Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Gotemburg. Co za łeb. enejdzel nie wypowiadaj się w temacie o którym nie masz pojęcia.
-
Kiedyś była tzw" Niebiesko-Czerwona"zgoda pomiędzy ta trójką,teraz ogólnie neutralnie bez ci snieńsiwy_rr pisze:Jakie są obecnie relacje na linii - Odra Opole - Piast i Polonia B. - Piast ?
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
Do enejdzel Nie masz w zwyczaju się wypowiadać ale to zrobiłeś i rozwiałeś wątpliwości że jesteś zwkły łeb, wy tam w Krakowie macie chyba jakieś szkolenia z tej propagandy,ale na szczęście nikt normalny nie uwierzy wam w te bajki i żenujące tłumaczenia.
P. S. Zapomniałeś dodać że Śląsk w Krakowie goszczony był przy zimniej vódce a Wisła we Wrocławiu przy ciepłym Piaście.
P. S. Zapomniałeś dodać że Śląsk w Krakowie goszczony był przy zimniej vódce a Wisła we Wrocławiu przy ciepłym Piaście.
-
Typowy, anonimowy reprezentant kibice.net
Napisze swoją, c*** wie kogo interesującą opinię i na koniec się spierdoli że kto odpisze ten propagandzista.
Dobry zjeb
Napisze swoją, c*** wie kogo interesującą opinię i na koniec się spierdoli że kto odpisze ten propagandzista.
Dobry zjeb
za kim jestes?
-
Panowie z Wrocławia i Krakowa nie dajcie się prowokować marnym prowokatorom którzy się tutaj wypowiadaja. Co do goscin co jakiś niby gość z Wisły się wypowiadał to ciekawe czy byłeś chociaż raz u kogoś prywatnie we Wrocławiu chyba nie , i nie mówię o meczach pomiędzy WKS-TS. Uwierz mi gościu że chłopaki z Wrocławia urządzali takie gościny (kazdy dawal to co mogl)dla nas że każdy z nas zapamięta to do końca życia bynajmniej ja. W drugą stronę wydaje mi się było podobnie. Niejeden Wislak będzie nosił WKS(oczywiscie Lechie tez)w sercu jak Wisle, i żadne oświadczenia WSH tego nie zmienia. A co do okrzyków które były na ostatnim meczu to uwierzcie mi duża część osób z Krakowa z wielkim smutkiem tego musiała słuchać część na stadionie część która dała sobie spokój po tych cyrkach ostatnich w tv. Ale jak ktoś wspomniał na stadionach nie ma demokracji rządzą bandy dla których wydaje się kluby i zgody przestają mieć znaczenie liczy się pieniądz i pogon za nim bez względu na trupy które się ścięła w drodze do nich.
-
chyba przynajmniej, a nie bynajmniej
-
A kubki smyczki i długopisy też mieli zwrócić? Pamiętam jak Śląsk wjechał Odrze Opole jaki tutaj był lament. Że Śląsk to piz....że tacy słabi itd. Nagle jak zerwali zgodę z Wisłą to stał się czołową ekipą w Polsce :-) rozjebaliście już nie jeden temat na tym forum. Jesteście mega chuliganami :-) ciekawe ile tak naprawdę stanęło by oko w oko z tymi celebrytami z WSH Śląska czy Lechii :-) kupa w majty i spierdalać nie oglądając się za siebieVALO. pisze:
Ja już o tym kiedys napisałem żę ta banda modelek z wsh odmowila odebrania barw Wisły czy to we wrocławiu lub dgansku.Widać jak te modelki kalkuluja wszystko.Rownież pisałem ze w ŚWL to wsh było najslabsze co sie potwierdza.Propaganda wsh zaczynamy bronic modelek 1234 start.
-
Tutaj to standard, siłe bojową poszczególnych ekip z ŚWL komentują ludzie którzy widzieli fotki z profili FB i słyszeli tylko o akcjach które zostały na tym FB opisane.
Kiedyś było pokolenie zinów i tam ekipy co pisały relacje ubarwiały teraz jest pokolenie FB i tam też ekipy ubarwiają..
Sezon jest długi czas pokaże w tym jeszcze lub w kolejnych komu i które decyzje wyjda na dobre oraz czy i kto będzie swoich żałował..
Kiedyś było pokolenie zinów i tam ekipy co pisały relacje ubarwiały teraz jest pokolenie FB i tam też ekipy ubarwiają..
