Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Ukochane Miasto

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ukochane Miasto » 04.07.2016, 15:12

mogłem obstawić jakieś pieniądze że Ty mi odpiszesz ,bo byłem tego pewien.
akurat liczyłem po cichu że napisze mi paru gości od was którzy non stop prowokują pisząc o tym jak to nas miażdżycie .
Ty potrafisz stanąć ponad tym ale inni nie i po to był mój post.

co do umniejszania Wam to akurat sobie nie mam nic do zarzucenia , co najwyżej parę razy dałem się wciągnąć w wymianę obelg i raz napisałem "wiersz" jako kontrę dla Ene due ;-)

przeglądając to forum w różnych tematach jedno jest pewne , zaczyna to sięgać dna ..a ja mam wrażenie/podejrzenie (bez kitu) że jest grupa prowokatorów , którzy celowo dolewają oliwy po to żeby "kibice.net" wogóle tętniło jakimś życiem i przynosiło dalej dochody z reklam.

udanych wakacji i urlopów życzę .

iparts.pl
kivloff

Post autor: kivloff » 05.07.2016, 07:21

Ehre pisze:
Ukochane Miasto pisze:mogłem obstawić jakieś pieniądze
Żyd
Ukochane Miasto pisze:liczyłem po cichu że napisze mi paru gości
Skryty homoś
Ukochane Miasto pisze:Ty potrafisz stanąć ponad tym ale inni nie
Pucuś i cichy wielbiciel konkretnej osoby
Ukochane Miasto pisze:raz napisałem "wiersz" jako kontrę dla Ene due ;-)
Romantyczna poetycka ciota z uśmieszkiem, haha!
Po prostu mu nie odpowiajcie. Po jego 59 postach, każdy może sobie sprawdzić, że on pisze tylko po to, żeby wywołać jakąś reakcję. Trzeba być kretynem, żeby się dawać na to nabrać i wyzywać się z tym idiotą, tak jakby to do czegoś prowadziło.

kryno5

Post autor: kryno5 » 05.07.2016, 17:56

"- Dam wam dobrą radę: kiedy następnym razem kolega znów zacznie mówić brzydkie wyrazy, wiecie co zróbcie wtedy ?
- Cooo ??!!!
- Udawajcie, że nie słyszycie, co do was mówi. Że nic nie słyszycie.
- Huraaaa !!! To jest wspaniała rada ! Wyobrażamy sobie jego minę ! Świetnie Wujku Dobra Rada ! "

;)
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa, kibice z Młyna, a widzewiacy... też z Wenus =-

bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ » 05.07.2016, 19:26

N1908 pisze:Wszyscy tu tacy kumaci,dlatego Was spytam. Jak to się stało,że pf ma układ h z wsh a Wy z nimi biegacie? To tak jakby ŁKS wziął przykładowo Tyskich do układu z Lechem i by razem szurali po mieście. Ale nie wziął bo to jest układ tylko 2 ekip i zostaje to międzu ŁKS-em a Lech. A Wasza zgoda Was wzięła na doczepkę czy sami chcieliście? Bo przecież teraz z wsh nic Was nie łączy,prawda?

A miło było zawiszy wiosłować barszcz z talerzy w towarzystwie lecha na waszej wigilii 2 lata temu ? Czy miała wyjść z lokalu i raczyć się specjałami z budy na kaliskim ? No i opłatkiem tez się pewnie podzielili w końcu tradycja. O tym zapomnieliście, ale z kim Widzew maszeruje was interesuje. Krótką pamięć macie parchy kręcąc przy okazji nam afery, gdzie tylko się da - ot taki życiowy kompleks co bardzo nas cieszy. No, ale Leszek już ponoć podbił do dziewczyn z zawiszy o układzik ? Może plotka może nie, ale tak się prujecie to może powiecie jak na derbach Rzeszowa wam było miło stać z tą samą Wisłą na sektorze ?
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 05.07.2016, 20:06

Po 1 - Zawisza to ON , panie Polaku, i niewątpliwy patrioto ...
Rycerz taki - mówi ci to coś , czy jesteś zwykłym tłuczkiem ??

Po 2 - życiowe kompleksy ?? Pokazujesz je w najbardziej prostacki sposób - piszac nazwy klubów których nie lubisz z małej litery. To tylko internet , ale nawet tutaj można się ośmieszyć i szybko wychodzi słoma spod klawiatury ;)

Po 3 - Piszesz rozumiem o derbach na Stali rok temu - gdzie dobrze "wyeksponowany" był chłopak w barwach WSH.
Szkoda tylko, że madrzejsi koledzy nie powiedzieli ci że ten gosc jest z Resovii . Delegacji z Krakowa z tego co wiem wtedy nawet nie bylo. Nie sugeruj się wiec zdjęciami i kumatym info z internetu , bo jeszcze nieraz możesz się ośmieszyć...

Natomiast nasze upodobania , to jest sprawa Resovii i ŁKSu , każdy z nas ma wyrobione zdanie i każdy wie jak to wygląda u nas lub na Resie i wie czemu jest tak , a nie inaczej. Tobie pozostaje jedynie robienie z siebie głupka na forum i pisanie tego co ci się wydaje , albo co byś chciał żeby bylo.

