Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
_Southern_Poland_

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: _Southern_Poland_ » 24.07.2016, 21:31

1920NRŚL pisze:Ciul to Cie zrobił. Bądź łaskaw i wymień mi akcje waszej śmiesznej zgody przez ostatnie 5 lat.
Jednak wielu z waszych się nie śmieje ostatnio. Zajmij się waszym RTSikiem i Wisełką:)

iparts.pl
Combat

Post autor: Combat » 24.07.2016, 21:36

1920NRŚL pisze:Ciul to Cie zrobił. Bądź łaskaw i wymień mi akcje waszej śmiesznej zgody przez ostatnie 5 lat.
Juz lece...Górnik-Widzew.Przed meczem leżycie rozjebani po całej ulicy przy kasach.Po meczu Scorpiony ratują wam życie bo byśmy was wtedy zajebali.Waszych szmat było tyle że nie chciały się zajarać.Druga sprawa co robiliście(PF) na naszych sektorach razem z Widzewem?Ponoć nigdy już nie mieliście postawić nogi na naszym stadionie.Nie proś żebym się rozpędził bo jak zacznę to trudno mi będzie się zatrzymać.

Zgierz

Post autor: Zgierz » 24.07.2016, 21:49

Combat pisze: Juz lece...Górnik-Widzew.Przed meczem leżycie rozjebani po całej ulicy przy kasach.Po meczu Scorpiony ratują wam życie bo byśmy was wtedy zajebali.Waszych szmat było tyle że nie chciały się zajarać.Druga sprawa co robiliście(PF) na naszych sektorach razem z Widzewem?Ponoć nigdy już nie mieliście postawić nogi na naszym stadionie.Nie proś żebym się rozpędził bo jak zacznę to trudno mi będzie się zatrzymać.
Poniosła cię fantazja, albo koledzy nie do końca opowiedzieli ci prawdę :)
Pod kasami dostajecie solidny w******* od sporej grupy, która odłączyła się od eskorty. Po waszej stronie butelki i inne gówna, przez co sporo chłopaków było pociętych. Po meczu szarpanina z bramką wejściową, gazowanie i starcie za trybuną dla was. Ogólny rozrachunek 1:1. Później jeszcze próby ganianek pomiędzy zabrzańskimi zabudowaniami ale bez większych atrakcji.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

ATM1920

Post autor: ATM1920 » 24.07.2016, 21:51

ku*** to wy bezapelacyjnie juz nr 1 nie tylko na Śląsku ale i w POLSCE jestescie!9

Ruch 1920 Chorzów

Post autor: Ruch 1920 Chorzów » 24.07.2016, 22:04

Admini/Moderatorzy to j***** idioci skoro pozwalają tylu szczylom jeszcze tak pierdolić

Połowa wypisujących tu swoje żale pewnie nawet nie jeździ na wyjazdy, a najwięcej mają do powiedzenia i to na temat h.
Jak taki umysłowo chory gość jak ten Combat m.in. może jeszcze się tu wypowiadać

nicram

Post autor: nicram » 24.07.2016, 22:12

Combat pisze:
Juz lece...Górnik-Widzew.Przed meczem leżycie rozjebani po całej ulicy przy kasach.Po meczu Scorpiony ratują wam życie bo byśmy was wtedy zajebali.Waszych szmat było tyle że nie chciały się zajarać.Druga sprawa co robiliście(PF) na naszych sektorach razem z Widzewem?Ponoć nigdy już nie mieliście postawić nogi na naszym stadionie.Nie proś żebym się rozpędził bo jak zacznę to trudno mi będzie się zatrzymać.
zaczynaj bo juz dawno sie tak nie usmialem. A ten wasz pamiętny sprint na Rudzie co swego czasu byl hitem internetu wytłumaczysz, ze trenowaliscie do olimpiady na 200m?

