Komentarze 10-11 sierpnia + 14sierpnia Wisła - Górnik
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
LASZLO1908 pisze: Zanim cos głupiego napiszesz to sie zastanoow! Kieruje to raczej do szystkich! Nikt nie wpadł na to ze moze jeszcze nie wszycy dojechali??Zobaczcie fote z falagami i wtedy sobie policzcie!
Ja jakoś nie znalazłem, ale może jestem ułomny więc wrzuć proszę jakiś link zanim zaczniesz toczyć pianę z ustkass stronę wcześniej pisze:Ludzie, skończcie tą napinkę. Poczekajmy - może zainteresowani wkleją fotkę, na których widać drugą połowę ekipy.
Z resztą ile by ich nie było, to i tak pokazali się z lepszej strony niż kibice Dyskoboli i Polonii którym w ogóle nie chciało się do Białego przyjechać.
I gratuluję muzycznego słuchu oraz przenikliwości intelektu - zwłaszcza "Nasz cały świat" i "Tylko Ty!" to ewidentne xero z Widzewa

-
Rozumiem inteligencie, trzeba było poprosić to wyśłam bym Ci zdjęcie z przed meczu sektor był pusty nie musiał byś liczyć i wyszło by że niebyło nas wcale.LabedyKSG pisze:tak z nudow policzylem ŁKS z tej fotki i wyszło mi 73 moglem sie pomylic ale to + - 1więc nawet nie ma tu ich 80-90
a co dopiero 150
Jedno co mnie zdziwiło to "pozdrawianie" przez Jagę nie tylko nas ale także Widzewa i ogólnie jechanie po "całej" Łodzi.
-
157(chyba dokładna liczba) ŁKS-u w Białymstoku.Dojeżdrzamy w prare gupek na stadion, wczeniej przejmowani przez psiarnie.W drugiej połowie wieszamy dwie flagi "on tour"(
) i "ultras"...Na meczu Jaga pierwsza krzyczy "jazda z k******" na co oczywiscie odpowiadamy.Doping Jagi dobry,my też czasami probujemy sie przebić.Dobre hasło ktoś od nas wymyślił "zapalcie jupitery-wszystkie cztery" (jak wiadomo Jaga nie ma oświetlenia).Po meczu podbiegliśmy do płotu gdzie było pare osob z Jagi,potem zbiegło sie ich wiecej i przez płot małe przepychanki...Jeden leszczyk z Jagi np. pluje
i traci koszulke Jagi...Następnie wpadaja psy i pakujemy sie do aut...Tyle jesli chodzi o wyjazd do Bialegostoku.
Aha zapomnialem dodac ze Jadze nie wychodzi rozwinięcie sektorówki...dosyć śmiesznie to wyglądało i oczywiście odpowiednio to skomentowaliśmy

Aha zapomnialem dodac ze Jadze nie wychodzi rozwinięcie sektorówki...dosyć śmiesznie to wyglądało i oczywiście odpowiednio to skomentowaliśmy
Ostatnio zmieniony 12.08.2007, 12:51 przez lkslodzpolska, łącznie zmieniany 2 razy.
Łódź Moim Miastem-1908-ŁKS Moim Życiem
cwks1905,wks1946,gks1971
WHITE POWER
cwks1905,wks1946,gks1971
WHITE POWER
-
-
6 tys to komunikat z oficjalnej strony klubu. Oni chyba wiedzą najlepiej? Liczone oczywiście razem z wami. A dlaczego nie mieliby o was wspominiać, skoro się tak wspaniale zaprerentowaliście?lglglglg pisze:[jezeli zas chodzi o 6 tys to chyba z nami ,ochrona ,strazakami,piłkarzami na ławce rezerwowej.
jestesmy u siebie spiewane było ,jezeli was to zabolało to zajebiscie o to chodziło ,wrzut innych nie slyszalem wiec o czym piszesz??
Wisła jest jedna ,tylko z Krakowa
Sęk w tym, że przyśpiewka "gramy w siebie" nikogo raczej nie zabolała, tylko rozśmieszyła...
Lechia jest jedna, z Zielonej Góry...

