Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
warszawski styl

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: warszawski styl » 27.07.2016, 17:06

Prawda jest taka że coś takiego jak obiektywizm na tym forum nie istnieje, a jesli ktos obiektywnie napisze swoje zdanie to zaraz mamy jakies teorie spiskowe, jak wyżej
Kibice Górnika i Gieksy zauważylem mają bardzo dziwny nawyk, nie dostrzegają swoich wtop, natomiast najmniejsze (przeważnie błahe) pierdoły dotyczace innych ekip potrafią wyolbrzymić. gdyby to typ z Ruchu latał na golasa to by było 1000 postów gwiazdorów forum a może i oprawy na ten temat, ale gdy zrobi coś takiego ich sztama, to nic sie nie stało.
Tak jak z transparentem dla ciapatego, gdyby to ktoś inny w Polsce zrobił to by jechali od lewaków, antypolaków i c*** wie kogo, ale oni mogą, bo przecież na kibice.net i tak gwiazdorzy pokroju combata to jakoś wytłumaczą. Cały czas ten sam schemat działania, zmieniaja się nicki, ale cały czas to samo pierdolenie, czasami mam wrażenie że to jeden typ zakładający co chwile nowe konta, albo ..oni już tak po prostu mają. Myśle że powazni kibice Gieksy i Górnika powinni coś z tym zrobić, bo naprawde te wpisy i zachowania chluby im nie przynosza.
I zanim mi pociśnie ktoś że jestem pro Ruch to niech zda sobie sprawe że walczyłem z nimi jak on przygotowywał się do pójscią do 1 klasy, bo poziom tych wpisów pokazuje że za wiele to oni nie przezyli

iparts.pl
czarnobyl

Post autor: czarnobyl » 27.07.2016, 17:13

po c*** się w ogóle wczuwacie w to co piszą te debile z jednej i drugiej strony, ku*** beka z gości i wyjebane, każdy normalny wie co i jak. To, że jeden z drugim wyładują swoją frustrację na klawiaturze, jest śmieszne, serio aż tak się bardzo przejmujecie?

dziecko armageddonu

Post autor: dziecko armageddonu » 27.07.2016, 17:16

nikt sie nie przemuje ale małolaty wchodzą , czytają to, a potem 90% kibiców żyje wierząc w farmazony

Combat

Post autor: Combat » 27.07.2016, 17:24

warszawski styl pisze:Prawda jest taka że coś takiego jak obiektywizm na tym forum nie istnieje, a jesli ktos obiektywnie napisze swoje zdanie to zaraz mamy jakies teorie spiskowe, jak wyżej
Kibice Górnika i Gieksy zauważylem mają bardzo dziwny nawyk, nie dostrzegają swoich wtop, natomiast najmniejsze (przeważnie błahe) pierdoły dotyczace innych ekip potrafią wyolbrzymić. gdyby to typ z Ruchu latał na golasa to by było 1000 postów gwiazdorów forum a może i oprawy na ten temat, ale gdy zrobi coś takiego ich sztama, to nic sie nie stało.
Tak jak z transparentem dla ciapatego, gdyby to ktoś inny w Polsce zrobił to by jechali od lewaków, antypolaków i c*** wie kogo, ale oni mogą, bo przecież na kibice.net i tak gwiazdorzy pokroju combata to jakoś wytłumaczą. Cały czas ten sam schemat działania, zmieniaja się nicki, ale cały czas to samo pierdolenie, czasami mam wrażenie że to jeden typ zakładający co chwile nowe konta, albo ..oni już tak po prostu mają. Myśle że powazni kibice Gieksy i Górnika powinni coś z tym zrobić, bo naprawde te wpisy i zachowania chluby im nie przynosza.
I zanim mi pociśnie ktoś że jestem pro Ruch to niech zda sobie sprawe że walczyłem z nimi jak on przygotowywał się do pójscią do 1 klasy, bo poziom tych wpisów pokazuje że za wiele to oni nie przezyli
I ty chcesz coś komuś pocisnąć o wtopach.A BKS to was kopnął w dupala bo zajebaliście lizaki w supermarkecie czy jak?

henry88

Post autor: henry88 » 27.07.2016, 17:56

dziecko armageddonu pisze:nikt sie nie przemuje ale małolaty wchodzą , czytają to, a potem 90% kibiców żyje wierząc w farmazony
Czyli 90% to małolaty, bo nikt normalny nie traktuje tego forum na poważnie, wystarczy prześledzić posty tego combat i od razu wiesz kto mu w******* spuścił że syneczek ma upośledzenie do dziś

skoczow

Post autor: skoczow » 27.07.2016, 18:25

Dzieki za info teraz 10 stron bedzie o combacie.

