Pytasz o Lecha coraz więcej ludzi jest wkurwiona na grajków i myślę że po ostatnim wyjedzie do Kielc co niektóre FC dostały opirdal ale to już wewnętrzna sprawa Lecha jak dla mnie prawidłowostarysadeczanin pisze:daj spokoj przeciez zawsze w swojej bezsilnosci do czegos trzeba sie przyczepic a to ze Ruch olewa Wisle a to ze slabo jezdza a to znowu ze nic z tej zgody nie bedzie a jak juz nic sie nie da to jeszcze ze flaa]ga zamalowana. skad sie biora tacy ludzie ktorzy 24 h na dobe szukaja czego moga aby sie przyczepic. a teraz pytanie z innej beczki. co sie dzieje na Lechu ze taki slaby mlyn i to na meczu zgodowym. za niedlugo koiol bedzie mial tylko jeden sektor do zapelnienia bo drugi zostanie zamknietyS.H.W pisze:Propagandy ciąg dalszy!nicdobrego pisze:Zdjęcie z zamalowana flagą "wierność" jest na profilu fb fc Skawiny więc to nie fotomontaż.
Za flagą są okna i dlatego daje taki efekt bo po prostu przechodzi światło
Komentarze-12-15 sierpnia
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze-12-15 sierpnia
-
walczzawsze
"emigranci" ty tak poważnie? ile ty masz lat? lepiej czytaj kibice.net ale się nie wpisuj...EMIGRANCI pisze:Tak ale to jest h a mi chodzi o to że zwykłych kibiców ŁKS nie ma tak jak w przypadku wczorajszym na WiśleKombatant75 pisze:To nie prawda Chłopaki z ŁKSy regularnie są na meczach Lecha.Siedzą w kotle w swoich koszulkach klubowych.EMIGRANCI pisze:Ktoś na tym forum pisał że Lech wyzywał w łodzi a teraz trzymają się razem i tak samo Wisła zrobiła i każdy jest oburzony.To ja odpowiem prawda były bluzgi w łodzi został przybity układ ale tylko chuligański na meczu Lecha nie ma kibiców ŁKS nawet siedzących koło siebie i odwrotnie a układ trochę już jest a na Wiśle co wielka przyjaźń jakby trwała parę lat a tak nie dawno były potężne bluzgi Dla mnie by było ok jak by był układ tylko h bo tak wszyscy na forum sobie żarty robią z Wisły
Pozdrawiam
Cracovii oficjalnie 1000 osób w Poznaniu
-
Kombatant75
Jeżeli to potwierdzone to liczba rewelacyjna.ajwr pisze:Cracovii oficjalnie 1000 osób w Poznaniu
Pozdrawiam
Ja wiem, że bronisz swojego układowicza, ale koleś dobrze mówi. Zwykli kibice nie jeżdżą na Lecha, nie są oficjalnie organizowane wyjazdy chociaż układ trwa już z 7 lat. Nie są u nas wywieszane flagi Lecha, a u nich ŁKSu i też się nie pozdrawiamy na meczach. A tutaj miesiąc po meczu w Chorzowie został przybity układ, a teraz jest po prostu zgoda, bo jak to inaczej nazwać?walczzawsze pisze:
"emigranci" ty tak poważnie? ile ty masz lat? lepiej czytaj kibice.net ale się nie wpisuj...
-
Super_Mario
GieKSa się ustawiła na Ruch czy ta akcja w Katowicach jak Ruch wracał była przypadkowa? Bo jeśli próbowali się ustawić na taką bande to szacunek, mimo że skazane to było na niepowodzenie
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Postautor: kivloff » 54 min temu
całyStadion pisze:
Największy niefart miał ten typ, po którym zdrowo poskakane na schodach Lemoniady.
ej kolego, chyba nie zauważyłeś. Odezwij się na priv to przybijemy sztamę między Athleticiem i Twoją bandą. No chyba że Twoja banda to komenda. To wtedy chwdp. :D
kivloff
gubisz sie ... , przez litosc nad toba koncze dyskusje
Postautor: kivloff » 54 min temu
całyStadion pisze:
Największy niefart miał ten typ, po którym zdrowo poskakane na schodach Lemoniady.
ej kolego, chyba nie zauważyłeś. Odezwij się na priv to przybijemy sztamę między Athleticiem i Twoją bandą. No chyba że Twoja banda to komenda. To wtedy chwdp. :D
kivloff
gubisz sie ... , przez litosc nad toba koncze dyskusje
-
vvvvvvvvvv
Chyba Ci sie zera pomylily. Wystarczy zobaczyc zdjecie kotla.
