Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
to osobne grupy, ,mnie trapi coś innego i to całkiem od niedawna. czy medialni kibice rzeki w tym roku zamierzają zakładać barwy na Marszu Niepodległości? i jak koszerni z Łodzi mają zamiar się tam pokazać? Bo o tych ostatnich nie pytam bo zagubili tożsamośc narodową jakiś czas temu :)
-
z ciekawszych nazw wyrózniłbym jeszcze: Łaziory, Ekipa remontowa i Ludzie ze StalimaksMKS pisze:Tak przelatuje sobie w głowie nazwy polskich ekip (czy to "h" czy ultras") i dochodze do wniosku że na palcach jednej ręki mozna wyliczyc ciekawe, pomysłowe nazwy, z ciekawszych do głowy przychodzą mi: Opravcy i Nieznani sprawcy, pewnie jest jeszcze kilka ciekawych ale z pamięci jakoś przychodza mi na myśl jedynie kopie zachodnie, ewentualnie Ultras.... , więc nic twórczego.
ja gdybym tworzył swoja grupe to bym chyba podpierdolił perfidnie tą nazwe bo jest wymowna i rewelacyjna jak dla mnie, idealna na nazwe grupy;) https://www.youtube.com/watch?v=_NUN0ODGVdw
no ale tak na serio, dajcie jakieś ciekawe nazwy istniejących grup
-
ŁKS-Uliczni WojownicyANTYpzpn pisze:Jakie występują nazwy grup "h" w Polsce?
Wisła Kraków - Wisła Sharks
Ruch Chorzów - Psycho Fans
Legia Warszawa- Teddy Boys
Widzew Łódź- Destroyers
Zagłębie Sosnowiec- Barra Bravas
GKS Katowice- Persona non grata ?
ŁKS Łódź- Crazy Cannibals ?
Cracovia - Jude Gang
Górnik Zabrze- Torcida ?
Jak znacie jeszcze jakieś nazwy to wpiszcie tutaj lub na pw.
-
Mieliście okazje zapytać się wyżej wymienionych ekip na stadionie w Marsylii to zabrakło jaj i trzeba było się zawijać.bhbd88 pisze:to osobne grupy, ,mnie trapi coś innego i to całkiem od niedawna. czy medialni kibice rzeki w tym roku zamierzają zakładać barwy na Marszu Niepodległości? i jak koszerni z Łodzi mają zamiar się tam pokazać? Bo o tych ostatnich nie pytam bo zagubili tożsamośc narodową jakiś czas temu :)
No ale teraz masz szanse skontraktakować w bezpieczniejszy sposób za pomocą internetu i klawiatury ;)
Tutaj możesz bezpiecznie j**** Wisłe, koszernych widzewiaków i tych bez tożsamości narodowej - atakuj scyzoryku !
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
-
Siema! Zwracam się z pytaniem czy istnieje na forum jakiś aktywny temat w którym wrzucane są nowe wrzuty (graffiti). Szczerze prócz h, mam niezłą zajawkę na nowe prace itd. W przypadku braku takiego tematu proponuje założyć taki temat. Z faRtem!
-
nie martw się parówo, konfrontacja była z każdym z wymienionej trójki. Szkoda tylko że ta twoja wisla nie ma na tyle jaj zeby bez sprzetu sie sprawdzac.wiernyioddany pisze:Mieliście okazje zapytać się wyżej wymienionych ekip na stadionie w Marsylii to zabrakło jaj i trzeba było się zawijać.bhbd88 pisze:to osobne grupy, ,mnie trapi coś innego i to całkiem od niedawna. czy medialni kibice rzeki w tym roku zamierzają zakładać barwy na Marszu Niepodległości? i jak koszerni z Łodzi mają zamiar się tam pokazać? Bo o tych ostatnich nie pytam bo zagubili tożsamośc narodową jakiś czas temu :)
No ale teraz masz szanse skontraktakować w bezpieczniejszy sposób za pomocą internetu i klawiatury ;)
Tutaj możesz bezpiecznie j**** Wisłe, koszernych widzewiaków i tych bez tożsamości narodowej - atakuj scyzoryku !
-
Swego czasu na Widzewie działała jeszcze młoda nabojka pod nazwą Young Hunters '02ANTYpzpn pisze:Jakie występują nazwy grup "h" w Polsce?
