TO MY KIBICE - ranking top 100 ekip w Polsce

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 11.08.2007, 09:38

dulek pisze:
lozys pisze:pozycja Korony Kielce to jakis skandal sorry ale zeby wstawic ich do tej samej grupy co JKS Jarosław?? no toc ku*** to jest jak niebo i ziemia... juz wogóle nie mówiąc o tym co robi Pogoń Szczecin w grupie B :roll: wyjazdy mieli beznadziejne o oprawch czy frekwencji u siebie nie mowiąc jedynym ich sukcesem tej rundy to wykrojenie Lecha z jednej flagi fan clubowej ogolnie ten ranking to porazka
czyli twoim zdaniem My(JKS) jestesmy za wysoko czy Korona za nisko?
Dla mnie JKS został dobrze doceniony. Korona ma pretensje nie wiem dlaczego. Prócz ultrasowania i dwóch dobrych wyjazdów co jeszcze pokazali? Według mnie chuliganka jest bardziej "jadalna" w rankingu a wiemy jak Korona się pokazała na ubitej ziemi. Dwa sparingi można przemilczeć, bo walczyli ze ścisłą czołówką, ale stracili prymat na świętokrzyskim a tam nie było tłumaczenia, że był sprzęt albo standardowo walczyli 16 latkowie :wink: Przypominam, że to tylko zabawa, ale według mnie A, B, C i D jest zrobione obiektywnie, chociaż sam miałbym kilka zastrzeżeń.

iparts.pl
D.P.S

Post autor: D.P.S » 11.08.2007, 09:41

YataPelikan pisze:
kiwa jako tako pisze:
+GKSK-CE+ pisze: No i swiadcza o tym przedewszystkim akcje na Jage i inny kluby calkowicie nie zwiazane z ruchem... brawo dla redaktora...
Dziwi mnie, że połączyliście się na Jage. Przecież wedle opini tutaj zgromadzonych Jaga nie ma ekipy i są bolkami do bicia. Co oni wogóle robią w A ??? Toż to cieniasy. Ani jednego koksa w ekipie ...
Zobacz ilu ich było 1000 ! Żadna ekipa jeszcze nigdy takiej akcji na tak liczną ekipe nie zrobiła .
Jezeli myslisz ze ten 1000 z Jagi wylecial i sie bil to sie bardzo mylisz. Jak dla mnie GKS Katowice w grupie A to mocna przesada. Ktos tu pisze czemu tam jest Zagłebie. Nie daje ani 1 % szans GKSie na wygrana w starciu z Zaglebiem.... ranking pokazuje ze mimo wszystko panowie z TMK nie sa az tak kumaci, i trudno ich o to posadzac bo nikt z nich nie zyje w kazdym miescie non stop i nie widzi co sie dzieje na codzien, poza wiekszymi akcjami o ktorych pisza w necie.
Aha, jestem kibicem Ruchu Chorzow. Pisalem to bardzo obiektywnie, inaczej bym nie pisal na korzysc Zaglebia, bo nienawidze ich bardziej od gieksy.

Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo » 11.08.2007, 09:48

D.P.S pisze:
YataPelikan pisze:
kiwa jako tako pisze: Dziwi mnie, że połączyliście się na Jage. Przecież wedle opini tutaj zgromadzonych Jaga nie ma ekipy i są bolkami do bicia. Co oni wogóle robią w A ??? Toż to cieniasy. Ani jednego koksa w ekipie ...
Zobacz ilu ich było 1000 ! Żadna ekipa jeszcze nigdy takiej akcji na tak liczną ekipe nie zrobiła .
Jezeli myslisz ze ten 1000 z Jagi wylecial i sie bil to sie bardzo mylisz. Jak dla mnie GKS Katowice w grupie A to mocna przesada. Ktos tu pisze czemu tam jest Zagłebie. Nie daje ani 1 % szans GKSie na wygrana w starciu z Zaglebiem.... ranking pokazuje ze mimo wszystko panowie z TMK nie sa az tak kumaci, i trudno ich o to posadzac bo nikt z nich nie zyje w kazdym miescie non stop i nie widzi co sie dzieje na codzien, poza wiekszymi akcjami o ktorych pisza w necie.
Aha, jestem kibicem Ruchu Chorzow. Pisalem to bardzo obiektywnie, inaczej bym nie pisal na korzysc Zaglebia, bo nienawidze ich bardziej od gieksy.
O ku*** :lol: Zagłębie Sosnowiec tak leje tych hanysów, że śmiech na sali. O ile mnie pamięć nie myli, to GKS Katowice desperacko wleciał na stadion Zagłębia przed meczem ze Śląskiem Wrocław. Pewnie powiesz, że byli tam sami ultrasi, ale nie pamiętam, żeby ktoś tak Ludowy odwiedził.

