Powyżej 10 osób?Delfin pisze:Wszyscy.

Komentarze-12-15 sierpnia
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-12-15 sierpnia
-
To nie prawda Chłopaki z ŁKSy regularnie są na meczach Lecha.Siedzą w kotle w swoich koszulkach klubowych.EMIGRANCI pisze:Ktoś na tym forum pisał że Lech wyzywał w łodzi a teraz trzymają się razem i tak samo Wisła zrobiła i każdy jest oburzony.To ja odpowiem prawda były bluzgi w łodzi został przybity układ ale tylko chuligański na meczu Lecha nie ma kibiców ŁKS nawet siedzących koło siebie i odwrotnie a układ trochę już jest a na Wiśle co wielka przyjaźń jakby trwała parę lat a tak nie dawno były potężne bluzgi Dla mnie by było ok jak by był układ tylko h bo tak wszyscy na forum sobie żarty robią z Wisły
Pozdrawiam
Semper Fidelis
-
Sebastian75 pisze:Wisła prowokacyjnie śpiewa dzis hymn Polski tak tez ktos pisał na forum Wisły a Ruch na to ok bedziemy śpiewać z nimi bo nie wypada dzisiaj gwizdać.
Dopierdalasz się od wczoraj do tego hymnu że Wisła go prowokacyjnie zaśpiewała a pomyślałeś dzbanie czemu wczoraj piłkarze (nasi też wyobraź to sobie) wychodzili w szalach Polski i jakie dziś święto? Jesteś jednym z tych prowokatorów z bólem d*** którzy na siłę chcą się do czegoś przyjebać bo tylko tyle możesz zrobić i nie odpisuj mi o skurwieniu się, dojechaniu Widzewa, gwizdaniu i biciu rodaków bo w chuju to mam głęboko tak jak i Ciebie!Sebastian75 pisze:Wisla prowokacyjnie zaspiewala hymn zawsze to spiewala na Ruchu i byly gwizdy i nikt nie spiewal teraz musieli spiewac z nimi.
Mecz zgodo/ukladowy a oni hymn spiewaja parodia.
Delfin następny idiota próbujący być fajnym a jest zwykłym ciulem.
-
Propagandy ciąg dalszy!nicdobrego pisze:Zdjęcie z zamalowana flagą "wierność" jest na profilu fb fc Skawiny więc to nie fotomontaż.

Za flagą są okna i dlatego daje taki efekt bo po prostu przechodzi światło
-
Liczy sie to, że Motor wybrał Ślask a nie Wisłe no i skończyła sie zgoda Wisła-Motor.W. pisze:o ku***, no faktycznie bo kogoś po ponad 20latach interesuję że motor przybił zgodę 3l lata wcześniej, bo w grę wchodzi prędkość bicia rekordu.poczytaj sobie trochę historii debilu to może się dowiesz że 2l przed zgodą Ś-M Wisła miała sztamę ze Śląskiem przez dobre 15l, ale to się pewnie nie liczy bo wtedy był piknik.szwadron97 pisze:rozjebales system Motor mial dluzsza zgode ze Slaskiem jak wisla ze Slaskiem wiec to wisla powinna tolerowac ta zgodepatojudek pisze:A fakt że Wisła musiała tolerować przez lata zgode malinowych nosów z motorynkami?
-
całyStadion spotkało cię już dziś coś "dobrego"?
"że tak nie jest i c*** mi do d*** :)"
"że tak nie jest i c*** mi do d*** :)"
-
kolego cicho, bo się calyStadion jorgnie że go wkręcam. To jest jakiś ciężko upośledzony typ - jemu się wydaje np ze jak pierdolniesz jakąś bzdurę i podpiszesz że jesteś z Wisły to jest to święta prawda. :D Chociaż Ty teżwidzę, że za bystry to nie jesteś :Dinfamis pisze:jestes KLAMCA i OSZUSTEM !!!!kivloff pisze:@całyStadion
Kolego w jakiej ekipie latasz. My w Bilbao chcielibyśmy sztamę przybić z jakąś kumatą ekipą z Polski żeby dojebać ŁKSie. Po Tobie widać, że jesteś ogarnięty u siebie. Napisz do mnie na priv - obgadamy co i jak, przylecicie do nas do Bilbao na mecz derby z tymi k****** z Realu Sociedad i będzie zgoda.
ten typ to FARMAZONIARZ nie bierzcie go powaznie ...
Ostatnio zmieniony 15.08.2016, 10:05 przez kivloff, łącznie zmieniany 1 raz.
