Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Do enejdzel Nie masz w zwyczaju się wypowiadać ale to zrobiłeś i rozwiałeś wątpliwości że jesteś zwkły łeb, wy tam w Krakowie macie chyba jakieś szkolenia z tej propagandy,ale na szczęście nikt normalny nie uwierzy wam w te bajki i żenujące tłumaczenia.
P. S. Zapomniałeś dodać że Śląsk w Krakowie goszczony był przy zimniej vódce a Wisła we Wrocławiu przy ciepłym Piaście.
P. S. Zapomniałeś dodać że Śląsk w Krakowie goszczony był przy zimniej vódce a Wisła we Wrocławiu przy ciepłym Piaście.
Typowy, anonimowy reprezentant kibice.net
Napisze swoją, c*** wie kogo interesującą opinię i na koniec się spierdoli że kto odpisze ten propagandzista.
Dobry zjeb
Napisze swoją, c*** wie kogo interesującą opinię i na koniec się spierdoli że kto odpisze ten propagandzista.
Dobry zjeb
za kim jestes?
Panowie z Wrocławia i Krakowa nie dajcie się prowokować marnym prowokatorom którzy się tutaj wypowiadaja. Co do goscin co jakiś niby gość z Wisły się wypowiadał to ciekawe czy byłeś chociaż raz u kogoś prywatnie we Wrocławiu chyba nie , i nie mówię o meczach pomiędzy WKS-TS. Uwierz mi gościu że chłopaki z Wrocławia urządzali takie gościny (kazdy dawal to co mogl)dla nas że każdy z nas zapamięta to do końca życia bynajmniej ja. W drugą stronę wydaje mi się było podobnie. Niejeden Wislak będzie nosił WKS(oczywiscie Lechie tez)w sercu jak Wisle, i żadne oświadczenia WSH tego nie zmienia. A co do okrzyków które były na ostatnim meczu to uwierzcie mi duża część osób z Krakowa z wielkim smutkiem tego musiała słuchać część na stadionie część która dała sobie spokój po tych cyrkach ostatnich w tv. Ale jak ktoś wspomniał na stadionach nie ma demokracji rządzą bandy dla których wydaje się kluby i zgody przestają mieć znaczenie liczy się pieniądz i pogon za nim bez względu na trupy które się ścięła w drodze do nich.
chyba przynajmniej, a nie bynajmniej
A kubki smyczki i długopisy też mieli zwrócić? Pamiętam jak Śląsk wjechał Odrze Opole jaki tutaj był lament. Że Śląsk to piz....że tacy słabi itd. Nagle jak zerwali zgodę z Wisłą to stał się czołową ekipą w Polsce :-) rozjebaliście już nie jeden temat na tym forum. Jesteście mega chuliganami :-) ciekawe ile tak naprawdę stanęło by oko w oko z tymi celebrytami z WSH Śląska czy Lechii :-) kupa w majty i spierdalać nie oglądając się za siebieVALO. pisze:
Ja już o tym kiedys napisałem żę ta banda modelek z wsh odmowila odebrania barw Wisły czy to we wrocławiu lub dgansku.Widać jak te modelki kalkuluja wszystko.Rownież pisałem ze w ŚWL to wsh było najslabsze co sie potwierdza.Propaganda wsh zaczynamy bronic modelek 1234 start.
Tutaj to standard, siłe bojową poszczególnych ekip z ŚWL komentują ludzie którzy widzieli fotki z profili FB i słyszeli tylko o akcjach które zostały na tym FB opisane.
Kiedyś było pokolenie zinów i tam ekipy co pisały relacje ubarwiały teraz jest pokolenie FB i tam też ekipy ubarwiają..
Sezon jest długi czas pokaże w tym jeszcze lub w kolejnych komu i które decyzje wyjda na dobre oraz czy i kto będzie swoich żałował..
Kiedyś było pokolenie zinów i tam ekipy co pisały relacje ubarwiały teraz jest pokolenie FB i tam też ekipy ubarwiają..
Sezon jest długi czas pokaże w tym jeszcze lub w kolejnych komu i które decyzje wyjda na dobre oraz czy i kto będzie swoich żałował..
