Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
pomorzeGD1

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: pomorzeGD1 » 09.09.2016, 16:10

Śląsk proponował Bielsku układ "h", lecz Ci nie przystali na propozycję...

iparts.pl
meciarz

Post autor: meciarz » 09.09.2016, 20:40

Lechia i Slask beda chcieli isc w strone Legii badz Zaglebia S. to jest raczej pewne. BKS Bielsko mimo niskiej ligi ma jaja i swoj honor , szanuje ich za to bo malo takich ekip jest w Polsce, zycze im jak najlepiej ...

kubełekkibica

Post autor: kubełekkibica » 09.09.2016, 20:48

meciarz pisze:Lechia i Slask beda chcieli isc w strone Legii badz Zaglebia S. to jest raczej pewne. BKS Bielsko mimo niskiej ligi ma jaja i swoj honor , szanuje ich za to bo malo takich ekip jest w Polsce, zycze im jak najlepiej ...
No w strone Legii na pewno,Legia dostałą odpowiedz jak podbijala do Lechii ostatnio.

polakmaly

Post autor: polakmaly » 09.09.2016, 20:55

Lechia w stronę Legii...
Weź ty się zastanów co piszesz, równie dobrze mogliby dołączyć do WWRE

pomorzeGD1

Post autor: pomorzeGD1 » 10.09.2016, 08:09

Legia odpulona przez Lechie i Śląsk, po czym wychodza z propozycja do Bielska, to moze swiadczyc w tym momencie o sile Legi a raczej ich slabosci... Jak ktos potrafi logicznie myslec i analizuje czasami wyjazdy a nie tylko bezmyslnie klepie w klawiature to bez problemu moze zauwazyc sezony Legi w pucharach z Bielskiem i Zaglebiem, wyjazdy na dwa dni przed meczem, awantury na kazdym praktycznie meczu, pierwsze puchary bez koalicji i cos lipa...wnioski nasuwaja sie same

2x88

Post autor: 2x88 » 13.09.2016, 12:01

Śląsk rozmawia z Bielskiem a nie jak ktos napisał Bielsko odmowiło.W rozmowach biora udział i Sosnowiec i Lechia.Lechia miała z Legia dawno temu cichy układ tak samo jak Śląsk z Zagłebiem S.

mpyro

Post autor: mpyro » 13.09.2016, 12:09

Banderowiec_Wolyn pisze:Widzew przybija uklad h z Izolatorem Boguchwala, pewne info od decyzyjnych widzewa ktorzy sa w stalym kontakcie z jedrasem.
On zatwierdzil ten uklad.
Bez napinki.
Twoja matka przybija układ z c***** ,który ja wyruchał.Postanowili ,ze będzie łożył na twoje wychowanie,ponieważ stwierdzili ze jesteś kurwiskiem

spacerowicz

Post autor: spacerowicz » 13.09.2016, 14:35

Za sam nick k**** powinieneś bana przy samej rejestracji dostać.

mpyro

Post autor: mpyro » 13.09.2016, 20:49

spacerowicz pisze:Za sam nick k**** powinieneś bana przy samej rejestracji dostać.
Daj spokoj. Nie ma się co denerwować. To pewnie jakiś pizdzielec z ŁKS pod kolejnym nickiem. Zakładanie nowych kont opanowali do perfekcji.

mampytanie

Post autor: mampytanie » 13.09.2016, 22:48

Na meczu z Karpatami Krosno kibiców Unii Tarnów wspierała Resovia. Od kiedy obie ekipy wspierają się nawzajem?