-
Człowieku co Ty wypisujesz,jakie zabolało, przyjeżdżacie w 300 osób i krzyczycie reszcie 6 tys. na stadionie że jesteście u siebie. Śmiech i tyle. A co ostatniego zdania to-wybacz-ale nie Ty o tym decydujesz ile jest w Polsce klubów o nazwie Wisła i skąd one są.lglglglg pisze: jezeli zas chodzi o 6 tys to chyba z nami ,ochrona ,strazakami,piłkarzami na ławce rezerwowej.
jestesmy u siebie spiewane było ,jezeli was to zabolało to zajebiscie o to chodziło ,wrzut innych nie slyszalem wiec o czym piszesz??
Wisła jest jedna ,tylko z Krakowa
-
Jak byś czytać umiał byś zauważył, że napisałem o tym, że może się okazać, że nie wszyscy byli jeszcze na sektorze. Co innego czytać ze zrozumieniem a co innego doszukiwać się we wszystkich postach ironii lub złośliwości.LASZLO1908 pisze:*pRiMo* pisze:Pewnie pomnożyli się x2kass pisze: Gdzie?![]()
Na moje oko jest tam maks 80-90 osób ale ... może się zaraz okazać, że nie wszyscy jeszcze są na sektorze
![]()
Ale dobra może kończymy wytykanie frekwencji ?
Zanim cos głupiego napiszesz to sie zastanoow! Kieruje to raczej do szystkich! Nikt nie wpadł na to ze moze jeszcze nie wszycy dojechali??Zobaczcie fote z falagami i wtedy sobie policzcie!
Akurat ŁKS i jego liczby wyjazdowe mi wiszą więc nie miałem powodu by Wam coś wytykać.
Aha i pisze się WSZYSTKICH a nie szystkich

Każdy mój post ma na celu wyrażenie tylko i wyłącznie mojej prywatnej opini i nie jest i nie powinien być traktowany jako oficjalne stanowisko kibiców LECHA POZNAŃ

-
Nasza liczba licha , jest jak jest , jezdza Ci co naprawde chca i nie ma co sie tlumaczyc przed internetowymi ludkami.
Smieszna postawa Jagi ktora wkleila w swojej galerii i tutaj jedna fotke naszego sektora z pierwszej polowy , kiedy nie wszyscy dotarli i pierdoli cos o 8 dychach.
Bo tez mielibysmy cel w tym zeby zawyzac nasza liczba jakby 80 a 150 to byla jakas roznica dla takiej ekipy jak LKS.
Sa wyjazdy takie jak ten , kiedy nic nie jest organizowane i nikt procz fanatykow nie pojedzie , nie widze powodu do tlumaczenia sie wam.Mozecie sobie uzywac do woli
Smieszna postawa Jagi ktora wkleila w swojej galerii i tutaj jedna fotke naszego sektora z pierwszej polowy , kiedy nie wszyscy dotarli i pierdoli cos o 8 dychach.
Bo tez mielibysmy cel w tym zeby zawyzac nasza liczba jakby 80 a 150 to byla jakas roznica dla takiej ekipy jak LKS.
Sa wyjazdy takie jak ten , kiedy nic nie jest organizowane i nikt procz fanatykow nie pojedzie , nie widze powodu do tlumaczenia sie wam.Mozecie sobie uzywac do woli
-
- ban
Niby co ???LASZLO1908 pisze:Jedcze jedno do JAGI : tak sie chwalicie super dopingiem tyle ze połowa jak nie wiekszosc piosenek macie przerobki z naszych sasiadow z zza miedzy (albo oni z was:P)

Pewnie chodzi Ci że my krzyczymy BKS, a oni RTS, Hej gol Hej gol Jagiellonia/Widzew Hej Gol ... ot kserokopiarze z nas
Tylko Ty W moim sercu ty jedna jedyna niepokonana eŁKSa kochana

... Prawie żadnych wjazdów na nas nie było u nas słychać oprócz cichego Jazda z k*****i ...
Trzeba było pochwalić się swoimLASZLO1908 pisze:Jedcze jedno do JAGI : tak sie chwalicie super dopingiem

