Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

kivloff

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: kivloff »

Tak tak. Masz rację. Jesteś taki mądry. Pisz więcej. :D
iparts.pl
kivloff

No i nareszcie mamy relacje z pierwszej ręki. Co jeszcze widziałeś? Przewaga ciuchów typu PitBull/Ofensywa czy może casual, krata Burberry itp? Pili piwka, wina, wódę czy jakieś lepsze trunki? Pisz, nie powstrzymuj swojego strumienia świadomości. Bardzo nas ciekawi Twoje zdanie. :D
kivloff

No skąd mam wiedzieć jak ja nie z Radomia jestem. Jakbym wiedział to bym się nie pytał. Pisz co wiesz. Mało osób pisze tu takie rzeczowe posty, z których można czerpać faktyczną wiedzę o formie różnych ekip.
kivloff

Banderowiec_Wolyn pisze:Jak nie z Radomia to co tak zachowawczo w ich kierunu sie udzielasz??
Ależ nie tylko ich. Po prostu poruszyłeś wątek Radomia, więc chciałem żebyś się podzielił całą wiedzą jaką masz. Pisz jak najwięcej o kimkolwiek. Bardzo mnie interesuje Twoje zdanie na temat każdej ekipy, oczywiście wszystko na podstawie własnych doświadczeń. Nie ograniczaj się tylko do Radomiaka - zadawałem pytania pomocnicze - żeby podpowiedzieć Ci niejako na jakie tematy możesz jeszce się względem nich wypowiedzieć. Ale nie krępuj się i pisz o każdej innej ekipie co wiesz.
Khan

Post autor: Khan »

[b]kivloff[/b] pisze:
Banderowiec_Wolyn pisze:Jak nie z Radomia to co tak zachowawczo w ich kierunu sie udzielasz??
Ależ nie tylko ich. Po prostu poruszyłeś wątek Radomia, więc chciałem żebyś się podzielił całą wiedzą jaką masz. Pisz jak najwięcej o kimkolwiek. Bardzo mnie interesuje Twoje zdanie na temat każdej ekipy, oczywiście wszystko na podstawie własnych doświadczeń. Nie ograniczaj się tylko do Radomiaka - zadawałem pytania pomocnicze - żeby podpowiedzieć Ci niejako na jakie tematy możesz jeszce się względem nich wypowiedzieć. Ale nie krępuj się i pisz o każdej innej ekipie co wiesz.
yyy mundurowy ?? witamy witamy
Arthuro

Post autor: Arthuro »

Na linii Legia - ŁKS Łomża jest neutral, czy kosa? Są w ogóle w Łomży kibice Legii jakoś zorganizowani?
Lordpritiflako

Post autor: Lordpritiflako »

Resovia wspiera Unię Tarnów na ostatnim meczu w 25 osób.....
89piotrekski

Post autor: 89piotrekski »

W Łomży najbardziej nie przepada się za Jagą ,natomiast Legia nie jest lubiana ,zresztą ŁKS stracił 3 flagi w 2005 ,gdyż chciał za bardzo iść własną drogą i być postrzeganym jako ŁKS ,a nie fc Legii.
pijzemna

Post autor: pijzemna »

potwierdzoneinfo pisze:a propos Legii, to już kilka miesięcy upłynęło, więc jak to dokładnie było na linii z Wisłą Płock?
Pytanie co najmniej dziwne. Na tym forum czytałem już, że niedługo całe Mazowsze będzie pro Legia. Jaki mamy stosunek do nich pokazał ostatni mecz z Legią na naszym stadionie. Legia to nasza kosa i tyle.
BRT90

Post autor: BRT90 »

Dlaczego Unia Tarnów nie jest pozdrawiana na meczach Wisły?
Quorth

Post autor: Quorth »

Po kilku miesięcznym jaraniu się nowym ukłądem na tym forum objawiło się pełno kumatych proroków, którzy prorokowali przetasowania i powstanie nowych zgód. Rzecz się miała głównie przetasowań w Triadzie, ŁKS-u, Lechii itp. Czy Ci kumacze mogli by potwierdzić powstanie nowych układów?
Oldfreak

Post autor: Oldfreak »

Z grubszych rzeczy nic się nie zmieniło na mapie zgód.Tylko Wisła się ośmieszyła.
mampytanie

