Komentarze-26-28 sierpnia

Moderator: LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
patojudek

Re: Komentarze-26-28 sierpnia

Post autor: patojudek » 26.08.2016, 22:15

do tej pory nie mogę zrozumieć jak można z wielkiego przyjaciela zrobić wroga i odwrotnie
Może z pozycji emigranta tego nie było widać ale historia zna już takie przypadki, rozumem widać nie grzeszysz.

iparts.pl
KKS1

Post autor: KKS1 » 26.08.2016, 22:16

Wisła teraz śpiewała cała Polska w cieniu Śląska czy j**** Śląska ?? juz sie pogubiłem w tym wszystkim.

pangrzegorz1975

Post autor: pangrzegorz1975 » 26.08.2016, 22:20

Wisła-Ślask....Matrix,ich sprawa,jasne,ale to jakis Monty Python.Jakoś to takie karykaturalne.Ślask z Lechia,mega mi do nich daleko,ale fajnie,że są sobą..Tyle
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego

Spy

Post autor: Spy » 26.08.2016, 22:20

KKS1 pisze:Wisła teraz śpiewała cała Polska w cieniu Śląska czy j**** Śląska ?? juz sie pogubiłem w tym wszystkim.
chyba nie trudno sie domysleć ;)

AdamEes

Post autor: AdamEes » 26.08.2016, 22:21

wedrowniki pisze:Wisła dzis na kolanach po calosci hehe
Dokladnie jak piszesz :) Tzw. pozycja "na widzewiaka w Madrycie" :)

kkk666

Post autor: kkk666 » 26.08.2016, 22:21

i ruch i widzew wygwizdani w Krakowie .... przez część Naszych. Latwo nie będzie ....

szklanka

Post autor: szklanka » 26.08.2016, 22:22

Jaka frekwencja w Krakowie na Wiśle ?
Polish Groundhopper

Łódź-Andrzejów

Post autor: Łódź-Andrzejów » 26.08.2016, 22:23

szklanka pisze:Jaka frekwencja w Krakowie na Wiśle ?
13 600

janek polanek

Post autor: janek polanek » 26.08.2016, 22:29

Śmiesznie się patrzy na frustrację przydupasów rekinów. Szkoda tylko, że oni nie rozumieją, że ich guru mają na nich wyjebane, że są tylko pionkami w ich grze. Nie brakuje idiotów, którzy dali się nabrać na pedalskie zagrywki WSH pokroju tego, że układ z Ruchem został przybity po Francji, po zerwaniu zgody przez Lechię, że Lechia zrobiła to przez fejsa a karpie nic o tym nie wiedziały. Teraz naciągane liczby, zbieranina kogo popadnie ale niestety, widoku tych młodych nastoletnich twarzyczek nie da się już zakłamać. Dzieci mają swoją chwilę i myślą, że karpie ich docenia, że jak nagle zaczną pozdrawiać Ruch i j**** Śląsk, to będą mieli plecy i Pietrucha wpadnie do ich gimnazjum i wszystkich ich wrogów poustawia. Wynik tylko doprawił to gówno jakie dzieje się na Wiśle. Już w ogóle Wisła tak długo przebywa z Żydami, że zaczynają robić jakieś pedalskie pokazówki, robić groźne miny i podchodzić pod sektor gości nie wiadomo po co. No bo po co? Myśleli, że Śląsk z Lechią się wystraszą i zaczną uciekać? Po co to robią, wiedząc, że nic nie wyjdzie? Błazny i tyle. Do cyrku, a nie na mecz. 1:5, Wisła na kolanach na boisku, Wisła na kolanach na trybunach, Wisła na kolanach przy zgodowiczach (c*** nie układ, nie oszukujmy się). Kiedyś szanowałem tą ekipę, kiedyś mieli charakter, teraz piony ubierają ciuchy Ruchu (Ruchu nie widać w barwach Wisły) i pstrykają sobie te pedalskie foteczki. Śląsk chciał się ustawić z Wisłą ale ci się zesrali i stwierdzili, że nie zagwarantują, że ktoś nie wyciągnie sprzętu. Żart? No żart i to zajebisty, dlatego j**** WSH i pozdrowienia dla normalnych kibiców Wisły.

amf0508

Post autor: amf0508 » 26.08.2016, 22:38

Heh, przedmeczowa propaganda WSH, Śląsk z Motorem ostro się mobilizują, wspólnie przyjeżdżają i cały mecz będą j**** wisle, rzeczywistość przyjeżdża Śląsk z Lechią i cały mecz nawet jednego bluzgu na Wisłe, a Motor odpuszcza ten mecz. Ładnie ośmieszyli propagandziarzy z WSH.