-
[/quote]Nasza liczba licha , jest jak jest , jezdza Ci co naprawde chca i nie ma co sie tlumaczyc przed internetowymi ludkami.
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ
myśle, że dalsza polemika nie ma sensu...
Klubem Łodzi jest Ł.K.S. !!!
-
Nie no, aż się musiałem zarejestrować, bo takich bzdur to nie słyszałem...
Beke to mieliśmy z Was, jak na nasze "Kto nie skacze, ten za Jagą!" chyba tylko 5 osób od Was skakało. Tak wiem, pewnie nie rozumieliście, co śpiewamy, a tych 5 jest niemowami, by reszcie przekazać.
Nasz doping/kocioł przereklamowany
Napiszcie lepiej jak się Wam podobało "Tylko Ty", bo u siebie takiego nie usłyszycie, no może oprócz meczu z Jagą, gdy do Was przyjedzie
Fajnie, że w końcu zawitaliście do nas w liczbie powyżej 8 osób
Beke to mieliśmy z Was, jak na nasze "Kto nie skacze, ten za Jagą!" chyba tylko 5 osób od Was skakało. Tak wiem, pewnie nie rozumieliście, co śpiewamy, a tych 5 jest niemowami, by reszcie przekazać.
Nasz doping/kocioł przereklamowany

Ostatnio zmieniony 13.08.2007, 15:13 przez Żota, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Żota pisze: (......)
Nie potrzebna jest tu polemika z pewnymi osobami ale jak się czyta takie pierdoły to ręce opadają. Rzeczywiście przy ostatnim wyjeździe mieliśmy wpadkę z tą liczbą ( 8 ), ale jak byś miał więcej niż 15 lat albo chodził na mecze więcej niż drugi sezon tak jak znaczna większość u Was, to wiedział byś że jeszcze troszkę wcześniej mieliśmy do Was wyjazd w drugiej lidze, mecz był w środę nas 66 osób,graliśmy na innym stadionie, gdzie była ta frekwencja? ten doping? gdzie te pszczółki? jakoś nie zauważyłem, paru bluzgających cyganów pod klatką i napinająca się baba jaga pod klatką i nie zapomniana ochrona tylko to mi utkwiło w pamięci. W Białymstoku był głód na piłkę nożną i jak narazie wykorzystujecie to idealnie to bardzo dobrze, ale utrzymajcie taką formę przez kilka lat to pogadamy, w Olsztynie swego czasu na mecze przychodziło po 15-20 tys ludzi, może nie wyglądało to tak jak teraz bo nie była aż tak rozwinięta ultraska ale można porównać po 2- 3 sezonach grania o nic w ekstraklasie frekwencja spadła na 2 - 4 tys. u Was będzie identycznie

-
-
-
-
Co do łks to śmiesznie to wyglądało siedzą siedzą chłopaczki nagle jakieś bluzgi i pełna mobilizacja w szeregach przyjezdnych tworzą "zbitą kupę" i coś próbują z naszej perspektywy było tylko widać machanie rękami ale już odgłosów to nie bardzo. W przerwie nabijają sie z konkursów strzelania w poprzeczkę .Jak by było z czego
Według mnie to łks prezentuje sie nawet słabiej od Stalówki .Ale i tak taka liczba jak na łks to jest już coś chyba każdy pamięta jak łks wpadl 2 sezony temu w 4 osoby
a zapowiadali najazd na Białystok . Miejmy nadzieje ze następne ekipy jakie pojawią sie na Słonecznej zaprezentują sie lepiej bo łks pokazał poziom 3 Ligowy.
Bez odbioru

Według mnie to łks prezentuje sie nawet słabiej od Stalówki .Ale i tak taka liczba jak na łks to jest już coś chyba każdy pamięta jak łks wpadl 2 sezony temu w 4 osoby

Bez odbioru

A napinka Trwa !!
-
- ban
-
Naprawdę to nie Nasza sprawa i c*** nas to obchodzi , ale jak już ciągniesz temat to masz kilka cytatów z Waszego forumdisnemar pisze:Mhmm, o cholera, może jakiś przykład bo nie pamiętam...a moze już wam sie kojarzy wszystko z Widzewem, nawet bluzgi na was to bluzgi na Widzew....Radog78 pisze: Jedno co mnie zdziwiło to "pozdrawianie" przez Jagę nie tylko nas ale także Widzewa(...).

