Prawdę mówi.rozkminiacz pisze:Niemcza to pustynia kibicowska.
O ile Dzierżoniów jest faktycznie pro-Ruch, o tyle Niemcza, do niedawna przedstawiana jako FC Dzierżoniowa, jest w rzeczywistości pustynią kibicowską.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Prawdę mówi.rozkminiacz pisze:Niemcza to pustynia kibicowska.
Taka kolebka FCS zagłebia jak FC Widzewa :)DSW pisze:Niemcza to kolebka świdnickiego FC Zagłębia.

Zagłębie jest w Lubaniu dosyć mocno widoczne, sporo vlep, napisów, ludzie w barwach Zagłębia chodzą na mecze Łużyc i normalnie są widoczni na mieście. Na "północy" powiatu zgorzeleckiego ostatnio widoczny Chrobry co mnie osobiście zdziwiło. No ale czasy się zmieniają.kielbas pisze:Co do samego Lubania hmm sam jestem w Lubaniu wychowany ale w Śląsku Wrocław zakochany bylem nie tak dawno w swoim mieście i zagłębia to tam nie widać zero jakiegoś śladu i tak ma być Śląsk ponad wszystko! !!!
W Strzegomiu tylko Śląsk,temat tego miasta był już poruszany na tym forum i każdy ogarnięty wie jak wygląda kibicowsko Strzegom .Chłopaki ze Śląska bardzo prężnie działają na mieście w każdym aspekcie życia kibicowskiego a liczbowo i jakościowo na meczach domowych i wyjazdowych robią robotę.Podsumowując STRZEGOM MIASTEM ŚLĄSKA.maroslaw11 pisze:W dużej mierze wygląda to tak:
http://oi47.tinypic.com/syazw7.jpg
Kudowa Zdroj bez Górnika
w Strzegomiu Zagłębie zamiast Górnika
W Świdnicy trochę Śląska
Prochowice to teren Zagłębia
ponadwami pisze:To weź się tym smyczkom przyjrzyj i się zastanów czy są jakoś ogólnodostępne, pomijam że wygrzebałeś to z profilu pewnego chłopa od nas, wywiad macie dobry ;).
/ Jutro wydajemy koszulki chuligańskie PBHZL, za tydzień szale i kołdry
Podbijam.wypityjanusz pisze:Mam pytanie. Czy Spartakus Jelenia Góra jeszcze działa?
Przynajmniej wiesz do kogo walić jakby Cie żona zdradzała ;)kimbol pisze:Co do wywiadu to najlepszych detektywów ma akurat Zagłębie. Tych fejsbukowych także.
I mówi to to typ z ekipy, która ma najlepszych fotoreporterów w Polsce. Co wizyta we Wrocławiu czy Legnicy, z cienia wyłaniają się fotografowie spod znaku koalicji obiektywu i rozpoczynają sesję zdjęciowe bandy:)kimbol pisze:Co do wywiadu to najlepszych detektywów ma akurat Zagłębie. Tych fejsbukowych także.
O i tak pisze:Podbijam.wypityjanusz pisze:Mam pytanie. Czy Spartakus Jelenia Góra jeszcze działa?
Bielany Wrocławskie,Bielawa,Bierutów,Brzeg Dolny,Bystrzyca Kłodzka,Dzierżoniów,Jawor,Jelcz-Laskowice,Kamieniec Wrocławski,Kluczbork,Kłodzko,Kobierzyce,Lądek Zdrój,Milicz,Namysłów,Żmigród,Zgorzelec,Ziębice,Ząbkowice Śląskie,Wołów,Wińsko,Trzebnica,Środa Śląska,Szczodre,Syców,Strzelin,Stronie Śląskie,Nowa Ruda,Rogów Sobócki,Oborniki Śląskie,Oleśnica,Oława,NysaWymieni ktoś miejscowości wypisane na fladze Śląska ''WYZNAWCY DOLNOŚLĄSKIEGO WŁADCY'''
Od dzisiaj ma i c*** :) za tydzień będą mieć w Opolu i Głogowie.mms pisze:Śląsk ma fc w Kluczborku?
Nie mylisz się.071 pisze:Sztama ze Stilonem i układ z Unią Leszno jeśli się nie mylę.
DETEKTYWI TO DETEKTYWI A KRZYZ TO KRZYZ..kimbol pisze:Co do wywiadu to najlepszych detektywów ma akurat Zagłębie. Tych fejsbukowych także.

A z czym masz problem ?casualboy pisze:Czemu nikt z AS się nie wypowiada co do telefonów w piątek?
Głównie chodzi o wyjazd do Bełchatowa ,gdzie zostało odpalone piro etc.racja_najmojsza pisze:Perły Dolnego Śląska... :) W temacie problemów ChG z psami i klubem. Czytałem gdzieś ostatnio, że na "widelcu" około 100 osób, które mogą spodziewać się zakazów. Jakieś konkretne argumenty czy "miejsce niezgodne z tym na bilecie"?