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 11.08.2007, 10:16

GWH83 pisze:Biorąc pod uwage tak zwaną "przykrywkę" sytuacja walki banda na bande Górnika Wałbrzych i Karkonoszy + Śląsk( 12Wrocław + 3Oława) wyglądała z goła inaczej. Walka trwała ok. 3min więc stwierdzenie że Górnik został zmieciony mija się z prawdą. Ponad to Propozycja wyszla ze strony Karkonoszy w dniu meczu po stronie Górnika walczyło ok 30osób a po stronie Jeleniogórsko-Wrocławskiej 50 więc jak widać Górnik nie unika walki. A ŚLĄSK czyli "ekipa" tzw ludzie zasad chyba je juz dawno zatracili, a przykładów mozna by wymieniac wiele. Ciekaw jestem jedynie jednej kwestji dla czego fakt uczestnictwa w walce Śleska byl tak długo trzymany w tajemnicy?
dla mnie ogolnie to jest kpina, ta sytuacja osmieszyl sie i Slask i Karkonosze, i nie pisze tego dlatego ze Gornik to nasza zgoda ale nie wyobrazam sobie sytuacji ustawic sie z kims i wziasc na ta walke ekipe ktora nawet nie jest nijak powiazana z nasza. a mi nie pasowalo czemu miesiac wczesniej Karki u siebie w miescie nawet nie probowaly podjac walki, teraz wszystko jasne.. moze Jelonki zostana nowym fanclubem Slaska?:D
Obrazek

Ros

Post autor: Ros » 11.08.2007, 11:14

Po co miałby wybiegać 1000 skoro wystarczyła ilość która wybiegła?

pawq

Post autor: pawq » 11.08.2007, 11:31

Fan_Gwardii pisze:
GWH83 pisze:Biorąc pod uwage tak zwaną "przykrywkę" sytuacja walki banda na bande Górnika Wałbrzych i Karkonoszy + Śląsk( 12Wrocław + 3Oława) wyglądała z goła inaczej. Walka trwała ok. 3min więc stwierdzenie że Górnik został zmieciony mija się z prawdą. Ponad to Propozycja wyszla ze strony Karkonoszy w dniu meczu po stronie Górnika walczyło ok 30osób a po stronie Jeleniogórsko-Wrocławskiej 50 więc jak widać Górnik nie unika walki. A ŚLĄSK czyli "ekipa" tzw ludzie zasad chyba je juz dawno zatracili, a przykładów mozna by wymieniac wiele. Ciekaw jestem jedynie jednej kwestji dla czego fakt uczestnictwa w walce Śleska byl tak długo trzymany w tajemnicy?
dla mnie ogolnie to jest kpina, ta sytuacja osmieszyl sie i Slask i Karkonosze, i nie pisze tego dlatego ze Gornik to nasza zgoda ale nie wyobrazam sobie sytuacji ustawic sie z kims i wziasc na ta walke ekipe ktora nawet nie jest nijak powiazana z nasza. a mi nie pasowalo czemu miesiac wczesniej Karki u siebie w miescie nawet nie probowaly podjac walki, teraz wszystko jasne.. moze Jelonki zostana nowym fanclubem Slaska?:D
o pewnych rzeczach nie musicie wiedzieć, albo dowiecie się w swoim czasie

Cracóv

Post autor: Cracóv » 11.08.2007, 11:55

"Zobacz ilu ich było 1000 ! Żadna ekipa jeszcze nigdy takiej akcji na tak liczną ekipe nie zrobiła ."

Oj zrobiła, zrobiła;)

droid

Post autor: droid » 11.08.2007, 12:02

Fighting Dragon Tokyo pisze: to GKS Katowice desperacko wleciał na stadion Zagłębia przed meczem ze Śląskiem Wrocław. Pewnie powiesz, że byli tam sami ultrasi, ale nie pamiętam, żeby ktoś tak Ludowy odwiedził.
:lol:

Brzmi jakby banda wariatów z GKS wbiła nam na sektory. A owe "przed meczem" to zwykłe spotkanie chłopaków od oprawy.

Kiedyś były żale ze tak wam zrobił Ruch. Teraz widzę mega powód do domu i grupa A ah oh
Świat się zmienia ludzie rozwijają...

