Komentarze/relacje/foto-video -15-18 lipca
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze/relacje/foto-video -15-18 lipca
Chyba więcej osób oglądało mecz Wisły niż mecze własnych zespołów:)Pewnie nawet nie wiedzą jaki wynik ich "ukochanej"drużyny a meczyk krakusów w necie obowiązkowo:)
-
1. Wisełka namawia Lechię do wyjebania Śląska.
2. Lechia zrywa zgodę z Wisełką.
3. Śląsk robi to samo.
4. Wisełka atakuje Śląsk w Marsylii z okrzykiem "CPJŚ".
5. Śląsk nie bluzga na meczu z Poznaniem na Wisełkę.
6. Wisełka bluzga na Śląsk podczas meczu z Pogonią.
3. Śląsk robi to samo.
-
Przecież w tym niby młynie chorzowskich więcej lansujących sie 16tek niż chłopaków to kto miał zareagować?-E4- pisze:haha dziwna to jest jakaś porażka to jak skrojenie flagi a wszyscy stoją i sie gapią bez reakcji gdzie ci PF?RUDYZWĄSEM pisze:Odzyskaliście tą flagę/trans FCK ISIS ( 1:30 na filmiku ) ? Czy ochroniarz z jakimś tam delegatem tak po prostu ją ściągnęli i sobie poszli bez żadnej reakcji oprócz okrzyków w ich stronę?Neo pisze:Fotogalerie z RUCH - Górnik Łęczna na [link]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rtao914I7Q4[/youtube]
Pytam bez żadnej spinki,bo sytuacja trochę dziwna
-
MKSu w Krakowie 325 osób.
-
nerwuus pisze:wybiera sięolek765 pisze:Czy Piast wybiera się do Krakowa, czy tylko gospodarze obejrzą mecz?
Dzięki
-
Widzę że wzięliście sobie do serca sobotni nakaz zakładania kont i wyruszenia w bój podbijać internety ;)RaiuTSW pisze:Skonczcie juz pisać farmazony. Strasznie jesteście zainteresowani ta Wisła. Może dowiedzcie się co słychać u was w klubach? Pojazdy na gniazdowego zupelnie bezpodstawne. Gość na każdym meczu daje z siebie 1906%, a tu juz rozkminy, ze typek nafurany. Nie do was należy kwestia dopingu na Wiśle. Nie do was naleza kwestie związane z WSH. Robią swoje, a wy możecie tylko poszczekac. To nie Wisła zerwała zgodę z Lechia i Śląskiem. Cala Wisła dowiedziała się o tym z internetu (swoja droga prawilne zachowanie). Wisła juz raz dla Lechii zerwała swoja zgode. Śląsk to juz spalona sprawa. Lechii nikt u nas nie przekreśla. Dziś na spotkaniu zostało wiele wyjasnione i toczyła się normalna wymiana zdań. Farmazony popeyee to zwykłą zenada. Gość wymyśla bajki, a wy i tak gładko wszystko chloniecie. Porownajcie sytuacje jak zachowała się Unia czy Lonia. Ktoś kto ma mózg łatwo potrafi skminic, ze Wisła czekała na ruch Lechii ( info o zerwaniu 20 czerwca), dopiero później oficjalnie pojawiło się info o układzie z Ruchem (24 czerwca). To zjeby na tym forum sa mistrzami propagandy. Życie toczy się dalej, a was jeszcze wiele zaskoczył.
Dziękujemy za szanse :) Po pierwsze c*** nas obchodzi wasze rozstanie z Jagą . Nikt wam z Gdańska nie kazał zrywać zgodę z nimi .RaiuTSW pisze:Wisła juz raz dla Lechii zerwała swoja zgode. Śląsk to juz spalona sprawa. Lechii nikt u nas nie przekreśla.
Wszystkie grupy działające na Lechii - jednogłośnie! podjęły taką decyzje.