-
futbolowypatriota
-
walczzawsze
a ty piszesz to kolejny raz jakby miało to znaczenie, popatrz na zdjęcia jak Łks stoi obok Lecha, jak w kotle są transparenty pro Łks, a do tego dochodzi w c*** sytuacji bardzo ciekawych: Lech, Łks, Zawisza, Arka, dawniej Zagłębie, Tychy, Resovia
jak szukasz porównania i chcesz pokazać tu jakiś wzór do naśladowania (Łks-Lech) to trafiłeś kulą w płot.
jak szukasz porównania i chcesz pokazać tu jakiś wzór do naśladowania (Łks-Lech) to trafiłeś kulą w płot.
-
walczzawsze
powyższe do "emigranci"
-
nowonarodzony

napinka start!
WSH & PF na Rynku.. http://www.tinyurl.com/youtube-Wisla-Ruch
Jaka napinka zwykły wiślacki kompleks niższości, bo dla Lechii okazali się gorszym partnerem nż Śląsk, którego wybrała Lechia :-)nowonarodzony pisze:
napinka start!
Teraz co mecz na Reymonta będą palić jeden szal Śląska ( w szafch wiślackich ich trochę musi być )
-
walczzawsze
to są wewnętrzne ustalenia pomiędzy ekipami i na pewno kibice.net nie dowiedzą się szczegółów...
druga sprawa to jakby drążyć temat to wiele ekip wpuszczało na swoje sektory inne ekipy, Ruch w sektorze gości dostałby pewnie z 1000biletów i to wszystko.
podam przykład jak byliśmy (Widzew) w Poznaniu na Lechu i był neutral to kibice chodzili między sobą i siedzieliśmy również w sektorach Lecha.
druga sprawa to jakby drążyć temat to wiele ekip wpuszczało na swoje sektory inne ekipy, Ruch w sektorze gości dostałby pewnie z 1000biletów i to wszystko.
podam przykład jak byliśmy (Widzew) w Poznaniu na Lechu i był neutral to kibice chodzili między sobą i siedzieliśmy również w sektorach Lecha.
-
nowonarodzony
Jarcar pisze:Ja wiem, że bronisz swojego układowicza, ale koleś dobrze mówi. Zwykli kibice nie jeżdżą na Lecha, nie są oficjalnie organizowane wyjazdy chociaż układ trwa już z 7 lat. Nie są u nas wywieszane flagi Lecha, a u nich ŁKSu i też się nie pozdrawiamy na meczach. A tutaj miesiąc po meczu w Chorzowie został przybity układ, a teraz jest po prostu zgoda, bo jak to inaczej nazwać?walczzawsze pisze:
"emigranci" ty tak poważnie? ile ty masz lat? lepiej czytaj kibice.net ale się nie wpisuj...
Lech który zmienił ekspresowo Bałtyk na Arke i Widzew na ŁKS, ma byc wyznacznikiem? Bądź poważny
Ale wy macie problem z tym nowym ukladem to jest niepojete...
Lech jedzie po Lksie rowno pozniej robia uklad i jak Łks jedzie na Lecha to jest ok, Lechia ze Stomilem tak samo chyba nie pałali do siebie sympatia a teraz jest uklad i jest git? Wisla wpuszcza ukladowicza na mlyn zeby dostali wiecej biletow to jest zle, Wisla taka i owaka.
I tak w kółko mozna sobie wypominac, scena kibicowska w Polsce mocno sie zmienila i jeszcze sie zmieni a wszystko prze uklad WRWE i zaakceptujcie to.
Ciekawy sezon przed wyjazdowiczami i z tego ja sie ciesze :)
Lech jedzie po Lksie rowno pozniej robia uklad i jak Łks jedzie na Lecha to jest ok, Lechia ze Stomilem tak samo chyba nie pałali do siebie sympatia a teraz jest uklad i jest git? Wisla wpuszcza ukladowicza na mlyn zeby dostali wiecej biletow to jest zle, Wisla taka i owaka.
I tak w kółko mozna sobie wypominac, scena kibicowska w Polsce mocno sie zmienila i jeszcze sie zmieni a wszystko prze uklad WRWE i zaakceptujcie to.