Swoją drogą dlaczego Wisła od pewnego czasu nie pozdrawia Unii? Czyżby koniec zgody czy Unia została uznana za fc?

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 26.08.2016, 22:39

Co było napisane na transie w drugiej połowie na młynie Wisły?

AdamEes

Post autor: AdamEes » 26.08.2016, 22:49

A ja was zaskocze,
bo ze wszystkich ekip na stadionie Wisly najbardziej zal mi bylo wcale nie podzielonych gospodarzy,
wcale nie Ruchu ktory sie do tego przyczynil,
oczywiscie takze nie Slaska czy Lechii (bo znakomicie to wszystko rozegrali).
Najwiecej wspolczucia i litosci mam po tym meczu dla Widzewa
- stali tam za chorzowianami jak jakies przybledy na przyczepke,
olewani przez fanow Bialej Gwiazdy i wiadomo jak postrzegani przez gosci tego meczu.
Do tego Niebiescy sprawiali wrazenie jakby sie Czerwonych zwyczajnie troche wstydzili. Widac bylo wyraznie.

B'n'B

Post autor: B'n'B » 26.08.2016, 22:59

Życzę powrotu normalności na Wiśle bo jak rywalizować na każdej płaszczyźnie kibicowskiej to tylko z osobami co mają jakieś zasady(chociaż od Wisły ciężko czegoś oczekiwać) a rekiny pokazały że stać ich na wszystko i są jak to ich ś.p. flaga "nieobliczalni" i tutaj jak śpiewała Anita Lipnicka "wszystko się może zdarzyć".Celebryci mają swoje 5 minu i zobaczymy ile wytrzymają. Z fartem

pomorze

Post autor: pomorze » 26.08.2016, 23:08

Gadu gadu
Niemal zawsze ekipy chuligańskie ustalały zasady na trybunach.
Podejrzewam, że to kwestia czasu, aż przy Reymonta wszystko przejdzie do porządku dziennego.
Śląsk zrobił niezłą prowokacje. Riposta na płocie Wisły pokazała, kto trzyma trybuny w szachu.
Niby aprobata tłumu, ale transu z odpowiedzią nikt nie zdjął.
Nie zmienia to faktu, że na Wiśle jest teraz cyrk.

janek polanek

Post autor: janek polanek » 26.08.2016, 23:18

Fani Ruchu mają wg mnie teraz najlepszą okazję na zarobienie grubej kasy. Oni są mocni, pewni, mają mimo wszystko potężne wsparcie. Wisła na dzień dzisiejszy, gdyby straciła swoich nowych układowiczów, to jeździ w 50 osób i dostaje w*******, choćby miała ze sobą tysiąc siekier i milion noży, bo nie ma tak długiego noża jak lot cegłą w pysk, o czym wiele lat temu przekonał się Misiek (tu akurat płyta chodnikowa). Tak na marginesie, to niektóre wyjazdy pokazują, że już jeżdżą w nędznych liczbach. Teraz przetasowania w zarządzie Wisły, czemu Ruch nie miałby na tym skorzystać? Czemu nie miałoby być tam ich ludzi? Chcecie wsparcie z Chorzowa (czołówka Polski) i Łodzi, ewentualnie Torunia, to coś zaproponujcie. Nie zaproponujecie, to będziecie j*****, nawet Żydom coś się pomoże. Wg mnie Ruch pod wieloma względami jest mistrzowski, on rozdaje karty, on ubiera rekinów w swoje ciuchy, on potrafi zebrać taką bandę, której ze 2-3 ekipy w Polsce mogą się postawić. Wisła się wydymała jak mało kto i tak jak poprzednie lata były mądrze rozgrywane, tak utrata kilku ludzi spowodowała, że debile idą na żywioł, nieważne co będzie, w baniach wryte, że potęga i c***. Żydy też powinni to wykorzystać. W każdym razie na Wiśle można teraz zajebiście zarobić, wyruchać ich i porzucić w pizdu.