Wisła Kraków - Wisła Sharks
Ruch Chorzów - Psycho Fans
Legia Warszawa- Teddy Boys
Widzew Łódź- Destroyers
Zagłębie Sosnowiec- Barra Bravas
GKS Katowice- Persona non grata ?
ŁKS Łódź- Crazy Cannibals ?
Cracovia - Jude Gang
Górnik Zabrze- Torcida ?
Jak znacie jeszcze jakieś nazwy to wpiszcie tutaj lub na pw.
-
Na stadionie we Francji Wisła sprzętu nie miała nethoolsie.bhbd88 pisze:nie martw się parówo, konfrontacja była z każdym z wymienionej trójki. Szkoda tylko że ta twoja wisla nie ma na tyle jaj zeby bez sprzetu sie sprawdzac.wiernyioddany pisze:Mieliście okazje zapytać się wyżej wymienionych ekip na stadionie w Marsylii to zabrakło jaj i trzeba było się zawijać.bhbd88 pisze:to osobne grupy, ,mnie trapi coś innego i to całkiem od niedawna. czy medialni kibice rzeki w tym roku zamierzają zakładać barwy na Marszu Niepodległości? i jak koszerni z Łodzi mają zamiar się tam pokazać? Bo o tych ostatnich nie pytam bo zagubili tożsamośc narodową jakiś czas temu :)
Ps: Nie jestem z Wisły.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
A "Niezależnie co się zdarzy..." Jagielloni to nie? Moim zdaniem jedna z lepszychkat. pisze:Wszystkie nazwy / flagi po polsku wybijają się oryginalnością i już przez to są lepsze. Z wyjazdówek podobają mi się "na wyprawie" HZL i "Nieproszeni" Motoru. W zalewie "ontourów" proste i zajebiste.
-
Ta flaga super pomyślana.Masz racjeCanelo pisze:A "Niezależnie co się zdarzy..." Jagielloni to nie? Moim zdaniem jedna z lepszychkat. pisze:Wszystkie nazwy / flagi po polsku wybijają się oryginalnością i już przez to są lepsze. Z wyjazdówek podobają mi się "na wyprawie" HZL i "Nieproszeni" Motoru. W zalewie "ontourów" proste i zajebiste.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Zdjęcia ekipy Polonii Gdańsk są dostępne raczej tylko w prywatnych archiwach chłopaków z Gdyni i z Gdańska którzy próbowali coś tam rozkręcić. Ich historia skończyła się zanim się dobrze nie zaczęła. Lechia szybko zareagowała._Henderson_ pisze:Sa jakies zdjecia, filmy, opisy, cokolwiek na temat tych kibiców Polonii? I drugie pytanie- jak to jest z Częstochowa? Lezy co prawda w woj. śląskim, ale sami częstochowianie chyba nie czuja sie ślązakami? I czy w ogole czestochowianie czuja jakas przynaleznosc "regionalna", i, jezeli tak, to z czym sie identyfikuja? Bo slazakami sie chyba nie czuja?walka__o_przetrwanie pisze:Każda banda która sie organizuję poza Lechią jest szybko kasowana, tak było z Wybrzeżem które się ustawiało z Bałtykiem i z Polonią Gdańsk która w połowie 90 lat grała w czołówce 2 ligi(dzisiejsza 1 liga) w składzie miała opalonego Maria Piekarskiego, Czesia Michniewicza itp. grali o awans do ekstraklasy a Lechia dołowała w 3 lidze. Na Polonii zaczął się tworzyć młynek mieli flage, wydali szaliki. Ekipe tworzyli starsi punkowcy z Gdańska, przyjeżdzali też sharpowcy z Gdyni( Punki z Gdańska i sharpowcy z Gdyni trzymali sie razem) dobra ekipa do bicia i mocno obita w chuligańskich walkach. Ale przyszedł taki mecz, że zawitała tam Lechia. Przed meczem pojedyńcze solówki a w trakcie meczu ekipa Lechii podeszła do Polonistów i ostro wytłumaczyła, że w Gdańsku nie życzymy sobie innych ekip i nie chcemy powtórki z Łodzi.I tak się skończył ruch kibicowski na Polonii.Lechia zawsze mocno pilnowała i pilnuje swojego podwórka.kat. pisze:Czy w Gdańsku (pomijając inne sekcje) są / były jakieś młynki na mniejszych / dzielnicowych klubach? To samo, jeśli chodzi o Poznań (wiadomo, pomijając Wartę i WL) i Wrocław (historia Polarowców dobrze znana, w jakiejś książce Romka było też chyba coś o tłumieniu ruchu na Ślęzie, czyli twarda polityka pt. tylko Śląsk?)