Combat

Post autor: Combat » 27.07.2016, 18:33

Dobre.Najlepiej napisać Combat świr,j**** KSGKS,ale jak Combat wam napisał jakie macie ośiągnięcia na przestrzeni ostatnich lat co do koalicji KSGKS, to nastała cisza.To pokażcie jak to nas jebiecie bo ja osobiście nie widzę.Najlepiej wyzwać Combata i mamy spokój.Combat coś tam wie i jest wam wszystkim nie wygodny.Combat panuje nad bajerą bo wie do jakiego stopnia można się posunąć. Combat nie da wam się sprowokować bo Combat ma oleju w bani więcej niż niejeden z was razem wzięci.Wszyscy którzy mi ciśniecie to możecie mi jedynie worek pociągnąć!Takie oto jest oświadczenie na dzień dzisiejszy.

Combat

Post autor: Combat » 27.07.2016, 18:34

Combat dzisiaj jest bardziej Top od pana brody.

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 27.07.2016, 19:03

przeca polowa wypowiadajacych sie w tym temacie to przypalowcy
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)

HSMTO

Post autor: HSMTO » 27.07.2016, 20:03

Combat nie da wam się sprowokować bo Combat ma oleju w bani więcej niż niejeden z was razem wzięci.

Rozwaliłeś system po raz kolejny.

UTYMAN

Post autor: UTYMAN » 27.07.2016, 20:49

HSMTO pisze:Combat nie da wam się sprowokować bo Combat ma oleju w bani więcej niż niejeden z was razem wzięci.

Rozwaliłeś system po raz kolejny.
I tu masz racje ktokolwiek może założyć nick i sobie robic jaja własnie z reszty.
RUCH 1920 CHORZÓW

Cantu

Post autor: Cantu » 27.07.2016, 21:17

emigrantPB pisze:Czemu kibice Gieksy nie chwalą się tutaj zabawą z kibicami banika? jeden nawet nie zdążył się ubrać, wstyd, najpierw transy Górnika dla ciapatego, potem jakis pederasta latający na golasa w zabrzu, teraz kibic banika
[link]
tęczowa koalicja?
Ale zatrybił......po trzech dniach hehe.Jak byś był taki bystrzacha to byś wiedział że 10 minut po meczu było o tym pisane na forum GieKSy i napewno nie były to wpisy popierajace ten wybryk.

Richat

Post autor: Richat » 27.07.2016, 21:39

Ogarnijcie się z tymi przepychankami słownymi, ksywami, zdjęciami, napinką i opisywaniem różnych przypałowych akcji.
Nie lepiej wyjść z domu i się nacieszyć dobrą pogodą?

Milus

Post autor: Milus » 27.07.2016, 22:04

Richat pisze:Ogarnijcie się z tymi przepychankami słownymi, ksywami, zdjęciami, napinką i opisywaniem różnych przypałowych akcji.
Nie lepiej wyjść z domu i się nacieszyć dobrą pogodą?
Dziś jakiś pies w TokFM pierdolił że dużo wiedzy do działań o charakterze antychuligańskim czerpią z serwisów i for kibicowskich...
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.

Milus

Post autor: Milus » 27.07.2016, 22:08

Kiedy wyrzucicie z szeregów UN tego przeciepa?

Obrazek
Zdjęcie z FB udało wam się usunąć a on dalej z wami śmiga
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.

biohazard

Post autor: biohazard » 27.07.2016, 22:24

emigrantPB pisze:Czemu kibice Gieksy nie chwalą się tutaj zabawą z kibicami banika? jeden nawet nie zdążył się ubrać, wstyd, najpierw transy Górnika dla ciapatego, potem jakis pederasta latający na golasa w zabrzu, teraz kibic banika
[link]
tęczowa koalicja?
co jak co ale obserwuje te forum już długo, wpisuję się od niedawna, śląskie klimaty z racji odległości są mi bliskie i na prawdę lubię poczytać co się dzieje na waszych ulicach. Staram się na to patrzeć obiektywnie ale ty kolego emigrantPB jesteś jednym z tych kompletnie niewiarygodnych, robisz na tym forum jak adwokat Ruchu a zarazem kibic anty KSG. Tak jak ktoś wspomniał twój rzekomy klub jakim jest Polonia Bytom jest przez ciebie omijany i raczej nic na te tematy nie piszesz. Dobrze by było jakbyś jednak przestał "adwokacić".