Chyba za późno wszedłem i tej waszej bójki nie widziałem, myślałem że miedzy sobą tuczecie się tylko na wyjazdachbks_fan napisał/a:
Co do niektórych - to mamy gniazdowych DWÓCH, każdy wie jak oni wyglądają, a to że wchodzi jakiś pijany debil i próbuje rozbijać doping to chyba można się domyśleć kto jest od zapodawania nowych pieśni, a takiego delikwenta po prostu olać. Totalnym debilizmem było H... w d***... Łodzi . Co my mamy do Widzewa?? A chyba w trakcie krzyczenia tego nie wszyscy o tym myśleli.
poza tym zdecydowanie doping do przodu!
No niektórzy zaczeli przesadzac i już na Widzew zaczęło wrzucać. I jeszcze ta bójka na początku meczu na dole sektora. Jak dzieci
90s
Wysłany: Wczoraj 21:41
--------------------------------------------------------------------------------
Tak to jest jak sie nachla jeden z drugim, a na meczu takich nie brakuje. Najpierw goście się bili, potem 3 zaczeło klepac 1, rozerwali mu całą koszule i wyrzucili ze stadionu. A potem i tak wrócił i kupił se nową koszulke

-
Skoro moja niewiedza jest porażająca to powiedz czego to ja niby nie wiem?CATB pisze: Mało wiesz a się udzielasz. Polonia Bytom nie pojawiła się w Białymstoku ze względu na remont sektora gości więc twoja niewiedza jest porażająca.
[link]
Masz poczytaj sobie.
Mieliście możliwość przyjazdu zorganizowaną grupą do Białegostoku czy nie?
Mieliście możliwość spokojnego wejścia w barwach na stadion i dopingowania swojej drużyny?
- Mieliście. I wszyscy doskonale o tym wiedzą.
Więc co to za różnica, że siedzielibyście w innym sektorze niż dwa tygodnie później ŁKS?
Prawda jest taka że złapaliście się pierwszej wymówki by nie jechać i tyle. Mniejsza o powody, bo to Wasza sprawa. Fakt pozostaje jednak faktem, że mogliście przyjechać, a nie przyjechaliście więc skończ już te żale.
-
- ostatnie ostrzeżenie
Zgadzam się, że było nas mało i wynik z frekwencja można zaliczyć jako porażkę.amfiteatr pisze:okiem w miarę obiektywnej osoby mecz Ruch - Zagłębie
Kibiców jakieś 7,5 - 8 tysięcy w tym ok 800 Zagłębia moim zdaniem liczby raczej średnie przy czym naprawdę była niesamowita ulewa (i pewnie wielu pikników którzy nabijają średnią zrezygnoali), akurat miałem okazje jechać w czasie niej w samochodzie z Częstochowy. zresztą można zobaczyć zdjęcia z niej w różnych telewizjach. Z drugiej strony patrząc, że to pierwszy mecz po długo wyczekiwanym awansie u siebie Ruchu, a Zagłębie miało bliżej