na meczu byli obecni kibice Cracovii. Pozdrawiam:)Cracovii nie było na tym meczu...

Komentarze 10-11 sierpnia + 14sierpnia Wisła - Górnik
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
A co ,prawda w oczy koleGS pisze:ty juz moze nie pisz nic wiecej....droid pisze:Zawsze było nas więcej w Chorzowie niż Ruchu w Sosnowcu.

Co do dopingu - sam oczywiście nie jestem obiektywny ,ale śmieszne są te teksty "obiektywnych",bo chyba byli na innym meczu.
Od kiedy jeżdżę na mecze do Chorzowa (a byłem tam ładnych parę razy) ,nie było tak słabego dopingu z ich strony.Praktycznie kilka razy krzyknęli swoje i co chwilę gwizdali na nasze śpiewki (ciekawe ,biorąc pod uwagę że byliśmy niesłyszalni jak piszą niektórzy).Chorzowscy mieli długie pauzy ,jak orkiestra na weselu

Po strzeleniu nam bramki ich doping przypominał to co zazwyczaj prezentowali - szkoda tylko ,że przez jakieś 10minut.My po stracie gola ucichliśmy na dłużej.
Co do liczby - ostatnie nasze wyjazdy do Chorzowa były liczniejsze ,wydaje mi się też że na poprzednich meczach było więcej niebieskich.Wpływ na frekwencję miała na pewno pogoda - jeszcze nie przeżyłem takiej ulewy - wszyscy przemoczeni do suchej nitki na 1 - 1.30h przed meczem.Z naszej strony pewnie wpływ miało też to ,że nie wszyscy mogli się stawić o 15.00 na dworzec (praca).
Jeśli chodzi o napinki w stylu "mieliście 2 okazje ,a Ruch rządził" - niebiescy zawsze przy okazji meczów między nami tak komentują ,ale fakty przemawiają przeciw nim.Tak jak w zeszłym sezonie - pisali jak nas zmiażdżyli w Chorzowie ,a w dwumeczu zdobyli z Zagłębiem 1pkt ,remisując 0-0 i przegrywając w Sosnowcu 2-1

-
czy ktos z zaglebhia moglby mi napisac co mialo na celu spiewanie przez was "gorole", "po c*** nam stadion" (to akurat odpowiedz na nasza przyspiewke"
aha, zreszta my mozemy sie tlumaczyc tym 8 tysiacami ludzi c****** pogoda, ulewa itd, tak sie sklada ze zaglebie tak nie moze, bo gdy sie zbierali u siebie to az tak nedznej pogody jeszcze nie bylo
aha i jeszcze tak apropo tego ze ktos pisze ze 8 tysiecy to malo, fakt przy 25 tysiakach na lechu, 19 na gorniku to moze i malo, ale niech tez ktos do kur... nedzy wezmie pod uwage to ze mamyt jakby troche mniejszy stadion i nie zawsze wejdzie tyle osob ile by moglo gdzie indziej,poza tym jeszcze 2 lata temu u nas srednia oscylowala wokol 3 tysiecy ludzi, teraz juz kolo 7-8 tysiecy
na lechu kiedy lech podnosil sie z kolan od razu tez nie chodzilo po 30000 tysiecy, dopiero stopniowo lechici sie odradzali
tyle w temacie
aha, zreszta my mozemy sie tlumaczyc tym 8 tysiacami ludzi c****** pogoda, ulewa itd, tak sie sklada ze zaglebie tak nie moze, bo gdy sie zbierali u siebie to az tak nedznej pogody jeszcze nie bylo
aha i jeszcze tak apropo tego ze ktos pisze ze 8 tysiecy to malo, fakt przy 25 tysiakach na lechu, 19 na gorniku to moze i malo, ale niech tez ktos do kur... nedzy wezmie pod uwage to ze mamyt jakby troche mniejszy stadion i nie zawsze wejdzie tyle osob ile by moglo gdzie indziej,poza tym jeszcze 2 lata temu u nas srednia oscylowala wokol 3 tysiecy ludzi, teraz juz kolo 7-8 tysiecy
na lechu kiedy lech podnosil sie z kolan od razu tez nie chodzilo po 30000 tysiecy, dopiero stopniowo lechici sie odradzali
tyle w temacie
Ostatnio zmieniony 12.08.2007, 11:53 przez radzionnu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- ban
Jedynie jako obserwator na meczu Odra - Widzew
Siedziałem w mniej-więcej równych odległościach między młynem Odry a Widzewem powiem szczerze w pierwszej połowie wogle nie słyszałem Odry choc dopingowali . W drugiej połowie Widzew prawie wogle nie dopingowam czasami coś tam krzyknął . Niby cos tam zawrzało powiędzy sektorem na łuku koło klatki widzewa gdy paru gości troche sie ponapinało w strone Widzewa więcej nie powiem nie widziałem to chyba na tyle Odra z oprawą ze sreberkami i sektorówka . To chyba na Tyle
Siedziałem w mniej-więcej równych odległościach między młynem Odry a Widzewem powiem szczerze w pierwszej połowie wogle nie słyszałem Odry choc dopingowali . W drugiej połowie Widzew prawie wogle nie dopingowam czasami coś tam krzyknął . Niby cos tam zawrzało powiędzy sektorem na łuku koło klatki widzewa gdy paru gości troche sie ponapinało w strone Widzewa więcej nie powiem nie widziałem to chyba na tyle Odra z oprawą ze sreberkami i sektorówka . To chyba na Tyle
-
Re: .
Jakbyś nie miał 14 lat to byś pewnie pojechał...Alien_ZL pisze:Od kilkunastu minut słychać w TV wyłącznie: "Oooo Zagłębie Lubin, Oooo MKS !"
Achh jak chciałbym tam teraz być![]()
Bełchatowianie chyba poszli już do domu
A może wcale ich nie było ...