Każdy tutaj udaje obiektywnych a rzeczywistość jest taka, że jak wypowiada się ktoś ze strony Ruchu to okazuje się, że są nie do wyjebania, ktoś pisze ze strony KSg czy GKS to samo, do tego dochodzą adwokaci piszący jakieś bzdury a'la "warszawski styl" i tak z ciekawego tematu robi się totalny syf i pożywka dla troli

pbmaniek

Post autor: pbmaniek » 27.07.2016, 22:50

Nie odbierzcie mnie znów źle, ze podchlebiam sie Ruchowi...ale czytam sobie to forum czesto, kibice KSGKS zarzucaja, ze wszedzie Ruch, twierdzi ,ze jest najlpeszy, niezniszczalny, i wgl naj... hmm ,,, rzeczywistosc chyba troszke inna...???
co chwila na forum jak KSGKS jakis mały sukses osiagnie - opisywania na 5 stron, jak Ruch zaczyna sie z tego tłumaczyc, zaraz "porazka boli, zas sie tlumacza", itd... Wy sami bez nich nie umiecie zyc ! i gadanie, ze "kolo c**** wam loto Ruch" itd to bzdety.
Dobrze, ze na forum tylko takie wypisywanki, typu "zajebiemy" "smierdziuchy dostaly," "szmaty lezaly na ziemi," a to wypominanie Malej Dabrówki, przechadzki po Chorzowie, czy meczu Gornik - Widzew bedzie pewnie przez 15 lat. W realu jest zupelnie inaczej. z kibicami Ruchu mozna normalnie pogadac, jest jakis szacunek, mimo, ze rywal. Tak samo jaki sens wysmiewania? fc Katowice? Ruchu? wiadomo jak jest, ze Gksa tam przoduje. Sami sie do tego przyznawaja ale sa, i nie w malej liczbie. A wam jak ktos z Piasta napisze o fc Gliwice, to zaraz rowno jedziecie "kurczaki co znacza"
"nie chca sie ustawic",,, "tyle propozycji, ?" ...wy mozecie wysmiewac? to normalne?
Ruch tez ma flage "Wladcy Gornego Slaska" ? ? ? to chyba wy sie nimi czujecie???
Wysmiewacie,ze pan L czy M z Rudy , wielcy mistrzowie BJJ czy MMA. po co ? to ? to jakis wstyd? ze trenuja? wystepuja z sukcesami na galach? wy sie moze cie pochwalic jakimis zawodnikami? Ruch ma co najmniej 20 zawodników lepszych od waszej najlepszej5.Troche wiecej pokory, bo to wy robicie sie bardzo wazni... w 2 ekipy, z takim potencjalem, a tak kolorowo nie ma...
Szłoby tu jescze pisac dziesiatki przykladów, ale po co ? ? ? kto tu mieszka to chyba wie...
to nie napinka, i nie odbierajcie znow tego jako chec dowalenia GKSG i wlazenie Ruchowi.