To nie tak jak wam WSH gadało na spotkaniu, że są rozłamy na Lechii z tego powodu i że nam chodzi o wasz układ z Ruchem. Wręcz przeciwnie na Lechii nigdy nie było przy kluczowych decyzjach takiej jednomyślności jak jest teraz. Każdy wasz ruch, decyzja, oświadczenie tylko nas w tym utwierdza.
04.06 mieliście spotkanie w Jaworznie z Ruchem i fc. Wyparliście się tego mówiąc że to farmazon dostaliście zaproszenie na rozmowy do Gdańska. Ponad dwa tygodnie nikt z Krakowa nie kwapił się na przyjazd licząc ,że załatwicie to telefonami w różne miejsca w Gdańsku .
Dwa dni przed Marsylią stwierdziliście ,że w sumie to jest temat i trzeba pogadać i czy jest sens przyjeżdżać . Przy okazji poinformowaliście nas ze planujecie jechać do Marsylii z Ruchem i Widzewem oraz że zrywacie zgodę ze Śląskiem.
No sorry debili to możecie robić z waszych układo-zgód. Chyba że oni jak połowa Polski też wiedziała "przed nami" :)
Ciekawe jak czuję się S. który się okazuje że nie jest decyzyjny na Wiśle! ba!!! nawet nie jest z Wisły :)RaiuTSW pisze: Cala Wisła dowiedziała się o tym z internetu (swoja droga prawilne zachowanie) .
Teraz robi się jakieś spotkania na których pierdoli że Lechia ma jeszcze szanse wrócić jak zrozumie swój błąd :) Do tego wymyśla zbliżający się układ Lechia - Legia żeby załagodzić swoich kibiców... że można tak nisko upaść ...
-
A czy to nie aby Jaga zerwała zgodę z Wisłą jeśli mnie pamięć nie myli?
-
-
To tylko pokazuje wielki charakter Śląska i Lechii i kompletny brak zasad decyzyjnych imbecyli z Krakowa. Braci się nie traci? Oni wyznają zasadę c*** z braćmi, nowych można kupić. Jestem z Radomiaka- całkowity brak szacunku dla wiślackich celebrytów. Serdeczny, zielono- biały c*** wam w d***!zwazek pisze:1. Wisełka namawia Lechię do wyjebania Śląska.
3. Śląsk robi to samo.
-
Dokładnie tak. Po akcji na meczu Lechia - Jaga , Lechia dzwoni do Wisły która zdejmuje flage Jagiellonii (Wisła rozgrywała mecz o tej samej porze) Jagiellonia domaga się wyjaśnień i wzywa osoby które odpowiedzialne były za zdjęcie flagi do Białęgostoku. Wisła odmawia i zaprasza Jagiellonie na mecz u siebie z jakąś zagraniczną ekipą. Jagiellońskie grupy jednogłoście, uznały to za brak szacunku i postanowiły zakońćzyć zgodę. Mimo braku zgody konatakty między obiema ekipami był aż do meczu w Krakowie gdzie WSH postanowiło bluzgać na Jagiellonie, wielu Wiślaków nie chciało tego robić i doszło do rękoczynów między nimi. WSH wystosowało oświadczenie, podając powód bluzgów na kontakty Jagiellonii z Motorem.Original Fans pisze:A czy to nie aby Jaga zerwała zgodę z Wisłą jeśli mnie pamięć nie myli?
"Ponad 20-letnia zgoda pomiędzy kibicami Jagiellonii i Wisły Kraków dobiegła końca...