Sezon jest długi czas pokaże w tym jeszcze lub w kolejnych komu i które decyzje wyjda na dobre oraz czy i kto będzie swoich żałował..
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
Jeśli jesteś kumaty na jakiego swirujesz to byś wiedział gdzie jest banda Ś gdzie L a gdzie WSHbocian pisze:A kubki smyczki i długopisy też mieli zwrócić? Pamiętam jak Śląsk wjechał Odrze Opole jaki tutaj był lament. Że Śląsk to piz....że tacy słabi itd. Nagle jak zerwali zgodę z Wisłą to stał się czołową ekipą w Polsce :-) rozjebaliście już nie jeden temat na tym forum. Jesteście mega chuliganami :-) ciekawe ile tak naprawdę stanęło by oko w oko z tymi celebrytami z WSH Śląska czy Lechii :-) kupa w majty i spierdalać nie oglądając się za siebieVALO. pisze:
Ja już o tym kiedys napisałem żę ta banda modelek z wsh odmowila odebrania barw Wisły czy to we wrocławiu lub dgansku.Widać jak te modelki kalkuluja wszystko.Rownież pisałem ze w ŚWL to wsh było najslabsze co sie potwierdza.Propaganda wsh zaczynamy bronic modelek 1234 start.
-
Śląsk jeszcze niedawno przez szanowną komisję knet był traktowany co najwyżej jako średnia ekipa, którą pacnąć by mogło Zagłębie L(po zerwaniu z Wisłą są już kocurem)Lechia tak samo była wyśmiewana i porównywalna do przeciętniaków do starcia z Lechem.od miesiąca układu Ruch jest słaby i traci tereny na rzecz KSGKS, a Widzewa to już w ogóle nie ma , muszą się słuchać PF&WS, jeszcze miesiąc temu byli topową bandą.boli niektórych ta Wisła, oj boli ;)
-
Tak wiemy wiemy, WSH jest chujowe, słabe, bez honoru i zasad i przez ostatnie pare lat WSH tylko goniło za plecami Lechii czy Śląska i na nich żerowało, wy tak na poważnie? Po c*** im umniejszacie na internecie, chcecie od nowa historie pisać czy co? Takie jest to słabe WSH że żadna ekipa nie chce z tymi leszczami mieć nic wspólnego, każdy sąsiad z południowej Polski ma na nich wyjebane bo to nie poważna i nie godna zaufania ekipa.. Piszcie sobie tak dalej, to tylko o was świadczy.
-
PROTERIAN chodziło mi o to co kolega napisał wyżej. Trafił w sedno i dokładnie tak to wygląda. Ja nie świruje w przeciwieństwie do was. To przecież wy wszystko wiecie kto gdzie z kim i jak.*** pisze:Śląsk jeszcze niedawno przez szanowną komisję knet był traktowany co najwyżej jako średnia ekipa, którą pacnąć by mogło Zagłębie L(po zerwaniu z Wisłą są już kocurem)Lechia tak samo była wyśmiewana i porównywalna do przeciętniaków do starcia z Lechem.od miesiąca układu Ruch jest słaby i traci tereny na rzecz KSGKS, a Widzewa to już w ogóle nie ma , muszą się słuchać PF&WS, jeszcze miesiąc temu byli topową bandą.boli niektórych ta Wisła, oj boli ;)
-
Ironizując trafiłeś w samo sedno :)saler pisze:Tak wiemy wiemy, WSH jest chujowe, słabe, bez honoru i zasad i przez ostatnie pare lat WSH tylko goniło za plecami Lechii czy Śląska i na nich żerowało, wy tak na poważnie? Po c*** im umniejszacie na internecie, chcecie od nowa historie pisać czy co? Takie jest to słabe WSH że żadna ekipa nie chce z tymi leszczami mieć nic wspólnego, każdy sąsiad z południowej Polski ma na nich wyjebane bo to nie poważna i nie godna zaufania ekipa.. Piszcie sobie tak dalej, to tylko o was świadczy.
-
Można odwrócić to twoje tasowańsko pod ilość psiapsiółek i napisać, że tacy jesteście mocni a liżecie się z tyloma ekipami.saler pisze:Tak wiemy wiemy, WSH jest chujowe, słabe, bez honoru i zasad i przez ostatnie pare lat WSH tylko goniło za plecami Lechii czy Śląska i na nich żerowało, wy tak na poważnie? Po c*** im umniejszacie na internecie, chcecie od nowa historie pisać czy co? Takie jest to słabe WSH że żadna ekipa nie chce z tymi leszczami mieć nic wspólnego, każdy sąsiad z południowej Polski ma na nich wyjebane bo to nie poważna i nie godna zaufania ekipa.. Piszcie sobie tak dalej, to tylko o was świadczy.