UTYMAN

Post autor: UTYMAN » 27.07.2016, 23:08

pbmaniek pisze:Nie odbierzcie mnie znów źle, ze podchlebiam sie Ruchowi...ale czytam sobie to forum czesto, kibice KSGKS zarzucaja, ze wszedzie Ruch, twierdzi ,ze jest najlpeszy, niezniszczalny, i wgl naj... hmm ,,, rzeczywistosc chyba troszke inna...???
co chwila na forum jak KSGKS jakis mały sukses osiagnie - opisywania na 5 stron, jak Ruch zaczyna sie z tego tłumaczyc, zaraz "porazka boli, zas sie tlumacza", itd... Wy sami bez nich nie umiecie zyc ! i gadanie, ze "kolo c**** wam loto Ruch" itd to bzdety.
Dobrze, ze na forum tylko takie wypisywanki, typu "zajebiemy" "smierdziuchy dostaly," "szmaty lezaly na ziemi," a to wypominanie Malej Dabrówki, przechadzki po Chorzowie, czy meczu Gornik - Widzew bedzie pewnie przez 15 lat. W realu jest zupelnie inaczej. z kibicami Ruchu mozna normalnie pogadac, jest jakis szacunek, mimo, ze rywal. Tak samo jaki sens wysmiewania? fc Katowice? Ruchu? wiadomo jak jest, ze Gksa tam przoduje. Sami sie do tego przyznawaja ale sa, i nie w malej liczbie. A wam jak ktos z Piasta napisze o fc Gliwice, to zaraz rowno jedziecie "kurczaki co znacza"
"nie chca sie ustawic",,, "tyle propozycji, ?" ...wy mozecie wysmiewac? to normalne?
Ruch tez ma flage "Wladcy Gornego Slaska" ? ? ? to chyba wy sie nimi czujecie???
Wysmiewacie,ze pan L czy M z Rudy , wielcy mistrzowie BJJ czy MMA. po co ? to ? to jakis wstyd? ze trenuja? wystepuja z sukcesami na galach? wy sie moze cie pochwalic jakimis zawodnikami? Ruch ma co najmniej 20 zawodników lepszych od waszej najlepszej5.Troche wiecej pokory, bo to wy robicie sie bardzo wazni... w 2 ekipy, z takim potencjalem, a tak kolorowo nie ma...
Szłoby tu jescze pisac dziesiatki przykladów, ale po co ? ? ? kto tu mieszka to chyba wie...
to nie napinka, i nie odbierajcie znow tego jako chec dowalenia GKSG i wlazenie Ruchowi.
Wszystko ok tylko idz do szkoły nie da sie tego czytać.
RUCH 1920 CHORZÓW

_Southern_Poland_

Post autor: _Southern_Poland_ » 27.07.2016, 23:15

UTYMAN pisze:
pbmaniek pisze:Nie odbierzcie mnie znów źle, ze podchlebiam sie Ruchowi...ale czytam sobie to forum czesto, kibice KSGKS zarzucaja, ze wszedzie Ruch, twierdzi ,ze jest najlpeszy, niezniszczalny, i wgl naj... hmm ,,, rzeczywistosc chyba troszke inna...???
Wszystko ok tylko idz do szkoły nie da sie tego czytać.
Nie do końca OK, ale zgadzam się, że czytać sie nie da tego:))

Combat

Post autor: Combat » 27.07.2016, 23:49

I want to puke!

Emigrant64

Post autor: Emigrant64 » 28.07.2016, 00:13

PeRkun pisze:Combat to taki świr jak wielu tutaj było i pewnie jeszcze będzie z każdej ekipy.

Same świRy !

Tylko Ruch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
j**** KSGKS !
A z Ciebie tez niezly swir widze!! Nie ma co mocny ten podpis na koniec ;)
Bądź wierny temu, kto wierny Tobie

Emigrant64

Post autor: Emigrant64 » 28.07.2016, 00:15

Combat pisze:Dobre.Najlepiej napisać Combat świr,j**** KSGKS,ale jak Combat wam napisał jakie macie ośiągnięcia na przestrzeni ostatnich lat co do koalicji KSGKS, to nastała cisza.To pokażcie jak to nas jebiecie bo ja osobiście nie widzę.Najlepiej wyzwać Combata i mamy spokój.Combat coś tam wie i jest wam wszystkim nie wygodny.Combat panuje nad bajerą bo wie do jakiego stopnia można się posunąć. Combat nie da wam się sprowokować bo Combat ma oleju w bani więcej niż niejeden z was razem wzięci.Wszyscy którzy mi ciśniecie to możecie mi jedynie worek pociągnąć!Takie oto jest oświadczenie na dzień dzisiejszy.

Combat, wpierw to Ty moze odpisz na PW a pozniej moze sie tutaj udzielaj.
Bądź wierny temu, kto wierny Tobie

Jazdan

Post autor: Jazdan » 28.07.2016, 01:30

I zacznijmy od tego że M. nie jest z Rudy Śląskiej .

