Komentarze-12-15 sierpnia

Moderator: LechiaCHWM

Zablokowany
WWW1910

Re: Komentarze-12-15 sierpnia

Post autor: WWW1910 » 14.08.2016, 05:16

MW10 pisze:Haha mówiłem że internetowa armia czerwona dotrze do punktu że to oni pogonili koalicję?

j***** hipokryci, komedia

A ty co chłopku? hipokryci to jesteś ty i cała twoja śmieszna ekipa. Tolerujecie rodowitych z Włocławka, Piotrkowa ewentualnie jeśli się jakiś obrzezany z okolic miasta Łodzi trafi to tym lepiej. Zawsze nam będziecie zazdrościć tego co osiągneliśmy. Widzew jest, był i będzie, a wy możecie jedynie płakać rodowici z kaliskiego dworca oraz wiosek otaczających miasto Włocławek

iparts.pl
całyStadion

Post autor: całyStadion » 14.08.2016, 05:19

Dziwi mnie bardzo, że Widzew nie ogarnia takich baranów jak ty, którzy renomowanym ekipom robią koło d***, pierdoląc, że tamci mieli sprzęt.
Pewnie dzisiaj za dużo posypane i spać nie możesz? Już w Krakowie dajesz po nosie na umacnianiu zgody?

WWW1910

Post autor: WWW1910 » 14.08.2016, 05:29

Byłeś tam? Widziałeś całą akcję? Myślę, że nie, więc nie zabieraj głosu na tematy o których nie masz pojęcia.
Co do mojego spania albo nie spania to nie twoja sprawa, a co do ogarnięcia to twój skład powinien cię wziąć i zamknąć w piwnicy żebyś wstydu nie przynosił. nara baranie

ICAO

Post autor: ICAO » 14.08.2016, 06:54

FranciscoFranco pisze:
remikalwi pisze:Stawiałem na progresywną Elanę do trafienie numero uno. Smyrgnęło im się już, ale z drugiej strony nie tylko ja podejrzewałem, że widzewscy władcy internetu są najsłabszym ogniwem w tej komedii.

progresywna Elana jest nieuchwytna - jezdzi tylko z umowionych wczesniej na necie zbiorek i tylko z psami .no chyba ze do Krakowa w groznych koszulkach :)

Dla chcącego nic trudnego ;) mają parę wyjazdów "mało ciekawych" więc frekwencja może być mała i obstawy może nie być

olek765

Post autor: olek765 » 14.08.2016, 06:59

z bocznej trybuny pisze:Nawet jeżeli tam jechały 15/16 latkowie ( w 3 autokarach) to gdzie oni jechali na pielgrzymkę czy na wyjazd ?

Przecież ten cytat powinien zamknąć jakiekolwiek dyskusje odnośnie trafienia ekip wyjazdowych. Jest wjazd jest zabawa.

htsk4

Post autor: htsk4 » 14.08.2016, 08:02

Hmm uroki kibice net.
Po przeczytaniu wszystkich postów dowiemy się,że Lechii nie ma w Mławie,żę Widzew nie jechał ekipą tylko zwykłymi wyjazdowiczami,że proponował ustawkę Śląskowi który odmówił,żę Widzew wysiadł z autokarów,że nie wysiadł,bo koalicja nie zrobiła mu miejsca,żę gonił koalicje do lasu,że nie rzucał kamieniami,i że koalicja była ze sprzętem.To tak w telegraficznym skrócie.Brakuje tylko tego debila Miliarda ze swoimi kłamstwami.Inny ananas ubolewa,że autokary zostały rozwalone ,itp itd.Najmądrzejszą rzecz napisał tu chłopak z Widzewa,że raz na wozie raz pod wozem.Ich porażka,za tydzień może być inaczej.Nie ma co roztrząsać.Tylko tyle i aż tyle.
Good Night Left Side

MW10

Post autor: MW10 » 14.08.2016, 08:21

WWW1910 pisze:
MW10 pisze:Haha mówiłem że internetowa armia czerwona dotrze do punktu że to oni pogonili koalicję?