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
Jeśli jesteś kumaty na jakiego swirujesz to byś wiedział gdzie jest banda Ś gdzie L a gdzie WSHbocian pisze:A kubki smyczki i długopisy też mieli zwrócić? Pamiętam jak Śląsk wjechał Odrze Opole jaki tutaj był lament. Że Śląsk to piz....że tacy słabi itd. Nagle jak zerwali zgodę z Wisłą to stał się czołową ekipą w Polsce :-) rozjebaliście już nie jeden temat na tym forum. Jesteście mega chuliganami :-) ciekawe ile tak naprawdę stanęło by oko w oko z tymi celebrytami z WSH Śląska czy Lechii :-) kupa w majty i spierdalać nie oglądając się za siebieVALO. pisze:
Ja już o tym kiedys napisałem żę ta banda modelek z wsh odmowila odebrania barw Wisły czy to we wrocławiu lub dgansku.Widać jak te modelki kalkuluja wszystko.Rownież pisałem ze w ŚWL to wsh było najslabsze co sie potwierdza.Propaganda wsh zaczynamy bronic modelek 1234 start.
Śląsk jeszcze niedawno przez szanowną komisję knet był traktowany co najwyżej jako średnia ekipa, którą pacnąć by mogło Zagłębie L(po zerwaniu z Wisłą są już kocurem)Lechia tak samo była wyśmiewana i porównywalna do przeciętniaków do starcia z Lechem.od miesiąca układu Ruch jest słaby i traci tereny na rzecz KSGKS, a Widzewa to już w ogóle nie ma , muszą się słuchać PF&WS, jeszcze miesiąc temu byli topową bandą.boli niektórych ta Wisła, oj boli ;)
Tak wiemy wiemy, WSH jest chujowe, słabe, bez honoru i zasad i przez ostatnie pare lat WSH tylko goniło za plecami Lechii czy Śląska i na nich żerowało, wy tak na poważnie? Po c*** im umniejszacie na internecie, chcecie od nowa historie pisać czy co? Takie jest to słabe WSH że żadna ekipa nie chce z tymi leszczami mieć nic wspólnego, każdy sąsiad z południowej Polski ma na nich wyjebane bo to nie poważna i nie godna zaufania ekipa.. Piszcie sobie tak dalej, to tylko o was świadczy.
PROTERIAN chodziło mi o to co kolega napisał wyżej. Trafił w sedno i dokładnie tak to wygląda. Ja nie świruje w przeciwieństwie do was. To przecież wy wszystko wiecie kto gdzie z kim i jak.*** pisze:Śląsk jeszcze niedawno przez szanowną komisję knet był traktowany co najwyżej jako średnia ekipa, którą pacnąć by mogło Zagłębie L(po zerwaniu z Wisłą są już kocurem)Lechia tak samo była wyśmiewana i porównywalna do przeciętniaków do starcia z Lechem.od miesiąca układu Ruch jest słaby i traci tereny na rzecz KSGKS, a Widzewa to już w ogóle nie ma , muszą się słuchać PF&WS, jeszcze miesiąc temu byli topową bandą.boli niektórych ta Wisła, oj boli ;)
Ironizując trafiłeś w samo sedno :)saler pisze:Tak wiemy wiemy, WSH jest chujowe, słabe, bez honoru i zasad i przez ostatnie pare lat WSH tylko goniło za plecami Lechii czy Śląska i na nich żerowało, wy tak na poważnie? Po c*** im umniejszacie na internecie, chcecie od nowa historie pisać czy co? Takie jest to słabe WSH że żadna ekipa nie chce z tymi leszczami mieć nic wspólnego, każdy sąsiad z południowej Polski ma na nich wyjebane bo to nie poważna i nie godna zaufania ekipa.. Piszcie sobie tak dalej, to tylko o was świadczy.
Można odwrócić to twoje tasowańsko pod ilość psiapsiółek i napisać, że tacy jesteście mocni a liżecie się z tyloma ekipami.saler pisze:Tak wiemy wiemy, WSH jest chujowe, słabe, bez honoru i zasad i przez ostatnie pare lat WSH tylko goniło za plecami Lechii czy Śląska i na nich żerowało, wy tak na poważnie? Po c*** im umniejszacie na internecie, chcecie od nowa historie pisać czy co? Takie jest to słabe WSH że żadna ekipa nie chce z tymi leszczami mieć nic wspólnego, każdy sąsiad z południowej Polski ma na nich wyjebane bo to nie poważna i nie godna zaufania ekipa.. Piszcie sobie tak dalej, to tylko o was świadczy.