GKS BEŁCHATÓW!
-
Nas w młynie 750-800. Bardzo dobry doping praktycznie przez cały mecz. Doping Zagłebia dochodził do nas baaardzo rzadko. Na meczu dwie prezentacje ultras (za jakis czas beda fotki)
Ostatnio zmieniony 11.08.2007, 22:23 przez BSE, łącznie zmieniany 1 raz.

GKS Bełchatów - Honor, Wiara.
-
Sladak ale mu pojechales, zaraz bedzie "ty tez nie pojechales bo masz 14 latSkladak pisze:Jakbyś nie miał 14 lat to byś pewnie pojechał...Alien_ZL pisze:Od kilkunastu minut słychać w TV wyłącznie: "Oooo Zagłębie Lubin, Oooo MKS !"

Nasz doping slyszalny. GKS-u az do naszej bramki tez, ale pozniej juz zdecydowanie ciszej.
-
jesli uwazasz ze Zaglebie zaprezentowalo sie srednio to zapraszam do zobaczenia fotek na tej stronie z meczu... tak wiem jestem z Legii i teraz bedzie ze bede chwalil itd... lecz juz dawno nie widzialem tak dobrej prezentacji na meczu wyjazdowym 2 prezentacje i do tego sektorowki z transparentami na plot i na dodatek starannie wykonane do tego na meczu wyjazdowym dla mnie naprawde swietnie... jesli chodzi o Ruch to brak oprawy na takim meczu to naprawde wpadka... pozdrawiamkass pisze:Dobra, skończcie już te luźne gatki - wszystko na temat meczu Ruch-Zagłębie zostało już napisane. Obie strony pokazały się średnio, bo dla obu ulewa pokrzyżowała plany. O czym tu więcej gadać?
Legia Warszawa
-
Jak nie byłeś na meczu to sie nie wypowiadaj kolego. Doping w TV zależy od ustawienia mikrofonów, i od gościa który zajmuje sie dźwiękiem w TVAlien_ZL pisze:Od kilkunastu minut słychać w TV wyłącznie: "Oooo Zagłębie Lubin, Oooo MKS !"

-
spokojnie to dopiero poczatek a wy juz sie podpalacie.....troche pokory.....Jankes_KSP pisze:Polonia Warszawa - Odra Opole
Nas 1500... Moze troche wiecej... Nie wieszamy zadnej flagi z powodu ulewy. Wiekszosc sezonowcow odpuscila sobie mecz, wiec doping dobry. Gosci brak z wiadomo jakiego powodu. Wygrywamy 2:0 i pewnie zmierzamy do pierwszej ligi.

-
Z kim do tej 1 ligi jak wy kobicow nie macie, dziw bierze ze masz tupet tutaj pisac, na wyjazdy to nie jezdzicie smiech na sali a nie poloniaNOWY(L) pisze:spokojnie to dopiero poczatek a wy juz sie podpalacie.....troche pokory.....Jankes_KSP pisze:Polonia Warszawa - Odra Opole
Nas 1500... Moze troche wiecej... Nie wieszamy zadnej flagi z powodu ulewy. Wiekszosc sezonowcow odpuscila sobie mecz, wiec doping dobry. Gosci brak z wiadomo jakiego powodu. Wygrywamy 2:0 i pewnie zmierzamy do pierwszej ligi.
-
No prosze osttanio to Zaglebie sie napinalo vo to za kibice z was jak oceniacie doping na podstawie tv, a teraz sami to robicie brawo dla kibicow w kapciachAlien_ZL pisze:Od kilkunastu minut słychać w TV wyłącznie: "Oooo Zagłębie Lubin, Oooo MKS !"