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 27.08.2016, 00:01

co to za trans w drugiej połowie wisiał w młynie Wisły? kolejna riposta?

południe22

Post autor: południe22 » 27.08.2016, 00:33

Z perspektywy młyna Wisły po tym meczu można napisać tylko tyle: dramat. Pierwsza zaczyna bluzgać Wisła. Widać było, że Śląsk miał przygotowany trans na wszelki wypadek i po pierwszych bluzgach wieszają go. W młynie Wisły połowa ludzi w ogóle nie śpiewa na Śląsk, tak jak połowa nie pozdrawia Ruchu i Widzewa. Narożnik i prosta jedzie swoje w momentach jak z gniazda lecą bluzgi. Po transie Śląska długie brawa z narożnika i prostej. Obrazu nędzy dopełnia nafukany gniazdowy, który kompletnie nie czuje trybun. "Gramy do końca" w 5 minucie meczu. "Od kutasów..." z siadaniem i wstawaniem. A to tylko nieliczne odpału kolesia, który pierwszy raz był na gnieździe. W drugiej połowie wchodzi nowy, ale nafukany bohater po 15 minutach przejmuje mikrofon i znów jest dramat. Gniazdowy może być lepszy albo gorszy, nie każdy jest Staruchem, ale kiedy koleś, który ma porywać do dopingu kilka tysięcy ludzi, wzbudza śmiech, to coś poszło zajebiście nie tak. Po raz kolejny brak pozdrowień dla Unii. W pewnym momencie młyn jedzie swoje, narożnik swoje, a sharksi swoje. I kolej na tych ananasów. Tyle było beki z ekipy napinkowej na Kałuży, a dzisiaj dokładnie taki sam popis z ich strony. Co ciekawe, ta sama klatka schodowa prowadzi na dolną trybunę, ale wtedy od gości dzieliłoby rekinów nie 50 a 10 metrów, co nie? Ogromna szkoda, bo po ostatnich zawirowaniach widać było dzisiaj,że wielu ludzi doszło do wniosku, że już ch*j z tymi zgodami, ch*j z sharksami, idziemy dla Wisły i na Wisłę. I wszystko to poszło w pizdu.

KCH_TSW

Post autor: KCH_TSW » 27.08.2016, 00:47

MR1 pisze:
obiektywnyFAN pisze:co to za trans w drugiej połowie wisiał w młynie Wisły? kolejna riposta?
Podbijam ;)
To Wiśle Wierność na wieki przyrzekałem, Śląsk Wrocław był zawsze Pana wasalem.

polakmaly

Post autor: polakmaly » 27.08.2016, 00:54

Jestem za Ruchem, ale z jednym się zgodzę, gniazdowy Wisły to porażka, co pokazał mecz z nami ;)
Bądźmy obiektywni.

Millonario

Post autor: Millonario » 27.08.2016, 01:00

KCH_TSW pisze:
MR1 pisze:
obiektywnyFAN pisze:co to za trans w drugiej połowie wisiał w młynie Wisły? kolejna riposta?
Podbijam ;)
To Wiśle Wierność na wieki przyrzekałem, Śląsk Wrocław był zawsze Pana wasalem.
A to już trzeba być mocno na bakier z historią swego ruchu kibicowskiego, żeby taką szmatkę wykoncypować.
yo los domingos voy a ver al CAMPEÓN

bnm

Post autor: bnm » 27.08.2016, 01:22

To czy prowokacja Śląska i Lechii udana to ciężko powiedzieć, kogoś tam pewnie zmanipulowali w swoją grę głównie pikników, tych samych którzy na nich gwizdali gdy race poleciały na boisko więc ich łaska na pstrym koniu jeździ :-) . Ale myślę że jest też dużo osób które potrafią dodać 2+2 i rozumieją w co dziś S&L grali. Sprytnie ale czy wystarczająco sprytnie? Tego nie wiem, mnie to nie kupiło.