-
daj spokoj przeciez zawsze w swojej bezsilnosci do czegos trzeba sie przyczepic a to ze Ruch olewa Wisle a to ze slabo jezdza a to znowu ze nic z tej zgody nie bedzie a jak juz nic sie nie da to jeszcze ze flaa]ga zamalowana. skad sie biora tacy ludzie ktorzy 24 h na dobe szukaja czego moga aby sie przyczepic. a teraz pytanie z innej beczki. co sie dzieje na Lechu ze taki slaby mlyn i to na meczu zgodowym. za niedlugo koiol bedzie mial tylko jeden sektor do zapelnienia bo drugi zostanie zamknietyS.H.W pisze:Propagandy ciąg dalszy!nicdobrego pisze:Zdjęcie z zamalowana flagą "wierność" jest na profilu fb fc Skawiny więc to nie fotomontaż.
-
daj spokoj przeciez zawsze w swojej bezsilnosci do czegos trzeba sie przyczepic a to ze Ruch olewa Wisle a to ze slabo jezdza a to znowu ze nic z tej zgody nie bedzie a jak juz nic sie nie da to jeszcze ze flaa]ga zamalowana. skad sie biora tacy ludzie ktorzy 24 h na dobe szukaja czego moga aby sie przyczepic. a teraz pytanie z innej beczki. co sie dzieje na Lechu ze taki slaby mlyn i to na meczu zgodowym. za niedlugo koiol bedzie mial tylko jeden sektor do zapelnienia bo drugi zostanie zamknietyS.H.W pisze:Propagandy ciąg dalszy!nicdobrego pisze:Zdjęcie z zamalowana flagą "wierność" jest na profilu fb fc Skawiny więc to nie fotomontaż.
-
W zasadzie można postawic pytanie,czym ten uklad rózni sie od zgody?
Jedyna sensowna odpowiedzią wydaje sie być to co gdzies zaslyszalem...........że to nowoczesny uklad:)
Jak klepną oficjalnie też bedzie mniej szydery.
Myslę że 26/27 sierpnia to będzie odpowiednia data aby to oficjalnie oglosic......to bedzie takie epickie.
Jedyna sensowna odpowiedzią wydaje sie być to co gdzies zaslyszalem...........że to nowoczesny uklad:)
Jak klepną oficjalnie też bedzie mniej szydery.
Myslę że 26/27 sierpnia to będzie odpowiednia data aby to oficjalnie oglosic......to bedzie takie epickie.
Ostatnio zmieniony 15.08.2016, 10:11 przez Sterydanabol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jakim trzeba być ku*** dałnem żeby pomyśleć że Wisła zamalowała swoją flagę i ją powiesiła na sektorze ja p*******... Pewnie jeden z tych co mu się brody nie podobają i te inne męskie sprawy.
-
sporo cyganów na długo zapamięta te noc :)WaldemarKKS pisze:Ruch po powrocie z wyjazdu sieje gruby terror w centrum Katowic.
-
kivloff pisze:kolego cicho, bo się calyStadion jorgnie że go wkręcam. To jest jakiś ciężko upośledzony typ - jemu się wydaje np ze jak pierdolniesz jakąś bzdurę i podpiszesz że jesteś z Wisły to jest to święta prawda. :D Chociaż Ty teżwidzę, że za bystry to nie jesteś :Dinfamis pisze:jestes KLAMCA i OSZUSTEM !!!!kivloff pisze:@całyStadion
Kolego w jakiej ekipie latasz. My w Bilbao chcielibyśmy sztamę przybić z jakąś kumatą ekipą z Polski żeby dojebać ŁKSie. Po Tobie widać, że jesteś ogarnięty u siebie. Napisz do mnie na priv - obgadamy co i jak, przylecicie do nas do Bilbao na mecz derby z tymi k****** z Realu Sociedad i będzie zgoda.
Ty bystrzacho widze wkrecasz tekst o Athletic w "slaskim "temacie rownierz , wlasnie przez takich jak ty to forum sie sypie ...