Combat

Post autor: Combat » 24.07.2016, 22:25

Zgierz pisze:
Combat pisze: Juz lece...Górnik-Widzew.Przed meczem leżycie rozjebani po całej ulicy przy kasach.Po meczu Scorpiony ratują wam życie bo byśmy was wtedy zajebali.Waszych szmat było tyle że nie chciały się zajarać.Druga sprawa co robiliście(PF) na naszych sektorach razem z Widzewem?Ponoć nigdy już nie mieliście postawić nogi na naszym stadionie.Nie proś żebym się rozpędził bo jak zacznę to trudno mi będzie się zatrzymać.
Poniosła cię fantazja, albo koledzy nie do końca opowiedzieli ci prawdę :)
Pod kasami dostajecie solidny w******* od sporej grupy, która odłączyła się od eskorty. Po waszej stronie butelki i inne gówna, przez co sporo chłopaków było pociętych. Po meczu szarpanina z bramką wejściową, gazowanie i starcie za trybuną dla was. Ogólny rozrachunek 1:1. Później jeszcze próby ganianek pomiędzy zabrzańskimi zabudowaniami ale bez większych atrakcji.
Bądź poważny,zostaliście dwukrotnie rozjechani.Jednego z waszych nawet zasłaniamy jak psy do niego strzelały z pięciu metrów.Nie p****** porażka na calej lini.Widać ze się naczytałeś z TMK relacji jak to wyglądało z waszej strony.Druga sprawa,spora grupa ok.150-200 chłopa urywa się od samego dworca i sobie idzie 1,5 km. pod stadion nie pokojona przez policję.Rozumiem może się urwać kilka osób ale nie taka horda.Dajcie przepis co trzeba zrobić żeby stać sięb niewidzialnym.

Combat

Post autor: Combat » 24.07.2016, 22:29

nicram pisze:
Combat pisze:
zaczynaj bo juz dawno sie tak nie usmialem. A ten wasz pamiętny sprint na Rudzie co swego czasu byl hitem internetu wytłumaczysz, ze trenowaliscie do olimpiady na 200m?
Ja ci podam sprint jak sie Torcida wysypała z pociągu na Batorym i podążyła w kierunku Cichej.

ImPawel

Post autor: ImPawel » 24.07.2016, 22:48

Dobre bajki tu mozna poczytac.

Zabrze. Policja popelnia blad i wprowadza Widzew pod same kasy Gornika gdzie ponad 200 osob wyrywa sie milicji i Gornik ktory jeszcze nie wszedl na stadion dostaje ostry wpier...
Druga akcja (znowu to Widzew szuka atrakcji NA WYJEZDZIE!) to wysyp na boczne boisko i tam po prostu za duzo Gornika wiec koncy sie ucieczka.

Sa tez dwie inne sprawy. Tego chlopaka co przygarneliscie przed policja? to ten sam ktorego kopaliscie w 20?
A na koniec znowu twoje sranie sie do Wisly o sprzet a wlasnie na tym meczu mimo ze u siebie i w ogromnej przewadze to zaby i cygany lataja ze sprzetem (latala po necie fotka jednego typa z kosa w reku) a dowodem tego sporo chlopakow od nas pocietych.

To Widzew was atakuje a ty to zaliczasz jako wasza akcje. zalosne

toni87

Post autor: toni87 » 24.07.2016, 23:13

ImPawel pisze:To Widzew was atakuje a ty to zaliczasz jako wasza akcje. zalosne
Atakuje i zalicza w*******. Podobnie jak kilka lat wstecz kiedy to zaraz po wejsciu na sektor musieli sie ewakuowac skaczac z garazy znajdujacych sie pod sektorem gosci.

Combat

Post autor: Combat » 24.07.2016, 23:16

Nie p****** urwaliscie sie od samego dworca,jechała za wami cały czas fura od nas.Pod stadionem pierwsi byliście wy.Dopiero po calej akcji pojawiły się psy z resztą waszych.Jak macie w plecy to za każdym razem się próbujecie wybielać.Moje zdanie, dwukrotny w******* i basta.Co do tego chłopaka to nie wiem czy to ten o którym piszesz...wybacz byłem wtedy zajęty.