Jak widać po transparencie ripoście, Wisła wiedziała o przygotowywanej przez Śląska prowokacji.

No i fakt że gniazdowy na Wiśle nie daje rady kompletnie...

Krewki

Post autor: Krewki » 27.08.2016, 01:23

Mogę tylko potwierdzić to co napisano już wcześniej. Bluzgi na Śląsk poza młynem spotykały się z jawnymi gwiazdami i dezaprobatą pozostałych trybun. Pozdrowienia dla Ruchu i Widzewa również dobitnie zagłuszone.

Trans w drugiej połowie "Tylko Wiśle wierność przysięgałem, a Śląsk Wrocław zawsze był Ruchu wasalem".Wazelina i strzał zupełnie z d***. Obrazu rozpaczy dopełniła napinka chuliganów na narożniku. Śląsk rozegrał WSH po mistrzowsku, zamiat jedności obnażyli jak bardzo Sharksi są osamotnieni.

Na dworcu bijatyka kibiców gości z wąsami, skład ostatecznie rusza.

ImPawel

Post autor: ImPawel » 27.08.2016, 01:33

Polska podzielona na kibicow WRWE i na antyWRWE

Uklad Wisla-Widzew juz oficjalny. Jak widac to wszystko idzie do przodu wiec nadal za malo postow i kont internetowi chuligani ;)

bnm

Post autor: bnm » 27.08.2016, 01:35

Krewki pisze:Mogę tylko potwierdzić to co napisano już wcześniej. Bluzgi na Śląsk poza młynem spotykały się z jawnymi gwiazdami i dezaprobatą pozostałych trybun. Pozdrowienia dla Ruchu i Widzewa również dobitnie zagłuszone.

Trans w drugiej połowie "Tylko Wiśle wierność przysięgałem, a Śląsk Wrocław zawsze był Ruchu wasalem".Wazelina i strzał zupełnie z d***. Obrazu rozpaczy dopełniła napinka chuliganów na narożniku. Śląsk rozegrał WSH po mistrzowsku, zamiat jedności obnażyli jak bardzo Sharksi są osamotnieni.

Nie tacy osamotnieni biorąc pod uwagę liczebność młyna, co do reszty trybun i gwiazdy nie brałbym tego tak bardzo do siebie, bo jak już pisałem łaska piknika na pstrym koniu jeździ i sami się o tym przekonaliście po rzuceniu rac. Poza tym na tym transparencie nic o Ruchu nie było, więc nie rozumiem o co Ci chodzi być może o podświadome kompleksy biorąc pod uwagę że jeszcze do nie dawna podbijaliście do nich dosyć mocno.

bnm

Post autor: bnm » 27.08.2016, 01:56

janek polanek pisz sobie co chcesz dla mnie to było fałszywe i mało charakterne ze strony S&L takie podchody i gra którą uskuteczniali na meczu. Sharksi są jacy są każdy widzi, nie ze wszystkim się zgadzam co robią ale przynajmniej walą prosto z mostu nie bawiąc się w jakieś gry i podchody przez co są szczerzy w tym co robią i każdy może sobie na ich temat wyrobić opinie jaka by ona nie była, a nie chowają się za kilkoma warstwami masek jak panowie z sektora gości czy też wiele innych ekip.

Mr.Big

Post autor: Mr.Big » 27.08.2016, 02:07

Pytanie czy to rzeczywiście szczerość czy może głupota? Nie zdziwcie się jak za moment zostaniecie sami, bez zgód/układów i w kartoflanej lidze.