;)

Post autor: ;) » 11.08.2007, 12:11

Wrzucam wedle życzenia opis Dębicy :D

Wisłoka Dębica
Grupa C. Poprzednio w grupie C. Dębiczanie byli wiosną na wszystkich wyjazdach, w tym dwa razy specpociągami (na Hutniku i Stali Rzeszów), troszkę się tam działo, opis rundy znajduje się w tym numerze "TMK". U siebie w miarę dobry młyn, często pojawiała się nienajgorsza oprawa. Przed rundą fani KSW organizują turniej kibiców dla zaprzyjaźnionych ekip, tego też dnia odbywa się spotkanie Wisłoki i Siarki z " Podkarpacką Ośmiornicą ", wygrane przez rywali. Jednak ogółem Wisłoka potwierdziła wysoką formę z ubiegłego roku.

Igloopol Dębica
Grupa G. Poprzednio w grupie F. Morsy w tej rundzie nie przeżyli zbyt wielu atrakcji kibicowskich. Hitowo zapowiadający się mecz z Siarką został storpedowany przez " tych co zawsze " i odbył się przy pustych trybunach. Najwięcej, bo 120 osób odwiedzą Sędziszów, 100 fanów pojechało na wyjazd do Przemyśla, w drodze powrotnej pociąg atakuje Wisłoka, ale w sumie do starcia nie doszło, z powodu " wahadła ". 70 kibiców LKS-u jest w Ropczycach, 23 w Kolbuszowej, a 39 osób jadących na Resovię zostaje zawróconych ( brak sektora dla przyjezdnych). Morsy próbują zaatakować na dworcu Wisłokę jadącą do Brzeska, ale muszą się ewakuować. W sumie chyba lekki spadek formy.

wnc1964

Post autor: wnc1964 » 11.08.2007, 13:55

ciekawe jak matematyk kibic Ruchu policzył że nie daje nam 1% na
starcie z Zagłębiem Sosnowiec, znasz ekipy znasz ludzi , na c*** taka gadka.
A co do rankingu Tychy powinny być w grupie b zamiast Jastrzębia moim zdaniem, a rodowici łodzianie w grupie.
Cieszy ze GKS doceniono równą formę ,a tagże dobra forma KSG
od kilku rankingów w grupie a.
Jedna uwaga uklad GKS-KSG nie powstał jak ktoś z Polski może pomyśleć ze Ruchu się wszyscy boją , tylko łączą nas wspólne cele i wspólna idea nie tylko anty chorzowska, ale ze wszystkimi klubami z którymi oba a kluby mają kosy.

Karkonosze

Ustawka

Post autor: Karkonosze » 11.08.2007, 14:33

Czytajac post o ustawce KSK-KSG mozna jedynie sie posmiac. Sami nasciagali ludzi z miasta i bramkarzy ich ekipa wyjazdowa jest calkiem inna. Usprawiediacie sie za porazke tym ze ktos z nami byl gdzie to jest wogole totatalna bzdura a odnosnioe liczb nas bylo 44 a was wiecej od nas.byliscie w 11 aut i ponoc mieliscie jeszcze osoby do walki ale nie mieliscie wiecej transportu. Nie nasza wina ze polecialo od was tylko 20 a reszta cofnalea sie na góre i nie walczyla.Nie zapominajcie ze walke mieslismy pod górke i ze od was chlopka mial srubokret a jeden zucil w nas butelka i rozwalil chlopakowi głowe.A do chloapak z koszlina napsize ze wogole ma jakies bledne info miesiac wczesniej nie odmowilismy walki górnikowi chyba ze oni wam tak powiedzieli.

kosmalskiP

Re: Ustawka

Post autor: kosmalskiP » 11.08.2007, 14:39

mam wrazenie ze ludzie z tmk nie wiedza o wielu akcjach a wybieraja te ktore gdzies cos usłyszeli i wiele tekstow jest przekreconych :)

WiecznieMłody

Post autor: WiecznieMłody » 11.08.2007, 14:45

wnc1964 pisze:ciekawe jak matematyk kibic Ruchu policzył że nie daje nam 1% na
A co do rankingu Tychy powinny być w grupie b zamiast Jastrzębia moim zdaniem, a rodowici łodzianie w grupie.
Jedna uwaga uklad GKS-KSG nie powstał jak ktoś z Polski może pomyśleć ze Ruchu się wszyscy boją , tylko łączą nas wspólne cele i wspólna idea nie tylko anty chorzowska, ale ze wszystkimi klubami z którymi oba a kluby mają kosy.
ogólnie mam w d**** tego typu rankingi traktuje to bardzij jako podsumowanie, ale z ciekawosci jezeli takie jest twoje zdanie to uzasadnij je tutaj albo na priv.