Przed meczem Jagi z Lechią w Gdańsku doszło do starcia fanów obu drużyn. Po całym zamieszaniu Lechia zadzwoniła do Wisły przedstawiając swoją wersję wydarzeń. W odpowiedzi osoby decyzyjne Wisły na swoim meczu zdjęły flagę Jagiellonii oraz zakazały pozdrowień dla nas do czasu wyjaśnienia sprawy (przy czym flaga Lechii pozostała na płocie). Trzeba zauważyć, że wcześniej Wisła podjęła decyzję o nie wpieprzaniu się w mecz Lechia - Jaga. O całym fakcie dowiadujemy się już po meczu, cała sytuacja powoduje u nas bardzo duże zdziwienie i rozczarowanie. 2 dni później kibice Wisły oraz Jagiellonii zbierają się i prowadzone są rozmowy telefoniczne. Nasze stanowisko jest takie: osoby decyzyjne z Wisły powinny pojawić się do następnego weekendu w Białymstoku na rozmowy. Wymienione osoby nie chcą przyjechać. Następnego dnia stanowiska obu grup się nie zmieniają w związku z czym nie pozostaje nam nic innego, jak oficjalnie zakończyć zgodę.
Kawał dobrej, tradycyjnej zgody przeszedł do historii. Prywatne kontakty zapewne pozostaną..."

-
Wisła ma tego pecha że pierwszy mecz grali ze średnim rywalem, do tego sezon urlopowy, sam jestem ciekaw jak sobie poradzą z tym podziałem
-
Bez spiny, czemu flaga antyislamska zostaje zerwana? Przeciez to organizacja terrorystyczna więc powinno się chyba pochwalać takie zagrania.
Po drugie czemu mimo że kibole widzą to na własnym podwórku stoją jak pikniki i śpiewają dalej?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich z wyjątkiem wisły kraków.
Po drugie czemu mimo że kibole widzą to na własnym podwórku stoją jak pikniki i śpiewają dalej?
Pozdrawiam serdecznie wszystkich z wyjątkiem wisły kraków.
Jestem tutaj po to by śmiać wam się w wasze internetowe buźki!
-
Ta fana Lazio na gnieździe Wisły wisi na każdym meczu? Ile osób z Rzymu na meczu z Pogonią?
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
-
Twoja wypowiedz napewno zabolała wszystkich z Wisły.Co do frekfencji,wszystko wroci do normy.Zobaczymy na nastepnych meczach.
-
Na mecze chodzę od jakiś 25 lat. Wyjazdow mam liczbe 3cyforwa, zwiedzilem wiekszosc stadionów liczacych sie druzyn w tym kraju. Interesuje sie tez pilka i od wielu lat zobacze kilka meczy w kolejce. Sadze, ze znam atmosfere stadionowa calkiem dobrze. Wszedzie kibice sa nieobiektywni i wyzywaja sedziego przy kontrowersynych sytuacjach. Na Legii i chyba tylko tak wyzywa sie nawet sedziego, ktory im ewidentnie pomaga. Podobnie bylo jak bylismy tam w zeszlym sezonie (Ruch). Strzelili ze spalonego, nie podyktowal nam karnego, im nie dal czerwonej, a na zejsciu do szatni wyzywali sedziego. Komedia. Z jednej strony wywieraja w ten sposob presje na arbitrach. Z drugiej pokazuje to jak sie przyzwyczaili do tego, ze sedziowie im pomagaja, a na pewno nie przeszkadzja zwlaszcza na Ł3. I to nawet nie jakies podejrzenie o korupcje. Po prostu sedziemu łatwiej gwizdnac karnego przeciw gospodarzom w Łęcznej, niż przeciwko Legii przy żylecie.Wasteland pisze:"sędzia" Marciniak to nie pierwszy raz taki wybryk robi na korzyść Legii,więc te bluzgi mogą niektórych dziwić.Ale raczej ludzi nie chodzących na mecze i nie znających emocji panujących podczas meczy.