janek polanek

Post autor: janek polanek » 27.08.2016, 02:10

bnm pisze:janek polanek pisz sobie co chcesz dla mnie to było fałszywe i mało charakterne ze strony S&L takie podchody i gra którą uskuteczniali na meczu. Sharksi są jacy są każdy widzi, nie ze wszystkim się zgadzam co robią ale przynajmniej walą prosto z mostu nie bawiąc się w jakieś gry i podchody przez co są szczerzy w tym co robią i każdy może sobie na ich temat wyrobić opinie jaka by ona nie była, a nie chowają się za kilkoma warstwami masek jak panowie z sektora gości czy też wiele innych ekip.
Piszę co chcę ale dzięki za pozwolenie. Co było fałszywe, że od c**** osób na Wiśle woli Lechię (przede wszystkim) i Śląsk, od Ruchu i Widzewa, nie wspominając o jakiejś śmiesznej Elanie? Pozdrowili wieloletnich braci, z którymi wypili hektolitry wódy, piwa i tanich win, a może i denaturatu, przy okazji kpiąc i ucierając nosa kilkunastu baranom, którzy chcą się pławić w złocie i luksusach. Z tym waleniem z prosto z mostu ze strony karpi, to strzelasz sobie w kolano. Nawet na tym forum przed Francją już była gadka, że Karpie wąchają się z Ruchem, później mieli wspólne akcje, żeby później kurewsko oświadczyć, że dopiero któregoś tam po kilku tygodniach przybili układ. Czemu prosto z mostu nie przyjechali na rozmowy do Gdańska? Czemu prosto z mostu wcześniej nie powiedzieli, że jednak z tym Śląskiem coś nie tak i potrzebowali zerwania zgody? Bardziej piczowatej ekipy nie ma na tej scenie kibolskiej. Czekali na ruchy wszystkich, żeby później wydać jakieś pedalskie oświadczenia. Po c*** mają się chować za warstwami masek jak nic nie robią? Pudzianowski ma więcej zdjęć od takiego Pietruchy i co, to świadczy, że bandzior, kozak i bandyta? Nie. Chociaż Pudzian ma więcej problemów z psami, co jest paradoksem, bo Pietrucha poszukiwany za tyle rzeczy, złapany i dalej śmiga...w ciuchach Ruchu. Postaraj się bardziej, bo tego bełkotu nie wciśniesz nawet tym dzieciom z młyna.

extreme

Post autor: extreme » 27.08.2016, 02:22

Misiek w koszulce widzewa, zal patrzec

Galimatias

Post autor: Galimatias » 27.08.2016, 06:35

południe22 pisze:Z perspektywy młyna Wisły po tym meczu można napisać tylko tyle: dramat. Pierwsza zaczyna bluzgać Wisła. Widać było, że Śląsk miał przygotowany trans na wszelki wypadek i po pierwszych bluzgach wieszają go. W młynie Wisły połowa ludzi w ogóle nie śpiewa na Śląsk, tak jak połowa nie pozdrawia Ruchu i Widzewa. Narożnik i prosta jedzie swoje w momentach jak z gniazda lecą bluzgi. Po transie Śląska długie brawa z narożnika i prostej.

Obrazu nędzy dopełnia nafukany gniazdowy, który kompletnie nie czuje trybun. "Gramy do końca" w 5 minucie meczu. "Od kutasów..." z siadaniem i wstawaniem. A to tylko nieliczne odpału kolesia, który pierwszy raz był na gnieździe. W drugiej połowie wchodzi nowy, ale nafukany bohater po 15 minutach przejmuje mikrofon i znów jest dramat. Gniazdowy może być lepszy albo gorszy, nie każdy jest Staruchem, ale kiedy koleś, który ma porywać do dopingu kilka tysięcy ludzi, wzbudza śmiech, to coś poszło zajebiście nie tak.
Po raz kolejny brak pozdrowień dla Unii. W pewnym momencie młyn jedzie swoje, narożnik swoje, a sharksi swoje.

I kolej na tych ananasów. Tyle było beki z ekipy napinkowej na Kałuży, a dzisiaj dokładnie taki sam popis z ich strony. Co ciekawe, ta sama klatka schodowa prowadzi na dolną trybunę, ale wtedy od gości dzieliłoby rekinów nie 50 a 10 metrów, co nie?
Ogromna szkoda, bo po ostatnich zawirowaniach widać było dzisiaj,że wielu ludzi doszło do wniosku, że już ch*j z tymi zgodami, ch*j z sharksami, idziemy dla Wisły i na Wisłę. I wszystko to poszło w pizdu.
Poza drobnymi szczegółami, wiele wniosków dokładnie takich, jak piszesz, można było wyciągnąć z samej transmisji. Wasz stadion ma dobrą akustykę i trybuny z normalnym, nieprzekombinowanym dachem i wyraźnie to wszystko słychać.