do Chorzowa niż do Wodzisława, gdzie gra jako gospodarz, patrząc na to, że Zagłębie dostało 2000 biletów co rzadko się u nas dzieje by bez problemu dostawać więcej biletów niż te 5% czy rzeczywista ilość krzesełek w sektorze gości, patrząc, że dla jednych i drugich są wzajemnie atrakcyjnymi przeciwnikami z podtekstami, choć akurat mieli okazje grać w drugiej lidze i nie chce mi sie sprawdzać, ale wtedy zarówno ciśnienie jak i liczby chyba były wyższe. Ale jeżeli chodzi o frekwencje to można dyskutować patrząc na te aspekty jak pogoda, ceny czy coś innego i na wogóle frekwencje na innych naszych stadionach czy to dużo czy mało, to jeżeli chodzi o doping to był z strony Ruchu przeciętny conajwyżej średni, a ze strony Zagłębia wręcz słaby. Siedziałem na trybunie głównej i z tej perspektywy Zagłębie słyszałem raz przez całe spotkanie jak coś śpiewali i ze dwa czy trzy razy jakiś krótki okrzyk czy antyśpiewka i to by było na całe 90 minut, !a jeżeli chodzi o Ruch to niby śpiewali i byli słyszalni przez większą część, ale patrząc, że grali u siebie i przyjmując takie kryterium to słabo zorganizowany mieli doping, i bardzo związany z grą piłkarzy, mało kiedy włączał się cały stadion, było jednak kilka dobrych momentów, przede wszystkim to środkowa część pierwszej połowy i ostatnie 30 minut (choć w tym drugim okresie bardzo wiele antyśpiewek)
Takie jest moje odczucie tego meczu
Szczerze mówiąc wole jechać mniejszą ekipa, ale normalną gdzie nie widać najebanych pajaców i małolatów.
Wyjazd moim zdaniem na plus, oprócz ulewy przed meczem.
"Za dwa lata tu wrócimy, ekstraklasę znów kupimy"
-
-
kass pisze:Skoro moja niewiedza jest porażająca to powiedz czego to ja niby nie wiem?CATB pisze: Mało wiesz a się udzielasz. Polonia Bytom nie pojawiła się w Białymstoku ze względu na remont sektora gości więc twoja niewiedza jest porażająca.
[link]
Masz poczytaj sobie.
Mieliście możliwość przyjazdu zorganizowaną grupą do Białegostoku czy nie?
Mieliście możliwość spokojnego wejścia w barwach na stadion i dopingowania swojej drużyny?
- Mieliście. I wszyscy doskonale o tym wiedzą.
Więc co to za różnica, że siedzielibyście w innym sektorze niż dwa tygodnie później ŁKS?
Prawda jest taka że złapaliście się pierwszej wymówki by nie jechać i tyle. Mniejsza o powody, bo to Wasza sprawa. Fakt pozostaje jednak faktem, że mogliście przyjechać, a nie przyjechaliście więc skończ już te żale.