Po 4 - Teraz to wszyscy naokoło na siłę dopierdalaja się do Was , i do układu Wisły z Hks , a wy oczywiście wcześniej cichutko siedzieliscie, i wcale nie komentowaliscie naszych kontaktów z Lechią, KSC , Lechem, Resovii z Wisłą , KSGKS itp ??
To chcesz nam wmówić ? To coś slabo ci idzie, bo nie masz argumentów na taką tezę...
Coś się dzieje, więc ktoś coś mówi - jest akcja i reakcja , tak samo jak na większość zmian na scenie jest reakcja , bo ludzie się tym interesują i mają jakieś swoje zdanie . poniemajesz ? ( Nie mówię o prowokatorach którzy nawet nie wiedzą o co chodzi , a piszą byle wkurwic jak najwięcej ludzi)

Po 5 - fajny podpis , dzięki za powielanie tego zdania...
Ostatnio zmieniony 05.07.2016, 20:25 przez Pazdan87, łącznie zmieniany 2 razy.

N1908

Post autor: N1908 » 06.07.2016, 01:40

bmjmtWŁ pisze:
N1908 pisze:Wszyscy tu tacy kumaci,dlatego Was spytam. Jak to się stało,że pf ma układ h z wsh a Wy z nimi biegacie? To tak jakby ŁKS wziął przykładowo Tyskich do układu z Lechem i by razem szurali po mieście. Ale nie wziął bo to jest układ tylko 2 ekip i zostaje to międzu ŁKS-em a Lech. A Wasza zgoda Was wzięła na doczepkę czy sami chcieliście? Bo przecież teraz z wsh nic Was nie łączy,prawda?
Czytałeś post przed wysłaniem czy w amoku internetowej agresji był pisany? Ja Ciebie nie pytałem o Nasz układ z Lechem i jak na to patrzy Zetka. Ja się pytam z jakiej okazji Wy lataliście z WSH skoro to Wasza zgoda ma z nimi układ a nie wy. Macie choć trochę honoru? My żadnej ze zgód na żadną akcję z Lechem nie braliśmy bo raz działamy z układowieczem a raz ze zgodami. A Ruch Was wziął żebyście się nie obrażali czy sami chcieliście walczyć z WSH w jednym szeregu? Nie widzisz żadnej różnicy? Choć nic was nie łączy to poszliście jak tanie k**** za zgodą co? Widzisz,Zetka czy Tyscy nigdy by na to nie poszli. Raz ze względu na to,że nikt od Nas by nie wziął ich do układu a dwa,że Oni mają zasady i rozumieją ten układ. I ostatnia kwestia o którą się tak prujesz...Nawet jeśli Wisła była wtedy na Sovii to co Ona Nam miała wtedy przeszkadzać? Sovia z Nimi działa na swoich terenach i tyle. Teraz trochę sytuacja się komplikuje i zobaczymy co dalej będzie z tymi układami. No ale jak Wy wiecie Sovia to Nasza zgoda od x czasu a mimo to lecicie z wsh,które z Nimi działa to jaki wy macie honor i zasady,że latacie ze zgodą największej kosy? I nie,nie musisz odpowiadać. A kompleksy to się objawiają jedynie tym,że nie potraficie merytorycznie odpowiedzieć na moje pytania. Bo c**** wiecie jak to się stało,że latacie ramie w ramie z ekipą z którą nic nie macie wspólnego,tyle,że zgoda wam kazała/zaproponowała. I nie,nie boli mnie to,raczej śmieszy. Bo co innego jak Ulatrasi mają jakiś układ z Realem czy Lyonem a co innego ,gdy ekipa h zapierdala z ekipą z która nic ich nie łączy bądź latają z radzieckimi k****** bądź szukają szczęscia na innych Partizanach.

A miło było zawiszy wiosłować barszcz z talerzy w towarzystwie lecha na waszej wigilii 2 lata temu ? Czy miała wyjść z lokalu i raczyć się specjałami z budy na kaliskim ? No i opłatkiem tez się pewnie podzielili w końcu tradycja. O tym zapomnieliście, ale z kim Widzew maszeruje was interesuje. Krótką pamięć macie parchy kręcąc przy okazji nam afery, gdzie tylko się da - ot taki życiowy kompleks co bardzo nas cieszy. No, ale Leszek już ponoć podbił do dziewczyn z zawiszy o układzik ? Może plotka może nie, ale tak się prujecie to może powiecie jak na derbach Rzeszowa wam było miło stać z tą samą Wisłą na sektorze ?

N1908

Post autor: N1908 » 06.07.2016, 01:45

Trochę pojebałem przy cytowaniu,sorry. Tak czy inaczej jak nie macie nic do powiedzenia to nie odpowiadajcie.

kryno5

Post autor: kryno5 » 06.07.2016, 02:37

Czekamy na pierwsze zdjęcia żydzewiaków stojących z Wisłą koło Lazio i wykonujących tzw. rzymskie saluty.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa, kibice z Młyna, a widzewiacy... też z Wenus =-

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 06.07.2016, 08:40

Pazdan87 pisze:Po 1 - Zawisza to ON , panie Polaku, i niewątpliwy patrioto ...

Po 2 - życiowe kompleksy ?? Pokazujesz je w najbardziej prostacki sposób - piszac nazwy klubów których nie lubisz z małej litery. To tylko internet , ale nawet tutaj można się ośmieszyć i szybko wychodzi słoma spod klawiatury ;)

Po 3 - Piszesz rozumiem o derbach na Stali rok temu - gdzie dobrze "wyeksponowany" był chłopak w barwach WSH.
Szkoda tylko, że madrzejsi koledzy nie powiedzieli ci że ten gosc jest z Resovii . Delegacji z Krakowa z tego co wiem wtedy nawet nie bylo. Nie sugeruj się wiec zdjęciami i kumatym info z internetu , bo jeszcze nieraz możesz się ośmieszyć...

