Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Pomyłka,ale jak widzisz Patton stać mnie jeszcze na przeprosiny.Ale co nie zmienia faktu że też mnie w jednym zdaniu obraził,najbardziej jak tylko mógł.
-
pijany powietrzem
Chyba jedynym ratunkiem dla takich tematów jest jakies potwierdzanie kont przez powazne osoby z danych ekip bo to jest komedia co sie tu dzieje
szkoda że nikomu nie zalezy na poziomie tego forum
szkoda że nikomu nie zalezy na poziomie tego forum
-
za Ruchem !
No nie mogę :)Combat pisze:Nie staraj sie podgrzać atmosfery,lepiej się zajmij swoim podwórekiem.
-
wypityjanusz
Do roboty!za Ruchem ! pisze:No nie mogę :)Combat pisze:Nie staraj sie podgrzać atmosfery,lepiej się zajmij swoim podwórekiem.
-
Ruch 1920 Chorzów
Chłopak ma wakacje i przez cały dzień krzyczy na internecie. Najlepiej wypominać różne sytuacje zasłyszane od kolegów, a potem udawać czołówkę swojej ( chodź kto wie w tym trudnym przypadku ) ekipy.
Po kilku postach już przestałem nawet czytać te wymianę zdań.
Całe szczęście nie kibice.net decydują kto jest na górze, a kto na dole.
No to dawaj jakie to ty zasłyszałeś różne sytuacje od swoich kolegów na nasz temat.Ruch 1920 Chorzów pisze:Chłopak ma wakacje i przez cały dzień krzyczy na internecie. Najlepiej wypominać różne sytuacje zasłyszane od kolegów, a potem udawać czołówkę swojej ( chodź kto wie w tym trudnym przypadku ) ekipy.
Ty combat dej jaki namiar na siebie... Pv
O co Ci konkretnie chodzi?
-
rojbertrsl
te combat wez się ogarnij po h** się jarać czymś co było w 2009 (choć przyznam że masz sporo racji w tym że akcja z Widzewem jak najbardziej na naszą korzyść a butelki i inne przedłużacze były po obu stronach ,i przy tylu osobach w takiej akcji nie do ogarniecia jest upilnowanie by ktoś z czymś tam nie wyskoczył ) sami mamy pretensje do nich że ciągle wspominają akcje na Bykowinie było mineło ---teraz jest teraz
do zobaczenia na kibicowskim szlaku !!!
Noze byly, ale w lapach torcidy :)
SmRody się napinały to im pocisłem kilka wstydliwych tematów.Na które zresztą tak i tak nie mieli nic ciekawego do zaoferowania.A zresztą sam wiesz że znalazłoby się jeszcze tyle ciekawostek na przestrzeni ostatnich 5lat,że by się obsrali.Chcieli się dowiedzieć to się dowiedzieli.To był dopiero wierzchołek góry lodowej.Masz rację teraz jest teraz.Do zobaczenia jutro.Pzdr. T'99rojbertrsl pisze:te combat wez się ogarnij po h** się jarać czymś co było w 2009 (choć przyznam że masz sporo racji w tym że akcja z Widzewem jak najbardziej na naszą korzyść a butelki i inne przedłużacze były po obu stronach ,i przy tylu osobach w takiej akcji nie do ogarniecia jest upilnowanie by ktoś z czymś tam nie wyskoczył ) sami mamy pretensje do nich że ciągle wspominają akcje na Bykowinie było mineło ---teraz jest teraz
Powialo internetowym sportowcem :)
Krzycz glosniej bo slaba akustyke ma sektor gosci :)
Nadal slabo ci idzie :)
Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)
-
Brodaty_Wisła
Japierdole... ręce opadają
-
wypityjanusz
dobrze sie czujesz?welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)
Aha. jeszcze jedno - ktoś pisał o skorpionach i psach - gdyby nie oni z tej 200 osobowej grupy nikt by nie wrócił o własnych siłach. Tak udało się niewielkiej części. Serio zrobiliście dobry numer, na prawdę niewielu by się odważyło, ale o remisie nie piszcie.
Odejdę trochę od polemiki waszej zacnej i zadam pytanko głównie do fanów z Chorzowa.
