Komentarze-26-28 sierpnia
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze-26-28 sierpnia
i ruch i widzew wygwizdani w Krakowie .... przez część Naszych. Latwo nie będzie ....
Jaka frekwencja w Krakowie na Wiśle ?
-
Łódź-Andrzejów
13 600szklanka pisze:Jaka frekwencja w Krakowie na Wiśle ?
Heh, przedmeczowa propaganda WSH, Śląsk z Motorem ostro się mobilizują, wspólnie przyjeżdżają i cały mecz będą j**** wisle, rzeczywistość przyjeżdża Śląsk z Lechią i cały mecz nawet jednego bluzgu na Wisłe, a Motor odpuszcza ten mecz. Ładnie ośmieszyli propagandziarzy z WSH.
Swoją drogą dlaczego Wisła od pewnego czasu nie pozdrawia Unii? Czyżby koniec zgody czy Unia została uznana za fc?
Swoją drogą dlaczego Wisła od pewnego czasu nie pozdrawia Unii? Czyżby koniec zgody czy Unia została uznana za fc?
-
obiektywnyFAN
Co było napisane na transie w drugiej połowie na młynie Wisły?
A ja was zaskocze,
bo ze wszystkich ekip na stadionie Wisly najbardziej zal mi bylo wcale nie podzielonych gospodarzy,
wcale nie Ruchu ktory sie do tego przyczynil,
oczywiscie takze nie Slaska czy Lechii (bo znakomicie to wszystko rozegrali).
Najwiecej wspolczucia i litosci mam po tym meczu dla Widzewa
- stali tam za chorzowianami jak jakies przybledy na przyczepke,
olewani przez fanow Bialej Gwiazdy i wiadomo jak postrzegani przez gosci tego meczu.
Do tego Niebiescy sprawiali wrazenie jakby sie Czerwonych zwyczajnie troche wstydzili. Widac bylo wyraznie.
bo ze wszystkich ekip na stadionie Wisly najbardziej zal mi bylo wcale nie podzielonych gospodarzy,
wcale nie Ruchu ktory sie do tego przyczynil,
oczywiscie takze nie Slaska czy Lechii (bo znakomicie to wszystko rozegrali).
Najwiecej wspolczucia i litosci mam po tym meczu dla Widzewa
- stali tam za chorzowianami jak jakies przybledy na przyczepke,
olewani przez fanow Bialej Gwiazdy i wiadomo jak postrzegani przez gosci tego meczu.
Do tego Niebiescy sprawiali wrazenie jakby sie Czerwonych zwyczajnie troche wstydzili. Widac bylo wyraznie.
Życzę powrotu normalności na Wiśle bo jak rywalizować na każdej płaszczyźnie kibicowskiej to tylko z osobami co mają jakieś zasady(chociaż od Wisły ciężko czegoś oczekiwać) a rekiny pokazały że stać ich na wszystko i są jak to ich ś.p. flaga "nieobliczalni" i tutaj jak śpiewała Anita Lipnicka "wszystko się może zdarzyć".Celebryci mają swoje 5 minu i zobaczymy ile wytrzymają. Z fartem
Gadu gadu
Niemal zawsze ekipy chuligańskie ustalały zasady na trybunach.
Podejrzewam, że to kwestia czasu, aż przy Reymonta wszystko przejdzie do porządku dziennego.
Śląsk zrobił niezłą prowokacje. Riposta na płocie Wisły pokazała, kto trzyma trybuny w szachu.
Niby aprobata tłumu, ale transu z odpowiedzią nikt nie zdjął.
Nie zmienia to faktu, że na Wiśle jest teraz cyrk.
Niemal zawsze ekipy chuligańskie ustalały zasady na trybunach.
Podejrzewam, że to kwestia czasu, aż przy Reymonta wszystko przejdzie do porządku dziennego.
Śląsk zrobił niezłą prowokacje. Riposta na płocie Wisły pokazała, kto trzyma trybuny w szachu.