j***** hipokryci, komedia

A ty co chłopku? hipokryci to jesteś ty i cała twoja śmieszna ekipa. Tolerujecie rodowitych z Włocławka, Piotrkowa ewentualnie jeśli się jakiś obrzezany z okolic miasta Łodzi trafi to tym lepiej. Zawsze nam będziecie zazdrościć tego co osiągneliśmy. Widzew jest, był i będzie, a wy możecie jedynie płakać rodowici z kaliskiego dworca oraz wiosek otaczających miasto Włocławek
Widzę bardzo zabolały porażki w ostatnich dniach żeby tyle żalu na forum wylać. I dobrze.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

argentynczyk

Post autor: argentynczyk » 14.08.2016, 08:39

Moim zdaniem Widzew na pewno dążył by do konfrontacji... gdyby ich nie zaatakowali chuligani!!!!

wedrowniki

Post autor: wedrowniki » 14.08.2016, 09:08

WWW1910 pisze:Ty na prawdę jesteś pojebany,ty albo podobni tobie zakładają takie konta, myślicie pedały, że jesteście śmieszni, a prawda jest taka, że macie kompleksy i tyle w temacie, aczkolwiek nie dziwie się, przecież cała Polska kibolska jest ustawiona przez WRWE i możecie jedynie się pruć na tym forum. Tyle wam zostało.
Ta twoja smieszna wrwe na razie co zrobila to internet przejela :)

MKS Iskra Pszczyna

Post autor: MKS Iskra Pszczyna » 14.08.2016, 09:18

Kibice gości pojawią się dziś na meczu w Tychach? czy jakieś cuda, zakazy itd?

aha91

Post autor: aha91 » 14.08.2016, 09:19

Jak ku*** czytam te opowieści z strony Widzewa ,to wygląda jak serial moda na sukces,
Lechia i Śląsk miała rozłożyć czerwony dywan celebrytom że by wyszli autokaru ???
Widzew nie umie przyjąć z pokorą tą przegrana

marek111

Post autor: marek111 » 14.08.2016, 09:26

htsk4 pisze:Hmm uroki kibice net.
Po przeczytaniu wszystkich postów dowiemy się,że Lechii nie ma w Mławie,żę Widzew nie jechał ekipą tylko zwykłymi wyjazdowiczami,że proponował ustawkę Śląskowi który odmówił,żę Widzew wysiadł z autokarów,że nie wysiadł,bo koalicja nie zrobiła mu miejsca,żę gonił koalicje do lasu,że nie rzucał kamieniami,i że koalicja była ze sprzętem.To tak w telegraficznym skrócie.Brakuje tylko tego debila Miliarda ze swoimi kłamstwami.Inny ananas ubolewa,że autokary zostały rozwalone ,itp itd.Najmądrzejszą rzecz napisał tu chłopak z Widzewa,że raz na wozie raz pod wozem.Ich porażka,za tydzień może być inaczej.Nie ma co roztrząsać.Tylko tyle i aż tyle.
Ciekawi mnie to jak by opisywali wszystkie akcje chłopaki jezdzące za swoją drużyną w latach 80tych nie mając za sobą wyhodowanych "brojlerów"?.Takie nasze dinozaury.

swój

Post autor: swój » 14.08.2016, 09:32

aha91 pisze:Jak ku*** czytam te opowieści z strony Widzewa ,to wygląda jak serial moda na sukces,
Lechia i Śląsk miała rozłożyć czerwony dywan celebrytom że by wyszli autokaru ???