wnc1964

Post autor: wnc1964 » 11.08.2007, 16:16

WiecznieMłody pisze:
wnc1964 pisze:ciekawe jak matematyk kibic Ruchu policzył że nie daje nam 1% na
ogólnie mam w d**** tego typu rankingi traktuje to bardzij jako podsumowanie, ale z ciekawosci jezeli takie jest twoje zdanie to uzasadnij je tutaj albo na priv.

Tychy , Jastrzębie, Polonia Bytom to dość wyrównana stawka , j
jednak może z powodu nie wpuszczaniu ani nas wyście do nas nie chcieli przyjechać mam takie zdanie, [być może sie mylę], ale rzadko
GieKSa miała kontakty z Jastrzębiem, myślę że ta runda pokaże i ten szczebel rozgrywek, w jakiej jesteśćie formie, wyjazdy nie mieliscie imponujących ale przyzwoite, w 3 lidze, tak samo młyn u siebie, choć Tychy i Polonia też nic szczególnego nie pokazały,
Polonia dobry wyjazd do łodzi,ale zero na Jagieloni,a Tyszanie mają juz dośc jeżdzenia po wioskach raczej swój potencjał pokazują na hokeju, choć i na 4lidze jezdzą ale w liczbach miernych lub takich sobie, ale chwała im za to ze jezdzą.
Ale do czego zmierzam wy Jastrzębie i Polonia odnosicie sukcesy sportowe a jakis spektakularnych najazdów czy opraw u was nie było, dlatego trochę wyzej stawiam Tychy,ale wiadomo to zabawa i kalkulacja/ nie wykluczone ze się mylę.

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 11.08.2007, 16:28

Karkonosze pisze:Czytajac post o ustawce KSK-KSG mozna jedynie sie posmiac. Sami nasciagali ludzi z miasta i bramkarzy ich ekipa wyjazdowa jest calkiem inna. Usprawiediacie sie za porazke tym ze ktos z nami byl gdzie to jest wogole totatalna bzdura a odnosnioe liczb nas bylo 44 a was wiecej od nas.byliscie w 11 aut i ponoc mieliscie jeszcze osoby do walki ale nie mieliscie wiecej transportu. Nie nasza wina ze polecialo od was tylko 20 a reszta cofnalea sie na góre i nie walczyla.Nie zapominajcie ze walke mieslismy pod górke i ze od was chlopka mial srubokret a jeden zucil w nas butelka i rozwalil chlopakowi głowe.A do chloapak z koszlina napsize ze wogole ma jakies bledne info miesiac wczesniej nie odmowilismy walki górnikowi chyba ze oni wam tak powiedzieli.
a)nazwy klubow piszemy z duzej litery
b)ku*** ludzie z miasta.. wy wzieliscie Slask Wroclaw, swoja kose..
c)chodzi mi o sytuacje gdy Gornik wracal z wyjazdu i wyskoczyliscie w Jeleniej i od razu potem spierdalaliscie przed autokarem.
Obrazek

Head

Post autor: Head » 11.08.2007, 16:37

:
Elana Toruń (C)
GKS Tychy (B)
Hutnik Kraków (D)
Odra Opole (C)
Raków Częstochowa (C)
Resovia Rzeszów (C)
Stal Rzeszów (C)
Stal Stalowa Wola (C)
Stomil Olsztyn (C)
Wisłoka Dębica (C)

D:
Czuwaj Przemyśl (E)
GKS Bełchatów (E)
Górnik Łęczna (E)
JKS Jarosław (E)
Korona Kielce (C)
Olimpia Elbląg (E)
Piast Gliwice (G)
Radomiak Radom (D)
Unia Tarnów (D)
Wisła Płock (D)

Troche przesadzili,w grupie C powinnismy byc bo nie uwazam zebysmy byli gorsi od Wisłoki,Rakowa itd..
Petrochemia Płock

Luksus
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Luksus » 11.08.2007, 17:27