Dzieki z gory, pzdr
-
Czują się Polakami_Henderson_ pisze:Sa jakies zdjecia, filmy, opisy, cokolwiek na temat tych kibiców Polonii? I drugie pytanie- jak to jest z Częstochowa? Lezy co prawda w woj. śląskim, ale sami częstochowianie chyba nie czuja sie ślązakami? I czy w ogole czestochowianie czuja jakas przynaleznosc "regionalna", i, jezeli tak, to z czym sie identyfikuja? Bo slazakami sie chyba nie czuja?walka__o_przetrwanie pisze:Każda banda która sie organizuję poza Lechią jest szybko kasowana, tak było z Wybrzeżem które się ustawiało z Bałtykiem i z Polonią Gdańsk która w połowie 90 lat grała w czołówce 2 ligi(dzisiejsza 1 liga) w składzie miała opalonego Maria Piekarskiego, Czesia Michniewicza itp. grali o awans do ekstraklasy a Lechia dołowała w 3 lidze. Na Polonii zaczął się tworzyć młynek mieli flage, wydali szaliki. Ekipe tworzyli starsi punkowcy z Gdańska, przyjeżdzali też sharpowcy z Gdyni( Punki z Gdańska i sharpowcy z Gdyni trzymali sie razem) dobra ekipa do bicia i mocno obita w chuligańskich walkach. Ale przyszedł taki mecz, że zawitała tam Lechia. Przed meczem pojedyńcze solówki a w trakcie meczu ekipa Lechii podeszła do Polonistów i ostro wytłumaczyła, że w Gdańsku nie życzymy sobie innych ekip i nie chcemy powtórki z Łodzi.I tak się skończył ruch kibicowski na Polonii.Lechia zawsze mocno pilnowała i pilnuje swojego podwórka.kat. pisze:Czy w Gdańsku (pomijając inne sekcje) są / były jakieś młynki na mniejszych / dzielnicowych klubach? To samo, jeśli chodzi o Poznań (wiadomo, pomijając Wartę i WL) i Wrocław (historia Polarowców dobrze znana, w jakiejś książce Romka było też chyba coś o tłumieniu ruchu na Ślęzie, czyli twarda polityka pt. tylko Śląsk?)
Dzieki z gory, pzdr
-
Mi się zawsze podobały nazwy Barra Bravas (chociaż tak naprawde skopiowane z ameryki południowej) no i Sami sVoi (Viktoria Jaworzno)maksMKS pisze:Tak przelatuje sobie w głowie nazwy polskich ekip (czy to "h" czy ultras") i dochodze do wniosku że na palcach jednej ręki mozna wyliczyc ciekawe, pomysłowe nazwy, z ciekawszych do głowy przychodzą mi: Opravcy i Nieznani sprawcy, pewnie jest jeszcze kilka ciekawych ale z pamięci jakoś przychodza mi na myśl jedynie kopie zachodnie, ewentualnie Ultras.... , więc nic twórczego.
ja gdybym tworzył swoja grupe to bym chyba podpierdolił perfidnie tą nazwe bo jest wymowna i rewelacyjna jak dla mnie, idealna na nazwe grupy;) https://www.youtube.com/watch?v=_NUN0ODGVdw
-
Leśne Ludki. Wredne Gnoje (choc ta grupa znana bardziej lokalnie)Super_Mario pisze:Mi się zawsze podobały nazwy Barra Bravas (chociaż tak naprawde skopiowane z ameryki południowej) no i Sami sVoi (Viktoria Jaworzno)maksMKS pisze:Tak przelatuje sobie w głowie nazwy polskich ekip (czy to "h" czy ultras") i dochodze do wniosku że na palcach jednej ręki mozna wyliczyc ciekawe, pomysłowe nazwy, z ciekawszych do głowy przychodzą mi: Opravcy i Nieznani sprawcy, pewnie jest jeszcze kilka ciekawych ale z pamięci jakoś przychodza mi na myśl jedynie kopie zachodnie, ewentualnie Ultras.... , więc nic twórczego.