Śląsk+Lechia vs Wisła+ukladowicze = 1:0 w starciu bezpośrednio kibicowskim, klasa i szacunek kontra tania napinka jak pod buforem na Kałuży.

Żal mi tylko ludzi, którzy faktycznie przychodzą wesprzeć podupadły klub, wokalnie nie są w stanie, bo wszystko rozpierdalają na młynie ludzie z własnych szeregów. Nie widać przesłanek, by cokolwiek wracało do normalności.
Zagłuszanie bluzgów na Śląsk i pozdrawianie układów to nie były pojedyncze osoby, tylko przeciągłe gwizdy, takie jak idą z trybun zwykle na coś, co dzieje się w klatce. Otóż, dobrze czytacie - cały stadion przez większość meczu traktował własny młyn na sektorze C jak kosę z klatki.

Wczoraj ktoś podający się za Wisłę napisał, że te długotrwałe brawa odnosiły się do sytuacji na boisku, a nie na transparent Śląska potępiający WSH. Większej głupoty w internetach nie było od czasu Euro i czerwcowej dezinformacji.

sk1920

Post autor: sk1920 » 27.08.2016, 07:33

Układ już troche czasu trwa, a dalej bardzo dużo osób to boli... co kolejke jedno i to samo pierdolenie, ja rozumiem, że to tylko internet i on nie odda ale bez przesady, każdy tu wie więcej o danej ekipie, niż sami zainteresowani.

Adminą, jak widać nie zależy na przywróceniu tego forum do lat świetlności tylko liczy się aktywność jak na fb
, a wystarczy pobanować kilku baranów i wył. rejestracje nic więcej.

Galimatias

Post autor: Galimatias » 27.08.2016, 07:37

Wystarczy opisać przebieg meczu na trybunach, który nie jest zgodny z programem nowej koalicji i już pojawia się kontra, że to przez to, że coś kogoś boli? Widziałeś gdzieś spinanie się do kogoś od Was z mojej strony? Tylko ślepy i głuchy nie zauważy, że pisałem prawdę.
Ostatnio zmieniony 27.08.2016, 08:53 przez Galimatias, łącznie zmieniany 1 raz.

RomanRTS

Post autor: RomanRTS » 27.08.2016, 07:45

Po Długiej i Dubois w Zgierzu w szalu Kozin Śmigałem ... bez stresu . Fakt mordeczki się krzywo patrzyli ,ale na układy nie ma rady .,, pozdro z fartem
Dawaj jeszcze raz. To cale forum to jest do wyjebki...
To co wy tu wypisujecie to jest kpina, kolejny weekend kolejna napinka na koalicje, kolejna jazda po Wisle itd, to juz nawet nie jest nudne, Wisla taka sraka teraz Widzew tez taki i owaki, wiekszosc z was malolaty bardzo by chciala zeby ich klub wspierala taka wiara jak na Widzewie gdzie awans do 4 poziomu rozgrywkowego na ulicach Lodzi fetuje 6 tysiecy ludzi!!! Gdzie na kazdym meczu jest komplet i to na zastepczym stadionie bardzo chujowym w dodatku, gdzie sprzedajemy 1300 karnetow i tylko tyle bo wiecej nie ma mozliwosci a prawda jest taka ze polowa jak nie 3/4 w przypadku takiego Slaska juz dawno by sobie odpuscila co pokazuja zdjecia ich mlyna na meczach, jedna mobilka na Wisle raczej sily nie pokazuje i gdyby nie Lechia to mielibyscie niesamowity problem, nie wspomne juz o kolezankach zza miedzy ktore nie maja podjazdu do Widzewa, moze tylko w aspektach H jest jakas rywalizacja a tak na kazdej innej plaszczyznie bijemy ich na pysk choc wiadomo ze znowu powiecie ze Wielki Widzewa jak zawsze ;)
Dozobaczenia na szlaku z garstka ludzi z tego forum bo pewnie nie jeden stad to nawet 10 wyjazdow nie zaliczyl ;)

EL 1910

Post autor: EL 1910 » 27.08.2016, 08:09

Burdel i plucie jadem na nową Koalicję nie skończy się do póki do póty forumowicze nie zrozumieją, że zgoda Wisły z Ruchem i układ Wisły z Widzewem jest póki co stricte chuligański. Podejrzewam, że z Szajki która wczoraj stała przy sektorze gości nikt tu nie zagląda. I Waszych 10 stron ujadania po każde kolejce tego nie zmieni.
Psy szczekają, a karawana jedzie dalej...