Natomiast nasze upodobania , to jest sprawa Resovii i ŁKSu , każdy z nas ma wyrobione zdanie i każdy wie jak to wygląda u nas lub na Resie i wie czemu jest tak , a nie inaczej. Tobie pozostaje jedynie robienie z siebie głupka na forum i pisanie tego co ci się wydaje , albo co byś chciał żeby bylo.

Po 4 - Teraz to wszyscy naokoło na siłę dopierdalaja się do Was , i do układu Wisły z Hks , a wy oczywiście wcześniej cichutko siedzieliscie, i wcale nie komentowaliscie naszych kontaktów z Lechią, KSC , Lechem, Resovii z Wisłą , KSGKS itp ??
To chcesz nam wmówić ? To coś slabo ci idzie, bo nie masz argumentów na taką tezę...
Coś się dzieje, więc ktoś coś mówi - jest akcja i reakcja , tak samo jak na większość zmian na scenie jest reakcja , bo ludzie się tym interesują i mają jakieś swoje zdanie . poniemajesz ? ( Nie mówię o prowokatorach którzy nawet nie wiedzą o co chodzi , a piszą byle wkurwic jak najwięcej ludzi)

Rabin ale się zrobiłeś nagle elokwentny i grzeczniutki. Zmieniłeś taktykę i myślisz, że przez swoje słodkie ględzenie nikt nie wyczai, że to ty?

Hipokryto jechałeś tutaj od żydziewiaków i chcesz pouczać jak kto ma pisać? Weź spierdalaj pozerze.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 09:32

Hahaha .... i to by bylo wszystko w temacie merytorycznej rozmowy ;-)

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 06.07.2016, 10:08

Z pozerami i hipokrytami nikt nie będzie raczej merytorycznie dyskutował. I ty chcesz pisać, że nie żyjesz internetem robiąc uniki i szukając forteli jak tu wrócić by mieć czystą kartę i móc sobie znowu popierdolić swoje smuty.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

N1908

Post autor: N1908 » 06.07.2016, 10:16

Czyli już kolejny ene due urojony a normalnie nie można odpisać bo już coś Was boli. I brak normalnej odpowiedzi. No tak ale to My mamy kompleksy i strasznie Nas boli ten Widzew.

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 06.07.2016, 10:32

To Ciebie boli układ Ruch-Wisła, nikt tutaj nie będzie Ci się z niego tłumaczył. Twoje kompleksy, to twój problem.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-

Wasteland

Post autor: Wasteland » 06.07.2016, 10:35

A to nie ty pyskowałeś o korupcji a jak trzeba było wyjaśnić brak kar dla Łks za kupczenie to cichutko usiadłeś:)I ty masz czelność pisać o braku odpowiedzi.

mms

Post autor: mms » 06.07.2016, 11:59

N1908 pisze:Czytałeś post przed wysłaniem czy w amoku internetowej agresji był pisany? Ja Ciebie nie pytałem o Nasz układ z Lechem i jak na to patrzy Zetka. Ja się pytam z jakiej okazji Wy lataliście z WSH skoro to Wasza zgoda ma z nimi układ a nie wy. Macie choć trochę honoru? My żadnej ze zgód na żadną akcję z Lechem nie braliśmy bo raz działamy z układowieczem a raz ze zgodami. A Ruch Was wziął żebyście się nie obrażali czy sami chcieliście walczyć z WSH w jednym szeregu? Nie widzisz żadnej różnicy? Choć nic was nie łączy to poszliście jak tanie k**** za zgodą co? Widzisz,Zetka czy Tyscy nigdy by na to nie poszli. Raz ze względu na to,że nikt od Nas by nie wziął ich do układu a dwa,że Oni mają zasady i rozumieją ten układ. I ostatnia kwestia o którą się tak prujesz...Nawet jeśli Wisła była wtedy na Sovii to co Ona Nam miała wtedy przeszkadzać? Sovia z Nimi działa na swoich terenach i tyle. Teraz trochę sytuacja się komplikuje i zobaczymy co dalej będzie z tymi układami. No ale jak Wy wiecie Sovia to Nasza zgoda od x czasu a mimo to lecicie z wsh,które z Nimi działa to jaki wy macie honor i zasady,że latacie ze zgodą największej kosy? I nie,nie musisz odpowiadać. A kompleksy to się objawiają jedynie tym,że nie potraficie merytorycznie odpowiedzieć na moje pytania. Bo c**** wiecie jak to się stało,że latacie ramie w ramie z ekipą z którą nic nie macie wspólnego,tyle,że zgoda wam kazała/zaproponowała. I nie,nie boli mnie to,raczej śmieszy. Bo co innego jak Ulatrasi mają jakiś układ z Realem czy Lyonem a co innego ,gdy ekipa h zapierdala z ekipą z która nic ich nie łączy bądź latają z radzieckimi k****** bądź szukają szczęscia na innych Partizanach.
My lataliśmy z naszą zgodą, a że nasza zgoda dobrała sobie do tego swoją drugą zgodę i swojego układowicza to jest ich sprawa nie nasza. Nam układ na linii PF-WSH nie przeszkadza, co oznajmiliśmy Niebieskim przed jego zawarciem. Poza tym my cały czas z naszą sztamą działamy, a kiedy wy coś zdziałaliście ze swoimi zgodami? Macie tak słabe zgody, że musieliście się na nie wypiąć i ułożyć się z Leszkiem. A to że teraz nas nic nie łączy z WSH, nie oznacza, że za jakiś czas to się nie zmieni i co wtedy pajace wymyślicie? Wy na pierwszej akcji z Lechem też nie mieliście z nimi jeszcze układu, tylko od razu polecieliście z kosą swoje zgody. Więc nie p****** o honorze, bo wam w c*** daleko do niego.
Jak wasza zgoda działa z WSH? Wasza zgoda to się przerzuca i zamazuje zgodowe dziary z wami, tak was szanują :) Jeszcze mi powiedz, że nie macie pretensji o to do resovii?