esyfloresy

Post autor: esyfloresy » 13.09.2016, 22:59

mampytanie pisze:Na meczu z Karpatami Krosno kibiców Unii Tarnów wspierała Resovia. Od kiedy obie ekipy wspierają się nawzajem?
Czyli po jednej stronie Unia Tarnów, Resovia Rzeszów, i Wisła Kraków po drugiej stronie Karpaty Krosno, Stal Rzeszów i Widzew Łódź.
Resovia i Stal mają kose
Karpaty i Resovia mają kose
Widzew i Resovia mają/miały kose?
Unia i Karpaty mają kose?
Wisła i Unia mają zgodę
Wisła i Resovia mają układ?
Wisła i Widzew mają układ
Widzew i Karpaty mają dobre kontakty
Widzew i Stal mają dobre kontakty

Ciekawie by wyglądała próba skrojenia flag i wysypanie się tych ekip na siebie ;)

redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy » 13.09.2016, 23:08

Wielki zderzacz hadronów z tego wychodzi... :)

mampytanie

Post autor: mampytanie » 13.09.2016, 23:35

Karpaty i Unia miały jeszcze niedawno zgodę, raczej nie są teraz kosą ;)

kokolobolo

Post autor: kokolobolo » 14.09.2016, 00:32

Raus pisze:Aj waj. Z cyklu wiersze koszerne:

"Gra i śpiewa zespół Mewa
tańczą panny z Karolewa,
Jakieś wrzaski jakieś piski
zza peronu na Kaliskim,
Czy to derby Boże drogi?
Nie, to panny golą nogi"

Vincentus

Post autor: Vincentus » 14.09.2016, 07:05

meciarz pisze:Lechia i Slask beda chcieli isc w strone Legii badz Zaglebia S. to jest raczej pewne. BKS Bielsko mimo niskiej ligi ma jaja i swoj honor , szanuje ich za to bo malo takich ekip jest w Polsce, zycze im jak najlepiej ...
Przecież Legia podbiła do Lechii z propozycją i Gdańszczanie z ironią zasugerowali by sobie podbili do Ruchu.Stąd też na meczu Ruch-Legia pojawił się transparent ''Legio,chcecie zostać naszym FANCLUBEM ?''
RTS&HKS

Kapitan Stopczyk

Post autor: Kapitan Stopczyk » 14.09.2016, 08:36

Twoim zdaniem Legia podbiła do Lechii w ostatnim czasie, ciekawe ? Kiedy ?

wurda1ak

Post autor: wurda1ak » 14.09.2016, 08:46

Daan pisze:
Raus pisze:Aj waj. Z cyklu wiersze koszerne:

Pewnego ranka gdy ruch z Widzewem
Rżneli się w d*** gdzieś pod Grajewem
Wrzawa podniosła sie niesłychana
Ratunku! Gwałcą! Krzyczy Elana
Krzyki natychmiast Ruch poderwały
I choć ciągnięcie widzewskiej pały
Było spełnieniem dzięciecych snów..
Ktos penetruje elany rów!
Tak bez pytania? To się nie godzi!
Poczekaj chwilę ogierze z łodzi.
Ruszył w te pędy szukać elany
I w zagajniku, koło polany
Stanął jak wryty. Oczom nie wierzę!
To Wisła w dupsko elane bierze.
Ej, hola hola! Panowie Sharki!
Toruń to nasze są obciagarki!
Lecz przyglądając się sytuacji
Ruszek zapragnął też penetracji
Więc w dupsko wetknął pół beczki wosku
By wyruchanym byc po krakowsku
Wisła rżnie rucha, Elana płacze
To zdrada! Nigdy Ci nie wybacze!
Lecz nagle czuje że zad jest kłuty
Wypnij się k****! Widzew Bałuty!
Rozkosz rozlała sie po elanie
Wreszcie widzewski c*** prosto w sranie
I tak bawili się znakomicie
d*** bolały, padli o świcie
I taki morał jest w tej balladzie
Ruchać najlepiej w nowym układzie
uwaga. czy ktoś wie co się dzieje z kibicami łks-u? Tylko pedalskie ruchanie im w głowach. Jakies zbiorowe spedalenie. Jak im pomoc? juz nawet wiersze o ruchaniu facetow w dupe pisza. Czy na galerze wszyscy owladnieci pedalskim uniesieniem?
Ee tam przypierdalasz się , wiersz po prostu rewelacja ... a ze autor waswzial na tapete - zycie
Zreszta jak popracować na tym to i inne konfiguracje mozna zestawić.