W ogole, ze w Trojmiescie jest uzywany sprzet to tez jakos cicho na ten temat :)
A co do ukladu H Ruchu z Wisla dajcie juz spokoj.. maja sobie uklad to sobie maja, cos pokaza ciekawego w jakiejs powaznej konfrontacji na szlaku to bedzie o czym gadac i co oceniac ile sa warci jako ekipa itd. Moze Wisla sie ustawi z kims w koncu za poreczeniem Ruchu i beda mieli sprawdzian swojej sily
Poki co niech sobie robia co chca, ukladaja z kim chca a co im z tego wyjdzie czas pokaze
A tymczasem dajmy juz spokoj tej tematyce, bo walkowac w kolko to samo juz sie znudzilo
A co do ukladu H Ruchu z Wisla dajcie juz spokoj.. maja sobie uklad to sobie maja, cos pokaza ciekawego w jakiejs powaznej konfrontacji na szlaku to bedzie o czym gadac i co oceniac ile sa warci jako ekipa itd. Moze Wisla sie ustawi z kims w koncu za poreczeniem Ruchu i beda mieli sprawdzian swojej sily
Poki co niech sobie robia co chca, ukladaja z kim chca a co im z tego wyjdzie czas pokaze
A tymczasem dajmy juz spokoj tej tematyce, bo walkowac w kolko to samo juz sie znudzilo

-
pijany powietrzem
Mam nadzieje że twój post to prowokacja, nie jest tajemnica że w Trójmiescie od dłuższego czasu Lechia ma dość sporą przewageGdyniaTAG pisze:Musialem sie zarejestrowac bo normalnie nie moge czytac bzdur ktore sie tutaj wypisuje.
lechia i slask maja mocne ekipy ? ktos chyba sobie zarty robi. Arka notorycznie robi wjazdy
ten zboczeniec grasuje od jakiegoś czasu na forum, niedawno się podszywał pod Śląska.
Olimpia Warszawa ma jeszcze jakieś kontakty w Lublanie? Był ktoś z nimi w Trenčínie?
-
CZARNISLUPSK1945
ktoś porównał zgodę do małżeństwa i słusznie
W małżeństwie bywa różnie raz lepiej raz gorzej, ale robi się wszystko by przetrwać i wyjść na prostą i tak samo jest ze zgodami, ekipy mają wzloty i upadki raz lepszą formę raz gorszą ale po to się ma zgodę aby w trudnych czasach pomóc braciom , przetrwać trudne czasy i wyjść na prostą.
Obecnie zawierane są jedynie układy jak sama nazwa mówi ja tobie coś ty mi coś i nic po za tym czyli jak z kochanką...
SAMI WIECIE DO CZEGO pIJE.....
pozdro dla starego pokolenia z lat 90tych
idzie nowe.......
Ps to moje osobiste zdanie nie ekipy Czarnych
W małżeństwie bywa różnie raz lepiej raz gorzej, ale robi się wszystko by przetrwać i wyjść na prostą i tak samo jest ze zgodami, ekipy mają wzloty i upadki raz lepszą formę raz gorszą ale po to się ma zgodę aby w trudnych czasach pomóc braciom , przetrwać trudne czasy i wyjść na prostą.
Obecnie zawierane są jedynie układy jak sama nazwa mówi ja tobie coś ty mi coś i nic po za tym czyli jak z kochanką...
idzie nowe.......
Ps to moje osobiste zdanie nie ekipy Czarnych

-
CZARNISLUPSK1945
Ekipy mają różne czasy , to normalne , wszyscy jesteśmy tylko ludźmi , zmieniają się pokolenia, raz się jest wozie raz pod ale kiedyś zgoda oznaczała na dobre i na złe, a dzisiaj patrząc ile zgód w ciągu 2 lat poszło się je........... to każdy kalkuluję i ocenia, kiedyś tego nie było

-
Wyznawca Wisełki
osoby wypowiadające się tu o latach 90 często pokazują że znają je jedynie z opowiadań, lub mieli wtedy po 10 lat, no ale teraz to takie trendy powoływać sie na tamte lataCZARNISLUPSK1945 pisze:ktoś porównał zgodę do małżeństwa i słusznie
to przypadkiem nie w latach 90 Lech najpierw miał zgode z Bałtykiem by w krótkim czasie związać się z Arką?
