WiecznieMłody pisze:ogólnie mam w d**** tego typu rankingi traktuje to bardzij jako podsumowanie, ale z ciekawosci jezeli takie jest twoje zdanie to uzasadnij je tutaj albo na priv.wnc1964 pisze:ciekawe jak matematyk kibic Ruchu policzył że nie daje nam 1% na
starcie z Zagłębiem Sosnowiec, znasz ekipy znasz ludzi , na c*** taka gadka.
A co do rankingu Tychy powinny być w grupie b zamiast Jastrzębia moim zdaniem, a rodowici łodzianie w grupie.
Cieszy ze GKS doceniono równą formę ,a tagże dobra forma KSG
od kilku rankingów w grupie a.
Jedna uwaga uklad GKS-KSG nie powstał jak ktoś z Polski może pomyśleć ze Ruchu się wszyscy boją , tylko łączą nas wspólne cele i wspólna idea nie tylko anty chorzowska, ale ze wszystkimi klubami z którymi oba a kluby mają kosy.
Tychy , Jastrzębie, Polonia Bytom to dość wyrównana stawka , j
jednak może z powodu nie wpuszczaniu ani nas wyście do nas nie chcieli przyjechać mam takie zdanie, [być może sie mylę], ale rzadko
GieKSa miała kontakty z Jastrzębiem, myślę że ta runda pokaże i ten szczebel rozgrywek, w jakiej jesteśćie formie, wyjazdy nie mieliscie imponujących ale przyzwoite, w 3 lidze, tak samo młyn u siebie, choć Tychy i Polonia też nic szczególnego nie pokazały,
Polonia dobry wyjazd do łodzi,ale zero na Jagieloni,a Tyszanie mają juz dośc jeżdzenia po wioskach raczej swój potencjał pokazują na hokeju, choć i na 4lidze jezdzą ale w liczbach miernych lub takich sobie, ale chwała im za to ze jezdzą.
Ale do czego zmierzam wy Jastrzębie i Polonia odnosicie sukcesy sportowe a jakis spektakularnych najazdów czy opraw u was nie było, dlatego trochę wyzej stawiam Tychy,ale wiadomo to zabawa i kalkulacja/ nie wykluczone ze się mylę.