Wez jakis tomik wydaj ," Nike" bankowa w zalewie tego badziewia obecnego :D
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS

Dex Dexter

Post autor: Dex Dexter » 14.09.2016, 09:43

... a to miał pisać o kwiatkach i pszczółkach?
Śmieszny "poemat" tym bardziej że na czasie i tyle, a że Cię ukuł to cóż...życie to nie sam miód.

Dex Dexter

Post autor: Dex Dexter » 14.09.2016, 10:25

Ilość wulgaryzmów? no chłopie.Chodzisz czasem na mecze?
Jeśli to Ci przeszkadza to chyba jedynie odwiedzasz sektor rodzinny.Jeśli już odwiedzasz.Jakiś strasznie wrażliwy jesteś, powiedział bym delikatny :)

afterparty

Post autor: afterparty » 14.09.2016, 10:50

Kapitan Stopczyk pisze:Twoim zdaniem Legia podbiła do Lechii w ostatnim czasie, ciekawe ? Kiedy ?
Tak, podbiła i to na czasie, została wyśmiana.
Ale skąd takie rzeczy może wiedzieć kibice.net ?

kokojumbo

Post autor: kokojumbo » 14.09.2016, 10:57

A kto tobie powiedział że została wyśmiana?

Lari

Post autor: Lari » 14.09.2016, 16:14

Niedługo będzie tak, że jak dwie ekipy się spotkają na trasie czy gdzieś, to wpierw wyjmą karteczki i rozpiszą, czy czasem druga ekipa nie jest gdzieś w koalicji, a dopiero po godzinie może do czegoś dojdzie :D
exitus acta probat.

arda

Post autor: arda » 14.09.2016, 16:28

afterparty pisze:
Kapitan Stopczyk pisze:Twoim zdaniem Legia podbiła do Lechii w ostatnim czasie, ciekawe ? Kiedy ?
Nie wiem skąd te bzdury bierzecie bo ani Lechia ani Legia nie podejmowały żadnych rozmów. Te fejsbukowe bzdety was wykończą psychicznie i emocjonalnie:)

afterparty

Post autor: afterparty » 14.09.2016, 19:35

arda pisze:
afterparty pisze:
Nie wiem skąd te bzdury bierzecie bo ani Lechia ani Legia nie podejmowały żadnych rozmów. Te fejsbukowe bzdety was wykończą psychicznie i emocjonalnie:)
Akurat kolego ja żyje światem realnym a nie fejsbukiem.
Była propozycja ze strony Legii, która została odrzucona przez Lechie.
Zapytaj kolegów "decyzyjnych" z ekipy skoro nie wiesz.

Azow

Post autor: Azow » 15.09.2016, 00:28

ide w gory pisze:
arda pisze:
afterparty pisze:
"Podbiła, wyśmiana", to za delikatne słowa. Płaszczyli się przed Lechią (nie tylko, o czym pisałem) i kazano im w**********. Rozumiem, że jest ci głupio jako kibicowi Legii przyjąć fakt, że wielka Legia, wielcy chuligani proszą o pomoc kogokolwiek i może z Lechią przeszłoby to jeszcze kilka lat temu (bardziej kilkanaście) ale dzisiaj mogą dalej prosić i nic z tego nie będzie. Legia doskonale wiedziała (nadal wie), że nowy układ będzie na nią polować, więc chociaż północ chcieli mieć u boku i spokój, a tu lipa. Tak z przymrużeniem oka, to gdyby RWWE spotkali się gdzieś na trasie z Legią i przypadkowo pojawiłaby się też np. Lechia ze Śląskiem, to najpierw nowa koalicja zaczęłaby się tłuc z L&Ś o to, kto pierwszy ma spuścić w******* Legii.
Ty to mocny w******* od tej Legii musiałeś dostać , 99% twoich wypocin to gorzkie żale o Legii.Pisaniem postów kompleksu niższości nie wyleczysz .
Ave Legia !