Niby aprobata tłumu, ale transu z odpowiedzią nikt nie zdjął.
Nie zmienia to faktu, że na Wiśle jest teraz cyrk.
-
obiektywnyFAN
co to za trans w drugiej połowie wisiał w młynie Wisły? kolejna riposta?
-
południe22
Z perspektywy młyna Wisły po tym meczu można napisać tylko tyle: dramat. Pierwsza zaczyna bluzgać Wisła. Widać było, że Śląsk miał przygotowany trans na wszelki wypadek i po pierwszych bluzgach wieszają go. W młynie Wisły połowa ludzi w ogóle nie śpiewa na Śląsk, tak jak połowa nie pozdrawia Ruchu i Widzewa. Narożnik i prosta jedzie swoje w momentach jak z gniazda lecą bluzgi. Po transie Śląska długie brawa z narożnika i prostej. Obrazu nędzy dopełnia nafukany gniazdowy, który kompletnie nie czuje trybun. "Gramy do końca" w 5 minucie meczu. "Od kutasów..." z siadaniem i wstawaniem. A to tylko nieliczne odpału kolesia, który pierwszy raz był na gnieździe. W drugiej połowie wchodzi nowy, ale nafukany bohater po 15 minutach przejmuje mikrofon i znów jest dramat. Gniazdowy może być lepszy albo gorszy, nie każdy jest Staruchem, ale kiedy koleś, który ma porywać do dopingu kilka tysięcy ludzi, wzbudza śmiech, to coś poszło zajebiście nie tak. Po raz kolejny brak pozdrowień dla Unii. W pewnym momencie młyn jedzie swoje, narożnik swoje, a sharksi swoje. I kolej na tych ananasów. Tyle było beki z ekipy napinkowej na Kałuży, a dzisiaj dokładnie taki sam popis z ich strony. Co ciekawe, ta sama klatka schodowa prowadzi na dolną trybunę, ale wtedy od gości dzieliłoby rekinów nie 50 a 10 metrów, co nie? Ogromna szkoda, bo po ostatnich zawirowaniach widać było dzisiaj,że wielu ludzi doszło do wniosku, że już ch*j z tymi zgodami, ch*j z sharksami, idziemy dla Wisły i na Wisłę. I wszystko to poszło w pizdu.
To Wiśle Wierność na wieki przyrzekałem, Śląsk Wrocław był zawsze Pana wasalem.MR1 pisze:Podbijam ;)obiektywnyFAN pisze:co to za trans w drugiej połowie wisiał w młynie Wisły? kolejna riposta?
Jestem za Ruchem, ale z jednym się zgodzę, gniazdowy Wisły to porażka, co pokazał mecz z nami ;)
Bądźmy obiektywni.
Bądźmy obiektywni.
-
Millonario
A to już trzeba być mocno na bakier z historią swego ruchu kibicowskiego, żeby taką szmatkę wykoncypować.KCH_TSW pisze:To Wiśle Wierność na wieki przyrzekałem, Śląsk Wrocław był zawsze Pana wasalem.MR1 pisze:Podbijam ;)obiektywnyFAN pisze:co to za trans w drugiej połowie wisiał w młynie Wisły? kolejna riposta?
To czy prowokacja Śląska i Lechii udana to ciężko powiedzieć, kogoś tam pewnie zmanipulowali w swoją grę głównie pikników, tych samych którzy na nich gwizdali gdy race poleciały na boisko więc ich łaska na pstrym koniu jeździ :-) . Ale myślę że jest też dużo osób które potrafią dodać 2+2 i rozumieją w co dziś S&L grali. Sprytnie ale czy wystarczająco sprytnie? Tego nie wiem, mnie to nie kupiło.
Jak widać po transparencie ripoście, Wisła wiedziała o przygotowywanej przez Śląska prowokacji.
No i fakt że gniazdowy na Wiśle nie daje rady kompletnie...