to nie przypadkiem w latach 90 była śląska zgoda która okazała się niewypałem?
takich przypadków było więcej, układy/zgody padały tak jak i dziś, tylko że wtedy nie było internetu i te pryszczate brylate zjeby które teraz tutaj płaczą, w tamtych czasach nie miałyby komu się wyżalić, baaa nawet nie wiedziałyby o wielu zgodach/układach

co racja to racja, też zauważam jak koloryzowane są tamte lata, a też było w c*** krzywych akcji, no ale młokosy po 20 lat będa nam mówic jak było w latach 90, zabawne
-
tony_halik
Mecz był w Zilinie a nie w zadnym Trencinie.Klaus B. pisze:Olimpia Warszawa ma jeszcze jakieś kontakty w Lublanie? Był ktoś z nimi w Trenčínie?
-
CZARNISLUPSK1945
Porównałem zgodę do małżeństwa,a obecne układy do kochania się z kochanką, ale widzę, że panowie wyżej wiedzą więcej niż wiedzą;-) SPOKO
Ps dzięki chciałbym mieć 20 lat ale mam obecnie troszkie więcej
Ps dzięki chciałbym mieć 20 lat ale mam obecnie troszkie więcej

od czasu GangbanGu wszystko jest możliwe
I od bajtla pamiyntom eR niybieskie na bieli.
Bydziesz kochoł ta drużyna tak mi pedzieli
Bydziesz kochoł ta drużyna tak mi pedzieli
-
dziuraweportki
Pytanie do BKS Bielsko Biała - jakie są Wasze największe kosy spoza województwa śląskiego?
Jakie relacje między Lech - KSGKS - Cracovia - ŁKS?
z czego połowe naruchasz sam.Zolpidem pisze:Co robi Wisła w czasach, gdy wszystkie normalne ekipy odbiły od sieci i ograniczają się do suchych komunikatów?
- Nowe konta na forach :)
Od jutra idą nowe przetasowania, po których znowu będzie +15 stron w sieci.
-
Andrzej Brejwiński
Olimpia W obecna w Żylinie:Klaus B. pisze:Olimpia Warszawa ma jeszcze jakieś kontakty w Lublanie? Był ktoś z nimi w Trenčínie?

po części masz rację, zgody padały i zawiązywały się nowe, czasem dziwne. Tylko w latach 80/90 takie zgody nie powstawały na bazie interesów, kalkulacji itp. wybranej grupki stanowiącej 1-5% społeczności kibicowskiej, tylko najzwyczajniej w świecie z nawiązania dialogu (impreza, wspólna walka, alkoholizacja itp.) ludzi, którzy byli aktywni na stadionie, na wyjazdach, na ulicy a nie tylko w lesie, pod dyskoteką czy na imprezach MMA. Różnica duża, bo wtedy to były zgody KIBICÓW/KIBOLI a nie "ekipy mającej w d**** piłkę nożną"Wyznawca Wisełki pisze:osoby wypowiadające się tu o latach 90 często pokazują że znają je jedynie z opowiadań, lub mieli wtedy po 10 lat, no ale teraz to takie trendy powoływać sie na tamte lataCZARNISLUPSK1945 pisze:ktoś porównał zgodę do małżeństwa i słusznie
to przypadkiem nie w latach 90 Lech najpierw miał zgode z Bałtykiem by w krótkim czasie związać się z Arką?
to nie przypadkiem w latach 90 była śląska zgoda która okazała się niewypałem?
takich przypadków było więcej, układy/zgody padały tak jak i dziś, tylko że wtedy nie było internetu i te pryszczate brylate zjeby które teraz tutaj płaczą, w tamtych czasach nie miałyby komu się wyżalić, baaa nawet nie wiedziałyby o wielu zgodach/układach
Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
Zgodnie z oświadczeniem WSH i SKWK "układ z Ruchem jest czysto chuligański i tylko w tych kategoriach należy go rozpatrywać" czy jakoś tak... Rozumiem, że na fotkach z błoń byli odpowiedni ludzie, ale jak to się ma do bębnowego na gnieździe w koszulce Ruchu?
Czyżby oświadczenie wymagało aktualizacji?