-
W ogole, ze w Trojmiescie jest uzywany sprzet to tez jakos cicho na ten temat :)
A co do ukladu H Ruchu z Wisla dajcie juz spokoj.. maja sobie uklad to sobie maja, cos pokaza ciekawego w jakiejs powaznej konfrontacji na szlaku to bedzie o czym gadac i co oceniac ile sa warci jako ekipa itd. Moze Wisla sie ustawi z kims w koncu za poreczeniem Ruchu i beda mieli sprawdzian swojej sily
Poki co niech sobie robia co chca, ukladaja z kim chca a co im z tego wyjdzie czas pokaze
A tymczasem dajmy juz spokoj tej tematyce, bo walkowac w kolko to samo juz sie znudzilo
A co do ukladu H Ruchu z Wisla dajcie juz spokoj.. maja sobie uklad to sobie maja, cos pokaza ciekawego w jakiejs powaznej konfrontacji na szlaku to bedzie o czym gadac i co oceniac ile sa warci jako ekipa itd. Moze Wisla sie ustawi z kims w koncu za poreczeniem Ruchu i beda mieli sprawdzian swojej sily
Poki co niech sobie robia co chca, ukladaja z kim chca a co im z tego wyjdzie czas pokaze
A tymczasem dajmy juz spokoj tej tematyce, bo walkowac w kolko to samo juz sie znudzilo

-
Mam nadzieje że twój post to prowokacja, nie jest tajemnica że w Trójmiescie od dłuższego czasu Lechia ma dość sporą przewageGdyniaTAG pisze:Musialem sie zarejestrowac bo normalnie nie moge czytac bzdur ktore sie tutaj wypisuje.
lechia i slask maja mocne ekipy ? ktos chyba sobie zarty robi. Arka notorycznie robi wjazdy
-
ten zboczeniec grasuje od jakiegoś czasu na forum, niedawno się podszywał pod Śląska.
-
Olimpia Warszawa ma jeszcze jakieś kontakty w Lublanie? Był ktoś z nimi w Trenčínie?
-
ktoś porównał zgodę do małżeństwa i słusznie
W małżeństwie bywa różnie raz lepiej raz gorzej, ale robi się wszystko by przetrwać i wyjść na prostą i tak samo jest ze zgodami, ekipy mają wzloty i upadki raz lepszą formę raz gorszą ale po to się ma zgodę aby w trudnych czasach pomóc braciom , przetrwać trudne czasy i wyjść na prostą.
Obecnie zawierane są jedynie układy jak sama nazwa mówi ja tobie coś ty mi coś i nic po za tym czyli jak z kochanką...
SAMI WIECIE DO CZEGO pIJE.....
pozdro dla starego pokolenia z lat 90tych
idzie nowe.......
Ps to moje osobiste zdanie nie ekipy Czarnych
W małżeństwie bywa różnie raz lepiej raz gorzej, ale robi się wszystko by przetrwać i wyjść na prostą i tak samo jest ze zgodami, ekipy mają wzloty i upadki raz lepszą formę raz gorszą ale po to się ma zgodę aby w trudnych czasach pomóc braciom , przetrwać trudne czasy i wyjść na prostą.
Obecnie zawierane są jedynie układy jak sama nazwa mówi ja tobie coś ty mi coś i nic po za tym czyli jak z kochanką...
idzie nowe.......
Ps to moje osobiste zdanie nie ekipy Czarnych

-
Ekipy mają różne czasy , to normalne , wszyscy jesteśmy tylko ludźmi , zmieniają się pokolenia, raz się jest wozie raz pod ale kiedyś zgoda oznaczała na dobre i na złe, a dzisiaj patrząc ile zgód w ciągu 2 lat poszło się je........... to każdy kalkuluję i ocenia, kiedyś tego nie było

-
osoby wypowiadające się tu o latach 90 często pokazują że znają je jedynie z opowiadań, lub mieli wtedy po 10 lat, no ale teraz to takie trendy powoływać sie na tamte lataCZARNISLUPSK1945 pisze:ktoś porównał zgodę do małżeństwa i słusznie
to przypadkiem nie w latach 90 Lech najpierw miał zgode z Bałtykiem by w krótkim czasie związać się z Arką?