-
Oj boli was ta Wisła boli ..i ma boleć ;) Skąd wy się wszyscy bierzecie? Wy wiecie wszyscy najlepiej ;) zwłaszcza z innych ekip jak jest na Wiśle . Zamiast przed komputer zasuwać na salkę bo runda się zaczeła ,a trasa to nie internet. A wszystkie ostrzaki terminarz znacie i wiecie kiedy i gdzie Wisła gra . pozdRawiam ;)
-
z jakim podziałem, widziałeś/słyszałeś wczoraj o jakimś podziale?to że na młynie było mniej ludzi niż zawsze na pewno w jakimś stopniu było efektem ostatnich wydarzeń, ale nie wszyscy na młynie to kumaci chuligani którzy o wszystkim wszystko wiedzą zanim coś się wydarzy, więc pewnie część osób wybrała inne sektory, jedni spędzają gdzieś wakacje, niektórzy pewnie nie przyszli nie wiedząc tak naprawdę czego się mogą spodziewać albo c*** wie co jeszcze.Bolo85 pisze:Wisła ma tego pecha że pierwszy mecz grali ze średnim rywalem, do tego sezon urlopowy, sam jestem ciekaw jak sobie poradzą z tym podziałem
jak nie c****** frekwencja bo nie ma sukcesów, to teraz podziały po zerwanych zgodach, internetowa propaganda w obecnych czasach także robi swoje.Nagle żydów nie ma miesiąc na forum za to w ich miejsce dziesiątki kont pierdolących jakieś farmazony ale to Wisła jest najsilniejsza w internecie (w tej części akurat nie piszę do ciebie)
-
kokojumbo piszesz że c*** Was obchodzi, czy obchodziła zgoda z Jagą ale jednak was chyba obchodziła skoro pomimo tego że Wisła jasno mówiła że się nie wpierdala wtedy w wasz mecz to dzwonicie do Wisły z pretensjami i mówicie rzeczy które nie koniecznie były prawdą i wymuszacie na Wiśle pewne działania, a jako że zgoda z Lechia zawsze w Krakowie była ważna no to poleciała zgoda z Jagą przez wasze telefony a co za tym idzie przez podjęte działania i decyzje z Krakowa, oficjalnie zerwana przez Jage ale to nie ma znaczenia. A odpłacacie się tym że zgode zrywacie na facebooku pokazując środkowy palec każdemu kibicowi który był mniej czy bardziej zaangażowany w zgode z Wami, i nie piszcie że nie i że Wisła pierdoli farmazony bo nawet TMK o tym pisze że tak było i że ma potwierdzenie wśród zainteresowanych stron, odrazu pisze że osoby w redakcji TMK idą zupełnie innym nurtem niż Wisła więc nie możecie napisać że pisaliby na korzyść Wisły, o tym można zapomnieć. Teraz sprawa z Ruchem i znowu wam nie odpowiadają działania Wisły i rozmowy z Ruchem (nic wtedy jeszcze oficjalnego pomiędzy obiema ekipami nie było), i znowu powtarza się sytuacja z Jagą - oczywiście nie pisze że Wisła zrobiła wszystko OK, bo tak nie jest ale śmieszy mnie zwalanie całej winy na Wisłe i wytykiwanie potknięć tylko Wisły. Teraz kłamiesz że zgoda nie padła przez Ruch, a przez kogo? Zobacz sobie jeszcze raz waszą informacje o zerwanej zgodzie, powód jest tam jasno napisany że RUCH a później Śląsk daje takie samo info tylko Ruch zmienia na Widzew, później to podkreślacie jeszcze żeby mniej kumaci wiedzieli o co chodzi :). Czasem zachowujecie się jakbyście byli panami tego świata i każdy ma być na wasze zawołanie i każdy ma się podporządkować temu co wy chcecie, a jak tego nie zrobi to się obrażacie i c*** wie co jeszcze. Bracia się wpierdalają w prywatne sprawy "brata?" wymuszając na nich to czy tamto?? Czy się nie wpierdalają??? Teraz widzę że ironicznie odpowiadasz na to że Wisła was jeszcze nie przekreśla i piszesz "dziękujemy za szanse" jak dojrzejecie i spadnie wam ta dziwna bufoniada i zobaczycie że świat nie kręci się tylko wokół Lechii to nie dziw się że miejsce na was czeka koło Wisły bo jak już pisałem Lechia zawsze była ważna w Krakowie i myślę że nigdy was jakaś większa przykrość ze strony Wisły nie spotkała, chyba że się postaracie aby to przekreślić. Źle Wam było przez te wszystkie lata z Wisłą??? Olewała Was ta Wisła przez te wszystkie lata jak potrzebowaliście pomocy??? Olewało was to WSH na waszych meczach, często też na tych do których mogło coś dojść choćby w Warszawie z Legią, czy nie??? Jestem ciekawy jakby tak spojrzeć na TKWM jeszcze raz i zobaczyć która ekipa wspierała najbardziej i najlepiej swoich zgodowiczów nie zdziwiłbym się jakby wyszło że Wisła. Teraz na całą polske pierdolicie jaka ta Wisła zła i c*** wie co jeszcze a reszta sfołoczy kibicowskiej z innych klubów wam przyklaskuje jak na starych braci ganicie bo teraz "ciskanie" Wisły przynajmniej to werbalne jest w modzie.