Post autor: mampytanie »

Dzisiaj Raków Częstochowa obecny na sektorach Lechii Gdańsk.
To Ja
Kontakt:

Post autor: To Ja »

arleska pisze:
Skoro taki jesteś wyszczekany to odpowiedz dlaczego z pewną ekipą kilka tygodni temu nie harcowaliście? Tak ich zapraszaliście. Tacy odważni byliście. Ciężko było się urwać z wahadełka, czy obsraliście się bo pewna ekipa nie odmówiła? A może jeszcze inaczej. Może chcieliście tą pewną ekipę wsadzić na minę bo oprócz Was w lesie czekała jeszcze Legia? Wytłumacz się.
ProudOfPoland

Post autor: ProudOfPoland »

Ale musisz mieć nudne życie. Współczuję.
kat.

Post autor: kat. »

Ale ja nie robię "wjazdu z bramą" rozpierdalając każdy temat.
dino88

Post autor: dino88 »

dino88 pisze:Jakie są stosunki na linii Miedź-Zagłębie Sosnowiec?
.
arleska

Post autor: arleska »

To Ja pisze:
arleska pisze:
Skoro taki jesteś wyszczekany to odpowiedz dlaczego z pewną ekipą kilka tygodni temu nie harcowaliście? Tak ich zapraszaliście. Tacy odważni byliście. Ciężko było się urwać z wahadełka, czy obsraliście się bo pewna ekipa nie odmówiła? A może jeszcze inaczej. Może chcieliście tą pewną ekipę wsadzić na minę bo oprócz Was w lesie czekała jeszcze Legia? Wytłumacz się.
Nie zamierzam nikomu się tłumaczyć przecież po twoim wpisie już widać ,że wszystko wiesz najlepiej więc co ja bym nie napisał to nic nie zmieni i jest tak jak napisałeś-najpierw dzwonimy do ekipy x(myślimy może się obsrają i wyjdziemy na kozaków)po czym było dogadane i rajty nam zafalowały i się obsraliśmy ,a w dodatku nie wiedzieliśmy jak się zerwać kundlom.Koleś zejdz na ziemie.
WidzewŁódź

Post autor: WidzewŁódź »

Na ultrasow? Was nie szło inaczej złapać bo ekipa lksu to ekipa widmo, na wyjazdy z pod fali zawsze razem w asyście policji, to jak mieliśmy was lapac, ustawiając się, a że robiliśmy to w kółko to było jasne że może w końcu zechcecie się bić z nami a nie jak to pewien pan z tylow określil "my nie chcemy się z wami bić tylko was wyłapać" cały lks. Rozmawianie o potoku o tak jak by opisywać osiedlowe akcje, 60 na 130 ( 300 wszystkich wyjazdowiczow). To chyba trudno żebyście nie wygrali. Ale my w przeciwieństwie do was bilismy się. Przykład Ruda gdzie mimo przewagi spalilscie wroty. My do Poddębic się przyznalismy, i nie ma co tlumaczyc jaki skład czy bycie lecha czy resovia. Po prostu przegraliśmy i wy uznalscie że to oznaka że jesteście lepsi, zapominacie o całej reszcie akcji. Raz do roku to i kura piernie. Byłbym subiektywny mówiąc że nie macie do nas polotu, ale każdy obiektywny by powiedział że napewno nie jesteście lepsi pod tym konkretnym aspektem
W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W »

Nie widzisz dalnie jeden , że najprawdopodobniej rozmawiasz ze swoją koleżanką po szalu ??

Tak dobrze idzie wam podszywanie się pod ŁKSiaków że nawet swoich w c**** robicie . Bo przecież napewno nie jest to celowe...
Luzacky

Post autor: Luzacky »

Jaki jest stosunek do Resovii i Stali Rzeszów - Ruchu, Widzewa i Wisły Kraków.
Bez napinki.
WidzewŁódź

Post autor: WidzewŁódź »

Co do Widzewa to w sumie i z Resovia i że Stala bez większych zmian. Resovii wciaz nie lubimy, uprzedzając pytania, z Wisłą łączy nas układ nie zgoda,wiec jak jesteśmy my z Wisłą to Resovii niema i nic wspólnego z nimi nie mamy i nie będziemy mieć. Co do Stali to neutralnie, zostały prywatne kontakty pojedynczych osób i tyle.
no to nieźle