-
No tak Polonia Bytom nie przyjechała bo się strykała
, zapomniał że sektor gości był w remoncie a sobie na nim usiedli sami , my w 150 poziom trzecioligowy, jak poszły bluzgi to wpadliśmy w panikę i pełna mobilizacja z naszej strony
, bluzgi typu - "Ch.. w Dupe Łodzi" rzeczywiście były tylko do nas, bo nawet Jaga wie że W Łodzi only ŁKS
. Pobili się znowu między sobą, jednego przekopali i podarłi pszczółkę a ten i tak sobie kupił nową. Ale klimaty normalnie jak u ruskich

Po co takie bezsensowne rozkminki, nikt nie pisze że zaprezentowaliście się źle, że był chujowy doping czy niska frekwencja, już od dłuszego czasu prezentujecie się znakomicie i to nie ulega żadnej wątpliwości. Tyle w tym temacie z mojej strony GAME OVER.

Po co takie bezsensowne rozkminki, nikt nie pisze że zaprezentowaliście się źle, że był chujowy doping czy niska frekwencja, już od dłuszego czasu prezentujecie się znakomicie i to nie ulega żadnej wątpliwości. Tyle w tym temacie z mojej strony GAME OVER.
-
I co niby miał wnieść ten post? Idź człowieku polataj sobie po Onecie albo gdzieś, bo odstawiasz dziecinadę. Mieli zaproszenie by usiąść w spokoju na innym sektorze (tak jak rok temu bodajże Zagłębie Sosnowiec) więc gdyby chcieli przyjechać, to by przyjechali. Nikt nie mówi, że się bali i nie spekuluje dlaczego ich nie było, bo to ani moja, ani Twoja, ani kibiców Jagi sprawa. Nie przyjechali - choć mogli - i tyle.Radog78 pisze:No tak Polonia Bytom nie przyjechała bo się strykała, zapomniał że sektor gości był w remoncie a sobie na nim usiedli sami , my w 150 poziom trzecioligowy, jak poszły bluzgi to wpadliśmy w panikę i pełna mobilizacja z naszej strony
, bluzgi typu - "Ch.. w Dupe Łodzi" rzeczywiście były tylko do nas, bo nawet Jaga wie że W Łodzi only ŁKS
. Pobili się znowu między sobą, jednego przekopali i podarłi pszczółkę a ten i tak sobie kupił nową. Ale klimaty normalnie jak u ruskich
![]()
A z tymi tekstami o biciu się między sobą to w wyborczej powinieneś pracować - coś ktoś gdzieś kiedyś chyba powiedział więc zróbmy z tego sensację! Żal.pl Zamiast robić wieś poszukaj lepiej foty na której widać gdzie te twoje półtorej setki się schowało, bo widzę że nie tylko mnie to interesuje
-
a ja nie rozumiem po co ta napinka ze strony ŁKSu. Jaga jaka jest kazdy wie i juz. Jak nie lubia jakies druzyny to pozniej z piana na ustach bialostockie dzieciaki pisza ostre posty na kibice.net byle osmieszyc i tyle. Taka mentalnosc. Nie ma sensu zasmiecac forum.
Z kibicowskim pozdrowieniem - Pasikonik.
Z kibicowskim pozdrowieniem - Pasikonik.

[link]
-
ku***,co tydzien neo dzieci pierdola glupoty i tyle..Wezcie skonczcie juz ta bezsensowna polemike,bo zal dupe sciska..Co tydzien,jakies glupie licytacje o c*** wie o co..Wezcie dzieci idzcie na czat na onet i tam sobie przytaczajcie wasze argumenty,bo juz sie nie da tego czytac..
PS.Obiektywnie powiem,ze wyglada to tak,ze Jaga 'jedzie' na awansie sportowym,ciekawe tylko jak dlugo utrzymaja taka forme,bo odnosze wrazenie,ze wielu tam kibicow sukcesu.Rodowici jak widac potwierdzaja,ze sa w cieniu lokalnego rywala.Wedlug mnie ani Jaga,ani Lodzki KS nie zasluguja na grupe A(mam na mysli ranking TMK).
PS.Obiektywnie powiem,ze wyglada to tak,ze Jaga 'jedzie' na awansie sportowym,ciekawe tylko jak dlugo utrzymaja taka forme,bo odnosze wrazenie,ze wielu tam kibicow sukcesu.Rodowici jak widac potwierdzaja,ze sa w cieniu lokalnego rywala.Wedlug mnie ani Jaga,ani Lodzki KS nie zasluguja na grupe A(mam na mysli ranking TMK).
-
Nie patrząc na to, jak to forum się stoczyło strasznie.. dla mnie powinien istnieć tylko temat relacje , jeśli chodzi o nowe cotygpodniowe tematy . Bez żadnych komentarzy przedmeczowych i pomeczowych. Innego wyjścia już nie ma.
Szczerze mówiąc to wchodze tu poczytać TYLKO RELACJE, reszta mnie gówno obchodzi
Szczerze mówiąc to wchodze tu poczytać TYLKO RELACJE, reszta mnie gówno obchodzi
-
Ciebie to gówno obchodzi a innych nie...
... mnie gówno obchodzą komentarzy zjebów piszących 2 strony o frekwencji itp , i czytam tylko sensowne komentarze
po prostu trzeba zlewac komenty tych zjebów, jakby ich nie było i szperać komentarze te które daną osobę interesuje
w tym temacie przeczytałem 4 komentarze, reszte mam w d**** bo nic nowego tam nie ma
... mnie gówno obchodzą komentarzy zjebów piszących 2 strony o frekwencji itp , i czytam tylko sensowne komentarze
po prostu trzeba zlewac komenty tych zjebów, jakby ich nie było i szperać komentarze te które daną osobę interesuje
w tym temacie przeczytałem 4 komentarze, reszte mam w d**** bo nic nowego tam nie ma