c*** z tego jak Wisła się zachowywała w stosunku do Was przez wszystkie lata, jak was wspierała ważne że coś nie poszło po waszej myśli w ostatnim okresie i obrażacie się na Wisłe . Tak bardzo to charakterne i zasadowe...
Ale wmawiajcie sobie jak chcecie że cała wina jest tylko Wisły jeżeli poprawi wam to humor czy jeżeli łatwiej będzie wam zaakceptować że zgoda padła, reszta Polski wam bez problemowo uwierzy, jak już pisałem jest to w modzie.
O Śląsku szkoda się wypowiadać, wszystko zostało powiedziane wczoraj i według mnie bardzo dobrze że ta zgoda się skończyła, szkoda że nie wcześniej.
- Jest to moje w całości tylko i wyłącznie moja prywatna opinia i proszę go nie łączyć ani z Wisłą, Barceloną, Lechem, Interem czy jakąkolwiek inną drużyną -
a teraz kontynuujcie.
c*** z tego jak Wisła się zachowywała w stosunku do Was przez wszystkie lata, jak was wspierała ważne że coś nie poszło po waszej myśli w ostatnim okresie i obrażacie się na Wisłe . Tak bardzo to charakterne i zasadowe...
Ale wmawiajcie sobie jak chcecie że cała wina jest tylko Wisły jeżeli poprawi wam to humor czy jeżeli łatwiej będzie wam zaakceptować że zgoda padła, reszta Polski wam bez problemowo uwierzy, jak już pisałem jest to w modzie.
O Śląsku szkoda się wypowiadać, wszystko zostało powiedziane wczoraj i według mnie bardzo dobrze że ta zgoda się skończyła, szkoda że nie wcześniej.
- Jest to moje w całości tylko i wyłącznie moja prywatna opinia i proszę go nie łączyć ani z Wisłą, Barceloną, Lechem, Interem czy jakąkolwiek inną drużyną -
a teraz kontynuujcie.
-
zapomniałem dodać że jak żydy grały ostatnio z Pogonią to frekwencję tłumaczyli tym że ich ciśnienie na Pogoń jest takie jak na Piasta czy Termalikę
-
Nie rozumiem czemu ma służyć zakładanie jednego tematu (komentarze,relacje,foto) zamiast trzech osobnych.
Ktoś wchodzi tutaj, chce przejrzeć sobie na szybko zdjęcia/filmy z całego dnia ,a zamiast tego musi przebijać się przez 6 stron pierdolenia...
Ktoś wchodzi tutaj, chce przejrzeć sobie na szybko zdjęcia/filmy z całego dnia ,a zamiast tego musi przebijać się przez 6 stron pierdolenia...
-
-
A odpłacacie się tym że zgode zrywacie na facebooku pokazując środkowy palec każdemu kibicowi który był mniej czy bardziej zaangażowany w zgode z Wami, i nie piszcie że nie i że Wisła pierdoli farmazony bo nawet TMK o tym pisze że tak było ...
