Vlepki ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Kuzyn Kopek
- ban
-
lkslodzpolska
wlepki widzewa są tragiczne i śmieszne...
gratuluje "pomysłowych" projektów i jakże "oryginalnych" haseł...
z waszych wlepek czuć wieś i prostactwo...
Jak ktoś wstawi tu najnowsze wlepki ŁKS-u to zobaczycie o czym pisze i ze nie da sie porównać gówna to twarogu...
Wyraziłem tylko swoją opinie
antypozdrowienia dla widzewskiej beznadzieji
gratuluje "pomysłowych" projektów i jakże "oryginalnych" haseł...
Jak ktoś wstawi tu najnowsze wlepki ŁKS-u to zobaczycie o czym pisze i ze nie da sie porównać gówna to twarogu...
Łódź Moim Miastem-1908-ŁKS Moim Życiem
cwks1905,wks1946,gks1971
WHITE POWER
cwks1905,wks1946,gks1971
WHITE POWER
-
typowy_typ
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 0b90580d84
Górnik Zabrze - FC Tarnowskie Góry 3 seria
Górnik Zabrze - FC Tarnowskie Góry 3 seria
-
Incognito.
Tylko wlepki Bałut są tragiczne...lkslodzpolska pisze:wlepki widzewa są tragiczne i śmieszne...
gratuluje "pomysłowych" projektów i jakże "oryginalnych" haseł...![]()
a nowe Łks-u rzeczyuwiscie b. dobre
lkslodzpolska pisze:wlepki widzewa są tragiczne i śmieszne...
Ciekaw jestem jak taki miastowy jak ty rozpoznał wiejskość na vlepach? I co to ku*** za ograniczony tekst o wiejskości? Ja wiedziałem od zawsze, że macie nasze kompleksy, ale w koło Macieja o tych wsiach? Widzicie wieś na vlepach Bałut, widzicie ją na flagach Łódzkich osiedli, widzicie ją w naszych liczbach wyjazdowych, macie super mega przekozackie hasła na wyjebanych oprawach
Co do vlepek to super, że jesteście tak obiektywni (lkslodzpolska, Incognito.) bo co jak co ale choć nie ma waszych vlepek to już są najlepsze, najpiękniejsze no i wogóle naj. Smieszni jesteście i dalej mówcie tylko o nas a nie o sobie.
Z wielkimi pozdrowieniami dla zakompleksionych ludzików z Łodzi.
ŁÓDZKI WIDZEW BAŁUTY
FC DUMĄ WIDZEWA
FC DUMĄ WIDZEWA
jak juz cos piszesz to pisz na temat (vlepki), zarzucasz kompleksy (umiesz w ogole odróżnic nienawisc od kompleksow? Rozumiesz co oznacza to slowo???) a słabosc do ŁKSu wylewa sie z kazdego wiersza w twojej wypowiedzi. Daj sobie na wstrzymanie i nie pisz juz wiecej.morello pisze:lkslodzpolska pisze:wlepki widzewa są tragiczne i śmieszne...
Ciekaw jestem jak taki miastowy jak ty rozpoznał wiejskość na vlepach? I co to ku*** za ograniczony tekst o wiejskości? Ja wiedziałem od zawsze, że macie nasze kompleksy, ale w koło Macieja o tych wsiach? Widzicie wieś na vlepach Bałut, widzicie ją na flagach Łódzkich osiedli, widzicie ją w naszych liczbach wyjazdowych, macie super mega przekozackie hasła na wyjebanych oprawachtypu: większość ich dojeżdza ze wsi
. No ku*** czas najwyższy troche się ogarnąć bo te kompleksy was zjedzą i wyjdzie na to, że rano jak się obudzisz to bedzie wieś na stole zamiast kawy
.
Co do vlepek to super, że jesteście tak obiektywni (lkslodzpolska, Incognito.) bo co jak co ale choć nie ma waszych vlepek to już są najlepsze, najpiękniejsze no i wogóle naj. Smieszni jesteście i dalej mówcie tylko o nas a nie o sobie.
Ach znowu te kompleksy,dawno tego nie było.Tak mamy zajebisty kompleks,ze jestesmy bardziej kojarzeni z naszym miastem niz wy.Tylko sie pochlastac moznamorello pisze:lkslodzpolska pisze:wlepki widzewa są tragiczne i śmieszne...