-
Czytając wypociny m.in. niejakiego combata w temacie śląskim chciałem zapytać o coś co już od dłuższego czasu mnie dręczy.
Dlaczego tak wielu kiboli z różnych klubów przy okazji obrażania siebie tak często używa różnego rodzaju pedalskich określeń, typu "będę cie jebał", "możesz mi obciągnąć' etc.???
Jakby ktoś z zewnątrz wbił na forum pomyślał by że większość z nas to same pedały i inne zwyrodnialce. Czy piszący takie rzeczy naprawdę chcieliby by im jakiś chłop robił gałę???
Zna ktoś odpowiedź? :)
Dlaczego tak wielu kiboli z różnych klubów przy okazji obrażania siebie tak często używa różnego rodzaju pedalskich określeń, typu "będę cie jebał", "możesz mi obciągnąć' etc.???
Jakby ktoś z zewnątrz wbił na forum pomyślał by że większość z nas to same pedały i inne zwyrodnialce. Czy piszący takie rzeczy naprawdę chcieliby by im jakiś chłop robił gałę???
Zna ktoś odpowiedź? :)
-
Mnie natomiast trapi temat kibiców którzy jeżdżą na mecze swoich drużyn z bardzo daleka. Nie chodzi mi o FC jak np. Nowy Targ Lechii Gdańsk a o pojedyncze osoby. Czytałem gdzieś swego czasu o kibicu Śląska ze ..... Świnoujścia który jeździł w miarę regularnie na mecze we Wrocławiu. Macie takie " przypadki" w swoich klubach ??
-
Witam. Mam pytanie które mnie trapi od dawna. Dlaczego kibice Lecha mają swój herb a piłkarze swój ? Chodzi o zmienne , jedno ze skrzydeł rózni się zabarwieniem ;)
-
Parę lat temu rozkmninona grupka na meczu rugby Lechia-Budowlani, koleś zostaje zliściowany i idzie ze spuszczoną głową do domu... Napisz mi proszę na czym polega ich "działanie" bo takich grupek w każdym mieście jest na pewno sporo np. studenci.Miliard pisze:PÓŁNOCNY BASTION WIDZEWA- fan club zrzeszający ludzi z województw:pomorskie, kujawsko-pomorskie,warmińsko-mazurskie.
Data założenia - 2009 rok to rok w którym wybrali się na swój pierwszy zorganizowany wyjazd. Wyjazd ten był do podwarszawskich Ząbek na mecz z tamtejszym Dolcanem. Był to pierwszy wspólny wyjazd, oficjalna liczba Północnego Bastionu w Ząbkach to 15 osób. Jeden z najliczniejszych wyjazdów wypadł na ostatni mecz rozgrywany z Lechią na starym stadionie w Gdańsku gdzie pojawiło się ponad 30 osób z północnych rejonów naszego kraju.Fan club skupia pojedyncze osoby z takich miast jak m.in Bydgoszcz, Inowrocław, Toruń, Tczew, Człuchów, Wejherowo, Gdańsk, Gdynia, Ostróda, Olsztyn, Iława, Elbląg, Orneta. Oczywiście są też osoby z mniejszych miejscowości. Na pewno takie rozsianie utrudnia wspólne działanie ale chłopaki są, działają i mają się dobrze.
-
te "Wredne gnoje" to kto?internet pisze:Leśne Ludki. Wredne Gnoje (choc ta grupa znana bardziej lokalnie)Super_Mario pisze:Mi się zawsze podobały nazwy Barra Bravas (chociaż tak naprawde skopiowane z ameryki południowej) no i Sami sVoi (Viktoria Jaworzno)maksMKS pisze:Tak przelatuje sobie w głowie nazwy polskich ekip (czy to "h" czy ultras") i dochodze do wniosku że na palcach jednej ręki mozna wyliczyc ciekawe, pomysłowe nazwy, z ciekawszych do głowy przychodzą mi: Opravcy i Nieznani sprawcy, pewnie jest jeszcze kilka ciekawych ale z pamięci jakoś przychodza mi na myśl jedynie kopie zachodnie, ewentualnie Ultras.... , więc nic twórczego.