Wprowadzilem do tego Rankingu Moje korekty To tylko moje zdanie

A:
GKS Katowice (B)
Górnik Zabrze (A)
Jagiellonia Białystok (B) Za Wysoko
Lech Poznań (A)
Lechia Gdańsk (A)
Legia Warszawa (A)
Ruch Chorzów (A)
Widzew Łódź (A)
Wisła Kraków (A)
Zagłębie Sosnowiec (A)

B:
Arka Gdynia (B)
Cracovia Kraków (B)
GKS Jastrzębie (B)
ŁKS Łódź (A)
Motor Lublin (B)
Pogoń Szczecin (B) Za Wysoko
Polonia Bytom (C)
Śląsk Wrocław (A)
Zagłębie Lubin (B) Za Nisko
Zawisza Bydgoszcz (B) Za Wysoko

C:
Elana Toruń (C)
GKS Tychy (B)
Hutnik Kraków (D)
Odra Opole (C)
Raków Częstochowa (C)
Resovia Rzeszów (C)
Stal Rzeszów (C)
Stal Stalowa Wola (C)
Stomil Olsztyn (C)
Wisłoka Dębica (C) Za Wysoko

D:
Czuwaj Przemyśl (E) Za wysoko
GKS Bełchatów (E) Za Nisko
Górnik Łęczna (E)
JKS Jarosław (E)
Korona Kielce (C) Za Nisko
Olimpia Elbląg (E)
Piast Gliwice (G)
Radomiak Radom (D) Za Nisko
Unia Tarnów (D)
Wisła Płock (D) Za Nisko

E:
BKS Bielsko (D) Za wysoko
Chrobry Głogów (E)
Górnik Konin (E)
Gwardia Koszalin (D) Za Wysoko
Hetman Zamość (D)
Jeziorak Iława (E)
Ostrovia Ostrów Wlkp. (D)
Polonia Warszawa (D) Za Nisko
Siarka Tarnobrzeg (D) Za Wysoko
Stilon Gorzów (E)

F:
Bałtyk Gdynia (F)
Chemik Kędzierzyn (F)
Czarni Jasło (G) Za Nisko
Gryf Słupsk (F) Za Nisko
Karkonosze Jelenia Góra (F)
Karpaty Krosno (G) Za Nisko
KKS Kalisz (F)
ŁKS Łomża (F) Za Nisko
Odra Wodzisław (G)
ROW Rybnik (G)

G:
Górnik Wałbrzych (G)
Igloopol Dębica (F) Za Nisko
KSZO Ostrowiec Św. (G)
Łada Biłgoraj (F)
Miedź Legnica (I)
Okocimski Brzesko (F) Za Nisko
Orlęta Radzyń Podlaski (H)
Pogoń Lębork (F) Za Nisko
Polonia Przemyśl (H) Za Nisko
Ruch Radzionków (I)

H:
Chełmianka Chełm (H)
Dyskobolia Grodzisk (I)
Flota Świnoujście (H)
Hutnik Warszawa (G)
Sandecja Nowy Sącz (G) Za Nisko
Sanovia Lesko (H) Za Nisko
Sokół Nisko (G) Za Nisko
Stal Sanok (H) Za Nisko
Unia Hrubieszów (H)
Wigry Suwałki (J)

I:
Avia Świdnik (-)
Chojniczanka Chojnice (-)
CKS Czeladź (-)
Góral Żywiec (-)
Hetman Włoszczowa (J)
Legia Chełmża (I)
Naprzód Jędrzejów (I)
Olimpia Warszawa (-)
Unia Janikowo (-)
Wielim Szczecinek (-)

J:
Broń Radom (-)
Ceramika Opoczno (-)
Kaszubia Kościerzyna (J)
Kotwica Kołobrzeg (-)
KS Piaseczno (-)
Olimpia Grudziądz (-)
Podbeskidzie Bielsko-Biała (H)
Świt Nowy Dwór (J)
Warta Poznań (-)
Włocłavia Włocławek (I)

Poczekalnia:
Stal Mielec, Orzeł Przeworsk, Unia Oświęcim, Warta Sieradz, Polonia Bydgoszcz, Bieszczady Ustrzyki, Sparta Augustów, Warmia Grajewo, Powiślanka Lipsko, Kujawiak Włocławek, Legionovia Legionowo, Mazur Pisz, Mazur Ełk, Orlęta Łuków, Sparta Szepietowo, Amica Wronki, Lechia Sędziszów, Granica Kętrzyn, Błękitni Ropczyce, Goplania Inowrocław, Unia Nowa Sarzyna, Orzeł Biały Wałcz, Narew Ostrołęka, Pomezania Malbork, MKS Radymno, Wisła Puławy, Sokół Sieniawa, Jarota Jarocin, Mieszko Gniezno, Tur Turek, OKS Otwock, Wisła Tczew, Nafta Jedlicze