Ja pier...... , ile jeszcze tych zjebanych debili będzie kręciło tu swoje wersje ze 100 kont?? żaden nie był a najwięcej ryja otwierają ! nikt się z niczego nie tłumaczy i zamknijcie już te swoje bimberowe pizdeczki bo w czarnej d**** byliście i gówno widzieliście ! Prócz kamlotów latających nie było nic i zamknąć już te ryje na ten temat !

ps. to teraz każdy leszcz, jak rzuci kamieniem w czyjeś auto przejeżdżające przez jego wiochę, no i trafi ( szacun będzie totalny w gimbazie) będzie traktowane jako ''trafiona'' ekipa , do czego to doszło ..........

zabrać wam komórki, wyłączyć neta na tydzień i już jest po was, żałośni netowi hooligani

Wasteland

Post autor: Wasteland » 14.08.2016, 09:32

MW10 żydowski psie mało się jeszcze ośmieszyłeś wczorajszymi wpisami,jakoby to Widzew nie zatrzymał się i skitrany uciekł?Mało ci że obecne tam osoby, z przeciwnej strony,obaliły twoją kłamliwą propagandę?Szczekasz i ujadasz dalej a nie miałeś jaj by jechać jako ten "ogon" za nimi.I gdzie masz żydku ten atak czerwonych internautów?Skoro 90% wpisujących się tu to szczurki za wszelką cenę starający się maksymalnie oczernić Widzew,niektórzy nawet na kilku nicach napierdzielają posty na nowo się rejestrując.

swój

Post autor: swój » 14.08.2016, 09:35

marek111 pisze:
Ciekawi mnie to jak by opisywali wszystkie akcje chłopaki jezdzące za swoją drużyną w latach 80tych nie mając za sobą wyhodowanych "brojlerów"?.Takie nasze dinozaury.
Te lata 80, o których wspominasz, były najlepszymi latami na szlaku kibicowskim. Żadnych ciot w rurkach, wyżelowanych pizdeczek a wszystko na spontanie, czasami robiącymi nagły wyjazd w systemie '' za pięć dwunasta'' i jechało się z jednego końca PL a drugi. Więc te dinozaury czapką nakrywają to wszystko co teraz się dzieje na scenie hmmmmm ''kibicowskiej''? bo raczej to już tylko z pozoru tak się nazywa.

XxARONxX

Post autor: XxARONxX » 14.08.2016, 09:53

Poprostu klasyka :D Forum kibice.net to jedyne takie miejsce gdzie realną porażkę można przerobić na wirtualny sukces. Widać Widzew że lata spędzone u boku Ruchu nie poszły na marne, teraz i wy po mistrzowsku jak wasi mentorzy potraficie z każdej porażki wyjść na swoje dzięki kibice.net.... Z tego co tutaj wyczytałem to Śląsk odmówił ustawki a chwilę później grupa wyjazdowa Widzewa pogoniła do lasu wyselekcjonowaną bandę :D:D:D Normalnie komedia w najlepszym chorzowskim stylu....Błagam niech ktoś zawirusuję te forum żeby usunęli je w końcu na dobre

walczzawsze

Post autor: walczzawsze » 14.08.2016, 10:01

dokładnie forum kibice.net to jedyne miejsce gdzie takie błazny jak ty nie mające pojęcia o pewnych sprawach, czerpiące informacje tylko z internetu mogą sobie pisać...

kibice.net na c*** mam jechać na wyjazd...

torf91

Post autor: torf91 » 14.08.2016, 10:03

Miałem napisać swoją relacje jako pasażer 1 autokaru ale wpisują się tu takie pokemony, że nie warto.

Jacoby31

Post autor: Jacoby31 » 14.08.2016, 10:05

A jebcie sie wszyscy na łeb, spierdolone społeczeństwo nie jesteście lepsi od tych pizd w rurkach z żelem na włosach, umysłowe ameby. Widzew się nie tłumaczył, tylko pojedyncze osoby napisały jak to widziały. Cokolwiek by Widzew,Cracovia,Arka,Wisła,Ruch,KSGKS,Łks zrobiły,napisały, zdały relacje to i tak przyjdzie jakiś pan A lub pan B i powiedzą, że tak nie było no bo przecież j**** ich, trzeba im dojebać w necie, na pewno nie jest tak jak piszą i odwracają kota ogonem. Poziom forum spada ?? to wasza wina bo reagujecie na trolli i prowokatorów co gówno wiedzą, a specjalnie chcą kogoś powkurwiać swoimi wypocinami. Większość tak płacze na tą sytuację, ale w ich miejscu to siedzielibyście obsrani. Kiedyś szacunek był dla każdego kto podjął walki/rękawic, a dzisiaj co ?? "k**** przegrały, j**** was" ktoś umrze " i dobrze j****, śmierć wam".