Jak widać po transparencie ripoście, Wisła wiedziała o przygotowywanej przez Śląska prowokacji.
No i fakt że gniazdowy na Wiśle nie daje rady kompletnie...
Mogę tylko potwierdzić to co napisano już wcześniej. Bluzgi na Śląsk poza młynem spotykały się z jawnymi gwiazdami i dezaprobatą pozostałych trybun. Pozdrowienia dla Ruchu i Widzewa również dobitnie zagłuszone.
Trans w drugiej połowie "Tylko Wiśle wierność przysięgałem, a Śląsk Wrocław zawsze był Ruchu wasalem".Wazelina i strzał zupełnie z d***. Obrazu rozpaczy dopełniła napinka chuliganów na narożniku. Śląsk rozegrał WSH po mistrzowsku, zamiat jedności obnażyli jak bardzo Sharksi są osamotnieni.
Na dworcu bijatyka kibiców gości z wąsami, skład ostatecznie rusza.
Trans w drugiej połowie "Tylko Wiśle wierność przysięgałem, a Śląsk Wrocław zawsze był Ruchu wasalem".Wazelina i strzał zupełnie z d***. Obrazu rozpaczy dopełniła napinka chuliganów na narożniku. Śląsk rozegrał WSH po mistrzowsku, zamiat jedności obnażyli jak bardzo Sharksi są osamotnieni.
Polska podzielona na kibicow WRWE i na antyWRWE
Uklad Wisla-Widzew juz oficjalny. Jak widac to wszystko idzie do przodu wiec nadal za malo postow i kont internetowi chuligani ;)
Uklad Wisla-Widzew juz oficjalny. Jak widac to wszystko idzie do przodu wiec nadal za malo postow i kont internetowi chuligani ;)
Nie tacy osamotnieni biorąc pod uwagę liczebność młyna, co do reszty trybun i gwiazdy nie brałbym tego tak bardzo do siebie, bo jak już pisałem łaska piknika na pstrym koniu jeździ i sami się o tym przekonaliście po rzuceniu rac. Poza tym na tym transparencie nic o Ruchu nie było, więc nie rozumiem o co Ci chodzi być może o podświadome kompleksy biorąc pod uwagę że jeszcze do nie dawna podbijaliście do nich dosyć mocno.Krewki pisze:Mogę tylko potwierdzić to co napisano już wcześniej. Bluzgi na Śląsk poza młynem spotykały się z jawnymi gwiazdami i dezaprobatą pozostałych trybun. Pozdrowienia dla Ruchu i Widzewa również dobitnie zagłuszone.
janek polanek pisz sobie co chcesz dla mnie to było fałszywe i mało charakterne ze strony S&L takie podchody i gra którą uskuteczniali na meczu. Sharksi są jacy są każdy widzi, nie ze wszystkim się zgadzam co robią ale przynajmniej walą prosto z mostu nie bawiąc się w jakieś gry i podchody przez co są szczerzy w tym co robią i każdy może sobie na ich temat wyrobić opinie jaka by ona nie była, a nie chowają się za kilkoma warstwami masek jak panowie z sektora gości czy też wiele innych ekip.
Misiek w koszulce widzewa, zal patrzec
-
Galimatias
Poza drobnymi szczegółami, wiele wniosków dokładnie takich, jak piszesz, można było wyciągnąć z samej transmisji. Wasz stadion ma dobrą akustykę i trybuny z normalnym, nieprzekombinowanym dachem i wyraźnie to wszystko słychać.południe22 pisze:Z perspektywy młyna Wisły po tym meczu można napisać tylko tyle: dramat. Pierwsza zaczyna bluzgać Wisła. Widać było, że Śląsk miał przygotowany trans na wszelki wypadek i po pierwszych bluzgach wieszają go. W młynie Wisły połowa ludzi w ogóle nie śpiewa na Śląsk, tak jak połowa nie pozdrawia Ruchu i Widzewa. Narożnik i prosta jedzie swoje w momentach jak z gniazda lecą bluzgi. Po transie Śląska długie brawa z narożnika i prostej.