W jakimś starym zinie zobaczyłem zdjęcie grupki dzieciaków dopingujących na meczu AKS Chorzów.
Mieli jakieś zielone szali i chyba koszulki samoróbki
Dzialało się na AKS coś kiedyś kibicowsko ?
W jakimś starym zinie zobaczyłem zdjęcie grupki dzieciaków dopingujących na meczu AKS Chorzów.
Dziś na prezentacji Górnika Zabrze bardzo dobra frekfencja,race ,itp.
-
Łódź-Andrzejów
Serio nie wiesz, czy był sprzęt, a mówisz, że tam byłeś? Ciekawe skąd były takie specyficzne rany u naszych chłopaków...mad22 pisze:Combat pisze:ImPawel pisze:Nie wiem czy był sprzęt, zbyt wiele się działo
-
Łódź-Andrzejów
Nie muszę tu nic udowadniać, każdy obecny na tym meczu wie jak było.
No właśnie, każdy obecny na tym meczu - a w zasadzie chyba jednak nie chodzi o obecność tylko na meczu.Łódź-Andrzejów pisze:Nie muszę tu nic udowadniać, każdy obecny na tym meczu wie jak było.
-
bazylzbazaru

Jak została zdobyta ta flaga?
Ta flagę zdobyło Fc Jaworzno, na tamte czasy bardzo konkretna załoga Gieksy. Ale w jakich okolicznościach to ktoś inny musi napisać.
-
plemplem81
Nie jestem z Chorzowa, ale odpowiem, bo miałem kontakt z młodymi kibicami AKS Chorzów. Działali - owszem. W latach prosperity polskiego ruchu związanego z oprawami meczowymi (czyli boom przypadający na lata 2002-2006) zrodziła się tam grupka bardzo młodych chłopaczków z okolicznych blokowisk. Było ich do 20, jednak nie zbierali się na każdym meczu. Dwa razy byłem u nich popstrykać fotki, gdy kręcili młyn. Na płocie wywieszali własnoręcznie robione flagi - wielu dziś nazwałoby to szmatami. Uważam, że to było jednak coś. Prawdziwa lokalna zajawka. To było w 2005 roku. 6 lat później, gdy tam dwukrotnie sezon po sezonie wybraliśmy się na wyjazd naszego klubu, to po zorganizowanym ruchu kibicowskim na AKSie nie było ani śladu. Tzn paru chłopaków przyszło sobie nas zobaczyć, ale nie było tam żadnych oznak ich działalności, jako Zieloni kibice koniczynek. W latach, gdy działali na AKSie, to z tego co kojarzę mieli bardzo dobre relacje z kibicami Uranii Ruda Śląska. Szkoda, że nigdy nie dane im było egzystować jeszcze za starych lat, gdy istniał megaklimatyczny stadion AKSu w miejscu dzisiejszego centrum handlowego. No, ale to były czasy, gdy moda na kibicowanie średnim i mniejszym ekipom w Polsce dopiero się rodziła.siwy_rr pisze:Odejdę trochę od polemiki waszej zacnej i zadam pytanko głównie do fanów z Chorzowa.
Takie foto znalazłem w sieci szukając zdjęcia, gdzie widoczna była flaga AKSu na Uranii Ruda Śląska (a takie zdjęcie hulało kiedyś w sieci na 100 %):

Swoją drogą - od jak dawna Urania nie kręci u siebie żadnego młyna? Byliśmy tam kilkukrotnie - w 1999 roku mieli normalnie zorganizowany ruch kibicowski, młyn, swoje flagi i szale, doping, odpalali saletrę :). Potem w 2004 roku również u siebie byli obecni - już w znacznie bardziej wykrystalizowanym składzie (prochuligańsko), ale nadal z flagami z napisem Urania. Następnie w roku 2010 i 2011 nie było tam już żadnego śladu miejscowej kibolki - jedynie chuligańska banda Ruchu była obecna. Kiedy nastąpiło całkowite zatracenie zorganizowanego ruchu kibicowskiego na Uranii? Czy to była jakaś odgórna decyzja, by się skupić na Ruchu?
Tak ogólnie mówiąc - szkoda tej Rudy Śląskiej. Jedynie Slavia trzyma poziom, reszta miałaby takie świetne możliwości, by coś podziałać na lokalnym mniejszym klubie, ale tego nie wykorzystuje. I dochodziłoby nierzadko do wielu fajnych derbów z nutką rywalizacji na linii Ruch-KSG.