laysik

Post autor: laysik » 14.08.2016, 10:13

http://www.stadionowioprawcy.net/news/3 ... _2016.html

Byłem na tym meczu i jakoś nie zauważyłem żeby ktoś zrywal flagę Niepełnosprawnych. To ochrona kazała ja zdjąć. CIEKAWE TE RELACJE

kierowca_pks

Post autor: kierowca_pks » 14.08.2016, 10:16

Raz jest sukces raz porażka jak to w sporcie (i w życiu) bywa i nie ma się co obrażać jak baba i wyzywać jak dzieci .

FWC

Post autor: FWC » 14.08.2016, 10:20

aha91 pisze:Jak ku*** czytam te opowieści z strony Widzewa ,to wygląda jak serial moda na sukces,
Taki mądry jeden z drugim ciekaw jestem jak wy byście wychodzili pojedyńczo z autokarów gdzie pod drzwiami czeka 150 chłopa do bicia :) Napisane było, że Widzew wychodzi z autokarów gdy koalicja cofa się od autokarów to od razu internetowe gamonie, których strasznie Widzew boli przekręcają wszystko że pogoniliśmy koalicje do lasu. Takie jest niestety oblicze tego forum. To, że nie wierzycie, że obcinka Śląska odmawia WFCG walki 4x4 też mam w chuju, osoby które były to wiedzą.
c***, że Stomil potwierdza, że Widzew wychodzi z autokarów, kumacze z kibice net którzy w tym momencie siedzieli i walili kapucyna przed kompem mają swoją wizję :)
ImPawel pisze:Nie rozumiecie ze tu nie chodzi o to jak bylo naprawde tylko o to zeby net hoolsi z Lodzi,Katowic/Zabrza i Krakowa (wiadomo o jakich barwach) wyrazili swoje racje i przekonali reszte jak bylo? Co z tego ze osoby ktore tam byly napisalo jak bylo, co z tego ze ani Lechia ani Slask nie przecza.
Niech ktos mi to wytlumaczy. Strony zainteresowane Widzew, Lechia, Slask, Stomil? a najwiecej do powiedzenia maja Craxa, Lks, Gornik, Gieksa. O co tu chodzi?
bardzo dobry post. j**** was net hoolsi.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ

Ja tylko przejazdem

Post autor: Ja tylko przejazdem » 14.08.2016, 10:24

Napisalem gdzies ze Lechii w Mlawie nie ma? Sa ale jednostki. To kto ostatnio zaatakowal to wielka zagadka. Wiadomo ze wiekszosc z nich to nawet z Mlawy nie byla. Mlodzi ida za Lechia. ku*** tekst roku. Jak juz to ciagle autokar z dziecmi notorycznie odwiedza Lazienkowska. Czemu nie chcecie podac waszych liczb? Bo wiadomo ze sie okaze ze nie ma was wiecej jak 5. A reszta to kto? Pisz Malbork czy ludzie zebrani z sekcji? Nie od dzisiaj wiqdomo ze za cyganem pojdziecie jak za bratem. Wielcy mlawscy patrioci. Pamietasz akcje na basenie jak biliscie z cyganami trenera z dzialdowa? Jeszcze zaprzecz ze byly powiedzmy lider waszych mlodych jest teraz panem policjantem ? Gdzie w Mlawie widac barwy Lechii? Tylko raz na miesiac w sobote jak ludzie spod Gdanska przyjada

wildboy66

Post autor: wildboy66 » 14.08.2016, 10:30

nie było by tu takiego syfu jak by wypowiadały sie tylko ludzie z ekip które brały udział w danych sytuacjach ,a tak większość napinaczy sie wypowiada która pewnie nawet na wyjazdy nie jeżdzi a co dopiero bierze udział w awanturach

Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa » 14.08.2016, 10:39

KS Myszków - Ruch Radzionków

W sektorze gości 50 kibiców Ruchu z flagą Ciderland.
Podziękowania dla kibiców Myszkowa za kolejną pomoc.
Piłka nożna dla kibiców!