Obrazu nędzy dopełnia nafukany gniazdowy, który kompletnie nie czuje trybun. "Gramy do końca" w 5 minucie meczu. "Od kutasów..." z siadaniem i wstawaniem. A to tylko nieliczne odpału kolesia, który pierwszy raz był na gnieździe. W drugiej połowie wchodzi nowy, ale nafukany bohater po 15 minutach przejmuje mikrofon i znów jest dramat. Gniazdowy może być lepszy albo gorszy, nie każdy jest Staruchem, ale kiedy koleś, który ma porywać do dopingu kilka tysięcy ludzi, wzbudza śmiech, to coś poszło zajebiście nie tak.
Po raz kolejny brak pozdrowień dla Unii. W pewnym momencie młyn jedzie swoje, narożnik swoje, a sharksi swoje.
I kolej na tych ananasów. Tyle było beki z ekipy napinkowej na Kałuży, a dzisiaj dokładnie taki sam popis z ich strony. Co ciekawe, ta sama klatka schodowa prowadzi na dolną trybunę, ale wtedy od gości dzieliłoby rekinów nie 50 a 10 metrów, co nie?
Ogromna szkoda, bo po ostatnich zawirowaniach widać było dzisiaj,że wielu ludzi doszło do wniosku, że już ch*j z tymi zgodami, ch*j z sharksami, idziemy dla Wisły i na Wisłę. I wszystko to poszło w pizdu.
Śląsk+Lechia vs Wisła+ukladowicze = 1:0 w starciu bezpośrednio kibicowskim, klasa i szacunek kontra tania napinka jak pod buforem na Kałuży.
Żal mi tylko ludzi, którzy faktycznie przychodzą wesprzeć podupadły klub, wokalnie nie są w stanie, bo wszystko rozpierdalają na młynie ludzie z własnych szeregów. Nie widać przesłanek, by cokolwiek wracało do normalności.
Zagłuszanie bluzgów na Śląsk i pozdrawianie układów to nie były pojedyncze osoby, tylko przeciągłe gwizdy, takie jak idą z trybun zwykle na coś, co dzieje się w klatce. Otóż, dobrze czytacie - cały stadion przez większość meczu traktował własny młyn na sektorze C jak kosę z klatki.
Wczoraj ktoś podający się za Wisłę napisał, że te długotrwałe brawa odnosiły się do sytuacji na boisku, a nie na transparent Śląska potępiający WSH. Większej głupoty w internetach nie było od czasu Euro i czerwcowej dezinformacji.
-
Galimatias
Wystarczy opisać przebieg meczu na trybunach, który nie jest zgodny z programem nowej koalicji i już pojawia się kontra, że to przez to, że coś kogoś boli? Widziałeś gdzieś spinanie się do kogoś od Was z mojej strony? Tylko ślepy i głuchy nie zauważy, że pisałem prawdę.
Ostatnio zmieniony 27.08.2016, 08:53 przez Galimatias, łącznie zmieniany 1 raz.
RomanRts tak pięknie o tym napisales, ze az chyba jednak chcialbym byc z wami, z najlepsiejszymi kibicami w Polsce, nie chce juz byc za ŁKSem ktory jednak z tego co Piszesz jest w czarnej d**** i za wami lata swietlne w kazdym aspekcie, nawet w h. Czy znajdzie sie dla mnie jakies miejsce? W koncu juz wiecej karnetów nie ma, stadion nabity po brzegi, moze choc na jakos wyjazd autpkarowy miejsce bedzie pod siedzeniem? Bardzo cie prosze, Załatwisz mi to u jedrasa???
-
z bocznej trybuny
Ile Lechii ze Śląskiem w Krakowie ? Czy były też inne zgody ?