-
-
-
Koles, mialem Ci nie odpisywac, ale odpisze... Kto jest ogarniety, to ch... wbija w to, co pisze sie na internecie. Podzialaj lepiej na stadionie, a nie tylko przesiadujesz na kibice.net... Wtedy moze zrozumiesz dlaczego normalne osoby tak rzadko sie tutaj wpisuja. Jezeli masz jakies wonty, to pisz na priv, a nie robisz burdel na forum.djh30 pisze:Z kim do tej 1 ligi jak wy kobicow nie macie, dziw bierze ze masz tupet tutaj pisac, na wyjazdy to nie jezdzicie smiech na sali a nie poloniaNOWY(L) pisze:spokojnie to dopiero poczatek a wy juz sie podpalacie.....troche pokory.....Jankes_KSP pisze:Polonia Warszawa - Odra Opole
POLONIA PONAD ŻYCIE
-
Jak dla mnie, jeżeli chodzi o frekwencję:
Lech - Górnik ---takiej frekwencji może pozazdrościć cała Polska
Ruch - Zagłębie ---wszystko zepsuła pogoda, jednak frekwencja dobra
Odra - Widzew ---słabiutko
Wisła - Korona ---tradycyjnie dobrze, jednak zobaczymy jak będzie wyglądał stadion jak dopuszczą do użytkowania nową trybunę
Polonia - Cracovia --- słabiutko
Jaga - ŁkS --- po raz kolejny z dobrej strony pokazała się Jaga
GKS - Zagłębie --- no cóż, biorąc pod uwagę wielkość miasta liczba kibiców może być, choć niby był to mecz na szczycie a na fotkach widać dużo wolnych miejsc
Wisła - Korona ---tradycyjnie dobrze, jednak zobaczymy jak będzie wyglądał stadion jak dopuszczą do użytkowania nową trybunę
GKS - Zagłębie --- no cóż, biorąc pod uwagę wielkość miasta liczba kibiców może być, choć niby był to mecz na szczycie a na fotkach widać dużo wolnych miejsc
Uwaga!!!!! Dziś w nocy będzie ciemno
-
...
Ostatnio zmieniony 12.08.2007, 09:22 przez mks-korona-kielce.prv.pl, łącznie zmieniany 2 razy.
[link]
-
liczba biletów jest ograniczona, a to, że ktos woli stać gdzies niz siedzieć na niskich miejscach to trudno, tak jest niemal wszędzietomekbar24 pisze: GKS - Zagłębie --- no cóż, biorąc pod uwagę wielkość miasta liczba kibiców może być, choć niby był to mecz na szczycie a na fotkach widać dużo wolnych miejsc
-
tomekbar24 napisał:
a to podrozowanie po tylu stadionach to Twoja pasja ? Masz wlasny helikopter?
tak nawet 2 i jeden statek kosmiczny. Co się czepiasz. Po to jest ten temat aby wyrazić swój komentarz.
a to podrozowanie po tylu stadionach to Twoja pasja ? Masz wlasny helikopter?
tak nawet 2 i jeden statek kosmiczny. Co się czepiasz. Po to jest ten temat aby wyrazić swój komentarz.
Uwaga!!!!! Dziś w nocy będzie ciemno
-
Nie poprostu lubi onet.plmks-korona-kielce.prv.pl pisze:a to podrozowanie po tylu stadionach to Twoja pasja ? Masz wlasny helikopter?tomekbar24 pisze:Jak dla mnie, jeżeli chodzi o frekwencję:
POLONIA 1920 BYTOM
-
-
-
S.J. pisze:Jestem w małym szoku jak zobaczyłem liczbe ludzi na meczu w Płocku 6 tys .Wiadomość zaczerpałem z onetu mam nadzieje ,że sie bardzo nie pomyliliPije do tego ,że nawet na meczach w 1 lidze z Legią nie było tam tyle ludzi .Jednak spadek jakoś ludzi dziwnie mobilizuje co pokazało już kilka ekip
Onet.pl i wszystko jasne