Polish Power

Post autor: Polish Power » 24.07.2016, 23:18

to avanti było w 2009 tak ?? jakieś foty może ktoś wrzuci ?

wuttt

Post autor: wuttt » 24.07.2016, 23:20

Combat pisze:Nie p****** urwaliscie sie od samego dworca,jechała za wami cały czas fura od nas.Pod stadionem pierwsi byliście wy.Dopiero po calej akcji pojawiły się psy z resztą waszych.Jak macie w plecy to za każdym razem się próbujecie wybielać.Moje zdanie, dwukrotny w******* i basta.Co do tego chłopaka to nie wiem czy to ten o którym piszesz...wybacz byłem wtedy zajęty.
Co, stara kazała ci zadanie na przyrode zrobić?

natenczaswojski3

Post autor: natenczaswojski3 » 24.07.2016, 23:23

ImPawel pisze: Sa tez dwie inne sprawy. Tego chlopaka co przygarneliscie przed policja? to ten sam ktorego kopaliscie w 20?
Pawełku... może tego jeszcze nie wiesz. Dwie kosy w starciu - wrogowie. Dwie kosy i policja- policja wróg numer jeden.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkoly :) i moze cos mi sie tam nieuda :)
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga

Combat

Post autor: Combat » 24.07.2016, 23:24

Polish Power pisze:to avanti było w 2009 tak ?? jakieś foty może ktoś wrzuci ?
Podjedź na policję to może ci dają.

natenczaswojski3

Post autor: natenczaswojski3 » 24.07.2016, 23:25

natenczaswojski3 pisze:
ImPawel pisze: Sa tez dwie inne sprawy. Tego chlopaka co przygarneliscie przed policja? to ten sam ktorego kopaliscie w 20?
Pawełku... może tego jeszcze nie wiesz. Dwie kosy w starciu - wrogowie. Dwie kosy i policja- policja wróg numer jeden.
Nie bierz przykładu ze swojego nowego przyjaciela z Krakowa, który chciał napierdalać kibica innego klubu (nota bene ze Śląska również) na dołku.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkoly :) i moze cos mi sie tam nieuda :)
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga

Combat

Post autor: Combat » 24.07.2016, 23:26

wuttt pisze:
Combat pisze:Nie p****** urwaliscie sie od samego dworca,jechała za wami cały czas fura od nas.Pod stadionem pierwsi byliście wy.Dopiero po calej akcji pojawiły się psy z resztą waszych.Jak macie w plecy to za każdym razem się próbujecie wybielać.Moje zdanie, dwukrotny w******* i basta.Co do tego chłopaka to nie wiem czy to ten o którym piszesz...wybacz byłem wtedy zajęty.
Co, stara kazała ci zadanie na przyrode zrobić?
Nie podłanczaj się pedofilu.

dziecko armageddonu

Post autor: dziecko armageddonu » 24.07.2016, 23:49

combat nie masz wrażenia że robisz z siebie idiote?

Combat

Post autor: Combat » 24.07.2016, 23:55

Sami wszyscy poczytajcie wyżej jak mieszają.Jeden twierdzi że się urwali eskorcie,drugi że ich milicja doprowadziła pod same kasy.Zakłamane k****.

Combat

Post autor: Combat » 24.07.2016, 23:56

dziecko armageddonu pisze:combat nie masz wrażenia że robisz z siebie idiote?
Nie,mam wrażenie że ty nim jesteś!

Combat

Post autor: Combat » 24.07.2016, 23:59

Może ktoś mi wreszcie odpowie co robiło PF na naszych sektorach?

KAT200

Post autor: KAT200 » 25.07.2016, 00:07

Combat pisze:Może ktoś mi wreszcie odpowie co robiło PF na naszych sektorach?
I dlaczego pan młynowy rozmawia z osobami z centrum śląska
I od bajtla pamiyntom eR niybieskie na bieli.
Bydziesz kochoł ta drużyna tak mi pedzieli

nicram

Post autor: nicram » 25.07.2016, 07:52

Ja ci podam sprint jak sie Torcida wysypała z pociągu na Batorym i podążyła w kierunku Cichej.
Serio porównujesz ustawianie się obu ekip do wysypania się na dworcu i ucieczke januszy idacych na mecz? bez komenatrza :D