Mr.Big

Post autor: Mr.Big » 14.08.2016, 10:40

Ludzie dajcie sobie spokój. Była akcja i to wam powinno wystarczyć w zupełności. Darujcie sobie różne bajeczki typu Lechia ze Śląskiem uciekły, Śląsk odmawia, Widzew to leszcze, Lechia w Mławie to jednostki, Wisła i Ruch to i tamto itp. itd. Większość tych wszystko wiedzących to ma pewnie po 16 lat a na wyjazd to tata z mamą nie pozwolą pojechać. Człowiek chciałby podyskutować z kimś normalnym na poziomie to każdy temat musi być rozwalony przez dzieci które z kibicowaniem nie mają nic wspólnego (nie licząc vlepek poprzyklejanych na szafie). Moderatorów to oczywiście tu chyba już wcale nie ma.

z bocznej trybuny

Post autor: z bocznej trybuny » 14.08.2016, 10:43

[quote="FWC"](...) Koalicja wybiegając szybko otacza dwa autokary, chwile potem lecą szyby. Krzyczymy do nich żeby dali wysiąść ale nic sobie z tego nie robią. Dojeżdża trzeci autokar i koalicja zaczyna sie wycofywać, w tym momencie Widzew wychodzi z autokarów i leci do lasu za koalicją, z obu stron lecą kamienie.(...)/quote]

FWC, sam napisałeś, że "lecicie" za koalicją do lasu.
nieoficjalnie, nieformalnie, nie zgodnie z przepisami...

bociano11

Post autor: bociano11 » 14.08.2016, 10:50

Ja tylko przejazdem pisze:Napisalem gdzies ze Lechii w Mlawie nie ma? Sa ale jednostki. To kto ostatnio zaatakowal to wielka zagadka. Wiadomo ze wiekszosc z nich to nawet z Mlawy nie byla. Mlodzi ida za Lechia. ku*** tekst roku. Jak juz to ciagle autokar z dziecmi notorycznie odwiedza Lazienkowska. Czemu nie chcecie podac waszych liczb? Bo wiadomo ze sie okaze ze nie ma was wiecej jak 5. A reszta to kto? Pisz Malbork czy ludzie zebrani z sekcji? Nie od dzisiaj wiqdomo ze za cyganem pojdziecie jak za bratem. Wielcy mlawscy patrioci. Pamietasz akcje na basenie jak biliscie z cyganami trenera z dzialdowa? Jeszcze zaprzecz ze byly powiedzmy lider waszych mlodych jest teraz panem policjantem ? Gdzie w Mlawie widac barwy Lechii? Tylko raz na miesiac w sobote jak ludzie spod Gdanska przyjada
Szkoda słów na was. Pozdrawia Sportowa Część Miasta

D-Nator

Post autor: D-Nator » 14.08.2016, 10:51

WWW1910 pisze:Po co sie produkujecie? Lechia wraz ze Slaskiem potrafi tylko szczekać, a prawda jest taka że walili kamieniami jak pojebani, autokary Widzewa się zatrzymały, ale wy woleliście j**** kamorami, czekaliśmy na was, to skoczyliście ze sprzętem, a te teksty że czekalśicie w 200 osob to śmiech na sali,byliśmy gotowi na gołe łapy to wam zabrakło jaj i tyle w temacie.
A swoimi oświadczeniami to możecie się podetrzeć.
ty kurw.a smieszny pajacu co jeszcze wymyślisz? najpierw przez "pół godziny nie" potraficie sie zebrać i wyjść z autobusu, czekająć chyba na zgodę ruchu, to zostalisice przewietrzeni to teraz coś p********* o sprzęcie, zwykły farmazon jestes ale obiecuje ci zostaniecie jeszcze trafieni na wyjazdowej trasie przez ŚL