Heh no jak nawet w TMK napisali to musi być to prawda :) . Popytaj starszych kolegów może powiedzą Ci oczywiście poza oficjalną wersją czy dowiedzieli się z internetu . Nie ma sensu licytować się jak dzieci, ale napisze jeszcze raz ,że układ z Ruchem nie był powodem zerwania zgody, a fakt w jaki sposób Lechia dowiedziała się o całej zaistniałej sytuacji . Kiedy pół Polski już o tym mówiło w Gdańsku z tego się śmiano ,że jest to zwykły farmazon, co zresztą potwierdzali bracia z Krakowa. Ale okazało się to prawdą. Oświadczenia z oficjalnymi datami zawarcia układu także należy włożyć między bajki, przed Marsylią były telefony,że układ przybity i zgoda ze Śląskiem padła,a oświadczenia z datą dla zamydlenia oczów ( to na kadre pojechali jako kosa? :) ) . PF nie olało swoich zgód przed przybiciem układu i wcześniej byli w Łodzi na rozmowach ,Wisła tego nie zrobiła i to najbardziej zabolało.
Nie chodzi teraz o to żeby obrzucać się błotem ,choć część będzie mącić , skłócać i podpierdalać. Wisła zawsze była bratem dla Lechii, wspieraliśmy się zawsze dobrze i była to jedna z lepszych zgód w Polsce. Wisła urosła teraz na pewno w jakąś siłę i chcą działać więcej, ale przez wiele lat ich główna banda nie była tak liczna i mocna , a traktowani byli zawsze z mega szacunkiem i po bratersku. Bez względu jak dalej potoczą się losy Wisły i Lechii to prawie wszyscy w Gdańsku żałują tak długiej przyjaźni Gdańsko -Krakowskiej i cała ta sytuacja była naprawdę dużym szokiem dla wszystkich, ale życie toczy się dalej.
A teraz wróćmy do tematu- komentarze, relacje .........;)
Heh no jak nawet w TMK napisali to musi być to prawda :) . Popytaj starszych kolegów może powiedzą Ci oczywiście poza oficjalną wersją czy dowiedzieli się z internetu . Nie ma sensu licytować się jak dzieci, ale napisze jeszcze raz ,że układ z Ruchem nie był powodem zerwania zgody, a fakt w jaki sposób Lechia dowiedziała się o całej zaistniałej sytuacji . Kiedy pół Polski już o tym mówiło w Gdańsku z tego się śmiano ,że jest to zwykły farmazon, co zresztą potwierdzali bracia z Krakowa. Ale okazało się to prawdą. Oświadczenia z oficjalnymi datami zawarcia układu także należy włożyć między bajki, przed Marsylią były telefony,że układ przybity i zgoda ze Śląskiem padła,a oświadczenia z datą dla zamydlenia oczów ( to na kadre pojechali jako kosa? :) ) . PF nie olało swoich zgód przed przybiciem układu i wcześniej byli w Łodzi na rozmowach ,Wisła tego nie zrobiła i to najbardziej zabolało.
Nie chodzi teraz o to żeby obrzucać się błotem ,choć część będzie mącić , skłócać i podpierdalać. Wisła zawsze była bratem dla Lechii, wspieraliśmy się zawsze dobrze i była to jedna z lepszych zgód w Polsce. Wisła urosła teraz na pewno w jakąś siłę i chcą działać więcej, ale przez wiele lat ich główna banda nie była tak liczna i mocna , a traktowani byli zawsze z mega szacunkiem i po bratersku. Bez względu jak dalej potoczą się losy Wisły i Lechii to prawie wszyscy w Gdańsku żałują tak długiej przyjaźni Gdańsko -Krakowskiej i cała ta sytuacja była naprawdę dużym szokiem dla wszystkich, ale życie toczy się dalej.