-
19normals46
Pisanie że Śląsk rzucał celowo racami czym załatwili sobie zakaz wyjazdów na ileś tam kolejek i "ma problem z głowy" dla mnie to śmiech na sali.
Jeśli Śląsk dostanie zakaz to dopiero będzie pewnie ciekawie a dla czego to się domyśli jeden z drugim.
Oczywiście to tylko moje osobiste zdanie i nie narzucam tu nikomu kto co gdzie i jak ma robić Pozdrawiam !
PS w ch*j daleko mi do Śląska !
Jeśli Śląsk dostanie zakaz to dopiero będzie pewnie ciekawie a dla czego to się domyśli jeden z drugim.
Oczywiście to tylko moje osobiste zdanie i nie narzucam tu nikomu kto co gdzie i jak ma robić Pozdrawiam !
PS w ch*j daleko mi do Śląska !
No i wlasnie takie mloty jak Ty psuja to forum, w aspekcie h wyraznie napisalem ze jest porownywalnie u wss i u nas przynajmniej jezeli chodzi o Lodz bo jak dolozymy nasze FC to mysle ze jestesmy sporo mocniejsi bo liczniejsi ale dla Ciebie my ludzie z FC to przeciez wiesniaki bez znaczenia wiec ten argument do Ciebie nie trafi, u nas tez nie jest jakos wybitnie super jak przed laty bo mamy wymiane pokolen, sporo osob na wyspach i nie ma tej jakosci jakiej bysmy oczekiwali ale Lks jest w jeszcze wiekszym dolku i nie zaklamujcie prawdy bo o ile ja potrafie przyznac ze nie jest u nas super exrra to trzymamy jakis tam poziom na pewno wyzszy od was :)Eternidad pisze:RomanRts tak pięknie o tym napisales, ze az chyba jednak chcialbym byc z wami, z najlepsiejszymi kibicami w Polsce, nie chce juz byc za ŁKSem ktory jednak z tego co Piszesz jest w czarnej d**** i za wami lata swietlne w kazdym aspekcie, nawet w h. Czy znajdzie sie dla mnie jakies miejsce? W koncu juz wiecej karnetów nie ma, stadion nabity po brzegi, moze choc na jakos wyjazd autpkarowy miejsce bedzie pod siedzeniem? Bardzo cie prosze, Załatwisz mi to u jedrasa???
-
Galimatias
Żołnierzykom wysłanym przez nową koalicję w bój do siania propagandy, wmówiono, że jedynym i niepodważalnym wyznacznikiem siły danej ekipy jest wizualny aspekt chuligański.
Honor, zasady, oprawy, jakość młyna, wyjazdy, doping i atmosfera wokół grup przecież nie mają żadnego znaczenia, prawda? :)
Jadą na tą samą nutę, jakby te 30 kont było obsługiwane przez te same 2-3 osoby.
Co dokładnie śpiewał Śląsk z Lechią o jebaniu rekina?
Honor, zasady, oprawy, jakość młyna, wyjazdy, doping i atmosfera wokół grup przecież nie mają żadnego znaczenia, prawda? :)
Jadą na tą samą nutę, jakby te 30 kont było obsługiwane przez te same 2-3 osoby.
Co dokładnie śpiewał Śląsk z Lechią o jebaniu rekina?
dobrze sie czujesz? zarowno Slask jak i Lechia po tylu latach zgody maja mase dobrych znajomych i przyjaciol w Krakowie. i dla nich byly te pozdrowienia. tu nie ma co rozkminiac , to jest proste do zrozumienia. jak widac nie dla wszystkichbnm pisze:janek polanek pisz sobie co chcesz dla mnie to było fałszywe i mało charakterne ze strony S&L takie podchody i gra którą uskuteczniali na meczu. Sharksi są jacy są każdy widzi, nie ze wszystkim się zgadzam co robią ale przynajmniej walą prosto z mostu nie bawiąc się w jakieś gry i podchody przez co są szczerzy w tym co robią i każdy może sobie na ich temat wyrobić opinie jaka by ona nie była, a nie chowają się za kilkoma warstwami masek jak panowie z sektora gości czy też wiele innych ekip.