O ile pamiętam nie jest on częścią wyżej wymienionych ekip sportowych..
Zgodnie z oświadczeniem WSH i SKWK "układ z Ruchem jest czysto chuligański i tylko w tych kategoriach należy go rozpatrywać" czy jakoś tak... Rozumiem, że na fotkach z błoń byli odpowiedni ludzie, ale jak to się ma do bębnowego na gnieździe w koszulce Ruchu?
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
obiektywnyFAN
co raz więcej układów i co raz mniej zgód.KlubSportowy pisze:Ostatnio zapanowała moda na zawieranie układów
bo na stadionie nie ma demokracji? znasz takie powiedzenie "co wolno wojewodzie to nie tobie...." ? tak jak na wielu stadionachBunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
Oj żeś się dojebał :) A zdziwiłoby Cię jakby na gnieździe na Wiśle siedział ktoś w koszulce Cracovii? Bo mnie na przykład nie. Niech sobie siedzą tam w czym chcą. To jest Wisła.Bunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
Bunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
Ale jest częścią sektora kiboli Wisły. Gniazdowy czy bębniarze są również głosem tej trybuny, na której stoją chuligani i reszta grup kibicowskich Wisły. W co miał być ubrany? w różowy sweterek, a w ręce trzymać wuwuzele?
Był w koszulce Ruchu - zgodnie z głosem tej trybuny, która mówi jasno - jest układ z Ruchem (niebawem może się przerodzić w zgodę). I na tej trybunie nie ma osób, które myślą inaczej. Chwilowo przeniesli się na sektor G lub odpuścili sobie z meczami bo Rafał Wolskie odszedł i trzeba na złość klubowi nie kupować biletów. Będą wyniki to wrócą.
to odeszli bo myślą inaczej czy przez Rafałów Wolskich, bo już się gubisz w zeznaniach? I oby wrócili bo dopiero będzie beka kręcona jak bedziecie jezdzili w 200 osób. Ale pewnie wtedy znów bedziecie udawać, ze deszcz pada i to na złość klubowi :)kosacki pisze:Bunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
Ale jest częścią sektora kiboli Wisły. Gniazdowy czy bębniarze są również głosem tej trybuny, na której stoją chuligani i reszta grup kibicowskich Wisły. W co miał być ubrany? w różowy sweterek, a w ręce trzymać wuwuzele?
Był w koszulce Ruchu - zgodnie z głosem tej trybuny, która mówi jasno - jest układ z Ruchem (niebawem może się przerodzić w zgodę). I na tej trybunie nie ma osób, które myślą inaczej. Chwilowo przeniesli się na sektor G lub odpuścili sobie z meczami bo Rafał Wolskie odszedł i trzeba na złość klubowi nie kupować biletów. Będą wyniki to wrócą.
Gdybyś ty stał na gnieździe obsrany, oblany, zrzygany wcale by mnie to nie zdziwiło. I nie odniosłeś się do mojego postu o zgodzie, pisanego kilkanaście dni temu. Wiem, ciężko było.isis pisze:Oj żeś się dojebał :) A zdziwiłoby Cię jakby na gnieździe na Wiśle siedział ktoś w koszulce Cracovii? Bo mnie na przykład nie. Niech sobie siedzą tam w czym chcą. To jest Wisła.Bunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...

Wtedy może będziecie reagować inaczej niż choćby przed Legnicą.to odeszli bo myślą inaczej czy przez Rafałów Wolskich, bo już się gubisz w zeznaniach? I oby wrócili bo dopiero będzie beka kręcona jak bedziecie jezdzili w 200 osób. Ale pewnie wtedy znów bedziecie udawać, ze deszcz pada i to na złość klubowi :)
na razie to jest kręcona po waszej akcji w rosjii, ale jak widać po tym co się dzieje na forum gorzej zrobiła Wisła układając się z Ruchem:)Sensi_ pisze: I oby wrócili bo dopiero będzie beka kręcona jak bedziecie jezdzili w 200 osób. Ale pewnie wtedy znów bedziecie udawać, ze deszcz pada i to na złość klubowi :)
Bo Ruch jakby co to ma jeszcze kilkuletnie zgody,a Wisła tylko kilku przydupasów z podkarpacia.nikodem pisze:Mam dziwne wrażenie ze to bardziej Wisle zalezy na tym układzie niż PF,moze dlatego że już na tym nieco stracili,trzeba przyznac że Ruch to bardzo mądrze rozegrał i wie co robi.