A teraz wróćmy do tematu- komentarze, relacje .........;)
-
jakoś nie zauważyłem żeby ktoś identyfikujący się z Lechią cisnął Wiśle na tym forum w związku z zakończeniem zgody.saler pisze:Teraz na całą polske pierdolicie jaka ta Wisła zła i c*** wie co jeszcze a reszta sfołoczy kibicowskiej z innych klubów wam przyklaskuje jak na starych braci ganicie bo teraz "ciskanie" Wisły przynajmniej to werbalne jest w modzie.
A to że ktoś zakłada konto aby "podgrzać atmosferę" nie jest wyznacznikiem do tego co się dzieje w rzeczywistości.
30.07 Wisła gra w Gdańsku i wtedy się wszystko wyjaśni jakie będą relacje w tym sezonie. Duże znaczenie będzie mieć obecność decyzyjnych na tym meczu aby później nie było wątpliwości że "ktoś przypadkowy" zaintonował w młynie bluzgi w którąś stronę.
TAK BLUZGI bo taką ewentualność też trzeba przyjąć.
-
majka_jamaica pisze:WSH kroi fc Lechii z flagi.
AU!
Rozumiem, że to farmazon?
-
A dowód?dariusz pisze:majka_jamaica pisze:WSH kroi fc Lechii z flagi.
AU!
Rozumiem, że to farmazon?
to zdjęcie istnieje pod adresem [link] archiwalne bo jeszcze bodajże z Traugutta więc takiego "bąka" może każdy puścić.
-
Nic nie boli bo co to za ekipa która z sprzętem lata napierdala swoich ukladowiczów z którymi trzymali i co teraz też hymn Polski nie będą śpiewać bo Ruch nie zobaczymy dalej w lidze wyjazdy ciężkie emocji nie będzie brakować bo coraz więcej słyszy się o dojechaniu wielkiej koalicji frajerów gdzie nie mogli dojechać kibola Cracovii w Francji podobno szykuje się super koalicja Lech-Arka-Cracovia-Zagłębie L-Zawisza-Odra O-także jak to wypali to rekinki będą jak leszcze bo to co zrobili Lechii oraz Śląskowi to nawet nie jest kurewstwo ani frajerstwo to są ludzie do woraRehme pisze:Oj boli was ta Wisła boli ..i ma boleć ;) Skąd wy się wszyscy bierzecie? Wy wiecie wszyscy najlepiej ;) zwłaszcza z innych ekip jak jest na Wiśle . Zamiast przed komputer zasuwać na salkę bo runda się zaczeła ,a trasa to nie internet. A wszystkie ostrzaki terminarz znacie i wiecie kiedy i gdzie Wisła gra . pozdRawiam ;)
-
Co do Rekinów niech sobie robią zgodę z kim chcą, nie mój akwen i nie moje rybki, ale wywieszać wczoraj fanę Wierność po wydymaniu swoich długoletnich przyjaciół he to taka hipokryzja jak by Tusk nazwał siebie patriotą :)
-
Flaga Wiernosc dotyczy chyba Wisly,nie zgodowiczow.NowyNowy pisze:Co do Rekinów niech sobie robią zgodę z kim chcą, nie mój akwen i nie moje rybki, ale wywieszać wczoraj fanę Wierność po wydymaniu swoich długoletnich przyjaciół he to taka hipokryzja jak by Tusk nazwał siebie patriotą :)
Wyluzujcie Troche.
Semper Fidelis
-
info z TMK pisze:Marciniak naraził się kibicom Legii chyba meczem ze Śląskiem w PP gdzie robił wszystko by Legia nie awansowała, pamiętam ten mecz dobrze bo to był ostatni na moim kuponie i też go nie lubię od tego czasu:D
Korona jedzie do Lubina czy wyjazdy też bojkotują?
Weszli w drugiej połowie.