-
Przybliżysz te działanie tych pojedyńczych osób z np. Gdańska czy Gdyni? Bo już ci ktoś napisał, że jeden z tych waszych mających się dobrze słoików zasłynął przyjęciem liścia i pójściem grzecznie do domu. O tym, że w takim np. Inowrocławiu ten mający się dobrze Widzewiok zostałby rozkminiony w 1 dzień nawet nie wspomnę. Ty tu nie jeden już farmazon pocisnąłeś, więc przybliż proszę to o co cię wyżej poprosiłem.Miliard pisze:PÓŁNOCNY BASTION WIDZEWA- fan club zrzeszający ludzi z województw:pomorskie, kujawsko-pomorskie,warmińsko-mazurskie.
Data założenia - 2009 rok to rok w którym wybrali się na swój pierwszy zorganizowany wyjazd. Wyjazd ten był do podwarszawskich Ząbek na mecz z tamtejszym Dolcanem. Był to pierwszy wspólny wyjazd, oficjalna liczba Północnego Bastionu w Ząbkach to 15 osób. Jeden z najliczniejszych wyjazdów wypadł na ostatni mecz rozgrywany z Lechią na starym stadionie w Gdańsku gdzie pojawiło się ponad 30 osób z północnych rejonów naszego kraju.Fan club skupia pojedyncze osoby z takich miast jak m.in Bydgoszcz, Inowrocław, Toruń, Tczew, Człuchów, Wejherowo, Gdańsk, Gdynia, Ostróda, Olsztyn, Iława, Elbląg, Orneta. Oczywiście są też osoby z mniejszych miejscowości. Na pewno takie rozsianie utrudnia wspólne działanie ale chłopaki są, działają i mają się dobrze.
Nie macie wstydy pisać o takich głupotach jak jakiś wasz słoik w mieście w 100% zdominowanym przez lokalną ekipę? Zróbcie może oprawę albo flagi z nazwami miast gdzie działają i mają się dobrze te wasze klawe fan cluby jedno-, dwu- czy trzy-osobowe. I koniecznie zróbcie fotorelację na kibicach!
-
A "Niezależnie co się zdarzy..." Jagielloni to już historia - wytrzepana przez Legię.Canelo pisze:A "Niezależnie co się zdarzy..." Jagielloni to nie? Moim zdaniem jedna z lepszychkat. pisze:Wszystkie nazwy / flagi po polsku wybijają się oryginalnością i już przez to są lepsze. Z wyjazdówek podobają mi się "na wyprawie" HZL i "Nieproszeni" Motoru. W zalewie "ontourów" proste i zajebiste.
-
To już inna historia, co nie zmienia faktu że hasło pomysłowe i flaga pozostanie w pamięci
-
Flaga Górnika Łęczna " My to jesteśmy GOŚCIE" i "Sektor Gości" Tyskich na pewno wyróżniają się na tle - jak to ktoś ładnie napisał - "On tourów" :)
-
Ja p*******...Miliard pisze:Ma się rozumieć,że Ty w podobnej sytuacji w Łodzi,rozpierdoliłbyś wszystkich na stadionie plus pół miasta?PCHLG pisze:
Parę lat temu rozkmninona grupka na meczu rugby Lechia-Budowlani, koleś zostaje zliściowany i idzie ze spuszczoną głową do domu... Napisz mi proszę na czym polega ich "działanie" bo takich grupek w każdym mieście jest na pewno sporo np. studenci.
remikalwi pisze: Przybliżysz te działanie tych pojedyńczych osób z np. Gdańska czy Gdyni? Bo już ci ktoś napisał, że jeden z tych waszych mających się dobrze słoików zasłynął przyjęciem liścia i pójściem grzecznie do domu. O tym, że w takim np. Inowrocławiu ten mający się dobrze Widzewiok zostałby rozkminiony w 1 dzień nawet nie wspomnę. Ty tu nie jeden już farmazon pocisnąłeś, więc przybliż proszę to o co cię wyżej poprosiłem.
Ja wiem,że jesteś takim bohater,który wchodzi w jarmułce w takie miejsca gdzie odsetek ludności muzułmańskiej wynosi 99,9% ale z twoją parchatą inteligencją nie zrozumiałeś,że fan club działa pod szyldem PÓŁNOCNY BASTION WIDZEWA'09,a nie FC Gdańsk, FC Gdynia itd.,pochodzą z tych miast i tam mieszkają od urodzenia(nie są napływowi ani studentami),bo co można zrobić samemu w pojedynkę lub czasami we 2 albo 3? W pojedynkę herosie możesz co najwyżej oddać swoją kobietę do ruchania poznaniakom,tak jak jeden ŁKS-iak to zrobił w ramach podzięki za układ,te chłopaki o których mowa z Widzewa,często są w podeszłym wieku ich skupia grupa o nazwie PÓŁNOCNY BASTION WIDZEWA,tam działają jako całość.