Taa ku*** gieksa sie ustawiła hahahahaha fajne masz marzenia :) oni ustawiają się tylko na Niebieskie Mysłowice... a to co się wczoraj działo w Katowicach napisane jest wyżej.Super_Mario pisze:GieKSa się ustawiła na Ruch czy ta akcja w Katowicach jak Ruch wracał była przypadkowa? Bo jeśli próbowali się ustawić na taką bande to szacunek, mimo że skazane to było na niepowodzenie
-
walczzawsze
a kto powiedział że musimy mieć kogoś za wyznacznik???
robimy swoje i dlatego pisałem ci że nie obchodzi nas zupełnie co robi Łks Lech czy ktokolwiek inny, jest to ich sprawa.
A wyznaczanie jakiś standardów i robienie porównań do ekip które nie są "bez skazy" jest po prostu słabe...
robimy swoje i dlatego pisałem ci że nie obchodzi nas zupełnie co robi Łks Lech czy ktokolwiek inny, jest to ich sprawa.
A wyznaczanie jakiś standardów i robienie porównań do ekip które nie są "bez skazy" jest po prostu słabe...
I masz racje Wisła też jechała na Ruch i odwrotnie zobaczymy co jeszcze ciekawego się zdarzy także czeka nas wspaniały sezon pozdrawiamRomanRTS pisze:Ale wy macie problem z tym nowym ukladem to jest niepojete...
-
walczzawsze
Polska scena się ożywi bez dwóch zdań, w ostatnich kilku latach nie działo się nic szczególnego.
Dodatkowo nowe układy, zgody i przetasowania pomiędzy ekipami to dopiero początek :)
Dodatkowo nowe układy, zgody i przetasowania pomiędzy ekipami to dopiero początek :)
No i temat zamykamy pozdrawiamwalczzawsze pisze:a kto powiedział że musimy mieć kogoś za wyznacznik???
Widok uciekających wykoksowanych ochroniarzy spod znaku PNG W Katowicach bezcenny :) Ciekawe co na to troll Combat.
-
WISLA19891
Mentol cos tam Wisla olewa Ruch?skad jestes?Bo pewnie Cie wczoraj nie bylo..Tak olewamy ze stoimy troche czasu i czekamy na Ruch na peronie,pozniej wszyscy razem zmierzamy na R22.
-
ZwykłyKibic
Wisła i Ruch ,,jesteśmy siłą o jakiej wam się nie śniło''
Jak widać z browarem wielu przegrało na tym wyjeździe :)
https://naforum.zapodaj.net/cd727d1a1e40.jpg.html
Jak widać z browarem wielu przegrało na tym wyjeździe :)
https://naforum.zapodaj.net/cd727d1a1e40.jpg.html
-
Jestem Z Miasta
Generalnie w wiekszosci ekip jest sporo ochlaptusow, ale z z wlasnego doswiadczenia wiem ,ze Ruch jak i jest najlepszy wyjazdowo to tak samo prowadzi w ilosci meneli.
https://www.youtube.com/watch?v=_YraXGgr5r4
Od 8:40
Rozumiem, że wisła to już nie jest policyjny klub?
Od 8:40
Rozumiem, że wisła to już nie jest policyjny klub?
-
ultras_olimpia
"sabiii"Jaka Liczba Opolskie Odry w Elbląg ?
Odry ponad 30 osób.
Odry ponad 30 osób.
Wczoraj w nocy Katowice opanowane przez Ruch, gdzie był Combat wraz z kolegami?
35 osób, w tym obie zgody.ultras_olimpia pisze:"sabiii"Jaka Liczba Opolskie Odry w Elbląg ?
Odry ponad 30 osób.
-
ultras_olimpia
Olimpii w Olsztynie ok.120 osób z 1 flaga(2nabite autokary i 4 fury).Trasa z dużym wahadłem. W obie strony spokój!!
W dniu meczu wizytujemy stadion Stomilu i jego okolice. Kilka grafów Stomilu odchodzi do lamusa.
Odnosząc się do wirtualnych hools z Olsztyna : Olsztyn Kraina Tysiąca Baśni.
Ps. Stomil łasy na kuta..y
W dniu meczu wizytujemy stadion Stomilu i jego okolice. Kilka grafów Stomilu odchodzi do lamusa.