Ekipy zaznaczone pogrubioną czcionka za nisko :!: :wink: :!: :!:
Obrazek
Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke

rafal

Post autor: rafal » 11.08.2007, 18:44

Karkonosze pisze:Czytajac post o ustawce KSK-KSG mozna jedynie sie posmiac. Sami nasciagali ludzi z miasta i bramkarzy ich ekipa wyjazdowa jest calkiem inna. Usprawiediacie sie za porazke tym ze ktos z nami byl gdzie to jest wogole totatalna bzdura a odnosnioe liczb nas bylo 44 a was wiecej od nas.byliscie w 11 aut i ponoc mieliscie jeszcze osoby do walki ale nie mieliscie wiecej transportu. Nie nasza wina ze polecialo od was tylko 20 a reszta cofnalea sie na góre i nie walczyla.Nie zapominajcie ze walke mieslismy pod górke i ze od was chlopka mial srubokret a jeden zucil w nas butelka i rozwalil chlopakowi głowe.A do chloapak z koszlina napsize ze wogole ma jakies bledne info miesiac wczesniej nie odmowilismy walki górnikowi chyba ze oni wam tak powiedzieli.
no to w koncu to wy czy slask bo sie pogobileb a moze walczylismy z ekipa widmo :P jeszcze pare dzionkow temu wks sie doniczego niepucowal teraz nagle przypisoja sobie zwyciestwo nad nami czyzby brakowalo wam ponktow w top 100 :twisted: jeszce jedna sprawa my unikamy walki panowie bardzo czesto jezdzimy przez wasze tereny na wyjazdy i w przeciagu 6-7 lat to na palcach jednej reki mozna naliczyc spotkan z wami bo poprostu nic nierobicie cza bylo tagze podejsc pod stadion w te 30 osob na meczu unas z moto jelczem poco przyjechaliscie skoro w polowie drogi zawrociliscie :?: panowie wiecej pokory idozobaczenia na kibicowskim szlaku co do karkow to niewdaje sie w polemike z pewnoscia na jesien bedziecie miec pare okazji aby udowodnic nam swoja wyzszosc :P pozdrawiam

ELEMELEK

Post autor: ELEMELEK » 11.08.2007, 21:39

Luksus ale przy twoich korektach
zrobił by sie jeszcze większy bałagan
gdyż awansowałeś 18 ekip
a zdegradowałeś 8 :) :) :)

Johny84

Post autor: Johny84 » 11.08.2007, 21:52

Luksus pisze:Wprowadzilem do tego Rankingu Moje korekty To tylko moje zdanie
To Ty jestes wiekszy specjalista niz TMK, caly kraj ogarniety, dokladnie wiadomo gdzie co sie dzieje wsrod ekip z kazdego regionu :lol:

Pzdr.
Per aspera ad astra.

Oh-lay-knee-chuck: http://www.youtube.com/watch?v=Cef-xQ3Tdjc :lol:

Luksus
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Luksus » 11.08.2007, 22:04

nie jestem bardziej ogarniety ale to moje zdanie :wink: kazdy moze miec swoje 8) wiem ze w c*** by ekip awnasowalo ale co do niektorych nie bylem pewny czy by spadly bo po prostu sie nimi nie interesuje
Obrazek
Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju, gdyby urodzili się w czasach Powstania Warszawskiego lub wojny światowej- Janusz Korwin Mikke

Po(L)ak

Post autor: Po(L)ak » 11.08.2007, 22:22

Nie czepiajcie się że tu i tam TMK przeinacza fakty, nie oczekujmy od nich obiektywnej oceny każdego starcia, w sytuacji gdy chocby to forum pokazuje dobitnie jak bardzo mogą się różnić relacje stron. TMK nie są wszechwiedzący, co mają zrobić jak jedni piszą że drudzy mieli sprzęt/kolegów z siłowni/"spalili wrotki"/chowali się za policją, a ci zaprzeczają? Jak jedni oceniają się na X osób a druga strona mówi że było ich 2 razy więcej/mniej? Stąd nieścisłości, których nie da się uniknąć. Tego nie przeskoczymy.
"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
:D