N1908

Post autor: N1908 » 06.07.2016, 12:02

widzewiak_z_gor pisze:To Ciebie boli układ Ruch-Wisła, nikt tutaj nie będzie Ci się z niego tłumaczył. Twoje kompleksy, to twój problem.
To zamknijcie mordy na temat ŁKS-Lech i nikt nie będzie pytał o Wasze nieoficjalne kontakty z Wisła. Trochę pokory bo u Nas widzicie wszystko a u siebie nic i wszystko jest ok.
Wasteland pisze:A to nie ty pyskowałeś o korupcji a jak trzeba było wyjaśnić brak kar dla Łks za kupczenie to cichutko usiadłeś:)I ty masz czelność pisać o braku odpowiedzi.
Chyba mnie z kimś pomyliłeś ale co tam,od Was każdy najkumatszy u Nas same leszcze i nic nikt nie wie. Propaganda trwa. Bawcie się tu dalej ale beze mnie. c**** macie pojęcie i dlatego tak cicho siedzicie gdy pada pytanie o kontakty z wisła ale za to o Naszych relacjach z Lechem wiecie wszystko i do tego siedzicie w głowach chłopaków z Zawiszy i wiecie jak oni na to patrzą.

N1908

Post autor: N1908 » 06.07.2016, 12:07

mms pisze:
N1908 pisze:Czytałeś post przed wysłaniem czy w amoku internetowej agresji był pisany? Ja Ciebie nie pytałem o Nasz układ z Lechem i jak na to patrzy Zetka. Ja się pytam z jakiej okazji Wy lataliście z WSH skoro to Wasza zgoda ma z nimi układ a nie wy. Macie choć trochę honoru? My żadnej ze zgód na żadną akcję z Lechem nie braliśmy bo raz działamy z układowieczem a raz ze zgodami. A Ruch Was wziął żebyście się nie obrażali czy sami chcieliście walczyć z WSH w jednym szeregu? Nie widzisz żadnej różnicy? Choć nic was nie łączy to poszliście jak tanie k**** za zgodą co? Widzisz,Zetka czy Tyscy nigdy by na to nie poszli. Raz ze względu na to,że nikt od Nas by nie wziął ich do układu a dwa,że Oni mają zasady i rozumieją ten układ. I ostatnia kwestia o którą się tak prujesz...Nawet jeśli Wisła była wtedy na Sovii to co Ona Nam miała wtedy przeszkadzać? Sovia z Nimi działa na swoich terenach i tyle. Teraz trochę sytuacja się komplikuje i zobaczymy co dalej będzie z tymi układami. No ale jak Wy wiecie Sovia to Nasza zgoda od x czasu a mimo to lecicie z wsh,które z Nimi działa to jaki wy macie honor i zasady,że latacie ze zgodą największej kosy? I nie,nie musisz odpowiadać. A kompleksy to się objawiają jedynie tym,że nie potraficie merytorycznie odpowiedzieć na moje pytania. Bo c**** wiecie jak to się stało,że latacie ramie w ramie z ekipą z którą nic nie macie wspólnego,tyle,że zgoda wam kazała/zaproponowała. I nie,nie boli mnie to,raczej śmieszy. Bo co innego jak Ulatrasi mają jakiś układ z Realem czy Lyonem a co innego ,gdy ekipa h zapierdala z ekipą z która nic ich nie łączy bądź latają z radzieckimi k****** bądź szukają szczęscia na innych Partizanach.
My lataliśmy z naszą zgodą, a że nasza zgoda dobrała sobie do tego swoją drugą zgodę i swojego układowicza to jest ich sprawa nie nasza. Nam układ na linii PF-WSH nie przeszkadza, co oznajmiliśmy Niebieskim przed jego zawarciem. Poza tym my cały czas z naszą sztamą działamy, a kiedy wy coś zdziałaliście ze swoimi zgodami? Macie tak słabe zgody, że musieliście się na nie wypiąć i ułożyć się z Leszkiem. A to że teraz nas nic nie łączy z WSH, nie oznacza, że za jakiś czas to się nie zmieni i co wtedy pajace wymyślicie? Wy na pierwszej akcji z Lechem też nie mieliście z nimi jeszcze układu, tylko od razu polecieliście z kosą swoje zgody. Więc nie p****** o honorze, bo wam w c*** daleko do niego.
Jak wasza zgoda działa z WSH? Wasza zgoda to się przerzuca i zamazuje zgodowe dziary z wami, tak was szanują :) Jeszcze mi powiedz, że nie macie pretensji o to do resovii?
Skoro My mamy takie słabe zgody i układamy się z Lechem to ,gdzie Wy jesteście dla Ruchu? Sam się zapętliłeś w tej nienawiści. Skończy już temat bo każdy ma inny punkt widzenia i tak nikt nic nie wyjaśni nikomu. Niedługo zacznie się sezon,fajne wyjazdy się szykują,Ełk,Białystok,Łomża. I dla Was i dla Nas trochę oderwanie od tych wyjazdów po 50-100km. Także spuścić ciśnienie. Bez pozdrowień i kolejnych odpowiedzi.