Odnosząc się do wirtualnych hools z Olsztyna : Olsztyn Kraina Tysiąca Baśni.
Ps. Stomil łasy na kuta..y
Pisaliście że ładna ilość kibiców Ruchu na Wiśle około 3000 to była podróż 100 km pociągiem i z tym zgodzę super wyjazd.To co powiecie wyjazd fakt że to było na otwarcie stadionu Lechii Gdańsk Wyjazd z Poznania 42 autokary plus auta osobowe super to wyglądało stare czasy
-
walczzawsze
a chyba w kotle Lecha nie ma samych chuliganów Lecha??? to jakim prawem kibole ŁKSu stali w barwach obok zwykłych kibiców Lecha???
idąc tokiem rozumowania niektórych forumowiczów piszących zasady na kibice.net :)))
idąc tokiem rozumowania niektórych forumowiczów piszących zasady na kibice.net :)))
Cały czas tobie odpowiadam że chuliganka ŁKS-u jest na Lechu tylko nie ma kibiców ŁKS-u nie ma pozdrowień nie ma flag szalików itd inni też tobie piszą a ty swojewalczzawsze pisze:a chyba w kotle Lecha nie ma samych chuliganów Lecha??? to jakim prawem kibole ŁKSu stali w barwach obok zwykłych kibiców Lecha???
Tego fraglesa od palenia szala pamiętam bardzo dobrze z meczu zgodowego we Wrocławiu, charakterystyczny tatuaż z białą gwiazdą. Nawalony zawinął się w płòtno po oprawie i pajacował na schodach, dopòki "ekipa porządkowa" go nie ogarnęła.
-
walczzawsze
pisaliśmy juz na ten temat i nie mam zamiaru się powtarzać tym bardziej że sam już pisałeś że zamykamy temat.EMIGRANCI pisze:Cały czas tobie odpowiadam że chuliganka ŁKS-u jest na Lechu tylko nie ma kibiców ŁKS-u nie ma pozdrowień nie ma flag szalików itd inni też tobie piszą a ty swojewalczzawsze pisze:a chyba w kotle Lecha nie ma samych chuliganów Lecha??? to jakim prawem kibole ŁKSu stali w barwach obok zwykłych kibiców Lecha???
Widzisz jak człowiek zmienny jest miesiąc temu kochał Śląsk a teraz nienawiść w nim jest i co sądzić o takim człowieku każdy niech sobie powie
-
Jestem Z Miasta
Gornik obecny w Tychach?
Masz tutaj cytat z pewnego felietonu żydku kolorowywalczzawsze pisze:masz żebyś nie musiał szukać:
założyciele Widzewa
Po odzyskaniu niepodległości pięciu z sześciu założycieli TMRF-u utworzyło w 1922 roku RTS Widzew. Byli to: Antoni Stanecki, Ludwik Rękowski, Józef Wojtczak, Jan Augustyniak, Wacław Gapiński.
Wacław Gapiński - 1909 rok: pracowałem w Widzewskiej Manufakturze. Wraz z innymi pracownikami tej fabryki: Edwardem Grosserem, Otto Steigerem, Robertem Adamem i braćmi Zdziarskimi byłem założycielem Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego na Widzewie." I dalej ten sam Wacław Gapiński wspomina Do dziś z pierwszych sportowców naszego towarzystwa pamiętam Stanisława Piotrowskiego, Slamę i Rozenblata [Wacław Gapiński, Wspomnienia sprzed 50 lat ..., 50 lat RTS Widzew , Strzelecki,Kaczmarek ]. Warto dodać inne obco brzmiące nazwiska skarbnik Libich, piłkarz Triebe, działacz Krass. Słowem skoro Widzewiacy ciągle wypominają nam naszych działaczy z pierwszych lat o obco brzmiących nazwiskach to my też możemy. Pomijam, że taka zabawa jest głupia. Dlaczego? Bo takie były wtedy czasy i tacy ludzie mieszkali w Łodzi i w okolicach. No, ale skoro sami chcieli. A więc na idiotyczne zarzuty Widzewiaków na nasz klub i naszych działaczy z pierwszego okresu odpowiadamy .
A u was: Rozenblat, Slama, Steiger, Grosser, Libich, Krass, Triebe. Wszystko jasne?
-
19normals46
Jaga ponoć w około 500 głów jedzie do Płocka ale jakieś problemy z psami mają. Info z relacji live na Ich stronie