenia.
87654 pisze:Jak wszyscy normalni łódzcy kibice byłem na meczu, a nie na Pietrynie gdzie każdy z nas jest praktycznie codziennie. Zdjęć tych gówniarzy z RTS-sssu biegających w kółko koło Galerii (z których się śmiejecie, nie widziałem - prośba może jeszcze raz ktoś wrzuci). Ale widziałem fotki tej manifestacji Widzewa pop urzędem - to dopiero kpina - 80 procent dzieci, studencików metr pięćdziesiąt w okularach, dziewuch, jakichś żulostarców itp. I wszyscy kucają :)) No chyba że takie ujęcia, to z góry przepraszam.
Smieszny jestes kolo,na jakiej podstawie twierdzisz ze na zbiórce na mieście było 80 dziec itp.?Otóż było sporo młodzieży za co im chwała ale było też bardzo duzo starych wyjadaczy nie koniecznie chetnie pozujących do zdjęć filmików itp..Sporo osób było pokitranych po min. bramach bo padał dzeszcz.Były zbiórki i pochody osiedlowe was natomiast na mieście nie bylo widać wogóle więc nie p****** o okularnikach bo najzwyczajniej w świecie wzbudzasz uśmiech politowania.Młodzież ganiała sie z psami coś sie działo i mimo że wiadomym było że na mecz czy nawet pod wasz stadion :) nie da rady wejść fanatycy zamiast siedzieć na pickach tak jak wy w deszczowy niedzielny poranek wybrali sie na miasto jak na derby przystało.
ps.znów sie ślizgneliście
MW10

Post autor: MW10 »

serce miasta pisze:
wid08 pisze:wchodze na kibice.net i nie zawiodłem się te same nicki te same durne posty :D
przedstaw nam zatem w nie durny sposób swój punkt widzenia.
87654 pisze:Jak wszyscy normalni łódzcy kibice byłem na meczu, a nie na Pietrynie gdzie każdy z nas jest praktycznie codziennie. Zdjęć tych gówniarzy z RTS-sssu biegających w kółko koło Galerii (z których się śmiejecie, nie widziałem - prośba może jeszcze raz ktoś wrzuci). Ale widziałem fotki tej manifestacji Widzewa pop urzędem - to dopiero kpina - 80 procent dzieci, studencików metr pięćdziesiąt w okularach, dziewuch, jakichś żulostarców itp. I wszyscy kucają :)) No chyba że takie ujęcia, to z góry przepraszam.
Smieszny jestes kolo,na jakiej podstawie twierdzisz ze na zbiórce na mieście było 80 dziec itp.?Otóż było sporo młodzieży za co im chwała ale było też bardzo duzo starych wyjadaczy nie koniecznie chetnie pozujących do zdjęć filmików itp..Sporo osób było pokitranych po min. bramach bo padał dzeszcz.Były zbiórki i pochody osiedlowe was natomiast na mieście nie bylo widać wogóle więc nie p****** o okularnikach bo najzwyczajniej w świecie wzbudzasz uśmiech politowania.Młodzież ganiała sie z psami coś sie działo i mimo że wiadomym było że na mecz czy nawet pod wasz stadion :) nie da rady wejść fanatycy zamiast siedzieć na pickach tak jak wy w deszczowy niedzielny poranek wybrali sie na miasto jak na derby przystało.
ps.znów sie ślizgneliście

hahahaha o ku*** wiedziałem że za chwilę jakiś internetowy parchaty pajac wjedzie z teksem że ludzie po bramach byli pochowani dlatego taka marna frekwencja... NO ku*** MISTRZOWIE INTERNETU!!!!!!!
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz »

Serce miasta - weź już nie przesadzaj. Piszesz jakbyście zrobili akcję roku. Człowieku, ani z waszej, ani z naszej strony nic godnego uwagi na mieście się nie wydarzyło. Przestań też pisać, że byli pokitrani po bramach.Jeden koleś od was, w Komentarzach, napisał, że liczba 500-600 osób i spoko.
cobytu

Post autor: cobytu »

W niedzielny deszczowy poranek fanatycy ŁKS od godziny 11 czekali zebrani pod własnym stadionem.Liczac sie z mozliwoscia ze cos wykrecicie.Wiec nie pisz bzdur ze siedzieliśmy na pickach w domu.Podniecasz sie ganiankami młodych z psami.Zajebisty sukces.Nieosiagalny dla reszty ekip w tym kraju.Badzmy powazni.Aktywnos kibicow ŁKS w miescie w tenn weekend bylaby wieksza ale niestety psiarnia byla bardzo czujna.Ogolnie derby jak derby.Bez wiekszej histori.Nie moze byc inczej jak nie ma kibicow gosci.Doping w pierwszej polowie dobry w drugiej gorzej plus za duzo jebania jak dla mnie.Z reszta w dziedzinie dopingu nigdy nie bylismy wsrod najlepszych w tym kraju.Fajnie sie pokazaly zgody i FC.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
Lady7
Kontakt:

Post autor: Lady7 »

Mało brakło, a byłoby tak pięknie. :) Ale i tak remis na terenie LKSu to dobry wynik. Druga sprawa, że LKS znów w końcówce strzela, A Widzew znów w koncowce traci. Ale mam nadzieję, ze to się wkrótce odwróci, a tym samym wyrowna.
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Piszac że ludzie byli pokitrani po bramach nie miałem zamiaru w żadem sposób zawyżać czy podważać naszej liczby.Odniosłem sie do wpisu ze 80 procent zebranych to dzieci w okularach.Liczba faktycznie była kiepska,sam liczyłem na więcej wiary jednak mimo wszystko uważam ze nie było krzywdy.Pogoda tj.padający od rana deszcz nie jest żadnym usprawiedliwieniem jednak należy o tym pamiętać,wiadomym było że psy bedą szalały a jednak mimo to ludzie przyszli i coś sie działo czego nie można powiedzieć kiedy wy na derby nie wchodziliście.
Cobytu-nie podniecam sie i nie sieje propagandy sukcesu,drwicie z małolatów ganiajacych sie z psami więc odpisuje że wy woleliście siedzieć u siebie i czekać a w tym dniu to Widzew hasał po mieście.Wspominałem że siedzieliscie na pickach w domach jak była odwrotna sytuacja i to wy nie wchodziliście na derby.Aktywność byłaby...jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem.Tak sie spinaliście i c**** zeście zrobili.
Ja osobiście bardzo sie ciesze że mamy lubiących adrenalinke małolatów dla was jest to powód do drwin.ok wasza sprawa
cobytu

Post autor: cobytu »

Wy tak sie spinaliscie i co? c**** zescie zrobili.Ganianki mlodych z psiarnia.Cos jeszcze? To nie powod do drwin tylko robienie z tego wielkiego wydarzenia jest powodem.Wasza liczba jak na potencjał byla bez szału.To wszystko.Nikt jednak jakos specjalnie sie do tego nie dopierdala.Biorac pod uwage rozne okolicznosci mozna to zrozumiec.W swiat nie daliscie liczby z kosmosu wiec nie ma miejsca na polemike.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)
grubyw

Post autor: grubyw »

ile osob z piotrkowa na derbach
ODPOWIEDZ