-
Jezeli ktos jest zainteresowany pozyskaniem jakiejs z flag Ruchu Chorzow,to zapraszam na Cicha.Mozna sobie ja zerwac i powoli odejsc w pizdu.Nawet nie trzeba uciekac bo tak i tak nikt nie zareaguje.
-
Dobrze by było rozdzielić komentarze, foto/wideo i relacje, tak jak było kiedyś. Ciężko się szuka linków czy zdjęć itp. A gadka szmatka i farmazony na ten sam temat opanowały już temat euro we francji, zgody/kosy/układy plus małopolskie i śląskie tematy oraz relacje z tej kolejki.
-
Combat jesteś kibicem tam małego,marnego klubiku,nic nie znaczącego w Polsce.Skoro do tej pory nikt z was nie poszedł po żadną z ich flag.
-
Combat pisze:Jezeli ktos jest zainteresowany pozyskaniem jakiejs z flag Ruchu Chorzow,to zapraszam na Cicha.Mozna sobie ja zerwac i powoli odejsc w pizdu.Nawet nie trzeba uciekac bo tak i tak nikt nie zareaguje.
:)
ale na plus puszczenie wiązanki na ochronę :D
Kimkolwiek jesteś życzę Ci dobrze 

-
super tzn.będą się teleportować jak na startreku?EMIGRANCI pisze: podobno szykuje się super koalicja Lech-Arka-Cracovia-Zagłębie L-Zawisza-Odra O-także jak to wypali to rekinki będą jak leszcze bo to co zrobili Lechii oraz Śląskowi to nawet nie jest kurewstwo ani frajerstwo to są ludzie do wora
-
Napiszcie jeszcze cos na temat Wisły bo dopiero 6 stron zawalonych o jednym a gdzie tam do 30 strony.
-
Co się prujesz, chuligani w tym czasie byli na salce, a ultrasom jak zwykle brakuje jaj, bo zresztą i tak by dostali po głowie od delegata i ochroniarza, bo nie trenują.Combat pisze:Jezeli ktos jest zainteresowany pozyskaniem jakiejs z flag Ruchu Chorzow,to zapraszam na Cicha.Mozna sobie ja zerwac i powoli odejsc w pizdu.Nawet nie trzeba uciekac bo tak i tak nikt nie zareaguje.
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...
-
myślę że zabrakło decyzji osoby decyzyjnej lub oświadczenia o braku decyzji od osób decydujących o decyzjach osoby decyzyjnej tzw. "grupy decyzyjnej"imperium311 pisze:Co się prujesz, chuligani w tym czasie byli na salce, a ultrasom jak zwykle brakuje jaj, bo zresztą i tak by dostali po głowie od delegata i ochroniarza, bo nie trenują.Combat pisze:Jezeli ktos jest zainteresowany pozyskaniem jakiejs z flag Ruchu Chorzow,to zapraszam na Cicha.Mozna sobie ja zerwac i powoli odejsc w pizdu.Nawet nie trzeba uciekac bo tak i tak nikt nie zareaguje.
-
Po meczu Ruch dzwoni do ochrony by zmierzyć się w równych liczbach o tą flagę. Ochrona nie odbiera. Plus dla Ruchu.
-
W Polsce ruch kibicowski upada..Coraz mniejsze liczby w młynach,na wyjazdach.
-
To pokazuje ze osoby ktore biją sie w lesie i sa w tzw "bandzie"nie sa zainteresowane tym co sie dzieje na trybunach o boisku juz nie wspominając.imperium311 pisze:Co się prujesz, chuligani w tym czasie byli na salce, a ultrasom jak zwykle brakuje jaj, bo zresztą i tak by dostali po głowie od delegata i ochroniarza, bo nie trenują.Combat pisze:Jezeli ktos jest zainteresowany pozyskaniem jakiejs z flag Ruchu Chorzow,to zapraszam na Cicha.Mozna sobie ja zerwac i powoli odejsc w pizdu.Nawet nie trzeba uciekac bo tak i tak nikt nie zareaguje.