WIELKA MOBILIZACJA CRACOVII NA WYJAZD NA HOKEJ Z KTÓREGO TO POWODU NIE POJECHALI DO SZCZECINA. ŚMIECH NA SALI...

-
z bocznej trybuny
I pamiętaj że, będą mieli sporo czasu i kto wie może znów was odwiedzą podczas wyjazdu z Lechią i drzwi w autokarze się zatrzasną. Także może lepiej, żeby jednak nie mieli tyle wolnego ? Dobrze to przemyśl.showmustgoon pisze:Oni są obsrani przed koalicją, co z resztą udowodnili tydzień temu U SIEBIE W MIEŚCIE. W poniedziałek po komisji ligi będą mieli już spokój ;)troublemakeer pisze:Śląsk z premedytacją wyrzucił race na murawe, żeby komisja dojebała im porządny zakaz wyjazdowy, a co za tym idzie brak wyjazdów - brak ustawiających się na nich ekip
Widzewek w towarzystwie nieprzypadkowych osob z WSH krzyczy "gdzie jest Rolik",jeden z nich wystawia w strone Śląska gołe dupsko,sharksi nie mieli chyba też wielkich obiekcji jeśli chodzi o bluzganie Widzewa na Lechie,z ktorą podobno nie chcą kosy.
-
Galimatias
To tylko pokazuje, jak bardzo im zależało, żeby sprowokować gości. Tymczasem puszczane info o rzekomym bluzganiu na Wisłę, przez Śląsk do spółki z Lechem na dwie strony, nie znalazło żadnego przełożenia na rzeczywistość.
Te wszystkie z d*** wzięte portale społecznościowe są skierowane, by wyprać mózgi gimnazjalistom, których można spróbować wychowywać po swojej linii, skoro wszyscy inni już się odwrócili od głównych grup na Wiśle.
Ciekawe jak wyglądały twarze decyzyjnych WSH po tym, jak cały stadion wygwizdywał im to, co robił sam środek sektora C, a wszyscy wstali bić brawo Lechii i Śląskowi.
Sprawdziły się wszystkie sygnały dochodzące od kilku dni - zarówno te o zlewie gości na zachowanie Sharksów, jak i te o konkretnym pokazie piro. Info wcześniej poszło w Polskę, a i tak zrobili dokładnie co chcieli. Teraz rekinom zostaje zlecenie by napisać oświadczenia, jak to Lechia i Śląsk manipulują ludźmi :)
Te wszystkie z d*** wzięte portale społecznościowe są skierowane, by wyprać mózgi gimnazjalistom, których można spróbować wychowywać po swojej linii, skoro wszyscy inni już się odwrócili od głównych grup na Wiśle.
Ciekawe jak wyglądały twarze decyzyjnych WSH po tym, jak cały stadion wygwizdywał im to, co robił sam środek sektora C, a wszyscy wstali bić brawo Lechii i Śląskowi.
Sprawdziły się wszystkie sygnały dochodzące od kilku dni - zarówno te o zlewie gości na zachowanie Sharksów, jak i te o konkretnym pokazie piro. Info wcześniej poszło w Polskę, a i tak zrobili dokładnie co chcieli. Teraz rekinom zostaje zlecenie by napisać oświadczenia, jak to Lechia i Śląsk manipulują ludźmi :)
Ostatnio zmieniony 27.08.2016, 10:05 przez Galimatias, łącznie zmieniany 4 razy.
Zdjęcie ekipy Śląska Wrocław i podpis pod nim
Sprytnie wczoraj to rozegrali z tym transparentem. Powiało romantyzmem jak przy scenie szepczącej Rose do Jacka', który zamarzł w lodowatej wodzie po utonięciu Titanica.