to nie przypadkiem w latach 90 była śląska zgoda która okazała się niewypałem?
takich przypadków było więcej, układy/zgody padały tak jak i dziś, tylko że wtedy nie było internetu i te pryszczate brylate zjeby które teraz tutaj płaczą, w tamtych czasach nie miałyby komu się wyżalić, baaa nawet nie wiedziałyby o wielu zgodach/układach

-
co racja to racja, też zauważam jak koloryzowane są tamte lata, a też było w c*** krzywych akcji, no ale młokosy po 20 lat będa nam mówic jak było w latach 90, zabawne
-
Mecz był w Zilinie a nie w zadnym Trencinie.Klaus B. pisze:Olimpia Warszawa ma jeszcze jakieś kontakty w Lublanie? Był ktoś z nimi w Trenčínie?
-
Porównałem zgodę do małżeństwa,a obecne układy do kochania się z kochanką, ale widzę, że panowie wyżej wiedzą więcej niż wiedzą;-) SPOKO
Ps dzięki chciałbym mieć 20 lat ale mam obecnie troszkie więcej
Ps dzięki chciałbym mieć 20 lat ale mam obecnie troszkie więcej

-
od czasu GangbanGu wszystko jest możliwe
I od bajtla pamiyntom eR niybieskie na bieli.
Bydziesz kochoł ta drużyna tak mi pedzieli
Bydziesz kochoł ta drużyna tak mi pedzieli
-
Pytanie do BKS Bielsko Biała - jakie są Wasze największe kosy spoza województwa śląskiego?
-
Jakie relacje między Lech - KSGKS - Cracovia - ŁKS?
-
z czego połowe naruchasz sam.Zolpidem pisze:Co robi Wisła w czasach, gdy wszystkie normalne ekipy odbiły od sieci i ograniczają się do suchych komunikatów?
- Nowe konta na forach :)
Od jutra idą nowe przetasowania, po których znowu będzie +15 stron w sieci.
-
Olimpia W obecna w Żylinie:Klaus B. pisze:Olimpia Warszawa ma jeszcze jakieś kontakty w Lublanie? Był ktoś z nimi w Trenčínie?

-
po części masz rację, zgody padały i zawiązywały się nowe, czasem dziwne. Tylko w latach 80/90 takie zgody nie powstawały na bazie interesów, kalkulacji itp. wybranej grupki stanowiącej 1-5% społeczności kibicowskiej, tylko najzwyczajniej w świecie z nawiązania dialogu (impreza, wspólna walka, alkoholizacja itp.) ludzi, którzy byli aktywni na stadionie, na wyjazdach, na ulicy a nie tylko w lesie, pod dyskoteką czy na imprezach MMA. Różnica duża, bo wtedy to były zgody KIBICÓW/KIBOLI a nie "ekipy mającej w d**** piłkę nożną"Wyznawca Wisełki pisze:osoby wypowiadające się tu o latach 90 często pokazują że znają je jedynie z opowiadań, lub mieli wtedy po 10 lat, no ale teraz to takie trendy powoływać sie na tamte lataCZARNISLUPSK1945 pisze:ktoś porównał zgodę do małżeństwa i słusznie
to przypadkiem nie w latach 90 Lech najpierw miał zgode z Bałtykiem by w krótkim czasie związać się z Arką?
to nie przypadkiem w latach 90 była śląska zgoda która okazała się niewypałem?
takich przypadków było więcej, układy/zgody padały tak jak i dziś, tylko że wtedy nie było internetu i te pryszczate brylate zjeby które teraz tutaj płaczą, w tamtych czasach nie miałyby komu się wyżalić, baaa nawet nie wiedziałyby o wielu zgodach/układach
-
Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
Zgodnie z oświadczeniem WSH i SKWK "układ z Ruchem jest czysto chuligański i tylko w tych kategoriach należy go rozpatrywać" czy jakoś tak... Rozumiem, że na fotkach z błoń byli odpowiedni ludzie, ale jak to się ma do bębnowego na gnieździe w koszulce Ruchu?
Czyżby oświadczenie wymagało aktualizacji?
O ile pamiętam nie jest on częścią wyżej wymienionych ekip sportowych..