WiecznieMłody

Post autor: WiecznieMłody » 11.08.2007, 22:49

wnc1964 pisze:
Tychy , Jastrzębie, Polonia Bytom to dość wyrównana stawka , j
jednak może z powodu nie wpuszczaniu ani nas wyście do nas nie chcieli przyjechać mam takie zdanie, [być może sie mylę], ale rzadko
GieKSa miała kontakty z Jastrzębiem, myślę że ta runda pokaże i ten szczebel rozgrywek, w jakiej jesteśćie formie, wyjazdy nie mieliscie imponujących ale przyzwoite, w 3 lidze, tak samo młyn u siebie, choć Tychy i Polonia też nic szczególnego nie pokazały,
Polonia dobry wyjazd do łodzi,ale zero na Jagieloni,a Tyszanie mają juz dośc jeżdzenia po wioskach raczej swój potencjał pokazują na hokeju, choć i na 4lidze jezdzą ale w liczbach miernych lub takich sobie, ale chwała im za to ze jezdzą.
Ale do czego zmierzam wy Jastrzębie i Polonia odnosicie sukcesy sportowe a jakis spektakularnych najazdów czy opraw u was nie było, dlatego trochę wyzej stawiam Tychy,ale wiadomo to zabawa i kalkulacja/ nie wykluczone ze się mylę.
w ogule nie przekonało mnie to co napisałes, ale to twoje zdanie i w sumie mam to gleboko gdzies :wink:

Nieważne kto

Post autor: Nieważne kto » 11.08.2007, 23:12

Moim zdaniem twórcy tego rankingu w celu uobiektywnienia klasyfikacji powinni odejść od zasady konkretnej ilości ekip w każdej grupie. Wiadomo, że jak się tego trzeba trzymać to niektóre ekipy będą poszkodowane, będąc poziomem porównywalne z grupą wyższą, ale nie będąc w niej bo miejsc zabrakło. Zawsze po 10 drużyn to może sobie być w lidze Albanii, a nie w tak płynnym i ciężkim do określenia rankingu poziomu kibiców danych zespołów. Wiadomo, że nawet wtedy będą kontrowersje, ale zawsze jest większe pole manewru. Z drugiej strony to tylko zabawa, ale jak coś robimy to róbmy to najlepiej jak można.
WAŻNE CO!
GÓRNICZY KLUB SPORTOWY

DPK
ban

Post autor: DPK » 12.08.2007, 00:12

Luksus pisze:nie jestem bardziej ogarniety ale to moje zdanie :wink: kazdy moze miec swoje 8) wiem ze w c*** by ekip awnasowalo ale co do niektorych nie bylem pewny czy by spadly bo po prostu sie nimi nie interesuje
Ty sie tylko podkarpaciem interesujes i 4gr. 3ligi!

Luksus
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Luksus » 12.08.2007, 00:22

no wyzszymi tez ale tam raczej sie zagadzxam w wiekszosci :wink:
Obrazek

avanturnik

Post autor: avanturnik » 12.08.2007, 00:40

Fan_Gwardii pisze:
Takimi wypowiedziami to sam sie osmieszasz.
Jezeli niewiesz czegos na dany temat to lepiej zamilczec niz gadac glupoty.
Na pewne odpowiedzi nieuzyskasz odpowiedzi.

avanturnik

Post autor: avanturnik » 12.08.2007, 00:48

Fanaticosi pisze:
prowokator pisze:Ranking widać głównie skupia sie na sprawach Ultras, chociaż też nie do końca konsekwentnie.

Bo jak wytłumaczyć brak w grupie A ŁKS i Śląska, a umieszczenie tam Sosnowca i Jagiellonii. Lechia w sumie tez zaliczyła wpadki w postaci zer wyjazdowych, co nie przytrafilo sie ani ŁKS ani Śląskowi. Pogoń w grupie B ? To chyba za zasługi z poprzednich lat.

I jeszcze znaleziony gdzieś w sieci tekst:
Śląsk Wrocław szaleje.
W kwietniu kilka dni przed meczem w Stalowej Woli Śląsk próbuje umówić się na walkę ze Stalą, ci jednak odmawiają. Duża część ekipy rezygnuje więc z wyjazdu do Stalowej Woli.
Huligani Śląska zaszaleli w maju. Najpierw pod przykrywką Karkonoszy Jelenia Góra umówili się na walkę z unikającym ich Górnikiem Wałbrzych. Górnik został bardzo szybko zamieciony. Następnie ofiarami Wrocławian padł minibus jednej z ekip Lecha Poznań (Young Freaks), która tego starcia nie zaliczy do udanych. Tydzień później kolejną ofiarą było Zagłębie Lubin. HZL wytrzymało z Wrocławianami 30 sekund. Następnie po meczu we Wrocławiu Śląsk zebrał ekipę na Polonię Bytom, która będac we Wrocławiu w 180 osób odmówiła walki. Pod koniec miesiąca kolejną ofiarą Wrocławian padła Jagielonia Białystok, której to ekipe po meczu we Wrocławiu kibice Śląska postanowili pożegnać kilkadziesiąt km za Wrocławiem.