Autorów transparentu widzicie na zdjęciu - poznajecie swoich kolegów? rozmawialiście ze sobą przez telefon? kręciliście interesy? jeździliście na mecze? braliście udział we wspólnych akcjach? Z większością z Was nie chcieli mieć nic wspólnego, a wszystko skupiało się wokół rekina, którego przekreślili.
Sądzicie, że oni zawarli sztamę z "wiślakami z krwi i kości" z sektorów G, E, F czy sektora rodzinnego żeby zagrać w bierki lub wymienić vlepkami czy Sharksami? Nie dajcie się zwieść na puste hasła z których sami się śmieją, a ich celem było jedynie zrobienie podziałów wśród Armii Białej Gwiazdy. Teraz przy butelce wódki razem z Motorem Lublin opowiadają jak napluli Wiślakom w twarz.
Z fb, Gra w Wiśle to honor...
Sprytnie wczoraj to rozegrali z tym transparentem. Powiało romantyzmem jak przy scenie szepczącej Rose do Jacka', który zamarzł w lodowatej wodzie po utonięciu Titanica.
Autorów transparentu widzicie na zdjęciu - poznajecie swoich kolegów? rozmawialiście ze sobą przez telefon? kręciliście interesy? jeździliście na mecze? braliście udział we wspólnych akcjach? Z większością z Was nie chcieli mieć nic wspólnego, a wszystko skupiało się wokół rekina, którego przekreślili.
Sądzicie, że oni zawarli sztamę z "wiślakami z krwi i kości" z sektorów G, E, F czy sektora rodzinnego żeby zagrać w bierki lub wymienić vlepkami czy Sharksami? Nie dajcie się zwieść na puste hasła z których sami się śmieją, a ich celem było jedynie zrobienie podziałów wśród Armii Białej Gwiazdy. Teraz przy butelce wódki razem z Motorem Lublin opowiadają jak napluli Wiślakom w twarz.
Z fb, Gra w Wiśle to honor...
To zdjęcie śląska zaliczyli debiut w intrenecie, czy juz latalo?
Latało już dawno.rzutkarny pisze:To zdjęcie śląska zaliczyli debiut w intrenecie, czy juz latalo?
Ile Scyzorow w Płocku ? od pewnego czasu w Kielcach była spora mobilizacja na ten wyjazd
podobno Korona z przygodami na powrocie,ktoś coś więcej???szklanka pisze:Latało już dawno.rzutkarny pisze:To zdjęcie śląska zaliczyli debiut w intrenecie, czy juz latalo?
Ile Scyzorow w Płocku ? od pewnego czasu w Kielcach była spora mobilizacja na ten wyjazd
Na trybunach Białej Gwiazdy pojawiła się delegacja kibiców łódzkiego Widzewa. Jak poinformowali fani z Miasta Włókniarzy, wczoraj zostaje oficjalnie przybity układ między sportowymi frakcjami Wisły i Widzewa.
Z dniem dzisiejszym w Krakowie zawarty zostaje układ ekip sportowych Widzewa i Wisły. / Wiara Spod Zegara FACEBOOK
Z dniem dzisiejszym w Krakowie zawarty zostaje układ ekip sportowych Widzewa i Wisły. / Wiara Spod Zegara FACEBOOK
Sektor gości an Garbarni w Krakowie istnieje ? jeśli tak to czy otwarty ? Motor wybiera się na ten wyjazd rejsowką ?
Brawo dla prawdziwych kibiców Wisły, tych 'z krwi i kości' za pokazanie charakteru. Widać ta żałosna propaganda rekinów nie przynosi żadnych efektów. Zrobili nabór w gimnazjach do młyna i tylko tym się uratowali przed całkowitą kompromitacją bo wyjazdy to jakaś klęska aż żal na to patrzeć.
o widze że mamy doczynienia z adwokatem sharksow :) ojejWSH