A co zrobiły te pojedyncze osoby które zrzeszone są w w/w fan clubie PBW?
Dwa razy zorganizowali wyjazd autokarem na mecz Widzewa dzieciakom z warmińsko-mazurskiego,wspierali widzewianki na meczach kosza chociażby w Gdyni i Toruniu,są w Widzewskim klubie biznesu jako fan club,byli sponsorem jednego meczu w IV lidze (mimo tego że to inicjatywa biznesowa dla firm, które mogą dzięki temu się zareklamować), razem z innymi osobami przeprowadzili akcję "SEDES"gdzie w całej Łodzi-galeriach handlowych,klubach,dyskotekach,stacjach benzynowych,lokalach gastronomicznych oraz podobnych miejscach w Bydgoszczy i we Włocławku na klapach od sedesów znalazła się klapa z odwróconym herbem ŁKS. Niby nic wielkiego ale na pewno przyniosło to później zadowolenie ludziom srającym i szczającym łącznie w 500 kiblach, oraz wiele wiele innych mniejszych akcji.A najważniejsze-jeżdżą na mecze wyjazdowe i domowe.
-
Już nawet pomijam całą "akcję" z sedesami, ale to to już jest po prostu mistrzostwo świata:
Miliard pisze:na pewno przyniosło to później zadowolenie ludziom srającym i szczającym łącznie w 500 kiblach
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
niezły hit buhahah raz max 30 fanów piłki rozsianych po 15 miastach i wiochach a w nazwie Bastion. Z całym szacunkiem do Widzewa ale to gruba przesada.
-
sa tez tacy co nazwali sie HOOLIGANG00 a na umawianej ustawce (z Arka) czesc z nich,rowno z jej rozpoczeciem zaczela biec w strone lasu ;]
-
Śledzi w całym Gdańsku jest pewnie więcej niż was w tym całym "bastionie" ale nie piszą że "działają i mają się dobrze" bo i po co.Miliard pisze:Ja p*******? Jesteś z ekipy która w Sopocie przy drzewie na którym rozbił się motorem jeden z bardziej znanych arkowców rozsypała zgniłe śledzie. I ty piszesz ja p*******? Co mają pisać ludzie z ekip, którym cisneliście osobom zmarłym (czary mary gdzie jest Mari, rachu ciachu Małpa w piachu). I znowu będzie że się przypierdalam do Lechii :))))
Ty za to jesteś z ekipy która żeby podlizać się Triadzie zabiła młodego chłopaka kijami i regularnie honorowo obrzucała sektor gości kamlotami...
-
kmwtwpdk pisze:sa tez tacy co nazwali sie HOOLIGANG00 a na umawianej ustawce (z Arka) czesc z nich,rowno z jej rozpoczeciem zaczela biec w strone lasu ;]
Jak jesteś z Arki to wiesz, że macie zdjęcia (to jeszcze nie czasy nagrywek).
Znajdź takie o którym piszesz, że na starcie ktoś poleciał w las!
Na pewno za to, nie będziesz miał problemów ze zdjęciami z końca walki z katowania. Skakanie po głowach, przekopki czy wyłamywanie rąk. I wtedy był ktoś w lesie, tylko kto ma się wstydzić swojego zachowania? Arka czy My ?
-
"OBECNI" Odry WodzisławRUDYZWĄSEM pisze:Flaga Górnika Łęczna " My to jesteśmy GOŚCIE" i "Sektor Gości" Tyskich na pewno wyróżniają się na tle - jak to ktoś ładnie napisał - "On tourów" :)
-
Miliard, dzięki za odpowiedz, ale rozczaruję twój kompleks. Nie jestem z ŁKSu.
Miałem ci coś napisać, ale ty oprócz farmazoniarza pokazałeś, że jesteś tylko widzewskim wiesiem, których pełno na netach. Szkoda mi czasu na wiejsko-widzewskie popierdółki.