Wtedy może wy zaczniecie jeździć bez psów. Jak my potrafimy pojechać jeździć na niepociągowe wyjazdy bez szczekania po necie o zbiórkach, to aż dziw bierze, że takie internetowe twardziele jak wy nie potrafią.Snow6 pisze:Wtedy może będziecie reagować inaczej niż choćby przed Legnicą.to odeszli bo myślą inaczej czy przez Rafałów Wolskich, bo już się gubisz w zeznaniach? I oby wrócili bo dopiero będzie beka kręcona jak bedziecie jezdzili w 200 osób. Ale pewnie wtedy znów bedziecie udawać, ze deszcz pada i to na złość klubowi :)
Ale do czego mam się odnosić? Chcesz wywlekać jakieś rzeczy teraz z przeszłości? No mogę Ci napisać swoje zdanie jak ja to widzę. Napisałeś że - Część z Was traktowała Kraków jako tanią imprezę. Przyjezdzaliscie z przekonaniem, że wszystko się Wam należy bo zgoda. Większość to była zulernia z menelnią. Ekipie się to nie podobało. Mecz z Lechią to był gwóźdź do trumny dla tej zgody - To Twoje słowa.Tel pisze:Gdybyś ty stał na gnieździe obsrany, oblany, zrzygany wcale by mnie to nie zdziwiło. I nie odniosłeś się do mojego postu o zgodzie, pisanego kilkanaście dni temu. Wiem, ciężko było.isis pisze:Oj żeś się dojebał :) A zdziwiłoby Cię jakby na gnieździe na Wiśle siedział ktoś w koszulce Cracovii? Bo mnie na przykład nie. Niech sobie siedzą tam w czym chcą. To jest Wisła.Bunio pisze:Mam pytanie do kogoś kompetentnego z Krakowa...
Wiesz co? Tak jakby kur.wa jak Wisła przyjeżdżała do Białegostoku to chodziła głodna i chłodna. Już skończyłbyś pierdolić publicznie takie rzeczy. Tak, w Białymstoku bieda z nędzą i jak przyjeżdżała Wisła to ani nie mieli co jeść ani co pić :) Nawet nie chce mi się dalej do tego odnosić. No ale tak, na Wiśle tak było :) Jak przyjeżdżała Jaga do Krakowa to na stole wóda, u Śląska na stole wóda, a u Lechii rozsypany koks :) Znasz to powiedzenie? :)
Mecz z Lechią to był gwóźdź do trumny - Tak, był. Wasze Szarki nie wiedzieli jak zerwać zgodę to znaleźli powód. Ustalenia przed meczem były takie że Wisła miała nie wpierdalać się w ten mecz, a jak wyszło wiemy doskonale. Ogólnie bardzo nieeleganckie załatwienie sprawy :) Tak jak i teraz ze Śląskiem i Lechią. Osobiście mnie to pierdoli jak zgoda Wisły ze Śląskiem i Lechią została zerwana, ale dziwnie przypomina mi to trochę zerwanie zgody z Jagą :)
Do czego chciałbyś żebym jeszcze się odniósł? Do tego?
- Wiele osób pisze, że Legia jest słaba, sam uważam ich za solidnych średniaków. Ale skoro Legia jest słaba, to jaka jest Jaga, gdzie Legia wjechała w nich jak w masło?-
Ja nie uważam żeby Legia była słaba, ale skoro Ty uważasz Legie za solidnego średniaka to gdzie jest Wisła? Ja Ci odpowiem gdzie. Nikt tego nie wie, bo nie da się tego zweryfikować. Chyba że po lataniu po Krakowie z siekierami, bo nigdzie indziej, i pewnie dalej się nie da, bo nikt normalny z Wisłą nie będzie się sprawdzał. Co do wjeżdżania w Jagę jak w masło, to też fantazja Cie poniosła i przykład z d***, bo wiem do czego pijesz. Wiesz ile razy Jaga się sprawdzała z Legią na ubitej ziem? Kilka razy się sprawdzała i uwierz mi że Legia wcale nie miała łatwo, a żeby nie kombinatorstwo to byliby i w plecy. A kto sprawdzi się z Wisłą?