Jazdan

Post autor: Jazdan » 28.07.2016, 01:52

[link]
tęczowa koalicja?
Zdaje się że Ruch też ma cos wspólnego z golasem,chyba to był turniej.
GieKSa_MCE pisze:
Combat pisze:Ktoś od strony niebieskich pytał "czym ta nasza śmieszna koalicja KSGKS" może się poszczycić na przełomie ostatnich lat?To Combat skrobnął od siebie kilka wersów. Wiem,teraz jest teraz,historia historią ale jestem zainteresowany jak to wygląda od strony Ruchu.Może ktoś wymienić jakieś akcje w kierunku tej "śmiesznej koalicji KSGKS" na przestrzeni ostatnich kilku lat.Pomijając wydarzenia z Byk...które były już wałkowane na wszelkie możliwe sposoby.
Ja musze Cie zapytać czy Ty aby napewno nie masz coś z głową? Po c*** Ci te przepychanki potrzebujesz tego wygrasz tym jakąś solowke czy jaki c***!Mi się tak trochę wydaje ze musisz się zajebiscie nudzić a są wakacje przecież ręce mi opadaja może tam coś wiesz może działasz trochę ale czy to forum to odpowiednie miejsce do walki?
Napewno ma coś z głową,tak jak każdy co czyta i pisze na tym forum. Synek też ma dużo racji i choćby tu się do niego zjebało jeszcze stu śmierdzieli nic tego nie zmieni.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 28.07.2016, 07:14

UTYMAN czego nie potrafisz przeczytać w jednym z normalniejszych ostatnio w tym temacie wpisie pbmaniek? To samo pytanie do _Southern_Poland_.
Combat pisze:Ktoś od strony niebieskich pytał "czym ta nasza śmieszna koalicja KSGKS" może się poszczycić na przełomie ostatnich lat?To Combat skrobnął od siebie kilka wersów. Wiem,teraz jest teraz,historia historią ale jestem zainteresowany jak to wygląda od strony Ruchu.Może ktoś wymienić jakieś akcje w kierunku tej "śmiesznej koalicji KSGKS" na przestrzeni ostatnich kilku lat.Pomijając wydarzenia z Byk...które były już wałkowane na wszelkie możliwe sposoby.
Krótko. Gisz. Prujesz się dalej jak stare kalesony to powiedz mi teraz Ty co koalicja W DWIE EKIPY (bo pojedynczo to nawet podjazdu nie mają Twoi koledzy) zrobiła nam od przybicia zgody? Pomijając wydarzenia z Dąbrówki gdzie byliście zebrani chyba wszystkim co macie i w ponad dwukrotnej przewadze.

Aspirant_Wojtek

Post autor: Aspirant_Wojtek » 28.07.2016, 08:06

Co do lamentu, że koalicja pisze 5 stron nt jakiegoś wydarzenia... Radzę przejrzeć ostatnie 5 stron, i policzyć ile postów to posty koalicjantow.... Oczywiście nie liczmy combata, mimo wszystko szanujmy się. ;)
A zaraz potem policzcie osoby z Ruchu i z koalicji ogółem. ;)
Już nieaktywny.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 28.07.2016, 08:30

snikers1979 pisze:Ostatnio to chyba rozwalenie wam spotkania z piłkarzami na rudzie , czekali dość długo na Pf ale chyba kupa albo widzieli ekipę ksgks i odpuścili jak zawsze
Dobra już udowodniłeś że jesteś dałn, cześć.

Jakuszyn

Post autor: Jakuszyn » 28.07.2016, 08:42

Combat,snickers,zaRuchem to jeden i ten sam poziom.Wakacje to sie prują w internecie.
Więc chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko...

NMNKNZ

Post autor: NMNKNZ » 28.07.2016, 09:35

za Ruchem ! pisze:UTYMAN czego nie potrafisz przeczytać w jednym z normalniejszych ostatnio w tym temacie wpisie pbmaniek? To samo pytanie do _Southern_Poland_.
Krótko. Gisz. Prujesz się dalej jak stare kalesony to powiedz mi teraz Ty co koalicja W DWIE EKIPY (bo pojedynczo to nawet podjazdu nie mają Twoi koledzy) zrobiła nam od przybicia zgody? Pomijając wydarzenia z Dąbrówki gdzie byliście zebrani chyba wszystkim co macie i w ponad dwukrotnej przewadze.
Borowa Wies , Korea . Wy sie przechwalacie ze kazde spotkanie jest dla was , tylko nie wiem czy zauwazyles ze my wychodzilismy wszedzie do was mimo ze to wy byliscie zebrani ekipa np. Szopy cmentarz czy Gisz pod lidlem . Wy woleliscie kryc sie w lesie na Kochłowicach zamiast przybyc na głogi ...