Post autor: no to nieźle »

arleska pisze:.Karawana szczeka,a my jedziemy dalej
Mistrzostwo :)
Galimatias

Post autor: Galimatias »

ŁKS do spółki z Cracovią pcha w świat takie oto koszulki. Pytanie brzmi, co ma na celu jebnięcie błędu w pisowni na samym froncie? Co to jest kurewstwo? To ma jakiś ukryty sens? :)

Obrazek
asdasd

Post autor: asdasd »

Hahaha
kat.

Post autor: kat. »

Ukrytym sensem jest edukacja fanów Popka

Poprawnie jest kurewstwo, nie kurestwo.
Galimatias

Post autor: Galimatias »

To muszę dobrze sprawdzić, bo nie wiem czy zostać też takim gangsterem czy będę z literówką latać :)
ŻółtoCzarnaOjczyzna

Post autor: ŻółtoCzarnaOjczyzna »

"wartosci wypisane w sercu miej-nie na koszulkach",,,
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

Raczej błędu nie ma.
pim2519

Post autor: pim2519 »

Siema co myślicie o dolączeniu do triady lech arka cracovia zawiszy i łks ? mysle ze to kwestia czasu ze wzgledu na nowa koalicje i nowe uklady H lechni
janko-81

Post autor: janko-81 »

89piotrekski pisze:W Łomży najbardziej nie przepada się za Jagą ,natomiast Legia nie jest lubiana ,zresztą ŁKS stracił 3 flagi w 2005 ,gdyż chciał za bardzo iść własną drogą i być postrzeganym jako ŁKS ,a nie fc Legii.
ŁKS nigdy nie był FC Legii ani żadnego innego Klubu. Po za tym w Łomży nie było nie ma i nie będzie żadnego FC jest tylko ŁKS. Możliwe, że ktoś tam jeździ na Legię z Łomży ale jeśli już to prywatnie i nie obnosi się z tym chyba że w internecie ;)
Obiektywny1906

Post autor: Obiektywny1906 »

Pogoń Lębork ma coś wspólnego z Ruchem Chorzów czy tylko zwykłe ksero? Zerżnięcie haseł na flagach "Psycho Fans" oraz "Stadionowi Ekstremiści" kojarzone z flagą Ruchu "Śląscy Ekstremisci".
Obrazek
Wolwes

Post autor: Wolwes »

Pogoń Lębork to obecnie fan-club Zawiszy Bydgoszcz.
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

Flaga Stadionowi Ekstremiści, jak i samo hasło "w posiadaniu" Pogoni jest już bardzo stare. Nasza flaga Śląscy Ekstremiści miała debiut 2-3 lata temu.
Nic nas nie łączy i nigdy nie łączyło z Pogonią Lębork. ;)
W sumie to sam jestem ciekaw skąd geneza powstania flagi z takim hasłem.
kmwtwpdk

Post autor: kmwtwpdk »

coś o fladze Psycho Fans

Obrazek
wurda1ak

Post autor: wurda1ak »

pim2519 pisze:Siema co myślicie o dolączeniu do triady lech arka cracovia zawiszy i łks ? mysle ze to kwestia czasu ze wzgledu na nowa koalicje i nowe uklady H lechni
To możesz się nie doczekać
mampytanie

Post autor: mampytanie »

Jakie są stosunki między Chojniczanką Chojnice a Bytovią Bytów? Niby obie FC Lechii, ale z tego co słyszałem nie przepadają za sobą.
pilsko

Post autor: pilsko »

WidzewŁódź pisze:Co do Widzewa to w sumie i z Resovia i że Stala bez większych zmian. Resovii wciaz nie lubimy, uprzedzając pytania, z Wisłą łączy nas układ nie zgoda,wiec jak jesteśmy my z Wisłą to Resovii niema i nic wspólnego z nimi nie mamy i nie będziemy mieć. Co do Stali to neutralnie, zostały prywatne kontakty pojedynczych osób i tyle.
Cracovia - Wisła Kraków 05.08.2016
Widzew i Resovia razem na sektorze.
ODPOWIEDZ