mms

Post autor: mms » 06.07.2016, 12:12

N1908 pisze:Skoro My mamy takie słabe zgody i układamy się z Lechem to ,gdzie Wy jesteście dla Ruchu? Sam się zapętliłeś w tej nienawiści. Skończy już temat bo każdy ma inny punkt widzenia i tak nikt nic nie wyjaśni nikomu. Niedługo zacznie się sezon,fajne wyjazdy się szykują,Ełk,Białystok,Łomża. I dla Was i dla Nas trochę oderwanie od tych wyjazdów po 50-100km. Także spuścić ciśnienie. Bez pozdrowień i kolejnych odpowiedzi.
Tyle, że my z Ruchem cały czas razem działamy, a wy ze swoimi zgodami? Nie musisz odpowiadać :)

N1908

Post autor: N1908 » 06.07.2016, 12:28

Oczywiście Ty wiesz lepiej co robimy ze zgodami. Nie wszystko jest w internecie. Dzięki,że mnie uświadomiłeś,jesteś moim mentorem w wiedzy mojego klubu,dzięki jeszcze raz. Pojeździsz trochę to może zobaczysz,że nie wszystko trzeba wrzucać do neta żeby było o tym głośno,pewnym sprawom to nie pomaga. Jakbyś miał jakieś rewelacje o ŁKS i ich działaniach to nie zapomnij tu napisać to wszyscy z tego forum się dowiemy.

mms

Post autor: mms » 06.07.2016, 12:39

Nie martw się nie muszę czerpać wiedzy z neta jak niektóre dzbany, sami się do tego pucujecie :) Popytaj koleżków jak p******* Resovię, bo ta woli Wisłę niż was. Albo jak narzekają, że Zawisza coraz słabsza przez tą walkę z pinokiem, że odmawia Elanie itp. Możecie sobie zaprzeczać i zaklinać rzeczywistość, internet swoje ulica swoje :)

N1908

Post autor: N1908 » 06.07.2016, 12:43

Napiszę tu ostatni swój post bo pisanie z Wami to jak kopanie się z koniem. Od Nas wymagacie odpowiedzi na każde pytanie,przypierdalacie się o liczby itp. Więc zaraz po tym co zrobił wam Cycek pytałem co zrobiliści,gdy spuszczał Wasz klub jak k**** do poziomu zero,jak wyzywał Was a Wy i tak jak szaleni przychodziliście na mecze. Nawet mieliście kłopot z dogadaniem,jeden mecz protest ale stwierdziliście chyba,że w sumie wszystko ok i na następnym luzik. Nie zrobiliście nic żeby ratować klub i walczyć z Cyckiem. Tam podałem przykład Zawiszy,którzy charakternie mimo sukcesów sportowych odeszli z trybun. Mieli możliwość(być może jedną w życiu)jechać na europejskie puchary za swoim klubem. Pokazali charakter i odeszli. A Wy do końca wierzyliście w bajeczki swojego króla i laba pod zegarem trwała. Kolejny punkt to liczby. Nam zarzucacie małe liczby,ok są mniejsze od Waszych ale zawsze podajemy je zgodnie z prawdą w przeciwieństwie do Was. A jak wam się udowodni kłamstwo jak z Płockiem to zaraz jesteśmy żydzi i k**** i c*** wie co bo podważamy zdanie jakże największego widzewka. Teraz mówisz,że mamy słabe zgody i układ z Lechem,po czym po pytaniu ile znaczycie w takim razie Wy dla ruchu to już kolejne wykrętki. Gdynyście tak działali z ruchem to nie szukaliby układu a wam przypominam,że to Lech do Nas przyszedł z propozycją a nie odwrotnie. Teraz latacie z nożownikami-k****** i jesteście najbardziej honorowi atakując na kadrze. Jesteście tak zakompleksieni i tacy wielcy,że to mój ostatni post bo z wami nie można normalnie. Tak dostanę odpowiedź,że c**** wiem,że boli mniw ten największy widzew i wy jesteście najmocniejsi. Także odpowiedzi wam zaoszczędziłem. A wy dalej się tu bijcie.

nisc

Post autor: nisc » 06.07.2016, 12:47

dla mnie sprawa jest bardzo prosta, jesli derby beda bez gosci (co bardzo prawdopodobne) zobaczymy ktora ekipa lepiej zaprezentuje sie moblizujac sie na mecz u siebie (podobnie jak w Grecji gdzie od dawna derby sa tylko z gospodarzami). Krotko i na temat, bez miliona postow bez ladu i skladu...Przemowia liczby, prezentacja, atmosfera itp itd
TYBET JEST SERBSKI

rzutkarny

Post autor: rzutkarny » 06.07.2016, 12:47

mms pisze: Nam układ na linii PF-WSH nie przeszkadza, co oznajmiliśmy Niebieskim przed jego zawarciem.
[...]
Przyszedł do was Ruch, zapytał "hej, macie coś przeciwko, żebyśmy sobie zrobili układ z bandą przerzutów"? I wy w ramach akcji "Ludzie Honoru", odpowiedzieliście "nie spoko, przerzuty to fajne chłopaki. Bijcie z nimi piony, i kto wie, w przyszłości my też może będziemy".

mms

Post autor: mms » 06.07.2016, 13:34

Ja o zgodach, ten o cacku. Znaczymy tyle dla Ruchu, że dalej z nimi latamy, że robiąc układ z WSH zapytali się nas o zdanie co pokazuje, że nas szanują i liczą się z nami. A idąc twoim tokiem rozumowania, zaraz się do wiemy, że Ruch jest słaby bo my przybiliśmy układ z CSKA i szukamy kogoś mocniejszego :)