FWC

Post autor: FWC » 14.08.2016, 10:55

z bocznej trybuny pisze:
FWC pisze:(...) Koalicja wybiegając szybko otacza dwa autokary, chwile potem lecą szyby. Krzyczymy do nich żeby dali wysiąść ale nic sobie z tego nie robią. Dojeżdża trzeci autokar i koalicja zaczyna sie wycofywać, w tym momencie Widzew wychodzi z autokarów i leci do lasu za koalicją, z obu stron lecą kamienie.(...)/quote]

FWC, sam napisałeś, że "lecicie" za koalicją do lasu.
Koalicja wycofała się z drogi na taki "pagórek" z którego schodziło się do lasu, w tym momencie wychodzimy i pobiegamy do tego pagórka. Zadowolony?
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ

Ja tylko przejazdem

Post autor: Ja tylko przejazdem » 14.08.2016, 10:55

Szkoda slow? Bo wszystko co napisalem to prawda? Z cyganami bic w 20 Polaka bo pojedynczo cyganie by rady nie dali. Jakie to honorowe. Jeszcze gaz byl do tego potrzebny. Zaprzecz ze jeden z lepszych cyganow startujacych amatorsko w mma jest waszym bratem. A pamietasz jak hajlowaliscie kiedys do zdjec i jeszcze jak tworzyliscie jakis tam mlyn krzyczeliscie kto jest waszym wzorem? Pewien zbrodniarz hitlerowski. A pozniej chodziliscie na obchody mordu na kalkowce? Wstyd panowie wstyd. Przeciez wasz przywodca konduktor ma dziary patriotyczne

D-Nator

Post autor: D-Nator » 14.08.2016, 11:13

Ja tylko przejazdem pisze:Szkoda slow? Bo wszystko co napisalem to prawda? Z cyganami bic w 20 Polaka bo pojedynczo cyganie by rady nie dali. Jakie to honorowe. Jeszcze gaz byl do tego potrzebny. Zaprzecz ze jeden z lepszych cyganow startujacych amatorsko w mma jest waszym bratem. A pamietasz jak hajlowaliscie kiedys do zdjec i jeszcze jak tworzyliscie jakis tam mlyn krzyczeliscie kto jest waszym wzorem? Pewien zbrodniarz hitlerowski. A pozniej chodziliscie na obchody mordu na kalkowce? Wstyd panowie wstyd. Przeciez wasz przywodca konduktor ma dziary patriotyczne
znowu bzdury klepiesz dobrze wiesz, ze akcja na basenie nie miała kibicowskiego podloza, a przy okazji trenerek okazal sie konfidentem i polecial na policje wiec nie ma czym sie chwalic, przed chwila twierdziles ze Lechii nie ma z w Mławie, teraz cos innego piszesz, jak widzisz Lechia w Mławie ma się bardzo dobrze, chłopaki jezdza na mecze, trenuja sporty walki i młodzież kibicuje Lechii , a wy od ok 2010/2011 roku macie regres, wiec pozostaje wam napinka w necie albo zebranie sie z okolicznymi fc Legii, ale jeszcze chwile i to tez się nie długo skończy hehe...