-
Tak ale to jest h a mi chodzi o to że zwykłych kibiców ŁKS nie ma tak jak w przypadku wczorajszym na WiśleKombatant75 pisze:To nie prawda Chłopaki z ŁKSy regularnie są na meczach Lecha.Siedzą w kotle w swoich koszulkach klubowych.EMIGRANCI pisze:Ktoś na tym forum pisał że Lech wyzywał w łodzi a teraz trzymają się razem i tak samo Wisła zrobiła i każdy jest oburzony.To ja odpowiem prawda były bluzgi w łodzi został przybity układ ale tylko chuligański na meczu Lecha nie ma kibiców ŁKS nawet siedzących koło siebie i odwrotnie a układ trochę już jest a na Wiśle co wielka przyjaźń jakby trwała parę lat a tak nie dawno były potężne bluzgi Dla mnie by było ok jak by był układ tylko h bo tak wszyscy na forum sobie żarty robią z Wisły
Pozdrawiam
-
bla bla bla. Każdy (oprócz całegoStadionu oczywiście :D ) wie że to żarty, ale dobrze że sprostowałeś. Ty kurva geniuszu. :Dinfamis pisze:kivloff pisze:kolego cicho, bo się calyStadion jorgnie że go wkręcam. To jest jakiś ciężko upośledzony typ - jemu się wydaje np ze jak pierdolniesz jakąś bzdurę i podpiszesz że jesteś z Wisły to jest to święta prawda. :D Chociaż Ty teżwidzę, że za bystry to nie jesteś :Dinfamis pisze:
jestes KLAMCA i OSZUSTEM !!!!
Ty bystrzacho widze wkrecasz tekst o Athletic w "slaskim "temacie rownierz , wlasnie przez takich jak ty to forum sie sypie ...
To forum upadło dawno temu, a teraz przychodzą takie gamonie jak całyStadion i próbują siać ferment. Czaisz że on napisał posta o 3:10, potem o 5:17, potem o 8:14, i napierdala dalej. Oczywiście wszystko o Wiśle. Może jest cieciem na parkingu i się nudzi całą noc (albo ojciec jest i go nie zagonił do spania) ale fakty są takie że napierdala propagandę jednej strony o każdej porze dnia i nocy, tak jakby internetowa fama obchodziła kogoś poważnego z trybun. I z tego jest kurva beka, że Ci to tak łopatologicznie przedstawie :D
i nie w śląskim tylko w zgodach
-
Pytasz o Lecha coraz więcej ludzi jest wkurwiona na grajków i myślę że po ostatnim wyjedzie do Kielc co niektóre FC dostały opirdal ale to już wewnętrzna sprawa Lecha jak dla mnie prawidłowostarysadeczanin pisze:daj spokoj przeciez zawsze w swojej bezsilnosci do czegos trzeba sie przyczepic a to ze Ruch olewa Wisle a to ze slabo jezdza a to znowu ze nic z tej zgody nie bedzie a jak juz nic sie nie da to jeszcze ze flaa]ga zamalowana. skad sie biora tacy ludzie ktorzy 24 h na dobe szukaja czego moga aby sie przyczepic. a teraz pytanie z innej beczki. co sie dzieje na Lechu ze taki slaby mlyn i to na meczu zgodowym. za niedlugo koiol bedzie mial tylko jeden sektor do zapelnienia bo drugi zostanie zamknietyS.H.W pisze:Propagandy ciąg dalszy!nicdobrego pisze:Zdjęcie z zamalowana flagą "wierność" jest na profilu fb fc Skawiny więc to nie fotomontaż.
-
"emigranci" ty tak poważnie? ile ty masz lat? lepiej czytaj kibice.net ale się nie wpisuj...EMIGRANCI pisze:Tak ale to jest h a mi chodzi o to że zwykłych kibiców ŁKS nie ma tak jak w przypadku wczorajszym na WiśleKombatant75 pisze:To nie prawda Chłopaki z ŁKSy regularnie są na meczach Lecha.Siedzą w kotle w swoich koszulkach klubowych.EMIGRANCI pisze:Ktoś na tym forum pisał że Lech wyzywał w łodzi a teraz trzymają się razem i tak samo Wisła zrobiła i każdy jest oburzony.To ja odpowiem prawda były bluzgi w łodzi został przybity układ ale tylko chuligański na meczu Lecha nie ma kibiców ŁKS nawet siedzących koło siebie i odwrotnie a układ trochę już jest a na Wiśle co wielka przyjaźń jakby trwała parę lat a tak nie dawno były potężne bluzgi Dla mnie by było ok jak by był układ tylko h bo tak wszyscy na forum sobie żarty robią z Wisły
Pozdrawiam
-
Cracovii oficjalnie 1000 osób w Poznaniu
-
Jeżeli to potwierdzone to liczba rewelacyjna.ajwr pisze:Cracovii oficjalnie 1000 osób w Poznaniu
Pozdrawiam
Semper Fidelis
-
Ja wiem, że bronisz swojego układowicza, ale koleś dobrze mówi. Zwykli kibice nie jeżdżą na Lecha, nie są oficjalnie organizowane wyjazdy chociaż układ trwa już z 7 lat. Nie są u nas wywieszane flagi Lecha, a u nich ŁKSu i też się nie pozdrawiamy na meczach. A tutaj miesiąc po meczu w Chorzowie został przybity układ, a teraz jest po prostu zgoda, bo jak to inaczej nazwać?walczzawsze pisze:
"emigranci" ty tak poważnie? ile ty masz lat? lepiej czytaj kibice.net ale się nie wpisuj...