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 25.07.2016, 08:31

Combat cwelu ale Tyś musiał zostać upokorzony i pisze się podłączaj a nie podłanczaj tłuku j*****. Następne internetowe pały snikers i myjster zwiastują upadek PFy i ogólnie już c*** pozamiatane nie istniejemy kibicowsko a Gieksa z Górnikiem przejmują władze nad światem bo nam r******** prezentację drużyny normalnie komedia :)

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 25.07.2016, 08:35

Dawaj Combat wojujesz aż jestem ciekaw Twojego kolejnego wpisu. Może teraz coś o Rozwoju albo Dąbrówce albo o rozjebanym tramwaju po derbach na Śląskim i nie zapomnij o spacerze po Wolce ;)

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 09:37

za Ruchem ! pisze:Dawaj Combat wojujesz aż jestem ciekaw Twojego kolejnego wpisu. Może teraz coś o Rozwoju albo Dąbrówce albo o rozjebanym tramwaju po derbach na Śląskim i nie zapomnij o spacerze po Wolce ;)
Po pierwsze cwelu nie ucz mnie języka Polskiego bo tobie jest on obcy.Po drugie jak mi odpiszesz CO ROBIŁO PF NA NASZYCH SEKTORACH razem z Widzewam?To ci naskrobię w ramach nagrody może jeszcze jakiś wstydliwy dla was temat.

Khan

Post autor: Khan » 25.07.2016, 09:48

nicram pisze:
Serio porównujesz ustawianie się obu ekip do wysypania się na dworcu i ucieczke januszy idacych na mecz? bez komenatrza :D
zawsze jak jest Wasza porażka to sami janusze ... na cichą zawsze chodzą janusze , w ustawce byli janusze , na prezentacji tez mieli byc janusze , i kazdy kibic Ruchu ma na imie Janusz

dumaihonor

Post autor: dumaihonor » 25.07.2016, 10:06

combat nie siej farmazonu k****. żadnego pf nie było na Górnik-Widzew. Specjal Widzewa zatrzymywał się w Chorzowie gdzie parę dziołch i małolatów czekało i chciało jechać co zostało im na miejscu zabronione.

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 25.07.2016, 10:07

a moze wsiedli w łodzi?
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)

ImPawel

Post autor: ImPawel » 25.07.2016, 11:52

Combat a moze lepiem Cymbal.
Nie p****** mi jak byl bo ja tam bylem i wiem chyba jak bylo co nie? Dla nas to bylo zaskoczenie gdzie sie znalezlismy a pozniej gleba byla wasza. To nie byla zadna grupa wybrana tylko po prostu pierwsze osoby z pochodu.
Jarasz sie tym ze wygraliscie drugie starcie gdzie kilka set osob atakuje wasz mlyn? serio? Czemu wy nie atakowaliscie? wasz stadion a mimo to nie wiedzieliscie jak? my znalezlismy droge.

Omijasz sprawe sprzetu? nic nie chcesz dodac?
Ruch na dworcu pilnowal by nikt od nich do nas sie nie dosiadal wiec p****** dalej.
Skorpion? NIgdzie sie nie spotkalem zeby policja/ochrona byla tak przychylna gospodarzom. Przy wejsciu robili wrzuty na Ruch mowiac ze Gornik pany.
Rozumiem ze byles zajety. to juz prawie 7 lat. to pewnie jeszcze przy cycku byles
bez odbioru jeb*ny propagandzisto

GieKSa_MCE

Post autor: GieKSa_MCE » 25.07.2016, 13:49

dziecko armageddonu pisze:combat nie masz wrażenia że robisz z siebie idiote?
Jednak ma cos z głową ten debil to nie może być prawda że jest za Górnikiem świat się konczy
Mysłowice Miasto GieKSy

PaymanW

Post autor: PaymanW » 25.07.2016, 14:02

To jest ten c***, który podszywa się pod różne kluby... pod tym nickiem jest Żabolem, jako VALO jest kibicem Śląska, a ma jeszcze 84 inne konta.

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 14:17

ImPawel pisze:Combat a moze lepiem Cymbal.
Nie p****** mi jak byl bo ja tam bylem i wiem chyba jak bylo co nie? Dla nas to bylo zaskoczenie gdzie sie znalezlismy a pozniej gleba byla wasza. To nie byla zadna grupa wybrana tylko po prostu pierwsze osoby z pochodu.
Jarasz sie tym ze wygraliscie drugie starcie gdzie kilka set osob atakuje wasz mlyn? serio? Czemu wy nie atakowaliscie? wasz stadion a mimo to nie wiedzieliscie jak? my znalezlismy droge.

