[link]
[link]

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Niemcza bardziej pro chorzowska, no ale tutaj faktycznie poniosło chłopaków...Czarny1946 pisze:Na Dolnym Śląsku wiem że kiedyś była (nie wiem może nadal jest) grupka kibiców warszawskiej Legii.
Ale że są sympatie widzewskie to nie wiedziałem (pomijając oczywiście FC Dzierżoniów Ruchu)
Niemcza bardziej kojarzyła mi się jako pro wrocławska.
Prawdę mówi.rozkminiacz pisze:Niemcza to pustynia kibicowska.
Taka kolebka FCS zagłebia jak FC Widzewa :)DSW pisze:Niemcza to kolebka świdnickiego FC Zagłębia.
A ta mapka to z której wojny??? Nie wrzucaj czegoś co nie ma pokryciaGór1946nik pisze:Kolega zdrowy? Żadnego Śląska w Świdnicy nie ma. Jest jakiś paru łebków/studencików którzy potrafią tylko rozklejać vlepki po nocach. Nikt nie ma prawa się ujawnić, chyba że mu życie nie miłe. W Świdnicy rządzi tylko Górnik i Polonia. Jest też ktoś tam z Zagłębia ale nie mają nic do gadania, sprawa z nimi jest wyjaśniona, wiedzą co mogą a czego nie.maroslaw11 pisze:W dużej mierze wygląda to tak:
[link]
Kudowa Zdroj bez Górnika
w Strzegomiu Zagłębie zamiast Górnika
W Świdnicy trochę Śląska
Prochowice to teren Zagłębia
Zagłębie jest w Lubaniu dosyć mocno widoczne, sporo vlep, napisów, ludzie w barwach Zagłębia chodzą na mecze Łużyc i normalnie są widoczni na mieście. Na "północy" powiatu zgorzeleckiego ostatnio widoczny Chrobry co mnie osobiście zdziwiło. No ale czasy się zmieniają.kielbas pisze:Co do samego Lubania hmm sam jestem w Lubaniu wychowany ale w Śląsku Wrocław zakochany bylem nie tak dawno w swoim mieście i zagłębia to tam nie widać zero jakiegoś śladu i tak ma być Śląsk ponad wszystko! !!!
DSW to straszny farmazoniarz ale tu akurat ma rację. Trzeba jednak dodać, że ta "kolebka" to z wyraźnym przekąsem i tyczy się raczej barwnej kariery kibicowskiej pewnej persony.duplikat pisze:Taka kolebka FCS zagłebia jak FC Widzewa :)DSW pisze:Niemcza to kolebka świdnickiego FC Zagłębia.
nie ośmieszaj sie z tym twoim fc bo jeszcze pomyślą ze naprawdę tam jest :)
jedynie co można napisać o Niemczy to puuustynia kibicowska jak ktoś juz wcześniej napisał .
W Strzegomiu tylko Śląsk,temat tego miasta był już poruszany na tym forum i każdy ogarnięty wie jak wygląda kibicowsko Strzegom .Chłopaki ze Śląska bardzo prężnie działają na mieście w każdym aspekcie życia kibicowskiego a liczbowo i jakościowo na meczach domowych i wyjazdowych robią robotę.Podsumowując STRZEGOM MIASTEM ŚLĄSKA.maroslaw11 pisze:W dużej mierze wygląda to tak:
[link]
Kudowa Zdroj bez Górnika
w Strzegomiu Zagłębie zamiast Górnika
W Świdnicy trochę Śląska
Prochowice to teren Zagłębia
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala
ponadwami pisze:To weź się tym smyczkom przyjrzyj i się zastanów czy są jakoś ogólnodostępne, pomijam że wygrzebałeś to z profilu pewnego chłopa od nas, wywiad macie dobry ;).
/ Jutro wydajemy koszulki chuligańskie PBHZL, za tydzień szale i kołdry
Podbijam.wypityjanusz pisze:Mam pytanie. Czy Spartakus Jelenia Góra jeszcze działa?
Przynajmniej wiesz do kogo walić jakby Cie żona zdradzała ;)kimbol pisze:Co do wywiadu to najlepszych detektywów ma akurat Zagłębie. Tych fejsbukowych także.
I mówi to to typ z ekipy, która ma najlepszych fotoreporterów w Polsce. Co wizyta we Wrocławiu czy Legnicy, z cienia wyłaniają się fotografowie spod znaku koalicji obiektywu i rozpoczynają sesję zdjęciowe bandy:)kimbol pisze:Co do wywiadu to najlepszych detektywów ma akurat Zagłębie. Tych fejsbukowych także.
O i tak pisze:Podbijam.wypityjanusz pisze:Mam pytanie. Czy Spartakus Jelenia Góra jeszcze działa?
Bielany Wrocławskie,Bielawa,Bierutów,Brzeg Dolny,Bystrzyca Kłodzka,Dzierżoniów,Jawor,Jelcz-Laskowice,Kamieniec Wrocławski,Kluczbork,Kłodzko,Kobierzyce,Lądek Zdrój,Milicz,Namysłów,Żmigród,Zgorzelec,Ziębice,Ząbkowice Śląskie,Wołów,Wińsko,Trzebnica,Środa Śląska,Szczodre,Syców,Strzelin,Stronie Śląskie,Nowa Ruda,Rogów Sobócki,Oborniki Śląskie,Oleśnica,Oława,NysaWymieni ktoś miejscowości wypisane na fladze Śląska ''WYZNAWCY DOLNOŚLĄSKIEGO WŁADCY'''
Od dzisiaj ma i c*** :) za tydzień będą mieć w Opolu i Głogowie.mms pisze:Śląsk ma fc w Kluczborku?
Nie mylisz się.071 pisze:Sztama ze Stilonem i układ z Unią Leszno jeśli się nie mylę.
DETEKTYWI TO DETEKTYWI A KRZYZ TO KRZYZ..kimbol pisze:Co do wywiadu to najlepszych detektywów ma akurat Zagłębie. Tych fejsbukowych także.
Użytkownicy przeglądający to forum: kierot, Lachos, niespecjalny i 126 gości