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
GieKSa się ustawiła na Ruch czy ta akcja w Katowicach jak Ruch wracał była przypadkowa? Bo jeśli próbowali się ustawić na taką bande to szacunek, mimo że skazane to było na niepowodzenie
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Postautor: kivloff » 54 min temu
całyStadion pisze:
Największy niefart miał ten typ, po którym zdrowo poskakane na schodach Lemoniady.
ej kolego, chyba nie zauważyłeś. Odezwij się na priv to przybijemy sztamę między Athleticiem i Twoją bandą. No chyba że Twoja banda to komenda. To wtedy chwdp. :D
kivloff
gubisz sie ... , przez litosc nad toba koncze dyskusje
całyStadion pisze:
Największy niefart miał ten typ, po którym zdrowo poskakane na schodach Lemoniady.
ej kolego, chyba nie zauważyłeś. Odezwij się na priv to przybijemy sztamę między Athleticiem i Twoją bandą. No chyba że Twoja banda to komenda. To wtedy chwdp. :D
kivloff
-
Chyba Ci sie zera pomylily. Wystarczy zobaczyc zdjecie kotla.
-
ale c*** nas obchodzi co wy robicie, nie jesteście żadnym wyznacznikiem, możecie nawet stać od siebie 100metrów, co za ludzie :)Jarcar pisze:Ja wiem, że bronisz swojego układowicza, ale koleś dobrze mówi. Zwykli kibice nie jeżdżą na Lecha, nie są oficjalnie organizowane wyjazdy chociaż układ trwa już z 7 lat. Nie są u nas wywieszane flagi Lecha, a u nich ŁKSu i też się nie pozdrawiamy na meczach. A tutaj miesiąc po meczu w Chorzowie został przybity układ, a teraz jest po prostu zgoda, bo jak to inaczej nazwać?walczzawsze pisze:
"emigranci" ty tak poważnie? ile ty masz lat? lepiej czytaj kibice.net ale się nie wpisuj...
-
Ale z tobą jest coś nie tak każdy tobie odpisuje jak jest a ty się sapiesz tu jest napisane jak jest między Lechem a ŁKS-em że nie można porównywać i mówić że Wisła i Ruch tak samo robiąwalczzawsze pisze:ale c*** nas obchodzi co wy robicie, nie jesteście żadnym wyznacznikiem, możecie nawet stać od siebie 100metrów, co za ludzie :)Jarcar pisze:Ja wiem, że bronisz swojego układowicza, ale koleś dobrze mówi. Zwykli kibice nie jeżdżą na Lecha, nie są oficjalnie organizowane wyjazdy chociaż układ trwa już z 7 lat. Nie są u nas wywieszane flagi Lecha, a u nich ŁKSu i też się nie pozdrawiamy na meczach. A tutaj miesiąc po meczu w Chorzowie został przybity układ, a teraz jest po prostu zgoda, bo jak to inaczej nazwać?walczzawsze pisze:
-
[link]
:D
:D
-
infamis pisze:Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
całyStadion pisze:
kivloff
Ehe. A teraz zajrzyj do zgód patałachu. Jaki ty jesteś słaby, nawet nie umiesz pocisnąć przez internet... :D Nawet ci linka podrzucę w razie gdyby się okazało że po prostu jesteś niepełnosprawny
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... 6#p1159566
Ostatnio zmieniony 15.08.2016, 11:09 przez kivloff, łącznie zmieniany 1 raz.
-
a ty piszesz to kolejny raz jakby miało to znaczenie, popatrz na zdjęcia jak Łks stoi obok Lecha, jak w kotle są transparenty pro Łks, a do tego dochodzi w c*** sytuacji bardzo ciekawych: Lech, Łks, Zawisza, Arka, dawniej Zagłębie, Tychy, Resovia
jak szukasz porównania i chcesz pokazać tu jakiś wzór do naśladowania (Łks-Lech) to trafiłeś kulą w płot.
jak szukasz porównania i chcesz pokazać tu jakiś wzór do naśladowania (Łks-Lech) to trafiłeś kulą w płot.
-
powyższe do "emigranci"
-

napinka start!