A TMK pisze o spadku formy, więc wyraźnie widać że w 90% ten ranking bierze pod uwagę ultras i dlatego wygląda tak jak wygląda.
Skwituje śmiechem tą wkrętke.
Przyblizyc ci sytuacje ?
Derby Krakowa

;)

Post autor: ;) » 12.08.2007, 01:23

Z innego forum.

Skan z top 100, żebyście już nie musieli prosić o to by ktoś napisał o jakiejś ekipie.
[link]

disnemar

Post autor: disnemar » 12.08.2007, 01:52

prowokator pisze: Bo jak wytłumaczyć brak w grupie A ŁKS i Śląska, a umieszczenie tam Sosnowca i Jagiellonii.
A co tu tłumaczyc?

Śląsk , ŁKS?

:roll:

mck82bn

Post autor: mck82bn » 12.08.2007, 03:21

jak dobrze pamietam to na meczu Czarni Sosnowiec-GKS K-ce pojawila sie dosc duza ekipa Zaglebia(sportowa)i z tego co pamietam to chopcy dos szybko biegaja[/quote]!!! a możesz wyjaśnić gdzie Oni tak szybko biegają? Byłem tam tuż obok waszego sektora nie sam(prowokacja)! Nie widziałem z waszej strony super mobilizacji ale cóż nie będe pisał co by było gdyby... a szkoda! Takie czasy taka sytuacja!

KaeSPe

Re: TO MY KIBICE - ranking top 100 ekip w Polsce

Post autor: KaeSPe » 12.08.2007, 19:56

WHITE POWER_ pisze: C:
Elana Toruń (C)
GKS Tychy (B)
Hutnik Kraków (D)
Odra Opole (C)
Raków Częstochowa (C)
Resovia Rzeszów (C)
Stal Rzeszów (C)
Stal Stalowa Wola (C)
Stomil Olsztyn (C)
Wisłoka Dębica (C)

D:
Czuwaj Przemyśl (E)
GKS Bełchatów (E)
Górnik Łęczna (E)
JKS Jarosław (E)
Korona Kielce (C)
Olimpia Elbląg (E)
Piast Gliwice (G)
Radomiak Radom (D)
Unia Tarnów (D)
Wisła Płock (D)

E:
BKS Bielsko (D)
Chrobry Głogów (E)
Górnik Konin (E)
Gwardia Koszalin (D)
Hetman Zamość (D)
Jeziorak Iława (E)
Ostrovia Ostrów Wlkp. (D)
Polonia Warszawa (D)
Siarka Tarnobrzeg (D)
Stilon Gorzów (E)
Komedia... :lol:
Korona i Wisła Płock w grupie D za Stalą SW,Rakowem i Wisłoką?
Polonia Wwa w E? Niezła polewka z tego rankingu...

kiwa jako tako

Post autor: kiwa jako tako » 12.08.2007, 20:08

Moim zdaniem pozycja Kujawiaka w poczekalni to skandal, mając wzgląd na to, że umieszczono tutaj Sparte Augustów, która chyba nie ma kibiców :lol: Już lepiej dali by Cresovie Siemiatycze czy cos takiego

Szybki_PL

Post autor: Szybki_PL » 12.08.2007, 20:33

:shock: :lol:
Kto to układa?
Kszo same zera i tak wysoko :shock:
Polonia Warszawa nie była przypadkiem w 5 osob w Legnicy?
Obiło mi sie o uszy ze zadnego zera nie zaliczyli wiec po co takie rzeczy ktos pisze. (niech ktos da 100% info )
wyjazd Korony w 4000 osob i dopiero tak nisko.
Nierozumiem na jakiej podstawie ten ranking ktos napisał

L-N

Post autor: L-N » 12.08.2007, 21:38

Pewna ekipa z grupy D w ciągu tej rundy obiła pewną ekipę z grupy A DWUKROTNIE. Gdzie tu SPRAWIEDLIWOŚĆ :lol: :idea: :idea:

Zablokowany