aha91 pisze:Jak ku*** czytam te opowieści z strony Widzewa ,to wygląda jak serial moda na sukces,
Lechia i Śląsk miała rozłożyć czerwony dywan celebrytom że by wyszli autokaru ???
Widzew nie umie przyjąć z pokorą tą przegrana
Taki mądry jeden z drugim ciekaw jestem jak wy byście wychodzili pojedyńczo z autokarów gdzie pod drzwiami czeka 150 chłopa do bicia :) Napisane było, że Widzew wychodzi z autokarów gdy koalicja cofa się od autokarów to od razu internetowe gamonie, których strasznie Widzew boli przekręcają wszystko że pogoniliśmy koalicje do lasu. Takie jest niestety oblicze tego forum. To, że nie wierzycie, że obcinka Śląska odmawia WFCG walki 4x4 też mam w chuju, osoby które były to wiedzą.
c***, że Stomil potwierdza, że Widzew wychodzi z autokarów, kumacze z kibice net którzy w tym momencie siedzieli i walili kapucyna przed kompem mają swoją wizję :)
ImPawel pisze:Nie rozumiecie ze tu nie chodzi o to jak bylo naprawde tylko o to zeby net hoolsi z Lodzi,Katowic/Zabrza i Krakowa (wiadomo o jakich barwach) wyrazili swoje racje i przekonali reszte jak bylo? Co z tego ze osoby ktore tam byly napisalo jak bylo, co z tego ze ani Lechia ani Slask nie przecza.
Niech ktos mi to wytlumaczy. Strony zainteresowane Widzew, Lechia, Slask, Stomil? a najwiecej do powiedzenia maja Craxa, Lks, Gornik, Gieksa. O co tu chodzi?
bardzo dobry post. j**** was net hoolsi.