Zgodnie z oświadczeniem WSH i SKWK "układ z Ruchem jest czysto chuligański i tylko w tych kategoriach należy go rozpatrywać" czy jakoś tak... Rozumiem, że na fotkach z błoń byli odpowiedni ludzie, ale jak to się ma do bębnowego na gnieździe w koszulce Ruchu?
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
co raz więcej układów i co raz mniej zgód.KlubSportowy pisze:Ostatnio zapanowała moda na zawieranie układów
-
bo na stadionie nie ma demokracji? znasz takie powiedzenie "co wolno wojewodzie to nie tobie...." ? tak jak na wielu stadionachBunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
-
Oj żeś się dojebał :) A zdziwiłoby Cię jakby na gnieździe na Wiśle siedział ktoś w koszulce Cracovii? Bo mnie na przykład nie. Niech sobie siedzą tam w czym chcą. To jest Wisła.Bunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
-
Bunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
Ale jest częścią sektora kiboli Wisły. Gniazdowy czy bębniarze są również głosem tej trybuny, na której stoją chuligani i reszta grup kibicowskich Wisły. W co miał być ubrany? w różowy sweterek, a w ręce trzymać wuwuzele?
Był w koszulce Ruchu - zgodnie z głosem tej trybuny, która mówi jasno - jest układ z Ruchem (niebawem może się przerodzić w zgodę). I na tej trybunie nie ma osób, które myślą inaczej. Chwilowo przeniesli się na sektor G lub odpuścili sobie z meczami bo Rafał Wolskie odszedł i trzeba na złość klubowi nie kupować biletów. Będą wyniki to wrócą.
-
to odeszli bo myślą inaczej czy przez Rafałów Wolskich, bo już się gubisz w zeznaniach? I oby wrócili bo dopiero będzie beka kręcona jak bedziecie jezdzili w 200 osób. Ale pewnie wtedy znów bedziecie udawać, ze deszcz pada i to na złość klubowi :)kosacki pisze:Bunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
Ale jest częścią sektora kiboli Wisły. Gniazdowy czy bębniarze są również głosem tej trybuny, na której stoją chuligani i reszta grup kibicowskich Wisły. W co miał być ubrany? w różowy sweterek, a w ręce trzymać wuwuzele?
Był w koszulce Ruchu - zgodnie z głosem tej trybuny, która mówi jasno - jest układ z Ruchem (niebawem może się przerodzić w zgodę). I na tej trybunie nie ma osób, które myślą inaczej. Chwilowo przeniesli się na sektor G lub odpuścili sobie z meczami bo Rafał Wolskie odszedł i trzeba na złość klubowi nie kupować biletów. Będą wyniki to wrócą.
-
Gdybyś ty stał na gnieździe obsrany, oblany, zrzygany wcale by mnie to nie zdziwiło. I nie odniosłeś się do mojego postu o zgodzie, pisanego kilkanaście dni temu. Wiem, ciężko było.isis pisze:Oj żeś się dojebał :) A zdziwiłoby Cię jakby na gnieździe na Wiśle siedział ktoś w koszulce Cracovii? Bo mnie na przykład nie. Niech sobie siedzą tam w czym chcą. To jest Wisła.Bunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...

-
Wtedy może będziecie reagować inaczej niż choćby przed Legnicą.to odeszli bo myślą inaczej czy przez Rafałów Wolskich, bo już się gubisz w zeznaniach? I oby wrócili bo dopiero będzie beka kręcona jak bedziecie jezdzili w 200 osób. Ale pewnie wtedy znów bedziecie udawać, ze deszcz pada i to na złość klubowi :)
-
na razie to jest kręcona po waszej akcji w rosjii, ale jak widać po tym co się dzieje na forum gorzej zrobiła Wisła układając się z Ruchem:)Sensi_ pisze: I oby wrócili bo dopiero będzie beka kręcona jak bedziecie jezdzili w 200 osób. Ale pewnie wtedy znów bedziecie udawać, ze deszcz pada i to na złość klubowi :)
-
Bo Ruch jakby co to ma jeszcze kilkuletnie zgody,a Wisła tylko kilku przydupasów z podkarpacia.nikodem pisze:Mam dziwne wrażenie ze to bardziej Wisle zalezy na tym układzie niż PF,moze dlatego że już na tym nieco stracili,trzeba przyznac że Ruch to bardzo mądrze rozegrał i wie co robi.