Eternidad

Post autor: Eternidad » 27.08.2016, 08:11

RomanRts tak pięknie o tym napisales, ze az chyba jednak chcialbym byc z wami, z najlepsiejszymi kibicami w Polsce, nie chce juz byc za ŁKSem ktory jednak z tego co Piszesz jest w czarnej d**** i za wami lata swietlne w kazdym aspekcie, nawet w h. Czy znajdzie sie dla mnie jakies miejsce? W koncu juz wiecej karnetów nie ma, stadion nabity po brzegi, moze choc na jakos wyjazd autpkarowy miejsce bedzie pod siedzeniem? Bardzo cie prosze, Załatwisz mi to u jedrasa???

z bocznej trybuny

Post autor: z bocznej trybuny » 27.08.2016, 08:19

Ile Lechii ze Śląskiem w Krakowie ? Czy były też inne zgody ?
nieoficjalnie, nieformalnie, nie zgodnie z przepisami...

heyzell

Post autor: heyzell » 27.08.2016, 08:40

RomanRTS pisze:
Po Długiej i Dubois w Zgierzu w szalu Kozin Śmigałem ... bez stresu . Fakt mordeczki się krzywo patrzyli ,ale na układy nie ma rady .,, pozdro z fartem
Dawaj jeszcze raz. To cale forum to jest do wyjebki...
To co wy tu wypisujecie to jest kpina, kolejny weekend kolejna napinka na koalicje, kolejna jazda po Wisle itd, to juz nawet nie jest nudne, Wisla taka sraka teraz Widzew tez taki i owaki, wiekszosc z was malolaty bardzo by chciala zeby ich klub wspierala taka wiara jak na Widzewie gdzie awans do 4 poziomu rozgrywkowego na ulicach Lodzi fetuje 6 tysiecy ludzi!!! Gdzie na kazdym meczu jest komplet i to na zastepczym stadionie bardzo chujowym w dodatku, gdzie sprzedajemy 1300 karnetow i tylko tyle bo wiecej nie ma mozliwosci a prawda jest taka ze polowa jak nie 3/4 w przypadku takiego Slaska juz dawno by sobie odpuscila co pokazuja zdjecia ich mlyna na meczach, jedna mobilka na Wisle raczej sily nie pokazuje i gdyby nie Lechia to mielibyscie niesamowity problem, nie wspomne juz o kolezankach zza miedzy ktore nie maja podjazdu do Widzewa, moze tylko w aspektach H jest jakas rywalizacja a tak na kazdej innej plaszczyznie bijemy ich na pysk choc wiadomo ze znowu powiecie ze Wielki Widzewa jak zawsze ;)
Dozobaczenia na szlaku z garstka ludzi z tego forum bo pewnie nie jeden stad to nawet 10 wyjazdow nie zaliczyl ;)

głupoty piszesz Śląsk już się tułał po niższych ligach i tragedii nie było więc przykład z d*** wzięty jak ten cały widzew to że awansowaliście to nie popadaj ochy i echy kolejny stadion byłby w ekstraklasie co wiecznie w budowie. a co do młyna wolę widzieć znane mordy z widzenia niż jakieś pizdeczki.Śląsk nie musi nikomu nic udowadniać zawsze przyzwoicie jezdził więc kolejny przykład z d***. Co do h to zawsze wykorzystuje się element zaskoczenia i mniejszego przypału więc akcja pod Wrockiem że dwie bandy wkroczą na arene to żenada.... za dużo Gladiatora się na oglądaliście bo takie akcje robi się szybko i bez strat w kadrach (powiniecie)

koniak

Post autor: koniak » 27.08.2016, 08:41

bnm pisze:
Krewki pisze:Mogę tylko potwierdzić to co napisano już wcześniej. Bluzgi na Śląsk poza młynem spotykały się z jawnymi gwiazdami i dezaprobatą pozostałych trybun. Pozdrowienia dla Ruchu i Widzewa również dobitnie zagłuszone.