wedrowniki

Post autor: wedrowniki » 15.09.2016, 00:47

ide w gory pisze:
arda pisze:
afterparty pisze:
"Podbiła, wyśmiana", to za delikatne słowa. Płaszczyli się przed Lechią (nie tylko, o czym pisałem) i kazano im w**********. Rozumiem, że jest ci głupio jako kibicowi Legii przyjąć fakt, że wielka Legia, wielcy chuligani proszą o pomoc kogokolwiek i może z Lechią przeszłoby to jeszcze kilka lat temu (bardziej kilkanaście) ale dzisiaj mogą dalej prosić i nic z tego nie będzie. Legia doskonale wiedziała (nadal wie), że nowy układ będzie na nią polować, więc chociaż północ chcieli mieć u boku i spokój, a tu lipa. Tak z przymrużeniem oka, to gdyby RWWE spotkali się gdzieś na trasie z Legią i przypadkowo pojawiłaby się też np. Lechia ze Śląskiem, to najpierw nowa koalicja zaczęłaby się tłuc z L&Ś o to, kto pierwszy ma spuścić w******* Legii.
Zapytaj swojego koalicjanta z Krakowa do kogo podbijal o układ zanim z Ruchem przybił :)

larkeen

Post autor: larkeen » 15.09.2016, 07:22

Kolego pisz więcej o Legii. Dużo się można od Ciebie dowiedzieć. Szczególnie pisz więcej rzeczy, które do tej pory się nie pojawiły w necie, bo np to wszystko co napisałeś w poście wyżej to akurat się już tu przewijało. Widać, że sporo wiesz, także rozwiń trochę, temat, niech się wszyscy dowiedzą co odpierdala Legia.
Z życia na e-froncie:
ide w gory pisze:gdyby mi się nudziło, to bym założył 15 kont, gdzie "koledzy" z Legii i np. Sosnowca nazwali by cię mega pedałem, który swoimi wpisami robi tylko przypał Legii i stwierdzili, że masz w**********.

ide w gory pisze:Jestem gejem, chodziłem na Legię, Kiedy koledzy się o tym dowiedzieli, pogonili mnie, więc postanowiłem że zniszczę ich w internecie.

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 15.09.2016, 08:17

ide w gory pisze:Legia bratająca się z Radomiakiem, który napierdala ich fc, bywa, zdarza się najlepszym
Zdarzyło się Lechowi i ŁKSowi, Zdarzyło się Ruchowi, Widzewowi i Wiśle, zdarzyło się Lechii i Stomilowi, zdarzyło się Górnikowi i Gieksie. Zakładam, że twojej ekipie się nie zdarzyło więc z wymienionych nie jesteś, co rysuje bardzo ciekawy obraz...

potwierdzoneinfo

Post autor: potwierdzoneinfo » 15.09.2016, 10:36

a propos Legii, to już kilka miesięcy upłynęło, więc jak to dokładnie było na linii z Wisłą Płock?
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !

arda

Post autor: arda » 15.09.2016, 15:38

Dokładnie tak samo jak z Lechią Gdańsk. Zaraz po nieudanych próbach z Gdańskiem pucowaliśmy się do Wisły Płock ale tam również nas wyśmiano i pogoniono. Czekamy na pytania o następne ekipy u których szukamy blatu. Szukajcie niusów na fejsbukach, wkrótce nowe sensacyjne doniesienia!

drGonzo

Post autor: drGonzo » 15.09.2016, 16:20

Ze Spartakiem Moskwa.