bociano11

Post autor: bociano11 » 14.08.2016, 11:14

Ja tylko przejazdem pisze:Szkoda slow? Bo wszystko co napisalem to prawda? Z cyganami bic w 20 Polaka bo pojedynczo cyganie by rady nie dali. Jakie to honorowe. Jeszcze gaz byl do tego potrzebny. Zaprzecz ze jeden z lepszych cyganow startujacych amatorsko w mma jest waszym bratem. A pamietasz jak hajlowaliscie kiedys do zdjec i jeszcze jak tworzyliscie jakis tam mlyn krzyczeliscie kto jest waszym wzorem? Pewien zbrodniarz hitlerowski. A pozniej chodziliscie na obchody mordu na kalkowce? Wstyd panowie wstyd. Przeciez wasz przywodca konduktor ma dziary patriotyczne
Niechciałem tego pisać na forum publicznym bo to nie miejsce na takie rozmowy ale jak już p********* takie głupoty to musze. Z tymi cyganami co podobno bili trenera 20 w 1 o czym pewnie tylko przeczytales na naszejmławie a wyglądało to troche inaczej o czym ty oczywiscie nie masz pojecia to był wasz wielki szef też tam, a niedawno to Wy byliście u tego"startującego amatorsko w mma" z prośbą o pomoc bo ktoś chce pobić tego waszego szefa. Nie p****** głupot pajacu i przedstaw mi się na pw

60sekund

Post autor: 60sekund » 14.08.2016, 11:17

ciekawy wątek z kanarem z mlawskiej lechii możecie rozwinąć?

Bluebloood

Post autor: Bluebloood » 14.08.2016, 11:30

WML

Post autor: WML » 14.08.2016, 11:52

Co tu się w wątku mlawskim dzieje to nie mam słów. Nie wiem kto tu się od nas (Legii) wypowiada, ale mógłby skończyć. Wątek trenera jest w ogóle dziwny, bo tak jak napisał bociano, nie ma to żadnego podłoża kibicowskiego. Tez proszę na pw o "ujawnienie się".

marek111

Post autor: marek111 » 14.08.2016, 11:57

swój pisze:
marek111 pisze:
Te lata 80, o których wspominasz, były najlepszymi latami na szlaku kibicowskim. Żadnych ciot w rurkach, wyżelowanych pizdeczek a wszystko na spontanie, czasami robiącymi nagły wyjazd w systemie '' za pięć dwunasta'' i jechało się z jednego końca PL a drugi. Więc te dinozaury czapką nakrywają to wszystko co teraz się dzieje na scenie hmmmmm ''kibicowskiej''? bo raczej to już tylko z pozoru tak się nazywa.
Ciemna noc zbieramy się na wyjazd ,dosiadają się chłopaki z Tczewa ,ostatnie miejsce w ówczesnej drugiej lidze do pokonania trasa Gdynia Wodzisław .Bałtyk i Lechia grają w ekstra klapie nie ma napompowanych kolesi ech..... to były czasy.

D-Nator

Post autor: D-Nator » 14.08.2016, 12:02

Ciemna noc zbieramy się na wyjazd ,dosiadają się chłopaki z Tczewa ,ostatnie miejsce w ówczesnej drugiej lidze do pokonania trasa Gdynia Wodzisław .Bałtyk i Lechia grają w ekstra klapie nie ma napompowanych kolesi ech..... to były czasy.
dodać można brak internetu, komórek, na pewno ciekawe przygody po drodze aż ciezko sobie to wyobrazic

puremuscle

Post autor: puremuscle » 14.08.2016, 12:09

To forum zawsze będzie obciążone umysłowo przez hoolsów kibice net. ;)
Normalne posty od ludzi, którzy BRALI UDZIAL w całej tej akcji SŚL na Widzew przepadają gdzieś w natłoku pryszczatych postów.
Świat się im zawalił po na pierwszej stronie padło info o „r********* RTS-u”, a jak się okazało, że było inaczej to zaczął się gruby lament i pretensje do… Widzewa, że ten nie został dojechany przez Koalicje. :)
dajcie żyć

CzK

Post autor: CzK » 14.08.2016, 12:13

D-Nator pisze:
dodać można brak internetu, komórek, na pewno ciekawe przygody po drodze aż ciezko sobie to wyobrazic

każdy wyjazd był przygodą trwającą conajmniej dobę ;)
Radomiak 1910

Zablokowany