Nie tacy osamotnieni biorąc pod uwagę liczebność młyna, co do reszty trybun i gwiazdy nie brałbym tego tak bardzo do siebie, bo jak już pisałem łaska piknika na pstrym koniu jeździ i sami się o tym przekonaliście po rzuceniu rac. Poza tym na tym transparencie nic o Ruchu nie było, więc nie rozumiem o co Ci chodzi być może o podświadome kompleksy biorąc pod uwagę że jeszcze do nie dawna podbijaliście do nich dosyć mocno.
Skończ się już matole wypowiadać, bo jesteś jakimś pajacem, który w życiu na wyjeździe nie był a p********* takie głupoty że głowa boli. O sytuacji na Wiśle wiesz tyle co w necie przeczytasz a miłość do sharksów ci przesłoniła oczy. Żebyś się tylko kiedyś nie przejechał.

Ode mnie szacunek dla Śląska za takie a nie inne zachowanie. Czas pokaże w którą stronę się potoczy sytuacja.

19normals46

Post autor: 19normals46 » 27.08.2016, 08:41

Pisanie że Śląsk rzucał celowo racami czym załatwili sobie zakaz wyjazdów na ileś tam kolejek i "ma problem z głowy" dla mnie to śmiech na sali.
Jeśli Śląsk dostanie zakaz to dopiero będzie pewnie ciekawie a dla czego to się domyśli jeden z drugim.
Oczywiście to tylko moje osobiste zdanie i nie narzucam tu nikomu kto co gdzie i jak ma robić Pozdrawiam !
PS w ch*j daleko mi do Śląska !
kumatszy od ojca pisze:
sabiii pisze: Jakich Okolicznościach Polonia Traci Flagi ?
W Wyjątkowych :)

RomanRTS

Post autor: RomanRTS » 27.08.2016, 08:54

Eternidad pisze:RomanRts tak pięknie o tym napisales, ze az chyba jednak chcialbym byc z wami, z najlepsiejszymi kibicami w Polsce, nie chce juz byc za ŁKSem ktory jednak z tego co Piszesz jest w czarnej d**** i za wami lata swietlne w kazdym aspekcie, nawet w h. Czy znajdzie sie dla mnie jakies miejsce? W koncu juz wiecej karnetów nie ma, stadion nabity po brzegi, moze choc na jakos wyjazd autpkarowy miejsce bedzie pod siedzeniem? Bardzo cie prosze, Załatwisz mi to u jedrasa???
No i wlasnie takie mloty jak Ty psuja to forum, w aspekcie h wyraznie napisalem ze jest porownywalnie u wss i u nas przynajmniej jezeli chodzi o Lodz bo jak dolozymy nasze FC to mysle ze jestesmy sporo mocniejsi bo liczniejsi ale dla Ciebie my ludzie z FC to przeciez wiesniaki bez znaczenia wiec ten argument do Ciebie nie trafi, u nas tez nie jest jakos wybitnie super jak przed laty bo mamy wymiane pokolen, sporo osob na wyspach i nie ma tej jakosci jakiej bysmy oczekiwali ale Lks jest w jeszcze wiekszym dolku i nie zaklamujcie prawdy bo o ile ja potrafie przyznac ze nie jest u nas super exrra to trzymamy jakis tam poziom na pewno wyzszy od was :)

Galimatias

Post autor: Galimatias » 27.08.2016, 08:56

Żołnierzykom wysłanym przez nową koalicję w bój do siania propagandy, wmówiono, że jedynym i niepodważalnym wyznacznikiem siły danej ekipy jest wizualny aspekt chuligański.
Honor, zasady, oprawy, jakość młyna, wyjazdy, doping i atmosfera wokół grup przecież nie mają żadnego znaczenia, prawda? :)
Jadą na tą samą nutę, jakby te 30 kont było obsługiwane przez te same 2-3 osoby.

Co dokładnie śpiewał Śląsk z Lechią o jebaniu rekina?

ODPOWIEDZ