PaymanW

Post autor: PaymanW » 06.07.2016, 13:39

nisc pisze:dla mnie sprawa jest bardzo prosta, jesli derby beda bez gosci (co bardzo prawdopodobne) zobaczymy ktora ekipa lepiej zaprezentuje sie moblizujac sie na mecz u siebie (podobnie jak w Grecji gdzie od dawna derby sa tylko z gospodarzami). Krotko i na temat, bez miliona postow bez ladu i skladu...Przemowia liczby, prezentacja, atmosfera itp itd
Na stronie WidzewToMy był wywiad z Prezesem Widzewa i z jego wypowiedzi wynika niestety, że preferuje Derby Łodzi bez kibiców gości...
– Kibice szykują się już pomału na derby Łodzi. To słuszna idea, by pierwszy mecz grać na boisku rywala. Rewanż przyciągnie na Piłsudskiego tłumy. Będziecie chcieli przyjąć też fanów ŁKS i innych kibiców gości?

– Cieszymy się, że ŁZPN poszedł nam na rękę i rewanżowy mecz derbowy będziemy mogli zagrać przy Piłsudskiego. Ja osobiście jestem przeciwnikiem obecności kibiców ŁKS na naszym stadionie, jak i naszych kibiców przy al. Unii. Liczę, że te derby w nadchodzącym sezonie będą ostatnimi na długo, bo oba kluby się rozminą i jeden – wiadomo który – pójdzie wysoko. Nie chciałbym żeby ten czarny PR, związany z antagonizmami pomiędzy łódzkimi klubami, później się za nami ciągnął. Mam obawy, że kibice ŁKS mogliby na naszym stadionie poczuć – nazwijmy to – pewne problemy emocjonalne, związane ze stanem infrastruktury i przez to mogłaby ona ucierpieć. Derbów Łodzi dawno nie było. Niech teraz będą one świętem. Najpierw odpowiedni klimat wokół nich stworzą kibice ŁKS oraz piłkarze obu drużyn, wiosną zrobią to fani Widzewa, w kilkukrotnie większej liczbie. Natomiast w innych przypadkach nie mam nic przeciwko wpuszczaniu grup kibiców gości na stadion.

kryno5

Post autor: kryno5 » 06.07.2016, 13:53

Musza byc z goscmi, nie ma innej mozliwosci. Na obu obiektach.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 13:58

I co, wyszło szydlo z worka ??
Jeden moj merytoryczny wpis i juz koniec tematu. 10 sie was musiało znowu zlecieć zeby za wszelką cene go rozjebać. Takie to typowe dla was Widzewiaki.
A juz mms to przebija sam siebie, pomyslec ze dla niektorych forumowiczów jest tutaj jedną z bardziej kumatych osob z RTSu. Szkoda ze musi sie tak silić , zeby zakłamać rzeczywistośc - bo rozmawiać o niej to zaden z czerwonych nie umie. Rozumiem że nadal my nie mozemy nic mówic o was, Wisle, i Ruchu, natomiast wy mozecie sobie wymyslac przerózne fantazje na nasz temat, Zawiszy, Lecha, Resovii itp. Byle tylko wkurwić nas i sprowokować. Nie roznicie sie niczym od prowokatorow ktorzy sie tu co chwile rejestrują i za cel włąsnie mają zasianie jak najwiekszej burzy , i zmuszenie swoimi wymysłami do reakcji zainteresowanych...

Przeciez to jest kabaret jakis, ze zwykły kmiotek uwazający sie tutaj za czerwonego Boga , bedzie wmawiał jaki my mamy stosunek do zgód - i co nas boli a co nie. Zwykłe klamstwa i farmazony wymyslone na potrzebe chwili, zeby kreować rzeczywistosć.

Moze pochwalicie się sami, jak to wygląda u Was, i jaki stosunek mają Wasi niektórzy kibice do Ruchu, do CSKA, do byłych zgod Jagi, Stali Rz... itp ?? To są powszechnie znane tematy, i nie musze tutaj kłamać ani wymyslać jakis historyjek. Pochwalicie się , czy u was jak zawsze bez podziałów ??

Mam nadzieje ze kazdy normalny widzi co tu sie odpierdala, i jak to forum traktują Widzewiacy. Nie ma z nimi zadnej rozmowy na zaden temat. Bo wszystkie argumenty są po ich stronie, i tylko oni wiedzą co kto o czym myśli w całej Polsce. Piszcie sobie dalej swoje wymysły, prowokujcie i na każdy merytoryczny wpis nie odpowiadajcie - to świadczy tylko o was kompleksiary.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 14:04

mms pisze:Nie martw się nie muszę czerpać wiedzy z neta jak niektóre dzbany, sami się do tego pucujecie :) Popytaj koleżków jak p******* Resovię, bo ta woli Wisłę niż was. Albo jak narzekają, że Zawisza coraz słabsza przez tą walkę z pinokiem, że odmawia Elanie itp. Możecie sobie zaprzeczać i zaklinać rzeczywistość, internet swoje ulica swoje :)
To jest jeden wpis tej mendy gdzie sam zaklina rzeczywistośc i ma info jedynie ze swoich snów - natomaist sam oczywiscie zapewnia że tak nie jest, ze to sto procent prawda .