Combat

Post autor: Combat » 28.07.2016, 09:45

za Ruchem ! pisze:UTYMAN czego nie potrafisz przeczytać w jednym z normalniejszych ostatnio w tym temacie wpisie pbmaniek? To samo pytanie do _Southern_Poland_.
Nie,nie,nie.Już coś tam napisałem.Odpowiedz teraz na moje pytanie i nie odwracaj kota ogonem.Proszę podaj jakie to wy macie zasługi w kierunku KSGKS.Niech nikt z naszej strony mu nie odpowiada na zadane przez jego pytanie.Teraz czas się dowiedzieć jak to wygląda od ich strony.

biohazard

Post autor: biohazard » 28.07.2016, 11:31

jeśli ktoś pała sympatią do kogoś zawsze będzie nieobiektywnie komentował ja natomiast znajdę ci identyczne przykłady nt kibiców Ruchu, sam pochodzę z miasta gdzie swego czasu było paru Żaboli, dzisiaj w zasadzie mało aktywni, pojedyncze sztuki, kilku z nich na prawdę spoko goście, da się z nimi pogadać itp. Do tego jeśli chodzi o te forum, to ja widzę również oprócz tego co ty piszesz jak kilku talentów z Ruchu również pisze takie dyrdymały,że głowa boli (welnoak, prism, bezfarmazonu, kiedyś hksrts i kilku innych), też co chwilę wypominanie jakiejś akcji z Rudy Śląskiej, wszyscy są po jednych pieniądzach, z tego co widzę w jedną jak i drugą stronę. Ruch oberwie to dzieci, ksiądz itp, koalicja oberwie to też jakieś kontuzje itp. Wy na Śląsku akurat ewidentnie jesteście po cichu z Ruchem podobnie jak Piast w dobrych relacjach więc nie dziwię się, że na tym forum też mocno ich lobbujecie. Tylko po co? Moim zdaniem trzeba być lekko zakręconym umysłowo aby nie rozróżnić ewidentnej sympatii w jakąś stronę, tak jak robisz to ty czy emigrant PB. Teraz stałem się po części adwokatem koalicji ale nie umiem czytać tak stronniczych wypowiedzi tym bardziej, że mocno interesuję się waszą sceną kibicowską, wg mnie najlepszą w Polsce

Khan

Post autor: Khan » 28.07.2016, 15:31

czytając wypociny niebieskich to mam wrażenie że Kijowski z KODu był ich mistrzem

henry88

Post autor: henry88 » 28.07.2016, 15:39

a ten ciul jak zwykle o polityce pierdoli, co za ludzie

astula

Post autor: astula » 28.07.2016, 17:13

Obiektywnie to Ruch ma najmocniejszą bandę,koalicja KSGKS non stop to przyznaje w prywatnych rozmowach że nie mają do nich startu żeby się ustawić i są nastawieni na takie akcje jak Ruda Śląska czy ta zasadzka na Dąbrówce co wiedzieli że Ruchu jest dużo mniej.Wszyscy wiedzą jaki Ruch ma skład i ile osób trenuje,a wymówka że ekipa niebieskich nie jeździ na wyjazdy i się z nimi nie ustawią jest śmieszna.Byłaby ustawka to skończyły krzywe akcje i sprzęt.A tak po takiej Rudzie gdzie niebiescy opanowali większość miasta ,a Górnik nie ma do nich startu ratuje się sprzętem i koło się zamyka.Nikt nie powie że KSGKS jest słaby i więcej by im dało się ustawić z odwiecznym rywalem,obojętnie kto by wygrał.Jakoś z ekipy niebieskich nie słychać jak by przegrali to by był koniec świata,a koalicja robi wszystko razem z używaniem sprzętu tylko żeby z Ruchem nie przegrać.

Dex Dexter

Post autor: Dex Dexter » 28.07.2016, 17:21

Wiesz niewiele skoro takie rzeczy piszesz więc nie będę z Tobą polemizował.
Można się zgodzić z jednym Twoim zdaniem.Tym z początku Twojego wywodu aż do przecinka.