Cos koleszko pomieszales cytaty bo to nie sa moje slowa. Kilka razy pisalem tu o tym ze latali ze sprzetem i sporo chlopakow bylo pocietych.Łódź-Andrzejów pisze:Serio nie wiesz, czy był sprzęt, a mówisz, że tam byłeś? Ciekawe skąd były takie specyficzne rany u naszych chłopaków...ImPawel pisze:Nie wiem czy był sprzęt, zbyt wiele się działo
do tego co sie sra ze mam kilka kont. Pudlo. Pewnie jestem jedyna osoba na forum ktora nie uzywa Polskich znakow bo na angielskim systemie jestem ;)
No nic za kilka lat bedziemy musieli uznac ze w Lublinie tez zostalismy rozgromieni
Przecież wystarczy spojrzeć, gdzie jest najbliższa gala SF4 i skąd walczą, żeby wiedzieć, że kontakty ekip na linii Bielsko - Chorzów są przyzwoite.
Natomiast w najbliższym czasie po kolejnych rozszadach raczej dojdzie do ich oziębienia niż zbliżenia.
Natomiast ws kontaktów to ciekawie będzie pewnie tu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Na1Zk1pMCQE[/youtube]
Natomiast w najbliższym czasie po kolejnych rozszadach raczej dojdzie do ich oziębienia niż zbliżenia.
Natomiast ws kontaktów to ciekawie będzie pewnie tu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Na1Zk1pMCQE[/youtube]
Ktoś od strony niebieskich pytał "czym ta nasza śmieszna koalicja KSGKS" może się poszczycić na przełomie ostatnich lat?To Combat skrobnął od siebie kilka wersów. Wiem,teraz jest teraz,historia historią ale jestem zainteresowany jak to wygląda od strony Ruchu.Może ktoś wymienić jakieś akcje w kierunku tej "śmiesznej koalicji KSGKS" na przestrzeni ostatnich kilku lat.Pomijając wydarzenia z Byk...które były już wałkowane na wszelkie możliwe sposoby.
A może po prostu tak lubią, bo coś dużo tych przypadków ;)
-
dziecko armageddonu
nikt sie nie przemuje ale małolaty wchodzą , czytają to, a potem 90% kibiców żyje wierząc w farmazony
Dzieki za info teraz 10 stron bedzie o combacie.
Combat dzisiaj jest bardziej Top od pana brody.
-
wypityjanusz
przeca polowa wypowiadajacych sie w tym temacie to przypalowcy
Ogarnijcie się z tymi przepychankami słownymi, ksywami, zdjęciami, napinką i opisywaniem różnych przypałowych akcji.
Nie lepiej wyjść z domu i się nacieszyć dobrą pogodą?
Nie lepiej wyjść z domu i się nacieszyć dobrą pogodą?
I want to puke!
I zacznijmy od tego że M. nie jest z Rudy Śląskiej .
-
za Ruchem !
UTYMAN czego nie potrafisz przeczytać w jednym z normalniejszych ostatnio w tym temacie wpisie pbmaniek? To samo pytanie do _Southern_Poland_.
Krótko. Gisz. Prujesz się dalej jak stare kalesony to powiedz mi teraz Ty co koalicja W DWIE EKIPY (bo pojedynczo to nawet podjazdu nie mają Twoi koledzy) zrobiła nam od przybicia zgody? Pomijając wydarzenia z Dąbrówki gdzie byliście zebrani chyba wszystkim co macie i w ponad dwukrotnej przewadze.Combat pisze:Ktoś od strony niebieskich pytał "czym ta nasza śmieszna koalicja KSGKS" może się poszczycić na przełomie ostatnich lat?To Combat skrobnął od siebie kilka wersów. Wiem,teraz jest teraz,historia historią ale jestem zainteresowany jak to wygląda od strony Ruchu.Może ktoś wymienić jakieś akcje w kierunku tej "śmiesznej koalicji KSGKS" na przestrzeni ostatnich kilku lat.Pomijając wydarzenia z Byk...które były już wałkowane na wszelkie możliwe sposoby.