Jestes zwykłym zakompleksionym prowokatorem, ktory na wiekszosc tematów nie ma nic do powiedzenia, bo ci koledzy za mało pucują . Podają jedynie liczby i jakies info z d***, natomiast myslisz ze wiesz wszystko o Was i o nas.
Żyj sobie dalej w takim przeswiadczeniu, bo jeszcze się wyhuśtasz jak skumasz że tak nie jest.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 14:09

mms pisze:
Idac wiec Twoim tokiem rozumowania, wy jestescie tak słabi - że Ruch musiał dobrać sobie Wislakow bo wy sie tylko do dymania nadajecie.

Piszesz o rzeczach o ktorych nie masz pojęcia, a zgrywasz tu c*** wie kogo.

Wiem ze jest taka mozliwośc, ze przybijecie tez sobie układ z Wisłą. Tylko powiedz ''pajacu, co wtedy wymyślisz ?'' , jesli bedziesz bił piątki z osobami, których jeszcze do niedawna szczerze nienawidziłes , ktorych jebałes na derbach, które jebały ciebie i twoj klub, i ktore jak juz sam mowisz - poprzenosiły się do Krakowa...

ja wiem - nic nie wymyslisz , tylko schowasz sie do dziury i bedzie myslał nad nowymi farmazonami , byle tylko zakłamać rzeczywistośc.
A rzeczywistosc wyglada tak , że to was muszą wkurwiać i boleć zażyłe kontakty niektorych Resoviaków z Wislakami, i doskonale widac to po tym co tu chcecie wkleić.
Ostatnio zmieniony 06.07.2016, 14:43 przez Pazdan87, łącznie zmieniany 1 raz.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 14:15

bmjmtWŁ pisze:

odpowiedz-
Pazdan87 pisze:Po 1 - Zawisza to ON , panie Polaku, i niewątpliwy patrioto ...

Od tego sie chyba zaczęło, i nadal mam nadzieje - że ten BMJMTWŁ. (który tez robi sie z siebie tu kumacza) mi na to odpowie. Chyba że temat skończyłem ??
Bo jak narazie to rzuciła sie do ataku czerwona armia internetowych kretynów, byle tylko rozjebać ten temat i po raz kolekjny nikt sie nie skumał co jest pisane. A stosują do tego znane prowokacje i poruszanie ''gorących '' tematów , o ktorych c**** mają pojęcie.
A najsmieszniejsze jest, że nadal robicie tutaj za oburzonych, że niby nikt nie moze komentować Widzewa Ruchu i Wisły ( że to ponoć kompleksy, i coś nas boli) , natomiast cały czas pierdolicie trzy po trzy na nasz temat, Lecha, Zawiszy , Resovii - wmawiając co kto myśli, lub co kto mówił. Sami swojego zdania nie macie, bo jestescie zwykłymi pionkami i c**** macie pojęcia, ale nie stosujcie takich zenujących zagrywek , bo pozniej znow jako pierwsi oczywiscie bedziecie płakać ze ten temat jest rozjebany, i winni są napinacze od nas.

Bez pozdrowien, pomyślccie co piszecie czerwoni bo to swiadczy tylko o was...

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 14:23

mpolak1977 pisze:tylko powiem Ci - ciekawe jak Wy się zachowacie jak Lech będzie szedł z ekipą z Cracovii olejecie ich ? Czy może będziecie gonić z jeszcze większymi "nożownikami-k******" (przypomnę że oni to zapoczątkowali) czy może powiesz że postawicie ultimatum Lechowi żeby pogonił wtedy Craxe (weź mnie nie rozśmieszaj)- KOLEGO TOTALNIE SIĘ ZAPĘTLIŁEŚ teraz i hipokryzją jedziesz taką że szok.
Kolejny doskonały przykład internetowego walczaka, który c**** ma pojęcie o czymkolwiek - ale chce zabłysnać i mysli że ktos uwierzy w to co tam pierdoli.

Jesli chcesz pisać o Lechu, Cracovii albo o ŁKSie to sie dowiedz jak to wyglada naprawde . Niestety zmartwie cie , ale z tego forum sie nie dowiesz, chyba ze od Widzewiaków - bo oni wiedzą wszystko o wszystkim.
Jeszcze dzbanku urwany z choinki uzywasz madrych słow , myslisz ze przez to bedziesz madrzejszy ? Kto tu sie zapętla ??

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 06.07.2016, 14:27

Ty się zapętlasz, więc japa koniu bo już nudny się zrobiłeś. Znowu bana wyłapie i będzie się tu żalił. :)

kryno5

Post autor: kryno5 » 06.07.2016, 14:43

PaymanW pisze:Na stronie WidzewToMy był wywiad z Prezesem Widzewa i z jego wypowiedzi wynika niestety, że preferuje Derby Łodzi bez kibiców gości...
– Kibice szykują się już pomału na derby Łodzi. To słuszna idea, by pierwszy mecz grać na boisku rywala. Rewanż przyciągnie na Piłsudskiego tłumy. Będziecie chcieli przyjąć też fanów ŁKS i innych kibiców gości?

