wlepki widzewa są tragiczne i śmieszne...
gratuluje "pomysłowych" projektów i jakże "oryginalnych" haseł...
z waszych wlepek czuć wieś i prostactwo...
Jak ktoś wstawi tu najnowsze wlepki ŁKS-u to zobaczycie o czym pisze i ze nie da sie porównać gówna to twarogu...
Wyraziłem tylko swoją opinie
antypozdrowienia dla widzewskiej beznadzieji
lkslodzpolska pisze:wlepki widzewa są tragiczne i śmieszne...
Jak ktoś wstawi tu najnowsze wlepki ŁKS-u to zobaczycie o czym pisze i ze nie da sie porównać gówna to twarogu...
Tylko wlepki Bałut są tragiczne...
a nowe Łks-u rzeczyuwiscie b. dobre
Ciekaw jestem jak taki miastowy jak ty rozpoznał wiejskość na vlepach? I co to ku*** za ograniczony tekst o wiejskości? Ja wiedziałem od zawsze, że macie nasze kompleksy, ale w koło Macieja o tych wsiach? Widzicie wieś na vlepach Bałut, widzicie ją na flagach Łódzkich osiedli, widzicie ją w naszych liczbach wyjazdowych, macie super mega przekozackie hasła na wyjebanych oprawach typu: większość ich dojeżdza ze wsi . No ku*** czas najwyższy troche się ogarnąć bo te kompleksy was zjedzą i wyjdzie na to, że rano jak się obudzisz to bedzie wieś na stole zamiast kawy .
Co do vlepek to super, że jesteście tak obiektywni (lkslodzpolska, Incognito.) bo co jak co ale choć nie ma waszych vlepek to już są najlepsze, najpiękniejsze no i wogóle naj. Smieszni jesteście i dalej mówcie tylko o nas a nie o sobie.
Z wielkimi pozdrowieniami dla zakompleksionych ludzików z Łodzi.
Ciekaw jestem jak taki miastowy jak ty rozpoznał wiejskość na vlepach? I co to ku*** za ograniczony tekst o wiejskości? Ja wiedziałem od zawsze, że macie nasze kompleksy, ale w koło Macieja o tych wsiach? Widzicie wieś na vlepach Bałut, widzicie ją na flagach Łódzkich osiedli, widzicie ją w naszych liczbach wyjazdowych, macie super mega przekozackie hasła na wyjebanych oprawach typu: większość ich dojeżdza ze wsi . No ku*** czas najwyższy troche się ogarnąć bo te kompleksy was zjedzą i wyjdzie na to, że rano jak się obudzisz to bedzie wieś na stole zamiast kawy .
Co do vlepek to super, że jesteście tak obiektywni (lkslodzpolska, Incognito.) bo co jak co ale choć nie ma waszych vlepek to już są najlepsze, najpiękniejsze no i wogóle naj. Smieszni jesteście i dalej mówcie tylko o nas a nie o sobie.
jak juz cos piszesz to pisz na temat (vlepki), zarzucasz kompleksy (umiesz w ogole odróżnic nienawisc od kompleksow? Rozumiesz co oznacza to slowo???) a słabosc do ŁKSu wylewa sie z kazdego wiersza w twojej wypowiedzi. Daj sobie na wstrzymanie i nie pisz juz wiecej.
Ach znowu te kompleksy,dawno tego nie było.Tak mamy zajebisty kompleks,ze jestesmy bardziej kojarzeni z naszym miastem niz wy.Tylko sie pochlastac mozna
A tak na powaznie,czy to nasza wina,ze te wsie za wami sie ciagna,jak smród za d***? Bedziecie z takim garbem jechac juz do konca i nie zmieni to fakt,ze flagi fc sa wieszane w innym miejscu niz kiedys[na prostej przeszkadzały?],ze robicie od c**** vlep osiedlowych itd...sami sobie na takie skojarzenia zapracowaliscie,wiec nie wylewaj teraz jakis smutów.
A co do tych vlep,to jak na was,to sa cienkie.I tyle.
Ostatnio zmieniony 10.08.2007, 16:25 przez Łks 1908, łącznie zmieniany 1 raz.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
no nie gadaj
wszedzie praktyczne te same czcionki i motywy
dla Gieksy daje 5,5/10
vlepki Jagi to inna bajka widac ze kazdy projekt robiony byl troche czasu, nie sa to jakies 10 minutowe projekty. kazdy jest inny i nie ma tutaj mocno oklepanych motywow lub ich przedstawienia
pilkajestokragla pisze:no nie gadaj
dla Gieksy daje 5,5/10
widocznie uzywamy innej strategi... taki styl jest charakterystyczny dla GieKSy i tego sie trzymamy... jestesmy po tym rozpoznawalni i ludzie wiedza ze te styl nalezy do nas...
pozatym nie wiem czy zauwazyles ile my wydajemy vlepek a ile inne kluby do ktorych porownujez GieKSe... wiadomo ze jesli wyda sie 5 vlepek to sa one inne....gorzej jesli wydaje sie 5 projektow co tydzien!
pilkajestokragla pisze:no nie gadaj
dla Gieksy daje 5,5/10
widocznie uzywamy innej strategi... taki styl jest charakterystyczny dla GieKSy i tego sie trzymamy... jestesmy po tym rozpoznawalni i ludzie wiedza ze te styl nalezy do nas...
pozatym nie wiem czy zauwazyles ile my wydajemy vlepek a ile inne kluby do ktorych porownujez GieKSe... wiadomo ze jesli wyda sie 5 vlepek to sa one inne....gorzej jesli wydaje sie 5 projektow co tydzien!
jaki styl kazdy uzywa tych samych brushow podniszczonych czcionek wiec nie mow ze jest to wasz styl, a jezeli juz macie taka "strategie" to bez przesady ale na noty "10" to nie zasluguje
Incognito. pisze:piękne zestawienie wlepki ze swasyką i obok z godłem Polski...
cały ŁKS... to nie pierwsze takie vlepy. Co ciekawe to nie jedyna ekipa, vlepy Ruchu "Trzy narody(NIEMCY i POLSKA , Śląsk) jeden klub." też są na poziomie eŁKSu z tym że Ruch nie robi vlep "Patrioci" itd.
Incognito. pisze:piękne zestawienie wlepki ze swasyką i obok z godłem Polski...
Może pokusisz się na skomentowanie wszystkich vlep, a nie wytknięcie jednej ?
Jagiellonia 9/10
GKS Katowice Zawodzie 8/10
ŁKS Pabianice 8/10
ŁKS 9/10 - była by dziesiątka ale zabrakło jakiegoś motywu dla małolatów, żeby nakleiły sobie na zeszyt w podstawówce.
Cracovia 10/10
ja p******* ale DNO!!!! buahahahahaahaha !!! padłem...
Jak padłes , to wstan
wiedziałem ze jak bedziecie komentowac nasze vlepki ( o ile bedziecie ) to tylka ta bo w koncu reszty 60 nie ma co komentowac :D:D
PS. zmien podpis bo nie pasuje do ciebie chłoptasiu z mazur
Bez pozdrowień pisze:Ile kosztowało by zamówienie 1000 wlepek (5 wzorów) razem z wysyłkami itp cała kwota ?
Niewiem czy tak mala ilosc da sie wydrukowac (tj.200 jednego wzoru) zazwyczaj jest to 500 kazdego wzoru, ja zamawiajac 3000 vlep (500szt x 6 projektow, 5x5cm) zaplacilem ze wszystkim 112zl