-
Wy się po prostu nie znacie. Układ między Wisłą i Ruchem jest chuligański czyli do Krakowa zjechało się 3000 chuliganów Ruchu i spróbuj im podskoczyć. :D Najlepsi chuligani to Ci co pod płotem zalegli, ale nie chce mi się tej foty wyszukiwać :D
-
Czyli jak pisze kivloff do Wisły przyjechała cała chuliganka Ruch-uwalczzawsze pisze:powyższe do "emigranci"
-
Ruch zaciąga reczny w Katowicach gksa pobita na mariackiej w knajpach ogrodkach plus druga grupa Ruchu wbija do pomarańczy na dyskotekę bramka ucieka do środka i zamyka drzwi pancerne :) i Ruch zawija się do pociągu nikt nie zatrzymany 6 radiowozów rozbitych .
-
WSH & PF na Rynku.. [link]
-
Jaka napinka zwykły wiślacki kompleks niższości, bo dla Lechii okazali się gorszym partnerem nż Śląsk, którego wybrała Lechia :-)nowonarodzony pisze:
napinka start!
Teraz co mecz na Reymonta będą palić jeden szal Śląska ( w szafch wiślackich ich trochę musi być )
-
ale wy nie jestescie zazdnym wyznacznikiem tego jak taki układ ma wygladac. jak dla mnie to se mozecie nawet sektorówke z herbem Ełksy rozwijac na meczach Kolejorza, a rownie dobrze nie jezdzic na te mecze w ogole. wasza sprawa, w przypadku ekip z nowej koalicji rowniez - ich sprawa.Jarcar pisze:Ja wiem, że bronisz swojego układowicza, ale koleś dobrze mówi. Zwykli kibice nie jeżdżą na Lecha, nie są oficjalnie organizowane wyjazdy chociaż układ trwa już z 7 lat. Nie są u nas wywieszane flagi Lecha, a u nich ŁKSu i też się nie pozdrawiamy na meczach. A tutaj miesiąc po meczu w Chorzowie został przybity układ, a teraz jest po prostu zgoda, bo jak to inaczej nazwać?walczzawsze pisze:
niektórzy to se juz wbetonowali do łbów jakies schematy na to -kto z kim i jak i myslą ze tak bedzie zawsze, w dodatku jest okazja sie przyjebac do nielubianej ekipy :)
-
Tyś jest dobry pajacu.szaman1920 pisze:Ruch zaciąga reczny w Katowicach gksa pobita na mariackiej w knajpach ogrodkach plus druga grupa Ruchu wbija do pomarańczy na dyskotekę bramka ucieka do środka i zamyka drzwi pancerne :) i Ruch zawija się do pociągu nikt nie zatrzymany 6 radiowozów rozbitych .
12 sierpnia napisałeś tak:
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... 8#p1158728Chodzi o pobicie własnego rekordu 3300 osob z Gliwic . Choć ten cel raczej nie zostanie zrealizowany przez Nas :)
Zapytany wczoraj, czy jesteś z Ruchu napisałeś zaś tak:
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... 7#p1159307Polonia Bytom stąd te 1920
-
to są wewnętrzne ustalenia pomiędzy ekipami i na pewno kibice.net nie dowiedzą się szczegółów...
druga sprawa to jakby drążyć temat to wiele ekip wpuszczało na swoje sektory inne ekipy, Ruch w sektorze gości dostałby pewnie z 1000biletów i to wszystko.
podam przykład jak byliśmy (Widzew) w Poznaniu na Lechu i był neutral to kibice chodzili między sobą i siedzieliśmy również w sektorach Lecha.
druga sprawa to jakby drążyć temat to wiele ekip wpuszczało na swoje sektory inne ekipy, Ruch w sektorze gości dostałby pewnie z 1000biletów i to wszystko.
podam przykład jak byliśmy (Widzew) w Poznaniu na Lechu i był neutral to kibice chodzili między sobą i siedzieliśmy również w sektorach Lecha.
-
Jarcar pisze:Ja wiem, że bronisz swojego układowicza, ale koleś dobrze mówi. Zwykli kibice nie jeżdżą na Lecha, nie są oficjalnie organizowane wyjazdy chociaż układ trwa już z 7 lat. Nie są u nas wywieszane flagi Lecha, a u nich ŁKSu i też się nie pozdrawiamy na meczach. A tutaj miesiąc po meczu w Chorzowie został przybity układ, a teraz jest po prostu zgoda, bo jak to inaczej nazwać?walczzawsze pisze:
Lech który zmienił ekspresowo Bałtyk na Arke i Widzew na ŁKS, ma byc wyznacznikiem? Bądź poważny
-
@rzutkarny
Coraz większych debili ekipy do tej propagandy wyznaczają. :D
Coraz większych debili ekipy do tej propagandy wyznaczają. :D