– Cieszymy się, że ŁZPN poszedł nam na rękę i rewanżowy mecz derbowy będziemy mogli zagrać przy Piłsudskiego. Ja osobiście jestem przeciwnikiem obecności kibiców ŁKS na naszym stadionie, jak i naszych kibiców przy al. Unii. Liczę, że te derby w nadchodzącym sezonie będą ostatnimi na długo, bo oba kluby się rozminą i jeden – wiadomo który – pójdzie wysoko. Nie chciałbym żeby ten czarny PR, związany z antagonizmami pomiędzy łódzkimi klubami, później się za nami ciągnął. Mam obawy, że kibice ŁKS mogliby na naszym stadionie poczuć – nazwijmy to – pewne problemy emocjonalne, związane ze stanem infrastruktury i przez to mogłaby ona ucierpieć. Derbów Łodzi dawno nie było. Niech teraz będą one świętem. Najpierw odpowiedni klimat wokół nich stworzą kibice ŁKS oraz piłkarze obu drużyn, wiosną zrobią to fani Widzewa, w kilkukrotnie większej liczbie. Natomiast w innych przypadkach nie mam nic przeciwko wpuszczaniu grup kibiców gości na stadion.
Co to za prezesik napinacz?? Nie jestescie w stanie go troche podprostowac i przywolac do porzadku? Czy tez tradycyjnie kibice Widzewa zawsze po stronie wladzy? Widze u tego pajaca mentalnosc typowego prowokatorka, co zgrywa kumatego i obraza fanow zza miedzy, ale jak go sie spotka na ulicy, to "nie bijcie w okulary" i "jestem dzialaczem" jak pod Hala Sportowa niedawno.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 14:45

widzewiak_z_gor pisze:Ty się zapętlasz, więc japa koniu bo już nudny się zrobiłeś. Znowu bana wyłapie i będzie się tu żalił. :)
duzo zes wniosła do tematu, na szczęscie na wiecej nie liczyłem.

mms

Post autor: mms » 06.07.2016, 15:18

Pazdan87 pisze:Moze pochwalicie się sami, jak to wygląda u Was, i jaki stosunek mają Wasi niektórzy kibice do Ruchu, do CSKA, do byłych zgod Jagi, Stali Rz... itp ?? To są powszechnie znane tematy, i nie musze tutaj kłamać ani wymyslać jakis historyjek. Pochwalicie się , czy u was jak zawsze bez podziałów ??
A co ma do tego Jaga czy Stal? Ale jeśli już chcesz wiedzieć to Stal na Ruchu jest lubiana, chyba nawet fc Staszów ma z nimi układ. A Jaga to nikogo nie interesuje i nic nikogo z nimi nie łączy. Ale pewnie wyczytałeś na forum że dołączą do WRW, i łyknęłaś to? :)

mms

Post autor: mms » 06.07.2016, 15:24

Możecie sobie dyskredytować moją osobę, wymyślać bajki na mój temat, obrażać i zaprzeczać moim wpisom. Ale kto kumaty ten wie jak to wygląda. A na koniec dziewczyny pazdan i nikodem, zapytajcie koleżanki z Zawiszy i waszego fc Włocławek gdzie na pewnym meczu dostały propozycję ;-) ale na forum nie napisali, więc pewnie nie prawda :(

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 15:32

mms pisze:
Pazdan87 pisze:Moze pochwalicie się sami, jak to wygląda u Was, i jaki stosunek mają Wasi niektórzy kibice do Ruchu, do CSKA, do byłych zgod Jagi, Stali Rz... itp ?? To są powszechnie znane tematy, i nie musze tutaj kłamać ani wymyslać jakis historyjek. Pochwalicie się , czy u was jak zawsze bez podziałów ??
A co ma do tego Jaga czy Stal? Ale jeśli już chcesz wiedzieć to Stal na Ruchu jest lubiana, chyba nawet fc Staszów ma z nimi układ. A Jaga to nikogo nie interesuje i nic nikogo z nimi nie łączy. Ale pewnie wyczytałeś na forum że dołączą do WRW, i łyknęłaś to? :)
nie umiesz nawet czytać dzbanku, chodziło mi o waszych kibicow ,a nie o kibicow Ruchu. Chyba jasno sie wyraziłem. Jedni żaluja byłych zgod , inni zalują obecnych , i jest tak od dawna ,ale ty bedziesz mi wmawiał ze mi chodzi o co innego ?

Nikt cie tu nie bedzie dyskredytował bo sam sie osmieszasz . Mozesz jedynie prowokować, pisać zasłyszane info i sie chwalic co kto ci opowiedział nic wiecej... nara pecie

widzewiak_z_gor

Post autor: widzewiak_z_gor » 06.07.2016, 15:52

Pizdanie...... o przepraszam Pazdanie87, klonie enedue.... Jedynie co tutaj wnosisz to buractwo, hejtowanie i trolling.
Piszesz z kilku kont, sam sobie odpowiadasz, podszywasz się pod kibica Widzewa i myślisz, że jesteś elo, yoyo, fajny user.
Na mecze nie chodzisz, czytasz tylko klubowe fora i robisz z siebie przerodowitego kumacza wszechkumów.

Pazdan87

Post autor: Pazdan87 » 06.07.2016, 16:07

hahahah a w tej bajce były smoki, czy juz wygineli ? :D

odnies sie do tego co pisze piżdzielcu , zamiast wymyslac jakies historyjki...

forum jest od tego zeby prowadzić dyskusje a nie od hejtowania konkretnych uzytkowników. Taki hejt sie pojawia dopiero jak sie konczą argumenty. Zazwyczaj działa to w jedną strone, czyli czerwone parówki srają sie do mnie jak zawsze
Ostatnio zmieniony 06.07.2016, 16:09 przez Pazdan87, łącznie zmieniany 1 raz.

kryno5

Post autor: kryno5 » 06.07.2016, 16:08

Ja p*******, pisz moze na priv swoje prywatne przemyslenia na temat jego osoby. Albo juz sie ukryj w tych gorach po wsze czasy.

ODPOWIEDZ