Beka na wyjeździe
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Beka na wyjeździe
może źle sformułowałem zdanie Weszli i coś tam zapodali oczywiście że nie podłapaliście ale sam fakt że weszli wam na gniazdo i zaczeli wrzeszczeć beką było a wy jak pamiętam zaraz po meczu wypieraliście się że nic takiego nie miało miejsca a MIAŁO bo byłem widziałem.

-
Nie będę sie z Tobą wykłócał o to gdzie podeszli i co tam sobie krzyknęli. Nie było ich w młynie ani na gnieździe ,resztę niech sobie ocenią inni. Dla mnie historyjka wyssana z palcaZjomek pisze:Takich akcji z ciagnieciem kutasów bylo wiecej a niech opisza goscie chyba z Widzewa co robiła jedna laska w kiblu na wyjeździe na Podbeskidziu.Opierdoliła mnustwo kutasów wtedy,a zawineli ja na wyjazd jako przypadkową osobe.Opowieśc zasłyszana od jednego z kibiców bedacych na tym meczu.
-
Ja słyszałem, że to ty ciągnąłeś te kutasy a nie jakaś laska.
Swoją drogą ciekawe co w tym śmiesznego? Mnie bardziej to zażenowało
-
Widocznie jesteś delikatny chłopiec
-
Delikatny nie delikatny, ale trochę szacunku do innych osób, zwłaszcza, że ta historia na sto procent wymyślona, żeby takie osobniki jak ty miały się czym podniecać. Ciekawe czy byś był taki niedelikatny, gdyby się okazało, że kobieta z opowieści to twoja siostra/żona (hipotetycznie). Dalej by cię to śmieszyło?
-
jak bym się z dziwką ożenił to pewnie by mnie to nie zdziwiło
-
zdziwie cie, ale wiele ekip mialo takie "przygody" z lachonami... nikt ich nie zmuszal, same chcialy. Fakt, ze alko pomagalo podjac decyzje, ale nadal - nikt nie byl przymuszanyJa tylko przejazdem pisze:Delikatny nie delikatny, ale trochę szacunku do innych osób, zwłaszcza, że ta historia na sto procent wymyślona, żeby takie osobniki jak ty miały się czym podniecać. Ciekawe czy byś był taki niedelikatny, gdyby się okazało, że kobieta z opowieści to twoja siostra/żona (hipotetycznie). Dalej by cię to śmieszyło?
-
Ja tylko przejazdem pisze:Ja słyszałem, że to ty ciągnąłeś te kutasy a nie jakaś laska.
O_o
-obciągnąc Panu?
-Nie nie, może ma Pani męża
:D
-
Po prostu ciężko mi sobie wyobrazić sytuację że typiara obciąga ponad 40 chłopa, bujda jakaś. A takie historie dało się tu wyczytać
-
Nikt ci nie każe wierzyć :).
-
Miałem w swoim życiu kilka może kilkanaście kobiet, ale jakoś żadna nie była zdolna robić to tylu chłopa czy bezustannie. No ale ok, wy wierzcie w takie historie, ja nie uwierzę.
Podam, więc swoją historię.
Mecz Mławianka - ŁKS w II lidze.
Sponsorzy kazali przewiesić naszą flagę Mławianki bo zasłaniała im reklamy. Po kilkudziesięciu minutach twardych negocjacji (straszyli wejściem policji) w końcu chłopaki decydują się przewiesić. Flagę przewieszają małolaci, jednakże robią śmieszny błąd. Flaga Green Boys została przewieszona o kilka metrów gdzie stał kordon policji i wyglądało to tak jakby za flagą Green Boys stała psiarnia. Pamiętam, że chłopaki z ŁKSu Łódź robili nawet zdjęcia, gdyż wywołało to salwę śmiechu i u nich w klatce i u naszej starszyzny
Podam, więc swoją historię.
Mecz Mławianka - ŁKS w II lidze.