ProudOfPoland

Post autor: ProudOfPoland » 15.09.2016, 21:26

Banderowiec_Wolyn pisze:
rzutkarny pisze:
ide w gory pisze:Legia bratająca się z Radomiakiem, który napierdala ich fc, bywa, zdarza się najlepszym
Ze niby Radomiak kogos jest w stanie najebac????
Hahahahaha
Oj zdziwiłbyś się bardzo.

kivloff

Post autor: kivloff » 15.09.2016, 21:50

Tak tak. Masz rację. Jesteś taki mądry. Pisz więcej. :D

esyfloresy

Post autor: esyfloresy » 15.09.2016, 21:52

przecież ten typ to ten sam co "ide w góry", olejcie oba jego konta.

kivloff

Post autor: kivloff » 15.09.2016, 22:09

No i nareszcie mamy relacje z pierwszej ręki. Co jeszcze widziałeś? Przewaga ciuchów typu PitBull/Ofensywa czy może casual, krata Burberry itp? Pili piwka, wina, wódę czy jakieś lepsze trunki? Pisz, nie powstrzymuj swojego strumienia świadomości. Bardzo nas ciekawi Twoje zdanie. :D

kivloff

Post autor: kivloff » 15.09.2016, 23:12

No skąd mam wiedzieć jak ja nie z Radomia jestem. Jakbym wiedział to bym się nie pytał. Pisz co wiesz. Mało osób pisze tu takie rzeczowe posty, z których można czerpać faktyczną wiedzę o formie różnych ekip.

Khan

Post autor: Khan » 15.09.2016, 23:21

bo po protu po co karmic wroga informacjami ?? tak na logike tutaj na tym forum są 3/4 to idioci co by sprzedali matkę po ksywach adresach liczbach kto byl jaka forma itp. no mundurowi maja wszystko na tacy

arbuzzz

Post autor: arbuzzz » 15.09.2016, 23:43

Banderowiec_Wolyn pisze:Co wy tam pijecie to najlepiej wiesz...jakosciowo najgorszy sort biorac pod uwage jak starzani sa towarzysze z Radomia hehehehe
To kocie pochwal się swoim klubem jak taki z Ciebie podsmiechujek. Nie jestem z Radomia

kivloff

Post autor: kivloff » 16.09.2016, 00:00

Banderowiec_Wolyn pisze:Jak nie z Radomia to co tak zachowawczo w ich kierunu sie udzielasz??
Ależ nie tylko ich. Po prostu poruszyłeś wątek Radomia, więc chciałem żebyś się podzielił całą wiedzą jaką masz. Pisz jak najwięcej o kimkolwiek. Bardzo mnie interesuje Twoje zdanie na temat każdej ekipy, oczywiście wszystko na podstawie własnych doświadczeń. Nie ograniczaj się tylko do Radomiaka - zadawałem pytania pomocnicze - żeby podpowiedzieć Ci niejako na jakie tematy możesz jeszce się względem nich wypowiedzieć. Ale nie krępuj się i pisz o każdej innej ekipie co wiesz.

Khan

Post autor: Khan » 16.09.2016, 08:39

[b]kivloff[/b] pisze:
Banderowiec_Wolyn pisze:Jak nie z Radomia to co tak zachowawczo w ich kierunu sie udzielasz??
Ależ nie tylko ich. Po prostu poruszyłeś wątek Radomia, więc chciałem żebyś się podzielił całą wiedzą jaką masz. Pisz jak najwięcej o kimkolwiek. Bardzo mnie interesuje Twoje zdanie na temat każdej ekipy, oczywiście wszystko na podstawie własnych doświadczeń. Nie ograniczaj się tylko do Radomiaka - zadawałem pytania pomocnicze - żeby podpowiedzieć Ci niejako na jakie tematy możesz jeszce się względem nich wypowiedzieć. Ale nie krępuj się i pisz o każdej innej ekipie co wiesz.
yyy mundurowy ?? witamy witamy

ODPOWIEDZ