Miałem ci coś napisać, ale ty oprócz farmazoniarza pokazałeś, że jesteś tylko widzewskim wiesiem, których pełno na netach. Szkoda mi czasu na wiejsko-widzewskie popierdółki.
-
jest nawet video z tej walki na ktorym widac jak wydlubywano wam oczy i obdzierano ze skory,niczym banderowcy na wolyniu. na koniec spiewali 'w murowanej piwnicy tancowali zbojnicy' wy czasem nie mieliscie sie nazywac fantasygang?(S) pisze:kmwtwpdk pisze:sa tez tacy co nazwali sie HOOLIGANG00 a na umawianej ustawce (z Arka) czesc z nich,rowno z jej rozpoczeciem zaczela biec w strone lasu ;]
Jak jesteś z Arki to wiesz, że macie zdjęcia (to jeszcze nie czasy nagrywek).
Znajdź takie o którym piszesz, że na starcie ktoś poleciał w las!
Na pewno za to, nie będziesz miał problemów ze zdjęciami z końca walki z katowania. Skakanie po głowach, przekopki czy wyłamywanie rąk. I wtedy był ktoś w lesie, tylko kto ma się wstydzić swojego zachowania? Arka czy My ?
-
remikalwi z jakiej jestes ekipy pytam z ciekawosci bo ublizanie ekipom poziom zaawansowany wiec chcialbym sie dowiedziec jaka ekipa uchowala takiego cwiercinteligenta w tych czasach
-
Hehe kibice.net 100% napinka cynizm zero odpowiedzi i strzępki wiedzy. Pozdrawiam z uśmiechem politowania!
-
"Ekipa piątku 13ego" jak dla mnie dobremaksMKS pisze:Tak przelatuje sobie w głowie nazwy polskich ekip (czy to "h" czy ultras") i dochodze do wniosku że na palcach jednej ręki mozna wyliczyc ciekawe, pomysłowe nazwy, z ciekawszych do głowy przychodzą mi: Opravcy i Nieznani sprawcy, pewnie jest jeszcze kilka ciekawych ale z pamięci jakoś przychodza mi na myśl jedynie kopie zachodnie, ewentualnie Ultras.... , więc nic twórczego.
-
Siema hoolsy, może nie od dawna, ale jednak mnie to trapi... Jaki wałek wymyśleć szefowi, żeby dał mi wolne w piątek i sobote, żebym mógł się wybrać na wyjazd do Gdyni ? :) sytuacja wygląda tak, że już sie zapisałem na wyjazd także żaden marny wał nie wchodzi w grę, to musi być pewniak. już mam jeden przygotowany, ale może ktoś wykmini coś lepszego, od razu mówię, że wałki typu "urodziny u stryja ciotecznego" nie wchodzą w grę z racji znajomości mojego szefa z moim wujkiem, a nie chciałbym żeby potem wyszło z tego jakieś gówno, że uczestniczyłem w okoliczności która była fikcją :) z góry dzięki za odpowiedź. Aaaa i uprzedzam intoropodobnych, że napinka i głupie odpowiedzi będą w stu procentach przeze mnie ignorowanie. PozdRo!
1964 - 1920 = 44
-
l4 albo na żądanie
jak nie kupisz l4 to możesz ściemnić lekarzowi pierwszego kontaktu, że jesteś bardzo przemęczony, ciężko pracujesz po 12h dziennie 7 dni w tygodniu itp. podobno tak da radę l4 na 2-3 dni
jak nie kupisz l4 to możesz ściemnić lekarzowi pierwszego kontaktu, że jesteś bardzo przemęczony, ciężko pracujesz po 12h dziennie 7 dni w tygodniu itp. podobno tak da radę l4 na 2-3 dni
-
czyje to?emigrantPB pisze:"Ekipa piątku 13ego" jak dla mnie dobremaksMKS pisze:Tak przelatuje sobie w głowie nazwy polskich ekip (czy to "h" czy ultras") i dochodze do wniosku że na palcach jednej ręki mozna wyliczyc ciekawe, pomysłowe nazwy, z ciekawszych do głowy przychodzą mi: Opravcy i Nieznani sprawcy, pewnie jest jeszcze kilka ciekawych ale z pamięci jakoś przychodza mi na myśl jedynie kopie zachodnie, ewentualnie Ultras.... , więc nic twórczego.
-
GKS Bełchatów