Ciekaw jestem jak taki miastowy jak ty rozpoznał wiejskość na vlepach? I co to ku*** za ograniczony tekst o wiejskości? Ja wiedziałem od zawsze, że macie nasze kompleksy, ale w koło Macieja o tych wsiach? Widzicie wieś na vlepach Bałut, widzicie ją na flagach Łódzkich osiedli, widzicie ją w naszych liczbach wyjazdowych, macie super mega przekozackie hasła na wyjebanych oprawachtypu: większość ich dojeżdza ze wsi
. No ku*** czas najwyższy troche się ogarnąć bo te kompleksy was zjedzą i wyjdzie na to, że rano jak się obudzisz to bedzie wieś na stole zamiast kawy
.
A tak na powaznie,czy to nasza wina,ze te wsie za wami sie ciagna,jak smród za d***? Bedziecie z takim garbem jechac juz do konca i nie zmieni to fakt,ze flagi fc sa wieszane w innym miejscu niz kiedys[na prostej przeszkadzały?],ze robicie od c**** vlep osiedlowych itd...sami sobie na takie skojarzenia zapracowaliscie,wiec nie wylewaj teraz jakis smutów.
A co do tych vlep,to jak na was,to sa cienkie.I tyle.
Ostatnio zmieniony 10.08.2007, 16:25 przez Łks 1908, łącznie zmieniany 1 raz.
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
ŁKS Pabianice!
-
Bytków_GKS
-
Złodziej Bułek
- ban
-
pilkajestokragla
widocznie uzywamy innej strategi... taki styl jest charakterystyczny dla GieKSy i tego sie trzymamy... jestesmy po tym rozpoznawalni i ludzie wiedza ze te styl nalezy do nas...pilkajestokragla pisze:no nie gadaj
wszedzie praktyczne te same czcionki i motywy
dla Gieksy daje 5,5/10
pozatym nie wiem czy zauwazyles ile my wydajemy vlepek a ile inne kluby do ktorych porownujez GieKSe... wiadomo ze jesli wyda sie 5 vlepek to sa one inne....gorzej jesli wydaje sie 5 projektow co tydzien!
wie ktos co sie dzieje ze strona http://www.sklep.kibica.pl ? nie odpisuja na meile... POZDRAWIAM
Na urlopie chyba są ...ANTY pisze:wie ktos co sie dzieje ze strona http://www.sklep.kibica.pl ? nie odpisuja na meile... POZDRAWIAM
-
pabian1908
-
pilkajestokragla
+GKSK-CE+ pisze:widocznie uzywamy innej strategi... taki styl jest charakterystyczny dla GieKSy i tego sie trzymamy... jestesmy po tym rozpoznawalni i ludzie wiedza ze te styl nalezy do nas...pilkajestokragla pisze:no nie gadaj
wszedzie praktyczne te same czcionki i motywy
dla Gieksy daje 5,5/10
pozatym nie wiem czy zauwazyles ile my wydajemy vlepek a ile inne kluby do ktorych porownujez GieKSe... wiadomo ze jesli wyda sie 5 vlepek to sa one inne....gorzej jesli wydaje sie 5 projektow co tydzien!
jaki styl
to tyle na ten temat bez odbioru no chyba ze priv
-
Incognito.
Może pokusisz się na skomentowanie wszystkich vlep, a nie wytknięcie jednej ?Incognito. pisze:piękne zestawienie wlepki ze swasyką i obok z godłem Polski...
Jagiellonia 9/10
GKS Katowice Zawodzie 8/10
ŁKS Pabianice 8/10
ŁKS 9/10 - była by dziesiątka ale zabrakło jakiegoś motywu dla małolatów, żeby nakleiły sobie na zeszyt w podstawówce.
Cracovia 10/10
Łódzki Klub Sportowy
-
Rafi_Widzew
- ban
- Kontakt:
Jak padłes , to wstanRafi_Widzew pisze:ja p******* ale DNO!!!!fanatyk1908 pisze:buahahahahaahaha !!! padłem...
wiedziałem ze jak bedziecie komentowac nasze vlepki ( o ile bedziecie ) to tylka ta
PS. zmien podpis bo nie pasuje do ciebie chłoptasiu z mazur
ŚŻK! ANTY PARÓWY
-
Bez pozdrowień
Ile kosztowało by zamówienie 1000 wlepek (5 wzorów) razem z wysyłkami itp cała kwota ?
WYPRZEDAŻ KOSZULEK PATRIOCI EDYCJA IV , CENA TYLKO 29.99 ZŁ ! http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=13857
"rezygnując z wartości, tracimy poczucie wspólnoty, tracimy Polskę. Nie ma wolności bez wartości."
"rezygnując z wartości, tracimy poczucie wspólnoty, tracimy Polskę. Nie ma wolności bez wartości."