Omijasz sprawe sprzetu? nic nie chcesz dodac?
Ruch na dworcu pilnowal by nikt od nich do nas sie nie dosiadal wiec p****** dalej.
Skorpion? NIgdzie sie nie spotkalem zeby policja/ochrona byla tak przychylna gospodarzom. Przy wejsciu robili wrzuty na Ruch mowiac ze Gornik pany.
Rozumiem ze byles zajety. to juz prawie 7 lat. to pewnie jeszcze przy cycku byles
bez odbioru jeb*ny propagandzisto
p*********,moją wesję mogą potwirdzić chłopaki z PB,ktorzy byli tam incognito i wszystko widzieli na własne gały.Jedyny nasz błąd polegał na tym że duża część ferajny pobiegła wam na powitanie od innej strony.Ci co pozostali dostali jakieś tam klapsy.Jak ferajna zawróciła to już wiesz co było dalej.Więc spierdalaj.I nie p****** że PFu nie było na sektorach z wami.Sam wyczaiłem kilka znanych ryjów.

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 14:21

nicram pisze:
Ale ku*** jesteś zabawny.To janusze się chowali za Lidlem?

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 14:32

PaymanW pisze:To jest ten c***, który podszywa się pod różne kluby... pod tym nickiem jest Żabolem, jako VALO jest kibicem Śląska, a ma jeszcze 84 inne konta.
Napiszę ci cwelu prosto w ryj JESTEM TORCIDA '99 i nie potrzebuję tak jak wy podszywać pod kilka innych klubów lub używać pizdu innych nicków.JESTEM TORCIDA '99 I JESTEM Z TEGO DUMNY!A ty możesz jedynie mi obciągnąć!

Combat

Post autor: Combat » 25.07.2016, 14:41

dumaihonor pisze:combat nie siej farmazonu k****. żadnego pf nie było na Górnik-Widzew. Specjal Widzewa zatrzymywał się w Chorzowie gdzie parę dziołch i małolatów czekało i chciało jechać co zostało im na miejscu zabronione.
Będzie ktoś taki miły i przetłumaczy.Z góry dzięki.

Klaus B.

Post autor: Klaus B. » 25.07.2016, 14:50

dumaihonor pisze:combat nie siej farmazonu k****. żadnego pf nie było na Górnik-Widzew. Specjal Widzewa zatrzymywał się w Chorzowie gdzie parę dziołch i małolatów czekało i chciało jechać co zostało im na miejscu zabronione.
Ma się rozumieć, że Panewniki to FC Widzewa?

ImPawel

Post autor: ImPawel » 25.07.2016, 15:28

Niech Gornik zrobi chociaz polowe takiej akcji w Lodzi co Widzew w Zabrzu to wrocimy do rozmowy.
Z tego co pamietam to na ostatni mecz miedy nami, Ruchu przyjechalo wiecej niz waszej koalicji a gdy W&R przebil sie przez ochrone i plot to wam bylo ciezko mala siatke pokonac zeby wyjsc.

Rozumiem ze sprawy sprzetu nie umiesz wytlumaczyc :)

VALO. » dzisiaj, 13:08
Combat » dzisiaj, 13:17

odpowiadac dwoma kontami na zarzut w tak krotkim czasie. Widac madroscia nie grzeszysz

wypityjanusz

Post autor: wypityjanusz » 25.07.2016, 15:46

przestan pierdolic
welnoak pisze:Jaki tu spokoj sialalalalala nic sie nie dzieje sialalalalala :)

Schwientochlowitz

Post autor: Schwientochlowitz » 25.07.2016, 15:47

Combat pisze:
Będzie ktoś taki miły i przetłumaczy.Z góry dzięki.
Mowisz i masz. W skrocie tlumaczenie brzmi tak: spierdalaj do przedszkola
Ni9dy nie dyskutuj z idiota bo sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doswiadczeniem...

ODPOWIEDZ