Combat

Post autor: Combat » 28.07.2016, 17:22

Może ktoś to kiedyś przeczyta z rodziny lub najbliższych.Chciałbym złożyć wyrazy głębokiego współczucia rodzinie oraz najbliższym górnika,który zginął w kopalni Murcki.Bez względu na to jaki klub nosił w sercu. R.I.P. BRACIE!

jr100

Post autor: jr100 » 28.07.2016, 18:39

astula pisze:Obiektywnie to Ruch ma najmocniejszą bandę,koalicja KSGKS non stop to przyznaje w prywatnych rozmowach że nie mają do nich startu żeby się ustawić i są nastawieni na takie akcje jak Ruda Śląska czy ta zasadzka na Dąbrówce co wiedzieli że Ruchu jest dużo mniej.Wszyscy wiedzą jaki Ruch ma skład i ile osób trenuje,a wymówka że ekipa niebieskich nie jeździ na wyjazdy i się z nimi nie ustawią jest śmieszna.Byłaby ustawka to skończyły krzywe akcje i sprzęt.A tak po takiej Rudzie gdzie niebiescy opanowali większość miasta ,a Górnik nie ma do nich startu ratuje się sprzętem i koło się zamyka.Nikt nie powie że KSGKS jest słaby i więcej by im dało się ustawić z odwiecznym rywalem,obojętnie kto by wygrał.Jakoś z ekipy niebieskich nie słychać jak by przegrali to by był koniec świata,a koalicja robi wszystko razem z używaniem sprzętu tylko żeby z Ruchem nie przegrać.
Gdzie Ruch w Rudzie Slaskiej opanowal wiekszosc miasta hahahaha? 11 dzielnic z czego 3 sa niebieskie, dwie podzielone z przewaga Ruchu i reszta Nasza. Panowie, wiecej obiektywizmu

wolny_sluchacz

Post autor: wolny_sluchacz » 28.07.2016, 22:43

Jak wygląda ruch kibicowski w Jastrzębiu-Zdrój? GKS coś działa na własną rękę czy jako FC kogoś?

Bolo85

Post autor: Bolo85 » 28.07.2016, 23:27

Khan pisze:czytając wypociny niebieskich to mam wrażenie że Kijowski z KODu był ich mistrzem
po raz enty prujesz się do Ruchu a na pytania komu kibicujesz wypierasz się że jestes z Górnikogieksy, no cóz mi też by było wstyd ale widze że lubisz polityczne pstryczki. Ok Lecimy:

Kibice jakiego klubu wieszali flage dla ciapatego?
Kibice jakich 2 klubów robią homoseksualne orgie? w ostatnim czasie dwa przypadki homoseksualistów biegających z pedzlem na wierzchu
Kibice jakiego klubu w imie multi-kulti nosili na rękach czarnuchów po wygranych derbach?
Kibice jakiego klubu uważają że szacunek się należy za to ze ich klub to symbol komuny stworzony na potrzeby czerwonych towarzyszy?

Chcielibyscie dogonić Ruch, jestescie tylko marnym kibicowskim ruchem palikota

Nie, nie odpisuj

Combat

Post autor: Combat » 28.07.2016, 23:40

Bolo85 pisze:
Khan pisze:czytając wypociny niebieskich to mam wrażenie że Kijowski z KODu był ich mistrzem
po raz enty prujesz się do Ruchu a na pytania komu kibicujesz wypierasz się że jestes z Górnikogieksy, no cóz mi też by było wstyd ale widze że lubisz polityczne pstryczki. Ok Lecimy:

Kibice jakiego klubu wieszali flage dla ciapatego?
Kibice jakich 2 klubów robią homoseksualne orgie? w ostatnim czasie dwa przypadki homoseksualistów biegających z pedzlem na wierzchu
Kibice jakiego klubu w imie multi-kulti nosili na rękach czarnuchów po wygranych derbach?
Kibice jakiego klubu uważają że szacunek się należy za to ze ich klub to symbol komuny stworzony na potrzeby czerwonych towarzyszy?

Chcielibyscie dogonić Ruch, jestescie tylko marnym kibicowskim ruchem palikota

Nie, nie odpisuj
Niektórzy chcieli na Batorym,ale Ruch był za szybki!

ODPOWIEDZ