Sponsorzy kazali przewiesić naszą flagę Mławianki bo zasłaniała im reklamy. Po kilkudziesięciu minutach twardych negocjacji (straszyli wejściem policji) w końcu chłopaki decydują się przewiesić. Flagę przewieszają małolaci, jednakże robią śmieszny błąd. Flaga Green Boys została przewieszona o kilka metrów gdzie stał kordon policji i wyglądało to tak jakby za flagą Green Boys stała psiarnia. Pamiętam, że chłopaki z ŁKSu Łódź robili nawet zdjęcia, gdyż wywołało to salwę śmiechu i u nich w klatce i u naszej starszyzny
-
no to najwyzszy czas pojechac na jakas wichure na dyskoteke w starym stylu ;)Ja tylko przejazdem pisze:Miałem w swoim życiu kilka może kilkanaście kobiet, ale jakoś żadna nie była zdolna robić to tylu chłopa czy bezustannie. No ale ok, wy wierzcie w takie historie, ja nie uwierzę.
-
Chłopie niektóre baby są "prze cipy", widać nie trafiłeś jeszcze na "taką zawodniczkę" :]. PozdrawiamJa tylko przejazdem pisze:Po prostu ciężko mi sobie wyobrazić sytuację że typiara obciąga ponad 40 chłopa, bujda jakaś. A takie historie dało się tu wyczytać
IGLOOPOL DĘBICA
-
Potwierdzam... niektore "damy" mialy wiecej chujów w d**** niz anten na Błoniu ;-)
Zawisza nigdy nie zginie!!!
-
To akurat się zgodzę z tobą.tuwimianin. pisze:Chłopie niektóre baby są "prze cipy", widać nie trafiłeś jeszcze na "taką zawodniczkę" :]. PozdrawiamJa tylko przejazdem pisze:Po prostu ciężko mi sobie wyobrazić sytuację że typiara obciąga ponad 40 chłopa, bujda jakaś. A takie historie dało się tu wyczytać
Parę sezonów do tyłu jak wracaliśmy z Gdańska rejsowym, jedna pani opierdoliła kilkanaście palników w kiblu.
-
Pamiętam to owa koleżanka miała na imię Dagmara i wracała ze sprawy rozwodowej z Gdyni. Najlepsze jest to, że wiozła ze sobą rowerek i zabawki dla dziecka. Nie ma co wzorowa matka :)Także jak ktoś wątpi w to, że takie rzeczy się zdarzają to chyba za mało jeździ na wyjazdy.
-
poprosiłbym skany wszystkich ''wyjazdowiczów'' z pisma To My Kibce.
pozdro dla normalnych !!!
pozdro dla normalnych !!!
-
[link]#takaprawda pisze: Kto zna jakieś inne ciekawe historie "prawilniaczek"?
pytanko do Wisły, dziewczyny się jeszcze udzielają? :-)
-
Mowa pewnie o pani Kate, z charakterystyczną dziarą na plecach. Chłopy z Arki mogą coś chyba więcej powiedzieć :)
-
Cycki ma pierwsza klasa ;) i nawet powiem że ją lubię :)
-
kiedys była Ania z Bydgoszczy dosyc dobrze znana w Polsce. Miala chyba nawet swoja flage?
-
Dokładnie, Arkowcy przetestowali ją odpowiednio :)Oldfreak pisze:Cycki ma pierwsza klasa ;) i nawet powiem że ją lubię :)
-
A co robią ci konkurencję frustrację?
-
06.2017 wyjazd na zakazie na rez.Legii do Ząbek, na miejscu jestem 3h przed meczem, żywego ducha, parkuję na pięciomiejscowym parkingu pod bramą wjazdową i ruszam zwiedzać Ząbki. Wracam około10.40 mecz o 12.00. Pełno psiarni moje autko stoi między 4 radiolkami-fajny widok, próbuję wejść na stadion , słyszę wpuszczamy od 11.00, więc stoję jaram fajkę za fajką i słucham co p******* ochroniarki, że nie wpuszczają nikogo z łódzkiego i faktycznie zawracają wszyskich na łódzkich blachach, rozkminiam co tu wykombinować, ale nic nie przychodzi do głowy. 11.00- dobra c*** tam idę. Dowód proszę, podaję ,zapraszamy. Nie wiem o co chodzi. Ochroniarz mówi do drugiego on jest od nas z Nowego Dworu Maz. to moje miejsce urodzenia w nowych nie ma już meldunku, a pacany nie sprawdziły kto wystawił ów dokument. Dobrze że go wymieniłem tydzień przed tym wyjazdem.